Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.12, 17:10 | Üzenet # 951 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igazad van kicsim.*Mosolyodom el.* - Köszönjünk.*Koccintok veled és bele is iszok sörbe.* - Nagyon finom.*Nyugtázom.* - Nos Rokuro haza hozott bemutatni a jövendőbeli anyóséknak.*Kuncogok, de komolyan gondolom, hiszen tényleg veled tervezem leélni az életem.* - Mond csak vannak sztorik róla? Mesélj, hagyj mulassak.*Vigyorodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.12, 19:57 | Üzenet # 952 |
 Yaoista
| - Ez is. *Annyira jól esett. A válaszodra elmosolyodom és kicsit el is pirultam.* - Már régóta szerettem volna, ha eljönne és végre. *Nagyon kis boldog voltam.* - Vannak, vannak. *Neveti el magát.* - Jajj, neee. *Kérem meg, téged meg oldalba böklek.* - Ne csináld, nem kell fura sztori rólam. *Motyogom édesen.* - De-de. *És rögtön el is kezdi magyarázni, hogy mennyit bénáztam eleinte, mennyiszer leöntöttem a vendéget vagy magamat.* - Egyszer még a haját is meggyújtotta véletlen. *Nevet tovább.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.12, 21:43 | Üzenet # 953 |
 Yaoista
| - Dehogynem kell.*Vigyorgok és figyelmesen hallgatok, közben iszok és rá is gyújtok. Nagyon jókat nevetek és meg se lep, de azért a vége igen.* - Komolyan mondom ezt nem hiszem el.*Nevetek fel igen hangosan.* - Kis bénám.*Nevetek, de persze nem rosszból.* - Az biztos, hogy nem unalmas mellette az élet.*Puszillak meg.* - Whisky is nagyon finom, pedig igen csak finnyás tudok lenni, de ez jó.*Iszom meg és kérek még egyet.* - De gondolom emiatt meg főleg imádtak a vendégek.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.06.25, 21:55 | Üzenet # 954 |
 Yaoista
| - Jól van na... *Motyogom aranyosan.* - Remélem tudod, hogy te fogsz megtanítani főzni. *Csak azért mondom, hogy rá tudj készülni a dolgokra. Puszidra kicsit el is pirultam.* - Reméltem, hogy ízleni fog. Mondjuk kommersz piát nem is árulok. *Azért adott a színvonalra rendesen. Tök is neked újra.* - Hát azt nem tudom... de voltak visszajáró vendégek. *Bólintok.* - De azért igyekeztem nem mindent elrontani. *Erre a tulaj nevet fel.* - Igen és aztán az igyekezetnek mindig az lett a vége, hogy össze kellett szedni. *Vigyorgok.* - Most is bénázik? *Érdeklődik.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.06.30, 00:11 | Üzenet # 955 |
 Yaoista
| - Ne is mond.*Adom elő magam, de persze csak viccelek.* - Már, amint beléptem, ebben biztos voltam.*Hiszen azért egy színvonalas kocsma.* - Nem csodálom.*Nevetek fel.* - Nos igen tud, nem is egyszer, de én is szeretem benne, ez is hozzátartozik, hiszen senki sem tökéletes.*Mosolyodom el lágyabban.* - Mondjuk, azért az anyagi károknak biztos nem örültél, sőt ha le lett vonna, akkor maradt egyáltalán fizetésed?*Cukkollak tovább, hiszen olyan édesen reagálsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.07.03, 21:08 | Üzenet # 956 |
 Yaoista
| *Ahogy beszélsz rólam, annyira jól esett. Nagyon édesen mosolyogtam és pirultam.* - Képzeld maradt. *Öltök nyelvet, de erre az exfőnököm is elnevette magát. Nagyon jól éreztük magunkat egész este. Persze éjszaka szeretkeztünk egy fantasztikusat, mint mindig. Élveztük a többi napot is, de aztán indulni kellett. Nagyon kíváncsi voltam, hogy hol laktál régen és milyen helyen. Nagyon nehezen engedtek el minket a szüleim és a végére azért a tesóm is megkedvelt. Kaptunk rengeteg kaját, nehogy éhezzünk.* - Remélem jól érezted magad és hazajössz velem máskor is. *Tudtam, hogy mindig nem lesz rá lehetőség, de azért örültem volna.* - Szívem, ugye tudod, hogy tényleg nem kell mennünk? *Simítok a pofidra már a kocsiban.* - Csak ha tényleg szeretnél. *Én támogattalak bármiben és a kíváncsiságom nem ért annyit, hogy neked fájjon valami.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.07.08, 23:17 | Üzenet # 957 |
 Yaoista
| - Csoda.*Nevetek fel. Tényleg nagyon jól elvagyunk és a szeretkezés is fantasztikus, bár nem rúgtunk be és csak te becsíptél egy nagyon kicsit, de majd lesz alkalom még berúgni. Többi nap is nagyon jól telik, a családod nagyon megkedvelem és bátyáddal is jobb lesz a viszonyom, talán idővel még jobb lesz, de már így is jó, hogy nem marjuk egymást főleg ő engem. A kaja mennyiségem meg se lepődöm egy hadseregnek is elég lenne.* - Nagyon jól vagy nem látszódott?*Mosolyodom el.* - Mindenképpen, amint tudok jövök veled, de te gyere nélkülem is, meg tényleg szívesen látom őket nálunk.*Mindig nyitva áll számukra az ajtó. Azért korán indultunk, mert elég sokat kell vezetnem és persze foglaltam már szállást.* - Tudom kicsim, de én is akarok menni és veled menni fog, ebben biztos vagyok.*Csókolok a tenyeredbe. Úton leginkább te beszélsz és persze többször megállunk. Estére meg is érkezünk, majd be is csekkolunk a szállodába.* - El se hiszem, hogy itt vagyunk.*Mondom már fent.* - Azért elfáradtam már rég vezettem ennyit.*Nyújtózkodom, majd megcsókollak.* - Akkor holnap megmutatom, hogy hol laktam, majd elmegyünk sulimba oké?*Cirógatom meg az arcodat.* - Mit szólnál, ha vennék egy fürdőt?*Enni már ettünk útközben nem olyan régen.* - Aztán alvás, holnap hosszú nap lesz.*Vagyis nekem főleg lelkileg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.07.09, 22:43 | Üzenet # 958 |
 Yaoista
| - De igen, csak azért jó megbizonyosodni. *Motyogom édesen, de nagyon örülök neki.* - Rendben. *Bólintok és ez nagyon boldoggá tett. Reméltem, hogy legalább egy picit egy családban érezted magad.* - Akkor jó. *Mosolyodom el. Persze az én szám járt és bármikor megálltunk, amikor csak kellett. Jól éreztem magam nagyon veled. A városba érve már nagyon nézelődtem.* - Elhiszem édesem. *Csókod viszonozom és látszik, hogy mennyire izgatott vagyok.* - Megbeszélve. Már nagyon várom. *Csak úgy csillognak a szemeim.* - ó ötlet és ha szeretnéd aztán megmasszírozlak. *Gondoltam ellazítana, na meg tényleg sokat vezettél.* - Én is elfáradtam picit. *Bár fele annyira sem, mint te.* - Csinálok fürdővizet. *Megyek is be a fürdőbe és már csinálom is. Mikor kész vagyok, már pucéran megyek ki.* - Gyere. *Fogom meg a kezed. Azért aggódtam érted és elkezdtem levenni a fölsőd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 16:52 | Üzenet # 959 |
 Yaoista
| - Gondolatolvasó vagy.*Kuncogok, amíg csinálod a pancsit én cicázom.* - Micsoda látvány.*Mérlek végig a cicámat lerakom és követlek.* - Jól vagyok kicsim.*Csókollak meg, majd levetkőzve bemászunk és magamhoz ölellek.* - Minden rendben van, de ha még se majd mondom.*Csókolok a nyakadba.* - Amúgy észrevetted, hogy szedtem vissza? Két kilót minimum.*Kuncogok, azért anyukád gondoskodott róla.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 23:01 | Üzenet # 960 |
