2025.07.20, Vasárnap, 21:13
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Kórház
MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Dimitri - Akihito

MioDátum: Szombat, 2013.09.07, 22:30 | Üzenet # 276
Yaoista
*Vigyorgok rajtad.* - Megértem.*Biccentek, majd felvonom a szemöldököm a szövegedre, majd elmosolyodom.* - Bolond.*Kuncogok.* - Tényleg megyek, jelentkezem hamarosan, de te is hívhatsz, aztán semmi bunyó.*Vigyorgok, majd intek elmegyek.*

- Oké.*Bólintok.* - Szia.*Mosolygok, majd amikor kimentek átülök a székembe és kimegyek a fürdőbe, ahol megnézem magam. Nagyon furcsa így látni magamat, de jobban érzem így magam, mint hosszúval. Ezek után kimegyek a szobába és az ablakon nézzek ki. Annyira kint szeretem volna már lenni, olyan rossz volt itt a kórházba, csak te tetted jóvá. Kezem az ablakra teszem és szomorú szemekkel nézzem a járó embereket.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.09.07, 22:40 | Üzenet # 277
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
*Csak elmosolyodtam és bólintottam, végül én is intettem. Visszaindultam hozzád, majd belépve, nézem, ahogy az ablakon kifele bámulsz.* - Szia tündérkém... *Lépek oda hozzád és odahajolva adtam egy lágy csókot.* - Gondolom semmi kedved a tornához, igaz? *Mosolyodom el.* - Nos... ne legyen így, mert most nem igazán tornázni fogunk. *Kuncogtam el magam.* - Öltözz fel, én is átöltözök és elmegyünk kicsit. NEm messze, csak a szomszédba, de akkor is kimozdulsz kicsit. *Mondom kedvesen.*

MioDátum: Szombat, 2013.09.07, 22:46 | Üzenet # 278
Yaoista
- Szia.*Pillantok rád, de már mosolyogva. A csóktól csak jobban mosolygok, majd ahogyan mondod a tornát mondanám, hogy van kedvem de nem jutok szóhoz, de egyre lelkesebb vagyok.* - Van kedvem, de így főleg.... ez nagyon izgi és végre kimegyek innét.*Csillognak a szemeim. Lehúzlak egy csókra, majd a szekrényemhez megyek.* - Na akkor tessék kimenni.*Kuncogok és gondoltam ki is csípem magam, mintha egy randi lenne. Amikor kimész kiveszem a legdögösebb szerelésem, majd felöltözöm, ami kissé nehézkesen megy, de már ügyesebb vagyok. Fújok magamra parfümöt is, mert az is van bent, a hajammal meg nem tudok mit kezdeni, mert zselém nincs így csak kicsit vizes kézzel beletúrok, majd csak várlak.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.09.07, 23:00 | Üzenet # 279
Yaoista
*Gondoltam, hogy örülni fogsz, de annak meg én örültem, hogy van kedved tornázni. Mikor lehúzol, csókod hosszan viszonozom.* - Értettem. *Nevettem én is el magam és visszamentem a szobámba, hogy átöltözzek. Felvettem egy egyszerű fekete farmert, hozzá egy sötétkék pólót, meg egy pulcsit, majd vissza is mentem érted. Bekopogtam, hogy szabad-e, majd mikor válaszolsz, benyitok és elmosolyodom.* - De jól festünk. *Mosolyodom el, odahajolok egy újjabb csókra, mikor megcsap a parfümöd, így nyakadhoz hajolva finoman megszimatollak.* - Nagyon jó illatod van... *Suttogom füledbe.* - Mehetünk? *Egyenesedek fel.*

MioDátum: Szombat, 2013.09.07, 23:15 | Üzenet # 280
Yaoista
*Amikor bejössz füttyentek egyet.* - Te is nagyon jól nézel ki. Vicces, hogy csak most látlak civilbe, de már ruha nélkül láttalak   azért.*Pirulok el. biggrin * - Köszönöm.*Mosolygok és csókod viszonozom.* - Bocsi a hajamat nem tudom belőni.*Motyogom.* - Köszönöm szépen örülök, hogy tetszik.*Simítok az arcodra.* - Igen mehetünk.*Bólintok.* - Tudod ez nekem olyan most, mint egy randi.*Vallom be.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.09.07, 23:50 | Üzenet # 281
