2025.07.20, Vasárnap, 22:13
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

szela00Dátum: Hétfő, 2016.04.04, 00:46 | Üzenet # 926
Yaoista
- Még volt egy srác, mikor elkezdtem modellkedni, de az amolyan hm... állandó egy éjszakás kaland? *Kuncogtam.* - Meg ugye Akihito, más nem. Miután rájöttem, hogy tényleg beléd estem és elkezdtem utánad koslatni, nem voltam senkivel, még kalandom se volt addig... *Utalok a szánalmas féltékennyé tételes hadjáratomra.* - Nem is tudom... rettentő makacsok vagytok. *Kuncogok.* - Kedvesek, gondoskodóak... elviselitek a hülyeségeim, sőt néha talán szeretitek is. Na meg ő is imádott zavarba hozni, bár ennek te vagy a mestere. *Nevettem el magam édesen.* - Mindketten keményen dolgoztok az elhatározásaitokért. *Mosolyodom el.* - De tudod, van egy nagyon nagy különbség. *Kezdek bele.* - Mikor vele voltam, sokszor hiányzott valami. Nem tudtam volna megmondani, hogyan képzelem a dolgokat 5 év múlva. *Kicsit jobban megszorítom a kezed.* - De mikor veled vagyok és így foghatom a kezed, nem tudom  és nem is akarom elképzelni, hogy egyszer elengedjem. *Nagyon lágyan beszéltem.* - Tudom, hogy sokszor csinálok butaságot és van, hogy megbántalak, pedig nem akarlak... *Motyogom halkan.* - De én annyira boldog vagyok veled...*Mosolyodom el. Ez a te mosolyod volt, amit csak neked tudtam produkálni.* - Néha megijedek, hogy ez eltűnhet és azt nem akarom. *Általában olyankor borulok ki Lee-re.* - Tudod én tényleg nagyon szeretlek. *Pillantok az arcodra, én tiszta piros voltam.*

MioDátum: Kedd, 2016.04.05, 11:46 | Üzenet # 927
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Értem.*Kuncogok.* - Na beszél a fő makacs.*Nevetek fel.* - Valóban egy pontig igen csak szerethető.*Mosolygok, na meg kinek nincsenek hibái.* - Helyes örülök, hogy én vagyok ebben a legjobb.*Vigyorgok büszkén. Tovább hallgatlak és teljesen meghat, amit mondasz.* - Én is sok hülyeséget csináltam már és biztos fogok és biztos megfogjuk még egymást bántani, de a legfontosabb, hogy szeretjük egymást és már sok rossz dolgon keresztül mentünk, de együtt vagyunk és ez nem fog változni.*Tényleg veled akartam leélni az életem.* - Soha nem fog eltűnni kicsim.*Mosolygok.* - Tudod én is nagyon szeretlek téged.*Állok meg és lágyan megcsókollak.* - Sose foglak elengedni szerelmem.*Suttogom az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Péntek, 2016.04.08, 23:58 | Üzenet # 928
Yaoista
*Szavaidra még édesebben mosolyogtam. Annyira jó volt, hogy te is úgy éreztél, mint én. Csókod csak úgy simogatta a lelkem. Átöleltek és odabújtam.* - Én is téged. *Csókollak meg most én, majd miután elváltunk, még kicsit bújtam. Csak úgy kalapált a kis szívem.* - Te vagy a legjobb... *Annyira boldog voltam és most tényleg úgy éreztem, hogy minden rendben van. A világgal is és velünk is.* - Sosem hittem, hogy egyszer ennyire boldog leszek. *Nézek rád. Lehet akkor is szép voltam, mikor találkoztunk, mikor modell lettem. De most... a hatásodra szinte ragyogtam.*

MioDátum: Szombat, 2016.04.09, 00:46 | Üzenet # 929
Yaoista
- Inkább te.*Mosolyodom el, mindig értesz ahhoz, hogy velem kapcsolatban túlozzál, de egyben nagyon édes.* - Látod mégis megvalósult.*Puszillak meg.* - Na de menjünk, mert elég ritka pillanat, hogy én fagyit akarok enni.*Nevetek fel és elég hamar oda is érünk már.* - Kutyuskád bejöhet vagy előbb bemész te vagy én?*Nem ismertem ezt a helyzet ugyebár.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.10, 00:19 | Üzenet # 930
Yaoista
- Igaz. *Nevettem el veled magam. Olyan boldog voltam. Rettentően szerelmes.* - Bemehet a kincsem, neki már szabad. *Kuncogok.* - Utána kiülünk? *Voltak padok is.* - Tudod én itt törzsvendég voltam. *Kuncogok.* - Bár gondolom ez annyira nem meglepő. *Hiszen elég édesszájú voltam. El sem engedtem a kezed, ahogy bementünk.* - Jó napot. *Köszönök mosolyogva. Egy kedves néni volt ott és meg is örült, amint meglátott. Odajött és kicsit cseverésztünk, na meg a kutyám is megszeretgette.* - És ki ez a helyes fiatal ember melletted? *Kérdezi kedvesen.* - A párom, Mookyul. Hazajött velem és bemutattam a szüleimnek. *Mosolygok. Kezet nyújt neked.* - Üdv. Na és mit kértek? *Kérdezi rögtön és persze kezet is mos, mielőtt kiszolgálna.* - Maci a szokásosat. *Kuncogok, majd mondom mit kérek.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.10, 22:40 | Üzenet # 931
Yaoista
- Persze.*Mosolygok* - Valamiért ez meg se lep.*Nevetek fel.* - Nem éppen, te kis édesszájú.*Kuncogok. Bent hagylak titeket beszélgetni.* - Üdv hölgyem.*Mosolygok rá kedvesen és még egy kézcsókot is adok. biggrin Én kérek két fanyarkásabb fagyit és persze nem hagylak fizetni, majd ki is megyünk.* - Hmm finom és pont elég is lesz az édesességekből már rég ettem ennyit.*Nevetek fel.* - Hangulatos ez a hely.

szela00Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 16:59 | Üzenet # 932
Yaoista
*Azért kicsit belepirult a kézcsókodba. Szerettem volna én fizetni, de persze esélyem se volt ellened.* - Nem baj az, néha kell ilyen. *Tőlem úgy is azt fogod látni egyfolytában, hogy nyammogok valamin. Bele se gondoltam, hogy ennek nem nagyon fogsz örülni.* - Igen, az. *Közben Maci is nagyban nyalogatja a fagyiját és persze két nyalással el is tüntette és a pofiját nyalja édesen.* - Kis telhetetlen. *Kuncogok és simogatni kezdem, ő meg a fejét az ölembe fekteti.* - Megkóstolod? *Tartom oda neked.*

MioDátum: Hétfő, 2016.04.11, 17:39 | Üzenet # 933
Yaoista
- Így van és pont elég is volt.*Kuncogok.* - Ezt aztán gyors volt.*Simogatom meg én is.* - A végét majd megkapod, ha apád megengedi.*Mosolyodom el.* - Nem köszönöm és te?*Kérdezlek, nekem elég ez a fanyarabb, amit választottam.* - Utána mi a terv? Séta majd haza visszük Macit és akkor este tovább megyünk?

szela00Dátum: Szerda, 2016.04.20, 01:10 | Üzenet # 934
Yaoista
- Hát ilyen nagy nyelvre. *Nevettem el magam.* - Megengedi... *Kuncogok.* - Én is oda szoktam neki adni. *Mosolyodom el.* - Én igen. *Kóstolóm is meg.* - Finom. *Bólintok.* - Igen, így gondoltam, ha neked jó. *Persze azért rendesen hozzád bújok most is. Olyan boldog voltam, madarat lehetett velem fogadni jelenleg.* - Vagy mást szeretnél? *Kérdezek rá, hiszen a kedvedben szerettem volna járni.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.04.21, 11:50 | Üzenet # 935
Yaoista
- Igaz.*Kuncogok.* - Ez valahogy nem lep meg.*Nevetek fel mindkettőre.* - Parancsolj.*Adok neked kóstolót.* - Valóban.*Mosolygok.* - Nekem tökéletes így.*Cirógatlak finoman.* - Most itt rád bízom magam.*Kacsintok rád, olykor jó, hogy nem én találom ki a dolgokat.* - Most te viszel randikra.*Kuncogok, bár tény fizetni, akkor se engedlek.* - Ülj le Maci.*Mondom és rögtön leül.* - Okos vagy.*Simogatom meg és megkapja a fagyi végét, amit szinte beszippant, mire felnevetek.* - Ez gyors volt.*Kuncogok.* - Elég volt neked? Vagy kérsz még?

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 14:04 | Üzenet # 936
Yaoista
- Hűha, nagy megtiszteltetés. *Kuncogok, hiszen tudom jól, hogy azért te szeretsz irányítani, amivel nekem nincs is gondom.* - Igen. *Puszillak meg.* - Szerintem ha engedném, egy dobozt is nevetve befalna. *Mosolygok rá lágyan, ahogy nyalja a pofiját.* - Nem, elég volt, köszönöm szépen. *A végét én is odaadtam neki, amit szintén, mint egy porszívó, be is falt.* - Kis édesem... *Szeretgetem meg.* - Majd visszamegyünk, kifésüllek. *Borzolom meg a bundáját.* - Akkor menjünk? *Kérdezlek, majd körbe pillantok és megcsókollak.* - Fagyi ízű... *Kuncogok.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.24, 16:48 | Üzenet # 937
Yaoista
- Szerintem is.*Kuncogok.* - Az biztos.*Nevetek fel és csak mosolyogva nézlek titeket.* - Nagyon édesek vagytok.*Cirógatom meg a pofid és a csókod viszonozom, mondjuk engem nem zavar, ha meglátnak minket.* - Mehetünk.*Megfogom kezed és elindulunk vissza hozzátok.* - Szóval akkor merre is megyünk tovább, miután kifésülted a kis drágát?*Érdeklődöm.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.05.01, 23:21 | Üzenet # 938
Yaoista
*Imádtam veled így kézen fogva sétálni. Kicsit meg is szorítottam, olyan jó érzés volt.* - Egy bárba. *Mosolyodom el.* - Régen dolgoztam ott nyaranta. *Magyarázom nagyba.* - És hát kíváncsiak rád... sokat hallottak rólad... mint mindenki. *Kuncogok, rengeteget áradoztam rólad.* - Mikor hazajöttem mindig meglátogattam őket.

MioDátum: Kedd, 2016.05.24, 12:18 | Üzenet # 939
Yaoista
- Biztos, hogy sok borravalót kaptál.*Mosolygok.* - Szóval a hírem tényleg megelőzött.*Nevetek fel.* - Olyan édes vagy, de tényleg.*Puszilom meg a kézfejed.* - Nos remélem, hogy nem fogok csalódást okozni.*Kuncogok. Haza érve, kicsit beszélünk a szüleiddel, majd felöltözünk és azért igen csak kicsípem magam. A hajam is belővöm, a ruhához illő órát veszek, mert persze abból is többet hoztam. biggrin Végén egy kis parfüm és kész is vagyok, mint mindig most is tökéletesen festek, mint aki most lépett volna ki egy divatmagizinból.* - Gyönyörű vagy kicsim.*Mondom, amikor meglátlak.* - Mehetünk?*Kérdezlek, de majd felfallak a tekintemmel.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.05.31, 15:05 | Üzenet # 940
Yaoista
- Hát kaptam. *Kuncogok édesen.* - Eléggé. *Bólintok egy jó nagyot.* - Te sosem. *Mondom lágyan és nagyon komolyan gondolom. Miután beszéltünk anyuékkal, azért én is kiteszek magamért. Befontam a hajam előre a vállamra és szépen fel is öltöztem, nagyon jól festettem. Szintén fújtam egy pici parfümöt. Viszont mikor meglátlak, hát szó szerint kinyitottam a szám.* - Köszi... *Motyogom, de automatikusan.* - Ahha... *Még nem voltam itt. Odaléptem hozzád és minden kérdés nélkül a nyakad átölelve szerelmesen és vágyakozóan megcsókoltalak.* - Mikor visszajöttünk, szeretkezni akarod veled. *Jelentem ki kicsit akaratosan, de aranyosan.*

MioDátum: Szerda, 2016.06.01, 23:54 | Üzenet # 941
Yaoista
- Olyan édes vagy.*Kuncogok, imádom hogy ilyen reakciót váltok ki belőled. A csókodat viszonozom, majd felnevetek a kijelentésedre.* - Vettem főnök.*Csókolok a nyakadba.* - Remélem mindig ilyen reakciót fogok belőled kiváltani.*Cirógatom meg az arcodat.* - A legközelebbi fotózáson, majd így lesz a hajad.*Jelentem ki.* - Menjünk.*Elköszönök persze a cicámat is megszeretgettem, majd elindulunk kézen fogva persze.* - Mi még nem is ittunk együtt igazán, sőt általában csak én ittam.*Jut eszembe.* - Kíváncsi vagyok, hogy milyen lehetsz részegen.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.06.02, 22:47 | Üzenet # 942
Yaoista
*Nyakamra nyögtem egy aprót édesen.* - Nem hinném, hogy ez változna, mert csak fokozódik. *Mosolyodom el. A hajamra meglepődtem eléggé.* - Rendben. *Örültem, hogy tetszik. Csak bólintottam arra, hogy menjünk és elindultam veled.* - Igen, általában csak te. *Bólintok.* - Hát én nem akarom, hogy tudd. *Pirulok el.* - Bár van egy olyan érzésem, hogy ma úgy is leitatsz ezek után, ugye? *Kuncogok, mert át úgyse mondanék nemet, nem kéne magad megerőltetni.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.05, 13:52 | Üzenet # 943
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Nagyon jól áll, nem is értem, hogy nekem ez miért nem jutott eddig eszembe.*Hiszen azért sokszor én mondom meg, hogy nézzél ki.* - Miért?*Kérdezlek kíváncsian.* - Nem szokásom leitatni, szóval ha nem akarsz, akkor nem iszol.*Mondom komolyabban.* - Különben meg te mindig csak rosszkor láttál ittasan, az más, ha jókedvűen iszok, bár tény, hogy nálad többet bírok, de én se bírnék annyit mint régen.*Nevetek fel.* - Annyit iszol, amennyi jól esik és ha nem akarsz, az se zavar.*Puszillak meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 19:44 | Üzenet # 944
Yaoista
- Nem sűrűn hordom így én se, de ha már annyira bejön, többször fogom. *Mosolyodom el. Annyira imádtam, ahogy magyarázol nekem és milyen kedves vagy velem.* - De most van kedvem... csak ha berúgok tudod... nagyon kanos vagyok. *Kuncogok.* - Szóval szoktam figyelni, mert te már így is az őrületbe kergetsz. *Magyarázom aranyosan.* - Ráadásul nem is bírom nagyon, szóval készülj fel. *Vigyorgok.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.05, 20:01 | Üzenet # 945
Yaoista
- Nagyon jól áll, ahogyan minden más. Szeretek beletúrni is, de azt is, amikor a gyönyörű pofid teljesen szabaddá válik.*Cirógatom meg.* - Ohh és féltenem kell a seggemet?*Vigyorodom el.* - Amúgy is nagyon kanos vagy, amit persze élvezek.*Csapok a popsidra.* - Még jobban az őrületbe akarlak.*Suttogom a füledbe és kicsit is bele is nyalok, majd csak tovább megyek, mintha mi sem történt volna.* - Ezt mondtam én is, de amint belendülnél és látom, hogy már sok, nem engedek többet, ha morogsz akkor se. Mostantól mindig vigyázni fogok rád kicsim.*Puszillak meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 22:23 | Üzenet # 946
Yaoista
*Elmosolyodom és belecsókolok a tenyeredbe. Egyre jobban megjött az önbizalmam.* - Azt nem hiszem... legfeljebb a farkadat. *Nevettem el magam.* - Ühüm, melletted nem csoda. *A popsimra csak kacarásztam aranyosan. Megborzongtam hangodra és nyögtem egy aprót, ahogy belenyalsz.* - Gonosz vagy. *Simítok a fülemre teljesen vörösen. Csak úgy csillognak a szemeim szavaidra. Nem érdekelt hol vagyunk, hirtelen átöleltelek.* - Szeretlek... *Szorítalak magamhoz, majd adtam egy szájra puszit és elengedve mentem tovább, de végig mosolyogtam.*

MioDátum: Hétfő, 2016.06.06, 00:37 | Üzenet # 947
Yaoista
- Helyes, de ehhez nem kell pia se.*Vigyorgok.* - Miért is?*Kérdezlek adva az ártatlant.* - Kis paradicsomom.*Kuncogok. Engem se érdekel, hogy megölelsz.*- Én is szeretlek.*Nem engedlek tovább, elkapva a kezed visszahúzva megcsókollak rendesen, majd csak utána megyek tovább egészen bárig.* - Szóval mire számítsak?*Kérdezlek még az ajtó előtt.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.06.08, 02:34 | Üzenet # 948
Yaoista
- Ez igaz... szóval csak rosszabb leszek. *Kuncogok.* - Tudod te. *Jegyzem meg nevetve. Ahogy visszahúzol meglepődök és hát oda is olvadtam a karjaidba. A bárnál elkuncogtam magam.* - Semmi rosszra és itt nincs exem. *Kuncogtam.* - Bár egyszer az egyik pincér szerelmet vallott, de elutasítottam. *Azért ezt elmondom, ne bent derüljön ki.* - Kedvesek és lehet cukkolnak majd picit... *Bár annak én leszek az áldozata. Végül bementünk és odamegyek a pulthoz.* - Szia. *Köszönök a főnöknek. Egy ötvenes jóvágású fickó volt.* - Sziasztok. *Neked rögtön kezet nyújt.* - Akkor te lennél Mookyul, ha jól sejtem. *Vigyorog mindentudóan.* - Jack vagyok. *Mutatkozik be.* - Mit kértek?

MioDátum: Szerda, 2016.06.08, 11:10 | Üzenet # 949
Yaoista
- Engem nem zavar.*Kuncogok.* - Talán.*Vigyorodom el kisfiúsan.* - Pont erre gondoltam.*Nevetek fel.* - Ez nem lep meg, de lehet, hogy már nincs itt, bár úgyis velem vagy.*Beszélem meg magammal aranyosan.* - Majd beszállok én is.*Hiszen tudom, hogy főleg téged cukkolnak és azt én is szeretem.* - Szia. Igen én vagyok.*Be is mutatkozom.* - Te mit kérsz?*Kérdezlek.* - Egy sör most jól esne és whisky, rád bízom magam, hogy milyet adsz.*Mondom.* - Tetszik a bárod, nagyon jól nézz ki.*Pillantok körbe.*

szela00Dátum: Péntek, 2016.06.10, 21:10 | Üzenet # 950
Yaoista
*Elkuncogtam rajtad magad.* - Egyáltalán nem fontos, hogy mi volt akkor... nekem te vagy a szerelmem. *Mondom édesen.* - Sejtettem. *Nevetek fel.* - Én a szokásost. *Ülök föl a bárszékre* - Rendben fiatalok, rögtön adom. *Mondja komolyan.* - Köszönöm. *Jól esett neki.* - Szóval neked a szokásos, neked pedig egy sör és whisky. *Nyugtázza és már kezdi is kitölteni. Elém egy kis cuki koktélt rakott, pont olyat, amit várnál tőlem, hogy iszok, neked pedig egy minőségi italt és mellé egy jó házi sört rakott le.* - Parancsoljatok. Erre a ház vendégei vagytok. *Teszi hozzá.* - Köszönjük. *Nem hittem, hogy meghív minket.* - És mi járatban?

Keresés: