Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.08, 21:10 | Üzenet # 276 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Nem tagadom kis paradicsom.*Vigyorgok.* - Jó értem én.*Bólintok, éreztem, hogy bármit mondok nem érted meg, hogy most se akarom, hogy folyton velem legyél és kicsit egyedül szeretnék lenni.* - Miért bele látsz a gondolataimba?*Kuncogok.* - Kérek szépen popcornt.*Nyitom ki számat, mivel szabad kezem nincsen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.08, 22:02 | Üzenet # 277 |
 Yaoista
| *Valahogy még se éreztem azt, hogy ez így jó lenne neked.* - Tudod mit? *Mosolyodom kicsit el.* Ha eleged van belőlem, csak szólj. *Mondom végül, mert tényleg nem akartam a terhedre lenni.* - Nem látok, ez igaz... *Nevettem el magam. Elmosolyodtam rajtad, majd belenyúlok és szépen etetni kezdelek.* - Finom? *Mosolyodom el. Adtam egyet neked, aztán egyet magamnak és így élveztem. Igazából jobban élveztem, hogy veled vagyok kicsit, mint a filmet. Valahogy ez így olyan kis meghitt volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.08, 22:14 | Üzenet # 278 |
 Yaoista
| - Ez nem arról szól, hogy elegem van te is tudod. Inkább hagyjuk oké??*Cirógatom meg az arcod.* - Nyamm fincsi.*Mosolygok és persze én is élvezem a helyzetet.* - Bírom ezt filmet.*Vigyorgok és ismétlem a szöveget és jókat nevetek, közben téged és cicát simogatom, aki igen csak élvezkedik, majd szétesik. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.08, 22:37 | Üzenet # 279 |
 Yaoista
| - Tudom és oké. *Bújtattam is az arcom a kezedhez. Ahogy ismétled a szöveget, én már azon nevetek, a film csak plusz. Nagyon jól éreztem magam. Én is élveztem a simogatást, akárcsak a cica, szinte én is csak olvadoztam tőle. Hát igen, nagyon imádtam ezt az egészet. Olyan jókat nevettem és erre most szükségem volt és biztos voltam, hogy neked is. Ez kikapcsolt aztán rendesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 15:52 | Üzenet # 280 |
 Yaoista
| *Én is nagyon jól szórakozom végig jókat nevetek, na meg utánzóm őket. Kis drágaság hol fent van vagy éppen alszik.*- Ez nagyon jó volt.*Mosolygok, majd a cicát lerakom és felállva nyújtózok egyet, majd rágyújtok.* - Vajon Lee mikor jöhet?*Pillantok az órára, majd feltűrve az atlétám megvakargatom a pocakomat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 16:31 | Üzenet # 281 |
 Yaoista
| *Nagyon örültem, hogy jó kedved van, vagy legalábbis jobb, mint eddig. A cica is kész, de nagyon édes volt. Csak nézlek a nyújtózásnál.* - Nem tudom mikor jön, de most már csak nemsoká. *Elmosolyodtam rajtad és felállva odaléptem eléd és adtam egy puszit, majd végigsimítottam pocakodon.* - Nagyon szexi... *Kuncogom el magam, majd visszacsüccsenek és cicázni kezdek kicsit.* - Milyen kis kicsi vagy... *Kuncogom el magam.* - Nagyon dühös vagy még rá...? *Kérdezem meg óvatosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 16:50 | Üzenet # 282 |
 Yaoista
| - Néhány órán belül csak haza esik.*Mondom, majd elmosolyodom.* - Köszi, kemény munka ára.*Paskolom meg.xd* - Igen egy kis baba.*Mosolygok.* - A cicára??*Kérdezlek és a hajamba túrok.* - Amúgy nem. senkire nem haragszok.*Szívom el a cigit, majd visszaülök melléd.* - Hálás vagyok neki mindenért, megint annyit tesz értem, sose tudom, majd viszonozni.*Suttogom, bár az nem esik le, hogy miket is mondtam neki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 17:02 | Üzenet # 283 |
 Yaoista
| *A kemény munkán elmosolyodtam.* - Hát... a cicára azt hiszem már nem vagy az, legalábbis a viselkedésedből ítélve. *Kuncogok.* - Leere gondoltam... *Ahogy folytatod, hogy senkire se, csak bólintottam. Szavaidat hallva elgondolkozom.* - Talán kezdhetnéd egy bocsánatkéréssel... *Mondom halkan, közben a cica próbálja levadászni a kezem, nagyon kis édes volt, de aztán rájött, hogy leültél megint, így fittyet hányva rám, szépen odamegy hozzád és az öledbe fekszik.* - Azt hiszem hivatalosan is ejtve vagyok. *Nevetek a cicán.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 17:23 | Üzenet # 284 |
 Yaoista
| - Nem is lehet rá, túl édes.*Mosolygok.* - Miért kéne?*Kérdezlek, nem éreztem úgy, hogy kéne, ahogyan azért se, hogy tőled a pofon miatt kéne. Amikor cica nálam köt ki, felnevetek.* - Ne vedd magadra.*Kuncogok, és elkezdi nyalni kötésem.* - Milyen édes vagy.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 17:37 | Üzenet # 285 |
 Yaoista
| - Így van. *Nevettem el magam. Nem tudtam, hogyan fogalmazzam meg a dolgokat.* - Hát... azért, amit a fejéhez vágtál. Hogy csak a szexre voltál neki jó... *Mondom halkan, azért nem akartam az egészet elismételni. Azt gondoltam, hogy tőlem nem fogsz bocsánatot kérni és nem is vártam, mert valahol jogos volt. Én is átestem a ló túloldalára.* - Nem teszem... *Elmosolyodtam, ahogy a kötésed nyalogatja aranyosan.* Hát... vigyáz a gazdijára. *Cirógatom meg a buksiját.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 19:52 | Üzenet # 286 |
 Yaoista
| - Ja, hogy az. Oké, majd bocsánatot kérek de tudja, hogy nem gondoltam komolyan.*Mondom és igazából még nem érzem a dolgok súlyát, ha így lenne már rögtön hívnám és tökre ki lennék, hogy mit is tettem. *- Akkor jó.*Vigyorgok.* - Igen vigyázz.*Mosolygok.* - Nem is értem, hogy lehet valaki ennyire szép és édes.*Mosolygok.* - Ez rád is vonatkozik.*Simizlek meg téged is. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 20:54 | Üzenet # 287 |
 Yaoista
| - Az egy dolog... *Mondom csendesen, nem akartam elrontani ezt a finom egyensúlyt. Éreztem én, hogy nem vagy még a toppon, különben nem vennéd ezt ilyen könnyedén. A folytatáson pedig csak elmosolyodtam, majd halványan elpirultam.* - Ilyen gazdival csak így lehet... *Kuncogtam el magam és odahajolva hozzá végignyaltam az arcodon úgy, mint ahogy a cica nyalogatott, majd elnevettem magam és megcsókoltalak.* - És a gazdit szeretgetni kell... *Bújtam oda édesen és közben megint simizni kezdtem a kicsikét, mire rögtön dorombolt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 21:42 | Üzenet # 288 |
 Yaoista
| *Nem mondok többet, nem akarom ezt ragozni tovább.* - Azt mondod?*Kuncogok, majd a nyalásra felnevetek.* - Köszi édesem, de inkább a többi testrészemen nyalakodj, főleg egy helyen.*Markolok farkamba.XD A csókod viszonozom és elmosolyodom.* - Tetszik.*Vigyorgok elmélyítem a csókot a cicán pedig csak mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 23:05 | Üzenet # 289 |
 Yaoista
| - Igen... *Mosolyodom el, főleg a nyalós dolgon.* - Most szeretnéd? *Kérdezem búján, de édesen. Csókod szenvedélyesen viszonozom és igen csak bújok hozzád közben.* - Finom... *Suttogom ajkaidra és finoman megharapdálom alsó ajkad.* - Nagyon jól csókolsz... *Állapítom meg vagy ezredjére, de mindig olyan kellemesen bizsergek, mikor csókolsz.* - Imádom... *Kuncogok és adtam egy újabb csókot, de azért nem akartam túlzásokba esni, nehogy eleged legye belőlem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 23:13 | Üzenet # 290 |
 Yaoista
| - Most nem, csak mondtam.*Mosolygok.* - Tied is.*Harapok én is az ajkadra.* - Te se panaszkodhatsz.*Vigyorgok és a hajadba túrok.* - Édes vagy és kölcsönös.*Kuncogok az ajkaid közé és tovább csókollak, ami egyáltalán nincs ellenemre. Leveszem a szemüvegem és úgy csókollak tovább és simogatlak közben.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 23:36 | Üzenet # 291 |
 Yaoista
| *Végig csak mosolygok a szavaidon. Annyira szerettelek. Egyre jobban oda vagyok a csókjaidtól és én is a hajadba túrok, na meg átölelem a nyakad. Néha édesen belenyögök a csókunkba, majd besimítok fölsőd alá és hasad kezdem simizni. Nem akartam most szexet, de annyira imádtam hozzád érni.* - Ezt sose fogom megunni... *Suttogom ajkaidra.* - Soha, de soha... *Kuncogom el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 23:41 | Üzenet # 292 |
 Yaoista
| *A simogatásra jól esően felsóhajtok.* - Én se.*Mosolygok és a kis édeske arrébb vándorol így az ölembe húzlak.* - Most jöjjön a másik cicus, így kényelmesebb.*Vigyorgok és én is felsőd vagyis az én felsőm alá simítok a hátad cirógatom és úgy csókollak tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.10, 04:34 | Üzenet # 293 |
 Yaoista
| *Mikor az öledbe húzol,elkuncogom magam szavaidon és megint dorombolni kezdek. Szemből az öledbe ültem és jólesően sóhajtoztam csókunkra na meg a kezeidre.* - Ezt nagyon szeretem... *Utalok a simogatásra és bújtam hozzád nem kicsit, teljesen hozzád simulva csókolgattalak. Annyira boldog voltam, hogy most nem voltál velem rideg és nem akarsz elzavarni.* - Egész nap tudnám ezt csinálni... *Suttogtam ajkaidra édesen, közben finoman arcod cirógattam, majd hajadba túrtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.12, 20:52 | Üzenet # 294 |
 Yaoista
| - Sejtettem.*Vigyorgok, majd egy darabig még csókollak, majd csak magamhoz ölellek.* - Megnézhetnénk még egy filmet, ha van kedved.*Suttogom füledbe és finoman cirógatlak.* - Meg is masszírozhatlak közbe.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.09.12, 22:46 | Üzenet # 295 |
 Yaoista
| *Örömmel viszonoztam minden csókod, majd bújtam és öleltelek én is finoman simizve az oldalad.* - Benne vagyok... *Mosolygok édesen, főleg a cirógatáson.* - Hmmm... rendben. Nagyon jól hangzik... *Emelem fel a fejem a válladról, majd homlokon csókollak.* - És mit szeretnél megnézni még? *Kérdezem kedvesen, közben vállaid cirógatom, kihasználván az öltözéked.* - Az előbb én választottam, most válassz te.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.09.14, 20:42 | Üzenet # 296 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok, a homlok puszi meglep, de csak elmosolyodom rajta.* - Nem is tudom.*Gondolkozom el.* - Oké akkor választok.*Csókollak meg, majd elengedve odamegyek és elkezdek válogatni.* - Akkor nézzük meg az első részét mit szólsz? Így a menő.*Vigyorgok.* - Mindjárt jövök.*Mondom, majd olajjal jövök vissza, na igen fel vagyok szerelkezve.XD* - Van benne gyakorlatom.*Vigyorgok, hiszen Leetől is tanultam fogásokat, na meg dugtam masszőröket, volt arra is példa, hogy azzal indult, de letepertem a kicsikét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.09.14, 21:27 | Üzenet # 297 |
 Yaoista
| *Kihuppanok az öledből és felemelve a cicát simizni kezdem. Annyira élveztem, hogy kis puha meg aranyos.* - Jó ötlet. *Mosolygok és lerakom a cicát.* - Oké, addig elindítom a filmet. *Állok föl és berakom a DVD-t meg minden. Mire visszaértél, én már újra cicáztam, majd meghallva mondatod, elgondolkoztam.* - Azt hiszem, nem akarom tudni, hogy honnan. *Kuncogom el magam és kibújok a pólódból.* - Nem gondoltam, hogy még olajod is van. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.09.14, 22:12 | Üzenet # 298 |
 Yaoista
| - Most miért?*Vigyorgok.* - Igen és majd be s kell szereznem ez a utolsó flakonom.*Vigyorgok, majd rád ülök.* - Szólj, ha nehéz vagyok.*Mondom és nyomok rád olajat.* - Sokkal jobb ezzel masszírozni, na meg nem csak masszázsra jó.*Vigyorodom el és neki is kezdek.* - Olyan szép bőröd van.*Jegyzem meg és hajad félresöpröm.* - Ilyen hajáért mások ülni tudnának, ezért színért.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.09.14, 22:29 | Üzenet # 299 |
 Yaoista
| - Még kérdezed? Nem akarok tudni az összes exedről. *Nevettem el magam.* - Szerintem te sem akarsz az enyémekről, vagy igen? *Kuncogok. Eldőlök és elmosolyodtam szavaidra.* - Nem vagy az... *Kicsit megremegtem az olajra, mert hirtelen hideg volt,* - Ez igaz.* Kuncogtam el magam, majd kicsit felsóhajtok, ahogy nekikezdesz. Hát tényleg nagyon jól esett.* - Köszönöm... *Mondom a bőrömre, a hajamon meg csak kuncogok.* - Pedig régen utáltam... nagyon. Mindig szekáltak érte. Régen még világosabb volt és kicsit narancssárgás. Igazából csak azóta szeretem, mióta modellkedem... Na meg... mióta ismerlek és azt mondtad, hogy tetszik. *Kuncogom el magam. Lehunyt szemmel élvezkedek néha kicsit nyöszörögve.* - Ez nagyon jó...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.09.14, 22:46 | Üzenet # 300 |
 Yaoista
| - Nem szeretőknek mondanám és mondhatod, ha akarod, az csak a múlt.*Jegyzem meg.* - Meg szerintem olyan sokan nincsenek vagyis én nyernék.*Vigyorgok.* - Akik nevettek most irigykednek rád. Sokszor így van, hogy amin nevettek később amiatt is lesz az embernek sikere.*Mondom, majd felnevetek.* - Édes vagy ez rád vall.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Csinálom tovább.* - Féltem, hogy kijöttem a gyakorlatból de szerencsére nem.*Mosolygok.*
|
|
| |