2025.07.20, Vasárnap, 14:43
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

MioDátum: Szombat, 2017.04.15, 11:15 | Üzenet # 1051
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Amikor elhallgatsz már kérdezném, hogy mi a baj, de akkor megcsókolsz, amit persze viszonozok.* - Azt hittem, hogy mást gondolsz.*Jegyzem meg az újabb csókod előtt.* - Köszönöm, hogy ennyire tökéletesnek látsz.*Simogatom meg az arcodat.* - Szeretlek nagyon.*Most én csókollak meg.* - Éhes vagy különben? Főzzek valamit? Lee láttam bevásárolt.*Órára tekintek.* - Szerinted felhívjam? Lehet, hogy azzal a kis pöccsel van.*Morgok. biggrin *

szela00Dátum: Hétfő, 2017.04.17, 18:07 | Üzenet # 1052
Yaoista
- Csak végig gondoltam. Sok minden történt és nem hiszem, hogy ez olyan dolog, amit csak úgy el lehet dönteni. *Cirógatom meg az arcod.* - De láthatóan tényleg jól vagy. *Aminek én nagyon megörültem.* - Én is téged. *Picit bele is pirulok a csókodba.* - Egy kicsit. Főzzünk és segítek. Taníthatsz. *Mosolyodom el édesen és izgatottan. Sóhajtok egy nagyot a beszólásodra.* - Mookyul, ígérj meg nekem valamit. *Simítok az arcodra.* - Ne avatkozz bele a kapcsolatukba, jó? *Kérlek meg.* - Egyébként szerintem örülne, ha felhívnád. *Puszillak meg.*

MioDátum: Szerda, 2017.04.19, 11:54 | Üzenet # 1053
Yaoista
- Igazad van.*Bólintok.* - Nem csak láthatóan.*Ez a legfontosabb.* - Rendben van.*Cirógatom meg az arcodat.* - Mégis mit?*Vonom fel a szemöldököm.* - Ezt biztos, hogy nem ígérem meg. Nem fogom hagyni, hogy ismét tönkre tegye.*Közlöm komolyan.* - Még kicsit várok, majd felhívom. Jó lesz neki mesélni, na meg a munkáról is van mit, szóval ma nem fekszek korán, de te ne kövesd a példám, jó? Egy időre kialudtam magam.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.04.20, 00:59 | Üzenet # 1054
Yaoista
- Igaz. *Mosolyodom el. Sóhajtottam egyet a tiltakozásodra.* - Nem is úgy gondoltam, hogy hagyd, hogy padlóra vágja, de mikor Lee engem piszkált, te sem voltál boldog, pedig ő is csak rád vigyázott. *Jegyzem meg.* - Inkább átfogalmazom... ha Lee úgy dönt végül, hogy azzal a fickóval akar lenni, akkor támogasd inkább. *Kicsit elmosolyodom.* - Tudom, hogy én keveset tudok, de ahogy Lee nézett rá a kórházban, meg amiket mondott... tényleg szereti őt. *Kicsit magam láttam Masatoban, még akkor is, ha más a helyzet.* - Rendben. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Azért majd várlak az ágyban... hozzászoktam, hogy veled alszok. *Ezalatt a pár nap alatt, teljes összhang alakult ki ebben is köztünk.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.04.23, 17:50 | Üzenet # 1055
Yaoista
- Azért ne hasonlítsd össze a két helyzetet.*Te nem tetted azt velem, mint Leevel az a kis mocsok.* - Majd meglátom, ha ez megtörténik.*Igen csak ellenségesen állok hozzá.* - Az lehet, de az más, hogy megtud e neki bocsátani, de mint mondtam minden kiderül, de igyekszem viselkedni.*Sóhajtok fel.* - Munkán belül mindenképpen.*Teszem hozzá. biggrin  - Ahogyan én is.*Csókollak meg.* - Na gyere kis kuktám és főzzünk valamit.*Mosolygok és persze kicsikém hozom magammal.* - Neked is főzőn valamit a papa?*Kérdezem.* - Hogy lehet valaki ennyire cuki?*Puszilgatom, tényleg nagy a szerelem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.04.24, 01:08 | Üzenet # 1056
Yaoista
- Lehet nem kéne, de azért kicsit mégis... *Motyogom halkan. Elmosolyodom rajtad és adtam egy puszit.* - Nagyon jó ember vagy. *Hiszen vigyáztál a szeretteidre. Akihiton elgondolkoztam egy pillanatig, hiszen én nem vigyáztam rá ennyire.* - Abban biztos voltam. *Profi voltál, bár abban biztos voltam, hogy lehet lesz belőle vitánk. Csókodra szinte elolvadtam.* - Oké. *Megyek is veled vidáman, a cicára meg majd elcsöppentem.* - Mit lehet neki főzni? *Kérdezlek, hiszen lehet nekem több időm lesz ilyenekre.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.05.07, 16:11 | Üzenet # 1057
Yaoista
- Én másként gondolom, de ezen nem fogunk összeveszni.*Mosolygok.*- Köszönöm.*Cirógatom meg a pofidat.* - Majd utána olvasok,viszont most azt mond, hogy mit kíván a pocakod.*Simogatom is meg.* - Tényleg veled mi lesz? Már mint fogsz lépni Akihito felé?*Kérdezem hirtelen.* - Nem rosszból,de ugye mondanom se kell, hogy nem akarok balhét.*Ismertem Akihtitot na meg te is megmutatod már a kevésbé bájos oldalad.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.05.07, 23:36 | Üzenet # 1058
Yaoista
- Rendben. *Bólintok, majd elmosolyodtam.* - Bolognait, ha van hozzá minden, de amúgy bármi jó. *Magyarázom aranyosan, majd kicsit le is dermedek.* - Mennyit tudsz? *Kérdezek rá. Mi nem beszéltünk róla és nem tudtam, hogy Akihito vagy bárki mit mondott neked erről az egészről.* Nem fogok balhét rendezni, de megpróbálok bocsánatot kérni. *Látszott, hogy nagyon félek.* - Bár lehet sosem fog. *Tudtam, hogy akkor nem lettem volna a segítségére.* - Igyekszem majd munkán kívül beszélni vele.

MioDátum: Csütörtök, 2017.05.11, 10:52 | Üzenet # 1059
Yaoista
- Ahhoz biztos van.*Kezdek előpakolni.* - Igazából nem sokat, csak hogy nem beszélsz vele és nem voltál vele.*A lényegeket tudom.* - Az más kérdés, hogy Akihito mennyire fog viselkedni, de megvallom még a kitörései is hiányoznak, csak jöjjön vissza.*Mosolyodom el kicsit.* - Elmondod mi történt?*Kérdezlek, majd kicsit elhallgatok.* - Megint nagy szerepem van ebben.*Sóhajtok fel, bár sose mondtam, hogy csak velem legyél, sőt el akartalak üldözni, de az egy másik dolog.* - Ha tudok segítek, oké? Ne add fel.*Cirógatom meg az arcodat.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.05.21, 22:53 | Üzenet # 1060
Yaoista
- Ez... kicsit kisarkított, de végül is, ez a lényeg. *Bólintok egy aprót.* - Nem hiszem, hogy félned kéne, hogy nem lesz semmi kitörés. *Kuncogtam el magam kicsit. Kérdésedre lehajtom a fejem. Mindentől függetlenül én szégyelltem magam nagyon.* - Nem a te hibád. *Cirógatom meg az arcod.* - Én döntöttem el, hogyan kezelem a helyzetet és lehet nem csak így lehetett volna. *Mondom halkan.* - Oké. *Mosolyodom el. Elmesélem, hogy pontosan mi volt. Nem hárítottam meg semmi.* - Nem éreztem azt, hogy képes vagyok melletted és mellette is lenni egyszerre. *Mondom nagyon halkan.* - Gyengeség, tudom... de én... *egyszerűen nem tudtalak volna itt hagyni téged. Akkor nem.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.05.28, 16:00 | Üzenet # 1061
Yaoista
- Ott már nagy lenne a baj.*Nevetek fel. Belecsókolok a tenyeredbe és csöndesen hallgatlak.* - Értem.*Mégis csak hibásnak érzem magam, pedig tényleg nem tehetek róla.* - Most már mindegy, hiszen nem lehet visszacsinálni.  A legfontosabb, hogy bebizonyítsad neki, hogy szereted és fontos neked, még ha nem is voltál mellette. Szerintem, ha kitartó vagy, akkor megbocsát, bár nem lesz könnyű menet és a bizalmát is nehéz lesz visszaszerezni, de ne add fel, oké?*Cirógatom meg az arcodat.* - Mint mondtam, én melletted vagyok.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.06.06, 20:03 | Üzenet # 1062
Yaoista
- Igen. *Nevetek veled.* - Ne érezd magad hibásnak, jó? *Kérlek meg.* - Igyekszem majd nagyon... nem akarom elveszíteni, mint barátot. *Nagyon szerettem Akihitot, nem akartam csak úgy hagyni a kapcsolatunkat.* - Nem fogom. *Azért elég elszánt voltam. A végére édesen elmosolyodom és csókod közben átölelem a nyakad.* - Olyan jó veled lenni. *Adok még egy puszit is. Éreztem, hogy szeretsz.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.06.08, 00:36 | Üzenet # 1063
Yaoista
- Túl jól ismersz már.*Mosolyodom el.* - Igyekszem.*Bólintok.* - Helyes kicsikém.*Puszillak meg én is.* - Veled is szépségem.*Kapsz még egy csókot, majd tényleg neki állunk a kajának.* - Szerintem, majd holnap fel is hívom, hogy mi a helyzet, most már szeretnék vele személyesen is foglalkozni.*Lee tényleg hatalmas segítség volt, most is.* - Na de témaváltás, már tényleg várom, hogy menjünk. Szerinted a többiek, mennyire lesznek megbolondulva, hogy visszatértünk?*Nevetek fel.* - Lehet, hogy Lee után már nem is akarnak.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.06.10, 21:32 | Üzenet # 1064
Yaoista
- Nem baj az. *Kuncogok édesen. Azért csókodnak még nagyon örültem.* - Szerinted rendben lesz? *Most szakmai szemmel kérdeztem, mert ezért én ehhez a részéhez kicsit sem értettem a dolgokhoz. Elmosolyodom, majd csak veled nevetek.* - Szerintem eléggé, bár érted jobban oda lesznek. Biztos hiányolnak már. *Közben csinálom, amit mondasz, hiszen én kis béna voltam.* - Ugyan, Lee azt mondta, te jobb főnök vagy nála. *Jegyzem meg.* - Hú, kíváncsi vagyok mennyi munkám lesz. *Gondolok bele hirtelen. Azért már szépen pótoltam dolgokat, de még így is volt sok.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.12, 10:44 | Üzenet # 1065
Yaoista
- Szerintem se.*Mosolygok.* - Ebben biztos vagyok, szerintem még több erőt ad neki, bár biztos lesz olyan, aki megjegyzést tesz és leginkább a kiborulásoktól tartok, de az alapból meg van nála.*Nevetek fel.* - Lesznek nehezebb időszakok, de nem lesz baj és mi is ott leszünk neki.*Mosolygok.* - Meg lehet.*Nevetek fel.* - Ezt mondta? Kedves tőle.*Látszik milyen jól esik.* - Sok, de menni fog, ebben biztos vagyok.*Puszillak meg.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.06.12, 21:32 | Üzenet # 1066
Yaoista
- Hát, most mástól fog kiborulni, nem azért, mert rosszul áll egy hajszála. *Kuncogtam halkan, de azért látszódott, hogy csak elviccelem és valójában aggódok érte.* - Akkor jó. *Neked elhittem, ha ezt mondod.* - Bizony. *Mosolygok, olyan édes vagy ilyenkor. Puszidra picit elpirulok.* - Igen, de nem baj... szeretek dolgozni. *Nagyon szerettem ezt a munkát.* - Mondjuk még ki kell használni, hogy ráérünk. *Nevettem el magam.* - Lehet most eleinte alig fogunk találkozni, még akkor is, ha együtt lakunk. *Elmélkedem.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.06.15, 22:37 | Üzenet # 1067
Yaoista
- Ez jó volt.*Nevetek fel.* - Olyan vicces vagy, de tudod ő neki mindig jól áll a haja.*Nevetek tovább.* - Most miért pirultál el?*Kivételesen nem értem.* - Megmondtam, hogy emiatt ne aggódjál, nemde? Szakítunk fogunk egymásra időt.*Puszillak meg. Direkt így mondom, bár tény, hogy nekem azért több munkám lesz.* - Különben nekem sokat számít, hogy melletted kelek és fekszek és amikor haza jövök nem az üres lakásba érkezem, hanem a két kis szerelmemhez.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.06.17, 23:45 | Üzenet # 1068
Yaoista
- Igaz, igaz. *Nevetek veled.* - Nagyon jól esik, hogy ennyire bízol bennem, de mellette zavarba hoz. *Persze már a jelenléted elég volt ahhoz, hogy zavarban legyek.* - Csak boldog vagyok, azért pirulgatok. Nem szoktam még hozzá. *Motyogom édesen. Igazából nem hittem, hogy valaha hozzászoknék. A történtek után nagyon is becsülöm és értékelem a kapcsolatunk.* - Nem aggódok, csak úgy eszembe jutott. Emlékszem, hogy mit mondtál. *Én az ajkaidra adok egy puszit. Rettentő édesen mosolygok szavaidra.* - Mindig kelts föl, oké? *Kérlek meg.* - Mindegy hogy korán vagy későn van... csak egy csókra. *Annyi idő alatt úgy se térek magamhoz rendesen.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.19, 21:29 | Üzenet # 1069
Yaoista
- Tényleg nagyon édes vagy, nem bírom hangsúlyozni.*Kuncogok.* - Valóban teljes mértékben megbízom bár menned.*Végre minden jól megy közöttünk.* - Tudod jól, hogy imádom, amikor pirulgatsz és remélem nem is fog változni.*Ilyenkor csak még cukibb vagy.* - Helyes.*Simogatom meg a buksidat.* - Megígérem így lesz.*Kapsz is egy csókot, majd befejezzük a hamit.* - Jó étvágyat.*Bort is bontok a kaja mellé.* - El is fáradtál igaz?*Felveszem a cicám, aki kényelmesen elhelyezkedik az ölembe.* - Aludjál.*Cirógatom meg.* - Finom lett, de csak mert egy ilyen fantasztikus kis kuktám volt.*Kacsintok rád.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.06.23, 00:20 | Üzenet # 1070
Yaoista
*Csak édesen elmosolyodtam és dobbant egyet a szívem azért.* - Nem hinném. Mindig ilyen hatással leszel rám, ebben biztos vagyok. *Nevettem el magam.* - Köszönöm. *Örülök meg és persze a csókod is viszonozom. A hami nagyon jól sikerült és a bort is elfogadtam.* - Még picurka. *Nézlek gyöngéden, ahogy szeretgeted.* - Ilyen szakács mellett. *Kuncogok és jóízűen eszek én is, miután jó étvágyat kívántam.* - Nagyon finom. *Sóhajtok elégedetten. Azért szerettem a hasam nagyon és nem elhanyagolható, hogy tudsz főzni, ráadásul nem is akárhogyan.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.26, 19:08 | Üzenet # 1071
Yaoista
- Akkor jó.*Nem törne össze a világ, ha nem így lenne, de örülök neki, hogy nem fog változni.* - Igen az, bár szerintem mindig szeretni fog aludni, majd lustálkodtok együtt.*Nevetek fel, nem bírtam kihagyni.* -  Örülök, hogy ízlik, bár ha rosszat is csinálnék, akkor se mondanád meg.*Ismerlek már ennyire.* - Mondjuk tény, hogy erre kevés az esély.*Ego ide vagy oda, de jó vagyok és volt is időm gyakorolni.* - Már vissza is szedted a versenysúlyod.*Te nem fogytál annyit, mint én.* - Már csak az edzés hiányzik.*Jegyzem meg komolyabban.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.06.27, 15:19 | Üzenet # 1072
Yaoista
- Az biztos, majd nagyokat alszunk. *Kuncogok.* - Azt azért de. *Nevetek fel.* - Szeretlek életem, de a hasamat jobban. *Vigyorgok.* - Na látod, meg amúgy se hiszem, hogy valaha olyat tennél elém, amit ne szeretnék. *Mosolyodom el. Valóban nagyon ügyes voltál.* - Igen, szerencsére. *Bólintok is egy aprót.* - Rólad még hiányzik egy kicsi. *Bár közel sem annyi, mint mikor elmondtunk.* - Igen, változtatni fogok rajta. *Tényleg jó akartam lenni. Bizonyítani neked, magamnak és mindenki másnak.*

MioDátum: Kedd, 2017.06.27, 17:58 | Üzenet # 1073
Yaoista
- Ohh én kérek elnézést.*Nevetek fel.* - Szándékosan nem, de olykor a nagyok is tévedhetnek.*Kuncogok.* - Egy nagyon pici, de majd visszaszedem.*Cirógatom meg a kezedet.* - Majd edzünk együtt jó? A levezetés meg is van, hogy mi lesz.*Vigyorodom el kajánul.* -  Bár már szerintem akkor is izomlázad lesz, főleg utána, de belerázódsz. Menni fog ez is.*Biztatlak.* - Kímélni, azért nem foglak.*Teszem hozzá.* - Mi lenne ha olykor Akihitoval edzenél? Nemet nem mondhat és akkor is tudsz vele lenni és még edzettek is. Meg lesz dolgoztatva és morogni se lesz ideje.*Nevetek fel.* 

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.06.29, 11:03 | Üzenet # 1074
Yaoista
- Te sosem. *Mondom édesen.* - Igen, most már nem aggódok. *Legalábbis nem úgy, mint eleinte.* - Jól hangzik. *A vigyorodra én pedig elpirultam.* - Kis nyújtás. *Kuncogok.* - Szerintem is, meg se fogok tudni mozdulni. *Nevettem el magam.* - Azt sejtettem és nem is baj. *Nem vártam, hogy kímélj.* - Ez egy nagyon jó ötlet. *Villanyozódok fel.* - Egy közös ellenség mindig összehozza az embereket. *Nevetek fel, mert hát ebben az esetben az edzés lenne az. Tudtam, hogy neki se a szíve csücske, de ha kell, akkor kell.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.07.02, 17:44 | Üzenet # 1075
Yaoista
- Ez nem így van, de kedves vagy.*Puszillak meg.* - Jó kis hosszú nyújtás, bár lehet csak feküdni fogsz, de majd teszem a dolgom kis paradicsomom.*Kuncogok.* - Igen, ahogyan mondod, bár azért csak nem az ellenséged.*De értem, hogy mire mondod.* - Saturot is bevonhatjuk vagy az elején csak velem edz, persze csak ha akar. Hiányzik azért.*De már csak mint barát.* - Remélem jól van, de azt nem tudom, hogy mi lesz a munkába. Most, ha tényleg nem akarja Akihito, akkor nem lesz a menedzsere, majd Leere bízom.*Bár tudtam, hogy Satu legjobb, de kikészíteni se akarom a kölyköt.*

Keresés: