2025.07.20, Vasárnap, 14:43
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Kórház
MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Dimitri - Akihito

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.11.05, 01:27 | Üzenet # 676
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
- Elhoztam volna neked az egész pékséget. *Mosolyodom el és adok egy puszit is az arcodra.* - Megpróbálod? *Kíváncsian vártam, hogy fog menni. Hagylak kibontakozni, de azért ha el kéne kapni, ugrásra készen várlak. Ahogy mész pár lépést, hát szinte meghatódok.* - Nagyon büszke vagyok rád, hogy ennyi idő alatt, ilyen eredményt elértél. *Megyek oda és átkarollak.* - Inkább én segítek. Lépkedjünk. *Csókollak meg és szép lassan a te tempódba kimentünk és vissza. Nem igazán fogtalak, inkább csak engedtem, hogy rám támaszkodj.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.11.05, 02:18 | Üzenet # 677
Yaoista
- Igen ebben biztos vagyok.*Tudtam, hogy nem viccelsz.* - Azért nem baj, hogy nem tetted.*Kuncogok.* - Igen.*Bólintok még előtte.* - Köszönöm szépen, ez nagy erőt ad, hogy te büszke vagy rám.*Mondom édesen.* - Oké, így sokkal jobb, mint a mankóval.*Suttogom az ajkaid közé és szépen lassan kimentünk.* - Azért kemény, de annyira jó érzés.*Mosolygok, majd jó étvágyat kívánva enni kezdek.* - Úristen ez isteni finom.*Mondom, majd még egybe és még egybe bele harapok.* - Nagyon jó.*Eszek jóízűen, mint aki még sose evett ilyeneket.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 17:09 | Üzenet # 678
Yaoista
- Majd mindig hozok többfélét és végül végigesszük. *Puszillak meg.* - Nem is kicsit vagyok büszke. *Cirógatom meg a pofidat.* - Azt sejtettem. *De tényleg ügyes voltál nagyon.* - Folyamatosan egyre könnyebb lesz, aztán már észre sem veszed. *Mosolyodom el. Én is enni kezdek és annyira aranyos, hogy mindenből eszel egy falatot.* - Örülök, hogy jókat hoztam. *Kicsit aggódtam, hogy nem fognak ízleni, de most örülök nagyon. Odahajolva finoman puszilgatni kezdem az állad.* - Tiszta morzsa... *Nyalom le őket, majd megcsókoltalak.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.08, 18:05 | Üzenet # 679
Yaoista
- Megbeszélve, de legközelebb én megyek le érte.*Simogatom meg a pofidat.* - Köszönöm.*Mosolygok.* - Az jó lesz várom már.*Végre normálisan járni.* - A fájdalom teljesen elfog tűnni?*Kérdezlek.* - Nagyon jókat.*Mosolygok, ami nevetésbe megy át.* - Malac vagyok.*Kuncogok az ajkaid közé és a csókod viszonozom, majd az öledbe ülök.* - Így jobb enni.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 18:54 | Üzenet # 680
Yaoista
- Mi lenne ha együtt? *Kérdezem mosolyogva.* - Tudom. *Tudtam, hogy már alig várod és pörögsz, de van, amit nem szabad jobban siettetni.* - Igen, el. *Bólintok.* - Nem fogod egy kicsit sem érezni. *Cirógatom meg a pofidat.* - Csak kicsit, kis cocám. *Nevetek fel még csókunk előtt. Nem bántam, hogy az ölembe ülsz, sőt még jobban odahúzlak.* - Mert így egyszerre tudsz összemorzsálni minket? *Kuncogok halkan és adok egy puszit.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.08, 19:51 | Üzenet # 681
Yaoista
- Oké, de majd foglak meglepni reggelivel, az még megy.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Ennek is nagyon örülök.* - Így van.*Vigyorgok.* - Pontosan, így sokkal jobb, na meg te az ágyamnál kényelmesebb vagy.*Mondom édesen.* - Na akkor mond hogy ááá*Nyújtok neked egy falatot.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 23:13 | Üzenet # 682
Yaoista
- Renden, semmi jónak nem vagyok elrontója, tudod. *Kuncogok halkan.* - Ó, szóval, hogy ne fájjon a feneked? *Kuncogok és megcsókollak finoman.* - Áááá. *Harapok bele és elmosolyodom. Annyira édes voltál.* - Nagyon jó így veled lenni... *Döntöm a fejem a válladra és csak mosolygok.* - Kérek még. *Nyitom a szám.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.08, 23:43 | Üzenet # 683
Yaoista
- Ahogyan én sem.*Mosolygok.* - Azért is meg szimplán tényleg kényelmesebb vagy és szeretek a közeledbe lenni.*Suttogom az ajkaid közé.* - Veled is.*Mosolygok és adok egy puszit a buksidra.* - Most olyan vagy mint egy gyerek.*Mosolygok és adok még egy falatot majd én is eszek.* - Tényleg szeretek veled lenni.*Puszillak meg.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.09, 01:37 | Üzenet # 684
Yaoista
- Én is szeretem, ha a közelemben vagy. *Mosolyodok el. A puszi az nagyon aranyos volt, szerettem, mikor ezt csinálod.* - És ez zavar? *Kuncogtam és persze elfogadom a faltatot.* - Ennek én csak örülök. *Puszillak meg én is. Olyan boldog voltam veled, mint még soha.* - Remélem sokáig együtt leszünk... Tudod Akihito.. én most úgy érzem, hogy az életem le tudnám veled élni. *Mondom komolyan és közben összekulcsolom az ujjainkat.*

MioDátum: Hétfő, 2015.11.09, 12:59 | Üzenet # 685
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok, nem mintha nem tudnám és érezném, de jó hallani.* - Egyáltalán nem.*Mosolygok.* - Igen én is.*Mosolygok továbbra is, de azért a folytatásra nem számítok és el is pirulok. Lesütöm a tekintetem és hirtelen nem is tudtam, hogy mit mondjak.* - Dim.*Pillantok rád pár percen belül, de még mindig zavarban vagyok.* - Én még ilyet nem tudok neked mondani, de viszont tényleg veled akarok lenni és komolyan gondolom veled.*De azért még bennem vannak a múlt sebei és minden olyan korai még, de tényleg nem akartam mással lenni csak veled.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.10, 01:30 | Üzenet # 686
Yaoista
- Igen kicsim? *Kérdezek vissza, de nagyon aranyos, hogy mennyire zavarba jöttél. Halványan elmosolyodom azon, amit mondasz.* - Figyelj tündérkém. Ezt sose bánd, rendben? *Simítok az arcodra, majd homlokon csókollak.* - Legyél velem őszinte, azt sokkal többre értékelem, mintha hazudnál. Ráadásul nekem ez elég. *Csókollak meg lágyan.* - Kemény szakításon vagy túl... senki se várná el, hogy már úgy érezz, ahogy én, oké? *Cirógatom meg az arcod.*

MioDátum: Kedd, 2015.11.10, 12:08 | Üzenet # 687
Yaoista
- Figyelek.*Bólintok, majd csak elmosolyodom.* - Igazad van.*Bólintok és a csókod viszonozom.* -Köszönöm, hogy ennyire megértő vagy. Tényleg melletted nem vagyok ideges és nyugtalan.*Ami Saturo mellett és utána Rokuro később nem mondható el.* - Most kezdem megtapasztalni, hogy milyen is egy kapcsolat igazán.*Mosolyodom el.* - Igen igazad van.*Bólintok és szorosan hozzád bújok.* - Annyira jó veled.*Suttogom a füledbe, majd én csókollak meg.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.11.11, 14:12 | Üzenet # 688
Yaoista
- Én is ilyen lennék, ha most szakítok. *Magyarázom és persze, hogy megértettelek.* - Tudod... egy normális kapcsolatban egyik fél sem szenved. *Puszilom meg a buksidat.* - Öröm hallani... *Szorítalak még jobban magamhoz és csókod persze viszonozom.* - Annyira finomak... *Suttogom ajkaidra és kicsit megharapdálom.-

MioDátum: Hétfő, 2015.11.16, 18:55 | Üzenet # 689
Yaoista
- Akkor jó.*Suttogom.* - Most már tudom.*Mosolyodom el, hiszen veled tapasztalom meg először, mert ugye Rokuval végén nem volt a legjobb ugyebár és most nem kis vitákról van szó, de persze kevesebb rossz volt, azt ugye azok után tette.* - Tieid is.*Suttogom az ajkaid közé és a harapásra halkan felnyögök.* - Én szívdöglesztő pasikám.*Mondom édesen és a hajadba túrok.* - Tényleg nagyon jóképű vagy.*Cirógatom az arcod.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.11.18, 13:11 | Üzenet # 690
Yaoista
- Még jobb, hogy tudod. *Mosolyodom el én is. Annyira ártatlan voltál még ilyen téren, ezt nagyon szerettem benned.* - Akkor ha már minden ilyen finom, még kiélvezem. *Csókollak meg újra és újra.* - Én gyönyörű tündérkém. *Puszilom meg az arcod.* - Ennyire tetszem? *Kérdezem mosolyogva és belecsókolok a tenyeredbe. Igazából kicsit elgondolkoztam, hogy Saturohoz képest, mennyire vagy oda értem.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.11.19, 16:03 | Üzenet # 691
Yaoista
- Melletted sokat tanulok.*Mosolygok.* - Nagyon helyes.*Viszonozom a csókodat, tényleg nem lehet vele betelni.* - Olyan szépen mondod.*Mosolyodom el szélesen.* - Igen nagyon.*Bólintok.* - Tudod te tényleg igazi főnyeremény vagy, mind kívülről és belülről.*Egyáltalán nem túlzok vagyis én így gondolom.* - Tényleg egy remek ember vagy és melletted én is jobba válok. Tudod, ha több ilyen ember lenne, mint te akkor sokkal jobb világban élnék.*Mondom komolyan, persze végig cirógatlak.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.11.21, 13:48 | Üzenet # 692
Yaoista
- Ezt nem is lehetne csúnyán mondani. *Kuncogok halkan, de a mosolyod az teljesen magával ragadt.* - Te is. *Én sem túloztam, de még egy ilyen gyönyörű személy, mint te, szerintem nem létezik.* - Még a végén zavarba hozol. *Kuncogok halkan és a legjobb az volt, hogy tudom, komolyan így gondolod. Arcodra simítva lágyan megcsókollak és szorosan magamhoz ölellek.* - Köszönöm tündérkém...

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.22, 01:39 | Üzenet # 693
Yaoista
- Akkor te nagyon nagyon szépen mondod.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Bár én nem így gondoltam, de jó érzés, hogy te így vélekedsz.* - Nem azért mondtam, de azért egyszer akkor is zavarba foglak hozni, de komolyan.*Vigyorgok, de igen csak eltökélt vagyok. A csókodat viszonozom és amennyire tudok csak bújok.* - Édesem ezt ne köszönd, én csak őszinte vagyok. Ismersz már és tudod jól, én aztán csak úgy nem mondok ilyeneket.*Csókollak meg most én.* - Veled ismét szárnyalni fogok.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 23:44 | Üzenet # 694
Yaoista
- Sok sikert. *Nevettem el magam. Tudtam, hogyha a fejedbe veszed, akkor úgy lesz, de nem hittem, hogy ez egyhamar bekövetkezik.* - Tudom és pontosan ezért köszönöm. *Csókod persze viszonozom és finoman az arcodra simítok.* - Én pedig veled. *Hiszen nekem is végre úgy ment a munka, mint régen.* - Nemsokára teljesen rendbe jössz.

MioDátum: Hétfő, 2015.11.23, 00:47 | Üzenet # 695
Yaoista
- Na majd meglátjuk ki nevet a végén.*Vigyorgok.*  - Most te vagy az édes.*Mosolygok.* - Jó hallani.*Puszillak meg.* - Nagyon várom, de továbbra se leszek türelmetlen. Tudod sose voltam az a türelmes fajta és mindent rögtön és hamar akartam. Igaz ez változott idővel de leginkább a balesetem és a torna óta. Ezek is mind miattad vannak.*Tényleg nagyon jó hatással vagy rám.* - Alig várom, hogy majd az ügynökségben körbevezesselek téged. Előre szólok tuti megnéznek, bár ez biztos nem új.*Kuncogok. Nem mondom, hogy nem leszek féltékeny, de teljesen másként mint Saturoval kapcsolatban, mert benned teljes mértékig megbíztam.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.11.26, 13:05 | Üzenet # 696
Yaoista
- Én fogok. *Vigyorgok, igazából ezzel csak tüzelni akartam a küzdőszellemed.* - Nagyon helyes, ne is legyél. *Büszke voltam rád nagyon.* - Nem miattam. *Cirógatom meg az arcod.* - A te érdemed minden Akihito. Én csak segítettem neked, de te dolgoztál meg keményen a sikerért. Az sem lehetett könnyű, hogy ne erőltesd magad. *Szerettem volna, ha tudod, hogy ez nagyobb részben a te érdemed, mint az enyém.* - Én is várom. *Mosolyodom el.* - Igazából nem érdekel... egyszer megnézhetem egy fotózásod is?

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.29, 21:31 | Üzenet # 697
Yaoista
- Most meg már főleg belehúzok.*Vigyorgok, de igen csak komolyan gondolom, a versenyszellem mint mindig most is nagyon erős bennem.* - Köszönöm és részben igazad van, de nélküled sokkal nehezebb és lassabb folyamat lett volna.*Mondom másként, de akkor se engedek ebből, hogy neked is nagy közöd van hozzá.* - Tudom.*Kuncogok.* - Micsoda? Egyet?*Kérdezlek, de szinte édesen felháborodva.* - Amikor csak akarsz jöhetsz, nagyon jó lesz.*Biztos sokkal jobban fogok izgulni, de vártam nagyon is.*  - Még inkább beleláthatsz az életembe.

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.29, 23:57 | Üzenet # 698
Yaoista
- Sejtettem. *Mosolyodom el.* - Az nem számít. Az a lényeg, hogy így is megcsináltad volna. *Mondom komolyan, de tudtam, hogy mire gondolsz és nagyon jól esett.* - Akkor többet? *Édes volt a felháborodásod.* - Amennyit szeretnél és megtudok. *Kuncogok.* - Jól hangzik. *Csókollak meg lágyan.* - Alig várom... *Olyan jó volt, hogy egyre jobban az életed része leszek.*

MioDátum: Hétfő, 2015.11.30, 00:42 | Üzenet # 699
Yaoista
- De nekem igen is számít, de most erről még beszélhetünk, mert mindketten másként vélekedünk.*Ami igazából nem baj.* - Igen igen.*Bólogatok.* - Pontosan.*Puszillak meg.* - Akkor jó.*Viszonozom a csókodat.* - Én is, remélem büszke leszel rám ott is.*Mondom édesen.* - Körbevezetlek, bemutatlak pár embernek, megmutatom az öltözőmet, annyira jó lesz.*Lelkesedek fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.06, 05:14 | Üzenet # 700
Yaoista
- Erős vagy. *Mondom nagyon lágyan, finoman az arcodra simítva.* - Biztos vagyok benne, hogy az leszek. *Csókolok a nyakadba.* - Nagyon jól hangzik és izgalmasnak. Már várom. *Kicsit elgondolkoztam, majd az arcodra pillantottam.* - Saturo is ott lesz? *Kérdezek rá egyenesen.* - Csak hogy mire készüljek. *Ugye eddig nem volt túl békés egyik találkozásunk se.*

Keresés: