Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.02, 23:14 | Üzenet # 626 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| - Értem, hát én befoglak. *Gondoltam akkor is, ha nem maradunk együtt.* - Helyes. *Mosolyodom el.* - Na látod. *Kuncogtam.* - Akkor sokszor mondom, szerelmem... *Suttogom a füledbe érzékien.* - Igen, de olyan jó így. *Kuncogok halkan.* - Meztelenül vagy a legszebb. *Simítok végig én is rajtad.* - Ha ruhában lennék, akkor is rám másznál. *Kuncogtam halkan. Markolásodra sóhajtottam egy jó nagyot.* - Már nem kéne szexelnünk, de mást szabad... *Simítok én is a farkadra.* - Még megkóstolnálak... *Nyalok végig nyakadon és közben simogatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.03, 12:41 | Üzenet # 627 |
 Yaoista
| - Jól hangzik.*Mosolyodom el.* - Biztos remek családod van, hiszen a fiúk is az.*Puszillak meg.* - Megegyeztünk.*Pirulok el és a hangodtól megborzongok. Annyira szeretem mély mégis annyira lágy és kedves.* - Persze, hogy jó.*Kuncogok veled.* - Miket beszélsz.*Pirulok el jobban.* - Te meg főleg, bár ruhában is igen csak dögös vagy.*Vigyorgok.* - Na jó ez igaz.*Minek is tagadjam és most már még jobban kívánlak.* - Ez is a szemem előtt lebeg, hogy minél előbb meggyógyuljak.*Mondom édesen és akkor minél többet tudok veled szeretkezni.* - Igen mást szabad.*Nyögök fel.* - Kóstolj.*Csókollak meg és én is simogatni kezdelek.* - Én is megakarlak kóstolni.*Harapok az ajkaidra, majd lecsúszva végignyalok felsőtesteden egészen farkadig, amin végignyalok, majd szopni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.10.05, 20:25 | Üzenet # 628 |
 Yaoista
| - Édes vagy... *Mosolyodom el rajtad. Imádtam, ahogy a hangomra reagáltál, nagyon szexi volt.* - Miket? Hát csak őszinte vagyok. *Vigyorgok rajtad.* - Micsoda kis perverz tündérke vagy te. *Kuncogok rajtad.* - Bizony... *Nagyon édes volt, ahogy felnyögtél. Csókod hosszasan viszonozom.* - Akkor tedd azt. *Mosolyodom el és halkan felsóhajtok, ahogy eléred a farkam és szopni kezdesz.* - Ez az... *Lihegem, mert nagyon jó voltál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.10.06, 12:15 | Üzenet # 629 |
 Yaoista
| - Te is.*Nem bírtam kihagyni.* - Na jó ez igaz, de akkor is zavarba ejtő.*Mondom édesen.* - De a tiéd. Vagy talán baj?*Kérdezlek félénken.* - Annyira szexi vagy.*Nem bírtam veled betelni. Azért még mindig zavarba vagyok, de mellette már teljesen elengedem magam melletted és ez minden mozdulatomból látszik.* - Finom.*Vigyorgok és finoman ráharapok, majd amennyire tudom bekapom a farkad és hevesen szopni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.10.06, 22:31 | Üzenet # 630 |
 Yaoista
| - Dehogy baj, nagyon is tetszik. *Annyira édes volt benned, hogy milyen ártatlan vagy, de közben egy perverz dög. Észrevettem én is, hogy már elengedted magad, már önmagában az, hogy ilyen könnyedén kezdeményeztél, az is azt mutatta.* -Örülök, hogy ízlik. *Kuncogok, ami egy erősebb sóhajba megy át. Hevesebb szopásodra halkan nyögtem és finoman a hajadba túrva simogatni kezdtem a fejed.* - Nagyon ügyes vagy... *Lihegek közben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.10.07, 12:08 | Üzenet # 631 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok, bár jogos az lett volna a fura, hogyha nem tetszik ez, hiszen én is imádom, hogy perverz vagy.* - Tudom mi a jó.*Vigyorgok és hát kemény leszek, hiszen rohadtul szexi vagy.* - Akkor jó.*Azért jó a megerősítés. A kezemmel kezdelek el simogatni és a golyóid szívogatom felváltva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.10, 23:25 | Üzenet # 632 |
 Yaoista
| - Várj egy kicsit. *Emelem fel a fejed, mert láttam, hogy neked is felállt a farkad. Kicsit helyezkedek, hogy kényelmesen hozzám férj, de én is hozzád.* - Így... *Nyalom meg makkod, majd én is szopni kezdelek, közben folyamatosan simogatlak persze. Annyira puha volt a bőröd, imádtam hozzád érni. Teljesen megbabonáztál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.10.11, 23:31 | Üzenet # 633 |
 Yaoista
| - Igen?*Hagyom ebbe, majd csak elvigyorodom.* - Ez remek ötlet.*Nyögök fel és persze így kicsivel nehezebben megy a szopás. de azért igyekszem és én is nagyon élvezem, amit teszel és szinte együtt megyünk el.* - Na most egy kis ideig kielégedettem.*Vigyorgok és megfordulva megcsókollak.* - Akkor pancsizunk?*Kérdezlek és finoman cirógatom az arcodat.* - El se hiszem, hogy itt vagy és én kint vagyok.*Mosolygok és megcsókollak.* - Most hol fogsz dolgozni?*Hiszen azt mondtad átkéred magad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.10.12, 01:01 | Üzenet # 634 |
 Yaoista
| - Szóval csak kis ideig? *Kuncogtam. Ahogy megcsókolsz, én is kiélvezem a helyzetet.* - Igen. *Puszillak meg.* - Én se... olyan, mint egy álom. *Még el is nyújtom a kis csókodat.* - Nem messze itt van egy kórház. Egy a tulaj annak, mint ahol voltál. *Magyarázom neked és közben a hajaddal játszok.* - Egy ugyan ilyen osztályon egyébként, ugyan azt fogom csinálni, mint eddig. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.10.12, 01:21 | Üzenet # 635 |
 Yaoista
| - Fiatal vagyok és te meg nagyon izgató hatással vagy rám.*Kuncogok.* - Igen, de a legjobb, hogy ez a álom valóság.*Tényleg úgy érzem, hogy kezd helyre állni egyre inkább a lelkivilágom és az életem.* - Értem.*Bólintok a hajamra csak elmosolyodom, de nincs bennem semmi rossz érzés.* - Tetszik így is?*Kérdezlek.* - Akkor jó. Remélem jól fogod érezni magad és tényleg nem okoztam gondot.*Motyogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.10.14, 00:49 | Üzenet # 636 |
 Yaoista
| - Ez most gy hangzott a szádból, mintha én öreg lennék. *Nevetek fel.* - Pontosan... *Mondom lágyan.* - Igen, tetszik... sőt azt hiszem még jobban, mint a hosszú. Nagyon jól áll. *Csókolok a nyakadba.* - Így szabad préda a nyakad... *Kuncogok.* - Egyáltalán nem okoztál tündérkém. *Cirógatom a pofidat finoman.* - És veled képtelenség, hogy rosszul érezzem magam. *Csókollak homlokon.* - Boldoggá teszel, ezen ne aggódj. *Emelem fel a kis buksid és finom csókokkal borítom be az ajkaid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.10.15, 11:58 | Üzenet # 637 |
 Yaoista
| _ - Pedig nem akartam, bocsika. Megint hülyén fogalmaztam.*Sóhajtok fel, mert ezt már másodjára mondod.* - Akkor jó, meg se növesztem.*Mosolygok, a csókra meg halkan felnyögök.* - Szóval ezért, na ez szép mint ne mondjak.*Nevetek fel.* - Akkor jó.*Tényleg megnyugtató.* - Ez kölcsönös.*Mosolyodom el és én is addig egy puszit.* - Te is engem édesem.*Viszonozom a csókodat hosszasan.* - Akkor fürdünk?*Lehelem az ajkaid közé, de nem válok el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.16, 02:11 | Üzenet # 638 |
 Yaoista
| - Ugyan, édes vagy és csak viccelek. *Kuncogtam el magam.* - Ahogy gondolod kincsem. *Puszillak meg.* - Bizony. *Nevetek veled.* - De élvezed nem? *Csókolgatom a nyakad finoman.* - Az akkor jó. *Örültem, hogy kölcsönös.* - Akkor jó. *Azért tényleg megnyugodtam, hogy te is boldog vagy.* - Igen. Csinálok vizet. *Csókollak meg lágyan. Elengedlek és csináltam vizet, majd bejöttem és felkaptalak a karomba.* - Tündérkém, mehetünk? *Puszillak meg és bemegyek veled a fürdőbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.16, 11:54 | Üzenet # 639 |
 Yaoista
| - Akkor jó, bár nagyon pimasz vagy, mint egy gyerek. Nagyon messze vagy te az öregtől.*Kuncogok édesen.* - Szeretem, hogy ilyen őszinte vagy.*Igazából te vagy az egyetlen, aki az elejétől kezdve az.* - Igen nagyon.*Nyögök fel édesen.* - De ismét felizgatsz.*Jegyzem meg.* - Oké.*Csókod viszonozom, majd ahogyan visszajössz elpirulok, mert most mégis más miatt vittél.* - Naná.*Mosolygok, majd a vízben kényelmesen elhelyezkedem.* - Ez nagyon jól esik és végre kádban fürödhetek, ez már nagyon hiányzott. El se hiszem, hogy kórházon kívül vagyok.*Mert oké már a végén veled voltam, de hát így az igazi.* - Te meg itt vagy velem így a tökéletes.*Mosolyodom el és hátrafordulva megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.17, 13:41 | Üzenet # 640 |
 Yaoista
| - Örömmel hallom. *Nevettem fel.* - Én mindig az vagyok, főleg azokkal, akiket szeretek. *Puszillak meg.* - Nem foglak, vigyázok. *Mosolyodom el, persze amúgy nagyon finom voltál és szívesen folytattam volna még, de pihenned kellett. A vízben persze mögéd ülök és a pocid cirógatom.* - Elhiszem tündérkém... *Adok egy puszit a buksidra.* - És nézd milyen szépen kezd halványodni. *Mutatok a hegedre.* - Bizony, így tökéletes... *Csókod még el is nyújtom kicsit.* - Boldog vagyok, hogy találkozhattam veled és végül az enyém lettél... *Simítok végig az arcodon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.17, 14:49 | Üzenet # 641 |
 Yaoista
| - Igen ezt érzem.*Mosolyodom el.* - Legalább te.*Nevetek fel, mert azért én ilyenkor nem gondolok az állapotomra, de te jóval komolyabb és érettebb vagy mint én.* - Ez így még finomabb.*Célzok a pocimra.* - Igen egyre szebb lesz.*Most már nem állok hozzá olyan negatívan.* - Igen én is, még ha túl nagy ára is volt.*Hiszen azért a legrosszabb körülmények között találkoztunk.* - De nem sokan mondhatják el, hogy így ismerkedtek meg.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.10.19, 01:15 | Üzenet # 642 |
 Yaoista
| - Muszáj. *Mosolyodom el kedvesen.* - Akkor folytatom. *Cirógatlak tovább. Nagyon élveztem én is a helyzetet.* - És még azért fog javulni. *Puszillak meg.* - Igen, ezt sajnálom én is... *Tudtam, hogy nagyon sokat vesztettél.* - De egálba hozom, megígérem. *Csókollak meg lágyan.* - Hát a tuti... egész izgalmas sztorink van, ha belegondolsz. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.10.21, 00:23 | Üzenet # 643 |
 Yaoista
| - Neked jobban áll ez a szerep.*Kuncogok.* - Helyes.*Én a karod cirógatom.* - Akkor jó, de tényleg kezdem elfogadni.*Az más, hogy majd később, amikor a munkába szembesülök vele, hogy fogok ehhez viszonyulni.* - Tudom édesem, de hidd el már rengeteget tettél értem.*Suttogom az ajkaid közé és a csókod viszonozom.* - Valóban.*Kuncogok.* - Soha senki nem tett értem ennyit, mint te. Tudom szerinted túlzok, de te tényleg egy remek ember vagy és nagyon különleges. A világ sokkal jobb lenne, ha több ilyen ember lenne, mint te. Sose volt példaképem, de te az vagy.*Mondom lágy hangon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.10.21, 11:58 | Üzenet # 644 |
 Yaoista
| - Az nagyon jó. *Mosolyodom el, örültem, hogy már nem borulsz ki a heg miatt.* - Igyekszem... *Nem akartalak én is bántani és cserbenhagyni.* - Tényleg nem? *Lepődök meg, hiszen úgy tűnt, hogy azért a többiek is megtették a magukét, még ha meg is bántottak nagyon.* - Tényleg túlzol... *Mosolyodom el.* - Édes vagy kicsikém... *Puszillak meg, majd lágyan megcsókollak, de csak hogy zavarom leplezzem. Sose mondott még nekem senki ilyet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.10.21, 12:48 | Üzenet # 645 |
 Yaoista
| - Nem is értem, hogy miért így gondolkozol.*Sóhajtok fel, olyan kis bolond vagy.* - Cserben hagytak, amikor a legnagyobb szükségem lett volna rájuk, szóval bármit is tettek, nem számít már. Azzal vigasztalták magukat, hogy te mellettem vagy, de ha nem lettél volna, akkor is magasról tettek volna rám.*Mondom fájdalmas, de mégis dühös hangom. Már túlléptem a depresszión és sokkal nagyobb a dühöm, persze a mai napig fáj a tettük és mindig is így marad, de napról - napra jobban leszek.* - Nem túlzok, sőt visszafogtam még magam.*Mosolyodom el.* - Őszinte vagyok, most nem édes.*Én tényleg komolyan gondoltam, minden egyes szavam.* - Nem hiszel nekem?*Kérdezlek, de persze csak a csók után.* - Miért nem látod azt amit én? Hidd el nem vagyok az a fajta, aki ilyeneket kitalál csak úgy.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.10.22, 03:28 | Üzenet # 646 |
 Yaoista
| - Értem... *Azért én is dühös voltam, főleg Saturora. Ő nagyon mocsok mód bánt el veled. Rokuro se volt jobb, de ő legalább nem csalt meg és társai.* - Akkor is édes vagy. *Csókollak meg lágyan. Tudtam, hogy komolyan gondolod.* - De igen. *Vágom rá teketória nélkül.* - Tudom tündérkém, ennyire azért már megismertelek. *Mosolyodom el és homlokon csókoltalak.* - Viszont én is kihasználtam a helyzetet és megszereztelek magamnak... *Szóval azért én se voltam tökéletes.* - Bár én vigyázok rád... mindig vigyázni fogok rád. *Ígérem meg neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.10.22, 11:18 | Üzenet # 647 |
 Yaoista
| - Jó akkor is édes vagyok.*Kuncogok és a csókod viszonozom, nem is lehet neked nemet mondani.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Ez más, senki nem mondta, hogy a játékszabályok betartásával játsszál, mert ha úgy teszel, nagy a valószínűsége, hogy most egyedül lennék itt és akkor nagyon szomorú lennék, de nem így történt.*Puszillak meg.* - Különben meg semmi se volt kényszer, nem de?*Cirógatom meg a pofid, hiszen nemet is mondhattam volna.* - Ezt nagyon jól tudom.*Csókollak meg hosszasan.* - Tényleg olyan helyes vagy.*Túrok a hajadba és már egyre inkább oda vagyok tekintettel nézlek téged.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 20:30 | Üzenet # 648 |
 Yaoista
| - Akkor örülök, hogy csaltam egy kicsit. *Kuncogok halkan.* - Ez igaz... *Én nem kényszerítettelek téged semmire sem. Csak ott voltam melletted. Adtam egy finom puszit az arcodra.* - Imádlak... *Mosolyodom el.* - Az csak jó... *Csókod még jobban elnyújtom és ki is élvezem.* - Te pedig gyönyörű... ezek a szemek, az ívelt ajkak... Mintha csak kifaragtak volna. *Suttogom ajkaidra és újra egy csókot kérek. Imádtam az ajkaid, a csókjaid és úgy téged magad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 21:52 | Üzenet # 649 |
 Yaoista
| - Én meg főleg.*Mosolygok.* - Na látod.*Puszillak meg.* - Én is téged megmentőm.*Mosolygok.* - Köszönöm.*Vörösödöm el.* - Én nem tudok ilyen szépen bókolni mindig alul maradok.*Motyogom még a csók előtt.* - Egész nap tudnálak téged csókolni, sose hittem, hogy ez ennyire jó dolog.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 23:26 | Üzenet # 650 |
 Yaoista
| - Te is megmentettél engem. *Mondom hirtelen.* - Nem baj... *Mosolyodom el rajtad, nagyon édes volt ez tőled.* - Pedig csókolózni nagyon jó dolog. *Suttogom ajkaidra és újra megcsókoltalak, de most jó hosszan és sokáig nem is engedlek el.* - Finom. *Adok még egy puszit az ajkaidra.* - Nem hideg még a víz? *Hiszen én máshogy érzem, mint te.*
|
|
| |