2025.07.20, Vasárnap, 20:58
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Kórház
MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Dimitri - Akihito

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 20:46 | Üzenet # 301
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
- Értem, hát én ennek csak örülök. *Mosolyodtam el.* - Hmmm... biztos akkor is édes voltál. *Nevettem el magam.* - Persze... én se szoktam mindenkit kedvelni. Mikor a kezem a szívedre teszed, elmosolyodom, főleg, hogy érzem zakatolni a szívverésed.* - Tudom tündérkém... hidd el, nagyon jól tudom. *Mosolyodom el és megpuszillak.* - Tudod... a főnököm... a lényeg, hogy elég csúnyán lett vége... én idáig menekültem a fájdalom elől. *Mondom őszintén.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.09, 21:14 | Üzenet # 302
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Neked mindig édes vagyok, komolyan szerintem nálad nem létezik olyan, hogy ne legyek édes.*Kuncogok.*  - Megértelek.*Mosolygok, majd picit elhallgatok.* - Elmondod, hogy miért lett vége? Meg meg mesélsz róla, de csak ha akarsz.*Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.09, 23:21 | Üzenet # 303
Yaoista
- Hát biztos létezik, de még nem jött el az a pillanat, hogy azt mondjam, nem vagy édes. *Nevettem el magam. Kérdésedre elmosolyodom, gondolam, hogy egyszer meg fogod kérdezni.* - Nagyon szerettem, csak ez annyira nem volt kölcsönös, mint én gondoltam... Eleinte minden nagyon jó volt. Úgy működött, ahogyan kell. Végül közölte velem, hogy ő családot szeretne és gyereket, meg miegyéb, de ezt én később tudtam meg. Eljárt nőkkel találkozgatni, de nem mondta el, hogy mit akar... Végül besokalltam és egy veszekedés alatt kibújt a szög a zsákból. Szakítottam vele, de egy két héttel később kitudódott a kapcsolatunk, amit nem toleráltak igazán... Mindent úgy forgatott, hogy a végén elméletileg én másztam rá és zsaroltam, hogyha nincs velem, akkor elmondom mindenkinek... *Mondom szomorúan.* - Nagyon csúnyán elárulta az érzéseim... és hát így nem maradhattam... Ahogy az emberek néztem rám, hát szörnyű volt. Itt kaptam állást, nagyon megértő az igazgató. Tud mindent, hogy mi történt... de szerencsére nekem hitt. Nem tudom mihez kezdtem volna, ha nem kapok itt munkát. *Mosolyodom kicsit el.*- Azóta volt már kapcsolatom, de semmi komoly... 

MioDátum: Hétfő, 2013.09.09, 23:53 | Üzenet # 304
Yaoista
- Akkor ne is jöjjön el.*Kuncogok, majd csak némán hallgatlak, de többször megremegek és sokkal jobban lököm magunkat, de ez fel se tűnik.* - Nyomorult fasz, úgy utálom az ilyen embereket, szívesen beolvasnék és bemosnék neki.*Morgok és tényleg megtenném. :D* - Még jó, hogy az igazgató tényleg ilyen rendes volt.*Mondom már nyugodtabban, majd hátrafordulok és az arcodra simítok.* - Rossz, hogy ez történt veled főleg, hogy meg se érdemled, de annak örülök, hogy ide kerültél és megismerhettelek.*Mondom édesen és megcsókollak.* - Hogy hívják azt férget? Kíváncsiságból...*Suttogom az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.10, 04:40 | Üzenet # 305
Yaoista
*Nekem viszont feltűnt,hogy milyen kis pipa lettél.* - Igen. *Mosolyodom el rajtad. Nem nagyon akartalak tovább hergelni.* - Hát nem volt könnyű... és én is örülök, hidd el. *Kuncogok. Csókod viszonozom, majd lágyan elmosolyodom.* - Már elfelejtettem... nem fontos többé. *Ölellek magamhoz és hosszan ajkaidra tapadok.* - Nem fáradt még el a lábad? *Kérdezem meg azért, nem akartalak túlterhelni.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.09.12, 19:37 | Üzenet # 306
Yaoista
- Ne hazudj nekem. Mond azt, hogy nem akarod elmondani és kész, de ne verj át és ne nézz hülyének.*Morgok picit, eleget hazudott nekem Saturo az bőven elég volt. A csókod viszonozom azért.* - Picit azért igen, de még bírom.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.09.12, 22:31 | Üzenet # 307
Yaoista
- Eszembe se jutott... *Mondom komolyan.* - Csak tudod... nem akarok vele foglalkozni és azt sem szeretném, ha te foglalkoznál vele. Így történt és kész. Talán ez kellett ahhoz, hogy találkozzak veled. *Mosolyodom el.* - És amilyen kis harcias vagy még nekiesnél. *Nevettem el magam.* - És te felejtetted el velem végképp... ezért mondtam, hogy nem fontos, mert tényleg nem az. *Mondom egy puszi kíséretében.* - Jól van... akkor még kicsit, aztán mehetünk... *Csókollak meg, nagyon jól éreztem magam.*

MioDátum: Szombat, 2013.09.14, 19:50 | Üzenet # 308
Yaoista
- Így más, mint amikor azt mondod, hogy már elfelejtetted, de így értem mire gondolsz. Nem akartalak letámadni bocsáss meg, csak tudod Saturo annyit hazudott nekem és vert át, hogy még inkább utálom, ha valaki átver. Inkább tudjam az igazságot, ami fájhat, de jobb mint a kegyes hazugság.*Mondom komolyan.* - Annak örülök, hogy segíthetem.*Mosolyodom el.* - Oké, már úgyis kíváncsi vagyok, hova viszel.*Mosolyodom el a csókod viszonozom, majd kézfejedre adok egy csókot.* - Olyan jó volt.*Mosolygok és továbbra is simogatom a karod.* - Tudod Dim te egy remek ember vagy.... mázlista vagyok, hogy megismerhettelek és tetszem neked.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.09.14, 20:08 | Üzenet # 309
Yaoista
- Megértem édesem. *Mosolyodom el.* - De én soha nem fogok neked hazudni. Nem estél nekem, én is fogalmazhattam volna egyértelműen már rögtön. *Puszilgatlak. Elmosolyodtam rajtad, nagyon édesen viselkedtél, mint mindig.* - Köszönöm... *Csókollak meg igen hosszan.* - Egyébként az nem csoda, hogy tetszel... Gyönyörű vagy édes és hihetetlenül bájos. *Csókollak meg újra. Lassan megállítom a hintát.* - Menjünk... nem akarom tovább terhelni a lábad. *Segítek felállni, majd visszaülni a székedbe.* - Nos... akkor induljunk... *El kezdtelek tolni a megfelelő irányba.* - Említettél valami olyasmit, hogy szeretnél sütit enni... *Mosolyodom el, majd kis séta után megállok egy cukrászatnál.* - Van kedved? *Igazából már csináltattam neked egy csodasütit, amit tényleg csak neked készítettek.*

MioDátum: Szombat, 2013.09.14, 21:18 | Üzenet # 310
Yaoista
- Igen tudom, hogy nem fogsz.*Mosolygok.* - Nem kell csak őszinte vagyok.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Ehh na elég legyen.*Pirulok el fülig.* - Muszáj zavarba hoznod folyton??*Kérdezlek.* - Amúgy köszönöm.*Teszem hozzá és csókod most is viszonozom és jól elhúzom.* - Imádok veled csókolózni.*Harapok finoman az ajkaidra.* - Oké.*Bólintok, majd átülök a székbe a segítségeddel, azért igen csak elfáradt a lábam.* - Amúgy nem azt mondtad, hogy nem jöhetek ki?*Kérdezlek, na nem mintha bánnám.* - Igen menjünk.*Bólintok.* - Igen igen.*Bólogatok, majd odaérve fülig ér a szám és annyira jól esik, hogy teljesen meghatódok.* - Igen nagyon szeretném.... köszönöm szépen..*Mosolygok lágyan. Egy ilyen dolog nagyon sokat jelent, a sok rossz után.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.09.14, 21:49 | Üzenet # 311
Yaoista
- Nem muszáj, de élvezem. *Nevettem el magam.* - Én is veled... *Mosolyodom el.* - Megüzleteltem az igazgatóval. *Mondom kuncogva.* - Elmondtam, hogy mennyire jól haladsz és jó vagy fizikailag, így megengedte. *Nem gondoltam, hogy ennyire örülni fogsz a cukrászdának.* - Nagyon örülök, hogy bejött. *Mosolyodom el, majd odahajolva megcsókollak.* - Akkor menjünk be. *Szépen kinyitottam az ajtót, majd bementem veled. Nagyon hangulatos kis hely volt.* - Megjöttünk. *Köszönök a tulajnak.* - Sziasztok, gyertek... *Bevezetett minket hátra, egy kis különálló boxba, amit egyedi kérésre szoktak lefoglalni, ha magányra vágynak a vendégek. Kivettelek a székből és szépen átültettelek a székre, gondoltam jobb lesz.* - Érezzétek jól magatok. *Hagy minket magunkra.*  Tetszik? *Kérdezem rögtön.*

MioDátum: Szombat, 2013.09.14, 22:22 | Üzenet # 312
Yaoista
- Gondolom te démon.*Vigyorgok.* - Helyes nagyon örülök, hogy megkérdezted.*Mosolygok.* - Igen nagyon.*Suttogom az ajkaid közé.* - Jó napot.*Köszönök, de megvagyok szeppenve.* - Nagyon szép hely.*Nézzek körbe.* - Ohh látom intézkedtél.*Mosolygok és persze jobb sokkal széken.* - Köszönjünk.*Biccentek.* - Nagyon.. gyakran jársz ide?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.09.14, 22:34 | Üzenet # 313
Yaoista
*Nem gondoltam, hogy így meg fogsz szeppenni.* - Örülök, hogy tetszik. *Mosolyodom el.* - Hmm... csak mikor megkívánok egy kis sütit. Nem eszek sok édeset, inkább a savanykásabb sütiket szeretem. *Magyarázom.* - Eléggé összehaverkodtam a tulajjal. Most először hozok valakit ide. *Cirógatom meg az arcod. Egyszer csak visszajön pár perc múlva és egy igazi sütikölteményt rak eléd.* - Ezt csak neked készült, remélem ízleni fog. *Nekem letette a szokásosat.* - Egészségetekre. *Hagy minket újra magunkra.*

MioDátum: Szombat, 2013.09.14, 22:46 | Üzenet # 314
Yaoista
- Nagyon hangulatos, jó ilyen helyen lenni.*Mosolygok.*  - Újabb dolog rólad, bár nem is gondoltam, hogy édesszájú vagy.*Kuncogok.* - Értem.*Biccentek.* - Ez megtisztelő.*Pirulok el, majd amikor megjön a süti felragyognak a szemeim, de ahogy mondod, hogy csak nekem készült hirtelen meg se tudok szólalni, csak nagyokat pislogva nézzek, még a tulajnak se tudok semmit mondani.* - Ez.... ez... én nem találok szavakat.*Suttogom és bekönnyezzek.* - Értem még... senki nem tett ilyet..*Suttogom.* - Nagyon szépen köszönöm..*Suttogom, teljesen oda vagyok.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.09.14, 23:06 | Üzenet # 315
Yaoista
*Csak mosolyogtam rajtad, főleg a sütin való reakciódon.* - Ugyan... ez semmiség... *Hajolok oda és adok egy apró csókot.* - Megérdemled tündérkém. Ennyi küzdelem után, ez a minimum. *Puszillak meg és letörlöm könnyeid.* - Remélem ízleni fog. *Fogom meg a kezed és adok rá egy puszit.* - Kérsz valamit inni? *Mosolyodom el.*

MioDátum: Szombat, 2013.09.14, 23:20 | Üzenet # 316
Yaoista
- Nekem nem az.*Suttogom a csókot viszonozom.* - Köszönöm.... de nekem ez akkor is sokat jelent... lehet valakinek ez megszokott de nem nekem.*Suttogom.* - Igen biztos.*Mosolygok, az jár a fejembe, hogy tudnám viszonozni.* - Egy limonádét.*Mondom, és belekóstolok a sütibe, de másik kezemmel nem engedem kezed.* - Nagyon finom...*Mosolygok édesen.* - Micsoda jó nap mai napból és ez csak miattad.*Kuncogok.* - Nem ülsz mellém? Közelebb lennél.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.15, 16:44 | Üzenet # 317
Yaoista
*Csak mosolyogtam rajtad, hogy mennyire meghatódtál egy ilyen kis apróságtól.* - Rendben, mindjárt kérek neked. *Mosolyodom el.* - Örülök, hogy ízlik, reméltem így lesz.* - De igen, mindjárt. *Engedem el kezed és felállva elmegyek hozni neked limonádét magamnak meg egy kávét. Odaültem rögtön melléd és átkaroltam a derekad. Odahajolva adtam egy puszit az arcodra.* - Szeretnélek boldoggá tenni... *Mondom komolyan és lágyan megcsókollak.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.15, 17:48 | Üzenet # 318
Yaoista
- Köszönöm.*Mosolygok és tovább falatozok, amíg nem jössz. Amikor visszajössz megköszönöm az italt és bújok hozzád.* - Jó úton haladsz.*Mosolygok és a csókod viszonozom. Tény, hogy bárki megláthat minket és zavarba vagyok, de annyira jó csókolni téged és bújni hozzád.* - Csókod a legfinomabb.*Kuncogok, majd szedek neked a sütimből.* - Mond hogy ááá.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.15, 18:26 | Üzenet # 319
Yaoista
- Akkor jó. *Kuncogok. Én nem féltem, hogy bárki is rajtunk akadna ki, tekintve hogy elég elszeparált helyen voltunk.* - Szóval egy sütit lekörözök? *Kuncogok én is.* - Áááááá... *Tátom a szám és bekaptam a falatot a villádról.* - Tényleg finom, de nekem nagyon édes. *Kuncogok és megcsókollak.* - Az ajkaidról jobban ízlik. *Mosolyogtam.* - Kérsz az enyémből? *Vágok le én is egy falatot.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.15, 19:37 | Üzenet # 320
Yaoista
- Igen azt le.*Elhallgatok.* - Meg minden mást is.*Mosolygok, majd ahogyan kinyitod a szádat belerakom a sütit.*  - Sejtettem, legalább több jut nekem.*Mosolygok az ajkaid közé.* - Meg tudom érteni.*Vigyorgok, majd én nyitom ki a szádat.* - Ez is nagyon finom, de...*Megcsókollak és a hajadba túrok.* - Igen az ajkad nyert ismét.*Kuncogok és adok egy puszit.* - Amikor veled vagyok, akkor boldog vagyok Dim. A puszta jelenléted nagyon sokat jelent nekem és azt is tudom, hogy te a sok rosszat is eltudod velem feledtetni.*Simogatom meg az arcodat.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.15, 19:51 | Üzenet # 321
Yaoista
*A minden másra elmosolyodom és kicsit zavarba jövök, nem számítottam rá.* - Ez igaz... *Nevettem el magam.  A sütin elmosolyodom, főleg a csókodon.* - Akárcsak a tiéd... *Suttogom és viszonozom csókod. Annyira jó volt hallani, amit mondasz. Teljesen felvillanyozott.* - Remélem... mert tudod.... nagyon fontos vagy nekem Akihito. *Mondom lágyan.* - Mert... *Odahajolok és halkan a füledbe suttogtam.* - Teljesen beléd szerettem... *Mondom halkan és közrefogom az arcod, majd hosszan megcsókollak.*

MioDátum: Szerda, 2013.09.18, 23:00 | Üzenet # 322
Yaoista
- Jól látom? Te zavarba jöttél?*Döbbenek le, hiszen eddig semmitől nem jöttél zavarba.* - Te is fontos vagy nekem.*Mosolyok viszont, ahogyan szerelmet vallasz, az még inkább ledöbbent A csókod is alig tudom viszonozni.* - Szerelmes?*Kérdezek vissza dadogva, teljesen vörösen.* - Én...*Bújok hozzád amennyire tudok.* - Meglepett, de olyan boldog vagyok.*Suttogom.* - Én ezt így nem tudom még mondani... de kezded egyre inkább ellopni a szívemet.*Suttogom, de nem nézzek rád, mert nagyon zavarba vagyok.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.09.18, 23:09 | Üzenet # 323
Yaoista
- Csak egy kicsit. *Mosolyodom el. Nem gondoltam, hogy ennyire zavarba hozlak.* - Igen... *Csak magamhoz ölellek, ahogy jobban bújsz.* - Tudom én ezt tündérkém... *Suttogom a választ és adok egy puszit a buksidra.* - De örülök, hogy kezdem ellopni a szíved. * Kuncogok.* - Nem kell ennyire zavarban lenned. *Nyúlok az állad alá és felemelem a fejed, majd lágyan megcsókollak.* - Szeretlek... és tudom, hogy neked még idő kell, de mindent meg fogok tenni azért, hogy te is ezt érezd...

MioDátum: Szerda, 2013.09.18, 23:43 | Üzenet # 324
Yaoista
- De legalább te is egyszer zavarba jöttél.*Motyogom.* - Örülök, hogy örülsz.*Mosolygok.* - Könnyű ezt mondani. Tapasztalhattad, hogy milyen vagyok és váratlanul ért meg sose kaptam még ilyen szép vallomást.*Mondom édesen és a csókod viszonozom.* - Igen tudom.*Mosolygok és most én csókollak meg.* - Ez a nap, nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz és csak neked köszönhető.*Mondom a csók után, majd adok még egy csókot és utána a sütit kezdem enni mosolyogva.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 00:24 | Üzenet # 325
Yaoista
- Engem zavarba lehet hozni. *Mosolyodom el.*  Nem? Hát... tőlem csak ilyeneket fogsz kapni. *Kuncogtam el magam. Viszonozom a csókjaid.* - Örülök, hogy tetszik... végül is ez az első randink... jónak kell lennie. *Mosolyodom el és adok egy puszit, na meg én is elkezdek sütizni, de ölelésemből nem engedtem és közben finoman cirógatom az oldalad.* - Te szeretnél valamerre menni még ma? Ha már kimenőt kaptunk... *Csókollak meg.*

Keresés: