Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 00:17 | Üzenet # 651 |
 Yaoista
| - Tényleg? Ezt nem igazán értem.*Ezzel most aztán megleptél.* - Szerinted, de akkor is majd egyszer jól nem tudsz visszavágni és simán el fogsz pirulni.*Jelentem ki, bár magam se tudtam ezt hogyan érem el.* - Igen valóban.*Viszonozom a csókodat, de azért bele is szédülök rendesen.* - Nagyon jó vagy.*Azért van még mit tanulnom.* - Még jó.*Mosolygok és visszahelyezkedem.* - Kicsit elfáradtam.*Ásítok egyet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 12:13 | Üzenet # 652 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| - Meséltem, emlékszel? Te voltál az első betegem, miután megvádoltak. *Mondom lágyan.* - Már várom tündérkém, már várom. *Kuncogok, hiszen ez sosem fog bekövetkezni.* - Ennek örülök. *Vigyorgok kicsit, hiszen pontosan tudtam, hogy jó vagyok.* - Rendben. *Cirógatom tovább a pocakod.* - Pancsi után alszunk egy nagyot. *Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 12:35 | Üzenet # 653 |
 Yaoista
| - Igaz tényleg, bocsika.*Olyan feledékeny tudok lenni.* - De remélem már minden kételyed elmúlt.*Biztos nagyon nehéz időszak volt számodra.* - Nem hiszel nekem igaz? Kis mocsok.*Durcizok, de vigyorgok.* - Oké az jó lesz.*Suttogom és a lehunyom a szememet.* - Holnap pedig bevásárlunk.*Mosolygok, annyira boldog vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 19:39 | Üzenet # 654 |
 Yaoista
| - El bizony, hála neked. *Mosolyodom el lágyan.* - Nem volt könnyű, de aztán találkoztam veled és bearanyozd a napjaim. *Csókolok a nyakadba.* - Most ezért tényleg hibáztatható vagyok, hogy ezt nem hiszem el neked? *Kuncogok halkan, majd megcsókollak engesztelésül.* - Szerintem is. *Fürdetlek finoman.* - Igen, holnapra az a program... még úgy is csak pár papírt kell elintéznem. *Örültem, hogy boldog vagy.* - Gyönyörű a mosolyod... *Puszilom meg ajkaid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.10.25, 23:51 | Üzenet # 655 |
 Yaoista
| - Ennek nagyon örülök.*Mosolyodom el.* - Te is az enyémet, visszahoztad az életet belém, ha te nem lennél még mindig ugyanott feküdnék a kórházba és az önsajnálatba fuldokolnék.*Jegyzem meg, majd csak elmosolyodom és végigsimítok a hegemen.* - De nem így történt és itt vagy nekem és ez az egész erősebbé tett és semmi és senki nem állíthat meg.*Tényleg egyre jobban tért vissza az önbizalmam.* - Igen.*Nevetek fel én is, de persze a csókod, mint mindig megpuhít, na nem mintha megsértettél volna.* - Akkor jó.*Bólintok.* - Miattad ilyen gyönyörű.*Pusziból egy csókot csinálok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 01:09 | Üzenet # 656 |
 Yaoista
| - Nem hinném, annál te erősebb vagy. *Mosolyodom el. Meglepődtem, ahogy hozzáértél a hegedhez, hiszen ezt még egyszer sem tetted meg.* - Nagyon jól mondod, erős, szépséges tündérkém. *Puszillak meg, öröm volt hallgatni, mennyire elszánt lettél.* - Ettől csak még jobb az egész. *Semmi kifogásom a csókod ellen, mindig csodás érezni a puha ajkaid.* - Na másszunk ki, még kiázol. *Adok egy puszit a válladra és felállva kimásztam a kádból. Elvettem egy törölközőt, amit a derekam köré tekertem, majd elmosolyodtam.* Megpróbálsz felállni? Segítek. *Nyújtom ki a kezeim. Ezt is gyakorolni kellett.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 01:55 | Üzenet # 657 |
 Yaoista
| - Akkor nagyon sokáig tartott volna.*Javítom ki magam, olyan kedves tőled, hogy így gondolod.* - Köszönöm.*Kuncogok, melletted aztán tényleg visszatér az egom.* - A legjobb.*Mosolygok.* - Oké.*Bólintok.* - Igen.*Bólintok.* - Bár kissé most nehezítve van a dolgom.*Célzok a szexre, de vigyorgok. Megfogom kezed és lassan elkezdek felállni, de visszaülök.* - Még egyszer.*Ismét neki kezdek és remegő lábbal igaz, de sikerül felállnom a segítségeddel.*- Mit szólsz?*Kérdezlek mosolyogva, majd kimászok a kádból, de a sérült lábamat, ahogyan kiemelem felszisszenek kicsit.* - Jól vagyok.*Támaszkodok rád.* - Haladás nem?*Kérdezlek mosolyogva.* - Pucér torna.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 12:56 | Üzenet # 658 |
 Yaoista
| - Nem baj, gyakorolj csak. *Mosolyodom el. Ahogy visszacsüccsensz, de rögtön mondod, hogy megpróbálod még egyszer, olyan büszke voltam rád. Annyit fejlődtél.* - Nagyon ügyes vagy. *Látszott, hogy mennyire örülök, hogy már erre képes vagy. Persze végig segítek és nagyon vigyázok rád.* - Fantasztikus. *Mondom őszintén és felkaplak a derekadnál.* - Bizony. *Vigyorgok és megcsókollak.* - Csodás vagy... *Sétálok be veled a hálóba, közben persze mondtam, hogy vegyél magadnak is egy törölközőt. Ott leraktalak és elkezdtelek törölgetni. Mikor a hegedhez értem odahajolva adtam rá egy finom csókot.* - Én örülök ennek a hegnek. *Mondom végül.*- Ennek hála ismerhettelek meg.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 14:02 | Üzenet # 659 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolygok.* - Neked köszönhetően.*Nélküled tényleg nem tartanék itt. Amint felkapsz hozzád bújok.* - Szerintem is.*Viszonozom a csókodat.* - Kezdek büszke lenni magamra.*Kuncogok és hozok egy törülközőt én is. Én is törülni kezdelek a csókra kicsit megremegek.* - Igen valóban.*Simítok az arcodra.* - Így már nem látom csúnyának, ha erre gondolok.*Mosolyodom el és megcsókollak, majd tovább törüllek, amit külön élvezek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 18:00 | Üzenet # 660 |
 Yaoista
| - Ne csak kezdj.. legyél az. *Mosolyodom el. Aranyos, ahogy törölgetni kezdesz engem is.* - Akkor gondolj rá mindig és akkor sosem látod csúnyának. *Csókod viszonozom is, hogyne tenném.* - Na így... száraz vagy. *Mosolyodom el és a nyakadba harapok finoman. Én gyorsan befejeztem a törölközést, majd bebújtam veled az ágyba.* - Édes vagy... *Ölellek magamhoz.* - Egyre jobban elvarázsolsz szerelmem... *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 19:19 | Üzenet # 661 |
 Yaoista
| - Oké igyekszem.*Mosolygok.* - Igazad van.*Suttogom az ajkaid közé.* - Köszike.*Puszillak meg é is.* - Pedig megtörültelek volna.*Kuncogok.* - Most miért is?*Kérdezlek és hozzád bújok.* - Te is engem Dim.*Csókollak meg ismét.* - Akkor most tényleg megkezdjük a közös életünket.*Suttogom boldogan és el is alszom, azért rendesen kimerültem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 23:40 | Üzenet # 662 |
 Yaoista
| - Tudom, de már hozzád akarta bújni. *Puszillak meg.* - Csak úgy. *Mosolyodom el.* - Akkor jó... reméltem, hogy működik a varázserőm. *Nevettem el magam és persze csókodra elhallgatok.* - Igen, most tényleg... *Cirógatom az arcodat finoman.* - Annyira szeretlek... *Nézlek, ahogy alszol. Odahajolva adtam egy finom puszit az arcodra, majd magamhoz szorítottalak és én is elaludtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.30, 00:18 | Üzenet # 663 |
 Yaoista
| - Most meg te vagy édes.*Mosolygok.* - Oké.*Hagyom rád inkább, na meg nem zavar.* - Már az első perctől fogva működik.*Csak akkor még magam se tudtam. Nagyon jót alszom, azért jó itthon, de csak így, hogy velem vagy, mert amúgy nagyon üres lenne és emlékeke rohamoznának meg, de így nem. Reggel kicsit előbb kelek, mint te. Elmosolyodom és elkezdem arcod cirógatni finoman.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.30, 01:03 | Üzenet # 664 |
 Yaoista
| *Nagyon jót aludtam veled. Mikor engem simogatsz, álmomban elmosolyodom, majd lassan felébredek.* - Hm... egy angyallal álmodtam. *Mosolyodom el kicsit kómásan. Magamhoz ölellek és megcsókollak.* - És most itt fekszik mellettem... *Puszillak meg és finoman én is cirógatlak.* - Még ilyen álmosan is szép vagy.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.30, 01:39 | Üzenet # 665 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad. A csókod viszonozom és hozzád bújok.* - Tényleg édes vagy.*Puszillak meg én is.* - Köszönöm, te meg nagyon helyes.*Túrok a hajadba.* - Jót aludtál? Szeretném, ha kipihennéd magad, mert nem sokszor teszed.*Mondom aggódva, az is először van, hogy én előbb keltem.* - Szóval nyugodtan aludj még, ha szeretnél.*Csókollak meg.* - Neked is kell néha pihenned.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.31, 01:30 | Üzenet # 666 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Hajamra sóhajtok egy nagyot.* - Igen... nagyon jót. *Bólintok egy aprót.* - Hidd el, elég kipihent vagyok mindig. Tudom nem úgy tűnik, de nem tudnám végezni a munkám, ha nem pihennék eleget. *Csókollak homlokon.* - Köszönöm, hogy vigyázol rám. *Azért ez kedves tőled.* - Már nem, de még jó így. *Csókod viszonozom és finoman cirógatlak tovább.* - Veled többnyire pihenek. *Kicsit fészkelődök, hogy jobban oda tudjalak húzni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.31, 13:42 | Üzenet # 667 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Puszillak meg.* - Jó oké ez igaz, de olyan kevésnek tűnik.*Bár amikor én dolgozom, igen csak keveset alszok és rég pihentem ennyit, mint most.* - Ezt ne köszönd, hiszen a párom vagy, ez természetes.*Mosolygok rád.* - Szerintem is.*Kuncogok és nincs ellenemre, hogy odahúzol és jobban odabújok.* - Imádok így ébredni.*Cirógatlak és finoman megcsókollak ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.11.01, 23:04 | Üzenet # 668 |
 Yaoista
| - Nekem elég, ne aggódj értem. *Cirógatom meg a pofid.* - Igaz... *Olyan jó volt, hogy tényleg a párod vagyok és együtt vagyunk.* - Én is.... nagyon jó volt a cirógatásodra kelni, annyira finom volt. *Csókod viszonozom és lágyan a hajadba túrok.* - És mond csak... a popsid hogy van? *Kérdezek rá és lesimítva picit megmarkolom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.01, 23:33 | Üzenet # 669 |
 Yaoista
| - Oké, de azért egy picit, hagyj aggódjak.*Mosolygok.* - Amikor előbb kelek, akkor így foglak kelteni.*Mondom édesen.* - Khmm kissé zsibbadtan meg picit fáj, de annyira nem vészes, meg egyáltalán nem bántam meg.*Csókollak meg.* - Csak azt, hogy csak egyszer csinálhattuk.*Harapok az ajkaidra, majd felülök.* - Le kéne menni boltba, már éhes vagyok.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.11.03, 00:03 | Üzenet # 670 |
 Yaoista
| - Egy picit szabad. *Mosolygok vissza.* - Nagyon jól hangzik, tetszik a terv. Bár ha éjszakás vagyok, akkor azért ne. *Kuncogok halkan.* - Ez megnyugtató. *Csókodra föléd kerülök és lágyan falom ajkaid.* - Majd bepótoljuk többszörösen. *Hiszen én is bírtam volna még bőven. Hagytalak felülni és én is így teszek.* - Igen, én is... Mi lenne, ha hoznék valami péksütit, kicsit még pihensz és utána mennénk boltba, meg ahova kell? *Kérdezem kedvesen, majd homlokon csókollak.* - Most így még nehezebb lesz kibírni, hogy ne szeretkezzek veled állandóan...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.11.03, 00:11 | Üzenet # 671 |
 Yaoista
| - Köszönöm, hogy megengeded.*Kuncogok.*- - Megbeszélve.*Mosolyodom el.* - Akkor jó.*Suttogom az ajkaid közé.* - Akkor jó.*Harapok is rá az ajkaidra.* - Remek terv.*Mosolygok.* - Nekem mondod? Tökre kínzás.*Szenvedek édesen.* - Főleg, hogy még pucér is vagy.*Simítok végig a felsőtesteden, majd elbújok a takaróm alá. * - Na menjél inkább gyorsan, mert aztán rád mászok itten.*Motyogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.11.03, 01:26 | Üzenet # 672 |
 Yaoista
| - Akkor mindjárt öltözök. *Mosolyodom el, majd elkuncogtam magam.* - Imádlak. *Ölellek át takaróval egyetembe, olyan cuki voltál.* - Vigyáz, mert a végén még egy kis tejet is megkívánok reggeli után. *Lehúzom kicsit a takarót és megharapom a fülcimpád, majd ki is másztam az ágyból. Húztam alsót, nadrágit meg egy pulcsit.* - És mit szeretnél reggelire tündérkém? *Kérdezem tőled, bár még kicsit kóma voltam én is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.04, 00:40 | Üzenet # 673 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok.* - Én is téged.*Motyogom a takaró alól.* - Perverz.*Kuncogok és a fülemre felsóhajtok kicsit. Nem bújok ki alóla, de azért leslek. Elsőre nem reagálok, annyira bambullak, majd kapcsolok.* - Nem is tudom, már ezer éve nem ettem ilyeneket, szóval lepj meg, hozz sokfélét.*Kuncogok, majd kimászok végül és odahúzlak egy csókra.* - Az lehet, hogy egyre dögösebbnek talállak?*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.11.04, 01:18 | Üzenet # 674 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy bámulsz, ami vicces volt.* - Hm, értem. *Vigyorgok és csókod viszonozom.* - Lehet, mert én is egyre jobban vonzódom hozzád. *Döntelek vissza és hevesen ajkaidnak esve falom őket.* - Isteni... *Nyalok is végig rajtuk, majd elengedlek.* - Pihenj tündérkém. Hozok minden finomat. *Csókolok még nyakadba, majd eljöttem, de nagyon siettem. Vettem rengetegféle péksütit, hogy kedvedre válogass. Volt édes, sós, töltött, töltetlen, amit csak akartál.* - Meg is jöttem. *Viszem oda a halom kis zacskót.* - Remélem tetszik a felhozatal. *Puszilom meg pofid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.04, 11:36 | Üzenet # 675 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok és egyáltalán nincs ellenemre a csókjaid, amit hevesen viszonozom.* - Tied is.*Harapok rá finoman.* - Oké.*Bólintok és kicsit felsóhajtok.* - Tényleg egy Casanova.*Kuncogok és amíg várod rád felveszek egy melegítőt meg egy atlétát.* - Gyors voltál, köszönöm.*Puszillak meg én is.* - Váóóó mennyi minden.*Csillannak fel a szemeim.* - Hozok tányérokat.*Óvatosan felállok, majd a válladba megkapaszkodom. Kicsit várok, majd teszek egy lépést a mankón nélkül és még párat, majd az ajtóba megállok.* - Mit szólsz?*Kérdezlek mosolyogva.* - Idehoznád a mankón? Vagy segítesz te? Bocsi még csak ennyi megy.*Meg akartam ezt is mutatni.*
|
|
| |