Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:42 | Üzenet # 2 |
 Yaoista
| - Majd egyszer, rendben? *Mosolyodom el. * - Na az nagyon jó lenne, ha sokat mosolyognál. Az azt jelenti, hogy jobb kedved.* - Hmm... elképehető, bár van ma egy másik betegem is. *Magyarázom.* - De majd csak később. *A puszidra elmosolyodom és az ölelésedre is. Annyira közel voltál és mélyen beszívtam az illatod.* - Nagyon jó az illatod.. *Suttogom és nem bírva ki a nyakadba csókoltam, mire észbekaptam és elengedtelek.* - Ne haragudj... én... *Közrefogtam az arcod, majd homlokon csókoltalak.* - Nem akartam... vagyis... akarom, de... de tudom mi a helyzet.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 14:10 | Üzenet # 3 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok, bár kíváncsi vagyok, de tiszteletben tartom a kérésed.* - Azon vagyok, igen bár túl lennék rajta.*Sóhajtok fel.* - Na jó oda elengedlek belefér.*Kuncogok.* - Pedig szerintem kórház illatom van.*Motyogom, majd amikor a nyakamba csókolsz halkan felnyögök.* - Semmi baj, tudom, hogy nem lehet nekem ellenállni.*Nevetek fel.* - Értelek, értelek nincsen semmi baj.*Simogatom meg az arcod.* - Felfogom ma hívni Rokurot.*Mondom hirtelen.* - Ma kell tornáznom? Csak tegnapra szólt a pihenő?*Kérdezlek valahogy semmi kedvem tornázni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 14:25 | Üzenet # 4 |
 Yaoista
| - Köszönöm nagylelkűséged. *Kuncogtam a dokira.* - Nincsen... *Mosolyodom el. A nyögésed édes volt. Örültem, hogy nem haragszol és sóhajtottam egy nagyot, ahogy az arcomra simítasz.* - Nem is lehet. *Kuncogok és megpuszillak.* - Ha jót tesz, hívd. *Mondom kedvesen, majd kérdésedre nem is tudom mit válaszoljak.* - Igazából... jó lenne, ha ma már tornáznál... *Mondom őszintén é félrefésülöm a hajad.* - Nem kéne sokat kihagyni... nem tenne jót a lábadnak, de ha nagyon szeretnél, ma még pihenhetsz, viszont holnapra már nincsen mentség. *Zsarnokoskodtam. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 14:40 | Üzenet # 5 |
 Yaoista
| - Bolond vagy.*Jövök azért zavarba. Még mindig fura volt, hogy bejövök a pasiknak.XD* - Igen jót tenne, szeretném, ha tudná és hiányzik is.*Sóhajtok fel.* - Igen tudom, de nincs kedvem. bár tudom, hogy nem kedv kérdése.*Sóhajtok fel, majd csak elmosolyodom.* - Köszönöm, ígérem holnap már fogok tornázni elvégre minél előbb ki akarok innét jutni.*Motyogom.* - Apám haza akar rángatni de biztos nem fogok menni, de egyedül se szeretnék lenni otthon. Már nem szeretek egyedül lenni.*Suttogom és még jobban bújok hozzád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 15:14 | Üzenet # 6 |
 Yaoista
| . Nem vagyok bolond... vagy lehet mégis, de a te bolondod. *Kuncogtam.* - Elhiszem, tündérkém... *Cirógatlak lágyan.* - Rendben, megbeszéltük... de holnap úgy meghajtalak, hogy azt kívánod, bár eltűnnék. *Nevettem el magam.* - Lassan szeretnék veled eljutni a járókeretéig és mankóig. *Magyarázom.* - Nagyon szépen fejlődsz, hamarosan rendbe jössz. *Mondom kedvesen.* - Most már értelme se lenne, ha haza akarna vinni. Itt én már ismerem és tudom, hogy mennyit bír a tested. Csak visszavetne azaz idő, ami arra kéne egy másik orvos megismerje a pontos diagnózisod... *Magyarázom.* - Meg persze nem utolsó sorban igen csak unatkoznék nélküled. *Mosolyodom el.* - Ezért nem hagylak egyedül.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 15:57 | Üzenet # 7 |
 Yaoista
