Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.01.15, 21:43 | Üzenet # 726 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| - Csak ezért? *Kérdezek vissza.* - Bizony tudod. *Mosolyodom el.* - Akkor kapsz még. *Simítok állad alá és finoman megemeltem a fejed, majd forrón megcsókoltalak.* - Megbeszéltük. *Adok még egy puszit, majd be is költözök veled minden rágcsával együtt. Nagyon élveztem, hogy hozzám bújsz. Néha adtam egy puszit, vagy a nyakadba csókoltam. Csemegéztem én is és nagyon jókat nevetek veled. Külön élveztem, hogy te is etettél.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 17:43 | Üzenet # 727 |
 Yaoista
| - Nem csak ezért te kis butus.*Mosolyodom el.* - Imádom.*Suttogom az ajkaid közé. Nagyon jól szórakozom veled már idejét se tudom, hogy mikor csináltam ilyet. Amikor tele ettem magam elfeküdtem és úgy bújtam hozzád persze simogattalak és puszilgattalak.* - Holnap is szeretkezhetünk?*Kérdezlek zavartan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 20:37 | Üzenet # 728 |
 Yaoista
| *Finoman a pocid simogattam, mikor már megtelt.* - Mint egy pici hordó. *Kuncogtam, de csak piszkáltalak. Amúgy nagyon szép hasad volt. Kérdésedre elmosolyodom és megcsókoltalak.* - Meglátjuk, hogy leszel, de szerintem semmi akadálya. Csak nem akarlak nagyon kifárasztani. *Azért véééletlenül most is végigsimítottam egyik mellbimbódon.* - De kényeztetni mindenképpen. *Suttogom buján a füledbe és bele is nyalok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 21:25 | Üzenet # 729 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Kuncogok.* - Neked meg se látszódik.*Simogatom meg a pocidat én is.* - Igen tudom jól és akkor jó.*Mosolygok, de az érintésedre felnyögök egy aprót.* - Örülök neki.*Sóhajtok fel és megcsókollak.*- Legszívesebben most is szeretkeznénk veled.*Simulok jobban hozzád és ismét megcsókollak igen csak forrón.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 22:45 | Üzenet # 730 |
 Yaoista
| - Mert én nem zabáltam tele magam. *Nevettem el magam.* - Tudom... én is veled. *Eléggé túlfűtöttre sikerül a csókunk, az már biztos.* - Gyönyörű vagy. *Olyan szexi voltál mindig egy csók után.* - Ki se engednélek az ágyból, ha megtehetném. De ne aggódj... lesz még rá példa, hogy azt fogod kívánni, bárcsak ne akarnám még. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 23:14 | Üzenet # 731 |
 Yaoista
| - Na jó ez tény.*Vigyorgok.* - Köszönöm.*Mosolyodom el, a csók miatt ugye kissé ki is pirultam, hiszen annyira szenvedélyes lett.* - Ez nagyon jól hangzik, meg majd fel kell avatni az egész lakást.*Vigyorgok és az ajkaidra harapok.* - Tudod még sok helyen nem szexeltem és sok pózt se próbáltam szóval majd remélem tanítasz Mester.*Vigyorgok és ismét megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 22:29 | Üzenet # 732 |
 Yaoista
| - Fel bizony. *Mosolyodom el és harapásodból én csókot csinálok.* - Amit csak szeretnél. *Vigyorgok és miután elváltunk, kicsit megszívtam a nyakad.* - Tényleg teljesen az őrületbe foglak kerülni. *Vigyorgok.* - Minden porcikád végig akarom csókolni. *Nagyon megszerettelek, tényleg szerelmes voltam beléd.* - Úgy érzem magam, mint egy kanos kamasz. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.01.19, 15:25 | Üzenet # 733 |
 Yaoista
| *Csókodat örömmel viszonozom.* - Meg amit te miért én is szeretnék a kedvedbe járni.*Mosolygok és a nyakamra felnyögök.* - Ebben nem kételkedem, de ha már most is ilyeneket csinálsz fel fog állni.*Közlöm veled.* - Alig várom.*Mosolygok kissé kipirult arccal.* - Az sose baj és ez tetszik.*Kuncogok és megcsókollak ismét.* - Az én kis kanom.*Mosolygok.* - Most te választasz filmet.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.01.28, 23:05 | Üzenet # 734 |
 Yaoista
| - Csak mosolyogj rám és már a kedvemben is jártál. *Cirógatlak finoman.* - Ó, szegényke... akkor kénytelen leszek kezelésbe venni, igaz? *Nevettem el magam.* - Vigyázz, mit kívánsz. *Kuncogok és csókod még el is nyújtom.* - Rendben. *Keresek valamit, majd visszabújok melléd, de most én bújtam tényleg.* - Hm, ez kényelmes. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.01.29, 12:50 | Üzenet # 735 |
 Yaoista
| - Azzal nem lesz nehéz dolgom.*Mosolyodom el ismét, már nagyon ritkán szomorkodom.* - Akkor igen, mert miattad lenne.*Vigyorgok.* - Ezt nagyon jól átgondoltam.*Suttogom az ajkaid közé. Várom, hogy válasz filmet és ahogyan elhelyezkedsz ismét mosolyra késztet.* - Nagyon édes vagy de tényleg.*Kezdelek el finoman cirógatni.* - Örülök neki.*Puszillak meg. A film alatt ismét végig cirógatlak és puszilgatlak és ez csak akkor hagyom abba, amikor elalszom, hiszen még elég fáradékony vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.02.03, 23:36 | Üzenet # 736 |
 Yaoista
| - Te vagy kényelmes, nem én édes. *Mosolyodom el, de cirógatásodra felsóhajtok. Nagyon jó volt az egész és észrevettem, hogy elalszol. Óvatosan felülök és a karomba veszel. Átsétálok a hálóba és befektetlek, majd homlokon csókollak. Szépen betakargatlak és hagylak pihenni. Gondoltam megleplek, így elkezdtem főzni neked. Mindenfélét csináltam, gyertyát gyújtottam, reméltem tetszeni fog.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.02.04, 00:04 | Üzenet # 737 |
 Yaoista
| - Szerintem, mind kettő.*Kuncogok. Kicsivel később felébredek, majd kapcsolva elmosolyodom, hogy behoztál, de téged hiányoltalak. Felkapom a mankóm és megkereslek és amint meglátlak lágyan és meghatódva elmosolyodom.* - Szia hercegem.*Megyek oda és adok egy puszit.* - Nagyon finom illatok vannak és gyertya is milyen jó ötlet.*Látszik zavarban vagyok.* - Ezt mind miattam? Köszönöm szépen.*Ölellek át félkézzel.* - Bocsi, hogy bealudtam.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.02.06, 00:24 | Üzenet # 738 |
 Yaoista
| - Szia tündérkém. *Mosolyodom el.* - Reméltem, hogy tetszeni fog. *Csókollak homlokon.* - Bizony. *Mosolyodom el, annyira édes voltál, hogy ettől zavarba jöttél.* - Semmi baj, még azért kell pihenned és kimerítő séta volt. *Csókollak meg lágyan.* - Igyekeztem finomat főzni. *Fordulok feléd és magamhoz ölellek.* - Akkor tetszik minden? *Kérdezem izgatottan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.02.09, 20:11 | Üzenet # 739 |
 Yaoista
| - Naná, nem vagyok én bolond vagyis ilyen szinten nem.*Nevetek fel.* - Valóban.*Bólintok, azért szerencsére már nem fáradok ki, annyira hamar. Csókodat viszonozom, minden pillanatát kiélvezem.* - Biztos vagyok benne, hogy isteni lesz.*Puszillak meg, amennyire tudok bújok.* - Igen nagyon. Talán izgultam?*Nevetek fel picit.* - Olyan vagy mint egy kisfiú.*Túrok a hajadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.02.14, 22:45 | Üzenet # 740 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Mosolygok puszidra.* - Egy kicsit. *Vallom be, de egész aranyos voltam most.* - Nem tehetek róla.... boldoggá akarlak tenni. *Fogom közre a pofidat és megcsókollak.* - És örülök, hogy láthatóan az vagy. *Én is nagyon boldog voltam és rettentő szerelmes beléd.* - Sosem voltam még ennyire szerelmes. *Ismerem be és homlokon csókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 14:48 | Üzenet # 741 |
 Yaoista
| - Tényleg nagyon édes vagy.*Mosolygok.* - A puszta jelenlétedtől már boldog vagyok.*Mondom édesen, de valóban így gondolom. A csókodat hosszasan viszonozom és el se akarok tőled válni.* - Igen az vagyok nem is kicsit és ez csak miattad van.*Puszillak meg.* - Ezt jó hallani.*Bújok hozzád. Úgy éreztem ennyire inkább elfogod rabolni a szívemet és egy nap én is viszonozni tudom az érzéseid.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 17:08 | Üzenet # 742 |
 Yaoista
| - Ezt pedig én hallom örömmel. *Tényleg teljesen az ujjad köré csavartál. Csak szorosabban öleltelek bújásodra, majd elengedtelek.* - Foglalj helyet, mindjárt kész és megtömjük a szexi pocid. *Cirógatom is meg az említett testrészed.* - Nehogy éhen maradj. *Mosolyodok el és adok egy puszit.* - Szeretlek. *Csókollak még meg, majd folytattam a főzést.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 19:54 | Üzenet # 743 |
 Yaoista
| - A legjobb, hogy mindenki örül.*Mosolygok.* - Köszönöm.*Ülök le, nagyon élvezem a helyzetet.* - Jó lesz neki.*Kuncogok.* - Nehogy de tényleg.*Nevetek fel és a szeretlekre csak elmosolyodom és a csókodat viszonozom. Amíg tevékenykedsz minden féléről csicsergek neked, majd amikor megkapom hamit, jó étvágyat kívánva enni kezdek.* - Ez nagyon finom.... isteni.*Tömöm a burám jóízűen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.02.16, 23:23 | Üzenet # 744 |
 Yaoista
| *Olyan édes volt, ahogy össze-vissza beszéltél. Egyszerűen imádtalak hallgatni, egy angyal voltál.* -Örülök, hogy ízlik tündérkém. *Mosolyodom el és hát nem volt semmi, ahogy belapátoltad a kaját. Én is hamizok rendesen, mert már nagyon éhes voltam.* - Ha kérsz még valamit, szólj. *Cirógatom meg a pofidat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.17, 01:04 | Üzenet # 745 |
 Yaoista
| - Persze, hogy ízlik, hiszen isteni szakács vagy. Tényleg megtaníthatnál pár fogást, bár a szinted meg se fogom közelíteni.*Nevetek fel.* - Oké.*Be is túrom.* - Kérek szépen meg, nem bírom abbahagyni.*Kuncogok, tényleg olyan vagyok, mint aki eddig éhezett volna, pedig ez túlzás leszámítva az édességeket.* - Magadtól tanultál meg?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 01:41 | Üzenet # 746 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük, bár valószínű nem sok mindent fogok tudni. *Kuncogok, mert ismerve magunkat, csókolózás és más egyéb lesz a vége, de határozottan tetszene.* - Rendben, örülök neki. *Szedek még neked és magamnak is.* - Is meg otthoni fogások. *Magyarázom és adok egy puszit.* - Tudod muszáj volt megtanulnom. *Kuncogok.* - Különben éhen maradtam volna.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 12:09 | Üzenet # 747 |
 Yaoista
| - Hmm meg lehet, de annyira nem bánnám.*Vigyorodom el.* - Igazából én csak miattad szeretnék megtanulni főzni, hogy meglepjelek ugyanígy téged, anélkül, hogy megmérgeznélek.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Kezdek el ismét enni.* - Hamar elköltöztél otthonról? Mondjuk én is, de hát konyhát nem igen használtam, bár lehet kellett volna. Ugye nem tartasz kis ficsúrnak?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.03.05, 01:48 | Üzenet # 748 |
 Yaoista
| - De édes vagy kicsim. *Nevettem el magam.* - Majd főzünk együtt sokat. *Puszillak meg.* - Igen, már az egyetem alatt is egyedül laktam, utána pedig mindig a munkahelyemhez közel. *Magyarázom kaja közben. Kérdéseden elnevettem magam.* - Nem, nem tartalak. *Cirógatom meg az arcod.* - Ha jól sejtem, időd se sok lett volna főzőcskézni, nem? Hiszen egy keresett modell vagy. *Mosolyodom el lágyan.* - Azért... tudod nem sokan mondhatják el magukról, hogy az egyik legjobb modell a párjuk... húúúú... mos megnőtt az egom. *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.03.05, 02:41 | Üzenet # 749 |
 Yaoista
| - Köszi, de amúgy komolyan gondolom.*Motyogom.* - Rendben van.*Ezt is nagyon vártam.* - Meg is látszik, tudod te tényleg nagyon önálló vagy.*Mosolyodom el.*- Akkor jó.*Nyugszom meg, én se tartottam magam annak.* - Ez igaz, meg őszintén nem is akartam, meg hát főleg nem magamra, úgy hogy nem is tudok, szóval nem vesződtem vele.*Nevetek fel.* - Miket nem mondasz.*Vörösödöm el. Tény tisztában voltam hol is tartok, de tőled hallani, annyira jó és zavarba ejtő.* - Majd, akkor milyen nagy lesz az egod, amikor világhírű leszek.*Vigyorodom el.* - Különben én se panaszkodhatom. Egy gyógytornász, akinek köszönhetem, hogy ismét járok, úgy érzem én nyertem és én sokkal jobban jártam.*Mondom édesen, de komolyan gondolom és ez csak egy jó sok dolog mellett.* - De ami még fontosabb, hogy miattad ismét élek és talpra álltam.*Simítok most én az arcodra. Hiába mondod, hogy rajtam is sok minden múlott, ha te nem lennél, akkor még mindig kórházban lennék és sehol se tartana az állapotom, se fizikailag, se lelkileg és a folyamat, hogy rendbe jöjjek és kitudja mennyire, nagyon hosszú idő lett volna.* - Tudom nem várod el, de én nagyon hálás vagyok neked. Megmentetted az életem Dim.*Csókollak meg igen csak érzelmesen. A csókjaim napról - napra egyre érzelmesebbek lesznek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.03.28, 00:08 | Üzenet # 750 |
 Yaoista
| - Még nagyobb lesz. *Nevettem el magam.* - Édes vagy szerelmem... *Simítok az arcodra és lágyan nézek rád.* - Örülök, hogy segíthettem neked, hogy melletted lehettem... *Csókollak meg lágyan.* - Túlzol kicsim... de köszönöm. Mindent köszönök, hogy ennyire bízol bennem és megengeded, hogy veled legyek. *Hiszen tudtam, hogy ez neked milyen nehéz. Csókod gyöngéden viszonozom. Éreztem, hogy mennyivel másabbak már a csókjaid, hogy milyen érzelmesek.* - Gyönyörű vagy... *Szerelmesen csillognak a szemeim.*
|
|
| |