2025.07.20, Vasárnap, 13:43
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Mookyul - Rokuro
szela00Dátum: Szerda, 2013.08.14, 15:37 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mookyul - Rokuro + Lee, a Nagyfőnök biggrin

szela00Dátum: Szombat, 2013.08.31, 23:17 | Üzenet # 201
Yaoista
*Még inkább nyögök az erősebb lökések hatására. Mikor felhúzol, eléggé meglepődtem, de valahogy egyre jobban tetszett. Hátrasimítva hajadba túrok és úgy viszonozom a csókod. Kékesen nyögdécselek, ahogy eltalálod gyönyörpontom és még inkább felforrósodik testem.* - Főnök... ahh... erősebben... még... *Adtam tudtodra, hogy csinálhatod nyugodtan keményebben, mert nagyon élvezem.*

MioDátum: Szombat, 2013.08.31, 23:32 | Üzenet # 202
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Mond még.*Vigyorgok és erősebben kezdelek el dugni, de mégse fájdalmasan durván.* - Ahhh most sokkal forróbb vagy*Nyögöm, de én is igen csak lángolok. Lesimítok a farkadra és erősen rászorítok és a nyakad is durván harapni kezdem.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.08.31, 23:44 | Üzenet # 203
Yaoista
*Teljesítettem kérésed és mondtam is, hogy csináld még és főnöknek hívtalak.* - Te... is... ahh... *Nyögöm, de mikor rászorítasz farkamra felnyögök, nyakamtól meg majd kikészülök. Egyre jobban fokozódott vágyam és már lassan szavaim is elhalkultak, mert csak nyögni tudtam attól, ahogy mozogtál bennem és a harapásaidtól.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 14:27 | Üzenet # 204
Yaoista
*Elvigyorodom és egyre jobban fokozom a tempómat. Farkad vagy éppen ott simogatlak, csókollak, haraplak ahol érlek egészen addig amíg el nem élvezzünk.* - Isteni volt.*Húzódok ki belőled és elterülök.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 14:59 | Üzenet # 205
Yaoista
*Én totál kész voltam, csak élveztem az egészet. Elég nagyot élvezek és melléd dőltem.* - Néha... néha túl szerény vagy... *Lihegem, mert hát ez több volt, mint isteni. Kicsit hozzád simultam, de csak óvatosan, ha nem esne jól vagy valami, ne másszak rád.* - Nem baj...? *Kérdezem meg óvatosan és adtam egy finom puszit. Elmosolyodtam, de igen csak elégedett fejem volt. Nagyon imádtam veled szexelni.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 15:29 | Üzenet # 206
Yaoista
- Azt mondod?*Kuncogok.* - Nem.*Mosolygok és átölellek, majd meghallom cicát, hogy nyávog.* - Te is itt vagy szépség.*Mosolygok és óvatosan felveszem és hasamra teszem.* - Mindkét cica meg lett etetve.*Vigyorgok.xd*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 15:45 | Üzenet # 207
Yaoista
- Azt bizony.. *Mosolyodom el én is, majd ahogy azt mondod nem, sokkal nagyobb lett a mosolyom és kihasználva az alkalmat, teljesen hozzád bújtam. A lábam is keresztbe tettem rajtad és a válladon pihent a buksim, közben finoman simiztem a mellkasod. A macskán elkuncogtam magam, főleg, hogy szépségnek hívod. Már biztos voltam benne, hogy maradni fog a drága. Az etetésre elvörösödöm.* - Perverz... *Kuncogtam el magam, bár igaz volt xD.* - Tejes a bajsza... *Nevetgélek halkan, olyan édes volt. Finoman elkezdtem simogatni, mire rögtön dorombolni kezdett. Rád pillantottam és én is elkezdtem neked dorombolni, legalábbis próbáltam utánozni a hangot. biggrin *

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 16:02 | Üzenet # 208
Yaoista
- De így van nem?*Vigyorgok.* - Neked meg a segged és a farkad meg ahova kifolyt.*Nevetek fel és ettől cica rázkódni kezd.* - Bocsi prücsök.*Mosolygok, most olyan vagyok, mint akinek semmi baja nincsen.* - Édes vagy, de még vegyél tőle leckéket.*Nevetek fel és mindkettőtöket simogatlak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 16:22 | Üzenet # 209
Yaoista
- De... *Nevettem én is. A folytatáson meg totál meglepődtem és még vörösebb lettem, még a fülem is, de még visszaszólni se tudtam. De megérte, mert ahogy most mosolyogsz, azt nagyon szerettem.* - Hát nah.. de azért próbálkozok... *Kuncogok.* - Én viszont tudok olyanokat, amiket ő nem... *Vigyorodtam el én is kicsit perverzen. Finoman elkezdelek puszilgatni, majd magam felé fordítom az arcod és szerelmesen megcsókollak.* - Ez finom... *Utalok a simogatásra és jólesően sóhajtok. Én is folytatom a simidet és néha adtam egy puszit.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 16:48 | Üzenet # 210
Yaoista
- Füled is vörös. *Kuncogok.* - Azt szabad. *Mosolygok.* - Na és mit? *Kuncogok, majd a csókod viszonozom.* - Örülök. *Mosolygok és cicus néha megnyalja a kezemet, amin csak elmosolyodom.* - Fürdeni kéne. *Suttogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 16:56 | Üzenet # 211
Yaoista
*Elmosolyodtam, majd kérdésedre elkuncogtam magam.* - Most tényleg soroljam fel...? *Nyalom meg az ajkaim igen csak szexin. A cicán én is mosolyogtam, úgy tűnik sikerült jól választanom és beléd zúgott ő is.* - Ühüm... *Hümmögök válaszul.* - De ez most így olyan jó... *Mondom halkan.* - De csinálok vizet, ha gondolod. *Nézek rád kedvesen és adtam egy finom csókot. Kihasználom az alkalmat, hogy csókolgathatlak.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 17:18 | Üzenet # 212
Yaoista
- Nem kell.*Mosolygok.* - Majd megcsinálom én.*Mondom és tovább simogatlak titeket, de én nem csókolgatlak, de ha megcsókolsz azt azért viszonozom.* - Akarsz velem fürdeni?

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 17:39 | Üzenet # 213
Yaoista
- Rendben... *Mondom halkan és visszabújtam. Élveztem a simogatást és én annak is örültem, hogy viszonozod a csókjaim, bár igyekeztem nem túlzásokba esni.* - Igen, szeretnék, ha szabad. *Mosolyodtam kicsit el. Nem tudtam, hogy éppen az érzelmi skáládon hol vagy, de semmiképpen nem akartam a terhedre lenni. A cica elkezdett dörgölőzni a kezedhez aranyosan és megtámadott.* - Azt hiszem súlyos ostrom alá vettek. *Kuncogok.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 17:47 | Üzenet # 214
Yaoista
- Szabad.*Mosolygok.* - Nagyon harcias.*Nevetek fel és játszani kezdek vele, majd hirtelen felemelem.* - Na most mi van??*Vigyorgok és a cica elkezd panaszkodni.* - Jól van jól van.*Teszem a nyakamhoz és úgy simogatom és igen csak bújik.* - Csak szórakoztam.*Beszélek macskával.xd*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 18:06 | Üzenet # 215
Yaoista
*Csak elmosolyodtam, azon meg elnevettem magam, ahogy a cicával játszol és dögönyözöd. Mikor felemeled és a cica panaszkodni kezd, még inkább nevetek. Ahogy bújik, hát az nagyon édes volt.* - Szinte elveszik a kezedbe... *Mosolyodom el és végigsimítok a karodon. Szerintem édes volt, ahogy cicázol, majd elolvadtam ott melletted.* - Azt hiszem van egy komoly vetélytársam. *Kuncogok és megsimogatom a kis fenekét.* - Kis édes... *Mosolyodom el.* - ... és a cica is. *Puszillak meg.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 18:48 | Üzenet # 216
Yaoista
- Igen, még egy pici baba.*Mosolyodom el.* - Most már nem Lee az?*Nevetek fel.* - Igen az.*Értek egyet, majd felnevetek.* - Ohh szóval én is.*Mosolygok, majd adok a homlokodra egy puszit, majd finoman letollak magamról és cicával együtt kimegyek a fürdőbe, ahol eresztek vizet, majd visszamegyek érted.* - Vigyelek?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 19:41 | Üzenet # 217
Yaoista
- De gyorsan meg fog nőni... *Mosolyodom el.* - De... ő is... most hogy mondod... *Nevettem el magam, mert most kivételesen nem gondoltam komolyan.* - Igen, te is... *Lehunyom a szemem, mikor kapom a puszim és édesen elmosolyodom. Ahogy letolsz magadról, kiterülök és mikor visszajössz, elmosolyodom kérdéseden, de válasz helyett csak kinyújtottam a karom, hogy vigyél. Boldogan mosolyogtam és iszonyat oda voltam.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 20:29 | Üzenet # 218
Yaoista
- Igaz, de akkor is imádnivaló lesz.*Mosolygok, ebből most már tudhatod, hogy tényleg marad.* - Más valaki?*Nevetek fel, de csak viccelek én is, ahogyan Leevel is.* - Fogd a cicát.*Adom a kezedbe, majd felveszlek és kiviszlek, majd leraklak fürdőbe.* - Gyere feküdj ide.*Rakom le a kilépőre.* - Most már jó lesz.*Állítom el a vizet, majd segítek neked bemászni és amikor bent vagyunk hátulról átölellek.* - Miről beszélgetsz Leevel?*Kérdezem hirtelen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 21:02 | Üzenet # 219
Yaoista
- Igen... akkor is kis bolyhos pamacs lesz. *Mosolyodom el.* - Hmm.. nem tudom, majd még gondolkozok rajta. *Nevettem el magam. Elvettem tőled a cicát és finoman simiztem, ahogy kivittél minket a fürdőbe. Szépen hagytam, hogy tedd amit szeretnél, a segítségért hálás voltam, majd mikor mögém kerülsz és átölelsz, elmosolyodom és odabújok. Finoman simizni kezdem a karod.* - Hát... mindenféléről. Leginkább rólad, meg megbeszéltük a dolgokat, így nem kell lökhárítónak lenned többet köztünk. *Hajtom hátra a fejem a válladra és a plafont kezdem nézni.* - Mesélt a volt feleségéről meg a kislányukról is... *Mosolyodom kicsit el.* - Volt bent Akihitonál a kórházban. *Mondom, hogy eszembe jutott.* - Szakítottak... Saturonak feltűnt a hallott szeretője, aki hát mégse halt meg...

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 21:15 | Üzenet # 220
Yaoista
- Oké.*Nevetek még fel, hogy gondolkodsz, bár visszagondolva te még Akihitora is féltékeny voltál.* - Valahogy nem lep meg.*Sóhajtok fel.* - Ennek örülök. Minden rosszban van valami jó, mi? Kár, hogy így kellett történnie.*Sóhajtok fel.* - Akkor sokat mesélt, tényleg kedvel téged. Nem mesél bárkinek a személyes dolgairól.*Mosolyodom el, majd ledöbbenek.* - Szegény kölyök, mindig megszívja.*Mondom.* - Sora mégse halt meg az jó, bár nekem is ilyen szerencsém lenne.*Mosolyodom el fájdalmasan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 21:41 | Üzenet # 221
Yaoista
- Ugyan... Én szeretek rólad beszélgetni... *Mosolyodom el és adtam egy puszit.* - Hát igen... de szerintem egyébként is kijöttem volna... csak kellett egy kis idő szerintem neki is. Nekem biztosan. *Mondom őszintén.* - Igen... azt mondta, hogy kedvel, de nagyon az agyára tudok menni... hogy olyan vagyok, mint valami kis öcsi. *Kuncogtam el magam.* - Meg most... tényleg sokat segített nekem is... *Mondom komolyan, ahogy eszembe jut, milyen kedves volt velem Lee.* - Igen... *Mondom én is szomorúan.* - Sajnálom... *Mondom halkan és finoman az arcodra simítottam.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 21:58 | Üzenet # 222
Yaoista
- Igen, de én kevésbé.*Sóhajtok fel.* - Jó de kitudja mikor, de örülök, hogy kijöttek egymással.*Mosolygok.* - Megértem, tényleg az ember agyára tudsz menni, de ki nem.*Teszem hozzá.* - Ez már tényleg bók.*Kuncogok, erre még én se számítottam, főleg nem ilyen hamar.* - Örülök tényleg.*Mosolygok.* - Nem tehetsz róla.*Suttogom, majd felsóhajtok.* - Nem hiába dicsértem neked Leet.*Suttogom, majd a cicára nézzek, aki ismét elaludt, amin csak elmosolyodom.* - Jó, hogy itt van..*Suttogom lágyan, eszembe sincs, mint mondtam nem is olyan régen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 22:29 | Üzenet # 223
Yaoista
- Tudom... Majd igyekszem róla leszokni, rendben? *Mondom komolyan.* - Egyébként annyit tárgyaltunk, hogy jól áll a cica a kezedben. *Kuncogtam aranyosan.* - Igen... *Jól esett, hogy ezt mondta tényleg.* - Bár néha még nem tudom, hogy mikor viccel és mikor nem... *Gondolkozom el.* - Hát nem... bár valahogy... sajnálom, hogy elvált. Gondolom nincs partnerhiányba, de... *Úgy gondoltam biztos magányos vagy valami. Amit a cicára mondasz, azon elmosolyodom és én is ránézek.* - Igen... *Nem tudtam, hogy kicsit viccelődjek-e, de végül úgy voltam vele, ennyi belefér.* - Pedig hogy tiltakoztál... *Nevetek halkan.* - De örülök, hogy megszeretted... *Puszillak meg.* - Ő az első ajándékom neked... *Gondolkozom el, hiszen előtte sosem adtam neked semmit.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:28 | Üzenet # 224
Yaoista
- Úgyse menne és Leenek se.*Sóhajtok fel.*  - Nem rosszból mondtam, csak tudod milyen vagyok.*Mondom.*  - Szerintem is jól mutattunk együtt.*Kuncogok.* - Nyugi egyszer, majd megtanulod, nekem se ment rögtön és látod most se tudom, hogy mi jár a fejébe mindig.*Célzok itt arra, hogy mit akar most tőlem és ugye azt nem tudom, hogy neked elmondta  a dolgokat. Felnevetek a cicára.* - Váratlanul ért, de be látom nagyon jó ötlet volt, szóval köszönöm.*Mosolyodom el.* - Amúgy előbb Leere gondoltam, de cicának is örülök.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:35 | Üzenet # 225
Yaoista
- Hát ebben van valami. *Mosolyodom kicsit el, hiszen hát én imádtam rólad hallani és beszélni.* - Igen, tudom.. ezért mondtam, hogy megpróbálok picit változtatni rajta. *Mosolyodom el. A cicán elkuncogtam magam.* - Hát már kezdem... legalábbis ami szembetűnő azt észreveszem. *Mosolyodom el.* - Oohh... az hát... megkérdeztem tőle. *Vallom be.* - Azt mondta, hogyha te nem kezdeményezel, ő nem fog semmit tenni. *Mondom komolyan kicsit nyugodtabban immár.* - Akkor örülök... *Tényleg örültem, hogy te is örülsz.* - Jah... *Koppant le és elvörösödtem, hogy de buta vagyok.* - Igen... most már belátom én is, hogy jó, hogy itt van... *Mosolyodom el kicsit.* - Szép a mosolyod... *Szalad ki a számon, igazából fel se fogtam, hogy mit mondtam, azt hittem csak belül gondoltam.*

Keresés: