Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.10.30, 20:33 | Üzenet # 1001 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igen és igen.*Mosolyodom el.* - Szóval, akkor jól kibeszéltetek?*Kérdezlek vigyorogva, mert egyáltalán nem zavart.* - Most úgy érzem, mintha visszacseppentem volna a múltba.*Mosolyodom el és látszik, hogy tényleg teljesen megnyugodtam és egyáltalán nincs rossz hatással rám, hogy eljöttem ide.* - Te is jól érzed magad?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.10.30, 21:43 | Üzenet # 1002 |
 Yaoista
| - Ki bizony, de csak jókat hallottam rólad. *Mosolyodom el.* - Elhiszem... *Tényleg beléd zúgtam volna más a középiskolában is. Szerintem én lettem volna az első számú rajongód. Örültem neki nagyon, hogy ennyire meg tudtál nyugodni és jól érzed magad végre.* - Hát persze. Rólad beszélgethetek... miért érezném rosszul? *Kuncogok és neked dőlve a válladra hajtom a fejem.* - Majd kapok ám felvételt a futásodról... mindig kíváncsi voltam, hogy festhetsz olyankor, bár valószínű nagyon dögösen. *Teszem hozzá.* - Még a végén beleszeretek a gimis énedbe és féltékeny lehetsz magadra. *Vigyorgok kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.11.04, 12:48 | Üzenet # 1003 |
 Yaoista
| - Mert rólam csak jókat lehet hallani.*Nevetek fel, ezt én se gondolom komolyan, hiszen mindenkinek vannak hibái és én sem vagyok tökéletes, csak te látsz annak.* - Igaz, kis bolondom.*Nevetek fel.* - Ezen meg se lepődöm.*Kuncogok és magamhoz ölellek.* - Engem is érdekel, érdekes lesz visszanézni magamat, de valóban nagyon dögös voltam már akkor is.*Vigyorgok, majd felnevetek.* - Tényleg bolond vagy, annyira szerelek.*Nevetek jóízűen.* - Akkor inkább ne nézd meg a felvételt, mert a végén tényleg féltékeny leszek és hát fiatalabb nem tudok már lenni.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.11.14, 12:37 | Üzenet # 1004 |
 Yaoista
| *Még szélesebb lesz mosolyom, ahogy magadhoz ölelsz.* - Alig várom. *Sóhajtok egyet vágyakozva, ahogy elképzellek. Veled nevettem én is, hiszen vicces volt tényleg.* - Nem is kell, hogy fiatalabb legyél. *Simítok az arcodra.* - Sőt, egy picit sem kell megváltoznod. *Teszem hozzá.* - Én így szeretlek, ahogy vagy. *Minden apró porcikádért odavoltam.* - Én még azt is szeretem benned, amit te nem. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.11.21, 00:40 | Üzenet # 1005 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Édesem, te azt is szereted bennem, amiket senki más nem szeret vagyis legalábbis nem kedvel.*Kuncogok, hiszen nekem is vannak rossz tulajdonságaim.* - De ezen nem fogunk összeveszni.*Cirógatom meg a pofidat, majd a srácokat nézem.* - Tényleg, mintha magamat látnám, bár megvallva az a kölyök fogott meg az exednél. Lehetnék később a szponzora és csinálhatnánk fotókat róla.*Váltok munkamódra, de azért finoman.* - Könnyen eltudnám, őt adni, sőt be is tudnám futtatni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.11.27, 23:10 | Üzenet # 1006 |
 Yaoista
| - Mert te nem így vagy velem? *Kérdezem édesen, nagy szemekkel. Én tényleg mindent szerettem benned, nem tudtam volna semmi olyat mondani, amit nem.* - Ha szeretnéd, megkérdezhetem tőle a srác elérhetőségét. *Szinte láttam rajtad, hogy már kész terv van a fejedben.* - Ennyire tehetséges? *Én ugye nem értettem hozzá.* - És... szeretnéd is? *Gondoltam jót tenne, ha patronálnál egy futót, hiszen ismét valóra válna a régi álmod részben. Ugyan belőled nem lett futó, de szinte edzenél egyet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.12.02, 13:16 | Üzenet # 1007 |
 Yaoista
| - Pontosan így.*Mosolyodom el.* - Az jó lenne.*Bólintok.* - Igen nagyon az és nem csak tehetséges, hanem látszik, hogy mindent megtenne érte és ez az álma.*Mondom, majd elmosolyodom.* - Én is ugyan ilyen voltam, mint ő és az érzéseim nem tévednek.*Mondom, majd picit e elhallgatok.* - Igen, ezt szeretném, de persze csak ha ő is és csak annyit, amennyit szeretne.*Hiszen ez igazából róla szól.* - Úgy érzem tényleg menne és szeretnék neki segíteni és nem magam miatt.*Teszem hozzá, bár ezt mondanom se kell.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.12.03, 19:54 | Üzenet # 1008 |
 Yaoista
| - Most is ilyen vagy. *Cirógatom meg a arcodat. Tudtam, hogyha valamit a fejedbe veszel, az úgy lesz.* - Akkor majd megadom Katsu elérhetőségét, rendben? *Mosolyodom el. Annyira büszke voltam rád.* - Tudod Mookyul, te egy nagyon jó ember vagy. *Simítok finoman az arcodra és adok egy röpke puszit az arcodra.* - Örülök, hogy segítesz neki. *Biztos voltam benne, hogy hálás lesz nagyon.* - Még akár edzhetsz s vele. *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.12.05, 23:00 | Üzenet # 1009 |
 Yaoista
| - Igazad van.*Értek egyet.* - Köszönöm.*Bólintok, majd elmosolyodom.* - Köszönöm kicsim, igyekszem.*Annyira jól esnek a szavaid.* - Én meg főleg.*Cirógatom meg az arcodat is.* - Akarok is és az is biztos, hogy lefog körözni, ami kissé fájni fog.*Nevetek fel.* - Őszintén, ehhez nem vagyok hozzászokva.*Még ha felvágós is, de így van.* - Különben főnökként is azt szeretem a legjobban, ahogy láthatom, hogy sikereket értek el és ez olyan jó érzés. Lehet sokszor nem látszódik, annyira de nagyon büszke vagyok rád és a többiekre. Ahogyan napról - napra, egyre ügyesebbek vagytok és messzebbre értek el.*Mosolyodom el meghatódva.* - Bár más életet élek és sose lesz már teljes, de boldog vagyok. Van egy cégem, ahol remek embereknek dolgoznak, a szakma elismeri munkát, fantasztikus barátaim vannak és szertettem egy csodálatos családra.*Fogom meg a kezed.* - És van egy gyönyörű, édes, bohókás, különleges szerelmem, akivel mindent megoszthatok és leélhetem az életemet.*Mondom lágy hangon. Tényleg visszatért az élet belém, sőt most már még tisztábban láttok, mint a rossz dolgok előtt.* - Köszönöm, hogy kitartottál mellettem.*Adok egy apró csókot is.* - Nagyon szeretlek.*Mosolyodom el, de igen csak szerelmesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.12.05, 23:46 | Üzenet # 1010 |
 Yaoista
| - Az még mennyire fog fájni, mikor én körözlek le. *Vigyorgok, mert komolyan gondoltam. Csöndben, mosolyogva hallgatlak, ahogy rólunk, modellekről beszélsz. Olyan voltál, mint egy apuka, aki örül a gyerekei sikerének. Kicsit elhalványodik a mosolyom, hogy sosem lesz teljes a boldogságod, de megértettem, hogy miért. Nagyon meglepődtem a folytatáson. Nem hittem, hogy ilyet fogsz mondani, a vallomásodra pedig lángvörös lesz az arcom. Csókod viszonozom, de szinte sokba vagyok.* - Én is szeretlek... *Suttogom és hozzád bújok. Picit még könnyes is lettem a szemem. Jó pár percig nem teszek mást, csak ölellek és simulok.* - Nem kell megköszönnöd. *Mondom halkan.* - Te is mellettem lettél volna... *Ebben biztos voltam.* - Nem gondoltam, hogy ilyet fogsz nekem mondani.... annyira örülök, hogy ezt hallom tőled. *Kicsit elengedlek és finoman az arcodra simítottam.* - Tudod nagyon megijedtem, féltem, hogy sosem fogod már elhinni... de annyira jó, hogy végre ezt mondod. *Ölellek át újra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.12.10, 13:09 | Üzenet # 1011 |
 Yaoista
| - Csak, akkor jön össze, ha nem térek vissza.*Vigyorodom el, de viccen kívül mondom. Nem nézlek le, de így is nagyon magasra raktam mércét és sokat kell küzdened, hogy lekörözzél, főleg ha önbizalom terén, nem szeded össze magad, mert úgymond nem foghatom mindig a kezedet.* - Különben az nem fog fájni, te is tudod.*Mosolyodom el.* - Olyan édes vagy.*Kuncogok, annyira imádom, hogy így zavarba tudsz jönni. Finoman cirógatlak és hagylak, hogy összeszed magadat.* - Ez így van.*Bólintok.* - Nem olyan régen én sem, de már összeszedtem magam és tisztán látok. Nem mondom, hogy nem lesznek kiborulásaim, de ennyire remélem soha többé nem.*Akkor azt jelentené, hogy ismét előveszik a családomat.*Cirógatlak finoman.* - Haza menve, visszamegyek dolgozni és adok egy interjút és ott mindent tisztázok. Ezek után a média felé mindent leakarok zárni, ami a családommal kapcsolatos.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.12.11, 12:54 | Üzenet # 1012 |
 Yaoista
| - Tudom... *Motyogom. Egyébként esélyem se lenne ellened.* - Igaz. *Kuncogok kicsit.* - Az nem baj, csak ne felejtsd el.... *Mondom édesen. Bárki kiborulna ezektől a dolgoktól és kikészülne.* - Biztos? *Pillantok az arcodra.* - Nem kell ezt csinálnod, remélem tudod. *Puszillak meg.* - De persze bárhogy is lesz, én melletted leszek. *Nagyon édesen mondtam, tényleg érezni lehetett, hogy mennyire szeretlek téged.* - Otthon foglak várni egy meleg fürdővel, meg megpróbálok főzni neked... de azért habizti alapon beszerzem egy jó pizzás számát. *Nevettem el magam. Nem gondoltam, hogy ott kéne veled lennem, mikor z interjút adod. Legalábbis nem voltam benne biztos, hogy szeretnéd, hogy ott legyek. Jelenleg még azt sem tudtam, hogy a kapcsolatunk mennyire publikus.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.12.13, 23:08 | Üzenet # 1013 |
 Yaoista
| - Nem fogom.*Cirógatom meg a pofidat.* - Tudom, de én szeretném és amúgy is Lee ott lesz és segít nekem.*Mondom, majd felnevetek.* - Majd tanítalak foglak megígértem nem?*Kérdezlek és megfogom a kezedet.* - Nyugodtan legyél ott vagyis a háttérbe. Nézd édesem sejtem, hogy mi jár a buksidba. Azt akarod, hogy mondjam el, hogy te vagy a párom? Azért azt észrevehetted volna, hogy nem szoktam semmilyen szinten kiteregetni a magánéletem és továbbra se akarom. Amikor Leevel voltam az se lett a nyilvánosság orrára kötve egyhamar, arról nem is beszélve, hogy adtunk egy interjút és utána többet nem, bár tény ezt Lee intézte el.*Ő se szerette, ha róla csámcsognak ilyen módon.* - Mit szeretnél?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.12.18, 19:41 | Üzenet # 1014 |
 Yaoista
| - De igen. *Mosolyodom el.* - Jajj, nem. *Rázom meg a buksim.* - Nem akarom, hogy elmond, illetve ez így nem pontos. *Kuncogok.* - Én világgá tudnám kürtölni boldogságomba, de igazából nem érdekel, hogy most éppen idegen emberek tudják, vagy sem. *Magyarázom aranyosan.* - Az a fontos, hogy veled vagyok, a többi már részlet kérdés. *Persze annak örültem, hogy a családom tud rólad, de az mégis más.* - Pont azért, mert nem szeretnéd kiteregetni és igazából én se vágyok rá... csak ha ott vagyok, nehogy rákérdezzen vagy ilyesmi. Csak ennyi. *Puszillak meg, majd adok egy röpke csókot.* - Úgy gondolom, hogy előbb-utóbb úgy is ki fog derülni és kár siettetni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.12.27, 13:04 | Üzenet # 1015 |
 Yaoista
| - Akiknek tudniuk kell azok tudják, a többi ember nem számít.*Vagyis én így gondolom.* - Figyelj most nem a párkapcsolatomról lesz szó és tényleg nem is akarom, szóval jobb lenne, ha tényleg a háttérben maradnál.*Kérlek meg.* - Igen, minden kifog derülni, sőt majd én mondom el, de még nem most és utána is úgy fogom alakítani a szálakat hogy ne folyton rajtunk csámcsogjanak, bár az is hozzá tartozik, hogy minden csoda három napig tart.*Jegyzem meg.* - De most erről ne beszéljünk rendben van?*Cirógatom meg az arcodat és most én adok egy röpke csókot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.12.29, 22:01 | Üzenet # 1016 |
 Yaoista
| - Persze, kérned sem kell. *Mosolyodom el aranyosan.* - Ez jól hangzik. *Mármint, hogy nem csámcsognak majd rajtunk. Tudtam, hogy valamennyi pletyka fog menni és azt is, hogy téged ez mennyire bánthat.* - Rendben szerelmem. *Viszonozom a kis csókod is.* - Nagyon örülök és köszönöm, hogy elhoztál magaddal ide. *Pillantok az arcodra mosolyogva. Olyan csodálatos volt, hogy ennyire közel engedtél magadhoz. Mostmár tényleg úgy éreztem, hogy minden kerek közöttünk.* - Hova fogunk még menni? *Kérdezem csillogó szemekkel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.01.04, 12:28 | Üzenet # 1017 |
 Yaoista
| *Ezzel téged is védtelek nem kicsit, hiszen te nem tudod még, hogy milyen ha a média rajtad csámcsog és kétlem, hogy annyira jól bírnád, de ezzel még ráérünk.* - Ezt nem kell megköszöni, örülök, hogy eljöttél velem.*Karollak át.* - Megmutatom a környéket és mesélek.*Tudom mennyire szereted, ha hallasz rólam.* - Később meg, akkor találkozunk a senseiel és ismerve biztos, hogy meg fog minket hívni vacsorázni.*Mosolyodom el lágyan.* - Van valami, amit szeretnél csinálni?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.01.06, 18:55 | Üzenet # 1018 |
 Yaoista
| *Tény, hogy azt hiszem, nagyon jól bírnám a dolgokat, de még nem voltam ilyen helyzetben és örültem, hogy ennyire védesz engem.* - Bárhová. *Mosolyodom el.* - Tetszik a terv nagyon is. *Bújok kicsit jobban.* - Rendben, bár ha szeretnél, nyugodtan legyél vele kettesbe. Biztos lenne mit megbeszélni. *Puszillak meg.* - Épp azt csinálom, amit szeretnék. *Nevettem el magam.* - Nincs semmi különös. A séta és a körülnézés az pont jó.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.01.08, 19:29 | Üzenet # 1019 |
 Yaoista
| - Igen van mit, de szeretném, ha ott lennél. A párom vagy és nem akarok többé előtted titkolózni és őt se fogod zavarni, szóval gyere csak.*Cirógatom meg a pofidat.* - Édes vagy.*Puszillak meg.* - Rendben van, de ha bármi van, akkor szóljál.*Mosolygok és közben a srácokat nézem.* - Már várom, hogy azzal a fiúval beszéljek. Természetesen mond meg, hogy mindent én állok és jöjjenek a szülei nyugodtan, nekik is mindent elmondok.*Mégis csak kiskorú még.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.01.15, 15:28 | Üzenet # 1020 |
 Yaoista
| - Rendben. *Azért nem kell nagyon győzködni.* - Oké, szólok, ígérem. *Mosolyodom el.* - Biztos ő is örülni fog. Szerintem tudta ki vagy. *Magyarázom aranyosan.* - Biztos büszkék lesznek. *Imádtam, hogy ilyen nagyszívű vagy és ennyire támogatni akarod. Reméltem, hogy tényleg jót fog neked tenni és végül újra elkezdesz te is futni, még ha nem is versenyszerűen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.01.22, 20:11 | Üzenet # 1021 |
 Yaoista
| - Valóban? Annak csak örülök.*Mosolyodom el.* - Igen az biztos.*Bólintok, hiszen ki nem lenne az.* - És jöhet az edzője is vagy Katsu, ha gondolod hívhatod, hiszen nincs mitől félnem.*Puszillak meg.* - Biztos szívesen megmutatnád neki, hogy hol dolgozol vagy tévedek?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.01.25, 19:09 | Üzenet # 1022 |
 Yaoista
| - Rendben, majd felhívom. *Bólintok és édesen elmosolyodom a szavaidra, na meg a puszidra is.* - Jó érzés, hogy bízol bennem. *Simítok végig az arcodon.* - Igen, nagyon szívesen. Békében váltunk el. *Teszem hozzá.* - Bár ez elég egyértelmű gondolom. *Kuncogok. A szemeidbe nézek, majd adok egy apró csókot.* - Tőled sem békében, sem haragban meg sehogy sem akarok... *Bújok hozzád.* - Jól érzed magad egyébként? Minden rendben? *Aggódtam azért picit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.01.25, 22:39 | Üzenet # 1023 |
 Yaoista
| - Teljes mértékben megbízom benned, ahogyan te is bennem nem de?*Biztos vagyok benne, hogy igen a válasz, ez igazából nem is kérdés.* - Jogos.*Kuncogok, a csókra meg elmosolyodom, azért itt vissza akarom fogni magam.* - Ne aggódj édesem, nem szabadulsz tőlem, még szellemként is együtt leszünk vagy ha újjá születünk, akkor is, csak akkor lehet, hogy állatok leszünk, mondjuk nyulak.*Nevetek fel, gondolom érted, hogy miért is azt mondom.* - Igen nagyon jól, ne aggódjál. Még magamat is meglepem, hogy ennyire jól viselem, ez nagyon jó jel.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.01.29, 22:14 | Üzenet # 1024 |
 Yaoista
| - Nem is kérdés. *Mosolyodom el. Én is próbáltam magam visszafogni, de azért néha nem bírtam.* - Nyulak, mi? *Nevetek veled.* - De tetszik ez az elmélet. *Tényleg éreztem, hogy mennyire szeretsz.* - Nagyon örülök neki.... megvallom őszintén, tiszta ideg voltam, nem tudtam eldönteni, hogy biztos jó ötlet-e... de most már megnyugodtam. *Fektetem a fejem a válladra.* - Hogy látod? Néha hazajössz majd?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.02.05, 20:36 | Üzenet # 1025 |
 Yaoista
| - Miért nem találó?*Kuncogok.* - Édesem te mindig tiszta ideg vagy és aggódsz, amikor rólam van szó.*Puszilom meg a buksidat.* - Persze megértem, de lassan most már tényleg megnyugodhatsz, hiszen látod, hogy egyre jobban vagyok és nagy előre lépéseket tettem. Lehet, ha nincs ez az egész őrület most ide se jöttem volna el és hozzátok is később mentem volna, erre mondják hogy minden rosszban van valami jó.*Bár tény nem hiányzott ez az egész összeomlás, de próbálok így gondolni rá.* - Igen szeretnék haza jönni veled.*Mosolyodom el.* - Tényleg igyekszem többet lazítani majd és nem csak dolgozni, ismét rájöttem, hogy munkamániás vagyok.*Nevetek fel.* - Azért most már hiányzik, de figyelni fogok, meg te is itt leszel nekem.*Ami sokat számít.*
|
|
| |