2025.07.20, Vasárnap, 01:43
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 02:16 | Üzenet # 26
Yaoista
- Ohh, akkor szerelmes volt belém ez biztos.*Mosolyodom el.:D* - Vagy igen ez, majd kiderül.*Mondom, majd elmosolyodom.* - Édes hármas jó is az.*Vigyorodom el kajánul.* - Sose utáltalak, hiszen nem ismertelek, bár sok dolog, amit hallottam rólad ugye nem tetszett.*Mondom, majd kicsit meglepődöm.* - Hmm pedig azt hittem, hogy tényleg kedvelsz engem és nem a csak a kölyök miatt, mert megígérted de végül is mindegy is. Nem kell kedvelned, bírnod csak viselj el, ha nem akarsz beszélni se kell velem, de a jelenlétem meg kell szoknod, ha akarod, ha nem.*Mondom a szokásos stílusomba:D* - Mutasd az arcod.*Veszem el rongyot.* - Elég csúnya lett.*Nézem és közelebb hajolok.* - Szeretnéd, hogy adjak gyógypuszit? Talán lehet meg kéne fogadni a kölyök tanácsát, tudod az ágyban lehet a legjobb megismerkedni. Ott nem számít, hogy ki milyen, ott mindenki egy nyelvet beszél.*Suttogom érzékien füledbe.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 02:33 | Üzenet # 27
Yaoista
*Nem mondtam semmit inkább, jobban jártam. Az édes hármasra nem is reagáltam inkább.* - Azokat... megbántam... nagyon. *Mondom őszintén, bár ez nem változtat sok dolgon.* - Hát... kezdem meglátni a kedvelhető oldalad. *Kuncogtam.* - De viccen kívül, nem csak az ígéretemen múlik. A jelenléted meg... hát... majd ahogy alakul. *Azért reméltem, hogy nem kell itt laknod majd sokáig. Kicsit meglepődtem, ahogy elveszed a rongyot.* - Nem számít... végül is kiprovokáltam... *Mondom halkan. A gyógypuszira igen csak kitágulnak a szemeim és döbbentek nézek rád. A mellkasodra teszem a kezem és eltollak.* - Ezt most hagyd abba... *Közlöm, de már megint nem tudtam, hogy csak a vérem szívod, vagy komoly vagy. Eléggé kiakasztottál.* - Én Mookyult szeretem... *Húzódom kicsit el, hogy jelezzem, tényleg hidegen hagysz.* - Inkább megnézem Mookyult... *Pattantam föl és bementem a hálóba. Leültem az ágy szélére és halványan elmosolyodtam. Szépen megigazítottam a takarót és adtam egy puszit, majd kijöttem.* - Öhm... kérsz egy kávét? *Voltam olyan zavarban biggrin Nem tudtam mit akarsz tőlem.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 02:46 | Üzenet # 28
Yaoista
- Helyes.*Vigyorgok.* - Igen, ahogyan alakul. Mondjuk te a viselkedésed se kifogástalan.*Jegyzem meg.* - Akkor is megütött, ilyet sose tett, hogy nála egy gyengébbet megüssön, főleg nem azt akit szeret.*Mondom.* - Csak most kezdtem el.*Vigyorgok, majd csak felnevetek és megvárlak, amíg visszajössz.* - Kösz az jól esne.*Mondom, majd odamegyek.* - Te amúgy igen csak vicces vagy. Még mindig csak szívatlak, mivel olyan viccesen tudsz reagálni, bár azt hittem, azért most kapcsolsz főleg, hogy nem olyan régen közölted, hogy én lennék az utolsó, akivel sexelnél. Különben meg akkora görény nem vagyok, hogy a kölyök szeretőjére hajtsak rá. Másként találkozunk nem mondom, hogy nem csaltalak volna az ágyamba.*Vigyorgok.* - Szórakoztató vagy nagyon is.*Kuncogok.* - Gyere bekenem a szádat te kis hülye.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 03:00 | Üzenet # 29
Yaoista
*Ahogy odajössz és előadod magad, hogy csak szívatsz, azért megkönnyebbültem.* - Jó, de nálad sose tudom, hogy csak direkt húzod az agyam, vagy komolyan gondolod. *Közlöm kicsit morogva és bedurcizva.* - Meg az egy dolog, hogy én mit gondolok. *Mondom komolyan.* - Nem vagyok hülye. *Közlöm veled makacsul, de mondjuk valahol úgy gondoltam, hogy igazad van, de neked ezt nem kell tudnod.* - Egyébként rendben. *Morgom kicsit, majd sóhajtok egyet.* - Élvezed, hogy az agyamra mész ezekkel? *Kérdezem meg, de amolyan piszkálódásképpen.* - Egyébként én nem élvezem annyira, bár tudom ez nem érdekel, mert így neked meg van a móka. *Durciztam kicsit, de már talán nem is voltam mérges rád. Pedig ezért korábban tuti már letépem volna az arcod.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 03:21 | Üzenet # 30
Yaoista
- Ezt nem gondolom komolyan.*Mondom.* -Igen egy dolog.*Mondom de közben tovább kuncogok.* - Igen, hiszen az előbb mondtam.*Vigyorgok.* - Eltaláltad, de te is kezelhetnéd lazábban te kis hisztis.*Vigyorgok.* - Idehozom az elsősegély ládát.*Így is teszek.* - Ülj le.*Én is ezt teszem.* - Kicsit lefertőtlenítem.*Mondom és előveszem, öntök egy vattára.* - Ez csípni fog.*Nagyon óvatos elkezdem de közben fújogatom neked, ami fel se tűnik.* - Majd még teszünk rá borogatást. Most akkor bekenem, ez is jót fog neki tenni. Több sérülést csak nem szedsz össze.*Mosolygok és bekenem finoman és a vágásodra is kenek.* - Biztos, ami biztos és most a kezed is megnézem, oké?

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 03:36 | Üzenet # 31
Yaoista
*Csak nyelvet öltöttem a hisztis megjegyzésedre, nem is voltam hisztis.cMiután leültünk, hagytam magam ellátni és kicsit elmosolyodtam, hogy múltkor még nem is érdekelt, hogy mi történt. Legalábbis én nem érdekeltelek.* - Oké... *Ahogy elkezded lefertőtleníteni, picit sziszegek, hogy csíp. De tényleg nagyon óvatos voltál.* - Hát... talán nem. De ha mégis, akkor ez van. *Nem akartam belekeverni Mookyult. Az, hogy ennyire lekezelted a sebeim, teljesen meglepődtem.* - Köszönöm. *Mondom őszintén és elmosolyodtam, de talán most kicsit lazábban.* - Nagyon... kedves vagy. *Tényleg annak láttalak, ami fura érzés volt.* - Ahhoz képest, hogy nem rég egy légtérbe se voltunk meg... *Tényleg jobb volt így, hogy nem öljük egymást.* - Sokkal jobb így. *Nyújtom oda a kezem is.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 03:46 | Üzenet # 32
Yaoista
- Amíg a kölyök nem tud, addig én vigyázok rád.*Mosolygok.*  - Ugyan semmiség.*Mosolygok.* - Igen tudok az lenni.*Vigyorgok.* - Igen tényleg sokkal jobb, majd ennek Mookyul is örülni fog.*Mosolygok közben leveszem a kötést.* - Még elég csúnya, de azért nem annyira vészes. Nagyon fáj még?*Kérdezlek azt is elkezdem lefertőtleníteni és kezed is fújom.* - Megszoktam, hogy ápolót játszok. Tudod a kislányom igen csak pörgős és nem bír megülni a popsiján, szóval gyakran szed össze sérüléseket, de szerencsére még sose volt semmi komoly.*Mondom és most teljesen lágy a hangom.* - Kis hercegnőm a szemem fénye.*Mosolygok, közben ápollak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 03:54 | Üzenet # 33
Yaoista
- De jó nekem. *Kuncogtam, kicsit cinikusan mondtam, de nem gondoltam komolyan, igazából nagyon is jól esett. Én is mosolyogtam, főleg azon, hogy Mookyul is örülni fog.* - Már annyira nem fáj, de azért rossz, hogy nem tudom úgy használni. Remélem hamar meggyógyul. *Nézek a kezemre és eszembe jut a szeretkezés Mookyullal, amire elvörösödöm, hogy miken nem jár a kis buksim. A fertőtlenítés zökkent ki, mert csípett azért.* - Igazi kis eleven rosszcsont? *Kérdezem érdeklődve, de tényleg érdekelt, de annyira nem tudtalak elképzelni, ahogy szaladgálsz a kislányod után.* - Igen... erre már rájöttem. *Kuncogtam.* - Apuci kislánya. *Mosolyogtam.* - De nem is baj... ez lenne a normális.

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 04:04 | Üzenet # 34
Yaoista
- Érezd magad megtisztelve.*Vigyorgok.* - Elhiszem, de nem sokára meggyógyul.*Mondom, majd igen csak furcsán nézzek rád.*  - Te miért lettél vörös?*Érdeklődöm.* - Igen az, de nem lehet rá haragudni.*Mosolygok.* - Így van apuci kislánya, ahogyan mondod. Szerencsére a válást se sínylette meg, hogy mondjam ő alapból megszokta, hogy a papa nincs vele minden nap a munkája miatt. Többször megkaptam, hogy mégis egy ilyen embernek, mint én, minek gyerek, de pont ez nem izgat. Én tudom milyen vagyok és, hogy bánok a tündérkémmel és azok is, akik ismernek és ők se mondtak egyszer se rosszat, ahogyan volt nejem se.*Mondom és közben végzek is.* - Parancsolj.*Pakolok vissza.* - Akkor igyunk egy kávét lehet nem ártana valamit enni.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 04:11 | Üzenet # 35
Yaoista
*Csak elnevettem magam. * - Öööhh... semmi, nem fontos. *Vágom rá a kérdésedre, majd sóhajtok egyet.* - A sebem után jöttünk össze Mookyullal... *Magyarázom meg, gondolom ebből nem nehéz leszűrni, hogy mégis mire gondolok.* - Értem... ez jó. *Mondtam a válásra, majd a fojtatáson elmosolyodtam.* - Azért az mindenképpen jó, hogy jó viszonyban váltatok el. Hogy hívják a kislányod? *Érdeklődök, majd elmosolyodtam.* - Köszönöm szépen. *Azért éreztem, hogy jobb, hogy el lett látva ismét.* - Én nem vagyok valami éhes... *Mondom halkan, igazából egy falatot nem tudtam volna enni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 04:20 | Üzenet # 36
Yaoista
- Kis perverz.*Vigyorgok.* - Igen nagyon jó.*Bólintok.* - Saranak hívják.*Mondom.* - Én se nagyon, de inni kell és különben is lefogysz nekem, aztán kapok a kölyöktől.*Vigyorgok, persze én is kivagyok, de nem hagyhatom el magamat.* - Pár falatot egyél. Gyere a konyhába.*Kint a hűtőbe kezdek nézelődni.* - Nincs igazán semmi. Legyen pizza? Mit szeretsz?*Kérdezlek.* - Különben bár tudom nem járnál be dolgozni, de intézkedek is. Holnap elmegyek pár órára az irodába és elintézek amit tudok, többit majd telefonról meg gépről. Meg elintézem az idióta újságokat.*Morgok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 04:32 | Üzenet # 37
Yaoista
- Mookyul hatása rám. *Kuncogtam.* - Szép neve van. *Mosolyodtam el kedvesen.* - Dehogy fogyok... Mookyul is sérelmezi mindig ha fogyok, pedig többnyire miatta van. *Sóhajtok egyet. Kimentem veled a konyhába, de tényleg nem voltam valami éhes.* - Minden megeszek nagyjából, nem nagyon van, amit nem. *Kicsit meglepődök, ahogy előadod magad, hogy mit fogsz tenni.* - Köszönöm az intézkedést... egyrészt, most nem vagyok olyan állapotban, hogy dolgozzak... *Gondolok itt az arcomra.* - Másrészt... nem tudnék figyelni... *Azért kicsit megnéztelek, ahogy ott egy szál gatyába vagy így a hűtő előtt.* - Addig én figyelek Mookyulra, hogy ne csináljon hülyeséget. *Sóhajtok.* - Mi történt azzal a némberrel? *Kérdezek rá.* - Meghalt?

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 11:01 | Üzenet # 38
Yaoista
- Nem csodálom.*Vigyorgok.* - Köszönöm.*Mosolyodom el, ha kislányomról van szó teljesen másként viselkedek.* - Oké, akkor rendelünk valamit.*Beszélem meg magammal.* - Pont ezért mondtam. Most én leszek átmenetileg a főnök bent és neked is.*Jegyzem meg picit vigyorogva.* - Sietni fogok tényleg jobb, ha ketten vagyunk mellette.*Mosolygok, majd a kérdésre elkomorodom.* - Nem és nem is fog meghalni vagyis ebbe a sérülésbe nem. Meg vannak a kapcsolataim, mint tudod. Értesítenek ha majd olyan állapotba van, hogy beszélni tudjon és akkor meglátogatom. Gondoskodni fogok róla, hogy többé ne ártson a kölyöknek.*Mondom igen csak ijesztően.* - Legszívesebben én magam fojtanám meg, de nem ér annyit, hogy bemocskoljam a kezem általa.*Jegyzem meg.* - Amúgy nem rossz így kinézni 45 évesen ugye??*Kérdezem mosolyogva, hiszen vettem észre, hogy méregetsz azért.* - Bár a segítséged fogom kérni abban, hogy a kis fekete cica elérhetőségét ad meg nekem.*Célzok itt Akihitora.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 11:23 | Üzenet # 39
Yaoista
*Nem nagyon voltam éhes, de rád hagytam inkább. Max. eszek két falatot, hogy megnyugodjon mindenki lelki világa.* - Előre félek... *Sóhajtok fel a főnökös megjegyzésre.* - De főnöknek nem foglak hívni. *Jelentem ki.* - Az Mookyul. *Mosolyodom el.* - Gondoltam, hogy nem fogsz lezavarni egy hétfogásos ebédet. *Várta a válaszod és megnyugodtam, hogy nem halt meg. Azért még bennem is megfagyott a vér arra, ahogyan beszéltél. Egyre biztosabb voltam benne, hogy se neked se Mookyulnak nem nagyon lennék az ellensége, mert még egy tónak az alján találnám magam betoncsizmákkal.* - Értem. *Nyugtázom a dolgokat, majd meglepődve pislogok.* - Nem, nem rossz... de már tudom, hogy honnan tanulta Mookyul ezt. *Nevettem el magam, ő is mindig ezzel jön, hogy mindenhogy szexi, ami igaz is, de na. Akihitora elmosolyodtam.* - Rendben. Bár szólok előre, eléggé... makacs. Nem tudom, hogy vissza fog-e jönni. *Mondom őszintén és nagyon szomorúan.* - Nagyon remélem... De mikor utoljára voltunk, nagyon ki volt. Szeretném, ha itthon lenne már. Hiányzik nagyon. Gondolom Mookyulnak is Saturo...

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 11:34 | Üzenet # 40
Yaoista
- Nem kell annyira.*Vigyorgok.* - Nem is kell elég a nagyfőnök vagy a mester.*Nevetek fel.* - Viccen kívül nem várom el, én csak segítek a kölyöknek utána ismét övé a pálya.*Mosolygok.* - Pedig képes lennék rá, de nem most.*Vigyorgok, majd csak felnevetek.* - Sok mindent tanult tőlem az biztos, hogy nem kell félteni.*Kuncogok.* - Igen hallottam hírét, többször beszélt róla Mookyul de azt is tudom, hogy tehetséges és nagyon sokra fogja vinni. Nem fogom hagyni, hogy kilépjen, ahogyan a kölyök se tenné. Különben meg Saturo a menedzsere meg a szeretője is ugye? Ő se hagyná és te se, esélye sincsen.*Nyugtázom.* - Lehet Saturo jó hatással lenne a kis bolondra, majd hívd fel, te mégis csak ismered.*Mondom.* - Sose gondoltam volna, hogy másnak is odaadja a seggét.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 12:34 | Üzenet # 41
Yaoista
*Felhúztam a szemöldököm, azért vicces volt. Elmosolyodtam rajtad. Kezdtem érteni, hogy Mookyul miért is tisztel téged annyira.* - Azt sejtettem. *Kuncogtam én is az ebédre.* - Igen, ha valaki, ő sokra. *Mosolyodtam el, tényleg nagyon szerettem, meg hát még szerelmes voltam belé kicsit.* - Persze, hogy nem hagynánk. Együtt kell vele világhírűvé válnom. *Kuncogtam.* - Igen, ezen már én is gondolkoztam, hogy hátha ő tudna rá hatni. *Elmélkedem magamban, majd meglepődtem szavaidra.* - Féltékeny vagy? *Kérdezem és elvigyorodom kicsit most én.* - Én már azon is meglepődtem, hogy nálatok hogy volt a felállás... *Vallom be.* - Jó, tudtam, hogyan nézel ki, de attól még furcsa volt hallani... Meglepő. Mindig hangsúlyoztam, hogy őt ugyan soha senki... és hát mégis. *Kuncogtam.* - Mookyul különleges. *Mosolyodom el igen csak szerelmesen.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 12:55 | Üzenet # 42
Yaoista
- Mindketten sokra vihetitek.*Mondom őszintén.* - Akkor beszélni kell vele.*Mondom, majd csak felsóhajtok.* - Őszintén igen. Nem gondoltam volna, hogy rajtam kívül más is megközelítheti seggét.*Csóválom a fejemet.* - Megértelek a helyedbe én is így lennék. Viszont gondolj bele most én mint uke? Mookyul hozzám képest egy édes kis uke, aki igen csak tüzes az ágyban, de még mennyire.*Vigyorodom el.* - Gondolattól is feláll a farkam.*Vigyorgok a farkamba bele is markolok.:D* - Igen tényleg az, ebben egyetértünk.*Bólintok.* - Gondolod akkor mesélek is milyen az ágyban és elárulom neked mitől lehet az őrületbe kergetni és akkor még benne sincsen a farkam.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.15, 13:12 | Üzenet # 43
Yaoista
- Hát.. én is meglepődtem, hogy lefeküdtek. *Mondom őszintén.* - Bár én nem voltam féltékeny... elsőre... Akkor még nagyon dühös voltam rá. *Gondolkozom el.* - Most miért ne? *Kuncogok, most én húztalak kicsit. biggrin * - Én Mookyulból se néztem ki, hogy bárkinek is hagyja magát. *Elmélkedem, majd kicsit azért szúrósan pillantok rád, a folytatásra, na meg ahogy megmarkolod a farkad.* - Most hagyjuk abba. *Álltam föl és hagytalak ott. Olyan rosszul esett, hogy én mennyire nem ismerem a testét. Jó, nem voltunk együtt sokat és akkor is inkább Mookyul irányított, ami ellen nekem ugyan kifogásom sosincs, mert imádom. Pár percig ott hagytalak, majd visszabattyogtam és ledobtam magam a székre. Azért hajtott a kíváncsiság, meg hát örömet akartam neked okozni.* - Hallgatlak... *Motyogom, de elég kettős érzésem volt. biggrin *

MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 14:55 | Üzenet # 44
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Mert nem vagyok egy uke alkat.*Jegyzem meg.* - Vicces fiú vagy tényleg.*Vigyorgok, hogy miket kérdezel te.* - Ő más és én is más vagyok.*Mondom, majd csak vigyorgok rajtad. Meg se lep a reakciód, de amikor visszajössz jobban elmosolyodom.* - Micsoda váltás, tényleg nagyon nagyon vicces vagy.*Vigyorgok, majd leülök melléd.* - Nos bár teljesen mások vagyunk, talán még neked is működne.*Kuncogok.* - Igen érzékeny arra, hogy suttogsz fülébe érzékien és elmondod mit is tennél vele, bár ez lehet annyira neked nem fog működni de kitudja próba szerencse nem de?*Vigyorgok.* - Nyaka érzékeny főleg a jobb oldalon valamint imádja, ha mellbimbóját harapdálod és szopogatod és ahogyan nyög tőle igen csak farok merevítő.*Mondom kajánul, majd hirtelen végigsimítok a belső combodon.* - Combjának belső felé szintén igen csak érzékeny területe, ha simogat, ha szívogatod.*Simítok fel rajta.* - Mondjuk őszintén nem tudom elképzelni, hogy te ezeket csináld ez olyan semés dolog, inkább fordítva tudom.*Vigyorgok.* - Finom puha bőröd van.*Simogatlak tovább.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 15:06 | Üzenet # 45
Yaoista
- Nem vagyok vicces. *Közlöm makacsul. Viszont azért érdeklődve hallgatlak, hiszen jó lenne ellazítani kicsit Mookyult. Nyugtázom a dolgokat, de nem mondok semmit, viszont ahogy a kezed a belső combomra vándorol, azért nézek egyet. A kezed nézem, hogy mit is kereset ott. Igen csak elvörösödök, ahogy folytatod.* - Kreatív vagyok... *Mondom halkan, aztán mikor megjegyzed, hogy finom puha börőm van, felpattanok, mintha megsütötték volna a fenekem.* - Intim szféra... *Jegyzem meg.* - Vannak helyek, ahol csak Mookyul fogdoshat. *Jelentem ki, kicsit menekültem előled, megint nem tudtam, hogy csak szivatsz, vagy komolyan mondod.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 15:44 | Üzenet # 46
Yaoista
- Olyan édes vagy, az arcodon és jól mutat a piros.*Vigyorgok.* - Nem mondtam, hogy nem vagy, én csak megosztottam veled a dolgokat.*Mondom, majd felállok és odalépve magamhoz húzlak.* - Mondjuk a formás kis popsidra gondolsz?*Markolok bele.* - Hmm még mindig tetszik.*Simítok rajta végig ismét, majd ellépek tőled vigyorogva.* - Végén még tényleg rágerjedek.*Vigyorgok, majd hirtelen a farkadba markolok.* - Nem is rossz.*Vigyorgok.* - Talán kiverhetnénk egymásnak vagy a szánkkal is segíthetnénk.*Vigyorgok de van benne igazság is.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 16:22 | Üzenet # 47
Yaoista
- Ne mond ezt. *Mookyultól már megszoktam, sőt még élvezem is, de tőled...*Nem mondtam semmit a megosztásra.  Nem kicsit döbbenek le, ahogy magadhoz húzol.* - Igen, mondjuk arra, úgyhogy el is engedhetsz. *Na jó, még Akihito fogdoshatta a seggem, de te biztos nem. Nem kicsit paráztam be megint.* - Engedj... *Motyogom és morgom. Viszont mikor már a farkam fogdosod, nah ott kiakadok végleg és hát megint erőlködök, hogy ellökjelek.* - Hát biztos nem. *Közlöm veled.* - Nekem itt van Mookyul, neked meg biztos nem kell magad megerőltetned... de már mondtam.. ha az utolsó pasi lennél, akkor se... inkább leszek hetero akkor. *Közlöm morogva és tovább bénázok, megint nem értettem semmit, csak automatikusan védekeztem.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 16:52 | Üzenet # 48
Yaoista
- Elengedtelek.*Vigyorgok, majd igen csak unottan hallgatlak.* - Komolyan, hogy te milyen unalmas vagy.*Sóhajtok fel.* - Jajjjj én csak Mookyul szeretem, jajjj én sose lennék veled.*Utánozlak.* - Persze, hogy nem jelent gondot, ahogyan az se, hogy az édes kicsi szerelmed megdugjam. Te is tudod jól, hogy nehezen mond nekem nemet és most nincs magánál, de előbb érném el, mint te, hogy ágyba bújjon velem, mint te.*Közlöm veled de ezt komolyan gondolom.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 18:59 | Üzenet # 49
Yaoista
*Eléggé kezdesz felhúzni, és már majdnem beszólok, de valahogy a szavaid belém fojtották a szót. Nem gondoltam, hogy így hozzám fogsz vágni egy ilyet.* - Tudom... *Csak ennyit mondtam, ezzel igazából lőttek is annak a gondolatnak, hogy van egy kedvelhető oldalad.* - Nem kell lépten-nyomon az orrom alá dörgölni. Hidd el, pontosan tudom. *Jöttem el és leültem a nappaliba inkább. Nem akartam összeveszni veled, de legalábbis nem most és nem itt, viszont most tényleg sikerült egy olyat beszólnod, ami rosszul esett, mégsem látszódott rajtam annyira, inkább csak az, hogy elhallgattam.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 20:31 | Üzenet # 50
Yaoista
*Elvigyorodom, majd utánad megyek és leülök melléd.* - Nem tudom magam meghazudtolni.*Vigyorgok.* - De komolyra véve a szót, mint mondtam nem fogok rámászni.*Mondom komolyan.* - Bár most nem fogod elhinni, de én szurkolok nektek. Legfontosabb, hogy a kölyök boldog legyen és ha melletted az, akkor áldásom rátok.*Mondom őszintén.*

Keresés: