Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 21:10 | Üzenet # 51 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Nem is gondoltam. *Mondom komolyan.* - De vannak dolgok, amiket tudok anélkül is, hogy mondanád. *Nem véletlenül féltem tőled ennyire, hogy elveszed tőlem Mookyult, vagy ő gondolja meg magát.* - Tényleg nem. *Kuncogtam, de a folytatásra azért elmosolyodtam kicsit.* - Én szeretném boldoggá tenni és remélem az lesz. *Mondom őszintén, mindennél jobban boldoggá szerettelek volna tenni.* - Legalábbis nagyon fogok igyekezni, hogy mindent, amit tudok és amire igénye van, meg tudjam neki adni. *Gondolkozom el és magamban kicsit elmosolyodom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 22:16 | Üzenet # 52 |
 Yaoista
| - Attól még mondom.*Jegyzem meg.* - Igen ezt már hallottam.*Mondom majd magamhoz veszem a kölyök laptopját és simán beírom a jelszót.:D* - Nos akkor eszel vagy sem?? Lehet inkább thai kaját kéne rendelni.*Beszélem meg magammal.* - Micsoda háttérkép.*Mosolyodom el, majd a céges ügyeket kezdem elnézni.* - Mikor volt utoljára fotózásod?*Kérdezlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 22:30 | Üzenet # 53 |
 Yaoista
| *Csak lestem, ahogy lenyúlod Mookyul laptopját. Kicsit meglepődtem, hogy csak így bevágod a jelszót, de nem akadtam ki.* - Én tényleg nem vagyok éhes... *Mondom halkan, mert hát mit mondjak.* - Szóval ahogy gondolod. *Hagyom rád végül is. A háttérképre elmosolyodtam és elpirultam, mert tudtam mi a háttered.* - Életem legjobb képre. *Tényleg boldoggá tett ez az egyszerű dolog, hogy mi vagyunk a géped hátterén.* - Utoljára... *Elmélkedem és elkezdem mondani, hogy mikor volt és mi volt.* - Nem mostanában...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 23:07 | Üzenet # 54 |
 Yaoista
| - Akkor nem.*Vonom meg a vállam.* - Igen tényleg jó lett és az újságokba is nagyon jól mutatott. Neked pedig ez igen csak nagy lehetőség volt, ezt nem sokan mondhatják el.*Mondom.* - Értem. Akkor én dolgozok most egy kicsit, ha rendelsz kaját, majd én kifizetem.*Mondom, majd felállok.* - Holnap korán elmegyek, benézzek a kórházba a fekete cicához. Címet kérlek írd le. Szerintem vegyél egy forró fürdőt aztán aludjál, nehéz napunk lesz.*Mondom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 23:21 | Üzenet # 55 |
 Yaoista
| - Igazából... nem a lehetőség miatt csináltam. Mindig is szerettem volna vele egy közös fotózást. *Mosolyodom el.* - Rendben, jó munkát. *Mondom kedvesen, majd csak bólogatok.* - Nem rossz ötlet. *Állok fölén is és ott hagyom Lee-t, gondoltam majd kibontakozik a munkával. Én elszaladtam lezuhanyozni, majd nyúlva tőled egy alsó nacit, bebújtam én is az ágyba melléd. Finoman hozzád simultam és adtam egy puszit az ajkaidra és be is kómáltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 23:43 | Üzenet # 56 |
 Yaoista
| *Másnap igen csak fáj a fejem. Amikor meglátlak nem reagálok rád semmit csak kimászom. Felveszek egy köntöst és a konyhába megyek. Töltök magamnak kávét és veszek be gyógyszert, majd kimegyek a teraszra és rágyújtok és csak meredten nézzek magam elé. Iszonyat szarul vagyok mind testileg de leginkább lelkileg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 00:04 | Üzenet # 57 |
 Yaoista
| *Én sem aludtam túl jól, de azért megnyugtatott, hogy ott vagy. Reggel elég kómásan kelek és elkezded tapogatni, hogy ott vagy-e, de mikor nem talállak, nem kicsit leszek ideges. Kipattanok és keresni kezdelek.* - Mookyul? *Ülök föl, majd kimászok az ágyból és keresésedre indulok de elég idegesen. Nem kicsit nyugszok meg, mikor meglátlak a teraszon, de mégis olyan szomorú vagyok, hogy ez történt. Visszamentem és csórtam tőled megint egy pólót és úgy mentem utánad.* - Szia... *Szólalok meg halkan, nem tudtam hogyan ébredtél, bár láttam, hogy rosszul vagy, csoda is lett volna, ha nem.* - Kérsz valami reggelit? *Léptem oda melléd és finoman a karodra simítottam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 00:27 | Üzenet # 58 |
 Yaoista
| *Meg se hallottam, hogy keresel még azt se fogom fel, hogy köszönsz csak akkor amikor karomra simítasz megrezzenek elégé nem itt jártam gondolatba.* - Nem.*Mondom de nem nézzek rád.* - Minek vagy itt még mindig?*Morgok.* - Nem mész el, én megyek el.*Jelentem ki és elszívva cigit ledobom az erkélyről.* - Hol van Lee?*Pillantok rád, de olyan szarul festek, ahogy még nem láttál egyszer se pedig láttál már magam alatt. Az, hogy te, hogy nézel ki miattam fel se fogom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 00:46 | Üzenet # 59 |
 Yaoista
| *Inkább el is húztam a kezem. Éreztem én, hogy nem vágysz a társaságomra.* - Rendben... *Ennyit mondok csak a kajára, de ahogy folytatod, hogy minek vagyok itt, meg hogy te fogsz elmenni, kissé megdöbbenek.* - Én... nem szerettelek volna egyedül hagyni. *Mondom halkan.* - Lee elment elintézni pár dolgot, azt mondta korán elmegy, benéz a céghez és a kórházba Akihitohóz, de siet. *Válaszolok kérdésedre. Nem tudtam, mégis mit mondjak neked, de érezhetően nem vagy vevő a társaságomra.* - Én... bent leszek... ha szükséged lenne valamire. Szeretlek... *Mondom halkan. Pár pillanatig csak nézlek, majd odalépek melléd és adok egy lehelet könnyű puszit az arcodra, majd el is lépek és bejövök.Eszemben se volt elmenni, de nem akartam a nyakadon se lógni. Bementem a fürdőbe megnézni az arcom, biztos voltam benne, hogy holnapra már nyoma se lesz, maximum egy picit a számon. Nem tudtam, hogy mit mondjak neked. Visszamentem és csak csendben figyeltelek a nappaliból.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 01:10 | Üzenet # 60 |
 Yaoista
| - Pedig megkértelek rá, de persze szartok rá.*Morgok.* - Nem kell sietni, sőt nyugodtan vele mehettél volna, különben is menj inkább dolgozni attól még, hogy én nem vagyok bent.*Közlöm veled a többire nem reagálok. Megiszom kávét és elszívom még egy cigit, majd bemegyek.* - Szükségem van valamire de nagyon.*Mondom, majd odamegyek és az arcodra simítok.* - Magányra, érted??? Húzz el, most könyörögjek??*Kérdezlek majd leülök melléd.* - Mit nem lehet ezen megérteni?? Egyedül akarok lenni.... nincs szükségem rád és Leere se.... *Suttogom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 01:26 | Üzenet # 61 |
 Yaoista
| - Most... nem vagyok olyan állapotban, hogy dolgozni tudjak. *Mondom halkan, nem akartam erről beszélni. Még örültem is, hogy fel sem fogtad, hogy milyen az arcom. Csak csöndben nézlek, mikor odajössz, kíváncsian hallgatlak. Azért elsőre nem tudtam hogy nyúlsz, hogy milyen a lelki világod, de végül simul az arcom a kezedbe, mint mindig.. Ahogy leülsz mellém, feléd fordulok és szavaidra először nem tudom mit mondjak. Kicsit fontolom a választ. Lassan a kezed után nyúlok és megfogom, majd adok rá egy csókot.* - Sajnálom szerelmem... ezt az egyet most nem teszem meg neked. Nem foglak itt hagyni egyedül... *Simítok finoman az arcodra.* - De segíthetek terelni a gondolataid... *Csókollak meg lágyan és szenvedélyesen.* - Hogy ne gondolkodj picit...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 01:52 | Üzenet # 62 |
 Yaoista
| - Akkor meg menj valahova csak ne legyél itt.*Morgok tovább. A kezem szinte rögtön elveszem.* - Akkor én megyek el.*Mondom komolyan.* - Azzal segíthetsz ha elmész, nem kell az én gondolataim elterelni.*Morgok tovább, majd amikor megcsókolsz nem viszonozom.* - Hagyjál már békén baszki. Nem akarok csókolózni, nem akarok semmi simogatást és sexet se, semmit csak, hogy húzz el.*Kezdek egyre jobban kiakadni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 02:07 | Üzenet # 63 |
 Yaoista
| *Meg sem látszott rajtam, hogy elhúztad a kezed. Arra meg végképp nem reagáltam, hogy te mész el. Valahol nem lepődtem meg, hogy a csókom se viszonozod, de nem számítottam a felindultságra. Mégsem akartam feladni, mert tudtam, hogyha beadod a derekad, akkor teljesen el fogsz lazulni legalábbis arra a pár percre.* - Nem megyek el... *Hajoltam oda és hát hasznosítva a beszélgetésünk a nyakad kezdem csókolgatni jobb oldalt, amit hát eddig nem igen tettem eddig.* - Engedd, hogy ellazítsalak... *Suttogtam füledbe és folytattam. Csókolgattam, szívogattam, finoman harapdáltam a nyakad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 02:29 | Üzenet # 64 |
 Yaoista
| - Kezdesz felidegelni.*Jegyzem meg viszont, ahogyan a nyakam kezded kényeztetni, az nagyon meglep vagyis azt ahogyan csinálod. Hang se hagyja el a számat de viszont lettem egy tervem, hogy mitől mész el talán.* - Látom Lee adott pár tanácsot, csak tudod te nem ő vagy. Aranyos próbálkozás de ezekkel a dolgokkal csak Lee tud felizgatni te nem és senki más se.*Közlöm veled igen csak ridegen.* - Nem vagy képes még csak a nyomába érni se.*Mondom, majd felállok mellőled.* - Elmondom még egyszer, hogy menj el. Lee elég ide.*Vágom hozzád. Most tisztában vagyok a szavak súlyával, azért is mondom, hogy elmenj.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 03:04 | Üzenet # 65 |
 Yaoista
| *Tényleg próbálkoztam, legalábbis tőlem ami jelenleg kitelt tőlem. Nem készültem, hogy ennyire hamar lebukok, de amit mondasz, az tényleg fájt. Tudtam, hogy igazad van, de annyira ridegen mondat és annyira féltem. Ahogy folytatod, hogy nincs rám szükséged, csak ülök ott kukán. Nem telt el egy nap, hogy azt mondtam Leenek, hogy ettől félek, és lám, máris itt tartunk. Pár pillanatig csak néztelek, miután felálltál. Hirtelen felpattantam és eléd lépve átöleltem a nyakad és újra megcsókoltalak.* - Tudom... de szeretlek és nem megyek el. *Mosolyodom kicsit el, bár belül teljesen kész voltam. Nem tudtam, hogy szándékosan mondtad ezt vagy csak a helyzet mondatja veled, minden esetre ott szurkálódtál, ahol a legjobban tudsz bántani.* - Minden rendbe jön... *Mondom kedvesen és nem tágítottam igazán, besimítottam a köntösödnél a mellkasodra és finoman végigkarmoltam rajta, hátha.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2013.08.17, 03:10 |
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 21:56 | Üzenet # 66 |
 Yaoista
| *Amikor ismét megcsókolsz eltollak.* - Basszus komolyan akarsz megőrjíteni még jobban?*Borulok ki. Máskor már hisztiztél volna, sírás és mi egyéb és itt hagynál, de nem most amikor egyedül akarok lenni te maradsz.* - Semmi se fog rendbe jönni.*Mondom, majd amikor végigkarmolsz a felsőtestemen lefogom kezeid erősen.* - Mit nem értesz azon, hogy nem??? Nem kívánlak érted??? A testedre és a társaságodra se vágyok.*Mondom ridegen és ellépek tőled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 22:29 | Üzenet # 67 |
 Yaoista
| - Nem... *Válaszolok a kérdésedre.* - De rendbe fog... *Ellenkezek veled, tudtam, hogy rendben lesz, hogy rendben kell lennie mindennek. Az mindegy, hogy mennyi idő kell hozzá. Kicsit meglepődök, ahogy lefogod a kezem, hiszen erre nem voltam felkészülve, sem a folytatásra. Értettem én, hogy most nem vágysz éppen a közelségemre, de ez inkább már olyan volt, mintha azt kérdeznéd, minek élek.* - Sajnálom... *Nem nyúltam utánad, csak leültem a kanapéra. Tényleg tehernek éreztem a jelenlétem számodra, de nem akartalak itt hagyni egyedül.* - Nem szeretnél fürödni egyet? *Én azért próbáltam kedves maradni.* - Szívesen csinálok fürdővizet... *Picit elhallgattam.* - Ha... megjött Lee, elmegyek. *Mondom halkan.* - Megértettem, hogy nincs rám szükséged. *Egyre nehezebb volt. Bár igazából eszem ágába nem volt elmenni, de gondoltam, hátha ez lenyugtat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 20:02 | Üzenet # 68 |
 Yaoista
| *Nem mondok arra semmit, hogy rendbe fog jönni bármi is. Nem hittem ebben jelenleg egyáltalán nem. Rágyújtok egy cigire és egy darabig nem szólalok meg.* - Nem kell fürdő és semmi más se kell, csak nyugalom, amit kurvára nem kapok meg. Féltek, hogy valamit csinálok magammal mi??*Kérdezem a hajamba túrok.* - Lee se kell.... senki nem kell és jó lenne ha abbahagynád ezt a szöveget. Nem fog menni, hogy lelkiismeret furdalást okoznál nekem.*Mondom ridegen. Mondhattam volna, hogy csak Lee kell nekem vagyis ő maradjon de nem akartam az is hazugság lenne és az előbbi beszólásomra se mentél el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 20:19 | Üzenet # 69 |
 Yaoista
| *Csak sóhajtottam egyet, hogy nem kell fürdő se meg semmi. Kérdésedre először nem tudtam, mit feleljek.* - Leet nem tudom... én... én igen. *Mondom őszintén.* - Eszembe se jutott. *Tényleg nem jutott eszembe, hogy most lelkiismeret furdalást okozzak. Rossz volt hallani, hogy mennyire rideg vagy.* - Ennyire kicsinyesnek nézel, hogy egy ilyen helyzetben a lelkiismeretedre fogok számolni? *Kérdezek vissza.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 20:37 | Üzenet # 70 |
 Yaoista
| - Nem fogok semmit csinálni magammal.*Mondom komolyan, bár nem igen hihető.* - Hagyjuk nem akarok ilyen felesleges dolgokról beszélni.*Morgok elszívva a cigit újabbra gyújtok rá.* - Segíteni akarsz ugye? Nem mész el, de akkor azt mond meg tudsz valamit a ribancról? Él még?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 20:47 | Üzenet # 71 |
 Yaoista
| *Nem mondtam semmit, hiszen nem hittem el. Meg ha éppen bekattansz, lehet észre se veszed, ha kárt okozol magadban. Azt is lenyeltem, hogy feleslegesnek tituláltad a kérdésem, de nem mondtam rá semmit. Elgondolkoztam, hogy rád szóljak-e, hogy ne szívj ennyi cigit, de akkor még jobban elrúgnám a pöttyöst most. Kérdésedre csak sóhajtottam egyet.* - Lee... Lee azt mondta, hogy él. Nem akarja, hogy vér tapadjon a kezedhez. Azt mondta, majd ő elintézi. *Fejezem be, mert mégis mit mondhattam volna. Ha hazudok, azzal sem segítek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 21:06 | Üzenet # 72 |
 Yaoista
| *Amikor azt mondod, hogy él erősen belecsapok a falba, de úgy, hogy a kezem felszakad.* - A kurva életbe!!! Mi a faszért vannak ilyen kapcsolatai??? Mindig is.... mindig is idegesített, hogy szinte mindenkivel van valamilyen kapcsolata..... sok mindenre nem adott választ, hogy honnét is..... beletörődtem, hogy van amiről nem kell tudnom.... annyiban hagyom jobb így.... de ilyenkor felmegy a pumpa...*Csapok ismét a falba.* - Nem hiszem el....*Csúszok le a falmentén a cigit a kezemmel nyomom szét és nem érdekel, hogy égett.* - Idióta....
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 21:26 | Üzenet # 73 |
 Yaoista
| *Megrezzenek, ahogy a falba csapsz.* - A kezed...! *Akadok ki és felpattanok és odamegyek. Ahogy lecsúszol a fal mentén, letérdeltem eléd, és kiakadtam főleg a cigin.* - Mookyul! *Pattanok föl és hozok elsősegély ládát. Tudtam, hogy téged nem nagyon érdekel, de engem annál jobban. Letérdelek eléd és finoman megfogom a kezed és kinyitom. Látom, hogy megégette a cigi. Letöröltem a kezed és bekentem, majd a sebed vettem kezelésbe.* - Vigyázni akar rád... *Mondom kedvesen. Szépen elláttam a kezed. Most fogtam fel, hogy mit is mondtál Leeről és a kapcsolatairól. Már kezdett az megfordulni a fejembe, hogy Lee valamiféle maffiavezér.* - Szeret téged nagyon. *Fejezem be a kezed bekötözését.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 21:42 | Üzenet # 74 |
 Yaoista
| *Ahogyan odajössz csak morgok de hagyom magam, hogy eláss.* - Nem kérte meg rá senki..... ő beszél?? Fordított helyzetbe ő sokkal brutálisabb lenne... chh nem hiába nem akar senki az ellensége lenni.... akinek mégis sikerül...*Elhallgatok egy picit.* - Nagyon nagyon rossz jár...*Mondom sejtelmesen, de máskor ennyit se mondanék.* - Ezért is legyél vele jóba..... legalább ezért..... ellene nekem sincs esélyem...*Suttogom, majd elrántom a kezem.* - Ja szeret.... *Szorítom össze a kezem.* - Vicces most nem vagy ki erre.... tudom, hogy nem bírod őt... igaz??*Pillantok rád teljesen mértékben kiszámíthatatlan vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 22:00 | Üzenet # 75 |
 Yaoista
| - Lehet szerelmem, de te nem ő vagy. *Ahogy folytatod, azért nyelek egyet. Bár sejtettem, hgy senkivel se bánik kesztyűs kézzel. Nem reagálok, hogy elrántod a kezed, sejtettem, hogy elfogod. Kérdésedre elgondolkozom, hogy mit is mondjak.* - Azt hiszem megláttam egy olyan oldalát, amit nem utálok. *Mondom kedvesen.* - Most beszélgettünk kicsit és rájöttem, hogy nem olyan szörnyű ő még se, mint én gondoltam. Bár az még mindig nem tetszik, hogy élvezi, ahogy szívja a vérem. *Morgom halkan.* - De megláttam azt, amit te mondtál. Hogy jó ember és érted bármit megtenne. *Bár azt túlzás állítani, hogy haverok lettünk, de elkezdtem megkedvelni tényleg.* - Azt hiszem kezdem bírni... csak nekem is le kellett nyugodnom. *Nagyon furcsa voltál most, de gondoltam ha alkalmazkodok folyamatosan olyan nagy baj nem lehet.*
|
|
| |