| - Az enyém.*Motyogom igen csak vörösen.* - Azt sose kívánnám, annál jobban kedvellek.*Mondom édesen, majd csak hallgatlak.* - Jó ezt hallani amúgy meg nem érdekel apám mit akar és nem kötelezhet semmire szóval pont leszarom, hogy mit akar.*Mondom ridegebben.* - Nem menne senki az agyadra mi?*Mosolygok.* - Neked hiszek.*Mosolygok , majd egy puszit az ajkaidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 16:08 | Üzenet # 8 |
 Yaoista
| - Pontosan. *Mosolyodom el. Annyira édes vagy ezzel a vörös arccal.* - Akkor nem tudom mit fogsz kívánni. *Kuncogtam. Apádhoz nem fűzök semmit, mert tudtam, hogy nem a kedvenc témád és nem akarom, hogy még rosszabb legyen.* - Hát.. nem... pedig nagyon élvezem, hogy az agyamra mész. *Mosolyodtam el, aztán pedig teljesen ledöbbenek a puszidon. Nem is bírtam magammal, közrefogtam az arcod és közelebb húzva, hosszan megcsókollak.* - Ha ilyeneket teszel, nem tudom magam visszafogni tündérkém. *Mosolygok kedvesen és magamhoz szorítalak.* - Vigyázz, mert nem fogok jót állni magamért. *Kuncogtam, de csak incselkedtem és újra megcsókollak lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 16:43 | Üzenet # 9 |
 Yaoista
| - Majd kiderül.*Vigyorgok.* - Te tényleg nagyon bolond.* Mosolygok, majd amikor megcsókolsz most rögtön viszonozom bár elég bátortalan.* - Lehet pont ez a célom nem gondolod??*Kérdezlek édesen.* - Most meg kéne, hogy ijedjek??*Mosolyodom el és a csókod viszonozom. Jól esett és kikapcsolta az agyamat.* - Jól csókolsz.*Suttogom az ajkaid közé és a hajadba túrva mélyítem el a csókot egyre inkább.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 19:05 | Üzenet # 10 |
 Yaoista
| *Annyira jó volt, hogy rögtön viszonoztad a csókom, mégha bátortalanul is.* - Hát... ha ez a célod, nagyon jó úton haladsz. *Suttogom füledbe.* - Hmm... nem tudom... félsz? *Csókolok a nyakadba.* - Köszönöm, te is... *Meglepődök, hogy így belendültél, de nagyon örültem. Egyre bátrabban és vadabbul csókoltam az ajkaid és én is beletúrtam a hajadba. Mikor elváltunk elmosolyodtam.* - Nagyon szép vagy... *Csókollak újra meg, de már kezdtem egyre jobban felizgulni. Hát nem mostanában voltam bárkivel is és te nagyon csábító voltál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 20:26 | Üzenet # 11 |
 Yaoista
| - Valamiben csak jó vagyok, na jó sok mindenben.*Kuncogok édesen, azért az egos dumám ilyenkor is meg van.* - Nem tudom féljek?*Kuncogok, majd halkan felnyögök a nyak csókra.* - Nyakamra nagyon érzékeny vagyok, de szeretem ha ott kényeztetnek.* Vallom be édesen. Én is egyre jobban csókollak, majd elpirulok.* - Kevesen tudnak zavarba hozni de neked mindig sikerül.*Motyogom édesen, majd a csókod rögtön viszonozom kipirult pofival és még jobban hozzád simulok az épp lábammal átölelem a derekad, ahogyan összesimulunk megérzem, hogy kezdesz kemény lenni, de ezzel nem vagy egyedül.*- Dim...*Nyögök az ajkaid közé és fülig vörös leszek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 21:15 | Üzenet # 12 |
 Yaoista
| *Elkuncogtam magam, annyira aranyos volt ez az egózásod.* - Lehet félhetsz... *Mosolyodtam el.* - Tényleg nagyon tetszel nekem... *Suttogtam a füledbe.* - Igen? Hmmm... jó tudni... *Kicsit helyezkedek, hogy kényelmesen hozzáférjek a nyakadhoz és lágyan csókolgatom a nyakad, néha harapdálom.* - Ennek örülök. *Kuncogok és tovább kényeztetem a nyakad. A combodra simítok, ahogy keresztbe teszed rajtam a lábad. A nevemre elmosolyodom és a fenekedre simítottam inkább és finoman megmarkolva még közelebb húztalak magamhoz és kicsit hozzáddörgölőztem.* - Felizgatsz... *Suttogom a füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 22:00 | Üzenet # 13 |
 Yaoista
| - Ez jó fajta félelem.*Mosolygok.* - Nekem is te.*Mondom zavartan, még a hideg is kiráz.* - Ahhh Dim....*Nyögök fel a nyakamra és még oldalra is döntöm, hogy jobban hozzáférj, majd ahogyan fenekembe markolsz és hozzám dörgőzöl.* - Te is engem.... és most hogyan tovább?*Kérdezem zavartan, hiszen veled még nem voltam ilyen helyzetbe.* - Valamit kéne csinálni..*Fészkelődök és végigsimítok hátadon.*
Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2013.08.16, 22:01 |
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 22:38 | Üzenet # 14 |
 Yaoista
| - Akkor jó... *Mosolyodom el, a folytatáson máginkább. Tetszik a nyögésed, egyre jobban kezdek felizgulni.* - Hogy érted? Mit szeretnél? *Kérdezem meg, szerettem volna, ha jól érzed magad minél jobban. Annyira aranyos voltál. Halkan sóhajtok a hátamra, majd nem bírom tovább. Hirtelen fordítottam a helyzeten és föléd kerülve hosszan és forrón megcsókollak, minden szenvedélyem belesűrítve, közben lesimítok a farkadra és megmarkollak, majd benyúlok a nacidba és finoman simizni kezdelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 22:59 | Üzenet # 15 |
 Yaoista
| - Én nem tudom.*Motyogom, elég hirtelen ér, amikor eldöntesz a hátamra.* - Látom megoldottad.*Lehelem az ajkaid közé és a csókod viszonozom, amikor farkamba markolsz hangosabban felnyögök.* - Ahhh.... ez finom..*Nyögöm édesen és egyre forróbb és keményebb leszek.* - Ahh azt akarom... hogy neked is jó legyen..*Suttogom, lesimítok a nacidra.* - Izgulok.*Vallom be és nadrágon keresztül kezdelek el először simizni.*
Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2013.08.16, 23:00 |
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 23:27 | Üzenet # 16 |
 Yaoista
| - Meg... zavar? *Kérdezem elmosolyodva, annyira édes vagy. Annyira szép.* - Finom? *Mosolyodtam el. Felgyűrtem a pólód és mellbibóid kezdem felváltva kényeztetni. Szerettelek volna gyönyörben részesíteni.* - Nekem már ez is fenséges, hogy hozzád érhetek így... *Mosolyodom el. Jólesően nyögök, ahogy a farkam simogatod, még nadrágon keresztül is eléggé érzem.* - Várj egy pillanatot... *Engedlek el. Letolom a nacim, majd a tiéd is lehúzom és hozzád simulok összedörgölve a farkunkat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 23:37 | Üzenet # 17 |
 Yaoista
| - Várj...*Elhallgatok.* - Nem... nem zavar.*Mosolygok.* - Az.*Bólintok.* - Ehhh ne mondj ilyeneket.*Motyogom vörösen két nyögés között, hiszen ahogyan a mellbimbódat kényezteted még jobban beindít és nem igen tudom visszafogni a hangom.* - Miért?*Kérdezlek kíváncsian és elég hamar megtudom a választ. Megnézem azért a farkad rendesen, hogyan is fest.:D* - Szeretném... megfogni..*Csókollak meg vadul és lesimítok a farkadra.* - Nagy...*Suttogom és simogatni kezdelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 00:16 | Üzenet # 18 |
 Yaoista
| *Rögtön vártam, ahogy kértél, majd elmosolyodtam rajtad. Annyira édesen vörösödtél, szinte bűnbe vittél. Észrevettem, hogy megnézted a farkam, de hát nem csoda én is gyönyörködtem benned, meg hát azért tudtam, hogy nincs egy rossz testem.* - Előtted a lehetőség... *Mosolyodtam el. Csókod viszonozom és belenyögök, ahogy simogatni kezded a farkam.* - És ez még nem a maximum... *Suttogom füledbe és újra nyakadnak esek, közben közénk simítok és én is elkezdem simizni a farkad.* - Szeretnéd, hogy a számmal csináljam?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 00:32 | Üzenet # 19 |
 Yaoista
| - Sejtettem.*Kuncogok.* - A nyögésed.... nagyon ahhh szexi.*Nyögök fel én is, majd ahogyan szopást kérdezed rád pillantok.* - Igen.. szeretném én is megcsinálom ha szeretnéd.*Motyogom vörösen, úgy éreztem magam, mintha most lennék elsőre férfival.* - Szeretném... ha élveznéd.*Kezdelek el hevesebben izgatni és a nyakad hirtelen szívni kezdem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 00:50 | Üzenet # 20 |
 Yaoista
| - A tieid is... *Suttogom és még inkább a nyakad harapdáltam. Elmosolyodtam rajtad, annyira édes vagy. Nem mondtam semmit, csak hosszan megcsókoltalak és szépen elindultam lefelé és finoman simogattalak és csókoltam a tested. Próbáltam felfedezni minden egyes érzékeny pontod.* - Annyira finom a bőröd... *Simítok végig hasfaladon, majd végignyalok rajta és finoman harapdállak. Elérve farkadig először tövét nyalogatta és heréid szopogattam, majd combod vettem kezelésbe finoman. Végül rátértem farkadra és makkod kezdtem nyalogatni és szopogatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 01:00 | Üzenet # 21 |
 Yaoista
| - Ahh köszönöm.*Nyögöm édesen. Élvezkedek egyre jobban és még inkább felforr a testem. Testem igen csak reagált rád és nagyon jól esik amit csinálsz. Tetszel és igaz még nem érzem magam képes egy kapcsolatra mégis azt akarom, hogy veled működjön. Amikor már farkamnál jársz a hangom még kéjesebb lesz.* - Ahhh Doktor Úr..... ezt nem tiltja a szabályzat?*Kuncogok és a hajadba túrva elkezdem mozgatni a csípőmet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 01:31 | Üzenet # 22 |
 Yaoista
| *Örültem, hogy élvezed ezt az egészet és tetszik neked. Nagyon tetszik a hangod ls kérdésedre elengedlek és elkuncogom magam, de közben simizlek persze tovább.* - Ugyan... most nem orvosként vagyok itt... sokkal inkább.. hmm... nem is tudom, hogy a mi a státuszom. *Mosolyodom el, majd visszatérek és tövig nyelve farkad szívogatom és kényeztetlek. Egyáltalán nem zavart, hogy mozgatod a csípőd. Felvettem az ütemed, hogy jobban élvezd. Kezeimmel combjaid cirógatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 01:55 | Üzenet # 23 |
 Yaoista
| - Én se....*Nyögöm édesen. Tovább mozgatom a csípőmet és lábaim jobban szétnyitom.* - Ahh.... nagyon jó vagy..... ebben is...*Nyögöm és jobban a hajadba túrok, igen csak feltüzeltél már a bejáratom is igen csak lüktet:D*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 02:11 | Üzenet # 24 |
 Yaoista
| *Nagyon kis perverz voltál. Még széjjelebb is nyitottad a lábad nekem és nagyon élveztem. Örültem, hogy ennyire odavagy- Éreztem én, hogy szeretnél többet, így aztán a feneked is megmarkoltam. Elengedtem a farkad és elmosolyodtam kicsit sunyin. Finoman feljebb toltam az ép lábad, hogy kényelmesen bejáratodhoz férjek.* - Kicsit tovább megyek... *Suttogom és a bejáratod kezdem nyalogatni, közben szabad kezemmel farkad simogattam. Nyelvem néha befurakodott az édes kis nyílásba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 02:35 | Üzenet # 25 |
 Yaoista
| *Markolásra felnyögök. A mosolyod elsőre nem igen értem.* - Mire készülsz?*Kérdezlek de ahogy elhelyezkedsz na meg mondod, hogy kicsit tovább mész sejtem mire készülsz és igazam is lesz.* - Ahhh Dim....*Sikkantok fel szinte és csak jobban arrébb teszem az épp lábam.* - Megőrjítesz...*Nyögöm és megfogva a párnát az arcomra nyomom, de még így is hallhatod a hangom.*
|
|
| |