2025.07.20, Vasárnap, 22:15
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Kórház
MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Dimitri - Akihito

MioDátum: Kedd, 2015.08.25, 11:41 | Üzenet # 601
Yaoista
- Akkor ismét mindenki örül.*Kuncogok. A csókod mohón és hevesen viszonozom és bele is nyögök a csókunkba az újabb ujjadra.* - Igen, mert nagyon kívánlak, alig várom, hogy bennem legyél.*Tényleg igen csak lángolok és eddig is kívántalak, de most főleg így sokkal erotikusabban festek.* - Te váltod ki ezt belőlem édesem.*Suttogom az ajkaid közé és azért simogatlak, kivéve a farkad.* - Lassan beteheted.*Nyalok a füledbe és igen csak megszívom a nyakadat.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.25, 21:20 | Üzenet # 602
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
- Már nem kell sokat várnod. *Suttogom a füledbe.* - Ennek külön örülök. *Annyira édes voltál és gyönyörű. Kész voltam tőled. Nagyon finom volt, ahogy cirógattál, olyan finomak voltak az ujjaid.* - Rendben. *Kihúztam az ujjaim, majd feltoltam a lábaid és odadörgöltem a farkam a fenekedhez.* - Istenem, el se hiszem. *Lassan betoltam a makkom, majd meg is álltam.* - Fáj? *Kérdezem aggódva.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 12:31 | Üzenet # 603
Yaoista
- Akkor jó.*El se lehet mondani, hogy mennyire kívánlak.* - Akkor ismét mindenki örül.*Kuncogok.* - Én se.*Azért elégé izgultam és nagyon jól előkészítettél és fel vagyok izgulva, de azért fáj, ahogyan belém hatolsz, hiszen nem mostanság szeretkeztem.* - Kicsit, de nincsen baj.*Mosolygok és te végig nagyon gyöngéd és figyelmes vagy, pedig tudom nem egyszerű visszafognod magad és ezért külön hálás vagyok. Amikor bennem vagy csak bújok és csókollak, majd megmozdítom a csípőmet.* - Mozoghatsz.*Csókollak meg igen szenvedélyesen és én is mozogni kezdek.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 16:49 | Üzenet # 604
Yaoista
- Rendben. *Szép lassan egyre beljebb mentem és mikor végül kitöltöttelek, igencsak lihegtem.* - Fantasztikus vagy... *Mosolyodom el.* - Rendben... *Lassan megmozdulok, amikor már engedélyt adsz és közben persze folyamatosan csókollak. Magamhoz ölellek és cirógatlak, miközben szenvedélyesen mozgok benned.* - Isteni.. *Suttogom füledbe, majd lágyan hajadba túrok és hátrahúzva a fejed, nyeked kezdem csókolgatni.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 18:55 | Üzenet # 605
Yaoista
- Ahogyan te is.*Tényleg nagyon jó érzés, hogy bennem vagy.* - Igen így még jobb.*Nyögök fel a mozgásra.* - Igen valóban az.*Én is szorosan ölellek és folyamatosa csókollak.* - Ahh Dim..*Nyögöm kéjesen a nyakamra és a farkadra szorítok.* - Annyira jó veled.... olyan boldog vagyok..*Tényleg sokat jelentettél nekem.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 21:30 | Üzenet # 606
Yaoista
- Imádom, ahogy a nevem nyögöd. *Suttogom füledbe és bele is nyalok.* - Veled is... *Szorításodra azért nyögtem egy aprót, isteni érzés volt. Felemelkedtem rólad és a fejed mellett megtámaszkodtam egyik karommal, a másikkal feljebb toltam az egészséges lábad és mélyebben beléd mentem. A szemeim le sem veszem rólad és szinte felfallak a tekintetemmel.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 22:35 | Üzenet # 607
Yaoista
- Dim... Dimitri..*Nyögöm a neved. Hagyom neked magam, hogy te irányítsál és ahogyan jobban belém hatolsz felsikkantok.* - Ahh igen ott...*Szorítom meg a karod, ami mellettem van.* - Zavarba hozol édesem...*Nyögöm de nem kapom el a tekintetem.* - Mit tegyek, hogy még jobb legyen neked?*Igen csak zavarba vagyok azért.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 23:39 | Üzenet # 608
Yaoista
- Akihito... *Suttogom válaszul és teljesen kész voltam.* - Itt? *Lökök még egyszer úgy, hogy végig dörzsöljem a gyönyörpontod. Persze pontosan tudtam, hogy ott.* - Én csak örülök neki. *Mosolyodom el.* - Semmit, csak élvezd.... hahh... hidd el, nagyon jó... *Sóhajtom és mély hangok nyögök mellé. Tényleg fantasztikus vagy.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.27, 11:13 | Üzenet # 609
Yaoista
- Én meg, ahogyan te az én nevem. Olyan erotikus és kellemes a hangod.*Mosolygok.* - Ahh ig..ahhh.*Ki se tudtam mondani, persze tudtam jól, hogy tudod hol is van az a pontom.* - Gondolom.*Mosolyodom el.* - Nem lesz ezzel gond, annyira jó vagy.*Húzlak le egy szenvedélyes és mégis lágy csókra, de folyton bele nyögök.* - Imádlak.*Harapok az ajkaidra és a hátadon is végigkarmolok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 13:04 | Üzenet # 610
Yaoista
- Akihito... Akihito... *Mondogatom neked, ha már ennyire tetszik.* - Szóval igen. *Vigyorgok és folyamatosan úgy mozgok, hogy izgassalak.* - Reméltem is. *Vigyorgok kicsit. Hagyom, hogy lehúzz és bizony falom ajkaid, teljesen magával tagadt a helyzet. Legszívesebben felhúztalak volna, hogy lovagolj meg, de még azért kímélni kellett a lábad.* - Én is téged... *Hátamra külön morranok. Kihúzódom belőled, majd oldalra fordítalak és lefekszek mögéd. Felhúzom a lábad, majd újra beléd hatolok.* - Isteni... *Csókolok a nyakadba.*

MioDátum: Péntek, 2015.08.28, 00:18 | Üzenet # 611
Yaoista
*A nevemre csak mosolygok és szinte beleremegek, annyira érzékien mondod. Tetszik a morranásod, ezért ismét végigkarmolok a hátadon mielőtt még fordítasz a helyzeten.* - Igen..*Nyögöm.* - Amint rendbe jön a lábam, én is jobban tudok mozogni és csak még jobb lesz.*Tudtam, hogy élvezed, de még nagyobb élvezetet akartam neked adni, de erre még lesz időnk bőven.* - Olyan nagy a farkad...*Nyögöm kéjesen és a sajátomat simogatni kezdem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.09.07, 00:01 | Üzenet # 612
Yaoista
- Így is nagyon jó édesem. *Suttogom a füledbe és belenyalok.* - Beljebb megyek... *Elveszem a kezed és én kezdem a farkad simogatni, közben szép lassan egyre beljebb haladok.* - Milyen mély... *Lihegem és morgom neked, persze közben szorosan öleltelek.* - Gyönyörű vagy... *Egyszerűen oda voltam érted és nem akartam, hogy vége legyen a szeretkezésünknek.*

MioDátum: Hétfő, 2015.09.07, 00:17 | Üzenet # 613
Yaoista
- Tudom, de azt akarom, hogy még jobb legyen a legjobb.*Nyögöm édesen.* - Oké.*Bólintok és amint így teszel jobban felnyögök és beleremegek és persze a kezem se teszem vissza, hiszen ha te simogatsz az sokkal jobb.* - Igen az.*Nyöszörgöm.* - Köszönöm.*Mosolygok és hátrafordulva megcsókollak igen csak hevesen.* - Sokkal jobb, mint képzeltem..*Harapok az ajkaidra.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.09.15, 01:04 | Üzenet # 614
Yaoista
*Nagyon édes volt hangod, nem hittem, hogy ennyire érzékeny leszel, de annál jobban élveztem.* - Bizony, még lenyűgözőbb vagy, mint képzeltem... *Suttogom füledbe, majd csókod viszonzom.* - Imádlak... *Persze kezem se áll se, folyamatosan simogatlak és nem bírva magammal, kicsit gyorsítok a mozgásomon.*

MioDátum: Szerda, 2015.09.16, 12:27 | Üzenet # 615
Yaoista
- Miket beszélsz.*Pirulok el.* - Én is téged..*Nyögöm kéjesen. Nincs ellenemre, hogy gyorsítasz és amennyire tudom felveszem a mozgásod, de azért még tényleg nem tudok még igazán, de majd nem sokára.*  - Szívd meg a nyakamat kérlek.*Nyögöm kéjesen amennyire tudok a farkamra szorítok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 18:49 | Üzenet # 616
Yaoista
*Nem bántam, hogy nem tudsz úgy mozogni, hiszen én már így is a menjekben jártam. Végre megkaptam az én tündérkémet.* - Az enyém vagy... *Suttogom a füledbe és szorosan ölellek magamhoz. Annyira oda voltam érted, azt kívántam, hogy te is felejtsd el a múltadat.* - Kérned sem kell... *Nyalok végig a nyakadon, majd finoman szívogattam, harapdáltam nagy élvezettel. Azt akartam, hogy minél jobban élvezd.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 19:13 | Üzenet # 617
Yaoista
- Igen csak a tiéd.*Tényleg így gondoltam. Egyre jobban oda voltam érted és tudtam te elfelejtetted velem a múltat és végre igazán boldog lehetek. A nyakamra csak jobban felnyögök és még keményebb és forróbb leszek.* - Isteni vagy... annyira de annyira jó..*Nyögöm édesen és hátrafordulva megcsókollak igen csak érzelmesen. Láthattad, hogy tényleg egyre inkább meghódítasz.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 21:27 | Üzenet # 618
Yaoista
*Továbbra is lassan szerettelek és kényeztettelek, de még azért finoman mozogtam benned. Nem vittem túlzásba és csak egyszer szeretkeztem veled.* - Ez isteni volt... *Csusszanok ki belőled és leheveredek melléd.* - Gyönyörű vagy... *Csókollak meg lágyan. Persze még a levegővel voltak gondok, de nem zavart.* - Édes vagy... *Cirógatlak.* - Jó volt? *Kérdezem azért, kicsit izgultam.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 21:36 | Üzenet # 619
Yaoista
*Nem akartam, hogy véget érjen és lettem még volna veled, de azért még gyenge voltam.* -Igen az.*Igen hangosan lihegek.* - Te pedig nagyon sármos.*Suttogom az ajkaid közé és a csókod viszonozom.* - Most miért?*Kérdezlek kuncogva.* - Az nem kifejezés, nagyon jó volt. És neked?*Hiszen én hozzád képest nem vagyok olyan jó.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 23:09 | Üzenet # 620
Yaoista
- Köszönöm. *Mosolyodom el.* - Mert csak. *Nevettem el magam.* - Nekem is... a legjobb. *Puszilgatlak.* - Utána pancsolunk egy nagyot, oké? *Cirógatlak finoman, de nem akartalak siettetni.* - Remélem egyébként nem gond, hogy benned mentem el.... de nem bírtam... *Simítok végig popsidon, majd combodon.* - Nem győzök veled betelni....

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 23:22 | Üzenet # 621
Yaoista
- Magadnak meg a jó géneknek.*Kuncogok.* - Oké.*Ezen nem fogunk összeveszni.* - Tényleg? De jó.*Látszik mennyire örülök neki.* - Benne vagyok.*Persze én is folyamatosan cirógatlak.* - Egyáltalán nem, nem akadok fenn már ilyen dolgokon.*Mosolygok és azért az érintésedre megremegek, mert érzékeny vagyok.* - Én se veled.*Csókolok meg.* - Pancsi után meg kipakolhatnál és vásárolnunk is kéne. Randira akkor mikor megyünk?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.09.29, 00:09 | Üzenet # 622
Yaoista
- Majd a szüleimnek is megköszönheted. *Vigyorgok.* - Istenem, imádnivaló vagy. *Annyira imádtam benned, ahogy a dolgokra reagáltál.* - Akkor jó tündérkém. *Puszillak meg.* - Ennek örülök. *Csókod még kicsit el is nyújtom.* - Rendben, bár nem merültél ki nagyon? Mert akkor ma rendelhetnénk valami kaját, aztán majd holnap bevásárolunk, na? *Kérdezlek mosolyogva.* - Amint meg tudom az új beosztásom. Kis türelmetlen. *Kuncogtam.*

MioDátum: Kedd, 2015.09.29, 12:38 | Üzenet # 623
Yaoista
- A szüleidnek? Be akarsz mutatni?*Kérdezzem elpirulva.* - Köszi.*Mosolygok édesen, már kezdem megszokni, hogy te tényleg így gondolod és szereted is hangoztatni.* - Hmm jó ötlet, kettőnk közel te használod az eszed.*Nevetek fel.* - Ja tényleg már mondtad bocsika.*Sütöm le a tekintetem.* - Csak most már tényleg minden más lesz, hogy kikerültem és tényleg nagyon várom veled a randit meg úgy alapból, hogy együtt kimozdulhatunk, bár egy kicsit félek is.*Vallom be. A lábam miatt elégé megcsökkent az önbizalmam, talán túlságosan is, amiről sose hittem, hogy be fog következni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.01, 01:45 | Üzenet # 624
Yaoista
- Még szép, ez meglepő? *Kérdezem értetlenül, nem tudtam, hogy miért jöttél ettől zavarba.* - Néha muszáj, még akkor is, ha elvetted. *Kuncogok veled.* - Ugyan, imádom, hogy ilyen vagy. *Csókolok a nyakadba.* - Nincs okod félni... *Simítok az arcodra és lágyan megcsókollak.* - Minden rendben lesz szerelemem, tudod jól. *Cirógatlak lágyan.* - Én itt vagyok neked és támogatlak, bármi is lesz.

MioDátum: Péntek, 2015.10.02, 11:40 | Üzenet # 625
Yaoista
- Nem, csak még senki nem mutatott be.*Mindenki csak ígérte ugye, de addig nem jutottunk el.* - És nem is adom vissza.*Nevetek fel.* - Akkor jó.*Sóhajtok fel a csókra egy kicsit. A csókod viszonozom, majd csak elmosolyodom.* - Igen igazad van, veled menni fog.*Bár így is lesznek félelmeim, de nem annyi, mintha nem lennél velem. Tényleg nagyon sok erőt adsz nekem.* - Tetszik ez a megszólítás.*Célzok a szerelmemre.* - Különben lassan fürdeni kéne és utána fel kéne öltözni.*Simítok a felsőtestedre és egyre lejjebb haladok.* - Mert rád fogok mászni a végén.*Vigyorgok és a farkadba markolok. Egyre inkább elengedem magam, persze az édes kis zavarom ott van.*

Keresés: