2025.07.20, Vasárnap, 01:38
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2020.10.04, 17:48 | Üzenet # 1176
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Odapillantok, ahogyan az arcomra simítasz.* - Akkor jó.*Suttogom, bár továbbra se értem.* - Így se értelek, mert ő nincs olyan helyzetben, mint Akihito.*Most ha így nézzük mégis csak hasonlóvá teszed ami köztünk van, ahhoz ami velük volt. Elhiszem, hogy nem hozzá hasonlítasz, de akkor se értem, mire is gondolsz.* - Az nem kifejezés.*Suttogom.* - Elmondtam, hogy ne rágódjon a múlton és legyen őszinte és türelmes.*Nem nagy kérés. Elmondom neked az ajándékot is.* - Azt is megmondtam, hogy az ha elveszem az utolsó darabot, akkor azt jelenti, hogy ismét járni akarok vele.* - Pont ez az, hogy titkolózik.*Nekem ebből már nagyon elegem van, nála meg főled.* - Az hogy szenved a múlt miatt meg sajnálkozik és hogy ő mekkora szar ember.*Fogalom össze tömören.* - Igen?*Kérdezlek, majd amikor magadhoz ölelsz az hirtelen ér, de annál jobban esik.* - Tudom, sajnálom csak sok volt egyszerre.*Ritka, hogy így kiborulok.* - Az csak jó, ha nem látszódik.*Nem tehetem meg.* - Mégis kinek mondtam volna? Nem volt arra időm, hogy a barátimmal találkozzak, Rokuroban meg nekem kellett tartanom pluszban a lelket és mindent én csináltam helyette, amíg ő csak Mookyullal lehetet.*Azért ez bántott.* - Most hogy jobban van és tudok vele lenni és beszélni, majd sokkal jobb lesz.*Ebben biztos vagyok.* - Ő magától is látni fogja rajtam.*Mondom, majd lassan elengedlek.* - Bocsánat még egyszer, hogy rajtad zúdult minden és köszönöm.*Látszik, hogy jól esett kiadni magamból.* - Visszaszívom, hogy nem akarok veled iszogatni.*Látszik, hogy kissé zavarban vagyok, hogy így kikeltem magamból.*

szela00Dátum: Szerda, 2020.10.07, 23:33 | Üzenet # 1177
Yaoista
- A viselkedésre gondolok, de akkor csak nekem tűnik úgy lehet. *Magyarázom neked.* - Értem. *Nem hangzik nagy kérésen, de azért mégis az.* - Ez egyébként nagyon édes, hogy így is vett neked valamit mindig. *Ezt be kellett ismerni.* - Várj... szóval... legyen őszinte, de azt tartsa meg magának, hogy mennyire szarul érzi magát azért, amit veled tett? Remélem érzed, hogy ez így ebben a formában egy kicsit paradox. *Legyen is őszinte meg nem is, nem nagyon értettem, hogy mire gondolsz pontosan.* - Vagy csak félreértettem. Próbálom felfogni a dolgokat, hátha tudok segíteni. *Magyarázom meg, hogy miért is kérdezek vissza.* - Nincsen semmi baj. *Mosolyodom el.* - Hívd el Mookyult vacsorázni vagy valami. *Biztos voltam benne, hogy jót tenne neked is.* - Egyébként mostmár nekem mondhatod, ha gondolod. *Ajánlom fel kedvesen.* - Masato nem kérdezte egyszer se, hogy mi a helyzet? Vagy nem is próbált valamit? *Kérdezem kedvesen.* - Nem haragszom kicsit sem. *Paskolom meg még kedvesen a vállad.* - Helyes. Még sértésnek is venném. *Kuncogok kicsit.* - Te is emberből vagy, aki most sok mindenen egyszerre ment és megy át. Néha ilyen is kell. *Kacsintok rád, jelezve, hogy engem egyáltalán nem zavar, hogy kiakadtál.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.10.11, 16:09 | Üzenet # 1178
Yaoista
- Vagy én nem értelek.*Kár tovább feszegetni.* - Az, de egyben én nem csak ezt látom benne.*Akkor is elhagyott és ezt nem lehet szépíteni.* - Persze, hogy érzem és azt is, hogy nem érted meg és mintha folyton az ő pártját fognád.*Egyre inkább úgy érzem, hogy ez a beszélgetés nem vezet sehová.* - Mondjuk, ha nem folyton marcangolná magát, akkor nem lenne ez az egész helyzet.*Tényleg mintha én lennék a hibás.* - Kiadhattam már segítség volt.*Ennél többet már csak Mookyul tud segíteni.* - Az lesz, már beszéltünk róla. Munka után együtt leszünk csak mi ketten.*Már nagyon várom.* - Köszönöm, te is számíthatsz rám.*Mosolygok rád.* - Tudta, hogy ki vagyok, de jobban nem mentünk bele. Nem hinném, hogy az exemre kíváncsi, akit a mai napig szeretek és részese az életemnek.*Igazából ezért nem is hibáztatom.* - Az meg nem lenne jó.*Kuncogok veled együtt.* - Valóban, nem is tudom, hogy mikor voltál utoljára ennyire szétesve.*Sóhajtok fel.* - Az biztos, hogy sokat számít, hogy ő jól van, a többi meg majd kiderül.

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.10.11, 20:45 | Üzenet # 1179
Yaoista
- Igen... *Kár, hogy nem rögtön adta oda és nem hagy el.* - Dehogy. Úristen, sajnálom, ha így érezted. *Eszemben sem volt fogni az ő pártját.* - Csak... ahogy beszélsz róla, hallani, hogy mennyire szereted és frusztrál a helyzet. Jó lenne, ha boldog lennél te is valakivel. *Mondom kedvesen. Nem hittem, hogy így jönnek le a dolgok tőlem.* - Hát az tuti. *Értek veled egyet és gondterhelten sóhajtok egyet.* - Akkor jó. *Mosolyodom el kicsit.* - Legjobb időzítés. *Kuncogok halkan.* - Elég ha Saturot kordában tartod. *Nevetek fel megint.* - Ebben van valami. *Értek veled egyet.* - Megesik. Minden rendben lesz. *Simogatom meg a hátad kedvesen. Kicsit csendben maradok, de végül csak rákérdezek.* - Biztos minden oké lesz veled? *Azért aggódtam kicsit.*

MioDátum: Szombat, 2020.10.24, 21:11 | Üzenet # 1180
Yaoista
- Ohh értem, akkor én kérek elnézést. Úgy látszik most folyton félreértelek.*Sóhajtok fel.* - Igen ezt nagyon jól látod.*Megfogalmaztad a lényeget.* - Köszönöm, kedves vagy.*Mosolyodom el.* - Azt csak bízd ide, figyelni fogok rá.*Nevetek veled együtt, de komolyan gondolom.* - Idővel biztos.*Bólintok, jól esik a simogatásod. Én se szólalok meg, majd csak elmosolyodom.* - Nem hittem, hogy ennyire aggódsz értem.*Jegyzem meg.* - Idővel biztosan, de én is tudom hogy az nem most lesz, de idővel minden helyre áll. Tényleg sokat fog segíteni Mookyul jelenléte is.*Ahogyan máskor is.* - Utálom amikor ennyire sebezhető vagyok.*Nem vagyok ehhez hozzászokva.*

szela00Dátum: Kedd, 2020.10.27, 22:10 | Üzenet # 1181
Yaoista
- Semmi baj. *Mosolyodom el.* - Én szurkolok. *Reméltem, hogy minden rendben lesz veletek.* - Ugyan. *Örültem, hogy már jobb a kedved egy picivel.* - Köszi. *Ezt viccen kívül mondtam. Tényleg nagy segítség lesz, ha nem lesz feszültség a kapcsolatunkba Saturo miatt.* - Valahogy nem tűnsz olyan embernek, aki sokszor kiakad. Nem tudom jól megfogalmazni, de valamiért úgy érzem, ezt most egy olyan helyzet, ami nagyon ritka nálad. *Reméltem megértesz.* - Ez Masatora is vonatkozik vagy csak minden másra? *Érdeklődöm.* - Ugyan... Ember vagy te is, nem gép. Főleg, ha számodra egy fontos ember ennyi mindenen megy keresztül... egy másik fontos meg abból űz sportot, hogy az agyadra megy. *Teszem hozzá. Biztos nem egyszerű így örlődni.*

MioDátum: Vasárnap, 2020.11.01, 20:29 | Üzenet # 1182
Yaoista
- Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Ezt nem kell megköszöni, kedvelek téged és Akihitot is, de ha úgymond még ha csak munkakapcsolatban lennék, akkor is így tennék.*Fontos, hogy akikkel együtt dolgozok, azok jól érezzék magukat.* - Mookyul is figyelni fog.*Még ha barátja is Saturo, ha nem tudnak együtt dolgozni, akkor nem fogja hagyni.* - Ezt nagyon jól látod, ennél szebben én se tudtam volna mondani.*Szerencsére ritkán van ilyen.* - Úgy mindenre, most minden összejött. Magánélet és munkaterén is, de az biztos, hogy Masatoval lesz a leghosszadalmasabb.*Gondolom ezzel nem leplek meg.* - Nem vagyok gép, de azért félisten igen.*Nevetek fel, de ez már jó jel, hogy tudok viccelődni.* - Komolyan nagyon jókat mondasz.*Nevetek tovább.* - Sikerült feldobnod.*Nevetek jóízűen, ez most igen csak rám fért.* - Köszönöm Dim és sajnálom, hogy neked estem.*Szégyellem magam miatta.* - Akihito szerencsés veled.*Az biztos, hogy minden értelemben nagyon jó parti vagy.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.11.01, 22:16 | Üzenet # 1183
Yaoista
- Azért én is mégis. *Kuncogtam halkan.* - Nagy segítség, hogy nem kell miatta aggódnom, illetve aggódnunk. *Láttad te is, hogy mit művelt Akihitoval.* - Tudom. Jó kezekben van Akihito. *Mosolyodom el.* - Köszönöm. *Kuncogtam el magam.* - Értem. *Kicsit elgondolkozva nézlek.* - Most egyébként hogy érzed? Mi lesz a végkimenetel Masatoval? *Érdeklődtem.* - Az más. *Nevetek fel veled.* - Mindentől függetlenül az vagy. *Vigyorgok, mert tényleg jó pasinak tartottalak. Nem véletlen mentem volna el veled randira.* - Örülök. *Jó volt, hogy nevettél.* - Ugyan, nem történt semmi. *Kacsintok.* - Szinte megtisztelve érzem magam, ami azt illeti. *Nevettem el magam.* - Köszi... *Mosolyodom el, de azért kicsit szerényebben. Valahol mélyen azért egy picit bántam, hogy nem úgy alakult közöttünk, de ez így van rendjén.*

MioDátum: Szerda, 2020.11.04, 18:37 | Üzenet # 1184
Yaoista
- Ezen nem veszünk össze.*Kuncogok.* - Igen az biztos.*Értek egyet.* - A legjobb kezekben vagyis csakis utánad.*Vigyorodom el.* - Jó kérdés.*Sóhajtok fel.* - Most valahogy kicsivel távolabbinak érzem hogy ismét együtt legyünk, de ez mondhatni napi sőt akár óránként változik.*Felelem.* - Ohh köszönöm, ez most pont jókor jött.*Nevetek fel.* - Most ha nem lennél Akihitoval azt hinném, hogy elakarsz csábítani.*Vigyorodom el.* - Akkor jó.*Örülök, hogy nem haragszol rám.* - Azt mondod? Ez édes..*Cirógatom meg az arcodat.* - Még a végén bűnbe viszel.*Nevetek fel, hiszen csak viccelek.* - Szerinted, hogy alakult volna a randink?*Kérdezem hirtelen, kíváncsi vagyok te hogyan látod.*

szela00Dátum: Hétfő, 2020.11.09, 18:05 | Üzenet # 1185
Yaoista
*Elmosolyodom, ahogy mondod, hogy nálam van a legjobb kezekben Akihito. Érdeklődve hallgatlak és csak bólintok egy aprót.* - Ez mitől függ egyébként? Szerinted mi lesz az a pont, mikor azt mondod, hogy igen vagy nem? Vagy még nem tudod? *Látszott rajtam, hogy csak érdeklődök és semmi rossz indulat nincs bennem.* - Nos, lehet ha nem lennék Akihitoval, akkor úgy lenne. *Vigyorgok én is.* - Inkább csak őszinte. *Jól esett, ahogy megcirógatod az arcom.* - Nem hiszem, hogy téged annyira vinni kéne. *Nevettem el magam veled együtt. Kérdésedre eléggé meglepődtem. Picit csöndbe maradtam és elmélkedtem.* - Nem randit beszéltünk meg. *Emlékeztetlek viccelődve.* - Egyébként... szerintem elvittél volna egy étterembe, ami nem túl flancos, de azért kicsit felvághatsz vele. *Kuncogok halkan.* - Beszélgettünk és flörtöltünk volna, végül megbeszéltünk volna egy randit, aminek a végén vagy nálad vagy nálam kötöttünk volna ki. *Fejezem be, hiszen tényleg tetszettél.*

MioDátum: Kedd, 2020.11.17, 20:50 | Üzenet # 1186
Yaoista
- Éppen mikor milyen helyzetben vagyunk. Nyilván amikor nagyon jól elvagyunk, mint régen és nincsenek viták, akkor közelebb érzem magamhoz. Ne értsél félre tudom, ha összejönnék, akkor is majd lesznek nézeteltéréseink, de most ezeknek nem lenne itt a helye.*Legalábbis én így gondolom.* - Őszintén megmondva még magam se tudom.*Idővel minden kiderül.* - Mertem remélni.*Vigyorodom el.* - Na jó ott a pont, inkább én viszek másokat.*Nevetek veled együtt. Már éppen rákérdeznék, hogy miért nem lett, de akkor kifejted, hogy mire is gondolsz.* - Nos nekem az első alkalom is randi lett volna, de a többivel részben egyetértek.*Mosolyodom el.* - Még a felvágással se tudok kötekedni.*Nevetek fel.* - Különben nem olyan biztos, hogy felmentem volna hozzád vagy hívtalak volna el magamhoz vagyis jelenlegi helyzetben egy hotelba.*Hiszen azért Mookyulhoz nem vittelek volna fel.* - Az más, hogy nem biztos hogy ellen tudtam volna neked állni, de az igen hogy tényleg meg akartalak volna ismerni.*Ami most is igaz csak ugye mint barát.* - Most is csak azért nem csókollak meg, mert kedvelem Akhitot.*Ugye Rokurot az elején nem bírtam, ezért se érdekelt, hogy mit gondol.* - Akihito amúgy erről tud?

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.07, 23:44 | Üzenet # 1187
Yaoista
*Érdeklődve hallgatlak és kicsit elgondolkoztam.* - Szerintem nektek egy nagyon egyszerű és alap problémátok van jelenleg. *Kezdek bele és elmosolyodom.* - Nem beszéltétek meg, hogy mi van köztetek. Ahogy hallgatlak, úgy érzem, hogy te újra akarod kezdeni, az alapoktól, ő viszont ugyanott folytatná, mint ahol abbahagytátok, ezért te úgy érzed, hogy ezeknek a vitáknak nincs itt a helye, hiszen a kapcsolat elején vagyok, de ha az ő szemszögéből egy kapcsolat közepén... Igazából... ő egy egyoldalú kapcsolatban volt veled az elmúlt időben. Remélem érted, hogy mire gondolok. *Bízta benne, hogy nem veszed sértésnek és hiszed, hogy igazat adok neki.* - Lehet segítene, ha tisztáznátok, hogy ez egy új kapcsolat vagy a régi folytatása. *Teszem hozzá.* - Lehet úgy könnyebb lenne. *Veregetem meg kicsit a vállad.* - Sejtettem. *Nevetek fel.* - Nos, még most is megismerhetjük egymást és egyébként valószínű én másztam volna rád. *Kuncogtam el magam.* - Nem gondoltam volna, hogy csak a fizikai kapcsolat érdekelt volna. *Mosolyodom el. A folytatásra elnevettem magam.* - Nem is örülnék neki... azok után, amint átment, nem tudnám megcsalni. *Hiszen Saturo az már pont eleget ártott.* - Igen, tud mindent. Még nem voltunk együtt, mikor a randiól beszéltünk, akkor elmondtam neki és azt is, hogy alapból igent mondtam.

MioDátum: Hétfő, 2021.02.08, 00:47 | Üzenet # 1188
Yaoista
- És mi lenne?*Nézzek rád érdeklődve, majd amikor kifejted az elméleted egy darabig csendben vagyok, majd elkezdek nevetni.* - Basszus és milyen igazad van.*Nevetek tovább.* - Ennyire egyszerű az egész és mi túl bonyolítottuk.*Ez már tényleg vicces.* - Imádlak.*Nyomok le neked egy puszit.* - Amint kettesben leszünk Masatoval ezt rögtön közölni fogom vele és remélem ő is hasonlóan fog vélekedni. Tudom, hogy így sem lesz egyszerű, de azért jobb lesz a helyzet. Mondjuk már lehet abban se fogunk akkor megegyezné, hogy honnét is folytatjuk, de azért bizakodom.*Látszik, hogy már ennyitől pozitívabban állok a dolgokhoz.* - Nem lett volna meglepő, hiszen azért elég nehéz ellenállni nekem.*Általában meg is szerzem azt akit akarok.* - Igen és meg is szeretnélek ismerni.*Cirógatom meg az arcodat.* - Valóban nem, benned az elején már többet láttam.*De ennek így kellett  történnie.* - Megértem és tényleg nem tenném meg, na meg téged se akarlak magamra haragítani.*Nem ér annyit az egész.* - Ezek az ajkak most már máshoz tartoznak.*Azért sajnálom, hogy nem kóstolhattam meg őket meg úgy minden porcikád.* - Helyes, az ilyen titkokból csak a baj lesz. Mit szólt hozzá?*Kérdezem kíváncsian.*

szela00Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 21:46 | Üzenet # 1189
Yaoista
*Ahogy felnevetsz, elmosolyodom egy kicsit.* - Talán, mert fontos nektek és pörögtök rajta, ami nem egy rossz dolog. *Rád nézek és elkuncogom magam.* - Tudom, hogy nem egyszerű a helyzet... de kívülről úgy tűnik, hogy te nagyon szeretnéd, ha ezúttal tényleg minden rendben lenne és meg tudnál bízni benne újra. Lehet ő is, csak túlgörcsöli. Mégis csak nagy a tét. *Hiszen, ha most nem, később már nem lesz lehetősége.* - Hát, majd kiderül, mit gondol ő is. *Örültem, hogy segítehttem legalább egy kicsit.* - Micsoda szerénység. *Kuncogok halkan.* - Akkor már ketten vagyunk. *Az arcom nagyon jól esett.* - Azért ezt jó hallani. *Vallom be.* - Helyes. *Nevettem el magam kicsit.* - Igen... Bár őszintén, nme csak ajkaim. *Nagyon szerelmes voltam.* - Semmit igazán. Akkor még nem jártunk hivatalosan, csak kavartunk. Nem volt vita, csak elmondtam a dolgokat és örült neki, hogy nem hazudok neki. *Fejezem be.*

MioDátum: Kedd, 2021.02.09, 22:02 | Üzenet # 1190
Yaoista
- Azt kell, hogy mondjam ismét igazad van, ami nálam ritka hogy valakinek ennyiszer adok igazat.*Nevetek fel, bár nem viccnek szánom.* - Igen ezt szeretném, ahogyan ez a múltban is igaz volt. Az biztos, hogy túlgörcsöli.*Ennyire már ismerlek.* - Az biztos hogy mire a bizalmam ismét kifog alakulni, ahhoz sok időnek el kell telnie és akkor se biztos hogy teljes lesz, de ezzel ő is tisztában van és igazából ettől nagyon is tart.*Végülis okkal.* - Az biztos, hogy még egy hazugság és örökre elköszönünk egymástól.*Akkor már a barátja se akarnék lenni.* - Valóban nagy és ha most se fog működni, akkor máskor se. Tudod igazából mire úgy teljesen normális lett volna a kapcsolatunk addigra dobott engem. Én most már tényleg egy normális kapcsolatra vágyom.*Máshoz nincs se erőm se kedvem.* - Igen ki.*Értek egyet.* - Ugye?*Nevetek fel.* - Különben meg így van. Eddig mindenkit megkaptam, akit akartam és ezt most tényleg nem felvágásból mondom.*Ezek a puszta tények.* - Helyes.*Ennek tényleg örülök.* - Édes vagy.*Azért kissé vissza kell fognom magam, hogy ne másszak rád.* - Igen tudom, hiszen minden egyes porcikádat elrabolta kívül - belül.*Mosolyodom el.* - Jó látni hogy ennyire szerelmes vagy, örülök nektek.*Megérdemlitek.* - Nagyon helyes.*A hazugságból csak a bajok vannak.*

szela00Dátum: Szerda, 2021.02.10, 22:11 | Üzenet # 1191
Yaoista
- Tudok valamit. *Nevettem el magam.* - Hát.. végülis rólad van szó. *Mosolyodom el.* - Így már értem, hogy miért is görcsöl rá. Szerintem én se kezelném jobban. *Elmélkedem hangosan.* - Szerinted fog hazudni? *Kérdezem kíváncsian.* - Bele se gondolok, hogy mit érezhettek. *Csóválom meg a fejem.* - Elhiszem. Egy idő után másra se vágyik az ember. *Értek veled egyet.* - Én szerintem nem tudnék így szeretni. *Szólalok meg hirtelen.* - Mármint arra gondolok, ahogy ő szeret téged. Azért valljuk be, hogy nem semmi... *Azt be kellett ismerni, hogy kitartó.* - Ó, ebben biztos voltam. *Kuncogok halkan.* - Hűséges. *Javítalak ki.* - Igen... *Nagyon szerelmes voltam.* - Rég volt és nem is végződött jól. *Sóhajtok egy nagyot.* - Nem szeretem én se a hazugságokat...

MioDátum: Szerda, 2021.02.10, 23:11 | Üzenet # 1192
Yaoista
- Az biztos.*Kuncogok.* - És ez ilyen különleges dolog?*Húzom féloldalas mosolyra a számat.* - Azért maradjunk annyiban hogy ez is közrejátszik, azért ennél összetettebb a helyzet.*Jegyzem meg.* - Sajnos most még nem tudom rá vágni, hogy nem de az is tudom, hogy nem rosszból tenné.*Ahogyan a múltban sem tetted, de így is súlyos árat fizettünk érte.* - Nem is kell és nem is lehet.*Felelem.* - Ez így van és hogy is mondjam, ilyen szinten már elég mozgalmas évet tudhatok magam mögött és szeretnék most már megállapodni és kitudja lehet azért nem ment mással és azért találkoztunk ismét, hogy ezt vele tegyem meg ahogyan ezt anno is akartam.*Mosolyodom el egész édesen.* - Mármint? Mert hogy még mindig szeret? Én is szeretem csak éltem az életem és mással is szerelembe estem, ő pedig bezárkozott.*Én így látom a helyzeret.* - Szerintem meg tudnál csak akkor még ennyire nem voltál szerelmes.*Legalábbis én így vélem.* - Akkor jó.*Ápolja az egomat.* - Attól még édes is vagy.*Ilyen szinten nincs esélyed ellenem.* - Az a fő hogy most már minden jó és csak erre kell gondolni.*Cirógatom meg a buksidat.*

szela00Dátum: Szerda, 2021.02.10, 23:38 | Üzenet # 1193
Yaoista
- Hát annak, akinek különleges vagy, igen. *Mosolyodom el.* - Persze. *Értek veled egyet.* - Védeni akar téged? *Kérdezem érdeklődve, nem igazán értettem, hogy miért hazudik, mikor láthatóan ezzel bánt téged.* - Ez igaz. *Valóban képtelenség elképzelni a helyzetetek. Elmosolyodom, ahogy Masatoról beszélsz. Te valóban nagyon szereted őt.* - Mire gondolsz? *Kérdezek rá. Nem volt tiszta, hogy mit is akartál régen még.* - Nem csak hogy még szeret, hanem hogy ennyire akar még. Nem nagyon tudom elmagyarázni mire is gondolok. Azért ennyi idő után én már rég feladtam volna. *Mással lettem volna.* - Értem. *Mondom még a bezárkózásra.* - Benne van. *Nevettem el magam.* - Neked tök felesleges ellentmondani. *Nevetek fel.* - Igen. *Bólintok egy aprót és jól esett a simításod. Kicsit csöndben maradtam, majd nagy vonalakban elmesélem, hogy az én exem milyen kedves volt velem.* - Nagy szerencsém volt, hogy kaptam utána munkát... nem csak a szeretőm veszítettem volna el, de még a teljes karrierem is. *Sóhajtok egy nagyot.*

MioDátum: Csütörtök, 2021.02.11, 21:24 | Üzenet # 1194
Yaoista
- Talán akadnak egy páran.*Kuncogok.* - Igazából valami olyasmi, az más hogy csak rosszat tesz vele, ahogyan anno a múltban tette. Azt az embert hagyta aki igazán szerette és támogatta.*Ez mindig fájó pont fog maradni számomra.* - Megakartam kérni a kezét, de hát odáig ugye nem jutottunk el, bár mai napig meg van még.*Magam se tudom miért.* - Mielőtt azt gondolnád meg se fordult a fejembe, hogy fogunk még találkozni.*Teszem hozzá.* - Igazából erre nem tudok mit mondani, ha annyira akart volna, akkor később kereshetett volna. Most is csak azért maradt, mert mondtam hogy nem kell elmennie, bár akkor még csak munkáról volt szó. Szóval ha úgy nézzük akkor ő is feladta és most hogy nem akart senkivel lenni, arra meg nem tudok mit mondani. Értem amit mondasz, de nem egészen értek veled egyet.*Bármennyire szeretem a múlt sérelmei bennem vannak.* - Igazából történt jó is, hiszen megismertem ugye immáron a volt nejem, aki inkább mindig is legjobb barát volt, lett egy gyönyörű szép kislányok és hát ugye ott van Mookyul.*Azért látszik, hogy ő érte is dobbog a szívem.* - De ezzel ő is tisztában van, ha egy pár is leszünk nem csak övé lesz a szívem. Mookyult mindig is szeretni fogom és vonzódni is fogok hozzá.*Ez sose fog változni.* - Örülök, hog végre belátod.*Nevetek fel én is.* - Akkor te is kifogtad, igazi féreg.*Az ilyeneken mindig felhúzom magam.* - De szerencsére nem így lett és most már van egy édes párod is.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2021.02.11, 22:34 | Üzenet # 1195
Yaoista
- Kicsit fordítva van bekötve az agya. *Állapítom meg. Érdeklődve hallgatlak és azért kicsit meglepődtem.* - Azta. *Főleg az nyűgözött le, hogy megtartottad a gyűrűt.* - Erről ő tud? *Kérdezek rá.* - Megértem, ne aggódj. Fontos neked és attól, hogy így alakult, még fontos marad. Nehezen válunk meg ilyesmitől. Nekem is meg van még a nyakláncom az exemtől... *Mégis csak vannak jó élményeim is.* - Nem ismerem annyira, hogy tudjam a gondolatait. Csak most találkoztam vele másodjára. Biztos vagyok benne, hogy okkal gondolod így. *Cirógatlak meg kicsit. Elmosolyodom, ahogy folytatod. Jó volt hallgatni, ahogy sorolod a jó dolgokat az életedben.* - Szerintem ezt nem bánja. *Ahogy beszélsz róla, lejött, hogy nem nagyon érdekli semmi azon kívül, hogy veled legyen.* - Attól, hogy belátom, még fogok ellent mondani. *Nevetek fel.* - Hát, nem volt egyszerű. *Csóválom meg a fejem.* - Igen. Mostmár minden rendben lesz. *Boldog és elégedett voltam.*

MioDátum: Csütörtök, 2021.02.11, 23:24 | Üzenet # 1196
Yaoista
- Inkább túlságosan is.*Sóhajtok fel.* - Ez ennyire meglepő?*Nevetem el magam picit.* - Nem és nem is tudom hogy el akarom e mondani neki.*Az hogy ez változni fog e vagy éppen ismét az ujjadra akarom húzni, majd kiderül.* - Igen ez így van.*Bólintok.* - És mindig megfogod tartani?*Kérdezem kíváncsian.* - Igen.*Bólintok, jól esik a cirógatásod.* - Remélem bár ha nem így lenne akkor se tudna mit tenni. Igazából tudod amikor visszajöttem, akkor úgy voltam vele, hogy Mookyullal újrakezdhetnék, de ugye neki ott van Rokuro, amit az elején nem akartam elfogadni és nyomultam is, még így is visszafogtam magam, bár ők nem ezt mondanák, főleg nem Rokuro.*Nevetek fel kicsit.* - Ami a lényeg hogy ha ő nincs akkor mi most elég valószínű, hogy együtt lennénk és ha így jelenik meg Masato, akkor nem lenne köztünk semmi több. Az meg ha ketten lennénk előttem nos nehéz lenne választani, hiszen mindketten egy de mégis más szerepet töltöttek és töltenek be a szívembe.*Nem lehet őket összehasonlítani.* - De ugye ezek csak feltételezések és az meg kiderül, hogy velünk mi lesz.*Azért ez még egy darabig a jövő zenéje.* - Ott a pont meg amúgyis enélkül unalmas lenne, bár akkor nekem van igazam.*Vigyorgok.* - És csak ez számít.*Mosolygok rád.*  - Különben szerintem az első találkozásunkkor valamit kevertél a kávémba, mert nem szoktam ilyen hamar megnyílni, de veled elsőre megtaláltam a közös hangot még ha nem is a legjobb körülmények között találkoztunk, de ugye minden rosszban van valami jó.*Nagyon örülök, hogy megismerhetelek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2021.02.11, 23:51 | Üzenet # 1197
Yaoista
- Nem gondoltam, hogy ennyire komoly volt egy év után, hogy már a kezét szeretted volna megkérni. *Kezdtem megérteni, hogyan is gondoltál a kapcsolatotokra.* - Én nem mondanám el. *Mondom őszintén.* - Csak még jobban magára venné a dolgokat lehet és ahogy beszélsz, úgy tűnik, így elég neki.* - Nem hiszem, hogy ki fogom dobni. Minden rossz ellenére... szerettem őt. A végét leszámítva és ahogy elváltunk, nagyon boldog voltam. *Ismerem be.* - Hm, szerintem ha te visszafogod magad... az még mindig nem visszafogott. *Nevettem el magam.* - Értem. Szóval végülis csak nagyon nem számoltál vele, hogy most találkozol vele. *Meg is értem, hogy miért.* - Szerinted hogy reagálna, ha tudná ezeket? *Érdekelt, hogyan látod.* - Én azért szurkolok. *Mondom kedvesen.* - Legyen gyereknap. *Nevetek fel.* - Igen... *Lágyul el az arcom.* - Beleköptem. *Nagyon komolyan nézek rád, majd felnevetek.* - Már megérte. *Én is örültem, hogy megismerhettelek.*

MioDátum: Péntek, 2021.02.12, 00:26 | Üzenet # 1198
Yaoista
- Én se gondoltam volna magamról addig a pillanatig, de hát teljesen elcsavarta a fejemet és elrabolta a szívemet. Lehet ő azt hiszi, hogy én forgattam fel az életét, de ő sokkal jobban az enyémet.*De ezzel nem is volt semmi gond.* - Ettől tartok én is na meg ez most nem olyan titok, ami rossz ha úgyis marad.*Most úgy vélem hogy rosszul sülne el, ha elmondanám.* - Igazad van és  örülök, hogy azért nagyon boldog voltál vele.*Ahogyan mi is azok voltunk Masatoval.* - Na jó ott a pont.*Nevetek fel.* - Egyáltalán nem, sőt igazából azt hittem hogy sosem fogunk már találkozni.*Igazából még most se fogtam fel teljesen, hogy újra megjelent az életembe.* - Az más hogy nyomon követem és segítettem neki a háttérben és ezt el is mondtam neki. Nem akartam, hogy a tehetsége is odaveszen, attól még hogy köztünk mindennek vége lett.*A munka és a magánügy két külön dolog, na meg ugye nem utáltalak meg.* - Nem tudom, de szerintem ezt elmondom neki, mert ez viszont jobb ha tudja és ha ezek után másként fog hozzám állni, akkor azt is megértem. Mindent jobb ha letisztázunk és utána kiderül mi lesz. Sokat segített ez a beszélgetés, még egyszer köszönöm.*Mosolygok rád hálásan.* - Édes vagy.*Simogatom meg az arcodat.* - Legyen hát.*Nevetek fel, a folyatásra meg főleg.* - De bolond vagy.*Nevetek jóízűen.* - De őszintén megmondva a nyálad azért más testrészemnél képzeltem el.*Vigyorodom el, ezt nem bírtam kihagyni.* - Lőjünk be egy találkozót vagy majd még beszélünk róla?

MioDátum: Péntek, 2021.02.12, 21:25 | Üzenet # 1199
Yaoista
- Ezt neked kell tudnod ez a ti dolgotok nem mintha annyira tanácsot szeretnék adni.*Ugye nem vagy a szívem csücske.* - De az biztos hogy a helyedben mindent megtennék, ha újra szeretném kezdeni és addig nem nyugodnék, amíg minden követ meg nem mozgatnék.*Igazából ez mégis csak elmegy egy tanácsnak.* - Lehet hogy van kivétel, nem tudok erről nyilatkozni, én még nem voltam ilyen helyzetben és remélem nem is leszek.*Az tény hogy nagyon csúnyán bántam vele, de a bizalmát nem játszottam el.* - Ez a minimum.*Még jó hogy félreállsz.* - Bár jelenleg ettől nem kell félned mert én voltam a legnagyobb úgymond vetélytársad és nekem ugye ott van Rokuro, de ha nem lenne akkor egy pár lennénk.*Fel se fogom igazán hogy ezt elmondtam csak az volt bennem hogy odaszúrjak neked.* - Azok után még jó hogy nem fogod elengedni akkor aztán te lennél a világ legnagyobb idiótája és minden szempontból elbúcsúzhatnál tőle.*Én is csak a fiad miatt nem rúgnálak ki, de más esetben megtenném ha így alakulna.* - Csakis miatta tettem, megérdemelte hogy tudja az igazságot, mert amúgy a mai napig magát hibáztatná.*Így legalább egy kicsivel jobb neki, hogy tudja semmit se tehetett a szakítás ellen.* - Ugye a cikk miatt nagyon kiborultam és nem voltam önmagam.*Részletekbe nyilván nem megyek bele.* - Ahogyan ő nekem.*Mosolyodom el lágyabban.* - Tényleg minden rosszban van valami jó.*Ezt tényleg kedvesen mondom minden gúny nélkül.* - Elhiszem, hogy nehéz lehet, de mégis helyt állsz.*Még ha nem is kedveltelek ezt elismerem.* - Egyszer én is szeretnék gyereket.*Bár magam se tudom miért mondom, de a családra mindig megenyhülök.* - Az a fontos hogy van neked és mindent megadsz neki és ez a hely nem fog korlátozni sőt még többet is tesz hozzá.*Gondolok itt az anyagi jutatásra.* - Remek, akkor majd leegyezetjük.*Az csak jó hogy minél előbb jössz.* - Ezt megértem.*Hiszen Lee egy nagyszerű ember.* - Akkor rád ne is hasonlítson?*Kérdezlek kíváncsian.* - Ez jó.*Nevetem el magam erre a fias szövegre.* - Nagyon édes.*Mosolyodom el.* - Jó rájuk nézni. Lee mindenkivel megtalálja a közös hangsúlyt.*Ez nála egy adottság.* - Gondolom Lee ki van a bácsira.*Nevetek fel.* - Az csak jó ha jól kijönnek.*Tényleg örülök neki.* - Igazából ha úgy van én is tudok rá vigyázni, bár nem ígérem hogy köztünk is ekkora összhang lesz, de bírnak a gyerekek.*Ajánlom fel.*

szela00Dátum: Péntek, 2021.02.12, 21:37 | Üzenet # 1200
Yaoista
- Nem tudom mi történt régen köztetek vagy hogy jöttetek össze... de az elhangzottakból ítélve, ez nagy szerelem. *Csak rád kellett nézni.* - Ez nem is egészen titok szerintem. *Mindenképpen jobb, ha ilyen dolgokat nem tud, az biztos.* - Te is boldog voltál, nem? *Kérdezek vissza.* - Furcsa dolgokat tud produkálni az élet. *Mosolyodom el.* - Igazából... te sosem engedted el őt igazán. *Állapítom meg.* - szomorú, de valahogy romantikus is, ami veletek van. Persze sokkal jobb lett volna, ha sosem tesz ilyet, de... valahogy jó látni, hogy van ilyen szerelem is, ami így kitart. *Reméltem nem mondok rosszat, mert tényleg nem akartalak megbántani.* - Kétlem, hogy elengedne ezért. *Furcsa lenne.* - Bármikor. *Mosolyodom el.* - Óh, szóval elképzelted? *Kérdezek vissza vigyorogva.* - Még beszélünk Mookyullal és utána szerintem felhívlak, ha az úgy jó. *Ajánlom fel.* - Akkor biztosat tudok mondani.

Keresés: