Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.02.05, 22:54 | Üzenet # 1026 |
 Yaoista
| - De, nagyon is. *Értek egyet veled.* - Igen, mert fontos vagy nekem. *Motyogom édesen.* - Valóban látszik, nagyon is. *Leginkább a súlyodon és a viselkedéseden vettem észre, hogy jól vagy. Csöndben hallgatlak tovább és rettentő nagy büszkeség árasztott el.* - Csodás vagy szerelmem. *Csak ennyit mondtam, de látszódott, hogy nagyon is értem, mire gondolsz.* - Én pedig szívesen jövök veled. *Mosolygok vissza neked.* - Nem is tudod mennyire. *Nevetek veled.* - Megértem, hogy hiányzik. Már nekem is. *Hiszen régen volt egy teljes fotózásom.* - Bizony... nem megyek sehova és úgy fogom rágni a füled, ahogy nem szégyellem, ha túl hajtod magad. *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.02.07, 12:58 | Üzenet # 1027 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ahogyan te is nekem kicsim.*Cirógatom meg a pofidat.* - Köszönöm szépen.*Most még csak nem is mondom, hogy túlzol, bár így gondolom, de egyben nagyon jól esik.* - Sejtem, hogy még annál is jobban, mint ahogyan én gondolom.*Kuncogok, de ez tényleg így van.* - Helyes, lesz is munkád bőven.*Nem féltelek, hiszen mindig helyt állsz.* - Ebben biztos voltam, hiszen nagyon profi szinten űzöd.*Nevetek fel.* - Ez ilyen veled született képesség vagy nálam alakult ki?*Kérdezem vigyorogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.02.11, 00:42 | Üzenet # 1028 |
 Yaoista
| - Sokkal. *Kuncogok veled.* - Jól fog esni, de tuti el is fogok fáradni rendesen. *Mosolyodom el. Már nagyon hiányzott a munka, a modellkedés és persze legjobban az, hogy veled dolgozzak.* - Ez olyan, mint nálad a zavarba hozás. *Nevetek fel.* - Engem mesterien tudsz... *Puszillak meg.* - Amúgy velem született, nálad tökéletesítettem. *Harapom meg finoman a füled, de visszafogtam magam nagyon. Tudtam, hogy hol vagyunk azért.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.02.12, 20:03 | Üzenet # 1029 |
 Yaoista
| - Nem baj az, meg hamar visszarázódsz.*Ebben biztos voltam.* - Remélem ez mindig meg is fog maradni.*Puszillak meg én is.* - Az biztos, de tessék viselkedni, hiszen mégis csak a suliban vagyunk.*Nevetek fel.* - Bár tudom, hogy hol lehet elbújni rosszalkodni.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.02.18, 20:29 | Üzenet # 1030 |
 Yaoista
| - Igen, még vissza kell. *Hiába dolgoztam, azért kellett, na meg most megint kimaradt egy kis idő, de nagyon örülök, hogy el tudtunk jönni.* - Kétlem, hogy változna szerelmem. *Nézek rád rettentő édesen.* - Viselkedek, viselkedek. *Nevetek veled.* - Hm, és használtad is? Vagy csak tudtad? *Hiszen azt mondtad, hogy neked a futás volt a szerelmed.* - Tényleg nem volt senki gimiben, akiért epekedtél? *Oké, tudtam, hogy hamar a két lábadra kellett állnod.* - Mondjuk fordítva jobban el tudom képzelni. *Kuncogok.* - De a legjobb benne, hogy velem vagy. *Teszem hozzá mosolyogva. Most, hogy kicsit többet voltunk kettesbe, teljesen megnyugodtam és csak úgy ragyogtam. Önbizalmat adtál nekem és olyan stabilitást, amit még sosem éreztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.03.01, 13:04 | Üzenet # 1031 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Kuncogok.* - Használtam is, de kevesebbszer, ahhoz képest, hogy mennyiszer hívtak el.*Vigyorodom el.* - Második opció nyert. Tényleg nem azért mondom, hogy fényezem magam, de sok rajongóm volt, még klubom is.*Kuncogok.* - Olykor sok és zavaró volt, de jó is volt egyben és nagyon édesek voltak. Megtehetem volna, hogy minden nap szinte más lánnyal legyek, de egy nem voltam ilyen, kettő a futás volt az igaz szerelmem. Piszkáltak is vele a haverok, de sose komoly szinten.*Mosolyodom el.* - Igen veled és ez már így is marad.*Puszillak meg.* - Ha akarsz se szabadulsz tőlem.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.03.06, 00:42 | Üzenet # 1032 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam a vigyorodon.* - Igazából sejtettem, hogy az a jó. *Kuncogok veled.* - És fiúk nem vallottak? *Kérdezlek kíváncsian. Azt tudtam, hogy úgymond Lee volt az első szerelmed, de azért érdekelt, hogy előtte próbálgattad-e magad.* - Azt elhiszem. *Olyan jó volt látni a mosolyod.* - Tetszik a terv. *Pirulok el halványan.* - Olyan sosem lesz. *Bújok kicsit.* - Sosem voltam még ennyire boldog. *Mosolygok lágyan és rám is volt írva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 21:03 | Üzenet # 1033 |
 Yaoista
| - Nem, de tudom, hogy voltak rajongóim. Igazából, akkor még nem érdekeltek fiúk vagyis inkább azt mondanám, hogy lekötött a futás és nem foglalkoztam azzal, hogy melyik nemhez is vonzódom.*Felelem.* - Helyes kis paradicsomom.*Kuncogok.* - Mert mondom, hogy nem engedném.*Vigyorgok.* - Ezt örömmel hallom és még boldogabbá szeretnélek tenni.*Cirógatlak finoman.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 23:26 | Üzenet # 1034 |
 Yaoista
| - Értem. Akkor... hogy jöttél rá? Vagy csak Lee simán rád mozdult? *Kérdezem kíváncsian, de azért nem tolakodóan, csak ahogy szoktam.* - Egyszer így maradok. *Simítok az arcomra.* - Elrabolnál? *Kacérkodok veled kicsit.* - Hidd el... tökéletes minden. *Mosolygok tovább boldogan. Annyira látszódott rajtam, hogy végre biztonságban érzem magam veled, hogy érzem a szereteted áradni.* - Nem is tudom, hova tudnád ezt még fokozni. *Kuncogok édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.03.15, 20:24 | Üzenet # 1035 |
 Yaoista
| - Előtte is voltam, csak nem alul.*Motyogom.* - Nem futottam és akkor már rájöttem, hogy érdekelnek a fiúk, aztán hogy ők érdekelnek igazán. Minden nagyon gyorsan történt igazából.*Másként nem tudtam elmondani.* - Csak nem.*Kuncogok.* - Talán, sose lehet tudni.*Kacsintok rád.* - Én sem, de majd minden kiderül, hogy mire is vagyok még képes.*Puszillak meg.* - Haza megyünk és másolok neked kulcsot és akkor elhozzuk a holmijaid. Az albérletet pedig felmondjuk. Megfelel?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.03.15, 23:32 | Üzenet # 1036 |
 Yaoista
| - Áhh, ezt nem tudtam. *Kuncogok.* - Értem. *Mindig szerettem hallgatni, ahogy beszélsz magadról.* - Neked megengedem, bár akkor nem is rablás. *Kuncogok.* - Attól félek én is. *Vigyorgok és picit el is pirulok.* - Hát az még nem is jó szó, hogy megfelel. *Pörgök be édesen.* - Alig várom, húú... jajj. *Hirtelen megölellek és adok egy apró csókot.* - Ne haragudj. *Engedlek el, kapcsolva, hogy hol is vagyunk.* - Csak annyira örülök neki. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 02:16 | Üzenet # 1037 |
 Yaoista
| - Most már ezt is tudod.*Kuncogok.* - Részletkérdés.*Mosolyodom el rajtad.* - Nincsen semmi baj, eddig is adtunk csókot, csak azt mondtam, hogy fogjuk vissza magunkat.*Húzlak vissza és ismét átkarolom a válladat.* - Én is. Nagyon szeretem, amikor így felpörögsz, olyan édes vagy.*Puszillak meg.* - De tényleg mond, ha szeretnél valamit vagy valamit másképpen szeretnél.*Mondom komolyabban.* - Később meg nézzünk egy saját házat vagy építünk és lesz egy hatalmas kertünk.*Amilyen volt és szeretem volna régen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 20:30 | Üzenet # 1038 |
 Yaoista
| - Igen, azért. *Mosolyodom el. Bújo is, nem nagyon kell húznod. Elpirultam a pörgésre és csak mosolyogtam.* - Nem kell semmi csak te és tökéletes minden. *Teszem azért hozzá.* - Rendben... és lesz hatalmas kertünk, elhozhatom Macit? *Kérdezem csillogó szemekkel.* - Meg beszerezhetnénk neki egy játszópajtást. Tudod, attól, hogy fajtiszta kutyus, ő is menhelyről való. *Magyarázom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 23:59 | Üzenet # 1039 |
 Yaoista
| - Nincsenek nagy vágyaid.*Mosolyodom el. Ebből is látszik, hogy téged nem érdekel se a pénzem, se a hírnevem.* - Persze, hogy elhozhatod, a cicákat is, ha gondolod.*Cirógatom meg a pofidat.* - Igen és akkor őt is menhelyről mindenképpen.*Mondom.* - Igazad volt, amikor azt mondtad, hogy a jövőm valóra válhat, még ha másként is.*Most már én is belátom, tényleg visszatért az életkedvem.* - Minden vágyad teljesítem, amit csak tudod szépségem.*Tudod, hogy komolyan gondolom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 01:19 | Üzenet # 1040 |
 Yaoista
| - Hát... veled fogok együtt élni. Minden tökéletes. *Mosolyodom el.* - Őket nem hiszem, hogy engedné anyukám. *Nevettem el magam.* - Maximum Narancsot engedné el, de őt se hiszem. *Magyarázom neked.* - Természetesen. *Örültem, hogy belementél. A folytatásra teljesen ledöbbentem és csak pislogtam, majd szélesen és boldogan elmosolyodtam.* - Ennek nagyon örülök. *Mármint, hogy igazat adsz nekem.* - Tudom szerelmem, de remélem tisztában vagy vele, hogy ez rád is igaz. Bármit megtennék, hogy boldog legyél. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 13:39 | Üzenet # 1041 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolyodom el. Ilyen szinten, annyira egyszerű lélek vagy, amit szintén imádok benned.* - Megértem azért.*Nevetek fel.* - És a kutyuskád nem lesz szomorú, hogy elkerül a pajtiktól és a megszokott helytől?*Kérdezlek.* - Gondoltam.*Cirógatom meg a pofidat.* - Tudom kicsim, de már így is boldog vagyok.*Ami meg ugye a teljes boldogsághoz kéne, azt senki se tudja megadni, de ezzel tisztában vagy.* - Jobbról a harmadik fiú vég nyerni.*Mondom hirtelen, amikor felállnak a rajthoz.* - Szerinted?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 14:38 | Üzenet # 1042 |
 Yaoista
| - Hát, lehet picit igen, de egy pajtása már lesz. *Utalok Emeraldra.* - De még meglátom, meg odébb van ez még. *Mosolyodom el.* - Csak nagyon tud hiányozni. *Imádtam minden állatom.* - De én még boldogabbá szeretnélek tenni. *Nézek rád édesen. Tényleg mindent megtettem volna érted. Meglepődtem a folytatáson, majd figyeltem.* - Szerintem balról az első. *Bár nyilván te ehhez jobban értesz.* - Fogadjunk? *Kérdezem kacéran.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.03.21, 12:22 | Üzenet # 1043 |
 Yaoista
| - Az biztos. Lassan menni is kéne, már biztos felébredt a kicsikém.*Jut eszembe.* - Ez csak tőlünk függ, mert amint haza megyünk már nézhetjük is a házakat.*Jegyzem meg.* - Azt elhiszem kicsim.*Ez a természetes.* - Tudom kicsim.*Cirógatom meg a buksidat.* - Fogadhatunk.*Bár, hogy nyerjél, arra az esély nagyon kicsi.* - A nyertes a másikat megmasszírozza.*Kezet is fogunk, majd el is kezdődik a verseny, akire én fogadok igen nagy előnnyel nyer.* - Tudom nem volt fair játék.*Kuncogok, hiszen tényleg értek hozzá.* - Persze lehetett volna másként, de arra kevesebb volt az esély.*Kuncogok.* - A tiéd a harmadik lett, szóval egész jól tudsz tippelni.*Hiszen neked tényleg csak az volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.03.30, 13:31 | Üzenet # 1044 |
 Yaoista
| - Szerintem már vissza is aludt. *Nevettem el magam.* - Majd megbeszéljük. *Puszillak meg, mert ugye én is be akartam szállni a költségekbe. Cirógatásodra csak mosolygok.* - Megbeszéltük. *Tudtam, hogy én fogok masszírozni, szóval nekem veszteni valóm nem volt.* - Nem baj az. *Hiszen én élvezem, ha tapogathatlak és simogathatlak.* - Elég kicsi, de még így s jól jártam. *Vigyorgok.* - Csak szerencse volt. *Bólintok egyetértően.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.04.04, 12:39 | Üzenet # 1045 |
 Yaoista
| - Lehet, de akkor se szeretném egyedül hagyni, főleg nem idegen helyen.*Mondom aggódva.* - Rendben.*Bólintok.* - Igazából neked ez az igazi győzelem kis perverzem.*Vigyorodom el.* - A tiéd igen, azért aki az első lett, az nem a szerencsén múlott.*Jegyzem meg.* - Bocs tudod nálam mindig felüt a szakmai ártalom.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.04.06, 23:35 | Üzenet # 1046 |
 Yaoista
| - Persze és igazad van. *Örültem, hogy így gondoskodtál róla.* - Valahogy úgy. *Nevettem el magam édesem.* - Jah, így értettem én is. *Mosolyodom el.* - Nem baj. *Cirógatom meg a pofid.* - Kezded visszaszedni a súlyod. *Sokkal jobban néztél ki. Persze eddig is, de most már boldognak láttalak és azok, amiket mondasz nekem csak alátámasztják a dolgokat.* - Akkor mi legyen? *Kérdezem kedvesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.04.07, 21:53 | Üzenet # 1047 |
 Yaoista
| - Jó kezekben vagyok és ebből a legtöbbet nálatok szedtem fel.*Nevetek fel.* - Akkor menjünk és később találkozunk a senseiel, csak elköszönök tőle.*Így is teszek és lebeszélem a részleteket, neked is int, majd elindulunk. Útközben elmondom, hogy mit beszéltünk le. Megérkezve a kiscicám igen csak panaszkodik.* - Jól van, jól van itt vagyok.*Veszem fel, ő meg csak mondja és mondja.* - Mond csak kicsikém mond.*Szeretgetem. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.04.08, 10:13 | Üzenet # 1048 |
 Yaoista
| - Igen, anyukám tehetséges. *Nevetek veled én is.* - Rendben. *Mosolyodom el. Én is integetek neki és várlak. Csöndben végig hallgatlak és bólogatok mindenre. A panaszon meg se lepődtem. Odamegyek hozzátok és megsimogatom a kis hátát.* - Jól van picur, ne haragudj. *Cirógatom veled.* - Itt van az apád. *Utalok rád és csak kuncogok. Annyira édesesek vagytok együtt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2017.04.08, 12:59 | Üzenet # 1049 |
 Yaoista
| - Meg anyád is.*Vigyorgok. Vacsorára elmegyünk az edzőmhöz, ahol a felesége is nagyon örül nekem. Még több történetet hallhatsz és nagyon jól érzem magam, semmi rossz érzés nincs bennem. Még maradunk több napot és amit tudok megmutatok és akikkel tudok találkozók, persze a senseiel minden nap. Nehéz tőle elbúcsúzni, de megbeszéltük, hogy most már tartjuk a kapcsolatot és hamarosan meglátogat. Teljesen feltöltve megyek haza és munkára készen. Haza érve Leet nem találjuk, majd jön már jó lesz látni.* - Mozgalmas napjaink voltak.*Nyugtázom és leülök a kanapéra.* - Holnap megyünk dolgozni.*Jelentem ki és persze cicám már az ölembe van.* - Kijelenthetjük, hogy rendbe jöttem ugye?*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.04.14, 12:34 | Üzenet # 1050 |
 Yaoista
| *Halkan elnevettem magam, tetszett ez a megnevezés. Nagyon örültem a vacsoráknak és a meséknek is. Élveztem az egészet, úgy éreztem, hogy még jobban megismertelek téged. Nagyon élveztem ezt a pár napot. Örültem, hogy találkoztok még és tartod vele a kapcsolatot mostantól.* - Igen, de nagyon jó volt. *Ülök le melléd mosolyogva.* - Igen. *Puszillak meg és a cicát is megsimogattam. Kérdésedre rád nézek és kicsit hallgattam. Finoman az arcodra simítok, lágyan megcsókollak és elmosolyodom.* - Igen, ki. Tökéletes vagy bár eddig is az voltál. *Adok még egy csókot.*
|
|
| |