Yaoista
*A füttyön még elnevettem magam.* - Köszönöm. Hát... ilyen ez a kórházi munka. *Kuncogok a pirulásodon.* - Ugyan már... nem is kell... oda főleg nem, ahova megyünk. *Mondom sejtelmesen, direkt nem akartam az orrodra kötni, hogy hova is akarok menni. Ahogy arcomra simítasz, elmosolyodom és megfogom a kezed.* - Rendben, akkor indulás. *Lépek a kocsid mögé és tolni kezdelek. Meghallva, amit mondasz, elnevettem magam.* - Mert végül is... ez az. Az első randevúnk. *Mondom komolyan, majd adok egy puszit a buksidra. Kiindultam veled, majd elsétáltam veled a célig. Tényleg nem mentünk messzire, hiszen körülbelül fél utcányit mentünk és megérkeztünk egy játszótérre. Most teljesen kihalt volt.* - Nos, itt volnánk... *Közlöm a tényállásokat.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.08, 00:03 | Üzenet # 282
Yaoista
- Na igen.*Kuncogok.* - Oké csak a legjobban szeretnék neked kinézni.*Mondom édesen.* - Menjünk már nagyon kíváncsi vagyok.*Mondom izgatottan.* - Első randi.... milyen jól hangzik.*Mosolygok és tényleg jól érzem magam, amíg mellettem vagy, persze még nem az igazi, de lehetne sokkal de sokkal rosszabb. Nagyon izgatott vagyok, de amint megállunk a játszón nem igazán értem.* - Értem vagyis még se. Itt most mit csinálunk?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.08, 00:20 | Üzenet # 283
Yaoista
- Igaz? Nekem is tetszik. *Azért én nem lepődtem meg, hogy így ledöbbentél a játszótértől.*- Hát... kicsit tornáztatjuk a lábad. Aztán megyünk máshova is *Mosolyodom el.* - Ez a sajátos tornád... hintázni fogunk. *Kuncogom el magam és eltollak a hintákig.* - Kicsit megmozgatjuk, hogy szokja rendesen a súlyt, de gondoltam így jobban élveznéd. *Mosolyodom el.* - Nos? *Nyújtom ki melletted kétoldalt a karom, hogy kapaszkodj meg és állj föl, mint ahogyan a korlátnál gyakoroltuk.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.08, 19:18 | Üzenet # 284
Yaoista
- Oké de még mindig nem értem.*Mondom, majd amikor mondod a hintát akkor tiszta minden.* - Ohh ez jó, legutoljára egy fotózásomon hintáztam, de amúgy ezer éve.*Mosolygok.* - Igen így sokkal jobb lesz.*Mosolygok.* - Mehet.*Megkapaszkodom benned és kiszállok, de sokkal jobban megy, mint tegnap.* - Szia.*Mosolygok, majd megcsókollak és próbálom minél inkább megtartani magam, de persze azért kapaszkodok beléd.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.08, 20:34 | Üzenet # 285
Yaoista
- Na akkor pont itt az ideje. *Mosolygok én is.* - Aztán, mint mondtam megyünk máshová is. *Nem akartam elárulni, mire is gondoltam. Ahogy megkapaszkodsz, elmosolyodtam és magamhoz ölelve tartalak.* - Szia... nem találkoztunk mi már valahol? *Kuncogok és viszonozom a csókod.* - Nagyon ügyes vagy már, remélem tudod... sokak ilyenkor még segítséggel se könnyen állnak föl. *Puszillak meg.* - Na lassan... *Szépen lépkedtem hátrafelé téged tartva egészen a hintáig.* - Nos... ki löki magát magasabbra? *Ültem le a melletted lévőbe.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.08, 20:52 | Üzenet # 286
Yaoista