 Yaoista
| *Csókod viszonozom, majd elmosolyodom.* - Oké... csak tudom mennyire fontos neked. *Nem akartam, hogy rosszul érzed magad itt. ez a hely számodra fontos és lényeges. Nem akartam, hogy rossz élmény kapcsolódjon hozzá. Legalábbis annál több, mint amennyi alapból van.* - Igen, észre... főleg a fenekeden. *Vigyorgok.* - Megint olyan kerek, mint volt. *Kuncogok.* - Meg az arcod... *Eltűntek a táskád és végre nincs egy kicsit sem beesve.* - Örülök, hogy anyukámnak sikere volt. *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.07.13, 20:02 | Üzenet # 961 |
 Yaoista
| - Te kis hamis.*Kuncogok.* - Ennek nagyon örülök, bár jobb ha résen vagyok még a végén a fenekem veszélyben lesz.*Nevetek fel.* - Igen az arcomon főleg na meg pocimon is.*Mosolygok.* - Én is, nagyon megszerettem, ahogyan többieket is, tudod nekem is nehéz volt elmenni. Nagyon köszönöm, hogy elvittél.*Puszillak meg.* - Amint haza megyünk, akkor be is költözhetsz, nagyon jó lesz.*Ölellek szorosan magamhoz.* - Minden nap hozzád haza menni, nagyon jó lesz.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.07.18, 20:30 | Üzenet # 962 |
 Yaoista
| - Attól nem kell félned. *Mosolyodom el aranyosan.* - Igen, de én nem bánom. *Csak azt jelezte, hogy jobban vagy.* - Akkor jó... *Nagyon boldog voltam, hogy jól érezted magad a családommal és velünk voltál.* - Rendben, nagyon várom. *Pörgök fel aranyosan.* - Vagy veled hazamenni... *Iszonyat boldog voltam, szinte már ijesztően. Feléd fordultam és gyöngéden megcsókoltalak.* - Olyan boldog vagyok. *Tényleg teljesen kivirultam, egyenesen ragyogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.07.18, 23:04 | Üzenet # 963 |
 Yaoista
| - Nem mintha esélyed lenne.*Kuncogok, de nem rosszból mondom.* - Én is.*Mosolygok.* - Annyira édes vagy.*Tényleg nagyon imádlak.* - Nos csak azért nem mondtam a hazamenetelt együtt, mert arra kevesebb alkalom lesz, de majd igyekezni fogok.*Még ha nem is hajtom túl magam, azért én szoktam az utolsó lenni.* - Én is.*Suttogom a csók után.* - A boldogság tényleg még szebbé tesz.*Ölellek magamhoz és finoman cirógatlak. Szinte hihetetlen, hogy nem olyan régen, hogyan is viselkedtem veled.* - Jó lesz visszamenni dolgozni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.07.24, 21:54 | Üzenet # 964 |
 Yaoista
| - Nem mintha esélyt szeretnék. Élvezem, mikor elcsábítalak. *Kuncogok, na meg azt is, amikor bennem vagy. Imádtam veled szeretkezni.* - Igen, tudom és én ennek nagyon örülök. *Tényleg éreztem, hogy mennyire szeretnéd, ha minden működne. Annyira jó érzés volt, hogy így bántál velem. Nem löktél el magadtól és nem is bántottál. Sőt, ennek az ellenkezője. Teljesen odabújok és a combod cirógatom, miközben mosolygok.* - Igen, már nekem is hiányzik. *Bólintok egy aprót.* - De örülök, hogy egy kicsit így veled lehettem. *Élveztem az egészet és nem a pihenés miatt, hanem mert nap 24 órájában együtt voltunk.* - Megtanulok főzni rendesen, jó? *Kis házias szerettem volna lenni, hogy neked semmire se legyen gondod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.07.24, 23:10 | Üzenet # 965 |
 Yaoista
| - Én is élvezem, amikor elcsábítasz.*Mosolygok.* - Én is és még leszünk is sokat és ígérem, hogy még sokat utazunk, majd el, ahova csak szeretnéd.*Mindent meg akartam neked adni.* - Nem mindig hosszabb időre, de igyekszem többször eljönni több napra, rendben?*Nem akartam tényleg csak dolgozni és bár nem lesz könnyű menet és majd rám kell szólnod az elején nem egyszer, de minden kifog alakulni.* - Jól van édesem, de csak ha tényleg szeretnél, bár ha megtanulsz is, majd főzök rád akkor is, mert szeretek.*Csókollak meg.* - A házimunkával se kell törődnöd, csak velem.*Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.07.25, 22:33 | Üzenet # 966 |
 Yaoista
| - Meg ahova te szeretnéd. *Én is szerettem volna a kedvedre tenni.* - Tudod... még ha nem is jön össze, még akkor is boldog vagyok, hogy ennyi időt velem szeretnél tölteni. *Annyira örültem.* - Hát olyan finomakat biztos nem fogok tudni, mint te. *Csókod még el is nyújtom kicsit.* - Azért néha megleplek. Szeretnék rólad gondoskodni. Fürdővel és vacsival hazavárni a lakásunkba. *Látszott rajtam, hogy mennyire beleélem magam a dologba, meg az együtt élésbe.* - Már alig várom. *Leszek izgatott.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.07.25, 23:19 | Üzenet # 967 |
 Yaoista
| - Akkor, majd egyeztettünk. Én már sok helyen jártam, de veled mégis más lesz, na meg főleg, hogy nem dolgozni megyek és igazából csak nyaralni, nos nem mostanság tettem, meg nem is olyan sokszor.*Vagyis utoljára Leevel voltam és az se ma volt.* - Igazából most ez a kiruccanás is felért nekem egy nyaralással úgymond.*Mosolyodom el.* - Édes vagy, de azon leszek, hogy ez tényleg megvalósuljon.*Puszillak meg.* - Ugyan ezt ne mond, biztos menne és én se egy nap alatt tanultam meg főzni.*Jegyzem meg.* - Hmm és ezt olykor csak egy száll kötényke?*Vigyorodom el, de komolyan gondolom.* - Bár tény, akkor csak téged akarlak majd felfalni, na nem mintha ez nem sokszor lenne.*Kuncogok.* - Én is nagyon várom kicsim.*Ölellek még jobban magamhoz.* - Biztos lesznek vitáink, de abban biztos vagyok, hogy semmi se állhat közénk.*Tényleg nagyon komolyan gondolom veled.* - Tényleg nem szabadulsz tőlem.*Bár tudtam nem akarsz, de esélyed sincs.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.07.26, 22:23 | Üzenet # 968 |
 Yaoista
| - Ha utaznom kell a modellkedés miatt, akkor is jössz velem néha? *Kérdezem csillogó szemekkel. Azért bármennyire is munka, 1-2 óra indig akadna.* - Ez az volt. *Puszillak meg.* - Rendben. *Legszívesebben ki se szálltam volna a kádból.* - Hát reméltem is, hogy nem egy nap alatt. *Kuncogok édesen.* - Minek a kötény? *Kérdezem vissza buján és végignyalok az ajkaidon.* - Meg ne is olyanok, int voltak. *Mondom halkan, de mellette mosolygok, mert ez boldoggá tett.* - Egy kis vita sosem árt. *Na meg a békülőszex sem.* - Eszemben sem volt. *Csókollak meg.* - Ki az a hülye, aki elengedné a világ legjobb pasiját? *Nem csak a külsődre gondoltam, hanem úgy egyben.* - Mert én lehet az vagyok, de ennyire nem. *Kuncogok és adok még egy csókot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.07.27, 00:17 | Üzenet # 969 |
 Yaoista
| - Nagyobb kampánynál mindenképpen, na meg most már Akihitot csak itt lehet hagyni.*De a félsz még kicsit bennem volt, de már balhénak is örülök inkább, csak gyógyuljon meg teljesen.* - Azért, mert megnézném rajtad és szívesen szeretkeznénk úgy veled, hogy rajtad van.*Ilyen egyszerű.* - De, ha nem akarod, akkor nem kell.*Teszem hozzá, mert nem tudtam, ez mennyire jön be neked.* - Igen.*Az biztos, hogy olyan durva vitáink már nem lesznek.* - Pontosan.*Kuncogok.* - Helyes.*Viszonozom a csókodat.* - Megint túlzol, de édes vagy, köszönöm.*Tudtam jól, hogy te tényleg komolyan gondolod.* - Kis lököttem.*Nevetek fel és az újabb csókodat is viszonozom.* - Miért tartasz a világ legjobb pasijának?*Kérdezlek kíváncsian.* - Mi az ami bennem meg van, ami másokban nincs?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.08.02, 22:31 | Üzenet # 970 |
 Yaoista
| - Nem bíznék ennyire a szerencsében. *Nevettem el magam.* - De örülök, hogy eljössz velem. *Nagyon boldoggá tett már maga a tudat is, hogy megtennéd. Annyira aranyos, ahogy magyarázkodsz, így el is kacagtam magam.* - Úgy értettem, hogy pucéran várnálak. *Harapom meg a füled.* - De ha kötényt szeretnél, akkor azt veszek fel. *Már hogyne jönne be a dolog.* - Sőt... bármit felveszek neked, ami tetszik, de cserébe egyszer én szeretnélek téged beöltöztetni. *Megnéztelek volna egy szexi vámpírnak vagy ilyesmi. Esetleg valami egyenruha.* - Hm... hát azt nagyon sokáig tudnám sorolni, de ha egy dolgot ki kéne emelnem, akkor az a szíved. *Simítok a mellkasodra.* - Erős és bátor, minden ellenére... és úgy tud szeretni, ahogy senki. *Adok is egy puszit a szívedre.* - Szeretem azt is, hogy amikor a szemedbe nézek, bármilyen rossz is legyen, megnyugszom. Meg azért is vagy a legjobb, ahogy másokkal bánsz. Olyan kedves a lelked. *Nagyon édesen mondom és közben szerelmesen, kissé szeleburdin mosolygok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.08.04, 13:58 | Üzenet # 971 |
 Yaoista
| - Igazad van, valami nem változik, maximum csak enyhül.*Nevetek fel.* - Ez természetes.*Puszillak meg, majd picit felsóhajtok.* - Igen értettem, csak hozzá raktam, hogy olykor lehetne kötény.*Nem igen értettem, hogy min nevetsz ezen és ez látszódik is rajtam.* - De úgy vársz, ahogyan akarsz.*Hiszen ez a legfontosabb.* - Csak akkor, ha te is szeretnéd és amit szeretnél.*Mert, ha csak én élvezem, annak nincs értelme.* - Akár többször is és minek szeretnél látni?*Azt nem mondom, hogy Leevel játszottam már ilyet. - Ráérek.*Kuncogok, majd csak figyelmesen hallgatlak és nagyon jól esik, amit mondasz és sikerül picit zavarba hoznod, így meg se tudok szólalni elsőre csak szorosan magamhoz ölellek, majd adok neked egy igen csak szerelmes csókot.* - Köszönöm kicsim, hogy ilyen látsz és gondolsz ez nagyon sokat jelent és így én is sokkal jobbnak gondolom magam.*Mert nekem túlzás, de ilyenbe nem fogok veled kötekedni.* - Szerintem inkább te vagy a legjobb.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 15:42 | Üzenet # 972 |
 Yaoista
| - Ja, azt hittem, azt hiszed, hogy nem várnálak így, csak ruhában. *Magyarázom aranyosan.* - Szeretnék... tetszik az ötlet és szeretnék is a kedvedre tenni. *Puszillak meg.* - Hm... mondjuk katona egyenruha... vagy vámpír, komornyik... *Elmélkedem hangosan.* - Bár igazából mindegy, hogy mi van rajtad vagy mi nincs, mindig szexi vagy. *Kuncogok. Láttam rajtad, hogy sikerült zavarba hoznom és nem bírtam ki szó nélkül.* - Mondtam, hogy egyszer zavarba hozlak. *Suttogom és csak bújok, majd odaadóan viszonozom a csókod.* - Bárcsak meg tudnám mutatni... hiába mondom ki, valahogy akkor se sikerül azt leírni, ami a fejembe van. *Mosolyodom el.* - Csak hatalmas mázlista vagyok. *Cirógatom meg az arcod, majd visszabújok.* - Napról-napra jobban szeretlek...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 20:51 | Üzenet # 973 |
 Yaoista
| - Akkor jól félreértettük egymást.*Kuncogok.* - Akkor megbeszéltük.*Már vártam.* - Rendben, akkor ebben a sorrendben megkapod.*Nevetek fel.* - Együtt kiválasszuk őket jó? Bár akkor már lehet, hogy a boltba letámadlak.*Kuncogok.* - Kukás zsákba is mi?*Nevetek fel.* - Igen valóban, de erre én se számítottam, de azért ne szokj hozzá paradicsomka.*Vigyorgok.* - Tökéletes volt így, hidd el.*El se tudom képzelni, hogy ezek után mi van még a kicsi buksidba.* - Mindketten azok vagyunk egyezünk meg ebben jó?*Puszillak meg.* - Én is téged.*Csókolok a nyakadba.* - Lassan kimászunk? Ki is áztunk na meg jól jönne egy kis masszázs, aztán meg alvás.*Tényleg elzsibbadtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.08.09, 22:58 | Üzenet # 974 |
 Yaoista
| - Igen. *Kuncogok veled.* - Hűűű, tényleg? *Csillognak a szemem.* - Jó és az engem nem zavar. *Támadj csak le, szinte már vártam.* - Abban is. *Helyeselek nevetgélve, imádtam a humorod is.* - Nem fogok hozzá szokni, de azért jó látni. *Cirógatom a pofid.* - Akkor jó... *Puszillak meg.* - Rendben. *Mosolygok édesen puszidra, majd megcsókoltalak. Nyakamra sóhajtottam egyet.* - Persze. *Állok is fel és magam köré tekertem egy törölközőt, majd fogtam egy másikat és vártam, hogy kiszállj. Mikor megtörtént, elkezdelek törölgetni, persze közben végig csókolgattalak, rettentő mód fel voltam dobódva. Én is megtörölköztem gyorsan és felvettem egy alsót. Bementünk a hálóba, majd miután elfeküdtél, elhelyezkedtem én is rád ülve.* - Nem vagyok nehéz? *Nyomok egy kis olajat a hátadra, mert volt itt. Finoman szétkenem, majd erősebben masszírozni kezdelek.* - Imádom a hátad... *Állapítom meg, lehet én szinte jobban élvezem, mint te.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.08.11, 00:47 | Üzenet # 975 |
 Yaoista
| - Hűűű tényleg.*Kuncogok.* - Azt máris gondoltam, kis perverzem.*Ezt is imádtam benned.* - Mondjuk te is nagyon jól mutatnál benne, szóval egyszer megcsináljuk.*Nevetek fel.* - Helyes.*Mosolygok.* - Ohh milyen jó dolgom van, ezt is bevezethetjük.*Vigyorgok és igen csak kiélvezem a helyzetet, majd én pucéran fekszem el.* - A kis pehelysúlyod, hogy lenne az?*Nevetek fel.* - Meg tudod erős vagyok, mint egy bivaly.*Nevetek fel. Az olajra, azért felsóhajtok, mert hideg, de nem tart sokáig.* - Szerintem te jobban élvezed, mint én.*Kuncogok, ennyire már ismertelek.* - De nekem sincsen panaszom, nagyon ügyes vagy.*Sóhajtok fel jólesően.* - Előre is bocsánat, ha elaludnék.*Elég fáradt vagyok és érzem egyre nehezebb nyitva tartani a pilláim.* - Hosszú volt az út és a holnap még hosszabb lesz.*Suttogom.*
|
|
| |