2025.07.20, Vasárnap, 08:48
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 15:56 | Üzenet # 151
Yaoista
*Igazából rád hagytam, bár nem vettem be a szöveged és ez látszott is. Önmagában, ha valaki csak úgy képes befogni a média száját, annak van valami a kezében. De abban is biztos voltam, hogy nekem csak jobb, ha nem tudok semmit.* - Ne legyél rá mérges... *Azért az feltűnt. De nem akartam, hogy most emiatt mérges legyél rá.* - Kezdelek megkedvelni, de nem azért, amit ő mondott... vagyis de, azért is, amit mondott. *Gondolkozom el.* - Mármint... korábban mondtam, hogy jó ember vagy és nagy szíved van, csak jól titkolod és végülis igaza lett. *Kuncogtam. Annyira aggódtam Mookyulért, néha az ajtóra pillantottam.* - Szerinted... mikor lenne értelme egyáltalán, ha hazajönne velem?

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 16:29 | Üzenet # 152
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Jó jó.*Bólintok, hiszen igaz, nem direkt csinálta, de jobb, ha résen vagyok.* - Továbbra is titkolni fogom.*Nevetek fel.* - Nem hittem volna, hogy ilyen bókot hallok tőled.*Vigyorgok.* - Nos mindenképpen várni kell még. Nem lenne jó, ha szüleidnek is beszólna, szóval meg kell várni, amíg ilyen szinten lenyugszik.*Mondom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 17:20 | Üzenet # 153
Yaoista
- Ez nem bók volt... én tényeket közöltem. *Kuncogtam. A folytatásra elhallgattam és végül bólintottam.* - Igen... én sem most rögtön akartam beletuszkolni a kocsiba és na már most megyünk... Jó is lenne, szerintem ezt még akkor sem lehetne kikönyörögni, ha nem ez lenne a helyzet. *Mondom viccelődve, bár komolyan gondoltam, hiszen biztos aggodnál, hogy csak zavarnál.* - Anya alig várja, hogy megismerje. *Mosolyodom el.* - Már annyit meséltem Mookyulról neki... már nagyon kíváncsi. *Kuncogtam. Bár nem most meséltem azt a sok mindent, hanem mikor igyekeztelek meghódítani, de mondjuk később is.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 17:50 | Üzenet # 154
Yaoista
- Értem.*Mosolyodom el.* - Igaz, makacs egy dög.*Csóválom a fejemet, majd csak hallgatlak.* - Biztos nagyon fogják szeretni. Én bárkinek bemutattam mindenki imádta, nem is lehet nem szeretni.*Mosolygok és most is nagyon lágy hangon beszélek róla.*  -  Jót is fog neki tenni, meg a kis hercegnőm is.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 18:01 | Üzenet # 155
Yaoista
- Nem is tudom kitől tanulhatta, khm. *Köszörülöm meg a torkom.* - Hát.. apa lehet eleinte kicsit tartózkodó lesz... sosem tudta nagyon kezelni a fiú ügyeimet. *Nevettem el magam.* - Kell neki egy kis idő. *Mosolyodom el.* - Anya meg... hmm.. tuti agyon fogja ölelgetni és csak olyat fog főzni, amit Mookyul nagyon szeret. *Már magam előtt láttam az egészet és nagyon vártam.* - A nagyi is biztos nagyon fogja szeretni... örülni fog, hogy kapott még egy unokát. *Nevettem el magam.* - A bátyámmal meg nagyjából egy idős, úgyhogy tuti jól kifognak jönni. *Én tényleg szerettem volna, ha a családom részének érezné magát.* - Kíváncsi vagyok a kislányodra... *Elmélkedek.* - Mutattál képet, de... természetileg, kíváncsi vagyok milyen lehet. *Mosolyodtam el. Nem tudtam, milyen a volt feleséged, de egybe biztos voltam, tudja a kiscsaj, hogy mit akar.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 18:41 | Üzenet # 156
Yaoista
- Én se.*Vigyorgok.* - Szerintem ez természetes az a fő, hogy elfogadják.*Mosolygok.* - Nagyon jó dolga lesz, engem nem akarsz elvinni?*Kuncogok.* - Majd megismered. Most később tudok haza menni meg elkezdeni a költözködést és minden mást. Így is rengeteg dolgom van.*Mondom.* - Már nagyon hiányzik a hercegnőm.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 19:06 | Üzenet # 157
Yaoista
- Akkor nézz tükörbe és meglátod. *Kuncogok.* - Igen, ez igaz. *Mosolyodom el.* - Hát... meglátogathatsz minket, ha gondolod. Elhozhatod a kislányod is. Van egy kutyám, nagy szőrlabda, szeretné. *Nevettem el magam.* - Hát ezt sejtettem. Ha tudok, segítek bármiben szívesen. *Mondom kedvesen, gondoltam ne te küzdj mér meg mindennel. Oké, nem az, hogy nem tudod megcsinálni, mert te Superman vagy, csak nem kívül hordod az alsógatyád, de azért na.* - Képzelem... Biztos te is hiányzol neki. Abból, amit eddig tudok, nagyon odavagytok egymásért. *Mosolyogok kedvesen.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 19:39 | Üzenet # 158
Yaoista
- Nem értem mire célzol.*Vigyorgok.* - Tényleg? Ez kedves, akkor elfogadom a meghívást.*Mosolyodom el.* - Biztos élvezné.*Mosolygok.* - Igen tudom. Te csak legyél itt az elég, meg egyél rendesen.*Mosolygok, azért látszik, hogy apuka vagyok.* - Igen oda, apuci szerelme.*Nevetek fel.* - Volt nejem is csodás asszony. Kezdjük ott, hogy elvisel engem.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 20:07 | Üzenet # 159
Yaoista
- Nem? Nagy kár. *Kuncogok.* - Nem, csak viccből mondtam. *Mosolyodom el, bár igazából ezt mondtam viccből.* - Rendben, igyekszem. *Bár az evést nem tudom, hogy oldom meg, de igyekezni fogok. Azért jól esett. Ezen az apuci szerelmén azért elnevettem magam, mert ez édes volt, akárki akármit mond.* - Nem azért... de tényleg így van. *Nevettem el magam.* - Öhm... most... hát... hogy tudta ezt így... elfogadni? *Nem tudtam, hogyan kérdezzem meg, hogy hogyan engedte, hogy csak úgy szexelgess pasikkal.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 20:34 | Üzenet # 160
Yaoista
- Ohhh kár.*Sóhajtok, majd felnevetek. Jó, hogy így eltudunk hülyülni.* - Hogy férfiakkal is vagyok?*Mosolyodom el.* - Már amikor elkezdtünk randizni, akkor elmondtam neki, hogy nem tudok lemondani a férfiakról és ez így ment tovább. Egymásba szeretünk és megkértem a kezét később, de akkor is elmondtam, ha el is veszem, akkor is lefogok feküdni férfiakkal. Nyílt lapokkal játszottam, ahogyan mindig is. Ő ezt is elfogadta, csak annyi kérése volt továbbra is, hogy ne hanyagoljam őt és hogy mondjam el, ha elmegyek. Tudom, hogy ezt így furcsa hallani és más se értené meg. Lehet rólam bármit gondolni, én ilyen vagyok. Egyedül a kölykökkel voltam együtt úgy, hogy csak vele, mert ő mindent megadott nekem amire szükségem van.*Mosolyodom el.* - Amúgy a feleségemmel elváltunk, mert elmúlt szerelem, de mint embert, barátot nagyon szeretem. Ő egy nagyon jó ember és engem is jobbá tett, emellett nagyon jó anyuka és feleség. Nálam sokkal jobbat érdemel. Tisztában vagyok vele, hogy milyen ember vagyok és, hogy nehéz velem együtt élni, de két embernek sikerült már, talán fog egyszer másnak is.

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 20:48 | Üzenet # 161
Yaoista
- Hát.. igen. *Nyögöm ki. Csöndesen hallgattalak, de nem ítélkeztem egyáltalán a te életed volt Azért Mookyulnál összeszaladt a szemöldököm, mert te csak már az enyém voltál.* - Tényleg csodálatos nő lehet. *Írom alá és elmosolyodtam.* - Nem vagy olyan szörnyű, mint hiszed... meg mint én hittem először. *Nevettem el magam. Kicsit elhallgattam, mert nagyon foglalkoztatott a kérdés és végül kinyögtem.* - Ha Mookyul... megadott mindent... akkor... miért menetetek szét végülis? Mármint... ne érts félre. Mookyul az enyém. *Kuncogtam.* - De ezt nem értem akkor sem...

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 21:00 | Üzenet # 162
Yaoista
- Az hát.*Mosolygok.* - Nem is mondtam, de azt is tudom, hogy milyen vagyok.*Mosolygok, majd a kérdésed meglep.* - Micsoda személyes kérdések.*Kuncogok.* - Először is a kölyök nem a tulajdonod.*Jegyzem meg, de ez már csak kötekedés.* - Magam se tudom, de tényleg. Hiszen úgy teljesen sose mondtuk ki, hogy együtt vagyunk és így azt se, hogy vége, kivéve azt amikor közölte velem, hogy nem akar velem sexelni már. Mi magunk se tudjuk a választ, az biztos, hogy mindig is fontos személy lesz az életembe és tudod azt hiszem igen még mindig szerelmes vagyok belé, nem úgy, mint régen, de egyre inkább rájövök és ez sose múlt el és szerintem nem is fog.*Vallom be.* - Ne félj nem készülök semmire, de ha ő jön hozzám, nem küldöm el.*Mondom, de ezt tudod.* - Lassan mennem kell el ismét, szeretem volna kicsit beszélgetni vele, azért hiányzik a társasága nagyon is.

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 21:14 | Üzenet # 163
Yaoista
- Bocsi, én csak... kíváncsi vagyok. *Kuncogtam.* - Hmm... tudom... jelenleg egy kiscica bitorolja. *Mosolyodtam el, kötekedtem én is kicsit. Fura volt hallgatni, de nem is az volt igazán fura. Valahogy úgy éreztem, hogy Mookyul is valahogy így van veled.* - Tudom... *Ezt tudtam magamtól. Ha Mookyul kezdeményezne, akkor nem lennék akadály.* - Ha nem lettem volna itt... most összejöttetek volna. *Mondom halkan. Még mindig féltem nagyon, hogy meggondolja magát, habár ezt igyekeztem elhessegetni.* - Mindegy... *Ezt magamnak mondtam igazából.* - Hát ebben biztos vagyok... mindenkinek hiányzik... csak ő nem veszi észre. *Húzom féloldalas mosolyra a szám.* - Én viszont örülök, hogy mi tudtunk beszélgetni. *Vallom be, de komolyan is gondolom.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 21:27 | Üzenet # 164
Yaoista
- Úgyse válaszolok, ha nem akarok.*Vigyorgok.* - Igen és szerintem most a macska ellen senkinek nincs esélye.*Nevetek fel.* - Nem olyan biztos az.*Mondom, majd csak bólintok.* - Nagyon hülye tud lenni.*Sóhajtok fel.* - Ohhh de édes vagy.*Vigyorok.* - Én is így gondolom, viszont Rokuro ne törd a buksidat feleslegesen. Nem fogunk mi összejönni, mondtam neked nem?*Simizem meg buksid.* - Nyugalom nyugalom.*Simogatom tovább a fejed, majd lesimítok válladra és ott is megsimogatlak.:D*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 21:52 | Üzenet # 165
Yaoista
- Ez is igaz. *Kuncogtam.* - Hát nagyon úgy fest. De azért majd remélem picit mégis. *Mosolyodtam el, bár most úgy voltam vele, ha a cica lefoglalja és nem fog hülyeségeken gondolkozni, akkor kibírok egy kis mellőzést.* - Hát csak kicsikét... *Kuncogtam a hülyén, mert így volt.* - Jó-jó, elhiszem... de mégse. *Nevettem el magam.* - Ez bonyolult.. egy felől nagyon féltékeny vagyok, egyik másik részről... hát... megértem, hogy mennyire fontos a kapcsolatotok. *Mosolyodom el a fejem simogatásán, de kezdtem úgy érezni magam, mint egy macska, akit simogatnak és nem igen tudtam mit kezdeni a helyzettel xD.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 22:14 | Üzenet # 166
Yaoista
*Mosolygok rajtad.* - Megértelek teljes mértékben.*Mosolygok.* - Jó fiú vagy Rokuro.*Simogatom tovább vállad, majd a karod, majd hirtelen magamhoz ölellek.* - Jól tartod magad, de az se legjobb, ha mindent magadba fojtasz, ha akarsz most sírhatsz.*Suttogom füledbe. Erős mégis védelmező ölelésem.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 22:30 | Üzenet # 167
Yaoista
*Nem értettem mi van hirtelen. Csak elmosolyodtam, hogy jó vagyok, aztán pedig teljesen ledöbbentem, ahogy magadhoz húzol és megölelsz.* - Én... jól vagyok... *Persze nem voltam jól és hiába mondtam ezt, valahogy mégis eleredtek a könnyeim. Nehéz volt magamba tartani és fojtani mindent, főleg úgy, hogy mennyit bánt Mookyul, még ha tudom is, hogy nem direkt. Kicsit elkezdtem rázkódni, majd szimplán kitört belőlem a zokogás, de még így is próbáltam visszatartani, amennyire csak tudtam. Nagyon leterhelő volt ez az egész.* - Szeretem... annyra szeretem... *De csak ennyit mondtam és sírtam tovább.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 22:47 | Üzenet # 168
Yaoista
- Persze, persze. *Suttogom, majd ahogyan elkezdesz sírni jobban magamhoz ölellek.* - Igen tudom... *Suttogom és hátad kezdem el simogatni. Nekem is nehéz volt, de én mégis erősebb személyiség vagyok, te meg túlságosan érzékeny, na meg egy gyerek, így nem is hibáztatlak egyáltalán, sőt tényleg büszke vagyok rád.* - Minden rendben lesz, megígérem.*Suttogom lágy hangon, hozzád még így nem beszéltem.* - Sírj csak sírj... *Suttogom és még puszikat is adok.:D*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 23:05 | Üzenet # 169
Yaoista
*Csak bólogattam, hogy minden rendben lesz. El se hittem, hogy ilyen is tudsz lenni, azt meg pláne nem, hogy velem. Szavaidra csak jobban odabújok, vagyis hát most már rendesen és komolyan kapaszkodok beléd. Ebbe aztán benne volt minden. Félelem, magány, aggódás, fájdalom. Lassan, nagyon lassan elcsitultam és már csak szipogtam, de még kicsit reszkettem és hát kicsit visszafojtottam.* - Sajnálom, én nem akartam... *Suttogom. Úgy megszoktam, hogy letoltok, hogy sírok, hogy még így is rossz volt. Valahol meg akartam mutatni, hogy képes vagyok én is magamban tartani, még ha nem is szokásom. Még picit potyogtam a könnyeim, kicsit el is áztattalak, bár nem direkt.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 23:39 | Üzenet # 170
Yaoista
*Tovább simizlek és puszillak na meg nyugtatóan beszélek hozzád. * - Ne sajnáld most teljesen normálisan ha kiborulsz, nagyon ügyesen tartottad magad, de ha bármikor sírnod kell én itt vagyok.*Mosolyodom el.* - Kicsike ne hasonlíts össze minket, teljesen mások vagyunk és ez nem baj.*Eltollak de csak annyira, hogy fújd ki az orrod és könnyeid is letörlöm.* - Így is nagyon szép vagy. Gyönyörű szemeid vannak, nem csoda, hogy a kölyök mennyit áradozott rólad már akkor is, amikor még nem is volt köztetek semmi.*Mosolygok és próbállak feldobni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 23:49 | Üzenet # 171
Yaoista
*Csak kicsit elmosolyodtam szavaidra és bólogattam.* - Köszönöm... *Mondtam halkan. Csak bólogattam, hogy nem baj, hogy nem vagyunk egyformák. Ki is fújtam az orrom, tiszta takony voltam már.* - Gondolom mennyire lehetek szép csupa könnyesen és taknyosan. *Mosolyodtam el, de csak vicceltem.* - Mindig mentem utána... *Mosolyodtam kicsit el.* - Mert ő rám sosem ért Akihito miatt... *Kuncogtam, bár nem voltam még rendbe, de ez segített.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 23:56 | Üzenet # 172
Yaoista
- Bármikor.*Mosolygok.* - Tudod, hogy sose hazudnék, nem az a fajta vagyok, ha ronda lennél simán megmondanám.*Nevetek fel.* - Sokkal többet volt ott nálad, mint hiszed. Igen mivel úgy hallottam Akihito egy vadóc és ott kellett lennie, de nálad azért volt ott, hogy gyönyörködjön benned.*Hajadat füled mögé simítom.* - Különben meg veled van nem? Összeszedjük őt és minden oké lesz.*Mosolygok és kapsz tőlem még egy puszit az arcodra.* - Jobb egy kicsit?

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 00:09 | Üzenet # 173
Yaoista
- Igaz, ott a pont. *Nevettem el magam.* - ÉS én erről miért nem tudok? *Kérdezek rá. Hiszen nem sokszor láttalak.* - Htá... Akihito... szenvedélyes és temperamentumos. *Nevettem el magam. A gyönyörködésre elpirultam. Szégyellősen pillantottam rád, ahogy a fülem mögé simítottad a hajam.* - Igen, velem. Rendben, kaparjuk össze. *Elkuncogtam magam a puszin és én is adtam egyet.* - Igen, jobban... *Kicsit elgondolkoztam, majd átöleltelek, de ilyen kisgyerekesen.* - Köszönöm... *Ismétlem meg hálásan, majd elengedtelek és elmosolyodtam, de már sokkal megkönnyebbülten, mint ma akármikor.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 00:19 | Üzenet # 174
Yaoista
- Mert nem kell mindent tudnod.*Kacsintok rád.* - Jó is az.*Kuncogok.* - Olyan édes vagy.*Mosolygok. Tényleg megkedveltelek, persze, ha bántanád a kölyköt, akkor kapnál.:D.* - Még puszit is kapok már megérte.*Mosolygok.* - Nem kell.*Ölellek vissza.* - Most már sokkal jobb ez mosoly. Tudod Rokuro, olyan vagy leginkább, mintha kisöcsém lennél. Agyamra tudsz menni és lecsapnálak többször is, de amúgy kedvellek téged nagyon is. Te meg főleg olyan vagy, akire vigyázni kell.*Kuncogok, de nem rosszból.* - Bár attól még simán megdugnálak.*Vigyorgok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2013.08.30, 00:41

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 16:41 | Üzenet # 175
Yaoista
- De ezt kellene... *Közlöm veled makacsul, mert hát én élvezem, mikor néz Mookyul. Azon, hogy édes vagyok, csak elmosolyodtam.* - Ugye? *Nevettem el magam a puszira.* - Hmmm... nem is tudod, mennyire képes vagyok bárki agyára menni... *Kuncogtam.* - Kérdezd meg a tesóm... ez a kisöcsik dolga. *Kuncogtam. Szegényt párszor kikészítettem, pedig nagyon szeretjük egymást.* - Szerencsére csak feltételes módba. *Kuncogtam el magam, mert hát jelenleg Mookyul az egyetlen, akivel aktívan ágyba bújnék, de ki se kelnék.*

Keresés: