Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 23:14 | Üzenet # 326 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ismerlek.*Mondom, majd ahogy folytatod felnevetek.* - Még jó, hogy nincs semmi baj. Tudtam, hogy nem békültél ki Leevel teljesen, ami még nem is lenne gond, de lemerem fogadni, sőt biztos vagyok benne, hogy te megint baromságra gondolsz. Vagy talán tévednék?? Tudni akarom mi jár a fejedbe.*Nézzek rád komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 23:38 | Üzenet # 327 |
 Yaoista
| - De kibékültem, még akkor is, ha nem hiszed. *Mondom komolyan. Nem akartam semmit mondani, de ahogyan néztél rám, mintha keresztül láttál volna rajtam.* - Csak nem értelek benneteket. *Nézek rád értetlenül.* - Lehet vannak hülye gondolataim, de nem mind az. De a hülyeségeket igyekszem megtartani magamnak. Nem akarok felesleges feszültséget. *Mondom komolyan, kicsit halkabban.* - Néha én is tudni szeretném, mi jár a te fejedben. *Teszem még hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 23:46 | Üzenet # 328 |
 Yaoista
| - Azt mondtam, hogy teljesen nem békültél ki és meg is értem, miért nem figyelsz?*Szívok mélyet a cigimből.* - Én meg téged nem értelek.*Vágom hozzád.* - Azt mondtam, hogy mind az?? MI a fasznak forgatod ki a szavaimat?*Akadok ki még jobban.* - Most éppen az jár a fejembe, hogy miért nem tudsz válaszolni a kibaszott kérdésemre?*Üvöltök rád, de csak mert nagyon instabil vagyok, ennyi elég, hogy máris megváltozzon a hangulatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 00:16 | Üzenet # 329 |
 Yaoista
| - Én pedig ezt próbálom elmagyarázni, hogy teljesen kibékültem vele. *Mondom türelmesen. Nem akartam ilyenen veszekedni. Kicsit meglepődtem a hirtelen stílusváltáson.* - Nem akartam... *Mondom halkan, főleg kiakasztani nem akartalak. Ahogy még a fejem is leüvöltöd, hát eléggé meglepődök. Tudtam, hogy mennyire instabil vagy most, rám meg egyébként is ki tudsz akadni.* - Azért nem válaszolok, mert nem akarok hülyeséget mondani, ami miatt dühös leszel rám. *Mondom halkan, nyelve egyet, nem tudva, hogyan fogsz reagálni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 00:28 | Üzenet # 330 |
 Yaoista
| - Valóban?? Akkor miféle reakció volt amit csináltál??*Vonom fel a szemöldököm.* - Elég sokszor sikerül.*Gúnyolódom és elszívva a cigit újabbra gyújtok rá.* - Most már nem mindegy?? Tudni akarom a választ.*Üvöltök tovább, amitől a cica megrémül és elbújik a párna mögé, de most kivételesen nem figyelek rá.* - Lee sose lesz már a párom, mikor fogod már ezt fel??
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 00:58 | Üzenet # 331 |
 Yaoista
| - Miféle? Értetlen! *Vágom hozzád már. Hát most nem segített a gúnyolódásod, de inkább nem is foglalkoztam vele. Ahogy tovább üvöltesz, rám is rám hozod kicsit a frászt. Mikor a cica menekül, szegényt nagyon sajnálom.* - Felfogtam, oké!? *Kérdezek vissza kissé már kiakadva.* - Csak nem értem, hogyha két ember ennyire szerette egymást, mi változott! *Elveszem a párnát és a kezembe veszem a kiscicát és magamhoz ölelem. Reszketett szegény.* - Nyugi... *Suttogtam neki, na meg valahol magamnak.* - Minden rendben kicsi... *Próbáltam vigasztalni, terelni a gondolataim.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 11:20 | Üzenet # 332 |
 Yaoista
| - Hogy mi??? Az bazd meg, hogy az élet nem habos torta, ahogyan te gondolod, nem egy elcseszett romantikus film.*Vágom hozzád. A cicát még mindig nem fogom fel, ahogyan az egész helyzet súlyát sem.* - A faszom elegem van, minek kellett felhúznod???*Üvöltök tovább, majd megfogva a doboz cigim elindulok és útközbe még egy üveg whiskyt is felkapok és kimegyek az erkélyre és meghúzom.* - Idióta.*Morgok magamba, neked célozva. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 19:14 | Üzenet # 333 |
 Yaoista
| *Azért elég szarul esett, amit és ahogyan hozzám vágtál. Csak némán ülök, ahogy tovább üvöltözöl velem és ölelem a cicát magamhoz. Ilyenkor azért elég félelmetes tudtál lenni. Láttam, hogy felkaptad a whiskyt is, de nem szólaltam meg, mert felesleges lett volna.* - Ne félj... hamar lenyugszik... *Suttogom a cicusnak, de közben az én kezem is remegett, nem csak szegény cicus.* - Nagyon szeret téged... *Cirógatom finoman.* - Meglátod, agyon fog szeretgetni... *Mosolyogtam rá, de közben eléggé szomorú voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 20:05 | Üzenet # 334 |
 Yaoista
| *Elszívom a cigit, majd visszamegyek hozzád.* - Adjuk már meg a módját.*Vigyorgok és kiöntöm pohárba és jeget is teszek bele.* - Gondolom te nem iszol, miért is tennéd.*Gúnyolódom.* - Most ott fogsz besértődve ülni a nap további részébe?*Kérdezlek.* - Egészségemre.*Emelem meg a poharam és beleiszok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 21:00 | Üzenet # 335 |
 Yaoista
| *Csak felpillantottam rád, mikor visszajössz.* - Nem szeretem a whiskyt. *Mondom egyszerűen.* - Meg most amúgy se vagyok olyan ivós hangulatomba. *Utoljára, mikor ittam,akkor jöttünk össze Akihitoval. Ezen kicsit elmosolyodtam magamba.* - Nem. Amúgy sem vagyok megsértődve, csak megijedt a cica. *Mondom halkan, bár én is kész voltam. A cicus viszont elég hamar elengedte magát és nyújtózva egyet, leugrott az ölemből és sétálgatni kezdett, majd odament hozzád és a lábadnak kezdett kicsit dörgölőzni, majd ment tovább. Feltápászkodtam és összeszedtem a mosatlant és kimentem mosogatni, csak hogy kezdjek magammal valamit. Egyszer csak kis csörömpölést hallok meg a hátam mögül valahonnan. Egy kis szekrényről levert a cica egy vázát. Szerencsére nem tört el.* - Óvatosan... *Cirógatom meg, mire elszalad. Visszateszem a helyére és akkor látok egy albumot, amit korábban nem mutattál. Kivettem és elkezdtem lapozgatni. Mikor látom, hogy milyen képek is azok, teljesen ledöbbentem. Mindenhol Leevel voltál, vagy Lee, néha te. Ahogy néztem, gyakorlatilag az életetek volt benne.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 21:12 | Üzenet # 336 |
 Yaoista
| *Na igen te nem Lee voltál ő szerette a whiskyt.* - Nekem mindegy.*Vonom meg a vállam. Nem mondok arra semmit, hogy a cica megijedt főleg, hogy a lábamhoz simul.* - Szerintem nem.*Mondom és megsimizem a fejét és ismét kimegyek. Leülök úgy iszogatok és cigizek, de fázni kezdek kicsit így bemegyek a szobámba és akkor meglátlak.* - Te meg mi a faszt csinálsz??*Megyek oda és kikapom a kezedből az albumot, amiből még van pár. * - Hogy mersz kutakodni a cuccaim között? Attól még, hogy kaptál egy kulcsot ez a én lakásom és az én privát dolgaim.*Közlöm veled és még magamhoz is ölelem az albumot. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 21:33 | Üzenet # 337 |
 Yaoista
| - Én semmit... *Mondom, nem igazán gondoltam, hogy ezzel rosszat teszek.* - Nem kutakodtam... A cica leverte a vázát és... én megláttam és belenéztem. *Mondom komolyan, mert hát nem szándékosan matattam.* - Sajnálom... *Mondom halkan és felálltam. Valahol mégis szégyelltem magam.* - Nem tudtam, hogy nem nézhetem meg, többé nem teszem. *Nem gondoltam volna, hogy ennyire nagyon titok van benne, vagy legalábbis ennyire nem akarod megmutatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 21:44 | Üzenet # 338 |
 Yaoista
| - Vagy úgy, de ez akkor se jogosít rá, hogy nézegesd a megkérdezésem nélkül.*Mondom, majd ahogyan folytatod felsóhajtok.* - Tényleg érdekel? Mindent tudni akarsz rólam tudom, de az exemmel készült képek is??*Kérdezlek, majd visszaadom a kezedbe az albumot és még rakok ki az ágyra.* - Akkor nézd meg.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 22:33 | Üzenet # 339 |
 Yaoista
| *Nem mondtam semmit, csak sóhajtottam egyet.* - Nem tudom... én csak megláttam és kíváncsi lettem. *Mikor kipakolsz egy rakat albumot elém, hát totál sokkot kaptam. Csak ott álltam és pislogtam. Odamentem és amit kivettél a kezemből, azt kezdtem nézegetni.* - Nem gondoltam, hogy ennyi van... *Mondom őszintén. Tovább lapozgatom, de nagyon csöndben voltam, nem úgy, mint mikor a családodról mutattál képeket.* - Kidobnád ezeket...? *Motyogtam halkan, de igazából fel se fogtam, csak úgy kicsúszott a belső gondolatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 22:52 | Üzenet # 340 |
 Yaoista
| - Mint mindig.*Jegyzem meg a kíváncsiságra.* - Nos sok időt voltunk együtt és mindketten szeretünk fotózni.*Mondom, viszont ahogyan folytatod az sokkolóan ér és kevés pia is kiszáll belőlem.* - Mit mondtál??*Remegek meg és elveszem az albumokat.* - Dobjam ki?? Mégis ezt hogy gondoltad?? Miért tenném meg??? Az emlékeimet fejemből azokat is tépjem ki??? Leevel is szakítsam meg a kapcsolatom?*Kérdezlek döbbenten még, fel se fogtam, hogy ezt kéred.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 23:08 | Üzenet # 341 |
 Yaoista
| *Ahogy visszakérdezel, akkor kapcsoltam, hogy ez hangos lett és nem igazán tudtam neked mit felelni, de már kimondtam, így visszaút nincsen.* - Én... nem... nem tudom... *Nem tudtam egy értelmes mondatot kinyögni.* - Fontos neked... *Ezt igazából magamnak mondtam. Vettem egy mély levegőt és lassan összeszedtem a gondolataim.* - Csak kicsúszott a számon, nem gondoltam komolyan. *Próbálom menteni a menthetőt, közben magam szidom fejbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 23:19 | Üzenet # 342 |
 Yaoista
| - Mit nem tudsz?? Miért ezt válaszolod mindenre??*Kérdezlek.* - Igen fontos, nagyon fontos és mindig az is marad, de te persze ezt teljes mértékben elfogadod és meg is békéltél vele igaz?? Még fél óra se telt el, hogy ezt ismételgeted.*Jegyzem meg, majd ahogyan folytatod csak felnevetek.* - Még hülyének is nézel?*Vonom fel a szemöldökön.* - Komolyan legalább, most már mondanád az igazat és nem szépítenél, de az már nem megy igaz??*Kérdezlek. Lerakom az albumokat és eléd állok.* - Most azonnal válaszoljál, gyerünk most legyen nagy a szád.*Mondom komolyan, de igen csak remegve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 23:41 | Üzenet # 343 |
 Yaoista
| - Nem tudom hogy gondoltam... *Mondom halkan. Mikor szépen visszavágsz mindent hozzám, hát az nagyon kedves volt. Tényleg igyekeztem mindent megtenni és én tényleg azt hittem, hogy megbékéltem a dolgokkal.* - Nem nézlek hülyének. *Mondom komolyan, majd a folytatáson csak döbbenten nézek rád. Ahogy remegtél és kész voltál.* - Komolyan gondoltam, de nem akartam kimondani. *Mondom a szemedbe.* Mert tudom, hogy mennyire fontos neked. Tényleg azt hittem, hogy megbékéltem ezzel az egésszel. *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 23:50 | Üzenet # 344 |
 Yaoista
| - Nem tudom, ilyen nincs.*Nevetek fel.* - Nem? Nekem pedig úgy tűnik.*Morgok, majd végighallgatlak de a remegésem egyre nagyobb lesz.* - Ezért dobjam ki, mert tudod mennyire fontos nekem?? Hogy lehetsz ennyire önző?? Miért zavar téged, hogy ő van nekem?? Miért?? Egy kezemen meg tudom számolni, hogy ki van nekem és te az egyiktől meg akarsz fosztani??*Kérdezlek, de a hangom fájdalmas és nem is dühös éppen.* - Miért csinálod ezt velem?? Neked semmi se jó.*Fogom a fejem.* - Jó, hogy nem azt kéred, hogy válasszak köztetek.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.09.25, 00:06 | Üzenet # 345 |
 Yaoista
| - Igyekszem nem önző lenni és nem az zavar, hogy van neked.... Nem akarlak megfosztani. *Mondom komolyan, mert hát tényleg nem. Igazából én se tudtam pontosan mit is akarok.* - Soha nem kérnélek, hogy válassz köztünk... *Persze nem azért, mert nem akarnám, hanem mert tudom, hogy őt választanád és ennyire hülye azért nem voltam. Felálltam és finoman az arcodra simítottam.* - Nem akarok tőled elvenni semmit és senkit. oké? *Mondom komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.09.25, 00:18 | Üzenet # 346 |
 Yaoista
| - Higgyem el ezek után?*Kérdezlek.* - Lehet következőleg ez fog kicsúszni a szádon.*Mondom, majd ahogyan az arcomhoz érsz ellököm a kezedet.* - Nem fog bejönni ez dumád most oké?*Felelem.* - A mai nap folyamán nem óhajtok veled többet beszélni és tartsd a három lépés távolságot, mivel elmenni úgyse mennél el.*Mondom, majd elindulok ki.* - Jobb lenne, ha kicsit elgondolkoznál a dolgok súlyán.*Kisétálok és a cicához megyek, akit felkapok és mintha mi sem történt volna dorombolni kezd. Kimegyek vele a teraszra és leülök, most nagyon megbántottál.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.09.25, 00:32 | Üzenet # 347 |
 Yaoista
| - Nem fog, mert már tudom a választ. *Nem lepődtem meg annyira, hogy ellököd a kezem. Csak visszahúztam és elhallgattam. A végén azért kicsit kiakadtam. Én gondolkozzak el a dolgok súlyán, mikor a mai nap folyamán már nem tudom hányszor megbántottál? A tegnapról nem is beszélve. Mégsem tudtam utánad menni és ezt a képedbe vágni. Bementem a hálóba, hogy szabadon mozogj és ne zavarjalak. Befeküdtem az ágyba és magamra húztam a takarót, de teljesen. Szerettem volna elbújni a világ elől.* - Hülye... hülye... hülye... *Szidtam magam folyamatosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.09.27, 21:34 | Üzenet # 348 |
 Yaoista
| *Csak pár perc múlva fogom fel az utolsó mondatod. Bemegyek a cicával, akit lerakom megsimogatom még, majd bemegyek a hálóba. Ágyhoz megyek és lerántom a takarót.* - Tudod amit mondtál se jobb, mert szinte ez egyenlő a kérdéssel. Tudod miért őt választanám?? Mert ő soha nem állítana választás elé, mert szeret és fontos vagyok neki és alapból szerintem, ha valakit szeretünk, akkor nem kérünk ilyet, sőt meg se fordul a fejünkbe, mert például én se kérném, hogy válasz köztem és Akihito között és most ne merd azt mondani, hogy teljesen más, mert ha így letettek volna, mint akkor se kérném ezt.*Mondom komolyan.* - Nem akarok veled veszekedni, de ezt nagyon unom és ha nem hagyod abba, annak rossz vége lesz. Nagyon szeretlek, de ha ez megmarad, ez a hozzáállásod, akkor nem lesz hosszú távú kapcsolatunk.*Mondom halálosan komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.09.27, 23:14 | Üzenet # 349 |
 Yaoista
| *Eléggé meglepődök, ahogy lerántod rólam a takarót, valahogy nem számítottam rá, hogy ma még beszélni fogsz velem, amiben igazad is lett volna. Lassan felültem és úgy hallgattalak. A végére egyszerűen megkukultam, nem tudtam megszólalni vagy valamit mondani, csak néztelek percekig némán. Igazából nem tudtam honnan tudtam, hogy őt választanád. Talán mert Lee mondta, vagy csak egyszerűen így éreztem, de kérdezni soha nem jutott eszembe, ez csak az én gondolati síkomon történt meg, hogyha olyan helyzet adódna, nem én lennék az első.* - Értem... *Mondtam végül, de nagyon halkan. Annyira fájt ez az egész, nagyon kellett koncentrálnom, hogy el ne sírjam magam egy ilyen ultimátum után. Nem mertem még rád nézni se, mert féltem, hogy lefolynak a könnyeim. Rettegtem az elvesztésedtől.* - Én... én is nagyon szeretlek és... annyira próbálom... *Nem tudtam, mit mondjak neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.09.27, 23:41 | Üzenet # 350 |
 Yaoista
| *Felsóhajtok és leülök melléd az ágyra.* - Pont ez a baj, hogy ennyire próbálod, ez nem így működik, ez egy kapcsolat, nem egy fotózás.*Mondok egy példát.* - Annyira kölyök vagy még Rokuro.*Mosolyodom el egy picit.* - Veled is fogok sok képet csinálni és ha ne talán szakítunk, ami nagyon remélem nem fog megtörténni, de ha mégis és békében vállunk el, akkor megtartanám, de hogy jobban megértsd te mit is kértél tőlem, másként mondom. Elveszítettem a családomat, nekem senkim nem volt, egészen addig, amíg Lee nem jött. Nekem, akkor ő lett a mindenem, a családom, a barátom, a támaszom, a szeretőm, az aki életbe tartott és te azt kéred, hogy egy ilyen emberről dobjam ki a képeket? Olyan, mintha azt mondanád, hogy szabaduljak meg a családom képeitől érted??*Kérdezlek.*
|
|
| |