Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.09.04, 20:34 | Üzenet # 251 |
 Yaoista
| *Ahogy mozogsz bennem, teljesen ki voltam és csak nyögtem. A csókjaid még inkább beindítottak, már teljesen kész voltam. Kérésed teljesítem rögön és ahogy nyalni kezdesz, hát kész voltam. Igen csak forró voltam ott és lüktettem is rendesen. Nagyon nedves is voltam, de nem a víz miatt. Igen csak remegtem és vonaglottam az érzéstől.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.09.04, 20:54 | Üzenet # 252 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Olyan nedves vagy.*Vigyorgok. Bedugom mindkettő hüvelykujjam és tovább nyallak, majd kihúzom egy idő után az ujjaim és visszaültetlek a farkamra és vadul mozogni kezdek ismét. A farkad is simogatni kezdem a nyakad harapdálom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.09.04, 21:40 | Üzenet # 253 |
 Yaoista
| *Mikor bedugod ujjaid, egyre jobban nyögtem. Teljesen kész voltam, már azt se tudtam mi folyik körülöttem, csak téged fogtalak föl. Mikor visszahúzol és farkadba ültetsz, hangosan nyögök, főleg hogy még nyakam és farkam is kényezteted. Teljesen odavoltam.* - Ez... nagyon... ahh... Főnökh... Mookyul... *Nyögöm folyamatosan, teljesen kivoltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 19:49 | Üzenet # 254 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom és ismét fantasztikusat szeretkezünk. Utána tényleg lefürdünk, majd végezve kimegyünk és persze a cicát is hozom, akit kanapéra fektetek, de fel se ébred. Felöltözünk és most egy melegítőt meg egy atlétát veszek fel, na igen így se láthatsz sűrűn. Nappaliba megyek elkészülve, majd elveszek egy pogácsát, mert azt is vett Lee.* - Jó itt a pékség.*Mosolyodom el. Hajam mivel nincs belőve sokkal kisfiúsabban nézzek ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 20:20 | Üzenet # 255 |
 Yaoista
| *Teljesen kész voltam a szeretkezésünk végén. Még mindig imádtam és egyre jobban imádom. Azért a rendes pancsi után jobb híján megint a te ruháid loptam. A cicán elmosolyodom, főleg, ahogy leteszed, az meg csak alszik tovább. Finoman megsimizem én is. Hát ahogy láttalak, annyira jól néztél ki még így is. Most tényleg olyan érzésem volt, mintha együtt laknánk és ez annyira jó volt.* - Jó étvágyat hozzá. *Mosolyodom el, de olyan szétfolyósan.* - Nem kérsz hozzá teát vagy kakaót vagy valamit? *Kérdezem kedvesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 20:39 | Üzenet # 256 |
 Yaoista
| - Köszi.*Mosolygok.* - Hmm tea jöhet köszi.*Mosolygok.* - Amúgy nem zavar, de mond nem akarsz saját ruháért haza menni?*Kérdezlek, majd miután megeszem az egy darab pogit, a cicát az ölembe teszem és simogatni kezdem. Felveszem a szemüvegem és tévét is benyomom, így viszont még soha nem láthattál, nem is csinálok ilyet sűrűn.XD*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 20:59 | Üzenet # 257 |
 Yaoista
| - Oké. *Állok fel, kérdésedre megállok.* - Hát... megkértem Lee-t, hogy hozzon nekem... *Vallom be őszintén.* - Tudom, hogy nagyon elfoglalt, csak én... *Nem nagyon tudtam leírni a dolgokat.* - Szóval.. nem is szerettelek volna egyedül hagyni, meg... szerettem volna kicsit veled lenni. *Mondom kedvesen, majd bementem a konyhába és csináltam neked egy teát meg magamnak is csináltam. Mikor visszaértem és megláttalak, hát csak olvadoztam. Leültem melléd és odaadtam a teád. Annyira élveztem, valahogy olyan dolgot látni tőled, amit még sosem, most tényleg éreztem, hogy járunk. Csak mosolyogni tudtam, mert ennek nagyon örültem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 21:19 | Üzenet # 258 |
 Yaoista
| - Milyen kedves tőle, neked meg van merszed.*Mosolygok.* - Figyelj, azért nem kell minden percben velem lenni.*Jegyzem meg, de nem rosszból.* - Ohh köszi.*Veszem el, majd még letettem.* - Kicsim a tv nem én vagyok.*Nevetek fel picit.* - Van rajtam valami? Végén zavarba jövök.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 21:35 | Üzenet # 259 |
 Yaoista
| - Igen, nagyon. Soha többet nem fogok tőle ilyet kérni. *Mondom komolyan.* - Tudom, hogy nem kell, de azért szeretnék, most ettől az egésztől függetlenül is. *Mondom kedvesen. Mikor megjegyzed, hogy nem te vagy a tv, elvörösödöm hirtelen.* - Én tudom, csak.. csak én még nem láttalak így. *Mondom édesen, majd felhúzom a lábaim magam mellé, és finoman neked dőlök.* - Én csak.. boldog vagyok, hogy veled lehetek. *Mondom őszintén az egyszerű választ.* - De azért majd nem bámullak annyira... *Kuncogtam el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 21:42 | Üzenet # 260 |
 Yaoista
| - Megértelek, de azért nem kell ennyire komolynak lenni.*Kuncogok.* - Igen tudom és nem rosszból mondtam.*Mondom mielőtt még félreértenéd.* - Édes és vicces vagy na meg vörös.*Nevetek fel.* - Akkor jó, nekem is jó veled.*Ölellek át a szabad kezemmel.* - Nem is tudom, hogy mikor lazítottam utoljára. Talán tényleg sokat dolgozok.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 22:14 | Üzenet # 261 |
 Yaoista
| - Tudom, csak kicsit szégyellem magam, de mondtam, hogy majd meghálálom neki valahogy. *Kuncogom el magam.* - Én is tudom.. *Mosolygok édesen. Csak elkuncogtam magam a jellemzésen, majd ahogy átölelsz, odabújok és én is simogatni kezdem a cicust.* - Csak egy kicsit... *Nézek rád és elmosolyodom.* - Már rád fér egy kis pihenés... *Mondom kedvesen.* - Sok nehézség volt az utóbbi időben... *Részben miattam is.* - Néha neked is meg kell állni. *Közben a cicáról áttértem a pocid cirógatására.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 22:40 | Üzenet # 262 |
 Yaoista
| - Ugyan nem kell.*Mosolygok.* - Mondanám, hogy főzz neki, de ugye az még nem olyan jól megy.*Kuncogok.* - Amúgy meg nyugodtan nézhetsz, ha jól esik.*Jegyzem még meg.* - Igen én is belátom, már az utóbbi időben éreztem.*Mondom, majd csak felsóhajtok.* - Túl sok.*Suttogom.* - Igen tudom, de most így nyugodtan is állok meg, hogy Lee a cégnél figyel, nagyon hálás vagyok neki, semmi erőm nem lenne dolgozni és emberek közé menni, pedig sokszor temetkeztem a munkába, de most nem menne.*Vallom be.* - Én is egy cica vagyok?*Kérdezlek, majd nyávogok egyet. *- Nézzünk valami filmet?*Kérdezlek.* - Ilyet se csináltunk, meg még nagyon sok mindent. Elviszlek randikra is oké? Csak egy kis időt kérek.*Simogatom meg pofid.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.09.06, 20:22 | Üzenet # 263 |
 Yaoista
| - Hát igen... és nem vagyok benne biztos, hogy kísérleti nyuszi szeretnek lenni. *Nevettem el magam. A nézésen csak elpirultam kicsit.* - A fontos, hogy most tudsz kicsit lazítani. *Fészkelődök kicsit, hogy kényelmesebben bújhassak, na meg téged se nyomjalak még véletlenül se.* - Ezt bárki megértené, hogy most a hátad közepére kívánod a munkát. *Mosolyodom el. A cicára elkuncogtam magam, a nyávogáson meg hangosan felnevettem, olyan igazi nevetés volt.* - Hát mondjuk... nagy cica. Amolyan párduc, az én párducom. *Kuncogok aranyosan és adtam egy puszit az arcodra.* - Jól hangzik nagyon. *Bólogatok jókedvűen.* - Igen, de majd szépen.. van időnk. *A randira elpirultam.* - Oké... majd ha lesz kedved. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.09.06, 20:54 | Üzenet # 264 |
 Yaoista
| - Egyetértek.*Nevetek fel.* - Nálam azért fura, aki munkamániás.*Mosolyodom el.* - Párduc?? Még ezt se hallottam.*Mosolygok és megsimogatom az arcodat.* - A filmet most gondoltam.*Mondom.* - Ez nem csak kedv kérdése te is tudod, de ezt most hagyjuk is.*Mondom és tovább nyomkodom tévét.* - Na válasz valamit.*Mondom a cicus meg felébred és nagyot nyújtózkodik.* Felébredtél kicsikém.*Mosolyodom el.* - Jót aludtál igaz??*Dédelgetem.xd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.09.07, 22:12 | Üzenet # 265 |
 Yaoista
| - Kicsit kikúrálódsz a munkamániádból. *Mosolyodom el, ezt én nem fogtam fel rossz dolognak, inkább csak az oka nem tetszett.* - Pedig az vagy... *Kuncogok és bújtattam is az arcom a kezedhez, majd belecsókoltam tenyeredbe.* - Oké... *A többire csak bólintottam.* - Hmm... nem is tudom mit. *Gondolkozom el, gondoltam valami romantikus filmet most nem kéne, de komolyat se kéne. Felálltam és elkezdtem nézegetni a dvd gyűjteményed. .* - Bad boys 2? *Kérdezem. A cicán elmosolyodtam, annyira kis édesek voltatok együtt. Elkezdtem gondolkozni azon, hogy milyen lehetsz apakén és már a gondolattól olvadoztam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.09.07, 22:40 | Üzenet # 266 |
 Yaoista
| - Kicsit.*Mosolygok.* - Ohh értem.*Nevetek fel.* - Van pár dolog, de tölthetünk is lenne.*Mosolygok.* - Remek választás az egyik kedvenc filmem nagyon jó dumák vannak be, és Will elvinném egy körre minimum.*Vigyorgok, de közben cicázok.* - Milyen szépek vagyunk.*Emelem fel és adok neki egy puszit.* - Nagyon jó dolgod lesz, senki nem fog bántani megígérem.*Mondom lágy hangon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.09.07, 22:48 | Üzenet # 267 |
 Yaoista
| *Mikor rámondtam az áment na meg az, amit hozzáteszel, hát elnevettem magam.* - Megértem ezt az álláspontot. *Kuncogtam el magam, majd beletettem a DVD-t a lejátszóba. Éppen megpusziltad a cicát, mikor megfordulok.* - Bizony... nagyon szépek vagytok együtt... illetve bocsánat. *Kuncogtam el magam.* - Jóképűek. *Visszamegyek és visszakucorodok melléd.* - Tudod... azért választottam őt, mert kis bátor legény volt. *Mondom elmosolyodva.* - Nem bújt el, mint a többiek... ő odajött, leült szépen elém, közölvén, hogy te most engem hazaviszel. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.09.07, 22:59 | Üzenet # 268 |
 Yaoista
| - Helyes.*Kuncogok.* - Ő még szép is.*Puszilom meg ismét.* - Valóban?? Ilyen kis bátrak vagyunk? Esetleg már nagyon szerettél volna egy gazdit, aki vigyázz rád és szeret téged?*Kérdezem, mire nyávog egyet.* - Megértelek, erre sokan vágyunk.*Mosolyodom el és ebbe minden érzelem benne van.* - Van popcorn csinálok.*Mondom hirtelen elindulok a cicával együtt ki.XD*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.09.07, 23:08 | Üzenet # 269 |
 Yaoista
| *Hát teljesen kész voltam, ahogy eldiskuráltál a cicával, fel kellett volna venni és ezt nézem estimesének. Sose unnám meg.* - Igen... végül nekem is lett gazdim. *Kuncogom el magam. Azért meglepődtem, ahogy vitted magaddal a kicsit, de nem szóltam rá, örültem, hogy örülsz egy kicsit. Inkább elindítottam a filmet, de már az elején a feliratnál leszüneteltem, hogy visszavárjalak. Kényelmesen elhelyezkedtem, majd mikor visszatérsz immár popcornnal cicástul, elmosolyodtam és visszabújtam.* - Nem baj? *Nem tudtam, hogy miért kérdeztem meg, de nem akartalak zavarni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.09.07, 23:34 | Üzenet # 270 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom még rajtad. Mikor elkészülök visszajövök majd odaadom a popcornt.* - Üdítő nincs, de ha akarsz vehesz adok pénzt.*Mondom bár tudom, hogy úgyse mész le.* - Nem baj.*Ölellek át a másik kezemmel a cicát simogatom.* - Nagyon rég nem láttam, úgy alapból filmet ezer éve nem néztem.*Mondom.* - Az se tudom miket játszanak.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.09.07, 23:52 | Üzenet # 271 |
 Yaoista
| - Az nem is hiányzik. *Mosolyodom el elvéve a popcornt. Jó érzés volt, ahogy átöleltél és annyira megnyugtató. Nem tudtam miért, de annyira megnyugtatott ez a helyzet most.* - Pedig a filmek jók... na majd én mozizok veled. *Ült ki az arcomra ismét egy kis mosoly.* - Hűűű hát most én se tudom. Valahogy a filmek érdekeltek mostanában a legkevésbé, de majd bepótoljuk, mit szólsz? *Nézek rád csillogó szemekkel, közben elindítom a filmet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.08, 00:00 | Üzenet # 272 |
 Yaoista
| - Igen jók vagyis ami tényleg jó.*Mondom, majd csak elmosolyodom.* - Oké, oké, de kérlek azt ne felejtsd el, hogy attól még, hogy most itthon vagyok nekem fontos a munkám. Én nem leszek egyhamar olyan, akinek szinte minden délutánja és estéje szabad miután végezz a melóba.*Mondom, de ezt nem rosszból.* - De igyekszem, majd kevesebbet dolgozni oké?*Simogatom meg az arcodat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.08, 00:06 | Üzenet # 273 |
 Yaoista
| - Tudom, nem is gondoltam... *Mosolyodom el, majd még jobban.* - Oké... *Pusziltalak meg.* - De én nem várom el... *Mondom komolyan.* - Szóval... megértem, hogy te szereted a munkád, de azért gondoltam néha egy vasárnapot átlustizhatsz velem. *Kuncogtam el magam.* - A hétköznapokat másra kell tartogatni... *Nevettem el magam és megcsókoltalak, jelezvén mire is gondoltam pontosan.* - Viszont szólok előre, hogyha nagyon hanyagolva érzem magam, akkor majd feltűnök az irodádban... ééés... zavarni foglak a munkában. *Mondom viccelődve, de komolyan gondoltam, hogy betámadlak.* - Ebben már úgy is elég nagy gyakorlatom van. *Mosolyodtam el és megsimiztem a cicust.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.08, 19:40 | Üzenet # 274 |
 Yaoista
| - Igen így lesz és ígérem.*Mosolygok és csókod viszonozom.* - Sexmániás vagy.*Jegyzem meg vigyorogva.* - Fogunk sokat programozni és nem csak hétvégén ígérem.*Mosolygok, majd csak felnevetek.* - Igen ebbe nagyon jó vagy és nem is fogom bánni, ha nem lesz állandó, mert egy kis rosszalkodás belefér, de nem állandóan. Még valami. Nem akarlak megsérteni és ez nem ellened szól, de nekem szükségem van azért térre és arra, hogy barátokkal vagy éppen arra, hogy egyedül legyek, ezt remélem meg érted és meg is fogod érteni.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.08, 20:30 | Üzenet # 275 |
 Yaoista
| - Nem is vagyok az... *Vörösödöm el.* - Na jó de, az vagyok, de te is. *Kuncogom édesen. Csak bólogattam a dolgokra, a végén pedig elmosolyodtam.* - Ezt tudom és nem is terveztem, hogy a nyakadon lógok non stop... *Cirógatom közben a cicát.* - Tudom, hogy néha sok vagyok... Nagyon sok. De tudod... nagyon sokat vártam és nem volt könnyű. Tudom jól, hogy neked se, főleg mostanában... *Mondom kicsit szégyellve magam a történtek miatt, mármint, hogy elküldtelek meg a veszekedéseink, amiket én okoztam.* - Bennem viszont még van egy félelem, aminek idő kell, hogy elmúljon, úgyhogy lehet most kicsit ragaszkodóbb leszek... *Mondom komolyan.* - Ezért előre is bocsánat... majd szólj rám és majd igyekszem... *Kicsit szánalmasnak éreztem magam, hogy ezen nem tudok csak úgy átlépni. Kész voltam alkalmazkodni bármikor. Jó, a mai az kivételes volt.* - Sokkal jobban szeretlek, mint ahogy te azt gondolod... *Mosolyodtam el, de úgy, ahogy csak rád szoktam.
|
|
| |