2025.07.20, Vasárnap, 17:12
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Kórház
MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Dimitri - Akihito

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:58 | Üzenet # 226
Yaoista
- Ez a legrosszabb benne.*Suttogom, már ütném el a kezemet, de még se érsz hozzám.* - Akkor se lesz belőle.*Mosolyodom el fájdalmasan.* - Folyton csak bántasz.*Suttogom.* - Szó nélkül mentél el, de igazad van most legalább közölted velem a dolgokat.*Mondom gúnyosan, majd ahogyan Dimet mondod na a sírásom abba is marad, mert tök ideg leszek.* - Ez most komoly?? Huu igazad volt, akkor tapsoljunk már meg.*Így teszek.* - Nekem meg Sorában volt, hogy neked ő az igazi.*Jegyzem meg.* - Igen nyomult és egyszer meg is csókol, most jobb?? Nem viszonoztam és elakartuk mondani, de ugyebár te beelőztél azzal, hogy dobtál ja és előtte ismét megcsaltál.*Vágom hozzád.* - Miért nem válaszolsz Saturo:? Talán azért, mert nem tudnál velem barátkozni fordított helyzetbe??

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 00:04 | Üzenet # 227
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
- Kétlem, hogy abba a tündérkém belemenne. *Nevettem el magam.* - Mást? Sajnos vannak elképzeléseim, hogy mit. *Vigyorodtam el.* - Rendben, rendben. *Zárom le én is az ebédesdit. Valahogy kicsit vártam. Kíváncsi voltam, milyen lehetsz igazán.* - Mindent még nem lehet... még nem bírja a teste. *Teszem hozzá, de elmosolyodom.* - Ebben igazad van, annyira nem. *Nevettem el magam, teljesen feldobtál, még az a seggfej se érdekelt.* - Akihito nagyon ki lesz megint... *Mondom hirtelen komolyra vált arccal.* - Félek, hogy megint rémálmai lesznek... Először Saturo, aztán Rokuro... félek, hogy összeomlik. Erős, de még nagyon fiatal... *Azért láttam rajtad, hogy gyakorlott vagy.* - Van gyereked? *Kérdezem meg elmosolyodva.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 00:08 | Üzenet # 228
Yaoista
- De te igen?*Vigyorgok rád.* - Miért sajnos??*Vigyorgok egyre jobban.* - Majd arra is lesz lehetőséged.*Kacsintok rád.* - Nekem mindig igazam van és ha nem akkor is.*Vigyorgok, majd elkomorodom picit.* - Ne is mond, bár nem ismerem, de ez elég borzalmas, viszont itt vagy neki te, na meg én is, de más értelembe. Rokurot se értem, hogy miért csinálja ezt.*Jegyzem meg.* - Nagyon tetszik ez a fiú igaz?*Kérdezem mosolyogva, majd a gyerekre meglepődöm, majd koppan, hogy honné tudod.* - Igen van egy kislányom, aki négy éves.*Mosolygok lágyan.* - Azért kapsz ilyen ellátást.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 00:11 | Üzenet # 229
Yaoista
*A gúnyosságoddal nem nagyon tudtam mit mondani. Mikor Sorát említed, csak felsóhajtok.* - Ez nem egészen így van Akihito... *Hiszen tény, most Sorával voltam, de rengeteget gondoltam rád. Annyira szerettem mindkettőtöket. Senkit se akartam bántani, mégis ezt teszem.* - Az a szemétláda féreg... *Morgom, bár a folytatásban igazad volt és arra nem is tudtam visszavágni.* - Azért nem válaszolok, mert nem tudok rá válaszolni... *Mondom komolyan.* - Mert fordított esetben valószínű én magamnál se lennék, nem hogy barátkoznék... Azt se tudnám éjjel van vagy nappal... *Akkor tuti nem kerültem volna ki soha a  kórházból.* - Akkor itt rohadtam volna meg az egyik szobába... *Mondom kissé szánalmasan, mármint magamnak címezve.* - De te más vagy, sokkal erősebb...

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 00:17 | Üzenet # 230
Yaoista
- Nem hiszem... abban nekem mi a jó, ha mozizzol rajtam? *Nevettem el magam.* - Majd meglátjuk... jelenleg eléggé esélytelen. *Mosolyodtam el.* - Ugyan... ez klisé. *Szólok be picit, nem bírtam ki és elnevettem magam.* - Én sem értem teljesen. Mi van most Rokuroval? Ő nem ilyennek tűnt, mint aki cserben hagyni Akihitot... *Mondom elég szomorúan.* - Igen, nagyon... azt hiszem már kissé belé is estem... *Illetve nagyon.* - De neki ezt nem kell tudnia... megijedne. *Mosolyodtam el.* - Értem... apuci kislánya? *Kérdezem vigyorogva.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 00:20 | Üzenet # 231
Yaoista
- Vele vagy és nem velem.*Nekem ez mindent elmond.* - Ne merészelj így beszélni róla.*Csattanok fel.* - Most sajnáljalak meg?*Kérdezlek.* - Mondjuk én sose lennék ilyenre képes, de ez részletkérdés.*Mosolyodom el.* - Erős? Ezzel nyugtatod magad?? Így könnyebb neked??*Kérdezlek fájdalmasan.* - Dim tartja bennem a lelket.*Mosolyodom el picit.* - Mivel te és Rokuro is magamra hagyott. Még egyszer elmondom halott vagy számomra.*Mondom komolyan.* - Légy boldog Sorával és engem felejts el. Most pedig elmehetsz.

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 08:13 | Üzenet # 232
Yaoista
*Ezzel nem tudtam vitatkozni, hiába szerettem volna. A letolásra nem is reagáltam, lepergett rólam.* - Nem... *Mondom komolyan, majd ahogy folytatod, hát abban igazad volt.* - Nem nyugtatom... és nem könnyebb... De így van. Te sokkal erősebb vagy, mint én valaha leszek. *Mondom komolyan.* - De ettől semmi sem könnyebb. *Mondom halkan. Végül, mikor kiadod az utam, nem mozdultam.* - Kérlek... *Mondom komolyan neked, de látom, hogy hajthatatlan vagy. Felálltam, eléd léptem, majd homlokon csókoltalak és végigsimítottam a hajadon.* - Tudom, hogy nem hiszed el, de tényleg sajnálom...

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 19:28 | Üzenet # 233
Yaoista
- Nos mit mondjak az élet megtanított arra, hogy erősnek kell lennem.*Mosolyodom el fájdalmasan és ez nem csak neked szólt. Ott volt az apám vagy akár Rokuro is.* - Nincs semmi kérlek.*Mondom, majd amikor megpuszilsz és hozzá érsz a hajamhoz pofon váglak.* - Ne érj hozzám, hányszor mondjam még el?? Menj vissza Sorahoz és éld a tökéletes életetek, amit én sose tudtam neked megadni. Most, ha nem ő, akkor más bajod lett volna velem!! Sose tudtam neked megfelelni, soha!!*Kezdek el sírni.* - Bármit tettem.... semmi se volt jó....

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 19:45 | Üzenet # 234
Yaoista
*Megleptél a pofonnal, nem számítottam rá.* - Ez nem erről szól.. *Mondom komolyan.* - Nem tökéletes... nincs olyan, hogy tökéletes. *Mondom komolyan.* - Akihito... *Ülök vissza.* - Ez nem így van... *Nem tudtam, hogyan fogalmazzam meg.* - Sokat segítettél nekem... és igen is, rengeteg minden jó volt. *Mosolyodom kicsit el.* - Nagyon is megfeleltél kics... Akihito... *Javítom magam rögtön, hiszen rám szóltál, amiben igazad volt.* - Egyetlen egy dolgot higgy el nekem... *Nézek a szemedbe.* - Soha nem szakítottam volna veled, ha ő nem jön... soha.

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 19:49 | Üzenet # 235
Yaoista
- Akkor csak nekem lenne jó, két jó pasi kényezteti egymást.*Vigyorodom el.* - Legjobb az lenne, ha beszállnék harmadiknak.*Mondom kajánul.* - Ugyan lesz még alkalom a sexre.*Vigyorgok.* - Igaz, de így van.*Nevetek fel.* - Nem tudom. Most ismertem meg előtte csak hallottam róla, de ezek alapján én se néztem volna ki belőle. Örülök, hogy  a kölyök mellett van, de itt is lehetne. Nem tudok én se semmit, megviselte és szereti Akihitot, majd reméli, hogy kibékülnek. Tudom ez most nem válasz.*Sóhajtok fel.*  - Édes.*Simogatom meg lágyabban az arcod.* - Nem fog neki feltűnni?*Kérdezlek, majd elmosolyodom, de ismét lágyan.* - Igen az, ő a szemem fénye, már nagyon hiányzik.

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 20:22 | Üzenet # 236
Yaoista
- Akkor nem az, de nálam jobb.*Suttogom, majd ahogyan kifejted a dolgokat, csak elmosolyodom.* - Nem tudok már neked semmit elhinni és el is hinném az se változtatna semmin, mert elhagytál és darabokra törted a szívemet.*Csuklik el a hangom.* - Jobb lett volna meghalni abba a balesetbe, mert akkor nem fájna... nem fájna ennyire.*Szorítom meg a felsőmet a szívemnél. Nincs velem Dim, így minden kijön belőlem, mert ő most nem tartja bennem a lelket és nem nyújt biztonságot.* -Csak menj el kérlek....*Húzom össze magam és zokogni kezdek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 22:33 | Üzenet # 237
Yaoista
- Nem jobb nálad Akihito... *Mondom komolyan. Nem tudtam neked mit mondani arra, hogy nem hiszel nekem. Valahol nagyon is igazad volt, de szerettem volna, ha hiszel.* - Ne mond ezt... *Ez még mindig rám hozta a frászt. Nem tudtam neked mit mondani, hogy jobb legyen. Viszont,mikor kitőr belőled a zokogás, akkor átültem melléd és hirtelen magamhoz húztalak. Finoman vígasztallak.* - Akihito... te jó vagy, több mint jó... *Mondom kedvesen és törődően.* - Kérlek... kérlek csak egy kicsit próbálj megérteni... csak egy nagyon picit. *Suttogom a füledbe, majd adtam egy puszit a buksidra és elengedtelek, majd felálltam és kiindultam.* - Tudom, hogy önző vagyok Akihito... *Mondom komolyan szégyellve magam.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 22:43 | Üzenet # 238
Yaoista
- Körülbelül. *Nevettem el magam.A harmadik dologról nem nyilatkoztam, sem a szexre.* - Szüksége lenne rá Akihitonak. *Mondom komolyan és szomorúan.* - Értem. Nem vagyok benne biztos, hogy meg fog bocsájtani... Nagyon kikészült. *Annyira sajnáltam, hogy ezen kell átmennie.* - Édes? *Vonom fel a szemöldököm, bár a simi ellen semmi kifogásom nem volt, nem húzódtam el.* - Hát... annyira be van zárkózva.. a szíve teljesen bezárkózott és azt a barmot szereti még... még nagyon frissek a dolgok... *Mondom komolyan.* - Ó értem. *Nevettem el magam.* - Ebben biztos vagyok.

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 22:57 | Üzenet # 239
Yaoista
- Persze.*Suttogom és többet nem tudok mondani, csak sírok. Nem reagálok arra se, hogy hozzám érsz, ahhoz sincs erőm.* - Csak..... hagyjál....*Ennyit tudok kinyögni, majd amikor hátat fordítasz elkapom a polcon lévő ollót, ami fáslim miatt van itt és elkezdek belevágni a hajamba, de közben tovább zokogok.*

- Megértem, ha nem bocsátana meg. Amúgy ígyis le a kalappal előtte, nagyon erős.*Mosolyodom el.* - Igen édes vagy.*Vigyorgok.* - Ez érhető, hiszen tényleg két szakításon van túl, oké a vöröskével más, de Saturo nagy szerelem volt úgy hallottam, de majd te begyógyítod a sebeket.*Mosolygok.* - Úgyis sokat fogunk találkozni lehet, hogy te is találkozol vele. Imádni fog érted ezt már most tudom, van ízlése, mint az apjának.*Kuncogok.* - Kész is vagy.*Simogatom meg ismét a pofid.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.02, 23:20 | Üzenet # 240
Yaoista
- Igen... igyekszek folyton vele lenni, hogy ne legyen egyedül. *Mondom komolyan.* - Esküszöm... édes, démon, Casanova... mi jöhet még? *Nevetem el magam.* - Saturot mindig szeretni fogja, ha fejre állok, akkor is... ha csillagokat is lehozhatnám az égről, akkor is szeretni fogja. *Mondom kissé szomorúan és dühösen egybe.* - Óóóhh... köszönöm. *Nevettem el magam. Az arcomra csak elmosolyodom.* - Azért ez az ellátás sem volt rossz. *Kuncogok.*

*Csak hallom, ahogy nyisszan az olló és nem kicsit meglepődök.* - Akihito! *Lépek oda és elkapom a kezed. Na nem a hajad miatt, hanem, ahogy kinéztél. Hirtelen visszahúztalak magamhoz és szorosan öleltelek.* - Annyira sajnálom gyönyörűm... *Suttogom folyamatosan és nem engedtelek el. Tényleg szerettelek, tényleg szerelmes vagyok beléd. Nem akartam ezt tenni veled.* - Soha többé nem jövök ide... megígérem... *Bár gondoltam, hogy nem számít sokat ez a szemedben, de nem akartam, hogy ennyire kikészülj. Nem gondoltam, hogy ez lesz.* - Szia kicsi angyalom... *Suttogtam halkan, majd kijöttem magadra hagyva. Kimentem és kívülről nekitámaszkodtam az ajtónak. Annyira nehéz volt téged ott hagyni. Mardosott a bűntudat, de tudtam, hogy nekem Sora mellett a helyem és vele minden a helyére kerül.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.02, 23:32 | Üzenet # 241
Yaoista
- Jó, hogy itt vagyok neki.*Mosolygok.* - Micsoda? Ezeket ő aggatta rád?? Tetszik.*Vigyorgok.* - Tudod Dim az ember életében eljön egy olyan szerelem, amit sosem felejt el, vagy nem is kell, mert vele marad.*Mosolyodom el.* - Neked még nem volt ilyen?*Kérdezlek.* - Őszinte vagyok.*Mondom.* - Köszönöm köszönöm.*Nevetek fel, majd amikor nyílik az ajtó odapillantok.* - Most már elhúzhatsz.*Megyek oda.* - Figyelsz?*Ragadom meg az arcát.*

- Eresz.*Kezdek el rángatózni, de semmi esélyem sincs.* - Ne is....*Zokogok, majd amikor elmész ismét megragadom az ollót és elkezdem vágni  a hajamat és ez csak is miattad van, bár tudtam attól még  fájdalom nem szűnik meg, de mivel már a hosszú hajam annyira hozzád kötődik úgy mond, így meg akartam tőle szabadulni és bele se gondolok, hogy fogok kinézni, ez most nem érdekel. Jelenléted most sokkal jobban felkavart, mint amikor elhagytál.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 20:30 | Üzenet # 242
Yaoista
- Igen, ő... *Nevettem el magam. Érdekesnek találtam, amit mondasz.* - Nem... valahogy én általában megégetem magam és... gondolni sem akarok az illetőre, nem hogy szeretném... *Morgom kicsit. Elnevettem magam azon, ahogy produkáltad magad.* - Bolond... *Mosolyodtam el kedvesen. Mikor kijön Saturo, nem is gondolkoztam, csak felpattantam és utánad mentem. Kicsit arrébb tessékeltem és bementem. Meglepődtem, ami fogadott.* - Akihito... *Nem tudtam, hogy miért teszed, de láttam, hogy nagyon ki vagy. Odamentem hozzád és végigsimítottam az arcodon.* - Segítsek? *Kérdezem kedvesen. Nem kérdezem mi volt,  a könnyeid mindent elárulnak. Lágyan letörlöm őket és finoman megcsókollak.* - Soha többé nem hagylak vele kettesben, még akkor sem ha kéred.*

*Eléggé kiakadtam én is, de nem mondhattam semmit, az én hibám volt. Csakis az enyém. Mikor Lee odajön, meg se hallom, csak mikor megragadja az állam. az én szemem is könnyes volt kicsit. Fel se fogom, hogy Dim is arrébb lök. Csak nézek Leere de nem sokat fogok föl szavaiból.* - Nem jövök többet... *Mondom halkan, azért engem is megvisel ez az egész. Jó, nekem ott volt Sora és szeretem is őt, de ez akkor is egy szakítás volt.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 20:42 | Üzenet # 243
Yaoista
*Én kint maradok veled. Amikor rám nézel egyáltalán nem hatnak meg a könnyei. Megtámaszkodok a fejed mellett és letörlöm a könnyeid.* - Szánalmas vagy Saturo.*Közöl ridegen.* - Akihito közelébe ne is gyere.*Mondom és ellépek tőled.* - Most húzz el!

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 20:51 | Üzenet # 244
Yaoista
*Meglepődök, ahogy letörlöd a könnyeim, majd csak gúnyoson elvigyorodom.* - Tudom anélkül is, hogy mondanád. *Mondom szomorúan, engem nem érdekelt, hogy játszod a nagykutyát, tényleg nem féltem tőled.* - Nem fogok... *Mondom komolyan.* - Vigyázzatok rá. *El is indulok, de tényleg nem voltam a toppon.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 20:58 | Üzenet # 245
Yaoista
*Amikor bejössz és kérdezed, hogy segítsél e, nem mondok semmit csak oda nyújtom az ollót. A csókod viszonozom, majd hozzád bújok.* - Ne is..*Bújok amennyire csak tudok.* - Lezártam őt végleg, csak te kellesz.*Suttogom és ezt komolyan is gondolom.*

- Fogunk.*Mondom csak ennyit, majd nézem a távolodó alakod. Tény, hogy nem ismertelek, de akkor is utáltam az ilyen embereket, na meg féltékeny is voltam rád, hiszen voltál a kölykökkel. Jó pasi voltál, de akkor is ki  vagyok, hogy egy ilyen mocsok ért a kicsikémhez.:D Kisétálok egy cigire, mert gondoltam kettesbe akartok lenni.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 21:11 | Üzenet # 246
Yaoista
*Elveszem tőled az ollót és elmosolyodom.* - Nekem pedig te... *Mosolyodom el halványan, majd megpuszilom a buksid. Leszedem körbe a takaródról a hajat meg mindent.* - Gyere kicsim... *Átsegítettel a székbe, majd kiráztam az ágyneműd. Elmentem egy két nagy törölközőért és leterítettem az ágyra, majd visszasegítettelek és a válladra is terítettem.* - Igazán absztrakt... *Próbállak ellazítani. Kerestem még egy fésüt és szépen elkezdtem vágni, hogy szép legyen és nagyjából egyforma.* - Tündérkém... gyönyörű vagy. *Mondom komolyan és belecsókolok a nyakadba.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 21:19 | Üzenet # 247
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolyodom el picit. Elfogadom a segítséged és csak nézlek, de legalább már nem sírok csak hüppögök. Amikor már az ágyon vagyok felnevetek picit.* - Gondolom.*Motyogom.* - Azt mondod? Eltudom képzelni, hogy nézhetek ki.*Sóhajtok fel, de a csók nagyon jól esik és ismét magamhoz ölellek.* - Köszönök mindent és sajnálom, hogy ennyi gondot okozok.*Suttogom.* - Máris jobban vagyok miattad.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 21:40 | Üzenet # 248
Yaoista
- Nem olyan vészes... mindjárt segítünk rajta. *Mosolyodom el. Mikor magadhoz ölelsz én is magamhoz húzlak.* - Nem okozol gondot... *Suttogom vissza, majd elmosolyodom és viszonozom csókod.* - Örülök, hogy segíthetek neked... *Engedlek el és megcirógatom az arcod.* - Mennyire szeretnéd rövidre? *Kérdezem elmosolyodva és tovább vágom a hajad, de módjával, mármint próbálom szintbe hozni, hogy szép legyen.* - Jól fog állni...

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 21:47 | Üzenet # 249
Yaoista
- Oké.*Mosolygok.* - Édes vagy de nagyon.*Adok egy puszit.* - Nem is tudom, már ezer éve nem volt rövid hajam.*Sóhajtok fel.* - Nem kattantam amúgy be, csak neki a mániája volt a hajam és ezért levágtam vagy ez őrültség?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 22:00 | Üzenet # 250
Yaoista
- Levágom valamennyire, aztán majd hívunk egy fodrászt, rendben? *Mosolyodom el.* - Szerintem nem. Ez amolyan túl lépsz rajta dolog, megújulás. Ha az ember változtatni akar, akkor először mindig a hajával csinál valamit. *Mosolyodom el.* - Úgyhogy szerintem teljesen normális. *Mondom komolyan.* - Én pont fordítva csináltam... miután szakítottam a főnökömmel én elkezdtem növeszteni... *Mosolyodom el.* - Addig is volt egy hossza, de aztán lett ilyen hosszú. Ő nem szerette a hosszú hajat. *Mesélem neked, miközben vagdosom a hajad.*

Keresés: