Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 22:25 | Üzenet # 76 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Tudom..*Suttogom a szerelmemre nem is reagálok. Nekem most nem megy ez a becézgessük a másikat stílus. Végighallgatlak némán és egy nagyon picit elmosolyodom, ami tényleg kedves és édes.* - Mondtam én, hogy nem rossz ő.*Suttogom, de az nincs meg bennem, hogy tegnap, mit mondtam neki.:D.* - Véred mindig fogja szívni....*Kuncogok, majd picit elhallgatok. Emlékek rohamoznak meg Lee által, hogy miket tett értem amiért hálás vagyok, de most örültem volna, ha kimarad a dolgokból vagyis most így gondolom.* - Ki kell derítenem, hogy hol van...*Célzok itt a nénikémre. Hangom ismét ridegre vállt, tényleg kiszámíthatatlan vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 23:01 | Üzenet # 77 |
 Yaoista
| *Ahogy elmosolyodsz picit, én is elmosolyodom. jó volt látni, ha csak ennyi mosolyt is az arcodon.* - Igen... *A vérszívásra, csak sóhajtottam egye.* - Sejtettem... *Mosolyodtam el, de ahogy elhallgatsz, nem tudom hova tenni. Ahogy meghallom a folytatást, nem tudtam először megszólalni.* - Ha Lee eldugta, nem találod meg... *Legalábbis nagyon reméltem, hogy nem és képes leszel egyszer továbblépni, mármint attól, hogy levadászd a nénikéd.* - Mookyul... ha őt megölöd... az nem változtat semmin... csak téged változtatna meg. *Mondom komolyan és aggódóan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 23:10 | Üzenet # 78 |
 Yaoista
| *Megremegek.* - Igen tudom..... de akkor is próbálkozni fogok.*Suttogom meg is volt a tervem, hogy elcsórom a telefonját.:D* - Hmm pedig nekem megnyugodna a lelkivilágom.*Jegyzem meg.* - Mert akkor már nem szeretnél?? Nem tudnál egy gyilkos szeretője lenni?*Pillantok rád és az arcodra simítok.* - Szeretsz engem mindennél jobban igaz? Mond csak, ha én meghalnék és más a képedbe röhögne ezért, aki olyan lenne, mint aza a cafka nem akarnád megölni?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 23:44 | Üzenet # 79 |
 Yaoista
| *Nem voltam benne biztos, hogy megnyugodna a lelki világod, még ha most ezt is gondolod. Kérdéseiden ledöbbentem.* - Mookyul... ezt már mondtam... nem tudsz olyat tenni, amiért ne szeretnélek. *Mondom komolyan.* - Ha most meghalt volna, akkor is szeretnélek. *Ahogy az arcomra simítasz, a szemedbe nézek. Nagyon meglepődtem, ahogy hozzám értél.* - Igen, szeretlek... *Válaszolok rögtön, majd a folytatáson meglepődtem.* - De meg akarnám... azt akarnám, hogy szenvedjen legalább annyira, mint én. *Mondom őszintén.* - De arra gondolnék, hogy te mit szólnál hozzá... Nem vagyok benne biztos, hogy örülnél. *Mondom halkan.* - És ez ugyanúgy nem hozna vissza téged... *Hajtom le a fejem. Gondolni se akartam rá, hogy milyen lenne téged így elveszíteni. Persze most én józan ésszel beszéltem, bekattanva a veszteségtől valószínű nem így gondolkodnék.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 23:53 | Üzenet # 80 |
 Yaoista
| - Másként viselkedsz attól még, és könnyű mondani..*Jegyzem meg, majd ahogyan elmondod a választ csak elmosolyodom de ez olyan semmilyen mosoly.* - Na persze.*Veszem el kezem. Direkt magam mondtam a családodat nem akartam bele keverni. Tény fordított esetbe én is ezeket mondanám, mint te és nem engedném, hogy hülyeséget tegyél de józan eszem nincs meg.*- Jó, hogy nem tudod milyen érzés így miért is tudnál rá válaszolni.... viszont te se tudod, hogy bennem mi játszódik le, nem érheted, ahogyan Lee.... hiába jöttök itt az okos dumával semmit e tudtok.... semmit...*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.08.20, 00:13 | Üzenet # 81 |
 Yaoista
| - Azért mert aggódok érted. Szeretlek Mookyul, miért nem hiszed el? *Kicsit úgy éreztem magam, mint régen, mikor nem hitted el, hogy szerelmes vagyok beléd. Most nem tetszett ez a mosolyod, annyira üres volt. Rossz volt, hogy nem hittél nekem. Ahogy folytatod, finoman az arcodra simítok.* - Ebben igazad van. Nem tudjuk, mint mész most keresztül... De itt vagyunk melletted, támaszkodhatsz ránk. Nem tudom, hogy mit érzel pontosan, csak azt látom, hogy szenvedsz és nem engeded, hogy bármiben is segítsünk...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.08.20, 00:24 | Üzenet # 82 |
 Yaoista
| - Elhiszem... de ezt most hagyjuk....*Mondom most tényleg pont erről nincs kedvem beszélni.* - Nem tudtok segíteni ilyen egyszerű.*Mondom majd felállok és a kanapén terülök el. * - Nem tudod őket visszahozni.... és senki más se szóval segíteni se tudtok.... ezt most hagyjuk is nem akarok róla beszélni...*Suttogom és eltakarom az arcom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.08.20, 00:46 | Üzenet # 83 |
 Yaoista
| *Ahogy felállsz, utánad nézek és nézem, ahogy kifekszel. Nem mondtam semmit, mert igazad volt. Nem tudom őket visszahozni és nem tudtam eltünteti a fájdalmad se. Összeszedtem az elsősegély dobozt és elraktam. Aztán elkezdtem összetakarítani a tegnap összetört üveget. Felsöprök és feltakarítom, de nem szólalok meg végig. Mikor végeztem, odamentem hozzád és elhúztam a kezed, majd homlokon csókollak.* - Mookyul... te csodálatos vagy... Bárki, aki csak ismerek, a nyomodba se ér... *Mondom kedvesen, majd elengedlek és magadra hagylak. Bemegyek a konyhába és készítek magamnak egy teát. Nem tudom mit tehetnék érted még.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.08.21, 19:31 | Üzenet # 84 |
 Yaoista
| *Nem mondok semmit arra, hogy csodálatos vagyok, hiszen én nem így gondolom. Amikor visszajössz én már cigizek és élettelen arccal bámulom a plafont.* - Mai napig magamat okolom a családom halála miatt, hogy ha nem futok akkor ez nem történik meg..... most cikk miatt a némber miatt minden sokkal jobban előtört bennem. Úgy érzem sose lehetek boldog...... éppen az lennék és mindig történik valami rossz és ez mindig is úgy volt és van....*Mondom fájdalmasan.* - Mintha el lennék átkozva.....
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.21, 19:47 | Üzenet # 85 |
 Yaoista
| *Meg sem lepődök, hogy a szádban újra ott a cigi. Én szépen leültem a fotelba a teával a kezemben és némán vártam, amíg meg nem szólalsz.* - Mookyul... Az baleset volt, senki sem tehet róla. Te végképp nem. Futottál mert szeretted és emiatt te nem vagy hibás. Minden gyerek szeretné, ha a családja részese a sikereinek. Ettől te nem vagy rossz. *Mondom komolyan neked.* - Nem vagy elátkozva. *Mondom lágyan.* - Én mindent meg fogok tenni azért, hogy boldoggá tegyelek. *Leteszem a bögrét a földre, mivel az asztalt elintézted, majd odamegyek hozzád és letérdelek a kanapé mellé, majd finoman az arcodra simítok.* - Biztos szerették nézni, ahogy újabb sikert ér el az ő egyetlen fiúk. Tudom, hogy hiába beszélek, mert nem fogod nekem elhinni, hogy te nem tehetsz semmiről. De így van Mookyul...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.08.21, 20:02 | Üzenet # 86 |
 Yaoista
| - Ha nem futok, akkor nem is jönnek a versenyre és nem is lett volna baleset..*Suttogom, sose fogok ezen túllépni már mint mindig fogom magamat okolni.* - Pedig elvagyok.*Mondom komolyan.* - Most nem rólad van szó érted?? Hiába mondod, hogy te így meg úgy boldoggá teszel és szeretsz stb... ezt mondta Lee is.... én is azt hittem boldog lehetek még ha nem is teljesen....de mindig történt valami és mindig is fog...*Sóhajtok fel, majd az arcom elhúzom, amikor rásimítasz.* - Na igen és ez lett a vesztük is....*Mosolyodom el fájdalmasan.* - Az is jobb helyzet lenne, hogy mondjuk kitagadtak de legalább élnének...*Mondom egyre fájdalmasabban.* - De ha minden jól történt volna és egy család lennék, kitudja hol tartanék... ígéretes futó voltam.... már több egyetemről is megkerestek, hogy ösztöndíjat kaphatnék...szép jövőt ígértek nekem... *Merülök el a múltba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.21, 20:26 | Üzenet # 87 |
 Yaoista
| - Nem a versenyedtől függött a baleset. Akkor is történhetett volna... mikor lemennek boltba vagy nem tudom... *Mondom halkan. Nem számítottam rá, hogy nekem esel így.* - Nem fog mindig történni valami... *Visszahúztam a kezem, ahogy elhúztad az arcod.* - Szerintem olyat sosem tettek volna... *Biztos voltam benne, hogy nagyon kedvesek és szeretőek voltak a szüleid.* - Biztos az egyik legjobb lennél abban is... *Mosolyodom el, bár valószínű, akkor én sosem találkoztam volna veled és valószínűleg ugyanúgy begubóznék még most is, mint régen.* - Most is sok mindent elértél. *Annyira rossz volt, hogy nem tudtam veled megláttatni, hogy mid van.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.08.21, 20:41 | Üzenet # 88 |
 Yaoista
| - Persze.*Suttogom, mindegy mit mondtál nem volt haszna. Erről még Lee se tudott leszoktatni.* - Honnét tudod? 17 év alatt elég sokszor szívtam.*Jegyzem meg.* - Tudom, de szerintem érted miért mondom.*Sóhajtok fel.* - Igen az lehettem volna.*Bólintok.* - Igen ez igaz, de sose akartam modell lenni vagy egy modellügynökség főnöke, eszembe se jutott. Egyetemre akartam menni, futni akartam, kijutni minden versenyre és a legmagasabb szintre eljutni.*Mosolyodom el picit.* - Vicces mi?? Akkori énem látna most, nem lenne rám büszke egyáltalán, rosszul lenne attól amit látna én tudom ezt.... nagyon jól....*Suttogom mélyet szívok a cigimből.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.21, 20:55 | Üzenet # 89 |
 Yaoista
| *Nem tudtam mit kezdeni ennyi pesszimizmussal, mint amennyi most belőled áradt.* - Mert tudom. *Nem érdekelt, most akkor is nekem van igazam. Az álmaid hallgatva elmosolyodtam.* - Miért nem lenne büszke? *Kérdezem, mert ezt nem értettem.* - Miért mondod ezt? *Nem tudtam elképzelni, hogy miért lenne rosszul, amit látna. Hiszen nagyszerű ember voltál, hatalmas szívvel. Sokan még csak álmodni se álmodhatnak arról, hogy olyanok legyenek, mint te.* - Szerintem büszke lehetsz magadra, hogy ilyen messzire jutottál. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.08.21, 21:17 | Üzenet # 90 |
 Yaoista
| *Nem mondok semmit neked. Könnyű volt beszélned, hiszen nem tudod te milyen érzés ennyi fájdalommal, csalódással élni.* - Van pénzem és hatalmam nagy szám.*Húzom el a szám és felülök és elnyomom a cigit.* - Tisztában vagyok vele, hogy önpusztítást végzek, igazából tényleg hánynom kell magamtól, arról nem beszélve, hogy az se tudom ki vagyok. Belenézzek a tükörbe és nézem azt a szánalmas senkit, aki visszanézz rám.*Mondom gúnyosan.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2013.08.21, 21:36 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.21, 21:35 | Üzenet # 91 |
 Yaoista
| - Nem csak ennyid van. Több embernek te vagy a példaképe. Olyan főnök vagy, aki segíti az alkalmazottait, holott letojhatnád magasról. Vannak barátaid, akik szeretnek téged és te bármit megtennél értük. *Magamat direkt nem mondtam.* - Modellként rövid idő alatt elérted a plafont. A semmiből felépítettél egy vállalatot, ami jól működik. Lehet nem tudtál egyetemre menni, de több nyelven beszélsz folyékonyan... Semmivel sem fektettél kevesebb munkát az életedbe, mintha profi sportoló lettél volna. *Magyarázom, majd a folytatásra csak lesek.* - Nem vagy szánalmas Mookyul. Egy kicsit sem. Egy kedves, odaadó fickó vagy, nagy szívvel. Szorgalmas, erős és megbízható,hűség, akivel csúnyán kibaszott az élet, de mégis képes voltál folytatni az életet. Okos vagy és intelligens... Szeretetreméltó. *Mosolyodom el halványan. Még azt sem lehetett mondani, hogy túlzok, mert nem.* - Olyan gyönyörű vagy Mookyul... *Ezt nem a külsődre mondtam, hanem a belsődre.* - Miért nem akarod meglátni azt, akit én látok? Akit mindenki lát?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 21:07 | Üzenet # 92 |
 Yaoista
| *Ismét csak végighallgatlak. Büszke voltam én az elért eredményeimre csak most éppen nem így gondoltam, hiszen a józan gondolkodás nem ment. A többi amit mondasz az nekem túlzás de akkor az is lenne, ha jól lennék:D.* - Édes vagy, de nagyon túlzol.*Suttogom.* - Azért nem akarom, mert én nem ezt akartam. Futással akartam volna foglalkozni, majd edző lenne vagy sportorvos és még nagyon sok tervem volt, olyan sok, de ez nem szerepelt köztük.....*Suttogom fájdalmasan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 21:19 | Üzenet # 93 |
 Yaoista
| - Egyáltalán nem túlzok... akkor túloznék, ha azt mondanám, hogy tökéletes vagy- Bár nekem az vagy .*Mosolyodtam el.* - Nagyon sok jó tulajdonságod van Mookyul... *Mondom kedvesen, majd ahogy folytattad, kíváncsian hallgattalak.* - Milyen terveid voltak? *Érdeklődöm.* - Milyen ember szerettél volna lenni? *Kérdezem óvatosan, gondoltam nem fogsz nagyon mást mondani, mint amilyen egyébként is vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 21:35 | Üzenet # 94 |
 Yaoista
| - Tudom.*Mosolyodom el ismét. Nem is reagálok csak a kérdéseden gondolkozom el.* - Egy kertes házat szeretem volna vízpart közelébe, de ha nem akkor ott mindenképpen egy kis nyaralót. Mindenképpen lett volna egy kutyám és macskám is. Én is szeretem volna egy családot már mint örökbe fogadni egy vagy két gyereket.*Mondom, de a hangon távoli szinte a szemeim előtt látom ezt az életet.* - Hétvégente a szüleimmel és tesómmal lenni, barátokkal... grillezünk... együtt iszunk, eszünk...... mindenki jól érzi magát.... kirándulunk.... utazgatunk és nagyokat játszunk..*Suttogom, de már könnyezni kezdek ami fel se tűnik.* - Még ha élveztem is a fenyőző életet, akkor se erre vágytam. Átmulatott éjszaka után, mikor már Lee nem volt velem az üres lakás fogadott a sötét üres lakás, a magány, amit az alkalmi szeretők se tudtak kitölteni...
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2013.08.22, 22:01 |
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 21:57 | Üzenet # 95 |
 Yaoista
| *Csöndesen hallgattalak, ahogy beszélni kezdtél. Elmosolyodtam a gyerkőcökön és ahogy beszéltél. Az volt a legszomorúbb az egészbe, hogy olyan volt, mintha te erről lemondtál volna, pedig nem kellett volna most sem. Ezek olyan dolgok voltak, amiket most is meglehetett volna valósítani, legalábbis részben. Ki is gondoltam, hogy mit is fogok csinálni és elmosolyodtam kicsit. Könnyeidre viszont le is olvadt és amit mondtál, hát majd megszakadt érted a szívem.* - Mookyul... ez az utolsó...Nincs többé. *Mondom kedvesen.* - Annyit leszek a nyomodban, hogy a végén már a magányt fogok kívánni. *Mondom kedvesen, majd finoman arcodhoz érek és letörlöm a könnyeid.* - Szerintem, ezek a dolgok... ugyan ha nem is teljesen... *Gondolok itt a családodra.* - De... ezeket valóra lehet váltani. Ezeket ne add fel... Még előtted van. *Törölgetem a könnyeid lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 22:35 | Üzenet # 96 |
 Yaoista
| *Nem mondok erre semmit. Ismét nem bírom felfogni, hogy nem vagyok egyedül. Amikor letörlöd a könnyeim csak akkor kapcsolok.* - Lassan többet sírok, mint te.*Dörzsölöm meg a szemem, de nem rosszból mondom.* - Szerintem pedig nem.... és mielőtt félreértenéd ez nem miattad van, egyszerűen minden más.... az élet sose fog megvalósulni.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 22:46 | Üzenet # 97 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam ezen a sírós dolgon.* - Ahhoz még gyúrnod kell. *Gondoltam, hogy nem komolyan mondtad. Tudtam, hogy nem miattam mondod, de valahogy annyira szomorú volt, hogy már nem tudod elképzelni azt az életet. Szerettem volna, ha kicsit mégis csak. Mert hát ugyan nem most még, de gondolkoztam rajta, hogy milyen lennél apukának és hát nekem nagyon tetszett maga az ötlet. Én imádnám.* - Azért majd kicsit megpróbálom valóra váltani. *Mondom kedvesen, de nem erőszakosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 22:53 | Üzenet # 98 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Nevetek fel halkan, egész sokat nevetek és mosolygok.XD.* - Próbálkozni szabad.*Suttogom, majd elfekszek és hátat fordítok neked.* - Álmos vagyok..... ahhoz sincs erőm, hogy elzavarjalak, feladom..... csak hagyj pihenni...*Suttogom és lehunyom a szemem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 23:16 | Üzenet # 99 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam a nevetéseden, azért büszke voltam magamra, hogy ennyit kicsaltam belőled.* - Akkor próbálkozok. *Mosolyodom el. Ahogy hátat fordítasz én lassan feltápászkodtam.* - Rendben... próbálj meg picit aludni. *Cirógatom meg kicsit a hátad, majd visszaülök a fotelba és csendesen ittam az itókám. Nem akartalak zavarni, így csak csendesen figyeltelek elgondolkozva. Láttam, hogy teljesen elalszol, amin elmosolyodtam. Hangtalanul bementem a szobába és hoztam egy takarót, majd óvatosan betakartalak, hogy fel ne ébresszelek. Gondoltam most alszol egy keveset, így felöltöztem és halkan eljöttem. Lementem egy állatkereskedésbe és megkerestem a legszebb és legédesebb cicát, amit csak találtam. Egy szép fekete, zöldszemű szőrmókot lett végül. Megvettem hozzá a legszükségesebbeket, mint alom, kaja, meg valami fekhely, meg egy cicahordozót, gondoltam a többit majd később. Vissza is értem hozzád egy órával később és halkan lepakoltam mindent. Fogtam a csöppséget és előbb megetettem, itattam, majd hagytam, had mászkáljon, ismerkedjen az új tereppel, de hát terepnek te tetszettél neki a legjobban, így felugrott az ágyra és szépen végigsétált rajtad, már az arcodon tapicskolt, mire észrevettem és elkaptam.* - Shh... hagyd aludni... *Suttogtam a cicának.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 23:44 | Üzenet # 100 |
 Yaoista
| *Nem mondok semmit és viszonylag hamar elalszom. Amikor elmész se ébredek fel vagyis pokrócra se és semmi másra se. Amikor visszajössz még alszok a cicára se kelek fel csak kicsivel később. Felülök és rád pillantok a cica éppen az öledbe van de elsőre nem is kapcsolok. Éppen rágyújtanék amikor kicsi megszólal akkor kapcsolok.* - Az egy macska???*Esik ki a cigi számból.*
|
|
| |