- Igen.*Bólintok.* - Nem kérdezzek rá, mert úgyse mondod el, de nem is baj, így most izgibb.*Mosolygok.* - Hmmm nem is tudom talán.*Vigyorgok.* - Köszönöm, nagyon igyekszem.*Mondom, majd csak követlek.* - Ez így nem ér am, de legyen, szeretek versenyezni.*Vigyorgok. majd elkezdem magam lökni de a sérült lábammal. Nem igazán megy elsőre, de csak próbálkozom és próbálkozom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.08, 21:19 | Üzenet # 287
Yaoista
- Dehogy nem ér. *Nevettem el magam. Én csak kicsit szórakoztam közben mosolyogva néztem, ahogy próbálkozol.* - Van egy ötletem... *Állok föl, majd odamegyek hozzád. Megfogom a láncot és megcsókollak.* - Gyere... *Húzlak föl óvatosan, majd megfordulok veled és az ölembe húzlak.* - Segítek, de te csinálod a munka nagy részét... *Kuncogok. Finoman elindítottam magunkat, majd rád hagytam és csak élveztem. Gondoltam ha lendületbe vagyunk, már könnyebb lesz.* - Mennyivel jobb így... *Egyik karommal a derekad ölelem és néha finoman a nyakadba csókolok.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.08, 21:31 | Üzenet # 288
Yaoista
- Démon.*Nyújtok nyelvet.* - Igen?*Pillantok rád. A csókod rögtön viszonozom.* - Eddig tetszik.*Kuncogok, majd nem igazán értem, mit akarsz, de követlek, majd az öledbe még jobban elmosolyodom.* - Egyre jobb.*Dőlök neked.* - Oké.*Bólintok és elkezdem lökni hintát.* - A legjobb és te vagy legjobb.*Nevetek fel édesen, ami a nyögésbe megy át.* - Jó így.*Fordulok hátra, majd megcsókollak utána pedig tovább lököm magunkat, amennyire megy és hinta-palintát éneklem.:DXD.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.08, 22:05 | Üzenet # 289
Yaoista
*Elmosolyodtam rajtad, annyira édes voltál.* - Óhh, köszönöm... de csak mert partner vagy. *Puszillak meg.* - Igen... nagyon... *Mikor elkezdesz énekelni, elnevettem magam, majd én is elkezdtem veled énekelni. Nagyon vicces volt a helyzet, de annál jobb.* - Nagyon jó vagy... *Kuncogok és a pocid kezdem simogatni, ahogy hintázunk. Valahogy olyan jó volt.* - Hmm... nem volt még ilyen randim. *Nevettem el magam. Én is nagyon jól éreztem a helyzetet.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.08, 22:16 | Üzenet # 290
Yaoista
- Köszi.*Kuncogok, majd ahogyan énekelni kezdesz felnevetek.* - Ahogyan te is.*Kuncogok. A karod simogatom és annyira élvezem a helyzetet, hogy nem is koncentrálok a lábamra, csak ösztönösen lököm.* - Én se, bár csak egy randin voltam, na és te?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.08, 22:41 | Üzenet # 291
Yaoista
*Örültem, hogy elfeledkeztél a lábadról, végül is ez volt a cél. Elmosolyodtam rajtad, annyira jó volt.* - Hmm... hát én azért voltam többen... elég sokon, ami azt illeti. *Mosolyodom el.* - A volt főnököm, akit mondtam... vele elég sokat jártunk mindenfelé. *Mondom félig mosolyogva, de valahol volt egy kis szomorúság benne.* - Mindegy is... szóval akkor nem lesz nehéz dolgom, hogy lenyűgözzelek. *Kuncogom el magam.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.09, 15:29 | Üzenet # 292
Yaoista
- Ohh értem.*Mosolygok.* - Az jó gondolom.*Mondom.* - Ohh szóval azt hiszed emiatt mert egy randin voltam, akkor már könnyű lenyűgözni?*Kérdezlek durcisan, majd felnevetek.* - Amúgy engem már most lenyűgöztél a személyiségeddel.*Mondom édesen.* - Tudod nekem mindenbe Saturo volt az első. még egy rendes csókban is. Nővel nem is voltam. Te voltál?

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 16:24 | Üzenet # 293
Yaoista
- Hát... sok a választék, ahova vihetlek. *Kuncogom el magam.* - Ezt jó hallani... Te is elbűvöltél teljesen. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Nem, nem voltam... valahogy én mindig tudtam, hogy a pasik vonzanak. *Magyarázom elgondolkodva.* - Igazából így ténylegesen belegondolva... soha nem érdekeltek tényleg a nők ilyen formában. *Mondom, majd megcsókollak.* - Feltűnt amúgy, hogy csak te hajtod a hintát? *Mosolyodom el.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.09, 16:53 | Üzenet # 294
Yaoista
- Ez igaz, alapból nem szoktam eljárni vagyis nem jártam el, leszámítva a modellkedést.*Mesélem, majd elpirulok.* - Ennek örülök.*Mosolygok.* - Értem értem.*Bólogatok és a csókod rögtön viszonozom.* - Tényleg most, hogy mondod. Tudod annyira lekötsz, hogy fel se tűnik, te vagy a legeslegjobb orvos a világon.*Mondom édesen és a karod tovább simogatom.* - Nagyon jó veled.*Suttogom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 17:07 | Üzenet # 295
Yaoista
- Barátokkal sem? *Lepődök meg kicsit.* - Nem tűnsz annak a zárkózott fajtának, aki otthon ül. *Mosolyodom el.* - Te pedig a legeslegjobb páciens.. *Kuncogtam el magam. Nagyon jól esett a simogatásod s.* - Veled is... nagyon rég éreztem magam ennyire jól... *Vallom be őszintén.* - Remélem a derekad is be fogod adni. *Kuncogok.* - Addig pedig szépen udvarolgatok, ahogy illik. *Suttogom a füledbe, majd adok a buksidra gy puszit.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.09, 17:15 | Üzenet # 296
Yaoista
- Nekem nincsenek barátaim, már csak anyukám, Lee és te vagy nekem.*Mondom, mintha ez tökre természetes lenne.* - Munkán kívül, mindig otthon voltam, amíg nem jöttek ők képbe és a suliba se volt ez másként.*Sóhajtok fel.* - Ezt jó hallani.*Mosolygok.* - Édesem nagyon jó úton haladsz, hiszen ha nem érdekelnél, akkor ezt se engedném a többiről nem is beszélve.*Pirulok el.* - Ezek azért jöhetnek.*Mosolygok és hátrafordulva hosszasan megcsókollak.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 17:33 | Üzenet # 297
Yaoista
*Kicsit döbbenten hallgatlak.*  Pedig egy ilyen édes fiút azt hittem, hogy körülrajonganak. *Mosolyodtam el.* - Hát akkor ezen majd változtatunk. Sok helyre elviszlek. *Puszillak meg és elmosolyodom.* - Akkor jó... remélem így is marad. *Kuncogom el magam és a nyakadba csókolok. Csókod viszonozom elég szenvedélyesen.* - Jó lenne, ha belém szeretnél és csak az enyém lennél. *Mondom komolyan, egy kis vigyorral az arcomon.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.09, 17:51 | Üzenet # 298
Yaoista
- Nos, akkor nem igen voltam édes és amúgy se bírom nagyon az embereket, nem mondom, hogy nem próbálkoztak nálam, de őket is csak külsőm érdekelte.*Mondom, majd elmosolyodom.* - Jól hangzik.*Mosolygok.* - Igen így fog.*Suttogom az ajkaid közé.* - Akkor vedd el a szívemet és mindenemet.*Nyalok végig az ajkaidon és tovább csókollak, majd hirtelen abbahagyom.* - Khmm jobb, ha abbahagyjuk.*Motyogom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 18:06 | Üzenet # 299
Yaoista
- Ezt nehéz elképzelnem. *Kuncogom el magam.* - Pedig a belsőd legalább annyira csodálatos, mint a külsőd. *Cirógatom meg a pofid. Minden csókod viszonozom és elmosolyodom szavaidon. Kicsit meglepődtem, mikor hirtelen leállsz, de rájöttem miért.* - Majd ha visszaértünk folytatjuk... *Suttogom a füledbe igen csak erotikusan.* - Lehet már picit el is loptam a szíved... *Kuncogok és tovább simizem pocid.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.09, 19:46 | Üzenet # 300
Yaoista
- Édes vagy és köszönöm, de így volt. Már más vagyok vagyis mondhatni úgy, hogy már lehullott az álcám, bár az igaz az egom túl nagy volt.*Vigyorgok.* - Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy mindenkivel ilyen leszek, de ez érhető.*Mondom, majd ahogyan a fülembe suttogsz megborzongok.* - Igen.*Mosolyodom el.* - Talán így van.*Teszem a kezed  a szívemre, ami hevesebben ver.* - Én csak félek, nem tőled, hanem úgy az egésztől... most hagytak el ketten is és ez fáj.*Suttogom.*

Keresés: