Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 03:09 | Üzenet # 26 |
 Yaoista
| *Nem válaszoltam, csak elmosolyodtam. A sikkantásból azt szűrtem le, hogy igen csak tetszik a helyzet, na meg a helyezkedésből is.* - Hadd halljam a hangod... *Mosolyodom el és tovább kényeztetlek egyre intenzívebben. Addig nyalogattalak és simogattalak, amíg el nem élveztél. Aztán szépen letisztogattalak, lenyalogattam rólad magod, néha még finoman végignyalva farkadon.* - Élvezted? *Csókollak meg lágyan, én kőkemény voltam. Teljesen felizgatott a hangod és minden.* - Hmmm... hogy is volt az a viszonzás? *Incselkedtem csak, semmi se volt kényszer.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 21:29 | Üzenet # 27 |
 Yaoista
| *Amikor azt mondod, hogy hallani akarod a hangom, kicsit várok, majd csak elveszem a párnát és teljesen elengedem meg és csak nyögök alattad édesen amíg el nem élvezek.* - Igen nagyon.*Lihegek még a csókod viszonozom ismét, majd elvörösödöm.* - Mindjárt mutatom.*Kuncogok, majd felülök.* - Csak segíts ki, tudod még nem mozgás annyira.*Sóhajtok fel, majd amikor így teszel a farkadra nézzek.* - Még jobban megnőtt.*Mondom édesen, majd felhúzom felsőd.* - Nagyon szép tested van.*Simítok végig rajta, majd végigcsókolok, kiélvezem a kockát de nem húzom el és a farkadra térek.* - Izgulok.... tényleg.*Motyogom majd párszor végignyalok a farkadon és szopni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 21:57 | Üzenet # 28 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| *Örültem, hogy elvetted a párnát,mert a hangod csak jobban feltüzelt.* - Akkor örülök... *Mosolyodom el. Még mindig édesen vörösödtél, majd elkuncogtam magam.* - Persze tündérkém... *Segítettem és én is úgy helyezkedtem, hogy könnyen hozzám férj.* - Ha nem itt lennénk és nem lenne hatással az állapotodra, most igazán hosszan szeretnélek... *Mosolyodom el lágyan és megcirógatom a pofid. Mikor felhúzod a felsőm, én ledobtam magamról, had élvezd.* - Köszönöm... de te ezerszer gyönyörűbb vagy. *Nagyon élvezem a kényeztetést, ahogy csókolgatsz és hát mire a lényeghez érsz, mr igen csak forró vagyok és szinte lüktet a farkam.* - Nem kell tündérkém... *Felnyögök, ahogy végignyalsz farkamon. Nem kicsit élveztem a dolgot. Lágyan a hajadba túrtam és finoman simogattam a fejed, közben mély nyögések szakadtak fel torkomból.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 22:10 | Üzenet # 29 |
 Yaoista
| - Perverz.*Motyogom vörösen, de tetszik a gondolat.xd* - Ehhh na most már tényleg fogd be.*Mondom már a fülem is elvörösödik. Elmosolyodom azon, hogy nem kell de attól még izgulokXD. A hangod nagyon bejön és több bátorságod ad így amennyire tudom benyelem a farkad és a hevesen szopni kezdelek, de a hangodtól kezdek ismét beindulni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 22:35 | Üzenet # 30 |
 Yaoista
| - Szerintem ez nem perverzség. *Mosolyodtam el, teljesen kész voltam tőled, főleg, hogy már kis paradicsom voltál. Örültem, hogy megjött a bátorságod, mert hát tényleg nem volt okod rá, hogy izgulj. Ha tapasztalatlan lennél teljesen, az se érdekelt volna. Ahogy hevesebben kezdesz szopni és igen csak benyeled a farkam, erősebben nyögtem.* - Ügyes vagy... ahhh... *Sóhajtok jólesően és finoman mozgatni kezdem a csípőm, bár nem tudatosan, de egyszerűen túl jól esett.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 23:01 | Üzenet # 31 |
 Yaoista
| - Akkor az is.*Kuncogok.* - Örülök.*Mosolygok, hol a farkad, hol golyóid kényeztettem, hol lassabb hol gyorsabban és persze combod na meg a popidba is belemarkolok azt még gondoltan szabad. Egészen addig kényeztetlek, amíg el nem mész lenyelem minden magvad. Nem sok hiányzott már hogy kemény legyek.* - Élvezted?*Kérdezlek mosolyogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 23:22 | Üzenet # 32 |
 Yaoista
| *Nagyon élveztem,amit csinálsz, nem is értettem, hogy miért izgultál. Nagyon ügyes voltál és ki is élveztem a helyzetet. Elmosolyodtam, hogy lenyelted magom, miután elmentem. Kérdésedre válasz helyett inkább letámadlak és hosszan megcsókollak.* - Nagyon... *Mosolyogtam és az ajkaid puszilgattam. Láttam, hogy nem sok hiányzik ahhoz, hogy ismét beindulj. Kíváncsi voltam, vajon kérnéd-e, hogy csináljak bármit is. Ilyen téren egyáltalán nem ismertelek, de nagyon kíváncsi voltam.* - Örülök, hogy megismerhettelek téged. *Mosolyodom el és bebújok melléd vissza, hogy oda tudj bújni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.17, 23:36 | Üzenet # 33 |
 Yaoista
| *Csókod ismét viszonozom.* - Akkor jó örülök.*Mosolygok. Szívesen lettem volna még veled de hát zavarba voltam, hogy magamtól mondjam csak úgy, még így se fogtam fel mit is tettünk a másik meg elég fáradt is vagyok.* - Én is.... minden rosszban van valami jó... vagyis nagyon jó rád ez igaz.*Mosolygok és hozzád bújok, majd adok egy csókot és el is alszom. Te később ugye mész egy másik beteghez, majd vissza hozzám. Nagyon jól elvagyunk, de a csóknál több nem történik nap további részében.*
*Kora reggel bent vagyok a kórházba. Megkeressem a szobát, majd bemegyek és cicuskát egyedül találom és alszik még. Nem akarom felébreszteni tudtam kell neki a pihenés.* - Élőben még szebb.*Mosolyodom el és közelebb megyek. Lepakolok mindent és nézegetni kezdem. Takarót óvatosan leszedem és egyre jobban tetszik amint látok. Köntöst felhúzom és a heget kezdem el nézni ami elég csúnya, de tudtam ez még gyógyul és amiket hallottam róla na meg képeket is amiket láttam, mind mutatta, hogy domináns személyiség és ez heg nem fog kifogni rajta és én magam is segítek neki.* - Hasznot fogsz ebből húzni.*Simítok végig hegen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.18, 21:16 | Üzenet # 34 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam rajtad.* - Hmm... ez jó. *Kuncogtam és finoman simiztelek, amíg ki nem dőltél. Nem sokkal később nekem mennem kellett, de amint tudtam, visszajöttem hozzád. Ott aludtam veled, ahogy megígértem, de reggel nekem konzulensem volt, így kibújtam mellőled úgy, hogy ne ébredj fel. Összeszedtem magam, letusoltam, átöltöztem, majd mentem is dolgozni. Mikor végeztem, visszajöttem, gondoltam felkeltelek, hogy reggelizz, na meg a gyógyszered is be kellett venned, viszont megdöbbenek, mikor benyitva azt látom, hogy egy pasi fixíroz.* - Elnézést... segíthetek? *Akadok ki. Odamegyek és kikapom a kezéből a takarót, majd visszatakarlak.* - Ide nincs bejárás és a látogatási idő is később van. *Kicsit aggódtam, hogy Saturo küldte a pasit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 16:56 | Üzenet # 35 |
 Yaoista
| *Amikor meghallom a hangod odafordulok, de továbbra is a kezembe van a takaró, amíg ki nem kapod. Végigmérlek nagyon dögösnek talállak.* - Engem nem érdekelnek a szabályok.*Közlöm lazán, persze az én szabályaimat mindenkinek be kell tartania.* - Lee Smedes vagyok.*Nyújtok kezet.* - Akihitonak átmenetileg én vagyok a főnöke, mert aki ténylegesen az most hosszú szabadságon van.*Közlöm.* - Maga személyeben kit tisztelhetek? Az orvosa? Szereléséből gondolom vagy Akihito másik szeretője és szeretnek szerep játékozni?*Vigyorodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 17:41 | Üzenet # 36 |
 Yaoista
| - Engem meg maga nem érdekel. *Azért egy ilyen helyzetben itt én voltam a főnök, legalábbis úgy véltem.* - Dimitri Kalinnikov. *Fogadom el, de azért elég szúrósan nézek.* - Értem, de azért a kórház szabályait kérem tartsa be. Vannak részlegek, amik miatt muszáj. *Mondom komolyan, gondoltam itt az elmeosztályra és a nehezebb esetekre, hiszen Akihito esetében mindegy mikor jönne, de a többinél ilyenkor intézzük a szállítást és más egyebet. Felhúztam a szemöldököm és én most annyira nem vettem a poént.* - A gyógytornásza és barátja vagyok. *Válaszolok.* - Nem tudom, hogy akar-e majd magával beszélni. Jelenleg nem akar visszamenni dolgozni. *Mondom kicsit szomorkásan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 18:11 | Üzenet # 37 |
 Yaoista
| - Milyen morgósak vagyunk.*Kuncogok.*- Szép név.*Mosolyodom el.* - Persze persze.*Legyintek a szabàlyokraxd.Majd ahogyan folytatod elkomorodom.*- Lába miatt aggódik? Tornával hogy halad? Saturo nem tudod mikor jön? Tegezzük egymást.*Teszem hozzá ismét Akihitora pillantok.* - Fiú nagyon.sokra viheti.*Mosolygok.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2013.08.19, 19:27 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 18:49 | Üzenet # 38 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Mosolyodtam én is kicsit el. A kérdezgetésre elsötétül a tekintetem.* - Ne is említse azt a szemétládát. *Közlöm veled.* - Rendben, tegeződjünk. Akkor sorban. A tornával egész jól halad, nemsokára rátérhetünk a mankóra és a járókeretre reményeim szerint. A fasz pedig nem fog jönni... *Mondom dühösen és ökölbe szorul a kezem.* - Elhagyta Akihitot... *Simítok végig gyöngéden az arcodon.* - Nagyon erős... *Mondom halkan.* - Ismered Rokurot? Az egyik kollégája és barátja... szeretné, ha tudnának beszélni. Megtudod keresni? *Kérdezgetlek, hiszen nekem nem voltak meg a kapcsolati szálak itt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 19:39 | Üzenet # 39 |
 Yaoista
| *Biccentek.* - Szemétláda?*Vonom fel a szemöldököm.* - Oké kezdjük.*Bólintok és helyet foglalok, majd némán hallgatlak.* - Akkor értem, miért nem akar jönni. Mostantól a menedzserre is én leszek átmenetileg.*Jelentem ki.* - Igen ismerem. A kölyök vagyis a főnöke szeretője, most együtt lakunk édes hármasban.*Vigyorgok. Persze feltűnt, hogy nem közömbös neked Akihito de nem az én dolgom.* - Beszélek vele úgyis hiányolna Rokuro is.*Jegyzem meg.* - Amúgy a volt szeretője is. Olyan szállak vannak itt, kész szappanopera.*Nevetek fel.* - Komolyra véve szót kb. mennyi idő mire visszajöhet?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 20:06 | Üzenet # 40 |
 Yaoista
| - Nem szeretném, hogy feladja. *Mondom komolyan. Azért nem kicsit megörültem, hogy ismered Rokurot és előkeríted.* - Lehet inkább nem akarom tudni. *Kuncogtam már én is, feltűnt, hogy itt minden túl bonyolult.* - Hát... nem tudom. *Mondom őszintén.* - Most két napig nem tornázott... félek, hogy fel akarja adni. *Magyarázom.* - Persze nem hagyom neki, de... ha nem dolgozik úgy, ahogy kell, akkor akár a kétszerese is lehet az idő. *Magyarázom.* - Most egy hónapra tippelném, amíg bent kell lennie a kórházban, aztán a további kezelések akkor derülnek ki.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 20:16 | Üzenet # 41 |
 Yaoista
| - Nem is szabad hagyni.*Mosolygok.* - Megértelek.*Nevetek fel.* - Értem, értem. A munkákat elintézem és az se hagyom, hogy pénz nélkül maradjon és bármit amit itt kell fizetnie a cég állja.*Jelentem ki, erről még a kölyök döntött de én is így tenném.* - Nem lesz könnyű dolga de menni fog neki, szüksége van a támogatásra. llyen helyzet mindenkit megvisel, de főleg egy fiatalt.*Sóhajtok fel.* - Szeretném, ha mindig beszámolnál nekem. Jönni is fogok, de sok egyéb dolog is lesz.*Mondom. Valahogy azt is éreztem, hogy Rokuro nem fog sokat jönni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 20:39 | Üzenet # 42 |
 Yaoista
| - Értem, ezt majd neki mondja el. *Mosolyodom el.* - Hát... én nem hagyom. Seggbe rúgom, mikor kell. *Kacsintottam.* - Elárulom... egy ilyen helyzetben mindegy, hogy idős vagy fiatal... Mindenkit egyformán visel meg. *Mondom komolyan.* - Rendben, végülis a főnöke vagy, gondolom fontos, hogy mikor tud majd dolgozni. A heg még szépen fog gyógyulni, de nyoma marad. Évek telhetnek el, míg kifehéredik rendesen. *Magyarázom.* - De egyébként jobban halad és gyógyul, mint ilyenkor az átlag. Volt, hogy már le kellett lőni, hogy ne hajtsa túl magát. *Mosolyodtam el.* - Adsz elérhetőséget?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 21:00 | Üzenet # 43 |
 Yaoista
| - Mondtam, hogy tegezz és elmondom ettől nem kell félned. Te nem ismered a főnökét, de hozzám képest ő egy kis ma született bárány.*Vigyorodom el.* - Igen azt sejtem.*Bólintok.* - Maradni fog nyoma, de nem jelenti azt, hogy vége mindennek, sőt tud ebből hasznot is húzni. Igaz lesznek olyanok, akik szidni fogják fotósok, modellek, riporterek, de ezekkel nem kell törődni és mint mondtam segítek neki, meg a Mookyul vagyis főnöke is fog.*Mondom komolyan.* - Milyen jó, hogy ilyen akaratos nem de? Nem is értem egy ilyen szépséget, hogy lehet elhagyni.*Pillantok rá ismétXD* - Igen.*Felállok odamegyek és adok neked egy névjegyet.* - Legalább láthatod, hogy nem kamuzok.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 21:15 | Üzenet # 44 |
 Yaoista
| - Bocsi, egyfajta szakmai ártalom is. *Nevettem el magam.* - Értem, hát nincs viszonyítási alapom. *Bár a vigyorod sok mindent elárult.* - Nem értek a szakmájához, ezt neked kell tudni, vagyis nektek. Szerintem egyáltalán nem veszett ezért a szépségéből. *Mosolyodom el lágyan, ahogy nézem.* - Igen, jó hogy küzd... mások ilyenkor felszokták már adni és könyörögni kell... *Sóhajtok fel.* - Feltűnt valami szőke srác... Sorának hívták azt hiszem. Vele ment el. Nem nagyon értettem, hogy mi folyik itt, de akkor is undorító. A legnagyobb szükségem így elhagyni... *Cirógatom a pofiját finoman.* - Pedig mindent megtett... *Nézem, ahogy alszik. Elveszem a névjegyet.* - Jogos. *Mosolyodom el s elrakom a névjegyet a zsebembe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 21:27 | Üzenet # 45 |
 Yaoista
| - Ismerős.*Mosolygok. Szimpi voltál egyre inkább.:D* - Tudjuk is. Amit mondok az úgyis van.*Vigyorgok, ez tényleg nem ego volt.* - Hmmm sejtem ki lehet.*Mondom, majd csak elmosolyodom.* - Elsőre feltűnt de megtartottam magamnak de nem bírom már. Ő nem csak a beteged és a barátod ugye? Nincs közöm hozzá, de ahogyan nézel rá, ahogyan beszélsz és hozzá érsz többet sejtett.*Jegyzem meg.* - Belőled is lehetne modell ha váltani akarnál.*Kuncogok, tudtam nem akarsz de megjegyeztem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 21:42 | Üzenet # 46 |
 Yaoista
| - Nem érdekel ki... *Morogtam, nem kicsit voltam dühös. Kérdésedre nem igazán tudtam mit feleljek.* - Nem igazán tudom mi van köztünk. *Vallom be.* - Nekem nagyon tetszik... majd kialakul. *Mosolyodom el kicsit. A folytatáson elnevettem magam.* - Köszönöm, de én már gyógytornász maradok. *Mosolyodom el.* - Nem nekem való a rivalda fény. *Persze azt tudtam, hpogy nem vagyok egy csúnya fickó, sőt jóképű vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 22:05 | Üzenet # 47 |
 Yaoista
| *Bólintok, nem is az én dolgom az egész, bár tény Saturo plusz munkát ad és tényleg undorító amit tesz.* - Értem.*Bólintok.* - Ha mégis meggondolnád magad szólj.*Vigyorgok.* - Örülök, hogy hamar megtaláltuk a közös szót ez jól fog jönni később.*Mondom, majd megszólal a telefonom.* - Elnézést.*Felveszem telefont és a hangon sokkal komolyabb lesz. Amikor lerakom elteszem.* - Mindig csak a munka.*Mosolygok.* - Akihito ügyében is kell intézkedni mielőtt még valami álhír jelenik meg főleg, hogy a baleset előtt lett volna egy interjúra. Bárhogy nézzük a balesete miatt sok fotózásról lemarad és felkérésről csúszik le. Ne értsél félre az első, hogy felépüljön és legfontosabb, hogy életben marad, de ez mégis csak kegyetlenség.*Csóválom a fejem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 22:24 | Üzenet # 48 |
 Yaoista
| - Nem rajtam múlik, de nem akar most kapcsolatot, amit megértek. *Teszem még hozzá.* - Kétlem, de jó, ha van egy b terv is. *Nevettem el magam.* - Igen... *Mosolyodtam el, én persze Akihitora gondoltam, hogy fontos, hogy mennyire terhelhető.* - Csak nyugodtan. *Szerencsére Akihitonak nagyon jó volt az alvókája.* - Valóban nem érdemli meg ezt az egészet... de lesz még felkérése és interjúja is biztosan. Ilyen arccal, azt hiszem esélye sincs a szakmának. *Mosolyodtam, jó én nagyon elfogult voltam.* - Remélem minden rendbe jön számára... annyit szenvedett az utóbbi időben. *Ültem le az ágy szélére és simogatom tovább.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 22:42 | Üzenet # 49 |
 Yaoista
| - Logikus.*Értek egyet.* - Az sosem árt.*Mosolygok.* - Persze, hogy lesz. Kérlek szépen te neked most egy olyan beteget kezelsz, aki akár világhírű lehet. Két nagy modell utódja.*Célzok itt kölyökre és Saturora.* - Végén átcsábítom magamhoz.*Kuncogok de persze csak viccelek.* - Nem csak az arcáról van szó, de így van.*Mosolygok és ásítok egyet.* - Valahol lehet itt kapni jó kávét? Ami nem gépi?*Kérdezlek. Aludtam pár órát csak és bár megszoktam egy erős kávé jól esne.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 22:52 | Üzenet # 50 |
 Yaoista
| - Hmm.. ezt nem tudtam. *Mosolyodtam el, majd elkuncogtam magam.* - Nem hiszem, hogy menne. *Én se gondoltam komolyan persze. Elmosolyodtam, majd adtam neki egy puszit.* - Meghívlak, mert amúgy csak gépi van. *Mondom kedvesen.* - Hagyjuk még pihenni... az utóbbi időben nem aludt jól. *Sóhajtok fel. Elindulok veled a nővérszobába.* - Foglalj helyet. *Amolyan pihenő helység volt.* - Mindjárt lefőzök egy adagot. *Fogok hozzá kávétfőzni, közben Akihiton gondolkodtam, hogyan tudnám megkönnyíteni a felépülését.*
|
|
| |