2025.07.20, Vasárnap, 21:13
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

szela00Dátum: Szombat, 2013.09.14, 23:02 | Üzenet # 301
Yaoista
- Igazad van. *Mosolyodom el.* - Na ebben biztos vagyok. *Nevettem el magam.* - Hát, ezt nem hiszem, hogy irigykednének... most is, ha hazamegyek néha céltáblának használnak, csak már nem érdekel. *Mondom komolyan, kissé halkabban.* - Persze van, aki kinőtt ebből, de van, aki nem. *Csak mosolyogtam és élvezkedtem.* - Rajtam nyugodtan gyakorolhatsz bármikor... *Sóhajtok fel édesen.* - Varázsujjaid vannak. *Igen elégedett fejem van.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.15, 15:45 | Üzenet # 302
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Az sok az irigység semmi több édesem. Mondjuk annak örülök, hogy már nem érdekel, nem is szabad velük foglalkozni.*Mondom komolyabban, én aztán tudom, hogy milyen amikor az emberek gúnyolódnak.* - Az a baj, hogy túl sok tapló van.*Sóhajtok fel.* - Ohh nagyon rendes vagy, hogy megengeded.*Vigyorgok.* - Varázsujjak mi??*Csapok popsidra, gondolom veszed a célzást.* - Tényleg Rokuro, ha nem láttál volna engem modellként, akkor mi lettél volna?*Kérdezlek, hiszen annyi mindent nem tudok még rólad.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.15, 16:38 | Üzenet # 303
Yaoista
- Igen... nincs nekem rájuk energiám feleslegbe. *Kuncogtam el magam.* - Nem az a baj, hogy sok a tapló... inkább az, hogy meg is találnak. *Sóhajtok fel én is.* - Ugye? Tudom... *Nevettem el magam.* - Igen... minden értelemben. *Kuncogtam el magam. Kérdéseden meglepődtem és elgondolkoztam.*- Hmm... több mindenen gondolkoztam, de azt elárulom, hogy a modellkedés nem volt köztük. *Kuncogtam.* - Talán... talán... valami olyan munkám lenne, ahol állatokkal kell foglalkozni. Eléggé visszahúzódó voltam, biztos nem lenne olyan munkám, ahol emberekkel vagyok körülvéve. *Gondolkozom el.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.15, 17:42 | Üzenet # 304
Yaoista
- Na igen.*Mondok ennyit, mert azért te még mindig sokkal jobb helyzetben vagy, mint én. Amikor kifejted, hogy mi is lettél volna felnevetek.* - Erre pont olyan szakmát választottál, ahol emberek között vagy és nem is akárhogyan. Te tényleg fura vagy.*Kuncogok.* - Mi lett volna ha nem veszlek fel?? Nekem azért akkor is furcsa és azért bevallom egyben ijesztő kissé, még ha imponáló is, hogy miattam lettél modell.*Jegyzem meg de folyton masszírozlak közbe.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.15, 18:21 | Üzenet # 305
Yaoista
- Hát igen... *Kuncogok én is.* - Lehet, de jól áll. *Mondom a furaságra mosolyogva.* - Azért nem rögtön szerettem beléd, mármint nem egy fotó alapján lettem szerelmes. Akkoriban inkább amolyan példaképnek tartottalak. *Magyarázom, közben igen csak élvezkedek.* - Hát...ha nem vettél volna fel, akkor sem féltem volna már olyan munkát választani, ahol emberekkel kell foglalkozni. *Gondolkozom hangosan.* - Mondhatni kibújtam a csigaházamból. A képeiden mindig olyan erősnek tűntél, mint akinek nem árthat senki és semmi. Szerettem volna én is olyan lenni, akit nem bánthatnak... most bolondságnak tűnik. *Kuncogom el magam.* - Ezért egy idő után nem próbáltam elbújni, mint előtte. Pedig hidd el, mindent megtettem ennek érdekébe, hogy elbújjak és elrejtsem a hajam, még nyáron is képes voltam sapkát hordani. *Nevettem el magam.* - Ezután kezdtem el növeszteni a hajam is, hogy akkor már azért is, nesztek. *Mosolyodtam el.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.15, 19:41 | Üzenet # 306
Yaoista
- Igen jól.*Mosolygok.* - Értem, így már nem ijesztő.*Vigyorgok.*  - Kedves tőled és jól esik és örülök, hogy eljöttél hozzám.*Csókolok a nyakadba. Ahogyan folytatod az annyira jól esik és olyan édes tőled, hogy nem mondok semmi negatívat, hogy nem is vagyok erős stb.* - Örülök, hogy ilyen hatással voltam rád, már megérte modellnek menni. Végre felvállaltad magadat és ez nagyon jó.*Mosolygok és adok egy puszit az arcodra.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.15, 20:33 | Üzenet # 307
Yaoista
*Ahogy a nyakamba csókoltál, édesen nyögtem egyet halkan, mert pont egy igen érzékeny helyen sikerült.* - Igen és mind ez neked köszönhető. *Mosolyodom el, főleg a puszin, azon még jobban. Olyan boldogan mosolyogtam, amit csak te tudtál előcsalni belőlem.* - Tudod... életem egyik legjobb döntése volt, hogy eljöttem és nem adtam fel. *Mondom komolyan, de olyan boldogan.* - Így visszanézve... mikor szerettél belém? *Kérdezem kíváncsian.*

MioDátum: Szerda, 2013.09.18, 21:13 | Üzenet # 308
Yaoista
*Elvigyorodom a nyögésed, igaz annyiszor még nem voltunk együtt, de egyre inkább tudom, hol vannak a legérzékenyebb pontjaid.* - Ugyan én csak úgy mond a kezdő lökést adtam meg, de azt is láthatatlanba.*Mosolygok.* - Micsoda kérdések.*Nevetek fel.* - Nem tudom megmondani, de már amikor ostromoltál akkor is, csak nem akartam magamnak bevallani és ez akkor történt meg, amikor összejöttél Akihitoval.*Mondom.* - Lehetne, hogy most ezekről ne beszéljünk? Elég sok zűr volt köztünk akkor és most nem akarok rá gondolni, meg amúgy se.*Kérlek meg.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.09.18, 23:24 | Üzenet # 309
Yaoista
- Persze, sajnálom, csak kíváncsi voltam. *Vallom be, majd nyöszörögtem egy picit, mert nagyon jó helyen sikerült eltalálnod a masszírozást.* - Ez... ez nagyon finom... *Közlöm veled elégedetten.* - Ha gondolod én is megmasszírozhatlak, bár én nem vagyok ilyen profi... *Mondom halkan, miközben élvezkedek.* - Hmm....ezt bevezethetnénk rendszeresen... *Kuncogom el magam aranyosan.* - Egyébként pedig kezdő lökés nélkül, semmi se kezdődik el. *Mosolyodtam el.*

MioDátum: Szerda, 2013.09.18, 23:57 | Üzenet # 310
Yaoista
- Nem kell bocsánatot kérni.*Jegyzem meg.* - Örülök.*Mosolygok teszek még rád egy kis olajat.* - Oké, majd meglátjuk és nem gond, majd tanítalak.*Kuncogok.*- Megbeszéltük.*Mosolygok.* - Hmm van benne valami, csak valamikor a kezdő lökés maga az élet.*Sóhajtok fel, de nem tudok többet.* - Futni is eljárhatsz velem, ha szeretnél.*Mondom hirtelen.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 00:21 | Üzenet # 311
Yaoista
- Rendben, jól hangzik ez a tanítás. *Kuncogtam el magam.* - Azt hittem nehezebb dolgom lesz, hogy rábeszéljelek. *Nevettem el magam.* - Igen... *Csak ennyit mondtam az életre.* - Futni? Háááát.... *Kuncogom el magam.* - Lusta vagyok, pedig kellene tudom jól. *Mosolyodom el.* - De veled talán ráveszem magam. *Mondom komolyan.* - Ha formában szeretném magam tartani, azét ahhoz kevés lesz az ágygyakorlat. *Kuncogok.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.09.19, 18:03 | Üzenet # 312
Yaoista
- Miért lenne? Mintha olyan rossz dolgod lenne mellettem.*Jegyzem meg, mostani helyzetet leszámítva, igen csak a tenyeremen hordozlak.* - Nem én mondtam.*Vigyorgok.* - Nem erőszak, meg nem is bírnád a tempómat.*Kuncogok.* - Hmm teszünk róla, hogy ne legyen kevés.*Vigyorgok és a popsidba markolok.* - Nem értem, hogy lehet sport nélkül bírni.*Jegyzem meg.* - Leevel akkor elmegyek futni, mondjuk nem most, nem akarom az utcára menni.*Mondom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 18:35 | Üzenet # 313
Yaoista
- Nem tudom miért... *Mosolyodom el.* - Igazából... senki sem volt még velem ilyen kedves, mint te. *Jó, persze Akihito is kedves volt, de vele más volt a kapcsolatunk, meg úgy az egész.* - Hát az biztos, hogy nem bírnám. *Kuncogtam el magam. Elnevettem a folytatáson és nyögtem egyet, ahogy megmarkoltad a popsim, még elég érzékeny voltam arra az előbbi akcióink után.* - Könnyen, bár valamennyit muszáj vagyok a munkámból adódóan. *Kuncogok.* - És ha valamikor korán lemennétek mondjuk a partra? Akkor senki sehol még. *Tanácsolom, hátha akkor le tudnál te is vezetni egy kis felgyülemlett feszültséget.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.09.19, 20:52 | Üzenet # 314
Yaoista
- Kétlem.*Mondom erre a kedve szövegre.* - Nem is szabad megerőltetni magad, abból csak kár lesz és nem haszon.*Mondom komolyabban.* - Én is kijöttem már a formámból, sőt mondhatni önmagamhoz képest puding vagyok.*Nevetek fel.* - Micsoda hangok.*Kuncogok.* - Lehet még nem találtad meg azt a sportot, ami érdekel. Miket próbáltál?*Kérdezlek.* - Tudod a sport nem csak testileg, de szellemileg és frissen tart, több erőd lenne a szervezeted is erősebb lenne, számos pozitív hatása van, szóval szerintem nem ártana valamit csinálnod.*Mosolygok.* - Inkább kihagyom és hagyjuk ennyiben.*Zárom le.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 21:10 | Üzenet # 315
Yaoista
- Miért kétled? *Kérdezek vissza.* - Igaz, Akihito ott van... de vele más. *Mosolyodom el kicsit, de közben mardos kicsit a bűntudat az egész miatt.* - Ebben teljesen igazad van. *Mosolyodtam el.* - Hát... pudinghoz képest, nagyon jó vagy. *Nevettem el magam.* - Mások ölni tudnának egy ilyen testért legyen az illető bi, hetero vagy meleg. *Kuncogtam.* - Nem sok mindent... a szokásos. Futás, atlétika, mondjuk ott szerettem a magasugrást. Foci, kosár... de ezeket utáltam... Harcművészetek meg alapból nem vonzanak. *Mondom lazán.* - Igazad lehet... *Gondolkozom el, majd szavaidra, csak bólintok.* - Oké. *Hagyom én is ennyiben.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.09.19, 23:36 | Üzenet # 316
Yaoista
- Miért talán a családod és a barátok nem kedvesek veled? Attól még, hogy az én fajta kedvességem más, a kedvesség az kedvesség ezt ne becsüld le.*Mondom komolyabban.* - Köszönöm.*Nevetek fel.* - De tudod milyen maximalista tudok lenni, most kivételes helyzet van.*Sóhajtok fel.* - El se tudnálak képzelni fociba és kosárba se, már bocsi és küzdősportba főleg nem.*Nevetek fel, de nem rosszból, de te olyan kis nebáncsvirág vagy. biggrin * - Úszás?*Kérdezlek.* - Ne értsél félre engem nem zavar, ha nem sportolsz, nem azért mondtam.*Mondom mielőtt félreértenéd.* - Ne miattam csináld, hanem magad miatt.

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 23:52 | Üzenet # 317
Yaoista
- Nem is így értettem. *Jöttem rá, hogy mennyire félreérthetően fogalmaztam.* - Nem akartam félreérthető lenni, sajnálom... úgy gondoltam, hogy mint párom. *Magyarázom meg neked, hogy mire is gondoltam pontosan.* - Igen, tudom... de megnyugtatlak,most is tökéletesen nézel ki. *Mosolyodom el.* - Igen, valahogy meg tudom érteni, hogy miért. *Kuncogtam.* - Ezen még nem is gondolkoztam... a vízben szeretek lenni. *Elmélkedem.* - Tudom. *Mosolyodom el.* - De az csak jó, ha jó hatással vagy rám, nem igaz? *Húzok ki egy tincset az arcomból.* - Magamtól eszembe se jutott volna az úszás... *Kuncogok.*

MioDátum: Péntek, 2013.09.20, 00:15 | Üzenet # 318
Yaoista
- Akkor én bocsi, jól félreértettük egymást.*Kuncogok. Nem mondom neked ezt viszont, hiszen Leetől mindent megkaptam.* - Neked akkor is tetszenék, ha totál szőrös lennék és 200 kg - os.*Nevetek fel.* - De édes vagy.*Teszem hozzá.* - Na látod és úszni mindig lehet és nagyon jó sport és mehetnénk együtt.*Mosolygok.* - Persze, de nem miattam tedd.*Mondom ismét , majd a füledhez hajolok.* - Mehetnénk úszás után együtt szaunába.*Nyalok füledbe, majd tovább masszírozlak.* - Kell nekem egy szauna, veszek egyet.*Jelentem ki. biggrin *

szela00Dátum: Péntek, 2013.09.20, 00:43 | Üzenet # 319
Yaoista
*Nem vártam, hogy visszamondod, mert jelenleg nem tettem túl sok mindent érted, csak kiakasztottalak.* - Hát igen. *Nevettem el magam.* - Te még akkor is helyes lennél. *Mosolyodtam el.* - Nagyon jól hangzik... hmm... a szexi tested csurom vizesen... *Nyalom meg a szám szélét, de ahogy folytatod még inkább tetszett a dolog.* - Mmmm... *Dorombolok kicsit édesen, hogy mennyire tetszik az ötlet és halkan felsóhajtok, ahogy a fülembe nyalsz. Nem kicsit döbbenek le kijelentéseden.* -  Hát drágám te tudod. *Kuncogtam.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.23, 21:20 | Üzenet # 320
Yaoista
- Sejtettem.*Vigyorgok.* - Oké most igazából miattam fogod csinálni, ha csinálni fogod.*Nevetek fel.* - Igen én.*Mosolygok.* - Oké remélem meg vagy elégedve.*Mászok le rólad, majd nyújtózkodok egyet.* - Mit nézel szépségem?*Mosolygok a cicára és felkapom.* - Nyugi nem hanyagollak.*Mosolygok és kezem nyalni kezdi.* - Ízlik?*Nevetek fel.* - Kis bolondom.*Puszilgatom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 21:32 | Üzenet # 321
Yaoista
- Ebből legaláb tudhatod, hogy nem csak a külsőd miatt vagyok beléd esve. *Kuncogtam el magam.* - Most, hogy mondod... *Nevetek veled én i.* - Nagyon jó volt... Köszönöm. *Kuncogok és felülök én is, na nem mintha döglődni nem lett volna kényelmes. Ahogy felveszed a cicát és beszélgetsz vele, hát kész vagyok. Elveszik a markodba, tényleg csak valami szőrős kis izének látszik. Annyira édesek vagytok, hogy csak na. Olyan jó volt látni, hogy leköt a cicus.* - Tudod... elgondolkoztam rajta, hogy milyen lehetsz apukának. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.23, 22:04 | Üzenet # 322
Yaoista
- Eddig is tudtam.*Mosolygok.* - Bármikor.*Mosolygok. Elszórakozok a cicával a kijelentésed meglep.* - Mindenki azt mondta eddig, hogy jó apa lennék.*Mosolyodom el, majd elhallgatok picit.* - Amikor Leevel és tündérkével voltunk hárman, az elején amíg még együtt voltunk valamennyire, akkor néha elgondolkoztam, hogy milyen lenne, ha nekünk lenne egy közös életünk.*Vallom be neked.* - Ezt még Lee se tudja.*Teszem hozzá. Igazából én nagyon is bele voltam Leebe esve.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 22:30 | Üzenet # 323
Yaoista
Szerintem is az lennél, nagyon jó... *Mosolyodom el. Kíváncsian hallgatlak, de talán jobb lett volna, ha ezt nem tudom. Nem igazán tudtam, hogy mit is mondhatnék neked erre.* - Értem... *Nem akartam veled veszekedni és felhozni dolgokat, így inkább beharaptam egy picit a szám, de kellően fájdalmas volt ez hallani. Nem igazán értettem, ha Lee ennyire oda van érted, meg te is ő érte, akkor én mit keresek itt. Persze tudtam, hogy szeretsz, de valamiért mégis olyan volt, mintha csak Lee után kullognék. Próbáltam ezt a gondolatot elhessegetni.* - Nektek már van egy közös életetek. *Mondom végül, de nem fűzök hozzá többet.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.23, 22:39 | Üzenet # 324
Yaoista
- Köszönöm.*Mosolyodom el. Ahogyan elhallgatsz tudtam nagyon rossz jel, már ismertelek és harapás is ezt jelezted, na meg ahogyan folytatod az annyira te vagy furcsa is volt, hogy látszólag mennyire megbékéltél Leevel.* - Igen van és akkor mi van?*Kérdezlek lerakom a cicát és rágyújtok.* - Ahogyan neked is meg van jó pár emberrel és még se vettem fel neked.*Morgok már picit.* - Én voltam a hülye, hogy ezt megosztottam veled.

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 23:09 | Üzenet # 325
Yaoista
*Nem értettem, hogy mi rosszat mondtam most.* - Én nem így értettem. Csak feltételesen mondtad, azért mondtam. *Mondom halkan, nem akartam elrontani a kedved.* - Sajnálom... *Kértem bocsánatot, főleg a vége miatt. Eddig minden olyan jó volt, vagyis egy ideje.* - Nincs semmi baj azzal, hogy most is van egy közös jelenetek.  *Mondom komolyan, mert ezt így is gondolom. Visszavettem a pólódat és kényelmesen hátradőltem, közben a cicust figyeltem.*

Keresés: