Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.03, 22:04 | Üzenet # 251 |
 Yaoista
| - Oké.*Mosolygok. - Akkor jó, csak kicsit drasztikus voltam igaz? Olyan Akihitos.*Nevetek fel. Bár nem sírok, de a szemeim még jó vörösek.* - Értem, biztos rövid haj is jól állt.*Túrok a hajadba.* - Így is tetszem azért?*Kérdezlek édesen, majd felsóhajtok és mindent elmesélek.* - Ezeket mondta, de most már remélem vége. Tényleg nem akarom látni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.03, 22:36 | Üzenet # 252 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| - Te kis drámaherceg vagy. *Nevettem el magam. Láttam a szemeid, de azért hagytalak.* - Sokáig az volt, majd hozhatok képet. *Mosolyodtam el, főleg, ahogy hajamba túrsz.* - Igen, ugyan olyan szép vagy. *Mosolyodom el, de annyira aranyos volt, ahogy kérdezted. Csöndesen hallgatlak, nem vágok közbe.* - Többet nem engedjük akkor se, ha jön... mármint én sem, és Lee sem... *Közlöm veled komolyan.* - Nem akarom, hogy kikészítsen... már pont eleget ártott.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.03, 22:48 | Üzenet # 253 |
 Yaoista
| - Ezt most bóknak veszem.*Mosolygok.* - Igen majd szeretnék sok sok képet és kicsiként is meg szívesen hallgatok rólad történeteket, persze ha nem baj.*Motyogom zavartan.* - Bocsi, ha sok vagyok.*Nevetek fel.* - Nagyon köszönöm, bár azt mondta, hogy nem jön, de nem hiszek neki.*Suttogom.* - Végeztél? Szeretnék hozzád bújni.*Motyogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.03, 22:57 | Üzenet # 254 |
 Yaoista
| - Az volt. *Kuncogok.* - Rendben, rendben. *Nevettem el magam.* - Akkor hozok holnap neked. *Mosolyodom el.* - Milyen történeteket szeretnél hallani? *Kérdezem.* - Szívesen mesélek neked bármit... *Cirógatom meg a pocid.* - Ugyan, nem vagy az. *Nevettem veled.* - Én sem, de már a folyosóra se fogja betenni a lábát, abba biztos lehetsz. *Közöltem tőlem szokatlan hangnembe. Tényleg igyekeztelek védeni.* - Mindjárt kész... *Mosolyodom el. Már az utolsó simításokat végeztem.* - Kész vagy... hát nem fodrász csinálta, de legalább egyforma. *Mosolyodom el. Szépen leszedtem rólad a hajat, meg miegyéb, felsöpörtem, majd az ágyba fektettelek és bedőltem melléd.* - Így gondoltad? *Csókollak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.03, 23:15 | Üzenet # 255 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolygok.* - Mindenfélét, amit csak szeretnél elmondani.*Mondom édesen.* - Akkor jó.*Nyugodok meg.* - Tudom, hogy te igazat mondasz és benned bízom és biztonságban érzem magam.*Vallom be. A hajamra csak bólintok, de tükröt nem kérek most nem vagyok rá kíváncsi.* - Igen tökéletes.*Bújok hozzád és viszonozom a csókod.* - Leet be kéne hívni, miattam jött el, nem akarom még jobban megváratni.*Suttogom, amennyire tudok bújok.* - Sajnálom pofonokat.*Simítok az arcodra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.03, 23:26 | Üzenet # 256 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mosolyodok el.* - Ennek csak örülök... *Puszillak meg, annyira jól esett. A bújásra finoman simogattalak, néha bekóricált a kezem a pólód alá.* - Igaz... szóljak neki tündérkém? *Csókollak meg.* - Nem mérges... inkább aggódik érted ő is... *Mondom én is kicsit féltve téged.* - Nem kell... ő jobban megszívta. *Vigyorodom el.* - Jól vagyok... értem nem kell aggódnod...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.03, 23:52 | Üzenet # 257 |
 Yaoista
| *Felsóhajtok halkan a simidre.* - Igen mindjárt utána lehetünk ketten, ha nincs több munkád, ja és persze ott a torna nem akarom kihagyni.*Suttogom. Nem akartam Saturo miatt ismét kihagyni egy napot.* - Kedves tőle, tényleg szimpatikus.*Mosolygok.* - Akkor jó én hősöm.*Nevetek fel.* - De én aggódom.*Csókollak meg jó hosszasan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.09.04, 19:05 | Üzenet # 258 |
 Yaoista
| - Mára már nincs semmi, elintéztem mindent. *Mosolyodom el.* - Igen, de ez egy rendkívüli torna lesz, remélem tetszeni fog. *Kuncogok sejtelmesen, de nem árulok el többet.* - Tényleg jó fej. *Mosolygok én is. A hősömön elnevettem magam.* - Nem vagyok az... csak gyűlölöm, ha bántják azt... vagyis a szeretteim. *Javítom ki magam és csókod viszonozom, még el is nyújtom jó hosszan, hogy minél tovább ízlelhessem ajkaid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.09.04, 19:37 | Üzenet # 259 |
 Yaoista
| Akkor jó.*Mosolygok.* - Már nagyon várom.*Csillannak fel a szemeim.* - A tegnap is olyan jó volt.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Biccentek.* - Miért nem tudod elfogadni amiket mondok? Tökre komolyan mondom és te az összeset lehúzod, komolyan mostantól akkor csak Dimet mondok.*Sóhajtok fel, majd elmosolyodom.* - Ezzel én is így vagyok.*Suttogom. A csókodtól most is teljesen készen vagyok.* - Akkor hívd.*Adok egy puszit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.09.04, 21:49 | Üzenet # 260 |
 Yaoista
| - Hmm... reméltem is, hogy várod. *Nevettem el magam.* - Igen, nekem is tetszett... rég élveztem annyira egy tornát. *Mosolyodtam el.* - Nem szándékos volt... na tündérkém... *Puszillak meg.* - Csak nem vagyok hozzászokva, hogy becéznek... *Mosolyodom el lágyan, megint azon a Casanova módon, amiről amúgy tényleg nincs tudomásom xD.* - De ne érts félre, mert amúgy nagyon jól esik... *Kuncogom el magam.* - Rendben, hívom... *Én még gyorsan megcsókoltalak, majd megkerestem Lee-t* - Összeszedte magát nagyjából, de.... azt hiszem sokkot fogsz kapni, de ne kapj majd, rendben? *Mondom komolyan.* - Így is ki van a tündérkém... *Mondom halkan.* - Gyere... *Intek a fejemmel Lee-nek, majd visszabattyogunk.* - Megjöttünk... *Ültem le melléd és megpusziltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.09.04, 22:15 | Üzenet # 261 |
 Yaoista
| - Akkor neked még nem jött el az igazi.*Mosolygok, majd csak felnevetek.* - Csak kicsit.*Kuncogok. Pont elszívom cigit, amikor megjelensz.* - Micsoda? Oké kicsit rám hozod a frászt.*Jegyzem meg, majd bemegyünk és hát igen csak ledöbbennek, de ez arcomon csak félmásodpercig látszik. Saturot most még jobban utálom.XD* - Újítunk?*Mosolyodom el.* - Majd hívok egy fodrászt azért.*Mosolygok és leülök az ágy szélére.* - Végre kicsit tudunk beszélgetni, ha van kedved, de ha pihenni szeretnél azt is megértem oké?*Mosolygok rá kedvesen.*
- Veled mindent várok.*Mosolygok.* - Oké, oké de akkor nálam szokd meg, főleg ha jól esik.*Közlöm és a mosolyodtól készen vagyok, de most nem mondok semmit. Csókot viszonozom, majd kissé izgulok, mert félek lehet Lee kiakad a hajamra.* - Sziasztok.*Bújok hozzád, majd Lee válaszától megnyugszom.* - Igen valahogy úgy.*Nevetek zavartan.* - Dim fejezte be, az enyém borzalmas lenne, de azért jöhet a fodrász.*Mosolygok.* - Beszélhetünk, jól vagyok. Szóval akkor mi a helyzet? Mit kell tudnom?*Kérdezem de izgulok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.09.04, 22:31 | Üzenet # 262 |
 Yaoista
| - Majd meglátod. *Nyugtatom azért Leet. Nekem feltűnt az a döbbenet, de nem mondok semmit, csak elmosolyodtam. Magamhoz öleltelek és adok egy puszit. A fodrászt hát azt megértettem, mert nem voltam egy profi, az biztos.* - Öhm... én kimenjek, vagy maradhatok vagy... *Nem tudtam, hogy mennyire zártkörű ez a beszélgetés most és nem akartam zavarni se. Bár tudtam, hogy később úgy is elmesélnél mindent, de mégsem akartam teher lenni feleslegesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.09.04, 22:58 | Üzenet # 263 |
 Yaoista
| - Amatőrhöz képest szép munka.*Vigyorgok.* - Maradj semmi titkos nincs ami ne tartozna rád.*Mosolygok és persze Akihito is egyet ért.* - Első ami a legfontosabb, lehet mondta már Mookyul, de a cég áll minden ellátást amt a tb nem fizet. Ezenfelül ugyanúgy kapsz fizetést, hiszen most ha úgy nézzük betegszabadságon vagy, emiatt nem kell aggódni. Ami a munkát illeti. Dimmel beszéltem, hogy haladsz mennyi idő kell még és folyamatosan fog erről tájékoztatni. Nem lesz könnyű menet, de sokkal könnyebb lesz, mint az, hogy ismét járni tudjál. Nézd kicsikém lesznek akik megfognak szólni, főleg a modellek, de lesznek olyan ügynökök is. Modellek csupán rossz indulatból, az ügynökök, nos mindig vannak kötekedőek, akiknek senki sem tökéletes. A lényeg, hogy velük nem foglalkozunk. Nem akarom azt, hogy folyton takarni kelljen sérülésed, meg eltüntetni a képekről. Lesz ami megfogja kívánni, de ha olyan, hogy nem ellened szól, akkor mehet. Több modell is van, akinek egy testi hibája a szexepilje lesz, lehet te is egy leszel a közülük, de ha mégse akkor sincs baj. Személyesen eddig sajnos nem tudtam veled találkozni, pedig már akartam, de már képek alapján láttam, hogy nagyon sok van benned és meg ott van is amit a kölyök mondott. Nem féltelek téged. Roppant tehetséges és erős személyiség vagy, olyan a kisugárzásod, hogy lehet valaki a sebed észre se fogja venni. Emellett én is itt leszek neked és vigyázni fogok rád. Tudom, hogy meg tudod védeni magad, csak azt is, hogy igen sajátos módon teszed.*Mosolyodom el.* - Az is biztos, hogy keményebb vagyok, mint a főnököd.*Jegyzek meg egy kis ijesztő vigyorral.:D* - A lényeg, ha még okkal is akadsz ki vigyázni kell, ezért majd ha látom, hogy szakad a cérna én közbe lépek.*Mondom komolyan.* - Érzem jó páros leszünk.*Mosolygok és megfogom kezét.* - Első ami a legfontosabb, hogy gyógyulj meg teljesen. A munkát csak akkor fogod folytatni, ha elsősorban Dim, többi doki és én rábólintok és te is. Lehet már jól leszel, de akkor se fogsz rögtön készen állni a fotózásra, nem fogom erőltetni. Szépen, lassan csináljuk, majd fotózlak én és nem lesz más ott, ahogyan te akarod oké?*Kérdezem kedvesen cirógatva a kézfejét, majd elengedem.* - Gyorsban ennyi. Kérdés?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 18:38 | Üzenet # 264 |
 Yaoista
| - Maradj ez alap.*Mosolygok. Némán hallgatok végig és többször el is pirulok és végig mosolygok. Nagyon jól esik, amit mond és bár félek még mindig kicsit vannak kétségeim, de nem olyan sok, mint eddig. Arra, hogy meg van magam stílusa csak szélesebben mosolygok és Lee mosolya tényleg ijesztő, de már elsőre látszik rajta, hogy keményebb, mint főnök.XD* - Hűűű köszönöm szépen ez most sokat jelent. Nagyon köszönöm, de tényleg ez sokat jelent.*Mosolygok, az se zavart, hogy megfogta a kezemet is beszéd közbe.* - Nagyon rendes vagy.*Mosolygok.* - Ugye milyen jó hírek Dim?*Kérdezlek, ragyogó szemekkel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 20:50 | Üzenet # 265 |
 Yaoista
| *Csak elmosolyodom rajtatok és neked adok egy puszit is. Csöndesen hallgattalak titeket, nem folytam bele, hiszen ez a ti dolgotok volt. Azért az nagyon édes volt, ahogy pirulgattál közben, na meg még én is értettem, hogy mennyire jó vagy. Valahogy a kézfogdosás engem sem zavart, nem voltam rá féltékeny.* - Igen, azok csillagom. *Nagyon örültem, hogy teljesen elfelejtetted a történteket ideiglenesen. Hálásan mosolyogtam Dimre, neked pedig adtam egy puszit az ajkaidra.* - Természetesen sokat fog tornázni, hogy minél előbb meggyógyuljon. *Mosolyodom el. Kezdtem érezni, hogy mekkora tehetség vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 21:11 | Üzenet # 266 |
 Yaoista
| - Ugyan nem kell hálálkodni.*Mosolygok.* - Tudom, hogy jó kezekben van.*Mosolygok.* - Akkor én megyek is. Akihito itt névjegykártyám és ráírom a saját számom is, szóval ha bármi van nyugodtan hívj csak, bármikor fordulhatsz hozzám.*Mondom komolyan, majd meg is csinálom és odaadom.* - Akkor megyek. Kikísérnél Dim??*Pillantok rá, Akihito arcát pedig megsimogatom.* - Kitartás.*Mosolygok rá.*
*Csóktól zavarba jövök, de nem zavar, hogy előtte csinálod.* - Így van, mindent megteszek.*Mondom lelkesen.* - A legjobb kezekbe.*Mosolygok.* - Oké köszönöm.*Veszem el.* - Észben tartom.*Mosolygok.* - Meg lesz és azért még egyszer köszi.*Mosolygok és tőle az arc simogatás se zavar.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 21:17 | Üzenet # 267 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam csak, hát igen. Az én kezeim között. Annyira örültem ennek az egésznek, meg hogy te is így fogadtad Leet, legalább végre hiszel magadban kicsit. Vagy legalábbis nem tűnt olyan letörtnek.* - Persze. *Mosolyodom el, majd kimászok mellőled. * - Pár perc és jövök tündérkém. *Mondom kedvesen, majd kiindulok Leevel. Az ajtón kívül a folyosón csak sóhajtok egyet.* - A hajával ugye nem lesz gond...? *Kérdezem kicsit aggódva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 21:23 | Üzenet # 268 |
 Yaoista
| - Szia.*Köszönök el, majd kint elmosolyodom.* - Nos tény, hogy azért nagyon szép hosszú haja volt, de nem lesz gond. Nem azért mondtam a dolgokat, hogy most megkíméljem, tényleg nem lesz baj és majd meg nő.*Mosolygok.* - Nagyon édesek vagytok együtt.*Jegyzem meg.* - Szimpatikus nekem ez a kölyök, tényleg várom vele munkát, majd meglátod milyen tehetséges.*Pillantok rád.* - Te jól vagy?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 21:39 | Üzenet # 269 |
 Yaoista
| - Igen, igen értem. *Mosolyodom el.* - Köszi. *Ez tényleg jól esett.* - Abban biztos vagyok. *Kuncogtam el magam, kérdéseden meg teljesen meglepődtem.* - Én jól vagyok. Csak dühös vagyok arra a féregre. *Sóhajtok egy nagyot.* - És te? Mookyul hogy van? *Érdeklődök felőle.* - Te is elég gondterheltnek látszol. *Mondom komolyan.* - Ez most hülyén fog hangozni... de... hívhatsz te is, ha gond van és beszélnél valakivel. Tudom, lehet nem én lennék az, de néha egy idegennel egyszerűbb. *Mosolyodom el, de kissé sikerült zavarba hozni önmagam xd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 22:09 | Üzenet # 270 |
 Yaoista
| - Elhiszem. én is.*Mondom, majd a kérdésedre felsóhajtok, majd rágyújtok, mert kint vagyunk már.* - Nem igen tudtam vele beszélni tegnap se és ma se. Ma aludt, ami csak jó, hogy pihen. Azt mondta Rokuro, hogy instabil, ahogyan eddig is, de vett neki egy cicát és annak nagyon örül.*Mosolyodom el.* - Remélem én is tudok vele ma beszélni és nem csak veszekedni.*Sóhajtok fel.* - Meg vagyok amúgy csak aggódom érte, meg bántanak dolgok.*Mondom és beleszívok egy mélyet a cigibe, majd elmosolyodom.* - Lehet akkor szavadon is foglak.*Mosolygok és az arcodra simítok.* - Már nem vagy idegen, elég sokat mondtam neked, magam se tudom miért.*Mosolygok, majd elveszem kezem.* - Köszönöm.*Mondom hálásan.* - Amúgy zavarba vagy?*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 22:17 | Üzenet # 271 |
 Yaoista
| - Az állatok közelsége mindig jót tesz... *Mosolyodom el, ezzel adtál is egy jó ötletet nekem.* - Majd szorítok. *Kacsintok egyet kicsit félszegen.* - Elhiszem és nyugodtan szavam foghatsz, ezért mondtam, majd még inkább elmosolyodtam.* - Nem bánom annyira, örömmel hallgattalak. *Őszintén is gondolom ezt. Kicsit vonzottál is.* - Egy kicsit. *Nevettem el magam én is.* - Igazából nem tudom, hogy miért...
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 22:31 | Üzenet # 272 |
 Yaoista
| - Ez így van.*Bólintok, persze ez a állattól is függ, na meg az embertől.* - Köszi, talán nem kell doki, még mindig bizakodók és még nem mondom a kölyöknek csak ha kell, nem akarom újabb balhét.*Húzom el a számat.* - Oké de te is nyugodtan hívhatsz.*Mosolygok.* - Ez is kölcsönös.*Bólintok, majd felnevetek.* - Figyelj a helyedbe én is így lennék, ha ilyen pasi lenne a közelembe, mint én.*Vigyorgok.* - Kösz Dim.*Mondom hirtelen.* - Ilyenkor kicsit kikapcsolok.*Mondom és elszívom a cigimet.* - Akkor tényleg mennem kéne, még rengeteg dolgom van.*Sóhajtok fel.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.09.06, 20:12 | Üzenet # 273 |
 Yaoista
| - Rendben, jó lenne, ha nem lenne rá szüksége. *Mosolyodom el én is bizakodóan.* Rendben. *Bólintok a hívásra, majd csak elmosolyodtam ismét.* Nem vagy te kicsit egoista? *Nevettem el magam. Kicsit meglepődtem a köszre, de a folyatáson, csak elnevettem magam.* - Bármikor máskor is. *Mondom őszinte kedvességgel.* Az ebédek miatt, majd tárgyalunk. Amint Akihito hazamehet, rögtön hívlak, rendben?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.09.06, 20:38 | Üzenet # 274 |
 Yaoista
| - Nem, mert nagyon az vagyok.*Nevetek fel.* - Figyelsz te? Alapból jelentkezni fogok meg bejárok, hát így figyelsz rám ejj.*Sóhajtok fel, majd felnevetek.* - Vagy talán még se akarsz velem beszélni?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.09.07, 22:05 | Üzenet # 275 |
 Yaoista
| - És még szépen fogalmaztál. *Nevettem el magam veled együtt.* - Figyelek, figyelek... csak a gondolataim nem éppen iott járnak.... már harmadjára fojtják vízbe Saturot... *Mosolyodom el kedvesen.* - Bááár... lehet. Nem,nem akarok. *Közlöm érzelemmentes arccal.* - Csak azért vagyok itt lent veled, mert szép a táj meg jó a levegő... *Nem bírtam és elvigyorodtam végül.* - Persze, hogy szeretnék... *Mondom már komolyan, sokkal lágyabb hangon.*
|
|
| |