Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.06, 17:46 | Üzenet # 701 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Tényleg sokat jelent.* - Akkor jó.*Sóhajtok fel halkan és adok egy apró csókot.* - Én is, bár biztos izgulni fogok miattad, ami nem baj.*Mosolyodom el, a kérdésed meg elég hirtelen ér, de nem borulok ki tőle.* - Nem tudom.*Ülök fel.* - Mivel legutóbb az volt, hogy Lee menedzsel és ebbe bele is egyeztem, de hamarosan visszajön a főnök, akkor Lee marad és nem tudom kit kaphatnék, mert tudod elég sok menedzsert megettem.*Mosolyodom el picit.* - Bármekkora féreg, azért nagyon jó a munkájában és hozzám egy erős kéz kell.*Ezt én is belátom.* - Lehet, hogy visszajön és ha viselkedik és nem nyomul, csak a munka már bírni fogom.*Mondom komolyan és tényleg így gondoltam. Amióta nem láttam, nagyon sokat erősödtem tényleg.* - Lehet, hogy kifogok borulni olykor, de ez nálam megszokott.*Kuncogok.* - Szerintem te idegesebb leszel.*Cirógatom meg az arcod.* - Nem fogom hagyni, hogy elrontsa a dolgokat, már eleget ártott.*Mondom ridegebben, majd megcsókollak.* - Arról nem beszélve, hogy te ott leszel velem és minden rendben lesz.*Bújok vissza.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.12.08, 14:05 | Üzenet # 702 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| *Figyelmesen hallgatlak, mert nagyon is érdekelt, hogy mennyire maradsz kapcsolatban Saturoval.* - Érem, szóval nem volt veled egyszerű. *Kuncogok azért a menedzsereken.* - Szeretném, ha szólnál, ha valami nem oké, jó? *Kérlek meg, nagyon féltettelek.* - És én itt leszek neked. *Puszillak meg, hiszen én mindig melletted fogok állni.* - Valószínűleg igen. *Értek veled egye.* - Ennek örülök. *Nyugszom meg, hiszen tényleg aggódtam. Csókod kiélvezem, majd elmosolyodom.* - Én veled vagyok. *Szorítalak magamhoz.* - Nagyon szerelek tündérkém... *Puszilom meg a buksid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.12.10, 12:49 | Üzenet # 703 |
 Yaoista
| - Nem, de szerintem ezt te is tapasztalhattad.*Kuncogok, mert aztán te is igen csak tapasztalt vagy ebben.* - Ígérem szólni fogok, nincsen semmi titok.*Ígérem meg.* - Igen tudom és emiatt főleg menni fog.*Puszillak meg én is.* - De te is mondj, ha mondj valamit oké?*Kérdezlek komolyan.* - Én meg veled.*Bújok hozzá, a szeretlekre csak elmosolyodom és megcsókollak.* - Most mit csináljunk? Eddig nagyon tetszik, de mondjuk egy filmet is nézhetnénk, olyan még nem volt.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.12.25, 14:32 | Üzenet # 704 |
 Yaoista
| - Igaz. *Nevetem el magam.* - Örömmel hallom. *Ez tényleg megnyugtatott.* - Megbeszéltük. *Édes voltál, hogy mennyire vigyázni akarsz rám.* - Tudom. *Tudtam, hogy itt vagy, de azért bennem volt a félsz.* - Amit csak szeretnél tündérkém. *Mosolyodom el.* - Akkor nézzünk filmet. Mit szeretnél? Csináljak popcornt? *Csókollak meg lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.12.26, 21:07 | Üzenet # 705 |
 Yaoista
| - Akkor nézzünk filmet.*Bólogatok.* - Igen igen már ezer éve nem ettem, de mondjuk nincs itthon vagy vettél?*Nem tudom, hogy csak pékségben voltál vagy sem.* - Meg ihatnánk colát vagy sőt sört.*Kezdek felpörögni. Másoknak míg ezek teljesen normális dolgok nekem nem az, de most itt a lehetőség és élek is vele.* - Nem is tudom, hogy miket kéne nézni, mert igazából még filmem sincs.*Jut eszembe.* - Szóval le kell tölteni, bocsika kissé lúzer vagyok ilyen szinten.*Motyogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.12.26, 22:59 | Üzenet # 706 |
 Yaoista
| - Nem vettem, de lemehetek boltba. *Túrok finoman a hajadba.* - Te hogy szereted jobban a hajad? *Kérdezem kedvesen.* - Csak azért, amit tegnap mondtál... tőlem hagyhatod hosszúra is. *Puszillak meg, hiszen az is nagyon jól állt.* - Jó ötlet, bár sört te csak módjával. *Jön belőlem előre az orvos.* - Nehogy összevesszen a gyógyszereddel az alkohol. Nem szabadna neki, de sose tudni.* - Az nem baj, nagyobb a választék. *Nevettem el magam.* - Egyáltalán nem vagy lúzer. *Emelem fel a fejed és megcsókollak.* - Milyen popcorn szeretnél?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 00:50 | Üzenet # 707 |
 Yaoista
| - Menjek veled?*Kérdezlek.* - Nem is tudom, már olyan régóta hosszú és jól jött a szakmámba is, szóval nem is tudom.*Gondolkodom el.* - Lehet ideje lenne beújítani ténylegesen.*Mosolyodom el, de látszik, hogy megfogtál.* - Majd ahogyan alakul, na meg tudod nem mindenről magam döntök.*Mondjuk ezt már megszoktam, hiszen ez ezzel jár.* - De köszönöm.*Puszillak meg.* - Ez tetszik, jó szöveg.*Nevetek fel.* - Maximum csak kettőt innák, nem bírom az alkoholt és bőven elég lesz, meg amúgy is te vagy a főnök.*Mosolygok.* - Köszönöm.*Viszonozom a csókodat.* - Vajasat de jöhet más rágcsa is.*Kuncogok.* - Olykor azért jó bűnözni.*Mosolygok.* - Szeretnék veled menni, legalább mozgok és gyakorlok.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 14:02 | Üzenet # 708 |
 Yaoista
| - Hát... *Gondolkozom, mert nem tudom, hogy mennyire bírná a tested.* - Rendben, de vagy egy olyan érzésem, hogy úgy is rád fogják hagyni. *Cirógatom meg az arcod.* - Csak szeretném, ha nem miattam döntenél, oké? *Csókollak meg lágyan.* - Pedig egyszer megnéznélek részegen. *Vigyorgok és azért ott volt ilyen szinten a kisördög bennem.* - Na majd... *Kuncogok.* - Akkor hozok mást is. *A folytatásra elmosolyodom és adok egy puszit a buksidra.* - Akkor gyere, képtelen vagyok nemet mondani neked. *Puszillak mg.* - De ha nehéznek érzed, szólj, rendben? *Cirógatom a pofid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 15:22 | Üzenet # 709 |
 Yaoista
| - Hát?*Vonom fel a szemöldököm.* - Azt mondod? Meg lehet.*Majd kiderül, bár tény sok mindent rám hagynak.* - Rendben van, köszönöm.*Viszonozom a csókodat.* - Lesz rá alkalmad.*Nevetek fel.* - Én is téged, bár akkor csak te iszol, mert csak úgy van esélyem.*Kuncogok.* - Akkor ez megbeszélve.*Csókollak meg.* - Rendben.*Mosolygok, majd felöltözöm és magamhoz veszem a mankómat.* - Akkor mehetünk.*Látszik elégé izgulok, hiszen most megyek először emberek közé úgymond a balesetem óta.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.12.27, 15:23 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 19:49 | Üzenet # 710 |
 Yaoista
| - Nem, nem, akkor le kell innod az asztal alá. *Nevettem fel.* - Meg. *Mosolyodom el. Jó volt látni, hogy már a nadrágot is könnyedén felveszed. Én is felöltözök hamar, majd elmosolyodom.* - Mehetünk. *Bezártam utánad, majd szépen elindultunk.* - Nincs miért aggódnod. *Mondom lágyan és megcirógatom az arcodat.* - Minden rendben van. *Puszillak meg.* - Hova menjünk? Melyik boltba?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 21:06 | Üzenet # 711 |
 Yaoista
| - Az esélytelen kivéve, ha te se bírod a piát, bár velem tényleg könnyű versenyezni.*Nevetek fel.* - Neked elhiszem.*Mosolygok.* - Majd vezetlek, de nincs messze.*El is indulunk persze lassan az én tempómba.* - Nagyon szép idő van, jó végre itthon lenni.*Bármennyire szép helyen is volt a kórház, azért mégis csak az volt.* - Különben hogy tetszik a környék?*Kérdezlek kíváncsian. Nyugis helyen laktam, de mégis közel volt mindenhez.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 22:12 | Üzenet # 712 |
 Yaoista
| - Én bírom, pont azért lesz vicces. *Nevetek veled.* - Rendben. *Megyek is utánad, szép kényelmesen. Nem kellett sietni.* - Igen, nagyon. *Nekem is jól esett.* - Igen, jobb, mint a kórház. Br nálam azért már jól érezted magad, nem? *Kérdezem kíváncsian.* - Szép, bár még nem sok mindent láttam. Majd körbe vezetsz. *Annyira jól éreztem magam veled.* - Szép helyen van a lakásod nagyon.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 22:47 | Üzenet # 713 |
 Yaoista
| - Kis mocsok.*Csaplak meg finoman.* - Igen nálad nagyon jó volt, hiszen veled bár hol jó.*Mondom édesen.* - Igen körbe, minden nap jöhetünk és akkor legalább edzek is, te meg megismered a környéket.*Kellemest a hasznossal.* - Örülök, hogy tetszik.*Állok meg picit.* - Jól vagyok.*Mondom rögtön és adok egy apró csókot.* - Alig várom, hogy kézen fogva járjak veled, ez is motivál.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 00:23 | Üzenet # 714 |
 Yaoista
| - Édes vagy. *Mosolygok.* - Megbeszéltük, jól hangzik. *Reméltem, hogy sokáig így leszünk együtt.* - Ha nem bírod, szólj. *Mondom komolyan.* - Akkor viszlek a hátamon. *Mosolyodom el. Csókod nagyon jól esett.* - Azt már én is várom. *Cirógatom meg a kezed. Bár én ezeket nem siettettem, de tényleg vártam.* - Sok mindent várok. *Cirógatom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 01:02 | Üzenet # 715 |
 Yaoista
| - Meg őszinte.*Mosolygok.* - Oké.*Bólintok.* - Hmm azért ez elég jól hangzik.*Elmélkedem vigyorogva.* - Most is mennék, de hát a mankó miatt nem tudok.*Sóhajtok fel.* - Miket?*Kérdezlek kíváncsian közben tovább megyünk és meg is érkezünk.* - Akkor csináljunk nagy bevásárlást már nem?*Kérdezlek.* - Sose vásároltam senkivel így.*Jut eszembe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.01.06, 23:31 | Üzenet # 716 |
 Yaoista
| - Nem baj, most még kell a mankó, de nem sokáig, hidd el. Sőt szerintem lassan elég lesz egy mankó. *Mondom őszintén, hiszen lassan elég lesz a sérültebb lábad felől.* - Hm, mindenfélét. Hogy átkaroljalak és te is engem... hogy elvigyelek tényleg táncolni. *Mosolyodom el.* - Ilyesmik. *Én tényleg oda voltam érted teljesen.* - Tényleg nem? *Lepődök meg, hiszen ez nem olyan nagy dolog.* - Örülök, hogy én vagyok benne az első.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 14:09 | Üzenet # 717 |
 Yaoista
| - Ennek nagyon örülök.*Tényleg nagyon vártam.* - Jól hangzanak.*Mosolyodom el lágyabban.* - Tényleg.*Bólintok.* - Sok mindenben te leszel az első.*Cirógatom meg az arcodat.* - Na akkor vásároljunk.*Neki is kezdünk, majd ahogyan odaérünk a nasikhoz megállok és felcsillannak szemeim.* - Akkor ezt is, meg ezt is.... jujj ilyet még nem is láttam... és még ilyet se..... na hát mennyi minden van.*Olyan vagyok, mint egy kisgyerek, aki végre ehet ilyeneket, bár amúgy tényleg nem igen ehetek nagyon ilyet, de olykor lehet árt csalni.*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2016.01.07, 14:13 |
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.01.08, 00:58 | Üzenet # 718 |
 Yaoista
| - Ennek örülök. *Mosolyodom el.* - Igen. *Én viszem a kosarat és amit csak szeretnél, azt belepakolom.* - Bármit vehetünk, amit csak szeretnél. *Mosolyodom el és tényleg mindent megveszünk, ami megtetszik. Én is rakok magamnak kis sósat, mert több édeset vettél.* - Azért valami rendes kaját is vegyünk. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.01.09, 13:04 | Üzenet # 719 |
 Yaoista
| - Persze veszünk bocsi csak tudod, én nem nagyon ehetek ilyeneket szóval most kiélem magam.*Mondom édesen és persze veszünk rendes dolgokat, de ott leginkább te választasz, hiszen te főzöl.* - Dim szeretném, ha közösen fizetnék, sőt a nasikat én.*Sejtettem, hogy te akarnál egyedül, de ebből nem engedek.* - Hiszen egy háztartásba leszünk mostantól.*De amint ezt kimondtam fülig elvörösödtem. Más mint Satuval meg Rokuroval, mert te tényleg beköltözöl rendesen hozzám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.10, 07:20 | Üzenet # 720 |
 Yaoista
| - Igen, sejtettem, de nem mondom el senkinek. *Nevettem el magam rajtad, annyira aranyos voltál. Meglepődtem ezen a fizetés dolgon, nem hittem, hogy ilyennel fogsz jönni. Elmosolyodom rajtad és futólag megcirógatom a kezed.* - Megbeszéltük tündérkém. *Csak mosolygok rajtad.* - Ez a szín... gyönyörű. *Kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.11, 21:35 | Üzenet # 721 |
 Yaoista
| - Köszike.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Örülök, hogy tetszik te kis pimasz.*Csaplak meg finoman. Befejezzük a vásárlást és ahogyan beszéltük közösen fizettünk, majd haza megyünk. Haza fele kicsit már lassabban megyek, mert azért elfáradt lábam és haza érve rögtön leülök.* - Mindjárt segítek kipakolni.*Bár tudtam te nem akarod, de én igen.* - Elfáradtam.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.12, 09:07 | Üzenet # 722 |
 Yaoista
| - Még szép, hogy tetszik. *Kuncogtam. Tényleg hagytalak fizetni, de furcsa volt kicsit. Nem siettetlek és így is nagyon büszke vagyok rád, amiért már ennyit tudsz menni segítség nélkül.* - Nagyon ügyes vagy szívem. *Puszillak meg.* - Majd én elpakolok, kicsit pihentesd a lábad. *Cirógatom meg az arcod.* - Csak mond, hogy mit hova. *Mosolyodom el, látszott rajtam, hogy tényleg mennyire büszke vagyok rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.13, 16:43 | Üzenet # 723 |
 Yaoista
| - Oké jogos.*Kuncogok.* - Köszönöm szépen.*Puszillak meg én is.* - Tudtam, hogy ezt mondod.*Csóválom a fejemet.* - Na jó úgysincs esélyem.*Elkezdem mondani, mit hova tegyél. Közben persze nézlek, ahogyan szépek dolgoznak az izmaidXD*- Hmm legközelebb is pakolhatsz, de pucéran.*Vigyorgok és megbontok egy gumicukrot.* - Hmm ez isteni.*Mondom már az első falat után.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.01.13, 17:42 | Üzenet # 724 |
 Yaoista
| - Nincs mit tündérkém. *Mosolyodom el.* - Tudod, már beszéltük. Az se jó, ha túl erőlteted. Így is hatalmas dolog, hogy már ennyit tudsz sétálni. *Ezt nagyon komolyan mondom. Éreztem, hogy nézel, de egy kicsit sem bántam.* - Rendben. *Nevettem el magam.* - Kis perverz. *Vigyorgok, majd odamegyek és megcsókollak, így ellopva a gumicukrod.* - Tényleg az. *Kuncogok.* - És kitaláltad mit szeretnél nézni? *Kérdezem közben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.13, 18:12 | Üzenet # 725 |
 Yaoista
| - Jogos, látod ezért is jó, hogy itt vagy te nekem.*Mosolygok.* - Az, na meg tudom, hogy mi a jó.*Vigyorgok és a csókod viszonozom.* - Mondtam én, bár a csókod finomabb.*Mondom édesen.* - Kezdjünk valami vígjátékkal.*Be is megyünk, nasikkal és itókával felpakolva. Berakjuk a filmet és persze hozzád bújok. Igen csak jókat mulatozom és tömöm a fejemet, nagyon élvezem, hogy ehetek ilyeneket. Téged is etetlek közben és persze jó párszor megcsókollak és simogatlak.*
|
|
| |