Mookyul - Rokuro
|
|
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 16:55 | Üzenet # 176 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Vele beszéld majd meg.*Mondom.* - Eltudom képzelni, nekem már az is sok volt, amit tapasztaltam.*Jegyzem meg. Nem bírtam hosszabb távon olyan ukékkal együtt lenni, mint te. Erősebb személyiségek illetek hozzám. Többire, csak bólintok.* - Most megyek tovább, majd sietek haza, ha valami van akkor hívjál. Most bemegyek a céghez, majd az interjút intézem stb stb.*Mondom miközben készülök, majd bemegyek a kölyökhöz és homlokon puszilom és a cicát is megsimogatom, de semelyikük nem ébred fel.* - Na léptem.*Intek és elindulok kifele.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 17:11 | Üzenet # 177 |
 Yaoista
| - Igaz. *Értettem egyet.* - Nem így mentem az agyára... jó, persze veszekedtünk sokat, de... hát más. *Mondom őszintén.* - Rendben... *Nézlek, ahogy készülődsz, majd eszembe jut még valami. Utánad mentem, majd megfogtam a karod és odanyújtottam a kulcsom.* - El tudnál menni hozzám és hozni nekem pár ruhát? *Fontos volt, amit mondtál nekem, meg amilyen voltál velem, de nem tudtam, hogyan mondjam ezt el.* - Tudod... nekem... kezdesz olyanná válni, mint egy nagybácsi... és én szeretem ezt az érzést. *Mondom végül, nem tudtam jobban megfogalmazni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 17:39 | Üzenet # 178 |
 Yaoista
| - Vágom. *Mondok csak ennyit, hiszen nekem is vannak testvéreim tudom milyen ez. Amikor megfogod karom megfordulok.* - Igen?*Vonom fel szemöldököm, majd ahogyan megkérsz, azért meglep.* - Most az egyszer, de ebből nem csinálunk rendszert. Nagyon sok dolgom van és erre te is képes vagy. *Jegyzem meg.* - Helyes, na de mára elég lesz az érzelmekből. *Mondom.* - Írd le a címed meg hogy mi kell, mert nem fogok kétszer fordulni. *Mondom.*
Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2013.08.30, 17:50 |
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 19:19 | Üzenet # 179 |
 Yaoista
| - Köszönöm, köszönöm, köszönöm!! *Örülök meg nagyon, mert ez tényleg nagyon rendes volt most tőled és tényleg megörültem. Mikor mondod, hogy elggé az érzelmekből, elkuncogtam magam.* - Igen is nagyfőnök... *Mosolyodtam el. Megadtam a címem és tényleg nagyon hálás voltam.* - Ígérem meghálálom valamivel. *Mondom komolyan. Bár nem tudtam mivel, de gondoltam majd kitalálok valamit, aminek örülnél.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 19:24 | Üzenet # 180 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom azért rajtad.* - Viselkedj jól és egyél rendesen, ennyi bőven elég.*Mosolygok.* - Ez tetszik.*Célzok a megszólításra, majd tényleg elmegyek intézni a dolgom, a kölyök pedig kicsivel később felkel.* - Szia.*Köszön neked a macskával kezébe és leül melléd.* - Egyedül?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 19:40 | Üzenet # 181 |
 Yaoista
| *Én visszamegyek a lakásba és hamizok kicsit majd kidöglök a kanapén és kapcsolok tévét. Tényleg jobb lett picivel a közérzetem, segített, hogy kisírhattam magam és kiadhattam magamból a dolgokat. Mikor kijössz a cicával, elmosolyodtam.* - Szia... *Felültem a kanapéra törökülésbe és feléd fordultam.* - Igen, Lee nem rég ment el... rohangál, mint egy mérgezett egér... *Kuncogtam, majd a cicus is megsimogatom kedvesen.* - Láttam jót aludtatok... *Mondom kedvesen, közben finoman simizem.* - Olyan kis puha... *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 19:53 | Üzenet # 182 |
 Yaoista
| - Értem. *Bólintok.* - Igen jót. *Bólintok ismét.* - Az. *Mosolygok, majd elkezd panaszkodni.* - Éhes vagy?? Gyere eszünk. *Mondom, majd kimegyek vele és visszajövök tejjel, amit kikészítettél.* - Egyél csak. *Teszem le.* - Ügyes vagy. *Simogatom meg a fejét, majd visszaülök melléd és rágyújtok, de a köntösöm szétnyílik és ugye pucér vagyok.:D* - Hogy ízlik neki. *Nézem őt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 19:59 | Üzenet # 183 |
 Yaoista
| *Hát az biztos, hogy nem voltál valami szószátyár, de legalább már nem akartál elüldözni. Mikor a cica rákezd és ahogy gondoskodsz róla, hát kész voltam. Mikor elkezd lefetyelni a cica, elkuncogtam magam, de mikor visszaültél és szétnyílt a köntösöd, na akkor sokkot kaptam. Annyira szexi voltál és kívánatos, hogy csak na. Észre se vettem, csak önkéntelenül kinyújtottam a kezem és finoman végigsimítottam a hasadon. Valahogy ha meztelenül látlak, kényszerem volt rá, hogy hozzád érjek. * - Te nem vagy éhes? Neked is kéne enned valamit... *Mondom szelíden, de közben csorgattam rád a nyálam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 20:12 | Üzenet # 184 |
 Yaoista
| - Mit csinálsz?*Kérdezlek a kezedre, de nem veszem el.* - Nem vagyok és eszek.*Célzok a cigire, majd rád nézzek.* - A nyálad folyik.*Közlöm veled mosolyogva.* - Vicces vagy.*Kuncogok, tényleg tökre kiszámíthatatlan vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 20:18 | Üzenet # 185 |
 Yaoista
| - Ahh... bocsi csak... annyira szép vagy... és... ilyen belső kényszer... *Mondom zavaromba. Akkor szembesültem vele, hogy végigsimítottam csodás pocódon.* - Ez nem kaja... *Közlöm a cigire, majd mikor tovább bámullak, de ahogy közlöd a nyálam, lángvörös leszek és letörlöm a szám és eltakarom az arcom.* - Bocsánat... ez annyira ciki... *Sóhajtok, majd rád pillantok, ahogy kuncogsz.* - Ne nevess ki... *Durcizok kicsit, bár nem komolyan és tovább bámullak.* - Ugye tudod, hogy gyilkos tested van? *Nézegetlek és gyönyörködök benned.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 20:29 | Üzenet # 186 |
 Yaoista
| - Szép?? Miket beszélsz.*Csóválom a fejemet.* - Nekem az.*Mondom, majd ahogy elvörösödsz és tovább folytatod csak nevetek édesen.* - Bocs bocs nem rosszból de vicces vagy.*Kuncogok.* - Kösz.*Mosolygok.* - A végén még zavarba jövök.*Vigyorgok és megpaskolom a pocimat, amin már látszódik, hogy fogytam.* - Megdolgoztam érte.*Simogatom tovább.XD*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 20:54 | Üzenet # 187 |
 Yaoista
| - Hát igazat. *Nevettem el magam.* - Csak pár falatot... ha hozok a valami kókuszosat...? *Próbálok a kedvedben járni, hátha. Már annak is örültem volna, ha sütit eszel, csak valamit. Rosszabb voltál, mint én.* - Ugyan.. végül ie.. elhiszem, hogy vicces vagyok. *Kuncogtam. Azért azon kifeküdtem, ahogy a pocid simogatod.* - Fogytál... *Mondom halkan. Majd hát tovább vándorolt tekintetem és hát farkad is megnéztem magamnka, mire még jobban elvörösödtem és hát kezdtem kicsit beindulni, de tartottam magam, de a gondolataim rám voltak írva, hogy hát normál esetbe már rád másztam volna.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 21:05 | Üzenet # 188 |
 Yaoista
| - Helyes vagyok, te vagy szép.*Mondom, most magamnál vagyok, de kitudja meddig.:D* - Később talán jó?*Bár nem akarok enni, de legalább most leszállsz a témáról.* - Az.*Bólintok a fogyásra nem mondok semmit. Feltűnik, hogy a farkamra nézel így lejjebb csúsztatom a kezem és belemarkolok.* - Akarsz sexelni?*Kérdezlek.XD*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 21:16 | Üzenet # 189 |
 Yaoista
| - Jó-jó... akkor helyes, dögös.. mindegy... szexi... *Mondom sorban, de hát kész voltam, teljesen a hatásod alatt voltam.* - De azelőtt egyél, hogy visszajön Lee... *Gondoltam, hogy morci lesz, ha nem eszel semmit, arra meg nem voltam kíváncsi. Viszont, ahogy megmarkolod magad, hát látványosan nyelek egyet, kérdésedre meg elvörösödtem.* - Én hát... igen, akarok. *Közlöm, mert hát mikor nem akarok én veled szexelni. Hülye lennék nemet mondani. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 21:32 | Üzenet # 190 |
 Yaoista
| - Így már jobb.*Mosolygok.* - Ok ok.*Nyomom el a cigit. A válaszodon elvigyorodom, majd a cicára nézzek, aki még eszik.* - Akkor dugjunk.*Közlöm, majd odahajolva megcsókollak.* - Szép pólód.*Suttogom az ajkaid közé, majd az ölembe húzlak és úgy csókollak tovább. Az arcodat már felfogom, de még úgy érzem, hogy teljesen jogosan kaptad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 22:13 | Üzenet # 191 |
 Yaoista
| *Igen csak szomjazva viszonoztam csókod, el se hittem, hogy magadtól csókoltál meg most. Mászok is az öledbe, ahogy húzol.* - Aha.. *Csak ennyit reagáltam a pólóra és csak tovább viszonozom csókjaid. Nem is érdekelt semmit, csak hogy így hozzám érsz, hiszen tényleg azt hittem, hogy nem fogsz. Mellkasod simogattam és karmolásztam, de közben totál olvadoztam a csókjaidtól.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 23:03 | Üzenet # 192 |
 Yaoista
| *Felnyögök a karmolásra és lekapom a felsőt rólad.* - Ne várj tőlem előjátékot nagyon.*Harapok a nyakadba és a nacidba nyúlva a farkadra simítok és tovább haraplak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 23:11 | Üzenet # 193 |
 Yaoista
| *Hagytam, hogy levedd a felsőt és pislogok kicsit szavaidra.* - Nem baj... *Felnyögtem, ahogy nyakamba haraptál és farkam izgatod. Hát nem tudtam, hogy mire gondoltál pontosan, de én már most igen csak kemény lettem és élvezettel nyögtem.* - Mookyul... *Sóhajtom neved és közben én is simizlek. Félrehúzom a hajam, hogy kényelmesen hozzám férj. Közén simítva én is farkad kezdem simizni, majd kicsit eltollak és eléd térdelve szopni kezdelek minden teketória nélkül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 23:27 | Üzenet # 194 |
 Yaoista
| *Egyre jobban szívom a nyakad, majd ahogyan simogatni kezdesz felnyögök, főleg a szopástól. Hajadba túrok és úgy nyögök és a csípőm is mozgatni kezdem, de nem sokáig.*- Elég.*Rántalak fel és mindent leszedek rólad, majd az ölembe húzlak. Benyálazom ujjaim, majd egyet feldugok neked és ismét megcsókollak. Nem akartam, azért rögtön belédhatolni.* - Akarod a farkam már igaz??? Olyan forró vagy.*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 13:50 | Üzenet # 195 |
 Yaoista
| *Nem zavart, hogy mozgattad a csípőd, próbáltam minél inkább az élvezet felé hajtani. Kicsit meglepődtem, ahogy felrántottál. Bele is másztam az öledbe, ahogy húztál. Ujjadra csak nyögtem elégedetten, mert nagyon élveztem. Teljesen felizgultam már, az se lett volna baj, ha rögtön belém jössz, de persze így jobb volt.* - Igen... ahh.... akarom... gyere... *Nyögtem a füledbe és nyakadat kezdem csókolgatni és harapdálni, majd füled, végül ajkaidnak estem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 20:13 | Üzenet # 196 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom rajtad, majd felnyögök. Kihúzom az ujjaim és egy mozdulattal belédhatolok.* - Ahhh finom.*Nyögöm, majd az ajkaidra tapadva hevesen mozogni kezdek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 20:56 | Üzenet # 197 |
 Yaoista
| *Hangosan felnyögök, ahogy hirtelen tövig csúszol bennem. Nagyon élveztem, főleg ahogy mozogtál és csókoltál. Én is elkezdtem mozogni, nem kíméltem a fenekem. Folyton belenyögtem csókjainkba. Közben ahol értelek, ott simogattalak. Farkadra is erősen rászorítottam, hogy még jobba tegyen és teljesen kikapcsolj.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 21:38 | Üzenet # 198 |
 Yaoista
| *Farok szorításra jobban felnyögök, majd hirtelen leteszlek magamról és kutyapózba húzlak fel, majd ismét beléd hatolok. Végignyalok hátadon, majd a csípődre fogva mozogni kezdek ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 21:56 | Üzenet # 199 |
 Yaoista
| *Ahogy leraksz magadról, helyezkedek is úgy, ahogy szeretnéd. Felnyögtem, mikor végignyaltál a hátamon. Mikor újra mozogni kezdesz, még mélyebben éreztelek magadba. Kitoltam a fenekem, hogy olyan mélyre juss bennem, amennyire csak lehet. Teljesen oda voltam, az agyam ellepte a köd. Csak neved ismételgettem, meg hogy szeretlek és milyen jó vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 22:18 | Üzenet # 200 |
 Yaoista
| - Ahhh olyan forró vagy.*Nyögöm. Leginkább csak ilyesmiket mondok.* - Jó benned.*Lökök nagyobbat. Felhúzlak és úgy tartalak meg és az arcodat magam felé fordítom és megcsókollak és az egyik mellbimbód csavargatom és gyönyörpontodat célozgatom meg.*
|
|
| |