2025.07.20, Vasárnap, 17:25
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:52 | Üzenet # 226
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Oké*Bólintok.* - Akkor jó.*Mosolygok, majd igen csak megdöbbenek.* - Tényleg kedvel, hogy így elmondta neked.*Mondom még mindig döbbenten.*- Szóval csak ha én... értem..*Suttogom szinte magamnak.* - Ugyan félreérthetően mondtam.*Mondom, majd elmosolyodom Leere utána csak felnevetek.* - Ez az én dumám.*Kuncogok.* - De azért köszönöm, de a tiédnél nem szebb.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:59 | Üzenet # 227
Yaoista
- Hát... úgy látszik nekem is varázserőm, nem csak nektek. *Nevettem el magam. A suttogásra nem reagáltam.* - Mi? Hangos volt? *Kérdezem döbbenten, majd elkuncogtam magam.* - Köszönöm... *Viszonozom a csókod és igen csak beleélem magam.* - Finom... *Suttogom ajkaidra és mielőtt elhúzódnál újra ajkaidnál kötök ki, majd visszateszem a fejem a válladra. Kicsit elhallgattam, majd váratlanul folytattam.* - Azt mondta szerelmes beléd és hogy egy kis része mindig az lesz... *Mondom halkan.* - Te is... így vagy vele? *Kérdezem meg, de nem féltékenységből, csak tudni szerettem volna.* - Ne érts félre... tudom, hogy szeretsz engem. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 00:14 | Üzenet # 228
Yaoista
- Én ezt mindig is tudtam.*Kuncogok.* - Nem tudtad? Ez édes.*Nevetek fel, ilyet se mostanság tettem.* - Tényleg vicces vagy.*Kuncogok.*- Tiéd is.*Suttogom és következő csókod is viszonozom, majd igen csak ledöbbenek most még jobban.* - Miket mond neked.*Suttogom és kicsit el is pirulok.* - Azt hiszem igen.*Vallom be.* - Köztünk tényleg különleges kapcsolat van és sokáig együtt voltunk.*Suttogom és most így beugrik, milyen sokszor fürödtünk mi így együtt.*  - Már azt mondtam. hogy kívánom és ezt, hogy szeretem, nem direkt tagadtam.*Mondom őszintén, hiszen magam se tudtam, mit is érzek, meg alapból ebben hülye vagyok.* - Nem foglak elhagyni miatta és más miatt se.*Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 00:23 | Üzenet # 229
Yaoista
- Az jó... *Kuncogtam veled. Csak elpirultam és kicsit felpillantottam rád, de a nevetésed annyira jó volt hallani. Élveztem ezt az egész együttlétünket.* - Én is meglepődtem... én is meséltem neki... *Mondom kedvesen. Igazából nem lepődtem meg, sőt azon lepődtem volna, ha nemlegesen választ kapok.* - Értem... meg tudom érteni... *Mondom komolyan, majd elmosolyodtam szavaidra.* - Tudom életem... *Csókollak meg lágyan.* - Azt hiszem... ezt most megtanultam. *Mosolyodtam el.* - Mondtam Leenek, hogy egyrészről féltékeny vagyok... nagyon féltékeny... *Nevettem el magam.* - Másrészről megértem, hogy szükséged van rá... hogy különleges neked. De már azt is tudom, hogy én is az vagyok... *Mosolyodom el édesen.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 00:30 | Üzenet # 230
Yaoista
- Mit meséltél?*Kérdezlek.* - Tényleg? Őszintén azt hittem, hogy kiakadsz rá, mert eddig folyton kiakadtál és oké most már kedveled, de azt hittem erre ki leszel, de örülök, hogy nem.*Mosolyodom el megkönnyebbülve és a csókod is viszonozom.* - Akkor jó és megértem, hogy az vagy, én is az lennék és szerintem mások is, de örülök, hogy elfogadod.*Mosolygok.* - Igen mindketten azok vagytok nekem.*Mosolygok és azért most Saturot nem mondom, nem ő van témába.* - Nagy kő esett le a szívemről, hogy minden oké köztetek.*Mondom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 08:24 | Üzenet # 231
Yaoista
- Hmm... a családomról. Hogy mennyire fognak szeretni téged. *Nem akartam nagyon aknamezőn lépkedni.* - Meg tényleg megbeszéltünk mindent... azt a kis... nézeteltérést is. *Mondom halkan, mert amiatt még mindig nagyon szégyelltem magam. Csak elmosolyodtam, hogy én is az vagyok és jobban bújtam picit.* - Gondolom a Mount everest. *Kuncogok, bár tudtam, hogy ez komoly.* - Megoldjuk magunk a vitáink. *Mosolyodom el, igazából az is bennem volt, hogy nem akartam még ezt is a nyakadba varrni. Adtam egy finom csókot és tovább simiztem ölelő karjaid.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 20:11 | Üzenet # 232
Yaoista
- Azt mondod? Ez kedves.*Mosolyodom el.* - Örülök.*Mondom, majd picit felnevetek.* - Igen valahogy úgy.*Kuncogok veled együtt.* - Helyes, de azért rajtatok tartom a szememet.*Mosolygok, de komolyan gondolom. A csókod viszonozom és szorosabban magamhoz ölellek.* - Mintha kicseréltek volna téged. Semmi féltékenység, hiszti.*Suttogom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 22:29 | Üzenet # 233
Yaoista
- Bizony. *Mosolyodom el.* - Rendben, felügyelő úr. *Kuncogok aranyosan. Mikor jobban magadhoz ölelsz, elmosolyodom.* - Ha gondolod, bármikor hisztizek neked egyet... *Kuncogtam el magam.* - Nem akarlak a hülyeségeimmel traktálni... *Mondom komolyan, kissé szégyenkezve.* - Nem könnyű, nem vagyok hozzászokva, hogy magamba tartsam a dolgokat. *Vallom be komolyan, de mosolyogtam mellé.* - De nekem most az a fontos, hogy te kicsit jobban érezd magad... *Bújtattam hozzád a buksim.* - Ami azt illeti, rettentő féltékeny vagyok még mindig... de talán az segített kicsit, hogy beszélgettem Lee-vel... *Mosolyodom el és adtam egy puszit az arcodra.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 23:18 | Üzenet # 234
Yaoista
- Micsoda nevek.*Nevetek fel.* - Majd szólok, ha szükségem van rá.*Kuncogok.* - Beszélhetsz, de most nem mész velem sokra.*Sóhajtok fel, ezzel én is tisztába vagyok.* - Nem csak nekem beszélhetsz.*Mondom.* - Most ebben a pillanatban meg vagyok.*Kitudja meddig is tart.* - Talán ez sose fog változni és egy természetes féltékenység nem is baj, csak ha elfajul ott kezdődnek a gondok.*Jegyzem meg.* - Lassan ki kéne mászni.*Adok egy puszit én is.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 23:30 | Üzenet # 235
Yaoista
- Rendben. *Nevettem el magam én is.* - Hát... tudom, de tényleg... most minden rendben. *Mosolyodom el és adok egy csókot.* - Már túl vagyok rajta... *Nem akartam azt mondani, hogy már túl vagyok egy kiadós bőgésen, ami nagyon sokat vezetett le nálam.* - Akkor jó... ha bármire szükséged van és tudok segíteni, szólj, rendben? *Mondom kedvesen, de nem akaratosan.* - Ebben biztos vagyok, hogy nem fog változni. *Mosolyodtam el.* - Hiszen tudom mit éreztek egymás iránt... *Mondom őszintén, nem akartam azt mondani, hogy ó úgy is elmúlik, mert tudtam, hogy nem. A puszin elmosolyodom, majd piszézek veled kicsit.* - Szerinted a kis lusta szőrgolyó is jól érzi magát? *Kuncogok és nézem, ahogy szundizik.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 23:37 | Üzenet # 236
Yaoista
- Oké és oké.*Biccentek.*  - Megértem, de azt is tudod, hogy nekem te kellesz.*Csókolok a nyakadba, majd csak elmosolyodom rajtad.* - Szerintem nagyon jól.*Mosolygok.* - Majd én is vásárlok neki dolgokat és tényleg kéne neki egy név is de nem tudom még mi. Neked van ötleted?

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 20:02 | Üzenet # 237
Yaoista
- Igen... *Sóhajtok fel, ahogy a nyakamba csókolsz és elmosolyodom.* - Szerintem is... rögtön beléd szeretett a kis aranyos... *Kuncogok.* - Mondjuk ki nem... *Nevettem el magam.* - Hát én most az alapvető dolgokat megvettem neki. Aztán majd látod, hogy mire lesz szüksége a kis szépségnek. *Mosolyodom el.* - Hmm... Emerald? *Kérdezem elmosolyodva.* - Mert olyan szép zöld színű szeme van.

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 20:17 | Üzenet # 238
Yaoista
- Ez kölcsönös.*Nevetek fel.* - Megint túlzol.*Mosolygok.* - Mindent megveszek neki.*Mondom, de komolyan gondolom.* - Tetszik, majd meglátjuk neki, hogy fog.*Mosolygok* - Na de mászunk ki most már tényleg.*Mondom majd felállok és elkezdem szappanozni magamat.:D*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 20:58 | Üzenet # 239
Yaoista
*Elkuncogom magam rajtad.* - Nem túlzok. *Közlöm veled édesen.* - Mi mindent? *Kérdezek vissza, mert gondoltam, hogy már majdnem saját szobát fog kapni a cicmicc.* - Remélem tetszeni fog neki. *A mosolyodtól ismét ki vagyok.* - Igen.. *Ahogy felállsz, azért úgy a levegő bennem szakad. Felnézek rád és csillogó szemekkel bámullak. Már a látványod is igen nagy hatással volt rám, és hát pont úgy álltál... így megfordultam és farkadra simítottam. Finoman végignyaltam rajta párszor, majd szopogatni kezdtem makkod. Mikor elég kemény lettél, tövig nyeltem farkad és úgy kényeztettelek.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 21:05 | Üzenet # 240
Yaoista
- Pedig de.*Sóhajtok fel, de mosolygok.* - Játékokat, fésűt, hordozót, még több játék és valami macska házat.*Nevetek fel, nem lesz elkényeztetve. biggrin * - Biztos.*Mosolygok, ami vigyorba megy át, ahogyan nézel, viszont meglepsz ahogyan hozzám érsz.* - Mit csinálsz?*Vigyorgok, de nem tiltakozom főleg, ahogyan szopni kezdesz. Hátam a csempének támasztom és becsukom a szememet. Hajadba túrok, a szám résnyire nyitva és úgy nyögök, még inkább szexibb vagyok.XD*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 21:30 | Üzenet # 241
Yaoista
*Ahogy sorolod, nem kicsit lepődtem meg.* - El fogod kényeztetni... *Mosolyodtam el. Kérdésedre csak elvigyorodtam én is. Teljesen kész voltam tőled  és folyamatosan az arcod figyeltem. Annyira szexi voltál, kezdtem egyre jobban beindulni. Finoman szívogatom a farkad és combod simogatom meg feneked, mert hát a feneked is kurva jó volt. Egy idő után abbahagytam, majd golyóid kezdtem nyalogatni és közben simizem a farkad. Próbáltalak kényeztetni minél jobban.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 21:47 | Üzenet # 242
Yaoista
- Tudom.*Mosolygok. Egyre jobban a nyögök és a csípőmet is mozgatni kezdem.* - Elég lesz.*Szólalok meg hirtelen, majd felrántalak és vadul megcsókollak, majd a csempének nyomlak úgy, hogy nekem háttal legyél. Megragadom a csípőd és egy mozdulattal beléd hatolok, mire felnyögök.* - Fincsi.*Harapok a nyakadba és mozogni kezdek.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 21:53 | Üzenet # 243
Yaoista
*Felvettem ritmusod, aztán eléggé meglepsz, mikor mondod, hogy elég. Igen csak szenvedélyes fejet vágok, majd mikor felrántasz, helyezkedek, ahogy szeretnél, majd mikor egy lökéssel tövig vagy bennem, hangosan és igen éjesen nyögök.* - Mookyul... aaahhhhh... *Főleg, ahogy mozogni kezdesz. Kicsit én is mozogni kezdek és közben erősen szorítalak.* - Ez... ahh....*Fenséges volt. Ráadásul, ahogy nyögéseink visszhangoztak a fürdőben, csak jobban fokozta vágyam.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 22:06 | Üzenet # 244
Yaoista
- Telhetetlen egy cicus vagy te.*Vigyorgok. Felemelem az egyik lábad így még mélyebbre hatolok benned.*  - Imádod amikor a farkam benned van igaz??*Nyalok a füledbe* - Szoríts a farkamra.*Harapom meg fülcimpád.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 22:18 | Üzenet # 245
Yaoista
*Csak elvörösödtem arra, hogy telhetetlen vagyok, mert hát így volt. biggrin Belőled sose volt elég. Még hangosabban nyögtem fel, ahogy felemeled a lábam és mélyebbre csúszol.* - Ahh... igen... igen... ahhh... nagyon... *Nyögöm igen elégedetten. Kérésed teljesítve ismét a farkadra szorít jó erősen. Néha lazít, aztán megint szorítok, így játszva a dolgokkal.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 22:35 | Üzenet # 246
Yaoista
- Nagyon jó vagy.*Nyögöm, majd kihúzódom belőled és visszaülök a kádba.* - Gyere és lovagolj meg édesem.*Kezdem el simogatni a farkam és kihívóan nézzek rád.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 22:54 | Üzenet # 247
Yaoista
*Csak elmosolyodtam, hogy jó vagyok, de igazából teljesen lefoglalt az, ahogy mozogsz bennem. Mikor kihúzódsz, meglepődötten nézek rád, de a látványod, ahogy simogatod a farkad, mindent vitt.* - Főnökh... *Lihegem, majd odamászva az öledbe ülök szemböl, majd megfogva farkad, magamba vezettem. Rögtön tövig fogadtam magamba és szenvedélyesen mozogni kezdtem. Igen csak tekergettem a csípőmet és mozogtam hol előre-hátra, hol föl-le és tovább szorítottam farkad, de már nem is szándékosan, valahogy a testem automatikusan minél inkább akart.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 23:09 | Üzenet # 248
Yaoista
- Gyere cicám.*Vigyorgok, majd amikor benned vagyok felnyögök hangosan.* - Ahhh tényleg isteni vagy.*Nyögöm és én is mozogni kezdek folyton eltalálva a gyönyörpontodat. Kicsit hátradöntöm a tested és az egyik bimbód veszem a számba és a farkad is simogatni kezdem.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 23:24 | Üzenet # 249
Yaoista
*Elmosolyodtam a cicára, szerettem mikor így hívtál.* - Te... ahh.. te is... *Nyögöm füledbe, majd ahogy te is mozogni kezdesz, kész voltam.* - Ott...!! Ahhh... *Remegek meg kicsit. Mikor hátradöntesz és még farkam is simogatni kezded és bimbóm is izgatod, még jobban összeszűkültem és szorosan fogtam körbe farkad.* - Istenih... ahh... *Túrtam finoman hajadba.*

MioDátum: Szerda, 2013.09.04, 19:37 | Üzenet # 250
Yaoista
- Finom ugye??*Kuncogok és még hevesebb leszek. A hajadba markolva vadul tépem az ajkaidat és úgy mozgok benned tovább, majd hirtelen kihúzódom belőled.* - Fordulj meg és pucsítcsál be.*Kérlek, majd amikor így teszel széthúzom a fenekedet és nyalni kezdelek.*

Keresés: