Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 20:05 | Üzenet # 1076 |
 Yaoista
| - Annyit remélem majd tudok mozogni. *Nevettem el magam.* - Persze. *Mosolyodom el.* - Biztos vagyok benne, hogy bármi is lesz, te jó döntést fogsz hozni. Olyat, ami a legjobb mindenkinek. *Puszillak meg.* - Miért nem hívod fel? *Simítok a pofidra.* - Most már jobban vagy és itthon. Tudnátok találkozni. *Hiszen nagyon rég beszéltetek.* - Szerintem minden rendben lesz velük.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 14:32 | Üzenet # 1077 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ugyan neked csak élvezned kell.*Vigyorgok.* - Köszönöm a bizalmat, igyekszem.*Igaz mindig is úgy próbálok cselekedni, hogy mindenki jól járjon, még ha elsőre egyeseknek nem is úgy tűnik.* - Lehet, hogy az lesz. Valamelyikünknek meg kell tennie és akkor leszek én.*Nem fogok makacskodni.* - Nagyon remélem. Szerinted kíváncsi rám Saturo? Vagy lehet, hogy belőlem se kér már?*Ilyen szinten nincs önbizalmam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 21:48 | Üzenet # 1078 |
 Yaoista
| - Igaz. *Nevettem el magam.* - Nem kell megköszönnöd. Ez olyan dolog, amit már ezerszer bebizonyítottál. *Cirógatom meg a pofidat. Biztos vagyok benne, hogy nem egyszer kell eldöntened ezernyi lehetőségül közül, hogy mi lenne a legjobb, de panaszt sosem hallottam még a végkimenetelről.* - Minden rendben lesz. *Örültem, hogy nem csökönyösödsz be, mint egy szamár.* - Hát, kiderül, ha felhívtad. *Lágyan elmosolyodom és megfogom a kezed.* - Olyan nincs, hogy belőled ne kérnek valaki, ha egyszer megismert. Barátok vagytok, ez nem kopik el. *Igyekszem megnyugtatni téged.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.07.07, 19:32 | Üzenet # 1079 |
 Yaoista
| - Jogos, de ösztönösen jön, mint neked.*Mondjuk én is mondom, hogy ne köszönj meg mindent.* - Remélem igazad lesz, bár én is így gondolom.*Nem vagyunk rosszban, csak egy időre külön utakra sodort minket az élet.*- Mondjuk ő is hívhatott volna, na de ezen nem fogok kattogni, nem érdemes. Holnap fel is hívom.*Mondom.* - Lassan minden rendbe fog jönni.*Nyugtázom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.09, 20:27 | Üzenet # 1080 |
 Yaoista
| - Ez igaz, de ugye nem tudjuk mi történt vele. *Na meg abba se voltam biztos, hogy te felvetted volna a telefont.* - Jó ötlet. *Mosolyodom el. Jó volt látni ilyen nyugodtan és kiegyensúlyozottnak.* - Mond csak, vacsi után van terv? *Kérdezem kicsit kacéran. Nem tehettem róla, de folyamatosan kívántalak.* - Vagy csak pihennél? *Cirógatom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.07.14, 11:42 | Üzenet # 1081 |
 Yaoista
| - Igazad van. Főzök valami finomat és áthívom, lesz miről beszélni.*Legutoljára, akkor voltunk így, amikor még nem voltunk együtt és azóta elég sok minden történt.* - Te is itt lehetsz nyugodtan legyél itt, maximum ha kell félrevonulsz.*Elküldeni nem akarlak, hiszen itt élsz.* - Csak nem kanos valaki?*Vigyorodom el.* - Nos nekem a szex is pihentető.*Csókolok a tenyeredbe.* - Utána viszont egy kicsit dolgozok. de úgy kifárasztalak, hogy csak aludni akarsz.*Harapok az egyik ujjadra finoman.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 13:57 | Üzenet # 1082 |
 Yaoista
| - Na ez egy jó ötlet. *Annyira örültem, hogy van egy ilyen jó barátod.* - Arra gondoltam, hogy én megpróbálom elhívni Akihitot valahova vagy átmenni. *Nem tudtam, hogy jó-e az ötlet.* - Vagy korai? Egyébként ő tud valamit a történtekről? *A bocsánatkérésem miatt kérdeztem. Én nem akartam senkinek beszélni ezekről. A te dolgod eldönteni, hogy kivel beszéled meg.* - Egy kicsit lehet. *-Pirulok el édesen, majd elnevettem magam.* - Ebben nem kételkedem. *Ujjamra szexin megnyaltam a szám.* - El nem tudod képzelni, hogy mennyire kívánlak szinte folyamatosan.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 22:10 | Üzenet # 1083 |
 Yaoista
| - Elfog zavarni az elején.*Ebben biztos vagyok.* - Mondjuk jobb lenne, ha cégen kívül próbálnám meg vele beszélni. legalábbis elsőre.*Bár ebbe tényleg nem szólok bele.* - A lényeget tudja.*Nem olyan részletesen, mint te vagy Lee, de az nem is baj.* - Igazából Saturo is sok mindent nem tud, ahogyan én se. Tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van vele.*Hiányzik.* - Csak egy kicsit?*Vonom fel a szemöldököm.* - Na most akkor mennyire kívánsz? Teljesen összezavarsz.*Természetesen tudom a választ, de tőled akarom hallani.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 22:47 | Üzenet # 1084 |
 Yaoista
| - Ebben biztos voltam. *Bólintok egy aprót.* - Akkor megpróbálom elérni, hátha. Hiányzik tudod. *Motyogom édesen.* - Oké. *Bár nem tudom, hogy azt tudja-e, hogy majdnem megöltél valakit, de ezt nem akartam megkérdezni.* - Van mit mesélnetek egymásnak. *Fontos volt, hogy beszéljetek. Még akkor is, ha nem kérted, elmentem volna. Fontos, hogy kettesben legyél a barátaiddal.* - Ajj... kicsit vagyok kanos, de nagyon kívánlak. *Vörösödöm el.* - Bár... lassan már nagyon kanos is leszek. *Kis huncut mosoly jelenik meg az arcomon. Bekapom az utolsó falatokat, majd lemásztam az asztal alá. Odakúsztam hozzád és elkezdem kiövelni a nacid.* - Megeszem a desszertem. *Veszem elő a farkad és végignyalva tagodon szopogatni kezdem makkod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2017.07.22, 00:08 | Üzenet # 1085 |
 Yaoista
| - Tudom kicsim.*Teljesen megértelek.* - Mindenbe nem avattam bele és nem is fogom. Lehet, hogy azt még Saturonak se mondom el.*Tudtam, hogy mire gondolsz, de szerintem egyértelmű, hogy nem mondtam el neki.* - Ne is beszéljünk róla.*Zárom le a témát.* - Ahogyan nektek is.*Bár neked nehezebb menet lesz, hiszen előbb az a fő, hogy béke legyen.* - Így a helyes.*Nevetek fel, nagyon élvezem a zavarod, mint mindig.* - Imádom, amikor saját magad hozod zavarba.*Kuncogok.* - Leejtettél valamit?*Kérdezlek, de meg is kapom a választ.* - Edd csak meg.*Vigyorgok.* - Utána én is elfogyasztom a desszertem jó hosszasan.*Túrok a hajadba.* - Imádom, hogy ilyen spontán és perverz vagy.*Nyögök fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.07.26, 23:54 | Üzenet # 1086 |
 Yaoista
| - Rendben, csak nem akarok én sem mondani olyat, amit nem tud. *Vigyázni akartam rad.* - Rendben. *Én sem akartam többet beszelni, nehogy elrontsam a kedved. Elmosolyodom és csak bólintok egy aprót neked. Jó lett volna hallani, hogy Akihito vajon boldog-e Dimmel.* - Finom. *Nyalom meg perverzül a szám és tovább kényeztetlek. Nagyon tetszett a helyzet.* - Reméltem is. *Kuncogok, mert sejtettem, hogy en leszek a desszert. Bokodra kicsit elpirultam, közben szép fokozatosan a torkomra engedtelek. Egyik kezemmel meg ra is segítettem, hogy meg jobban elvezd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.07.27, 17:08 | Üzenet # 1087 |
 Yaoista
| - Tudom, de őszintén, erről nem is szeretnem, ha nagyon beszelnetek.*Le akarom zárni, amennyire lehet.* - Örülök, hogy finom vagyok.*Kuncogok.* - Nagyon ügyes vagy.*Nyögök fel elégedetten. Darabig élvezkedek, majd finoman eltollak.* - Most mar akarlak*Arrébb tolom a tányérokat, majd óvatosan felraklak az asztalra.* - Jól mutatsz*Kuncogok, majd csak a farkad veszem elő.*. - Kis perverz milyen kemény vagy.*Nyalok végig rajta, majd szopni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.07.28, 21:37 | Üzenet # 1088 |
 Yaoista
| - Nem fogunk erről beszélni. *Ígérem meg, de többet nem fűzők hozzá. Kár volt erre fecsérelni a szavakat.* - A legfinomabb. *Egészen a tövétől a makkodig végignyalok a tagodon. Magamban mosolyogtam, hogy megdicsértél. Meglepett, mikor felraktál az asztalra, de hagytam.* - Te is... *Simítok a pofidra. Elpirulok, ahogy előveszed a farkam. Bizony már kemény voltam, nem is volt kérdés. Amint hozzám ér a szád, a hajadba túrok és kéjesen nyögdécselek.* - Ez jó... *Lihegem édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 22:05 | Üzenet # 1089 |
 Yaoista
| *Mint mindig fantasztikusat szeretkezünk és nem csak a konyhába.* - Remélem elégedett vagy.*Vigyorgok az ágyba, amikor már le is fürödtünk.* - Hogy van a kanosságod?*Kuncogok.* - Igen igen apa most már veled is foglalkozik.*Éppen a kezemmel harcol.* - Ohh micsoda kemény ellenfél vagy.*Kuncogok, majd megfogva megpuszilom.* - Imádlak remélem tudod.*Puszilgatok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 11:13 | Üzenet # 1090 |
 Yaoista
| - Fantasztikus volt. *Pihenek melletted az ágyba.* - Még mindig, isteni volt. *Puszillak meg.* - Hát, már jobban van. *Kuncogok veled.* - De tudod ez olyan dolog, hogy visszatér. *Csókollak meg jó hosszan. Elmosolyodom a cicán és én is megcirógatom.* - Kis harcias. *Annyira édes. Ott olvadoztam, ahogy puszilgatod a drágát.* - Olyan jó, hogy így megszeretted. *Kezdem el a pocid cirógatni.* - Már sokat nőtt. *Még mindig pici volt, de már azért nőtt egy nagyot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 14:00 | Üzenet # 1091 |
 Yaoista
| - Akkor jó. Ne aggódj, rám mindig számíthatsz.*Suttogom az ajkaid közé.* - Az bizony.*Mosolygok.* - Rögtön belelopta magát a szívembe, örülök hogy elhoztad nekem.*Még ha elsőre nem is úgy tűnt, de nem is voltam olyan állapotba.* - Valóban, bár mindig a picikém fog maradni.*Puszillak meg ismét, majd a kezedbe nyomom.* - Akkor dolgozok egy kicsit.*Megyek el a laptopomért.* - Nyugodtan kapcsolj tévét nem zavar.*Visszaülök melléd és felveszem a szemüvegemet.* - Írok Leenek egyet.*Így is teszek, bár sejtem, hogy ott van Masatonál.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 21:48 | Üzenet # 1092 |
 Yaoista
| - Reméltem. *Kuncogok kicsit. Elmosolyodom szavaidra és adok egy puszit is.* - Ebben biztos voltam. *Örültem neki nagyon. El is veszem és cirógatni kezdem.* - Mi aludjunk, jó? *Kérdezem tőle édesen.* - Mi cicák durmolunk, amíg a kandúrunk dolgozik. *Kuncogok kicsit.* - Nem kell, na meg inkább nézlek téged. *Mosolyodom el.* - Szerinted mi lesz vele meg Masatoval? *Kérdezlek kíváncsian. Közben szépen összegömbölyödök melletted a kis drágával. Aranyosan hozzám bújt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 23:50 | Üzenet # 1093 |
 Yaoista
| - Ennél szebben én se mondhattam volna.*Nevetek fel.* - Bolond vagy.*Csóválom meg a fejemet mosolyogva.* - Miért kell őt felhozni?*Komorodom el.* - Nem tudom, de tőlem ne várj kedves gondolatokat.*Legalábbis most ne.* - Majd beszélek Leevel, hogy mi is van, de van egy olyan tippem, hogy tuti megdugta.*Morgok.* - Rajta tartom, majd a szemem, úgyis nálam fog dolgozni.*Közben teszem a dolgomat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.08.02, 21:04 | Üzenet # 1094 |
 Yaoista
| - Azért, mert szerintem te is ezen gondolkodsz, hogy ott van-e Lee. *Mivel itt nincs.* - Nem várok, nem azért kérdeztem. *Mosolyodom el kicsit.* - Ugyan én nem tudok sok mindent, de azt tudom, hogy ok nélkül sosem haragszol senkire ennyire. *Cirógatom meg finoman az arcod.* - Értem. *Jobban ismered őket és a helyzetet, az tény.* - Esélye sincs. Minden rendben lesz Leevel, ha te vigyázol rá. *Mondom lágyan. Még picit csicsergek neked, de maximum is tíz percet és be is aludtam a cicussal együtt. Nagyon aranyos bújtunk össze. Mikor te is lefeküdtél, egy nagyon picit felébredtem.* - Szép álmokat. *Bújok hozzád egy apró csók után, de szinte csak félálomba motyogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.08.03, 11:50 | Üzenet # 1095 |
 Yaoista
| - Ismersz.*Mosolyodom el picit.* - Így van okkal utálom őt.*Pedig ilyet ritkán mondok.* - Elmondja Lee, ha akarja.*Én se szeretem, ha beszélnek rólam és tudom, hogy Lee főleg nem.* - Édes vagy és remélem, hogy így lesz.*Nem akarom, hogy szenvedjen és ismét bántsa. Mosolyogva hallgatlak, ahogyan csacsogsz, majd elalszom. Jó darabig dolgozom, majd elalszom.* - Neked is.*Suttogom félálomba és magamhoz ölelek. Reggel elég korán kelek, megmondtam hogy egy időre kialudtam magam. Óvatosan kimászok és persze a cicámat viszem magammal. Adok neki hamit. Felrakok egy kávét főni és megterítek. Hideget gondoltam, így csak a zöldségeket vágom fel és ehetünk hozzá főtt tojást,de azt frissen, amikor felkelsz vagy ébresztelek. Kimegyek az erkélyre és elszívok egy cigit és megiszom kávém, majd mivel még van időm, így halkan felmegyek és kiviszem az edzőnacim. Kint felveszem kapcsolok zenét, majd bemelegítek és ezzel végezve elkezdek húzódzkodni.* - Mi van cicuskám?*Kuncogok a cicámon, aki nézni kezd, majd játszani.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.08.03, 19:11 | Üzenet # 1096 |
 Yaoista
| *Nem ébredtem rá fel, hogy kimászol mellőlem, csak édesen hortyogtam tovább. Arra se ébredtem fel, hogy visszajöttél a nadrágodért. Annyit láthattál csak, hogy már a párnádat ölelem magamhoz és teljesen belefúrom a pofim. Nagyon jól éreztem magam. Nagyon lassan ébredeztem csak és fetrengek közben rendesen. Felültem és nyújtózkodtam egy nagyot.* - De korán keltek. *Mosolyodom el. Kimászok az ágyból és a keresésedre indulok.* - Jó reggelt. *Köszönöm, ahogy megtalállak. A cicushoz is leguggolok és megszeretgetem. Ahogy meglátom a konyhában azt, hogy megterítettél és már szinte minden ott van, kicsit elpirultam. Tényleg olyan érzés volt, mint egy család.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.08.09, 23:58 | Üzenet # 1097 |
 Yaoista
| *Intek neked, még párat húzódzkodom, majd utánad megyek.* - Jó reggelt szépségem.*Adok egy csókot.* - Bocsi kissé megizzadtam.*Törlöm meg az arcom egy törülközővel, ami a nyakamba van.* - Letusolok és utána ehetünk.*Megcsinálom neked a kávéd.* - Parancsoljál.*Adom oda és még a tojást is felrakom.* - Akkor mindjárt jövök.*Adok még egy puszit, majd gyorsan lefürdök és még csak egy alsót veszek fel.* - Itt is vagyok. Hogy aludtál?*Kérdezlek és mindent odarakok az asztalra.* - Remélem nem baj, hogy most csak ilyen egyszerű reggeli van.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.08.13, 02:35 | Üzenet # 1098 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom és viszonozom a csókod.* - Jobb nem is lehetne. *Nagyon boldog voltam, csak úgy ragyogtam.* - Ugyan, szexi. *Kuncogok kicsit.* - Rendben. *Alig vagyok magamnál, ahogy a kezembe nyomod a kávét.* - Köszönöm. *Pillogok utánad a puszid után, majd a kávémra néztem és elpirultam.* - Nincs nála jobb. *Mondom a cicádnak. Beleiszok a kávéba és igyekszem felocsúdni.* - Nagyon jól aludtam veled. *Mosolyodom el és leülök az asztalhoz.* - Drágám... ez minden, csak nem egyszerű. *Kuncogok és finoman az arcodra simítok.* - Ébren vagyok egyáltalán? *Nagyon lágyan elmosolyodom.* - Köszönöm szépen ezt a csodás reggelt. *Teljesen kész voltam, de jó értelembe. Odahajolok és adok egy finom csókot is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.08.14, 12:14 | Üzenet # 1099 |
 Yaoista
| - Sejtettem, bár tényleg az vagyok.*Vigyorodom el.* - Ez kölcsönös.*Cirógatom meg a pofidat.* - Édes vagy, de szerintem az, bár az a fontos, hogy ti nem így gondolod.*Olyan édes vagy, hogy egy ilyen apróságtól, mennyire boldog vagy.* - Ez nem csak egy álom és ez benne a legjobb.*Csókolok a tenyeredbe.* - Bármikor kicsim.*Mosolygok és a csókodat viszonozom.* - Na de egyél most már.*Hami, közben beszélgettünk, majd elkészülünk.* - Lee írt, hogy ha nem itt akkor bent találkozunk. Szerinted a drágaságom hozzam?*Veszem fel.* - Nem akarom, hogy sokat legyen egyedül.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.08.15, 20:47 | Üzenet # 1100 |
 Yaoista
| - Tudod mi az egyszerű? Egy tál müzli. *Kuncogok, bár én annak is nagyon örülnék.* - Igen. *Nagyon édesen mosolygok. Még tényleg annyira hihetetlen. Melletted ébredni, veled reggelizni.* - Nagyon finom. *Hamizok és látszik, hogy mennyire jól esik. Hamar összekészülök és megint befontam a hajam, mert múltkor is annyira tetszett neked.* - Rendben, biztos hiányzik már. *Cirógatom meg a pofid, majd csak pislogtam és halkan kuncogtam.* - Attól függ, hogy mennyire lesz ma rohangálós napod. Ha az irodában is csak egyedül lenne, akkor mindegy. Bár szerintem úgy is hozod. *Puszillak meg, annyira édes voltál.* - Szeretnél jönni picur? *Simizem meg a buksiját, mire csak nyávog egy jó nagyot.*
|
|
| |