Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 23:04 | Üzenet # 51 |
 Yaoista
| - Elfogadom.*Mosolygok.* - Pihenés pedig fontos bár nem csodálom, hogy nem bírt.*Sóhajtok fel.* - Komolyan visszatérek és mindenhol csak a gond van.*Csóválom fejem.* - Köszönöm.*Mosolygok sármosan és leülök.* - Mond csak te szoktál általános vizsgát is végezni? Tudod vérnyomás meg hasonlók.*Terelni akartam gondolatod meg kíváncsi vagyok milyen lenne a reakciód ha kevesebb lenne a ruha rajtamxd. Közben folyton pittyegek mert üzengetnek.XD*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 23:24 | Üzenet # 52 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| - Nem adhatok neki altatót a gyógyszerei miatt. *Szomorodom el. A mosolyod azért hát na, észrevettem, hogy szexi vagy.* - Szűrésekre mindenki be van osztva, miért? *Kérdezem neked háttal, amíg csináltam a kávét. Mikor kész, odaviszem és lerakom, meg viszek hozzá mást is, cukrot meg ilyenek, mert nem tudom, hogy hogyan iszod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 23:31 | Üzenet # 53 |
 Yaoista
| - Talán nem is baj, az a jó, ha minél kevesebb gyógyszert kap és most úgy tűnt nagyon jól alszik.*Mosolyodom el. A kérdésedre rögtön nem válaszolok.* - Köszönöm.*Mosolygok, majd amikor ismét háttal vagy leveszem zakóm és az ingen kezdem kigombolni, de már a székről felállva.* Megvizsgálhatnál.*Felelem amikor ismét felém fordulsz.* - Kihasználom, ha már itt vagyok.*Vigyorgok már teljesen kigombolom az ingem a kockáim kivillannak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 23:51 | Üzenet # 54 |
 Yaoista
| - Igen, végre... eddig vele aludtam. *Magyarázom. A kávéra csak elmosolyodtam, majd visszaléptem a pulthoz, hogy csináljak magamnak egy teát. Megfordulok és kicsit meglepődök és úgy leesik az állam. Végigmértelek rendesen, majd lassan belekortyoltam a teámba. Azért tényleg szemügyre vettem a kockáid is.* - Rendben. Most még van egy kis időm. *Mosolyodom el.* - Ettél ma már valamit? *Kérdezem rá, gondoltam ha nem, akkor egy kis vérvétel is belefér.* - Ülj ide... *Mutatok egy székre és leveszem a nyakamból a sztetószkópom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 23:57 | Üzenet # 55 |
 Yaoista
| - Akkor azért alszik ilyen jól, biztos megnyugtatta a közelséged.*Mosolygok. Bár más helyzet de a kölyöknek is mindig jót tett, ha együtt alszunk. Amikor végigmérsz csak vigyorgok és végigsimítok a felsőtestemen.:D* - Remek. Nem, még nem. Odáig még nem jutottam csak a kávé meg a cigi volt meg.*Mondom, majd leülök. Tényleg rohadt jó testem van:D* - Miért jöttél orvosnak?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.08.20, 00:23 | Üzenet # 56 |
 Yaoista
| - Igen... *Mosolyodom el. Azért az a mozdulat ott volt a szeren. Nagyon szexi volt.* - Rendben, akkor vért is veszek. *Nyugtázom. Leveszem az inged teljesen és elkezdem a mellkasod hallgatni.* - Lélegezz mélyeket. *Hallgatlak, hogy mindenen rendben van-e.* - Kisgyerekként eltörtem az egyik karom elég súlyosan. A lényeg, hogy rengeteg ideg sérült és volt egy gyógytornászom, aki sokat segített. Szerettem volna, ha én is így tudnék segíteni másoknak, ahogy ő tette nekem akkor. *Magyarázom.* - Rendben... *Teszem le a sztetoszkópot, majd leülök én is és előveszek egy vérnyomásmérőt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.08.21, 19:48 | Üzenet # 57 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok. Hagyom magam, hogy vetkőztess még élvezem is. Úgy teszek, ahogyan mondod.* - Ez szép. Látszik rajtad te tényleg lelkiismeretesen végzed a munkádat.*Mosolyodom el.* - Legjobbkor ittam kávét.*Nevetek fel.* - Így lehet pont nem lesz tökéletes.*Vigyorgok.* - Lehet csak legközelebb beszélek a fiúval, nincs nagyon időm. Szeretném, ha elmondanád neki a helyzetet.*Kérlek meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.21, 19:55 | Üzenet # 58 |
 Yaoista
| - Hát igen. *Mosolyodom el, azért elég jónak számítottam a szakmámban. A kávés megjegyzéseden elnevettem magam én is.* - Ugyan... talán ennyi évvel a hátam mögött már látom, hogy kávé miatt magas, vagy más okból. *Kuncogtam, majd szépen ráerősítettem a karodra a vérnyomásmérőt, elhelyeztem a karod és bekapcsoltam.* - Elfogom mondani neki. Remélem örülni fog. Jó lenne, ha történne már vele valami jó is. *Mosolyodom el.* - Amikor mr csak be kell járnia kezelésekre, onnantól kezdve már dolgozhat is szerintem, fogja bírni a teste. Na meg túl makacs, szóval úgy se maradna a seggén. *Nevettem el magam.* - Nem azt mondom, hogy hegyet fog mászni, de már fog tudni dolgozni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.08.21, 20:27 | Üzenet # 59 |
 Yaoista
| - Hmm talán.*Vigyorgok de csak incselkedek.* - Én is remélem, hogy örülni fog, arról nem is beszélve, hogy nem sokan mondhatják el, hogy velem dolgozhatnak bár ha nem tudja ki vagyok, akkor kitérek a hitemből és kirúgom.*Nevetek fel, de csak viccelek, na meg olyan nincs, hogy ne ismerjen.:D* - Makacsság csak jó tud lenni, persze azért vigyázni kell rá, ne hogy megerőltesse magát, ígérem én se fogom túl hajtani meg azt se engedem, hogy ő akarjon sokat.*Mondom.* - Minden rendben van velem Doki??*Kérdezlek és az arcodra simítok.:D*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.21, 20:39 | Üzenet # 60 |
 Yaoista
| - nem bízunk az orvosokban? *Kérdezem én is mosolyogva, tudtam, hogy csak incselkedsz, de ha te így hát akkor én is.* - Hmm... akkor előbb elmesélem neki, hogy még véletlenül se történjen ez meg. *Kuncogok.* - Rendben. Magánéletben tudom felügyelni, de a munkája közben nem és fontos, hogy pihenjen is, különben sokkal több a kár, mint a haszon. *Magyarázom. A vérnyomásmérő elvégezte a dolgát, de kicsit meglepődök, ahogy az arcomra simítasz.* - Minden a legnagyobb rendben. Makk egészséges vagy. *Mosolyodom el, de nem nagyon zavart a kezed.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.08.21, 21:13 | Üzenet # 61 |
 Yaoista
| - Őszintén? Elég sokban nem.*Nevetek fel.* - Az úgy nem ér.*Vigyorgok.* - Amikor ráérsz te is ott lehetsz a fotózásokon.*Mondom, majd csak jobban elvigyorodom.* - Ez remek kösz Dim.*Cirógatom tovább az arcod majd elveszem kezem és felállok.* - Milyen vicces meleg a beteg és a doki is.*Vigyorgok és nagyon lassan elkezdek visszaöltözni.:D*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.21, 22:19 | Üzenet # 62 |
 Yaoista
| - És bennem? *Mosolyodom el.* - Dehogy nem ér. Szabályok nem voltak lefektetve, hogyan is avassam be. *Kuncogtam el magam.* - Ez jól hangzik, majd lehet élek a lehetőséggel. *Mosolyodom el.* - Máskor is. *Tényleg nem zavart a kezed, csak elvigyorodtam.* - Hát.. én viccesnek nem mondanám. *Mondom kissé komolyabban.* - Könnyen megüti az ember a bokáját, főleg ha ne adj isten a főnöke meleg... *Magyarázom, de csak úgy mellékesen. Azért nézlek, ahogy öltözöl, jól festesz, közben én elrámolászok mindent.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 21:07 | Üzenet # 63 |
 Yaoista
| - Benned igen, még.*Nevetek fel.* - Ott a pont.*Kuncogok, majd ahogy folytatod elmosolyodom.* - Igen vigyázni kell, ha az ember a főnökével lép kapcsolatba.*Jegyzek meg csak ennyit, nem volt nehéz, hogy erről van szó, de a részletek nem rám tartoznak. Most is érzem, hogy figyelsz de ezen csak mosolygok most. Felöltözök, majd leülök és beleiszok a kávémba.* - Mond csak van itt egy jó pszichológus?*Kérdezlek igen komoly és aggódó hangon. Úgy éreztem én most tényleg nem tudok segíteni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 21:25 | Üzenet # 64 |
 Yaoista
| - Megtisztelő. *Nevettem el magam, aztán csak elvigyorodtam. Nem fűzök a főnökös dologhoz semmit, gondoltam levágtad a lényeget, ahhoz meg még túlságosan nem ismertelek, hogy belefolyjak egy ilyen beszélgetésbe.* - Igen, van. Végülis ez a kórház fő "profilja". *Mintázom is a macskakörmöket.* - Aki Saturot kezelte a szakma egyik legjobbja. Remélem ez segít valamit. *Mondom komolyan, nem tudtam, hogy kinek van szüksége dokira, de megkérdezni még sem akartam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 21:48 | Üzenet # 65 |
 Yaoista
| - Bemutatnál neki? Már azzal is beljebb leszek ha ad valami tanácsot.*Sóhajtok fel.* - Nem szoktam meg, hogy nekem tanácsot kell kérnem ez mindig fordítva szokott lenni, de most muszáj. Ismerem a kölyköt nem fog eljönni egyhamar, de kényszeríteni se akarom, de segíteni szeretnék rajta.*Suttogom, majd kapcsolok is. Nem értem minek mondok egy idegennek ilyet.* - Szóval most a kórházba van?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 22:03 | Üzenet # 66 |
 Yaoista
| - Igen, megoldható. *Bólintottam. A kölyökből levágtam már, hogy Akihito főnökéről van szó.* - Azok, akiket kényszerből vagy kényszerítéssel kezelnek, általában nem érnek el tartós eredményt. Ne érts félre, természetesen vannak helyzetek, mikor muszáj, de... ha lehet, inkább ráébreszteni kell a gondra, hogy magától kérjen segítséget, főleg ha inkább érzelmi, sem mint szellemi a probléma. *Magyarázom.* - Utánajárok. *Mondom kedvesen.* - Addig idd meg a kávéd. *Hagylak magadra, majd körbejártam a kórházat, utánajártam, hogy bent van-e. Elég hamar visszajöttem hozzád.* - Bent van és egy negyed óra múlva rá is ér, de befejez egy megbeszélést, utána idejön.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 22:35 | Üzenet # 67 |
 Yaoista
| - Igen tudom jól, alapból nem vagyok a kényszer híve.*Mondom, majd csak bólintok és kávém iszom és valahogy kibírom, hogy ne gyújtsak rá.* - Ohh nagyon köszönöm jövök neked eggyel. Mit szeretnél?*Kérdezlek mosolyogva.* - Menj csak ha dolgod van nem akarlak feltartani.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 22:56 | Üzenet # 68 |
 Yaoista
| - Ugyan, semmiség. *Mosolyodom el.* - Nem tartozol semmivel sem. *Ülök le én is végre a teámhoz.* - Majd Akihitoval lesz kezelésem egy óra múlva, addig szabad vagyok, csak nem tudtam, hogy aludt, ezért bejöttem hamarabb. *Magyarázom és belekortyolok a teámba.* - Egyébként.. ha nem tolakodás, megkérdezhetem, hogy mi a gond? *Érdeklődöm, de nem mint egy tank, szóval ha elküldtél volna a fenébe, azon se akadtam volna ki.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 23:11 | Üzenet # 69 |
 Yaoista
| - Gondoltam egy ebéd beleférne vagy vacsora.*Vigyorgok csábosan már csak azért is.* - Oké, miután beszélek a dokival én is megyek még sehol nem tartok.*Sóhajtok fel.* - Nos igaz te nem ismered de ha hallanád a nevét és látnád az újságba felismernéd.*Kezdek bele.* - Meghalt a családja, amikor 16 éves volt. Most az újság tele van vele, mert a nénikéje szép pénzért kitalált. Arról nem is beszélve, hogy azt mondják, hogy sex miatt tart ott ahol eddig, de emiatt csak ideges, a családja miatt van ki.*Mondom morogva a köcsög újságírók miatt.* - Ebből adódik minden, de ha nem haragszol többet nem mondok. Nagyon aggódom érte ennyire még nem volt ki, pedig én sokszor láttam a padlón. Tudom felfog állni, de úgy elvenném fájdalmat.*Szorítom ökölbe kezem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 23:30 | Üzenet # 70 |
 Yaoista
| - Hmm.. lehet. Nem is rossz ötlet. *Mosolyodom el.* - Hova ez a nagy sietség? *Kérdezem, bár sejtettem. Csöndesen hallgatlak, ahogy mesélni kezdesz, és hát azért az én arcom és elkomorul.* - Ez szörnyű... édes istenem... persze, hogy nem. Erre nem számítottam, én kérek bocsánatot, mert megkérdeztem. *Tényleg nem gondoltam, hogy ilyen jellegű a gond.* - Biztosan fog tudni segíteni a doktor. *Biztattalak kicsit.* - Tényleg jó orvos. Benne is bízhatsz. *Mosolyodom kicsit el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 23:44 | Üzenet # 71 |
 Yaoista
| - Gondold meg.*Mosolygok.* - Nagyon sok dolgom van, ami nálam alap, de most főleg.*Mondom, majd csak bólintok.* - Csomó ember féreg sőt annál is rosszabb.*Morgok.* - Semmi baj és mondom ezt olvashatod is, jobb ha tudod az igazat, bár nem mintha elhinnéd a sexes részt, még ha nem is ismered.*Jegyzem meg.* - Az jó, az más kérdés, hogy mikor fog belemenni.*Sóhajtok fel.* - Csak tudod az a baj, hogy nehezen nyílik meg nagyon és tény egy idegennek könnyebb, de nem nála. Nehéz eset hidd el.*Mosolyodom el, majd eszembe jut amiket hozzám vágott és ez a arcomon picit meglátszódik.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 23:56 | Üzenet # 72 |
 Yaoista
| *Csak elmosolyodtam, hogy gondolkodjak rajtad. * - Ebben egyet értünk. *Hallgatok el egy pillanatra.* - Alapból ezért nem olvasok újságot. Írnak húsz oldalt, amiből három mondat, ha igaz... *Jegyzem meg, mert hát így volt végülis is.* - Ez más helyzet. Elsőre úgy sem ezzel rohamozná le a doki, még ha tudja is a dolgokat. Előbb bizalom kell, csak aztán működik. Szerintem látott már nehéz esetet. Akár csak Saturo példája. *Mondom őt, hiszen nála nagyjából képben voltam. Nem értettem, hogy mi a baj, mert feltűnt, hogy valami árny ült az arcodra.* - Egy ebédre vevő vagyok. A vacsora az randi. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 21:51 | Üzenet # 73 |
 Yaoista
| - Ne is mond. Én olvasom de leginkább, hogy nézzem mit írtak kell e korrigálni.*Jegyzem meg.:D* - Igen tudom, de akkor is nagyon nehéz eset, le se lehet írni mennyire.*Sóhajtok fel, bár részben ezt megértem.* - Ohh akkor másodjára lesz vacsora.*Jelentem ki vigyorogva de komolyan gondolom.* - Meg kell, hogy mondjam szimpatikus vagy.*Vigyorgok.:D*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 22:15 | Üzenet # 74 |
 Yaoista
| - Korrigálni? *Kérdezek vissza érdeklődve, mert nem igazán értettem, hogy hogyan is lehet korrigálni.* - Hát... majd a doki megmondja. *Kacsintok, majd megjegyzésedre felhúztam a szemöldököm.* - Nem hiszem. *Mondom lazán.* - Te is szimpatikus vagy, de jelenleg... azt hiszem mondhatom, hogy más tölti ki az időm. *Nevettem el magam. Persze Akihitora gondoltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 22:23 | Üzenet # 75 |
 Yaoista
| - Sok mocskot írnak és én nem hagyom, hogy a cégem, modelljeim vagy az én nevem bemocskolják, ahogyan Mookyulét se.*Mondom komolyan.* - Igaz.*Bólintok, majd ahogy mondod a dolgokat elmosolyodom.* - Mégis meggondolnád magad, akkor szólj. Nem is beszélve arról, hogy sokat találkozunk még és lehet oda leszel értem.*Vigyorgok.*XD
|
|
| |