Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 23:19 | Üzenet # 576 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| *Kíváncsian vártam, hogy milyen a kis barlangod.* - Nagyon szép. *Mosolyodom el.* - Ugyan, majd kitakarítunk. *Csókollak meg finoman.* - Rendben kicsim. *Rakom le a cuccokat, gondoltam a dobozért majd lemegyek, most nem akartam.* - Köszönöm. *Mondom a kulcsra, majd csókodra elmosolyodom és viszonozom.* - Megjöttem... *Suttogom a füledbe és szorosan magamhoz ölellek.* - Olyan jó érzés... *Szorítalak magamhoz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.01, 00:14 | Üzenet # 577 |
 Yaoista
| - Köszönöm örülök, hogy tetszik.*Mosolygok.* - Igen.*Bújok még jobban.* - Igen szerintem is.*Suttogom és ismét megcsókollak, majd elengedlek.* - Rendelhetnék, majd valami kaját. Különben én nem igen tudok főzni sőt nagyon nem, de majd igyekszem amúgy megtanulni, mert szeretnék neked főzni.*Magyarázok édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.01, 07:47 | Üzenet # 578 |
 Yaoista
| *Én is elengedlek, hogy stabilabban állj.* - Rendben. *Bólintok, majd elnevettem magam.* - Majd megtanítalak pár dologra, bár én se vagyok az a nagy konyhatündér, de majd együtt gyakorolunk. *Mosolyodom el, nagyon cuki voltál.* - Jól hangzik, kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz nekem alkotni. *Puszilom meg a buksidat.* - Na vezess körbe. *Közlöm veled mosolyogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.04, 19:52 | Üzenet # 579 |
 Yaoista
| - Megbeszélve.*Mosolygok.* - Neked bármit, majd tényleg tanulni fogok.*Eddig nem tartottam fontosnak, de most igen.* - Oké.*Adok még egy csókot, majd elkezdelek körbevezetni téged és mindent megmutattok.* - Nos ennyi lenne. Különben, ha bármi van én szívesen átalakítom.*Mondom édesen és leülök, mert elfáradtam.* - Akkor majd az ügynökségre is beviszlek, biztos azt hiszik, majd hogy modell vagy.*Kuncogok.* - Szeretnéd megnézni pár képem?*Mert ugye azt még nem láthattad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.08.04, 20:58 | Üzenet # 580 |
 Yaoista
| - Édes vagy. *Mosolyodom el, tudtam, hogy tényleg próbálkozni fogsz. Nagyon tetszett minden, nem kellett semmin változtatni az tuti.* - Nem kell, minden nagyon jó így. *Cirógatom meg a pofid, mert ez nagyon édes volt tőled.* - Kétlem. *Nevettem el magam.* - De jó érzés, hogy te ezt gondolod. *Kuncogok én is és leülök melléd.* - Persze. *Vágom rá. Hát hogy a fenébe ne nézném.* - Ez még kérdés volt? *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.04, 21:13 | Üzenet # 581 |
 Yaoista
| - Köszi.*Mosolygok.* - Köszönöm, ez azért megnyugtató, hogy tetszik. Így képzelted el?*Kérdezem kíváncsian.* - Komolyan nem kell neked szemüveg? Hidd el, hogy nekem, hogy nem tévedek. Az arcod és a tested is meg van hozzá.*Mondom édesen.* - Én kérek elnézést.*Kuncogok és a nappaliba kimegyünk és elég sok fotót viszek neked, volt ott minden fajta és közben magyarázok neked, de amikor Saturoval érek a csókolózós képhez rögtön tovább lépek rajta, de enyhén megremegek, de úgy teszek, mintha mi sem történt volna.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2015.08.05, 11:27 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 06:05 | Üzenet # 582 |
 Yaoista
| - Igazából nem. *Nevettem el magam.* - Azt hittem valami nagyon színes, nagyon harsány lesz. *Kuncogtam.* - Nem kell. Édes vagy. *Csókollak homlokon.* - Nagyon helyes. *Kuncogok veled. Leülök veled és elmélyülten nézegetem a képeket, na meg bólogatok. Mikor meglátom a csókolózós képet, észrevettem a reakciód. Először nem akartam semmit mondani, de aztán nem bírtam ki.* - Szereted még? *Kérdezem és finoman a kezedre simítok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 11:49 | Üzenet # 583 |
 Yaoista
| - Ohh értem.*Nevetek fel.* - Csak őszinte.*Mosolygok. Sejtettem, hogy nem fogod annyiban hagyni a dolgokat.* - Egy kicsit.*Suttogom, majd kicsit hallgatok.* - Itt kaptam az első csókomat, előtte még nővel se csókolóztam, nem hogy férfival. Nem érdekelt egyik nem se, erre jött ő és felnyitotta a szemem, bár akkor úgy voltam csak ő érdekel aztán kiderült még se. Sok rosszat tett velem, de mellette mégis sokat köszönhetek neki, mert nagy a valószínűsége, hogy még mindig egyedül lennék és magamba lennék fordulva. Úgy voltam nekem senki nem kell édesanyámon kívül, de igazából magányos voltam és már nem is tudok meg lenni egyedül és nem is akarok.*Vallom be.* - Most biztos fájdalmat okoztam sajnálom.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 20:19 | Üzenet # 584 |
 Yaoista
| *Bólintottam, hogy egy kicsit. Nem tudtam, hogy mit mondjak neked. Valahol mélyen, naaagyon mélyen hálás voltam Saturonak, amiért kihúzott a csigaházadból.* - Nem okoztál fájdalmat. *Mosolyodom el, majd adok egy puszit a buksidra. Odahúzlak magamhoz és finoman cirógatom a hátad.* - Tudod... velem vagy. Az első szerelmünk egy kicsit mindig a szívünkbe marad. *Cirógatom meg az arcod.* - Úgyhogy ez nem olyan gond, ami fájdalmat okozna. *Csókollak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 21:12 | Üzenet # 585 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Nyugszom meg.* - Te olyan bölcs és megértő vagy.*Mosolyodom el és a csókod viszonozom.* - Imádlak.*Suttogom az ajkaid közé és az öledbe mászok.* - Most mi lenne, ha személyesen vennél engem jobban szemügyre?*Lehelem az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.09, 16:56 | Üzenet # 586 |
 Yaoista
| - Most öregnek érzem magam. *Nevettem fel, hiszen ilyet öregeknek szoktak mondani.* - Én is téged, de nagyon. *Suttogom válaszul és nem is bántam, hogy az ölembe kötöttél ki.* - Pontosan melyik részedre gondolsz? *Csókollak meg gyöngéden, majd belenyaltam a füledbe.* - Úgy tűnik itt minden rendben. *Simítok végig a hasadon és megmarkollak.* - Esetleg itt nézzek utána a dolgoknak? *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.08.10, 09:43 | Üzenet # 587 |
 Yaoista
| - Miért?*Nem értettem mire mondod.* - Van egy pár olyan rész.*Kuncogok és a csókod is viszonozom.* - Igen ott igen.*Kuncogok, majd a farkamra felnyögök halkan.* - Hmm lehet meg kéne nézni, mert jobb biztosra menni.*Mondom édesen és lekapom a felsőmet.* - De itt is körül kéne nézni szerintem.*Simítok végig a felsőtestemen.* - Neked pedig látom, hogy meleged van.*Veszem le a te felsőd is.* - Olyan szép izmos.*Simítok végig rajta, majd megcsókollak vadabbul.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.12, 08:30 | Üzenet # 588 |
 Yaoista
| - Mert az öregekre mondják, hogy bölcs. *Mosolyodom el.* - Valahogy kezd furcsán viselkedni. *Vigyorgok és masszírozom a farkad közben.* - Szexi. *Mosolyodom el.* - Igen? És melyik pontjain? *Cirógatom a pocid.* - Igen, jól látod. *Hagyom, hogy levedd a felsőm. Csókodba teljesen beleveszek. Finoman végigsimítok a mellkasodon és mellbimbód kezdem morzsolgatni.* - Kidudorodik. *Vigyorgok és odahajolva a számba véve finoman harapdálni és szívogatni kezdem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.12, 12:54 | Üzenet # 589 |
 Yaoista
| - De bolond vagy.*Nevetek fel.* - Te nem csak szexi, hanem bölcs is vagy.*Kuncogok.* - Ahh szerintem is.*Nyögök fel édesen.* - Nálad nem jobban.*Mosolygok.* - Hmm kezdetnek jó.*Kuncogok.* - De ott még jobban.*Nyögöm édesen.* - Miattad még jobban fog és nem csak az.*Túrok a hajadba és másik kezemmel lesimítok a nacin keresztül farkadba markolok.* - Téged nem kell szemügyre venni?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.16, 23:09 | Üzenet # 590 |
 Yaoista
| - Reméltem is, hogy nem csak ez. *Kuncogtam halkan. Farkamra sóhajtottam egyet.* - Lehet kellene. *Csókolok a nyakadba, majd felállok veled és bemegyek a hálóba. Leteszlek az ágyra és falni kezdem ajkaid.* - Mi lenne... ha megpróbálnánk? *Kérdezem, nagyon kívántalak és azért az én türelmemnek is voltak határai.* - Már elég erősek a lábaid. *Simítok végig a térdeden.* - De nem akarlak siettetni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.08.20, 11:17 | Üzenet # 591 |
 Yaoista
| - Szerintem ettől eddig se kellett tartanod.*Vigyorgok.* - Ugye milyen jó gondolataim vannak?*Kuncogok és nincs ellenemre, hogy a hálóba megyünk, majd lesz idő a lakás minden pontján enyelegni.* - Megpróbálni?*Kérdezek vissza és a folytatásra leesik mire is gondolsz.* - Siettetni? Nekem úgy rémlik alig vártam, hogy ez a pillanat eljöjjön neked nem?*Kérdezlek mosolyogva és megcsókollak.* - Mindennél jobban vagy rád Dim.*Suttogom az ajkaid közé és csak egyre jobban csókollak, de érezheted, hogy izgulok azért.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 20:44 | Üzenet # 592 |
 Yaoista
| - Tudom és fizikailag értettem, nem is szellemileg. Tudom, hogy milyen kis buja vagy. *Mosolyodom el és persze utána viszonozom a csókod.* - Édes vagy... *Suttogom válaszul és úgy csókollak egyre hevesebben. Szépen lesimítom rólad a ruháid, majd én is levetkőzöm egy szál semmibe. Visszafekszek rád és újra csókolózni kezdek veled.* - Isteniek az ajkaid... *Haladok egyre lejjebb. Nyakad is megkóstolom, majd mellkasodon el is időzök kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 21:34 | Üzenet # 593 |
 Yaoista
| - Az csak jó nem de?*Kuncogok.* - Különben meg fizikailag te tudod mikor állok készen vagyis akkor már most.*Mosolygok.* - Te is.*Nem bírtam kihagyni. Én is egyre hevesebb leszek és segítek vetkőzni persze most is végigmérlek, annyira jól mutatsz.* - Tieid is.*Harapok rá finoman, majd csak nyögdécselek.* - Finom.*Túrok a hajadba és már kezdek kemény lenni. Nagyon kívántalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 22:06 | Üzenet # 594 |
 Yaoista
| - Örülök, ha jól esik. *Mosolyodom el. Éreztem, hogy kezdesz keményedni, de nem akartam elsietni. Minden egyes pillanatot ki akartam élvezni. Mikor eljutottam a derekadig, felemelkedtem és megfogva a sérült lábad szép lassan végigcsókoltam, főleg a heged, majd a combod harapdáltam és szívogattam.* - Minden porcikád édes... olyan, mintha cukorból lennél. *Érek el a farkadig, amin lassan végignyalok.* - Gyönyörű vagy. *Simítok a csípődre és kicsit megemellek, hogy kényelmesen hozzáférjek a fenekedhez, utána rögtön bejáratod kezdem nyalogatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 00:03 | Üzenet # 595 |
 Yaoista
| - Mint mindig.*Mosolygok. A lábamra sokkal érzékenyebben reagálok, főleg a hegemre, amire igen csak hangosan nyögök fel, de nem fáj csak érzékeny.* - Bolond.*Pirulok el, de nagyon jól esik, amit mondasz.* - Ahh köszönöm.*Nyögöm és már kőkemény vagyok. Nem hittem, hogy rögtön a fenekemre térsz, de nincs ellenemre és hát igen csak forró és nedves vagyok már, pedig szinte semmit se tettél.* - Én is akarlak majd kényeztetni.*Nyögöm búján.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 00:22 | Üzenet # 596 |
 Yaoista
| *Nagyon élveztem a helyzetet, sőt egyre jobban tetszett.* - Most csak élvezd tündérkém. *Mosolyodom el, majd a fenekedtől egészen a golyóidig nyalakodok, végül áttérek farkadra és szopni kezdelek. Teljesen megigézett a tekinteted és a reakcióid.* - Istenem... *Én is már kőkemény voltam, egyszerűen a hangod és a látványod teljesen feltüzelt.* - Elképesztő vagy... *Térek vissza fenekedhez, de már egyik kezemmel a farkad is kényeztetem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 11:48 | Üzenet # 597 |
 Yaoista
| - Oké..*Bólintok, ez ellen sincsen kifogásom.* - Megőrülök annyira jó vagy.*Túrok jobban a hajadba. Már nagyon jól kiismerted a testem érzékeny pontjait.* - Ahogyan te is.*Mosolygok és a tekintetem a farkadon ragad.* - Milyen kemény vagy már.*Vigyorgok és felülve a farkadhoz nyúlok.* - Biztos ne kényeztesselek én is?*Kérdezlek igen csak nyögve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 20:34 | Üzenet # 598 |
 Yaoista
| *Én nem is bántam, hogy már ennyire ismerem a testedet.* - Ilyen szépség mellett, nem csoda. *Mosolyodom el és azért érintésedre felsóhajtok, hiszen eléggé forró volt már a farkam és lüktetett.* - Ne... *Fogom meg a kezed és elveszem, majd belecsókolok a tenyeredbe.* - Szeretlek kincsem, és annyira izgatott vagyok, hogy félek, hamarabb elsülnék, mint kéne. *Vigyorgok, majd meglepetés szerűen beléd nyomom egy ujjam.* - Nedves vagy... *Nyalogatlak tovább.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 10:49 | Üzenet # 599 |
 Yaoista
| - Miket mondasz..*Pirulok el. Nem értem, hogy miért fogsz a kezemre és mi a baj, de a folytatásra igen csak elmosolyodom, ez annyira édes dolog és megnyugtató is egyben, hogy te is ennyire izgatott vagy.* - Akkor nem fogdosom.*Kuncogok, ami nyögésbe megy át.* - Miattad csak is miattad.*Nyögöm és igen hamar eltűnik a feszítő érzés és a élvezet veszi át.* - Csókolj meg..*Kezdelek felhúzni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 11:16 | Üzenet # 600 |
 Yaoista
| - Helyes. *Majd később fogdoshatod.* - Örömmel hallom... *Kérésed teljesítve föléd hajolva szenvedélyesen megcsókollak és lassan beléd nyomom még egy ujjam, de tényleg nem siettem, hagytam elég időt, hogy hozzászokj.* - Szinte elolvadsz... *Érem el gyönyörpontod és erősen nyomkodni kezdem.* - Hihetetlen, hogy milyen szexi vagy... *Csókollak folyamatosan.*
|
|
| |