2025.07.20, Vasárnap, 08:56
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2013.08.25, 20:17 | Üzenet # 126
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor meg? Én itt vagyok vele, vagy ez a baj?*Kérdezlek.* - Nos még azért hetek kérdése, meg mostanság nem tornázott, mert ugye ki volt.*Mondom.* - Elég nagy görénység.*Jegyzem meg, majd a folytatásra elvigyorodom.* - Bejön még mi?*Kérdezlek, majd csak felsóhajtok.* - Csak majd? Alig várja a hívásod. Én a helyedbe már felhívnám, de ezt csak én mondom.

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 20:47 | Üzenet # 127
Yaoista
- Nem ez a baj... én csak nem akarom magára hagyni többet. *Vallom be.* - Életem legnagyobb hülyesége volt, mikor azokat mondtam neki... *Mondom halkan.* - És mikor összejöttünk, megígértem neki, hogy bármi van, itt leszek vele. *Fejtem ki. Mikor azt kérdezed bejön-e még, elmosolyodom.* - Mindig szeretni fogom... Ha nem lettünk volna akkor ott egymásnak, hát nem tudom mi lett volna. *Mondom kedvesen, egy édes kicsit szerelmes mosollyal.* - Még nem tudom mit mondjak neki. *Gondolkozom el.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.08.25, 20:50 | Üzenet # 128
Yaoista
*Végighallgatlak és csak fejem csóválom.* - Attól még nem kell vele lenned minden percben, mert engedni se fogja, ha jobban lesz akkor se. Utálja a magányt, de azt is, ha megfojtják.*Mondom.* - Nem csak barátod és kicsit szereted, de mégis cserben hagyod. Elég idióta ötlet, mert így akkor őt fogod elveszíteni, de mint mondtam ez a én nézetem. Nem fogok ebbe beleszólni főleg, hogy nem ismerem, de ez mindenkinek fájna. Neked hogy esne?

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 21:43 | Üzenet # 129
Yaoista
- Ez most bonyolult. *Mondok csak ennyit.* - Tudom, tudom. *Sóhajtok fel. Felálltam és kimentem a telefonomért, de nem is jöttem vissza, hanem az előszobában leültem a földre a faltövébe és elkezdtem neki pötyögni. ~ Szia édesem! Sajnálom, de most nem tudok hozzád bemenni. Kérlek ne haragudj, de nagy baj van Mookyullal. Kérlek bocsáss meg. Remélem hamar meggyógyulsz. Szeretlek, légy jó. ~ Csak ennyit írtam és elküldtem. Remélem egyszer megbocsát nekem, mert nem akarom elárulni, de nem tudtam mit tehetnék. Nem tudok ketté szakadni sajnos. Pár perc múlva visszamentem és leültem, de nem mondtam semmit.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 22:37 | Üzenet # 130
Yaoista
*Szomorúan néztem ki a fejemből, nem tudtam mit fogsz szólni, de tudtam, hogy mérges leszel és megbántott. Hogy nem fogod nekem ezt egyhamar megbocsájtani. Mikor megcsörren a telefonom, tudtam, hogy te vagy az. Néztem pár percig majd felvettem.* - Szia... Sajnálom... nem viccelek... *Az én szemem is könnyes lesz.* - Most nem tudok bemmenni... Kérlek ne haragudj... ne gyűlölj meg... *Suttogom a telefonba.* - Nagyon sajnálom édesem, hidd el. De annyi időre nem tudok most menni...

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 22:52 | Üzenet # 131
Yaoista
*Ahogy meghallom, hogy sírsz, nekem is lefolynak a könnyeim.* - Nem Akihito én nem akarlak, de... kérlek... *Próbállak lenyugtatni, de kinyomod.* - Akihito... *Beszélek már a telefoncsöngésnek. Leteszem és szomorúan bámulom a telefonom.* - Sajnálom kicsim... *Suttogtam halkan, majd gyorsan megtöröltem az arcom. Nagyon utáltam most magam. Meg se érdemeltem, hogy beszélj velem. Felálltam és kimentem a fürdőszobába, hogy alaposan megmossam az arcom, majd visszamentem a nappaliba és némán leültem.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.08.25, 23:02 | Üzenet # 132
Yaoista
*Nem mondok többet csak dolgozni kezdek de közben figyellek. Nem mondok semmit akkor se amikor visszajössz már a sírás után, hanem kimegyek a konyhába picivel később egy bögrével térek vissza.* - Forró még.*Teszem le a bögrét, majd leülök melléd.* - Még megbocsáthat, ha küzdesz érte.  Most elveszítetted, de talán visszakaphatod, bár nem ismerem, de hallottam azt is, hogy Saturonak megbocsátott többször is.*Mondom, majd csak felsóhajtok.* - Szerencsétlen kölyök, azért sajnálom. Jól kifogta veletek.*Csóválom a fejemet.* - Dimnél jó kezekben van és én is szárnyaim alá veszem, lemerem fogadni, hogy most ismét nem akar modellkedni.

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 23:20 | Üzenet # 133
Yaoista
*Ahogy hozol nekem egy bögre teát, teljesen meglepődök.* - Köszönöm szépen... *Veszem el és fújkálni kezdem, hogy hűljön, nem mintha ez sokat segítene rajta.* - Én nem akartam őt soha bántani... *Mondom halkan. Tényleg nem akartalak így cserben hagyni, de bíztam benne, hogy meg fog nekem bocsájtani.* - Valószínű... miattam. *Mondom halkan, nagyon rosszul éreztem magam.* - Dim vigyáz rá nagyon... ugye? *Mert én most nem tudtam még Akihitora is vigyázni, még Mookyul is majdnem sok volt.* - Nagyon szeretem ennek ellenére... ő az én Akihitom. *Mosolyodtam kicsit el.*

MioDátum: Kedd, 2013.08.27, 15:42 | Üzenet # 134
Yaoista
- Olykor azokat bántjuk a legjobban, akiket szeretünk.*Jegyzem meg.* - Igen nagyon. Tetszik is neki a fiú, de amúgy is vigyázna rá látszik minden mozdulatán, nézésén és ahogyan beszél róla.*Mosolyodom el.* - Neki kell, majd bizonyítanod, de ne várd, hogy egyhamar elfogja hinni. Kiakadtam volna tény, hogy ha kölyköt hagyod magára, de másként is megoldhattad volna, én is nagyon sok mindent csinálok, de persze ez én vagyok.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.08.27, 21:45 | Üzenet # 135
Yaoista
*Nem mondtam semmit, hiszen így volt. Olykor akaratunkon kívül bántjuk meg a szeretteink.* - Tetszik neki? *Lepődök meg.* - Nem is tudom, miért lepődök meg... Akihito mindenkinek tetszik. *Nevettem el magam. Nagyon örültem, hogy Dim vigyáz rá.* - Igen... *Mondok csak ennyit halkan és beleittam a bögrébe. Nem tudtam még, hogy hogyan fogom ezt jóvá tenni, de tudtam, hogy mindent megteszek majd érte. Elvettem vmi péksütit és azt is majszolni kezdtem, bár nem voltam éhes, de ha már voltál ilyen kedves és hoztál nekem, csak meg eszem, vagy legalábbis eszek belőle.* - Volt még valami a kórházban? Mondott még valamit Dim? *Kérdezem meg még.*

MioDátum: Kedd, 2013.08.27, 22:00 | Üzenet # 136
Yaoista
- Nagyon tetszik.*Bólintok.* - Én is szívesen megdugnám egyszer - kétszer, biztos nagyon tüzes lehet az ágyba.*Nyalok végig az ajkaimon.:D Elhallgatok én is és rágyújtok.* - Cicusról beszéltünk meg feljött a kölyök is. Megkértem, hogy mutasson be egy orvosnak, aki nem más, mint Saturo orvosa. Beszéltem vele és segítene. Nem akartam orvost, de ha nincs más lehetőség szerintem nem lenne rossz ötlet, szerinted?

szela00Dátum: Kedd, 2013.08.27, 22:21 | Üzenet # 137
Yaoista
- ÓÓóóóhhh... *Nyugtázom a hallottakat és nem is tudtam, hogy féltékeny vagyok-e.* - Nem sok férfivel volt még... *Mosolyodom el.* - Saturo volt neki az első... Velem volt felül először. *Kuncogtam, mert ugyan részegek voltunk, de mégis annyira jó volt.* - Bár az igaz, hogy nem kell félteni. *Vigyorodom kicsit el, ahogy eszembe jutnak az együttléteink, meg hogy mennyit szeretkeztünk. Az orvoson elgondolkozom, mert nem is tudom.* - Hát... nem az az orvoshoz járós fajta... Erre meg valami olyasmit mondana, hogy senkinek semmi köze ehhez meg hasonlók... *Sóhajtok egy nagyot.* - Viszont szerintem tényleg segítene neki... Legalább annyit megérteni, hogy nem az ő hibája. *Mondom halkan.*

MioDátum: Kedd, 2013.08.27, 22:44 | Üzenet # 138
Yaoista
- Valóban? Így még jobban megakarom dugni, elvégre szabad pálya.*Vigyorgok, de nem viccelek simán megdönteném.:D* - Sejtettem.*Kuncogok.* - Igen tudom, tudod elég jól ismerem.*Mondom, majd csak felsóhajtok.* - Az biztos, hogy kifog rám nagyon akadni, de most ez nem lesz új.*Sóhajtok fel ismét elég gondterhelten.* - Más esetben rég behúznék neki, hogy így beszél velem, bár más esetben nem tenné ezt.

szela00Dátum: Kedd, 2013.08.27, 23:15 | Üzenet # 139
Yaoista
- Dimmel egyezkedj most. *Nevettem el magam. Bár gondoltam Akihito se menne bele csak úgy.* - Tudom, nem azért mondtam. *Mosolyodtam el kicsit.* - Most mindenre kiakad... először a cicát se szerette volna... most meg hát látod. *Nevettem el magam, ahogy eszembe jut a kép.* - Más esetben már rég nem lennék itt, mert megütött... De tudom, hogy egyébként sosem tenne ilyet. *Mondom lágy hangon.* - Igazából... szerintem le sem esett neki, hogy mit művelt le tegnap, annyit ivott. Meg... ma sem vagyok benne biztos, hogy mindent felfog. *Mondom komolyan.* - De van, amit jobb is ha nem. *Mondom kicsit elmosolyodva, de az a szomorú mosolyom volt.*

MioDátum: Kedd, 2013.08.27, 23:35 | Üzenet # 140
Yaoista
- Őt is megdugnám, hmmm sőt egy hármas.*Nevetek fel.* - Persze nem akarok belekontárkodni semmibe.*Teszem hozzá.* - Igen érzelmileg nagyon instabil.*Suttogom és elszívom a cigit.* - Sose ütött volna meg téged amúgy.*Mondom komolyan.* - Mond csak miket mondott ma?*Kérdezlek és az arcodra simítok.* - Hééé tudod, hogy nem gondolja komolyan.*Mosolygok rád KEDVESEN:D*

szela00Dátum: Kedd, 2013.08.27, 23:54 | Üzenet # 141
Yaoista
- Istenem... te csak a farkaddal gondolkodsz? *Kérdezlek, bár viccelődve, nem komolyan. De volt benne egy kis féltékenység is :D.* - És még finoman fogalmaztál. *Sóhajtok egyet halkan, mert amúgy nagyon aggódok Mookyulért.* - Igen, tudom... *Mosolyodom el.* - Sosem tenne olyat, amit nem szeretnék. *Nő meg még jobban a mosolyodom. Kérdéseden meglepődök, de azon még jobban, hogy az arcomra simítasz, na meg a mosolyodtól kész vagyok. Akaratlanul is elpirultam, mert hát alapból nagyon jóképű voltál és ez a mosoly, hát nah. Még így is hatással volt rám egy picit.* - Te maga vagy az ördög. *Nyugtázom, de viccelek.* - Csak el akart zavarni... ma úgy négyszer-ötször küldött el a fenébe, ja és tudtomra adta, hogy sosem fogok még csak a nyomodba érni se. *Mondom halkan.* - Igazából... csak ott bántott, ahol a legjobban tud és még csak mérges sem lehetek rá, mert tudom, hogy nem önmaga. De még mindig jobb, hogy nem esik le neki semmi, mintha direktből mondaná. *Mondom halkan.* - Tudom, hogy nem gondolja komolyan... de attól még nagyon tud fájni, de azt hiszem neked ezt nem kell magyarázni... *Mosolyodom el én is lágyan.*

MioDátum: Szerda, 2013.08.28, 00:24 | Üzenet # 142
Yaoista
- Csak van szemem és férfiból vagyok.*Vigyorgok.* - Tudok a farkammal gondolkozni, de hogy mindig igen nagy túlzás.*Mondom bár tudom, hogy viccelsz azért ezt hozzá rakom.* - Ahogyan te is szoktál.*Vigyorgok.* - Igen tudom.*Bólintok, hogy olyat tesz, ami másiknak jó. Amikor elpirulsz felnevetek.* - Eddig ez a legszebb bók és meg kell hagyni így elpirulva még szebb vagy a végén még bűnbe viszel.*Nevetek fel, majd csak hallgatlak komoran.* - Tudom, hogy fáj nekem se esett jól. Erősnek kell lennünk, bár én alapból az vagyok, de ez engem is megvisel.*Sóhajtok fel.* - Rád büszke vagyok, de tényleg. Nem hittem volna, hogy tartani fogod magad főleg, hogy milyen ízelítőt kaptam.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.08.28, 00:54 | Üzenet # 143
Yaoista
*Csak elmosolyodtam, tudtam hogy tudod, hogy nem mondom komolyan. ha így gondolnám, nem is így állnék hozzád. Nem mondtam nagyon semmit, csak mikor a pirulásom említed.* - Köszönöm, de nem hiszem, hogy bűnbe vinnélek... mész te magadtól. *Kuncogtam, azért márt kicsit lazábban fogtam én is a dolgokat.* - Hát... valahogy sejtettem, hogy nem esett jól. *Mondom halkan, a folytatáson csak elmosolyodtam.* - Csak a lehető legrosszabbkor bunkkantál fel a semmiből... *Mondom elmosolyodva.* - Azt tényleg sajnálom... *Sóhajtok egyet.* - Ez önzőség.... ismét... *Rossz volt szembesülni vele, hogy mennyit is vagyok önző.* - De nekem szükségem lett volna, hogy együtt legyünk akkor kicsit. Nagyon nagy szükségem... mert tudtam, hogy nagyon sokáig utána nem leszünk úgy együtt... *Mondtam halkan.* - És hát dühös voltam nagyon meg féltékeny... nem egyszerű elfogadni a kapcsolatotok.

MioDátum: Szerda, 2013.08.28, 01:17 | Üzenet # 144
Yaoista
- Igaz és helyes válasz.*Vigyorgok, végre vetted a lapot, majd ismét csak végighallgatlak.* - Mindig is érzékem volt az időzítéshez.*Nevetek fel.* - Nem csak erre gondolok, hanem hogy alapból milyen kis érzékeny vagy és ezért hittem most főleg nem fogod bírni a dolgokat, de nem így lett, pedig most még érhető is lenne, ha kevésbé tartanád magam. A lényeg, hogy nem haragszom. Megértem, hogy vele akartál lenni, de ne mond azt, hogy nagyon sokáig nem lesztek együtt, mert oké most úgy tűnik, de bármi lehet még.*Próbállak biztatni és ezzel magam is, mert azt jelenti, hogy jobban lenne.* - Megértem a  féltékenységed más is az lenne és nehéz megérteni a kapcsolatunk. Igazából ezt csak mi érthetjük vagy teljesen mi se.*Mosolyodom el.* - Viszont tudod jól, hogy el kell fogadnod vagyis megtűrnöd nincs más választásod.*Mondom komolyan.* - Már kezdesz kedvelni nem? A végén még belém szeretsz.*Nevetek fel, persze viccelek.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.08.28, 01:29 | Üzenet # 145
Yaoista
- Ezt azt hiszem alá tudom írni. *Mosolyodtam el én is.* - Igen, Mookyul is ezzel jön mindig... ha még érzékenyebb is vagyok, mint ti.... na jó, tényleg érzékeny vagyok, még a Titanicon is sírtam. *Kuncogtam.* - Akkor sincs olyan dolog, amiért érte ne tartanám magam. *Mosolyodom el.  Jó volt hallani, amit mondasz, kicsit talán szükségem is lesz rá.* - Remélem igazad lesz... *Mondom komolyan, hiszen tényleg hinni szerettem volna benne, hogy minden rendben lesz nagyon hamar.* - Igazából megérteni már inkább nem is próbálom, csak feldolgozni... *Vallom be őszintén.* - Igen, tudom... egyszerűbb, ha elfogadom, különben később csak veszekednénk és... ne haragudj a kifejezésért, de nekem nem érsz annyit, hogy folyton miattad marjuk egymást. *Ez így elég hülyén hangzott, de így volt végülis xD.* - Igen, már kezdelek... már látok olyat, amiért nem utállak. *Kuncogtam.* - Persze... nagyon valószínű. *Kuncogtam, de persze cinikusan mondtam.*

MioDátum: Szerda, 2013.08.28, 16:12 | Üzenet # 146
Yaoista
- Nem lep meg.*Nevetek fel.* - Feldolgozni mi? Ez is egy megfogalmazás.*Mosolyodom el, majd igen csak felháborodok.* - Ez most fájt.*Játszom a sértet, majd felnevetek.* - Ne is érjen annyit.*Borzolom meg a hajad.* - Helyes, ezzel én is így vagyok.*Mosolygok.* - Igen nagyon.*Vigyorgok.* - Most te ne vedd zokon, sőt ezzel meg is nyugtatlak, hogy te olyan személy vagy, akibe nem tudnék beleszeretni és járni se.*Vigyorgok.* - Lássuk be az ágyban még ellennék, de hogy mi ketten járjunk kizárt.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.08.28, 16:34 | Üzenet # 147
Yaoista
*Elmosolyodtam, majd a megjátszott felháborodásodon elkuncogtam magam.* - Nem is fog. *Öltöttem édesen nyelvet.* - Lehet csak meg kellett találni a közös pontokat. *Mosolyodom el kicsit. Elnevettem magam, azon, hogy nem tudnál bele szeretni.* - Ne vedd zokog... de ez részemről is így van. *Kuncogtam.* - Én ezeket a sötét rejtélyes dolgokat nehezen viselem, Mr. Maffia főnök. *Kuncogtam, persze nem ez volt a fő ok, amúgy sem, de nem bírtam ki, hogy ezt ne jegyezzem meg neked. Mi egyszerűen csak nem passzoltunk össze úgy.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 14:49 | Üzenet # 148
Yaoista
- Nem veszem.*Nevetek fel, majd ahogy folytatod villannak a szemeim, de csak egy kis pillanatra.* - Miket beszélsz már megint?*Nevetek de ez csak álca*

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2013.08.29, 15:09

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 15:25 | Üzenet # 149
Yaoista
*Én nekem fel se tűnt az a villanás, csak kérdésedre kuncogtam én is.* - Mookyul magyarázott valamit, mikor nem volt teljesen magánál most. A lényege annyi volt, hogy vannak kapcsolataid, amiről jobb, ha nem tud és ezt elfogadta meg kiakadt, hogy megmentetted a ribit, mert hogy te fordított esetbe ennél sokkal durvább lettél volna. *Mondom el nagyjából a történetet.* - Gondolom betoncsizmával a tóba hajítottad volna. *Nevettem el magam, mert csak vicceltem, ilyen csak a filmekben van. Elmondtam még azt is, hogy velem kapcsolatban is mit mondtál, hogy már csak azért is legyek veled jóba.* - Meg... nem azért... én se vagyok ennyire hülye... bár én inkább nem is akarok semmit tudni. *Nyugtázom gyorsan.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 15:43 | Üzenet # 150
Yaoista
- A kölyök nem beszámítható.*Közlöm és igen csak mérges vagyok rá, hogy pofázott.:D* - Igen vannak kapcsolataim, de azért a kölyök túloz.*Mondom, nem kellett neked tudnod az igazat, mivel közöd nem volt hozzá.* - Nincs is miről tudni.*Mondom tökre nyugodtan, gondoltam csak beveszed.*

Keresés: