Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 23:49 | Üzenet # 101 |
 Yaoista
| *Örültem, hogy a cica se keltett fel. Én édesen dögönyöztem, simogattam, mire csak dorombolt. Mikor felébredsz én elmosolyodom, kíváncsi voltam, mikor esik le, mit is simogatok. Hát döbbenetre számítottam de ekkorára nem, így el is nevettem rajtad magam.* - Igen, egy kismacska. *Mosolyodom el. Felállok a fotelból, egyik kezembe fogom a cicát, közben lehajolok és felveszem a cigid és kidobom. Leülök melléd és elengedem, mire nyújtózik egyet, leül és szépen felnéz rád. (mint a képen )* - Nem aranyos? *Kérdezem mosolyogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 23:54 | Üzenet # 102 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - De de miért??? Van macskád?*Kérdezlek döbbenten, eszembe se jut, hogy nekem vetted. Most nem igen kapcsol az agyam. Meg kell hagyni nagyon édes de semmit se értek. Most a cigit se fogom fel, hogy mit tettél.xd* - Igen az..... de miért van itt???*Kérdezlek de vele szemezek de nem nyúlok hozzá, viccesen festek.xd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 00:03 | Üzenet # 103 |
 Yaoista
| *Elkuncogtam magam rajtad.* - Nem nekem van cicám. *Mosolyodtam, annyira édesen festettél most, hogy feltudtalak volna zabálni. Nem hittem, hogy ilyennek is foglak látni, főleg nem egy kismacska miatt, halkan el is kuncogtam magam rajtad. Finoman simizni kezdem a buksiját.* - Hát... az úgy volt, hogy van valaki, aki említett valami olyasmit, hogy tartott volna kutyát és macskát is. Nos.. gondoltam egy lakásban egy kutya még se érezné magát jól, ezért egy cicát hoztam neki. *Mondom kedvesen és megemelve a cicát, átraktam az öledbe.* - Adj neki nevet... Mert ő a te kismacskád. *Közlöm veled a tényeket.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 22:11 | Üzenet # 104 |
 Yaoista
| *Ahogy kifejted a dolgokat igen csak ledöbbenek. Cicát fogom és átadom neked ő pedig panaszkodni fog.* - Nem kell. Tartsd meg te. Senki se kért, hogy macskát vegyél basszus.... pont erre nincs nekem erőm, hogy foglalkozzak vele.*Morgok majd felpattanva beviharzok szobámba de ezt most csak zavartságomba és dacból mondom, meg nagyon hirtelen ért. Cica meg csak nézz utánam.:DXD*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 22:22 | Üzenet # 105 |
 Yaoista
| *Ahogy visszarakod az ölembe és panaszkodik a cica, felveszem és magamhoz ölelem. Nem nagyon reagáltam rád, gondoltam ha nem kell, akkor megtartom, ahogy mondtad, mert én belezúgtam. Elmosolyodtam, ahogy a cica les utánad.* - Ne aggódj... úgy is elvarázsolod. *Kuncogtam és megsimogattam.* - Segítünk rajta egy kicsit. *Kuncogtam. Felálltam, majd odamentem az ajtóhoz. Kinyitottam, leraktam a cicát, aki beszaladt, majd becsuktam. Édesen odament hozzád és a lábadhoz kezdett dörgölőzni meg dorombolt, néha mondta a magáét.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 22:32 | Üzenet # 106 |
 Yaoista
| *Amikor cica megjelenik csak nézem morogva.* - Mit akarsz? Menj ki a gazdádhoz.*Morgok de ő csak tovább simul és próbál lábamon felmászni.* - Héé ez fáj... fene a kis körmeidbe.*Morgok majd felkapom és tenyerem is nagyobb nálaxd.* - Mit kezdjek veled?? Nekem nincs időm rád..*Magyarázok neki, de ő csak elfekszik a kezembe és dorombolni kezd.xd* - Na jó csak egy kicsikét.*Sóhajtok fel majd felfekszem az ágyra és mellkasomra teszem, ahol elhelyezkedik kényelmesen.* - Tetszik mi?? Hogy dorombolsz.*Mosolyodom el és simogatni kezdem.* - Egész aranyos vagy.*Mondom mire nyávog egyet.:D* - Oké nagyon.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 22:41 | Üzenet # 107 |
 Yaoista
| *Nagyon reméltem, hogy összebarátkozol a cicával. Addig elmosogattam magam után meg ilyenek. Szépen öntöttem ki kis tejet is a cicának, hogyha megszomjazna. Mindent leraktam, csináltam neki a helyet. A fekhelyét viszont nem tudtam hova tegyem, de sejtettem, hogy az a szobába lesz, így halkan benyitottam, majd ahogy láttalak a cicával, elmosolyodtam. Teljesen szétolvadtam, el is felejtettem, hogy miért jöttem be, csak ott néztelek nyálcsorgatva bambán xD.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 22:53 | Üzenet # 108 |
 Yaoista
| *Mosolyogva simogatom, majd megérzem, hogy figyelnek.* - Te meg mit művelsz?*Kérdezlek.* - Pár napig maradhat a cica.*Mondom, de igazából tudtam én, hogy ebből állandó lesz.* - Nézd el is aludt... olyan kicsi még.*Mosolygok.* - Fekete cicám még nem volt.... vagyis rövid ideig se szóval érted mert nem az enyém.*Magyarázkodok.xd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 23:11 | Üzenet # 109 |
 Yaoista
| *Kérdésedre tértem magamhoz és nagyokat pislogok.* - Csak... vettem a cicának fekhelyet is... de ahogy látom talált magának jobb helyet, bár az foglalt. *Mosolyodtam el, hiszen te magad az én pihenő helyem voltál. Leraktam a földre, majd odaültem melléd és elkuncogtam magam halkan.* - Hát... jó lesz, ha adsz neki valami nevet. *Mosolyodom el.* - Mert tudod... még ha nem is a tiéd, nem maradhat név nélkül. *Kuncogtam, annyira imádtam ezt az oldalad.* - Hmmm... mert milyen cicád volt? *Kérdezem elmosolyodva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 23:19 | Üzenet # 110 |
 Yaoista
| *Biccentek de többet nem mondok.* - Majd kigondolom.*Mondom, majd csak elmosolyodom.* - Volt tarka, fehér, szürkés tudod olyan tipikus reklám cica.*Mosolyodom el.* - Még ilyen fekete szőrgombolyag nem volt. Nagyon szép, bár minden macsek a maga módján az. Nem gondolod?*Kérdezlek.* - Annyira mások, mint az emberek, sokkal egyszerűbbek, őszintébbek és odaadóbbak.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 23:31 | Üzenet # 111 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam, majd ahogy mondani kezded a dolgokat, csak tovább mosolyogtam.* - De... minden cica gyönyörű. *Jó volt látni a mosolyod, nagyon is.* - Pedig ugyan olyan önhatalmúak... Csodás kis teremtmények. *Mosolyodom el.* - Most már büszkélkedhetsz egy fekete és egy vörös cicával is. *Kuncogtam halkan.* - És... mikor voltak a cicád? *Érdeklődöm kedvesen. Jó volt kicsit beszélgetni így, mint kint. Sok mindent megtudok rólad, bár annak nem örülök, hogy miért is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 23:41 | Üzenet # 112 |
 Yaoista
| - De ők nem kegyetlenek.*Suttogom, majd csak két cicára elmosolyodom, tudtam jól, hogy magadra is gondolsz ugye.* - Gyerekkorom óta.*Elhallgatok.* - Akkor is volt kettő, amikor a családom meghalt.*Elhallgatok.* - Nem vihetem magammal őket.... szerencsére találtam gazdát nekik..... de biztos szomorúak voltak és visszajártak..... és kerestek minket.*Remeg meg picit a kezem.* - Szerencsére.... kutyánk nem volt akkor.*Fejezem be. Törpe csak dorombolxd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 00:01 | Üzenet # 113 |
 Yaoista
| - Ez igaz. *Értek veled egyet. Kicsit elszomorodom, ahogy a cicáid mondod.* - A gazdáik biztos nagyon vigyáztak rájuk. *Simítok finoman a kezedre. A kutyára nem tudtam neked mit mondani.* - Tudod... otthon vagy egy kutyám és van három macska is. Bár a cicák amolyan közösek. *Mesélem neked.* - Nem volt szívem magammal hozni a kutyám, mikor elköltöztem. Hozzászokott a nagy kerthez, meg hogy kedvére szaladgálhat. Bár elég lusta és többnyire csak döglik. *Kuncogtam.* - De akkor is kínzás lett volna elhozni...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 00:32 | Üzenet # 114 |
 Yaoista
| - Biztos, a barátaim voltak.*Suttogom. A kezemet nem veszem el, amikor rásimítasz.* - Megértem jobb is neki ott, de biztos hiányzik és te is neki.*Mondom.*- Nekünk is volt kutyánk szép hosszú élete volt.*Suttogom.* - Hmmm szóval kutya olyan, mint te.*Kuncogok, amitől cica megrázódik és rámnézz kómásan.* - Bocsika....*Simizem tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 00:52 | Üzenet # 115 |
 Yaoista
| - Hát.. gyakran jó lenne megölelgetni, mikor nem érzem jól magam. Mindig felvidított. *Mosolyodom el.* - Valahogy az állatokba ez be van építve... megérzik, ha nem érezd jól magad. *Mosolyodtam el. Ahogy a kutyátokat mondod, elmosolyodom.* - Nem egészen azért... *Nevettem el magam.* - Csak kicsit... Én azért aktívabb vagyok. *Kuncogtam. Ahogy a cica kómásan néz rád, hát kész voltam. Annyira édesek voltatok így együtt. Egy szó nélkül felálltam, majd kerestem egy fényképező gépet, majd visszajöttem és lefényképeztelek titeket.* - Ne haragudj... de... de... ez imádnivaló. *Közlöm és ott olvadoztam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 00:57 | Üzenet # 116 |
 Yaoista
| - Az biztos, de gondolom nem csak emiatt hiányzik.*Mondom, majd csak picit mosolygok, már kezdem túlzásba vinni.xd Tovább simizem, majd amikor fotózol igen meglepsz.* - Javíthatatlan vagy.*Csóválom a fejem, de nem haragszom.* - Mégis hol vetted őt? Mást kérlek ne vegyél.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 01:15 | Üzenet # 117 |
 Yaoista
| - Persze, hogy nem. *Mosolyodom el.* - Te meg továbbra is dögös... *Kuncogtam és leültem melléd vissza, ahol eddig ültem.* - Az az én titkom. *Mondom kedvesen, bár gondoltam nem vinnéd vissza, de nem kell neked tudni.* - Rendben, megígérem. *Mondom én is komolyan.* - De azért ő maradhat? *Kérdezem meg egy halvány mosollyal.* - Tudom, hogy azt mondtad pár nap, de... *Nézek rád én is úgy, mint egy kiscica xD.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 14:57 | Üzenet # 118 |
 Yaoista
| *Nem mondok semmit dögösre, még egos szöveghez sincs kedvem.* - Jól van.*Vonok vállat, ha nem akkor nem.* - Még meggondolom.*Mondom a nézéseddel se foglalkozok, most ez nem válik be.* - Nem kérek tényleg több meglepetést semmi félét.*Mondom komolyan, majd lehunyom szemem.* - Alszok még.*Suttogom de kicsit tovább simizem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 15:27 | Üzenet # 119 |
 Yaoista
| *Reméltem azért meghatlak, de nem sikerült, minden esetre elmosolyodom, ahogy simized a cicát.* - Rendben, megértettem. Megígérem, hogy amíg nem kérsz, nem kapsz meglepetést. *Nem akartalak kiborítani még jobban.* - Rendben, amennyit csak szeretnél. *Azért azon elkuncogtam magam, hogy a cica szinte elveszik a tenyered alatt. Tényleg nagyon édesek voltatok így együtt.* - Szép álmokat Mookyul... *Jövök ki inkább, hogy nyugodtan tudj pihenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 17:51 | Üzenet # 120 |
 Yaoista
| *Útközbe veszek többféle péksütit, mert gondolom úgysem ettél. Haza érve beköszönök.* - Szia édesem megjöttem.*Köszönök leveszem a cipőm és megkereslek.* - Jól vagy? És a gyerekek?*Kérdezlek, majd adok a homlokodra egy puszit, majd felnevetek.* - Vicces fejetek vágsz.*Vigyorgok leülök melléd.* - Hoztam kaját, tényleg egyél.*Teszem le az asztalra.* - Kölyök, hogy van?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 18:02 | Üzenet # 121 |
 Yaoista
| *Ahogy megjössz és köszönsz, eléggé ledöbbenek. Mármint nem a köszönésen, hanem azon, ahogyan köszöntél.* - Tessék? *Nézek sokkolódva, felét fel se fogtam, valahol ott a gyerek és a homlokpuszi között besokkoltam. Megráztam a fejem, mire magamhoz tértem.* - Rendben és nem vagy vicces... *Közlöm veled, de azért valahol még is, de most nem xD.* - Köszönöm, hogy hoztál... *Mikor Mookyult kérdezed, kicsit féloldalasan elmosolyodtam.* - Nem túl jól... hullámzóan. Egyszer kiborult, felszakad a keze és megégette cigivel, de lekezeltem. *Sóhajtok.* Beszélgettünk kicsit, mesélt pár dolgot. És vettem neki egy kismacskát. *Teszem hozzá úgy mellékesen.* - Most bent alszik a hálóban a cicával. *Ezen azért kicsit elmosolyodtam. Felálltam és odahoztam a fényképezőt, majd megmutattam a képet, amit csináltam.* . Nem bírtam ki... *Kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 18:24 | Üzenet # 122 |
 Yaoista
| - Chhh neked nincs humorod.*Mondom unottan.* - Ne köszönd csak egyél.*Mondom, majd ahogy folytatod az nem lep meg de macska igen.* - Macska?*Kérdezlek, majd a fotót meglátva elmosolyodom.* - Egyem meg.*Mosolygok.* - Gondolom mesélt erről is innét az ötlet.*Mosolygok, majd felállok és a szobához megyek, majd belesek. Így még jobban tetszik látvány de be is csukom az ajtót.* - Édesek, ez jó ötlet volt, de tényleg.*Mondom őszintén és leülök veled.* - Mielőtt elfelejtem Akihitot, majd hívd fel. Én nem tudtam beszélni vele, de Dim mondta, hogy Saturo dobta. Feltűnt a halott exe, aki nem halott.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 18:32 | Üzenet # 123 |
 Yaoista
| - Bocsi, csak még... szokatlan, hogy nem akarsz belefojtani egy kiskanál vízbe. *Mosolyodom el.* - Vagy ilyesmi... *Kuncogok.* - Igen, egy fekete bolyhos szépség. *Kuncogtam. A képre nem csodálom, hogy hogyan reagáltál.* - Igen... elmesélte, hogyan szeretett volna élni és hogy szerinte ez már lehetetlen. Én meg közöltem vele, hogy nem annyira lehetetlen. Ezért hoztam neki egy kiscicát. *Mesélem el, majd ahogy azt mondod jó ötlet volt, még el is pirultam kicsit, mert ez nem sűrű dolog volt.* - Köszönöm... *Mikor Akihitot mondod, figyelmesen hallgatlak.* - Tessék??? *Akadok ki és most nem tudtam mit csináljak.* - De én most... *Nem akartam itt hagyni Mookyult és hát ez látszódott is rajtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 19:11 | Üzenet # 124 |
 Yaoista
| - Jaja.*Vonom meg a vállam.:d* - Jól tetted. Olyan bolond főleg most.*Csóválom a fejem.* - Te most? Nem akarsz elmenni? Akkor te is cserben hagyod, de ez a te ügyed én csak átadtam az üzeneted.*Mondom.* - Amúgy ha érdekel a tornával jól halad és tényleg egy szépség még sérülten is.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 20:00 | Üzenet # 125 |
 Yaoista
| - Igen, bolond... *De az én bolondom.* - Nem az, hogy nem akarok... *Igazából féltem magára hagyni Mookyult még akkor is, mikor itt vagy.* - Köszönöm szépen... *Mondom hálásan.* - Az nagyon jó. Mikor jöhet haza? *Kérdezgetlek.* - És... Dim vigyáz rá rendesen? *Kérdezgetlek az első sokkból magamhoz térvén.* - Nem hiszem el, hogy ezt tette Saturo... *Szomorodom el.* - Tudom, hogy szép... ő mindenhogy gyönyörű.. *Mosolyodom el, mert hát nagyon szerettem és még mindig az én kis szerelmem volt.* - Majd beszélek vele... *Nem tudtam, hogy mit is mondjak neki.*
|
|
| |