Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:38 | Üzenet # 2 |
 Yaoista
| *Eleinte nem foglalkozom azzal, hogy öklendezel, de amikor elkezdesz köhögni ás folytattod eltollak.* - Nem kell.... fejezd be.*Suttogom és az arcodra simítva letörlöm a könnyed, de el is kapom a kezem, majd visszaöltözök* - Nem miattad ez most nem fog menni.*Jegyzem meg azért, majd lerakom piát.* - Jobb lenne ha tényleg elmennél.... neked lesz rossz.*Suttogom most kicsit józan ész is beszélt belőlem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:39 | Üzenet # 3 |
 Yaoista
| *Ahogy eltoltál, ismét köhögtem kicsit és nem értettem semmit. Nem értettem mit akarsz tőlem. Ahogy letörlöd a könnyeim és hirtelen elkapod a kezed, csak nézlek. Örültem, hogy leraktad a piát, de csak szomorúan elmosolyodtam arra, hogy nekem lesz rossz.* - Nem érdekel... Nem hagylak magadra. Nem hagyom, hogy magadba fordulj és ismét bezárkózz. *Ugyan valóban féltem tőled, de próbáltam leküzdeni és nem mutatni. Megfogtam a kezeid, majd az arcomra tettem őket.* - Szeretem, amikor hozzám érsz... Szeretem a kezeid. *Szólaltam meg halkan, majd elengedtelek. Felálltam és a tarkódra simítva odahúztalak magamhoz és átöleltelek.* - Tudom, hogy nem elég... tudom, hogy képtelen vagyok pótolni a családod... de én itt vagyok veled... Ne akard magad büntetni azzal, hogy egyedül maradsz a fájdalmas és kínzó gondolataiddal... Ne gyűlöld magad olyanért, ami nem a te hibád... Nem tehetsz arról, ami a családoddal történt...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 16:18 | Üzenet # 4 |
 Yaoista
| *Fejem forgatom.* - Miért nem érted meg, hogy pont egyedül akarok lenni? Azzal segítenél ha most magamra hagynál.*Morgok.* - Persze, hogy senki nem tudja pótolni a családomat.* - Nagyon örülnék neki ha családomról nem beszélnél többet.*Közlöm, majd az ajtóhoz megyek és kinyitom.* - Ne akard, hogy én dobjalak ki.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 16:43 | Üzenet # 5 |
 Yaoista
| *Eléggé meglepődtem rajtad, hogy megint így váltottál.* - Mookyul... *Nézek rád, de nem tudtam, hogy mit mondjak, főleg erre a kidobásra.* - Hagyd ezt abba, kérlek szépen. *Mondom komolyan.* - Figyelj... azzal, hogy tönkre teszed magad, nem lesz jobb. *Mentem oda és megálltam előtted, de nem értem hozzád. Nem akartam, hogy ellökd a kezem, vagy még idegesebb legyél.* - Te erős vagy... *Mondom komolyan.* - Nem olyan, akit ez megtörhet. *Tudtam, hogy mit mondtál, de úgy tűnt, hogy egyedül a családoddal lehet rád hatni.* - Felépítettél egy birodalmat a semmiből, a családod se örülne, ha hagynád, hogy emiatt összedőljön. *Próbálkozok kedves lenni.* - Te jobb vagy ennél... Jobb vagy annál, hogy leidd magad és magadba zuhanj. Jobbra neveltek ennél. *Kezdtem bele.* - A szüleid nem egy gyilkost neveltek Mookyul. *És mondtam tovább és tovább. Valahogy hatni akartam rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 17:14 | Üzenet # 6 |
 Yaoista
| - Tényleg kifoglak dobni.*Morgok.* - Nem érdekel mit mondasz, semmit se tudsz.*Morgok tovább, de ahogyan folytatod ott kezd elszakadni a cérna.* - Fejezd be, megmondtam, hogy ne beszélj róluk.*Kezdek kiakadni egyre jobban.* - Fogd be.*Emelem fel a hangomat, de csak nem fogod be.* - Kussolj már bazd meg.*Üvöltök már de az utolsó mondatodnál elszakad a cérna és nagy erővel pofán váglak, amire pont betoppan Lee.* - Mégis mit csinálsz??*Ragadja meg a karom.* - Hogy vagy képes megütni egy nálad jóval gyengébbet hát erre tanított a családod?*Morog rám mire még sötétebb lesz a tekintetem és a kezem is elrántom.* - Ne beszéljetek már a családomról, nagyon elegem van már belőletek. Nagyon örülnék neki, ha mindketten eltakarodnátok. Mit nem lehet ezen megérteni??*Üvöltök rátok.* - Te meg miért nem érted meg, hogy segíteni akarunk neked?*Kérdezi Lee mire csak gúnyosan elmosolyodom.* - Segíteni? Eleget segítettél már nem gondolod?? Bár senki se kért a kibaszott segítségedből. Minek kellett neked közbeavatkoznod?*Esek neki.* - Ohh bocs, hogy nem engedtem, hogy megöld a nőt és börtönbe kerülj. Nem lett volna jobb, ha megölöd, az nem hozza vissza a családodat.*Mondja és nálam végképp elszakad a cérna.* - Nekem jobb lett volna és tudom, hogy senki nem hozza vissza őket, nem kell mondani, ahogyan azt se, hogy nem lennének büszkék rám.*Pillantok rád.* - Mondjuk talán abba belegondoltatok, ha itt lennének, akkor nem lennék ilyen?? Velem lennének és boldog lennék, ami sose leszek igazán. Semelyikőtök se képes azt boldogságot megadni amik ők. Tény, hogy valószínűleg nem ismernélek titeket, de ha választhatnék az lenne, hogy ők legyenek velem.*Vágom hozzátok igen ridegen mégis fájdalmasan.* - Most pedig takarodjatok el. Te nyugodtan utazzál csak vissza, nem kell, hogy itt legyél. Különben is mi a fasznak jöttél ide?? Mindig jössz itt a dumáddal és pattogsz, hogy mennyire fontos vagyok neked és csak segíteni akartál és bla bla és ahhoz képest szépen cserbe hagytál többször is. Bezzeg amikor baszni kellett arra jó voltam mi?? Most is csak azért jöttél nem, hogy jól megdugj és mindent megkavarj és belepofáz az életembe, amihez semmi közöd.*Közlöm vele olyan gúnyosan, amit vele szembe ilyen szinten sose ütöttem meg.* - Na mi van most meg se tudsz szólalni? Igen csak szánalmasan festesz.*Paskolom meg az arcát vigyorogva.* - Nem tudom ki vagy te, de biztos nem az a fiú, akit én megismertem.*Suttogja és távozik.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 17:59 | Üzenet # 7 |
 Yaoista
| *Hiába szóltál rám, nem hagytam abba. Mondtam és mondtam, de erre nem voltam felkészülve. Ahogy felpofozol, fájdalmasan felnyögök halkan és döbbenten nézek rád. Az arcomra simítottam, éreztem a vér ízét a számba. Sejtettem, hogy felszakadt a szám, de nem mondtam semmit, mégis mit mondtam volna. Automatikusan hátrább léptem egyet tőled, de nem is tudatosan, viszont most ténylegesen féltem tőled. Mikor meghallom Lee-t és megragadja a karod, csak ledöbbenek. Nem szólok közbe, mert minek. Rám úgy sem hallgatsz, de azt nem gondoltam, hogy Lee-re se most. Igazából nem érdekelt ez a pofon, még ha fájt is, nem kicsit, de a szavaid most sokkal jobban fájtak. A szavaidból azt szűrtem le, hogy én sosem tudnálak igazán boldoggá tenni. Egyszerűen kevés vagyok, és most Lee is. Valahol meg értettem, de nem voltam benne biztos, hogy ezt ilyen formában megérdemeltük. Teljesen ledöbbenve hallom meg a szavaid, nem hittem el, hogy ezt mondtad Lee-nek, mikor engem letámadtál és leoltottál ezért. Hitetlenkedve nézek rád, ahogy elmegy Lee, és csak döbbentek nézek.* - Hogy mondhattad ezt? *Törlöm meg a szám.* - Megmentette a segged a börtöntől, te meg ezt mondod neki? Ráadásul nem csak a börtöntől... Te mondtad, hogy hülyeségeket beszélek, akkor halld meg azt is, amit te mondasz. Hallod, hogyan beszélsz vele? Mindig melletted volt, segített neked... Ha én fogjam be, akkor te meg szállj magadba sürgősen, mert én sem ebbe férfibe szerettem bele. *Mondom komolyan.* - Ő az utolsó, akiről elmondható, hogy cserben hagyott... Akkora faszként viselkedsz, hogy csodálom, hogy elférsz a lakásban. *Azért is bennem volt még egy megjegyzés a családoddal.* - Tudod... azért nem tetszik, amit hallasz, mert tudod, hogy igazunk van. A szüleid nem örülnének, hogy ilyen lett a fiúk. *Hagytalak ott és Lee után mentem. Nagyon fájt a szám és az arcom is. Valamiért el akartam neki is mondani, hogy most csak hülye vagy. Elég hamar meg is találtalak, majd odamentem hozzád és leültem melléd. Már az arcom is kezdett kicsit felpuffadni.* - Most nincs magánál... *Szólalok meg halkan.* - Ő sem gondolta komolyan... Ezt én se gondoltam korábban komolyan, hidd el ő se. *Nagyon ideges voltam és megbántott, de közben nagyon aggódtam is érted.* - Ő nem ilyen... *Suttogtam, de ezt inkább magamnak mondtam, nem neked.* - Szüksége van rád. Még jobban megkattanna nélküled. *Abban nem voltam biztos, hogy most rám is szükséged van-e, de abban biztos voltam, hogy Lee nélkül nem bírnád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 18:18 | Üzenet # 8 |
 Yaoista
| *Örültem, hogy legalább Lee lelépett, most már csak téged kell elzavarni.* - Chhh nem kerültem volna.*Morgok majd csak unottan hallgatlak, annyira nem érdekel amit mondasz sőt inkább bosszantó vagy.* - Kurvára nem érdekel a véleményed. Megmondtam, hogy menj el nem? Szar lehet, hogy ezeket gondolod rólam, de pont hidegen hagyj.*Morgok, majd amikor végre elmész vedelek tovább.*
*A parkba veszem az irányt, csak a szavai járnak a fejembe. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, amiket mond. Leülök az egyik padra, majd rágyújtok egy cigire, majd amikor odajössz rád pillantok.* - Az arcodra minél előbb jeget kell rakni.*Mondom elővéve egy zsepit letörlöm vért az arcodról.* - Most feldagadt.*Simítok rá finoman, ilyen gyengéd még sose voltam veled.:D.* - Tudom, hogy nem ilyen.*Suttogom, majd mélyet szívok a cigimből.* - Tudod nagyon ritka az olyan pillanat, hogy nem tudom, mit tegyek, de most tanácstalan vagyok. Egyszerűen nem tudom mit kezdjek vele, annyira nem ismerek rá. Sose volt ilyen, nem fordult ki ennyire magából egyszer se mióta ismerem.*Sóhajtok fel.* - Ne aggódj nem megyek el, meg se fordult a fejembe, de nem tudok mi tévő legyek, hogy mit csináljak vele.*Csóválom a fejem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 18:35 | Üzenet # 9 |
 Yaoista
| *Eléggé meglepődtem, ahogy viselkedtél velem.* - Nem érdekel... *Mondtam halkan, de azért jól esett, de most tényleg ez volt az utolsó problémám a sorban.* - Biztos kitalálsz valamit. Senki nem ismeri és tudja nálad jobban, hogy mire van szüksége. *Ismerem be őszintén.* - Azt hiszem nagyon naiv voltam, mikor azt hittem, talán hallgat rám. *Mondtam halkan és szomorkásan elmosolyodtam. A legmeglepőbb az volt, hogy nem sírtam.* - Hát... most talán az lenne a legfontosabb, hogy ne igya le magát. *Egy kicsit elhallgattam.* - Lehet... vissza kellene mennünk... én nem akarom egyedül hagyni, de ha valami idiótaságra készül, én nem tudom leállítani... *Nézek rád, kicsit reménykedve. Igazából most csak abban bíztam, hogy rád hallgatni fog.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 19:00 | Üzenet # 10 |
 Yaoista
| - Most úgy érzem, hogy nem ismerem, de az biztos, hogy nem ő.*Suttogom.* - Ez nem naivság. Mindig is önfejű volt és lesz is, de amit most csinál, arra nincsenek szavak.*Sóhajtok fel.* - Lehet jobb lenne, ha addig inna amíg ki nem dőlne, akkor legalább már ma nem beszélne több hülyeséget. Visszamegyünk persze, nem fogom őt cserben hagyni, ahogy szerinte tettem.*Mondom, majd én hallgatok el.* - Lehet, hogy tényleg igaza van, hiszen elmentem és itt maradt.*Suttogom. Elszívva a cigit majd elnyomom.* - Mit mondtál amiért megütött?*Kérdezlek.* - Tudod amúgy nagyon kitartó vagy, más már ilyenkor rég lelépett volna. Lehet még se fogom tőled elhódítani.*Mosolyodom el féloldalasan, de ez csak azért mondtam, hogy oldjam kicsit a helyzetet.* - Idegesítő tudsz lenni, de tudod bírlak.*Vigyorgok és megborzolom a hajad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 19:19 | Üzenet # 11 |
 Yaoista
| *Csak, sóhajtok egyet én is az önfejűségre.* - Nem hiszem... félek, hogy addig inna, amíg a detoxba ki nem köt... *Mondom komolyan, nagyon féltem, hogy mire készül Mookyul. Kicsit meglepődtem, most rajtad, sőt egyre jobban.* - Nem hagytad cserben. *Mondom kedvesen.* - Tartottátok a kapcsolatot és biztos vagyok benne, ha szükség lett volna rá, magaddal viszed, vagy visszajöttél volna, mint most. *Mosolyodom kicsit el, a kérdésedre viszont le is olvadt.* - Hát.. az utolsó csepp az volt, mikor közöltem vele, hogy a szülei nem egy gyilkost neveltek... *Válaszolok. Az elhódításra, csak megráztam a fejem.* - Nem adom Mookyult senkinek. *Közöltem makacsul, de én is elmosolyodtam kicsit.* - Azt hiszem ezt én is elmondhatom. *A hajborzolásra kicsit húztam a szám.* - Naaaaaaa... *Igazítom meg és kicsit elmosolyodtam. Kicsit elkomorodtam megint.* - Tényleg... nem fogom tudni valaha is igazán boldoggá tenni? *Kérdezem meg halkan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 20:05 | Üzenet # 12 |
 Yaoista
| - Na igen az nem lenne jó.*Mondom* - Ebben igazad van, de olykor úgy gondolom, hogy bár ne mentem volna el vagy magammal vittem volna, de a múltat nem lehet megváltoztatni.*Sóhajtok fel.* - Ohh értem, de akkor se kellett volna megütnie, ha még engem üt meg az oké, de téged, fel se fogom még mindig, hogy ilyenre képes.*Remegek meg.* - Ne is enged.*Mosolyodom el.* - Végre rájöttél.*Vigyorgok, majd elkomorodom én is.* - Igen biztos, te is megmondtad, hogy amit mond nem gondolja komolyan. Az biztos, hogy a családján sose fog túllépni, de ez érhető. Most nagyon kiborult ennyire, még sose volt ki. Összefogunk és segítünk rajta. Nehéz lesz, de menni fog, menni kell.*Mondom, majd picit elhallgatok.* - Én is nagyon aggódom érte, ennyire még nem is aggódtam soha. Bármit megtennék érte, elvenném minden fájdalmát, ha tehetném. Látod hiába vagyok nagy ember, most én is tehetetlen vagyok. Boldognak szeretném látni, hogy mosolyogjon, legyen vidám. Olyan rossz így látni őt, belesajdul a szívem. Bárcsak mindentől megóvhatnám őt.*Suttogom remegő hangon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 21:42 | Üzenet # 13 |
 Yaoista
| - Szerintem nem tetted rosszul, hogy engedted a saját útját járni. Nem lehetsz mindig a gárdedámja. *Mondom kedvesen. Szívesen folytattam volna, hogy ez csak egy szerető kiváltsága, mindig a párjával lenni, de féltem, hogy rákontrázol. Még mindig féltem, hogy akarod tényleg Mookyult és nem csak szívatni akarsz engem.* - Igen, összefogni... *Bólintottam. A folytatásra csak elmosolyodtam kicsit.* - Ezt mondtam én is... *Nézek kicsit magam elé. Én is ezt szerettem volna, amit te. Csak boldognak akartam látni. Eléggé elhallgattam, végül csak megszólaltam.* - Szerintem mennünk kéne még addig, amíg nem szedi szét megint a lakást. *Mosolyodtam el kicsit és felálltam.* - Nagyon szeretem és nem fogom hagyni, hogy megint magába gubózzon, mint eleinte. *Mondom határozottan.* - Jössz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 22:07 | Üzenet # 14 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Bólintok. Meglep, hogy semmit mondasz, hogy így elmondom az érzéseim.* - Már magába van roskadva.*Jegyzem meg,* - Persze, hogy megyek.*Állok fel, majd visszamegyek, Mookyul persze vedelt.* - Minek jöttetek vissza? Már örültem, hogy elmentetek.*Morog.* - Az a e te bajod. Maradunk és kész, különben is most itt lakok.*Jegyzem meg.* - Eleget ittál már.*Kapom ki a kezéből piát.* - Chhh akkkor menj egy szállodába, kurvára jó, hogy a saját lakásomba nem az van, amit én mondok.*Morogja de már igen csak ittasan.* - Szerinted majd ilyen állapotba magadra hagyunk?*Vonom fel a szemöldököm.* - Az lenne a legjobb.*Morogja.* - Milyen viccesek vagytok amúgy, hirtelen de jóba letettek... menjetek és barátkozzatok tovább, sőt dugjatok.*Gúnyolódik tovább.* - Mookyul nagyon szánalmas vagy.*Mondom és igen nehéz tartani magam.* - Akkor mi van?? Húzzatok el picsába.*Üvöltök ránk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 22:20 | Üzenet # 15 |
 Yaoista
| *Igazából most nem nagyon tudtam mit kezdeni a kitárulkozásoddal. Annyira Mookyul körül jártak a gondolataim. Meg se lepődtem, hogy Mookyul önti magába a piát, mintha csak víz lenne.* - Mookyul... ne kezd ezt. *Kérlellek, de hát csak jössz ezzel a minek vagyunk itt szöveggel. Kezdtem egyre idegesebben lenni, főleg ahogy előjön ezzel a dugással.* - Menj a fenébe! *Csattanok föl, úgy tűnik úgy se nagyon lehet vele máshogy beszélni.* - Lee az utolsó pasi a Földön, akivel szobára mennék... *Közlöm vele dühösen, majd feléd fordulok.* - Nem sértés. *Mondom komolyan. Nem veled volt bajom, de valahogy az, hogy én Mookyul exével legyek... már a gondolat is vicces. Odamegyek Mookyulhoz és közrefogom az arcát.* - Figyelj rám szerelmem... pihenj le egy kicsit, oké? Főzök neked egy kávét, hogy józanodj kicsit. *Engedem el. Gondoltam majd de kezelésbe veszed, de elég ideges vagyok és nagyon bántott megint, amit mondott. Kimentem a konyhába és elkezdtem főzni egy jó erős kávét, hátha kicsit észhez tér tőle. Egyre nehezebben tudtam magam tartani.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 22:41 | Üzenet # 16 |
 Yaoista
| - Nem megyünk el, nyugodtan üvölthetsz nem fog használni.*Közlöm. Rokurot csak unottan hallgatja.* - Nem is vettem annak, egyetértek.*Jegyzem meg.* - Akkor is húzzatok el.*Morog,* - Nem pihenek és a rohadt kávéd se kell.*Morog tovább, amit igen csak unok már.* - Pedig megiszod és most megfürdünk.*Kezdem el húzni magam után.* - Engedj el te barom.... nem vagyok gyerek... ne mond meg mit tegyek.*Próbál tiltakozni, de erősebb vagyok amúgy is, most meg főleg, hogy részeg.* - Pedig most úgy viselkedsz.*Közlöm, majd a fürdőbe a zuhany alá nyomom és ráengedem a jéghideg vízet, mire felüvölt.* - Bazd meg te barom.*Esik nekem és felken a csempére, amit még hagyok is, de halhatod, mert lendülettől leverek pár dolgot.* - Nem kell a segítséged.... miért nem fogod fel?? Menj vissza és éld a tökéletes életed.*Vágja hozzám és a felsőm szorongatja.* - Hogy lenne már tökéletes életem nélküled?? Nem megyek el... bármit mondhatsz nekem, nem foglak itt hagyni..*Mondom lágy hangon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 23:03 | Üzenet # 17 |
 Yaoista
| *Tényleg jó erős fekete kávét főztem, be se ízesítettem. Egy jó nagy bögrébe öntöttem ki,mikor meghallom a zajt, hogy valami leesett. Odaszaladtam, mert féltem, hogy összeveritek egymást. Kicsit meglepődtem a látványra, hogy felkenve látlak Mookyul meg odanyom. Nem számítottam rá, főleg arra nem, amit hallok. Annyira furcsa volt ezt hallani. Féltem, hogy egyszer csak Mookyul arra fog gondolni, hogy te fogsz neki kelleni, de nem mondtam semmit, csak odamentem és megpróbáltalak titeket szétszedni.* - Állj le Mookyul... *Szólok rád, nem akartam, hogy ez legyen a vége, igazából rettegtem, hogy összeverekedtek.* - Mookyul, kérlek... *Én finom módszerekkel próbálkoztam.* - Kész a kávé... gyere idd meg. *Hívom el.* - Gyere... *Fogom meg finoman a karját. Az arcom még mindig vörös volt, gyanús volt, hogy nem fog egyhamar elmúlni, nem beszélve a számról, ami szintén felduzzadt még jobban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 23:19 | Üzenet # 18 |
 Yaoista
| - Hagyjatok már...*Morogja és elrántja a karját.* - Majd miután vett egy hideg zuhanyt.*Közlöm majd ismét berántom de én is vele megyek és nem engedem el.* - Rokuro.... tegyél jeget az arcodra.... utána be is kenem.*Mondom a kölyök pedig vergődik.* - Akkora a fasz vagy... *Vergődik tovább.* - Akkor az vagyok nem érdekel.*Sóhajtok fel, majd átállítom a vizet melegebbre. Meg kell hagyni nagyon jól mutatunk vizesen:P* - Kibírtad nem??*Állítom el a vizet, majd kilépek vele és lefogom.* - Vagy talán képes vagy levetkőzni magadtól?*Kérdezem.* - Képzeld képes vagyok.*Morgok, erre elengedem.* - Remélem boldog vagy.*Indul be de alig tesz két lépest és elájul de időben elkapom.* - Legalább kidőlt.*Kapom a vállamra és bemegyek a hálóba.* - Vedd le a ruháit.*Pillantok rád, mert persze az arcodat nem indultál el jegelni.XD* - Remélem reggelig alszik.*Mondom és vetkőzni kezdek.:D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 23:38 | Üzenet # 19 |
 Yaoista
| *Hagytam, hogy elrántsa a karját, mégis mit csináltam volna vele. Ott maradtam és vártam, hátha segíteni kell, bár gondoltam megoldod te egyedül is. Azért a zuhany alatt megnéztelek benneteket, mert hát jól mutattatok csurom vizesen. Hiába mondtad a jegelést meg minden, nem nagyon érdekelt őszintén szólva, jobb dolgom is volt. Nem akartam Mookyult így látni. Ennyire szenvedni látni. Eléggé megijedek, amikor összeesik és már én is léptem volna, nem mintha el tudnám kapni, de azért szándék megvolt.* - Én nem tudom, hogy örülök-e neki. *Mondom szintén, mert nagyon aggódtam. A hálóba követtelek és mikor mondod, hogy vetkőztessem, nem kell kétszer mondanod.* - Igen, bárcsak pia nélkül is így elaludt volna. *Mondom őszintén. Lehúzom róla a pólót és a nadrágot meg az alsót, jó persze téged is megnéztelek, szemem az volt, de akármennyire is jó tested volt, azért Mookyul még mindig jobb volt, legalábbis nekem. Fogtam egy törölközőt és gyorsan megtörölgettem, majd betakartam szépen és adtam egy puszit a homlokára.* - Remélem szépeket fogsz álmodni... *Suttogom halkan, de már reszketett a hangom. Eléggé kész voltam én is, de nem mutattam. Nem foglalkozva veled, kimentem a fürdőbe és megmostam az arcom jó alaposan, hogy megnyugodjak kicsit. Nem tudtam, mi lesz most és hogy milyen lesz Mookyul.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 23:50 | Üzenet # 20 |
 Yaoista
| - Most jobb.*Suttogom. Feltűnt, hogy nézel, de most nem teszek megjegyzést. Megtörlöm magam én is, majd felveszek egy alsót.* - Édes kicsi Mookyulom.*Suttogom, amikor kimész és leülve a kölyök arcára simítok.* - Minden rendben lesz majd meglátod... ezen is túl leszünk.*Suttogom és tovább cirógatom.* - Nem fogok elmenni..... itt maradok veled.... többé nem megyek el.*Suttogom és adok egy puszit a homlokodra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 00:04 | Üzenet # 21 |
 Yaoista
| *Szépen lenyugodtam kicsit, majd visszamentem a hálóba. Meglátom, hogy Mookyul arcát simogatod, na meg hallom, hogy mit mondasz. Nem akadtam ki, legalábbis látszólag, de belül tomboltam. Nagyon ki voltam akadva. Odamentem és leültem nektek háttal az ágy másik oldalára.* - Lee... te... te... *Nem tudtam, hogy hogyan kérdezzem meg, de végül kinyögöm.* - Mit akarsz Mookyultól? *Fordulok felétek.* - Szeretném tudni... *Mondom normálisan.* - Őt... őt magadnak akarod? *Kérdezem, majd Mookyulra pillantottam.* - Ilyenkor olyan, mint egy kisfiú... *Mosolyodtam el.* - Mégis csak tudod, hogy mihez kezdj vele. *Mondom kevesen.* - Mégsem vagy tehetetlen. *Azért felfogtam, amit mondtál, és hogy milyen kedves voltál velem, de most nem tudtam, hogy veled is hányadán állok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 00:40 | Üzenet # 22 |
 Yaoista
| *Tovább simogatom, amikor bejössz. Meg se lepsz a kérdéseddel az csoda, hogy eddig bírtad.* - Igen tényleg az.*Mosolyodom el.* - Kösz, ez kedves tőled. Kezdetnek ennyi is jó.*Mondom, majd felállok.* - Kint mindent megbeszélünk.*Mondom, majd ki is megyünk, de én még konyhába is elmegyek teszek jeget egy rongyba, majd bemegyek nappaliba én is.* - Segíteni fog,*Teszem oda finoman.* - Tartsd oda.*Mondom, majd rágyújtok.* - Már vártam, hogy mikor kérdezel meg, egész sokáig bírtad.*Mosolyodom el.* - Nem igen tudom, hogy mit akarok. Szeretem őt és mindig is szeretni fogom, de hogy ez szerelem éppen most vagy sem, magam se tudom. Jó páros voltunk, még ha nem is volt szokványos a kapcsolatunk. Bárhogyan is alakulnak a dolgok az rajta fog múlni. Nem mászok rá, de ha ő vigaszt keres nálam nem fogok nemet mondani és ha velem akar egy kapcsolatban lenni magam se tudom, hogy mit válaszolnék.*Mondom őszintén.* - Erre kevés esély van. Szeret téged és veled akar lenni. Tudom, hogy rossz hallani, de nem fogok neked hazudni. Mint mondtam ide költözök és amíg nem jön rendbe, addig itt fogok lakni. Bármi is lesz köztünk, az biztos, hogy részesei leszünk egymás életének. Olyan soha nem lesz, hogy ne legyünk valamilyen kapcsolatba.*Mondom és mélyet szívok a cigimből.* - Félsz attól, hogy én kellek neki?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 01:13 | Üzenet # 23 |
 Yaoista
| *Csak bólintottam, hogy kint mindent megbeszélünk. Kiültem veled, de nem értem, te még hova mész. Mikor jeget hozol és az arcomhoz nyomod, elmosolyodtam.* - Köszönöm... *Fogtam meg és odafogtam az arcomhoz, nagyon jól esik.* - Igazából úgy volt, hogy majd Mookyul megkérdezi, de... van egy lyan érzésem, hogy arra most várhatnék. *Mosolyodom kicsit el. Csöndesen hallgatlak végig, de kezdek ideges lenni és ez látszódott is rajtam, de tartottam magam.* - Értem. *Viszont örültem, hogy nem hazudsz.* - Az finom kifejezés, hogy rossz hallani. *Mondom őszintén.* - Tudom, hogy ez egy olyan kapcsolat, ami sosem fog megszakadni... *Tudtam, hogy mi a helyzet. A kérdésedre rád pillantok.* - Igen... *Bár ehhez nem kellett atomfizikusnak lenni, hogy ezt tudd rólam.* - Szerintem... szerintem szerelmes volt beléd. Nincs vele tisztában, de... ha csak abból indolok ki, hogy mennyi ideig tartott, míg nálam felismerte az érzéseit, akkor eléggé valós. És... azért valljuk be, fordított esetben, te sem örülnél, ha a szerelmed exe, akire a szerelmed még mindig vágyik és szereti, még ha nem is szerelmes, együtt laknának... Ráadásul eléggé nagy hatással vannak egymásra. *Mondom végül.* - És... itt vagyok én... szeret, de nem bízik bennem. Gyakorlatilag nekünk nincs még komoly kapcsolatunk... és most jó ideig egy helyben fogunk állni. Félek, hogy újra úgy fog érezni, mint régen... de most rá fog jönni, hogy mit érez. *Fejezem be és lehajtom a fejem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 01:39 | Üzenet # 24 |
 Yaoista
| *Most én hallgatlak végig némán.* - Megértem, hogy rossz dolog. Figyelj én nem akarok veled vitákat főleg most nem. Megértem amit mondasz, de az, hogy a kölyök mit akar. Szerintem nem szerelmes belém, de az biztos, hogy az érzések terén lassan tud kapcsolni.*Mosolyodom el picit.* - A bizalom nem alakul ki könnyen. Én is nehezen nyertem el a bizalmát, pedig nekünk nem voltak olyan vitáink, mint nektek. Ő pedig egy külön eset nála még nehezebb elnyerni a bizalmát és azt, hogy az érzéseit kimutassa, de ezt tudod jól. Viszont tényleg az a legfontosabb, hogy most rendbe jöjjön, a többi mind kialakul, majd. Az is lehet, hogy a végén egy harmadik személy lép a képbe. Sose lehet tudni, hogy mit hozz a holnap.*Sóhajtok fel.* - De bármennyire is kikészít, neki ezeket ne mond, mert az csak rontana a helyzeten. Itt fogok maradni, de te is lakhatsz itt, de azt ne kérd, hogy menjek el, főleg, hogy előtte az ellentettjét kérted és amúgy se mennék el.*Jegyzem meg na nem mintha tudnád ezt magadtól.* - Mint mondtam bírlak, de ő a legfontosabb.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 01:56 | Üzenet # 25 |
 Yaoista
| - Nem most... Régebben. *Mosolyodom el kicsit, azért abban biztos voltam, hogy most belém szerelmes.* - Tudom, hogy nem egyszerű... talán sosem fog bennem újra bízni. *Mondom kicsit szomorúan. Megértettem, amit mondasz, és igazat is adtam. Most az volt az első, hogy kikupáljunk.* - Nem akarom neki mondani... nagyon kiakadna még akkor is, ha nem történtek volna ezek a dolgok. *Ahogy az itt lakást említed, elnevettem magam.* - Mert élet szerű, hogy mi édes hármasban együtt lakjunk. *Valahogy nagyon vicces gondolat volt.* - Eszemben sincs kérni... *Mondom komolyan.* - De azt jó tudni, hogy legalább nem utálsz. *Mosolyodom el kicsit.* - Nekem is ő a legfontosabb... ennek érdekében próbálok kijönni veled. Megígértem neki. *Nyomkodom az arcomhoz a jeges rongyos csomagot, azért tényleg jól esik.* - Azt mondta, hogy kezdetnek neki az is elég, ha el tudjuk egymást viselni. *Mosolyodtam el.*
|
|
| |