Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.03.29, 11:30 | Üzenet # 751 |
 Yaoista
| - Helyes, helyes.*Nevetek fel.* - Köszönöm, de tényleg ez az igazság.*Mosolyodom el.* - Én meg főleg.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Hidd el nem túlzom és ezeket nem kell megköszönöd, csak őszinte vagyok, mint mondtam.*Hiszen én sose mondanék amúgy ilyeneket.* - Köszönöm, te pedig nagyon jóképű.*Mosolyodom el édesen.* - Tényleg nagyon jó modell belőled, ezért a tekintetért kapkodnának, na meg minden másért is.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.05, 01:47 | Üzenet # 752 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| - Pont ezért köszönöm. *Mosolyodom el kicsit.* - Édes a mosolyod. *Mostanában egyre többet mutatod, aminek én nagyon örültem.* - Meghagyom neked, bár veled szívesen fotózkodnék. *Nem modellként értettem, hanem egyébként.* - Tényleg... csináljunk egyet. *Veszem elő a telefon és szorosan odahúzlak magamhoz. Miután kész, megmutatom.* - Kirakom háttérnek. *Mosolygok, majd megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.04.05, 12:09 | Üzenet # 753 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolygok.* - Köszönöm, de te se panaszkodhatsz.*Puszillak meg.* - Benne vagyok.*Bólogatok majd azért elég váratlanul ér, hogy máris fotózol.* - Kirakod?*Pirulok el és a csókodat viszonozom.* - Akkor csináljunk még, mert ez nem a legjobb rólam, oké rólad igen csak jó lett. Küld át nekem kérlek, én is kirakom vagyis egy jobbat.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 17:40 | Üzenet # 754 |
 Yaoista
| - Ki bizony. *Mosolyodom el, imádtam mikor itt pirulgatsz nekem.* - Rendben, amennyit csak szeretnél. Elkapom az állad és szerelmesen megcsókollak és közben is csinálok rólunk egyet.* - Annyit csinálunk és küldök át, amennyit csak szeretnél. *Mosolyodom el. Csinálok még egyet, amin már rettentő édes vagy.* - Olyan gyönyörű vagy. *Látszik rajtam, hogy mennyire örülök ennek a képnek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 19:10 | Üzenet # 755 |
 Yaoista
| - Oké.*Mosolygok, a csókodat örömmel viszonozom, de nem hittem, hogy most is fotózol.* - Benne vagyok.*Igen csak élvezem a helyzetet, hiszen mióta kidőltem nem fotóztak.* - Te meg olyan jó képű vagy.*Csókollak meg.* - Akkor küld át mindent.*Zsongok be.* - Furcsa nagyon rövid hajjal látni magam és az arcom is még be van esve és sápadtabb is vagyok.*Igazából nem túloztam.* - De te tökéletes vagy.*Simogatom meg a pofid.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 22:26 | Üzenet # 756 |
 Yaoista
| - Rendben, küldöm, küldöm. *Nevettem el magam, cuki voltál.* - Lehet, de akkor is gyönyörű vagy és nekem tetszik a hajad. *Puszillak meg.* - Egyszerűen te mindenhogy szép vagy. *Nekem te voltál tökéletes.* - Látod? Most te túlzol. *Kuncogok és szenvedélyesen megcsókollak.* - Tudod tündérkém... veled tökéletes együtt lenni. *Nyugtázom a dolgokat és újra megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 23:13 | Üzenet # 757 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Amúgy nekem is kezd megtetszeni és sokkal könnyebb vele bánni.*Túrok bele.* - Miket beszélsz.*Pirulok el, te is folyton eléred, hogy így reagálják, így elég hitetlen, hogy milyen egoista tudok lenni még ha fejlődtem is.* - Szerintem biztos, hogy nem.*Mondom még a csók előtt, amit hevesen viszonozok.* - Veled is.*Viszonozom az újabb csókodat.* - Tényleg nagyon finomak.*Harapok rá az ajkaidra óvatosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 15:29 | Üzenet # 758 |
 Yaoista
| - Azt tudom. Nekem se volt mindig hosszú, de aztán megtetszett. Röviddel viszont fele annyi idő alatt elkészültem. *Nevetek fel. Csak mosolygok szavaidra és végül harapásodból én újabb csókot csinálok. Egyszerűen képtelen voltam tőled elszakadni.* - Teljesen magasba bolondítottál kincsem. *Puszillak meg, majd a nyakadba csókolok.* - Szerelek... *Nem hittem, hogy fogok még valakit ennyire szeretni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 18:47 | Üzenet # 759 |
 Yaoista
| - Biztos, akkor is nagyon dögös voltál.*Túrok, most a te hajadba.* - Majd mutatsz te is nekem képeket? Kíváncsi vagyok a baba, a gyerek és a kamasz Dimre.*Kuncogok. Nem bánom, hogy csókot kérsz és igen hosszasan viszonozom.* - Úgy látszik ez elég jól megy, pedig nem is olyan régen, inkább mindenkit taszítottam, de biztos, akkor is meghódítottál volna, ha szóba álltál volna velem.*Nevetek fel. A szeretlekre elmosolyodom és a csókodat viszonozom.* - Tényleg nagyon jó veled.*Bújok hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.26, 16:55 | Üzenet # 760 |
 Yaoista
| - Abban biztos lehetsz. *Kuncogok és élvezem, ahogy a hajamba túrsz.* - Édes vagy és ha szeretnéd, akkor mutatok. *Ki is élveztem a csókunkat, ami hát kissé hevesre sikeredett.* - Valószínűleg te nem álltál volna velem szóba, ahogy hallottam a híred. *Vigyorgok, bár az is biztos, hogy próbálkoztam volna. Rögtön megfogtál, ahogy megláttalak.* - Ennek örülök. *Látszott rajtam, hogy tényleg boldoggá szeretnélek tenni.* - Van valami, amit szeretnél esetleg csinálni? *Kérdezem és combod simogatom finoman.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.04.26, 20:49 | Üzenet # 761 |
 Yaoista
| - Biztos nagy rajongótáborod volt akkor is.*Kuncogok.* - Nagyon szeretném.*Bólintok. Nem bánom a heves csókot, kicsit ki is pirulok tőle.* - Nos meg lehet, de te se lettél volna olyan hamar értem.*Kuncogok.* - De nekünk így kellett találkoznunk.*Simítok az arcodra és megcsókollak.* - Hmm ez most így teljesen megfelel.*Simogatlak én is.* - Megnézném azokat a fotókat.*Nézzek rád csillogó szemekkel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.05.31, 01:35 | Üzenet # 762 |
 Yaoista
| - Egyáltalán nem volt és most sincs. *Nevettem el magam.* - Rendben.* - Ki tudja... *Csókolok nyakadba.* - Igen, igazad van. *Túrok a hajadba csókunk közben.* - Akkor jó... nekem is. Imádom, mikor ennyire közel vagy hozzám. *Szerettem, ha odabújtál hozzám vagy az ölemben ültél.* - Keressem elő őket? De most olyan jó így. *Suttogom ajkaidra.* - Nem tudom hol lehetnek.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.05.31, 12:50 | Üzenet # 763 |
 Yaoista
| - Mert nem tűnik fel és túl szerény vagy.*Közlöm veled.* - Nekem sokszor van igazam.*Nevetek fel.* - Egyetértek.*Puszillak meg.* - Olyan vagy, mint egy nagy gyerek.*Nevetek, majd megcsókollak.* - Akkor, majd később, hiszen teljesen jó, hogy az élőt nézhetem, érinthetem és csókolhatom.*Meg is csókollak igen csak hosszasan, miközben rád mászok és lefogom a kezeid.* - Most már nem is tudsz menni, meg vagy.*Vigyorgok, persze simán lenyomsz, de élvezem a helyzetet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 19:38 | Üzenet # 764 |
 Yaoista
| - Ó, néha mindig, mi? *Nevetek veled.* - De ezért imádsz. *Csókod még el is nyújtom, sosem tudok betelni az ajkaiddal.* - Ez tetszik.... *Semmi problémám azzal, hogy lefogod a kezeim.* - Legfeljebb az ágyba menjünk át. *Kuncogok és kiszabadítva a kezem felkaplak és bemegyek veled a hálóba. Lefekszem utána és magamra húzlak.* - Szóval hogy is volt az a lefogód dolog? *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 21:53 | Üzenet # 765 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Nevetek fel.* - Ezért is.*Javítalak ki.* - Akkor jó.*Kuncogok és persze hagyom neked magam, nem mintha esélyesem lenne.* - Hmm azt hiszem valahogyan így.*Foglak le ismét, majd megcsókollak.* - Amint jól leszek, biztos hogy kifoglak bilincselni.*Közlöm veled, bár zavarba is vagyok.* - Tényleg nagyon kívánlak.*Csókolok a nyakadba.* - Randira is szeretnék menni, mit szólnál, ha holnap elvinnélek?*Jut eszembe.* - Persze nagyon kímélős lenne, de akkor is randi.*Magyarázom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 23:18 | Üzenet # 766 |
 Yaoista
| *Hagytam magam neked és csókod szenvedélyesen viszonozom.* - Hm, tetszik az ötlet. *Vigyorgok.* - De abban is biztos lehetsz, hogy amint jól leszel, hosszú órákon át szeretni foglak és nem nincs menekvés. *Vigyorgok.* - Édes vagy ilyen zavartan. *Jegyzem meg és végignyalok ajkaidon. Nyakamra sóhajtottam egyet.* - Megbeszéltük. Kíváncsi vagyok, hová viszel. *Tényleg érdekelt.* - Rendben. *Csókollak meg, majd hirtelen átfordulok veled.* - Én nem csak kikötözni foglak... *Suttogom mély hangon a füledbe.* - Addig fogok játszani veled, amíg már könyörgni fogsz a folytatásért....
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.06.06, 12:27 | Üzenet # 767 |
 Yaoista
| - Helyes.*Vigyorgok.* - Alig várom.*Vörösödöm el még jobban.* - Miattad vagyok ilyen zavarban, de örülök, hogy tetszik.*Kuncogok.* - Majd meglátod, bár még én se tudom.*Nevetek fel. A csókodat viszonozom és hát hirtelen ér, hogy alattad kötök ki.* - Nincs esélyem ellened.*Vigyorgok.* - Hanem?*Kérdezlek és hát igen csak beleborzongok a hangodba és melegem is kezd lenni.* - Nagyon várom, hogy ezt tedd velem.*Csókollak meg igen csak hevesen.* - Felfogsz izgatni.*Csókollak tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.06.08, 02:05 | Üzenet # 768 |
 Yaoista
| - Magad hoztad először zavarba. *Kuncogtam el magam.* - Majd kitalálod. *Puszillak meg.* - Nincs bizony, szokj hozzá... bár nekem sincs ellened.* - Én is várom. *Nem bánam a heves csókot, sőt... még rá is dobtam egy lapáttal.* - Igen? És hol a probléma? *Kérdezem kíváncsian. Arról volt szó, hogy szex nem lesz ma, de attól még kényeztethetlek, ha akarlak.* - Szeretnéd, hogy leszopjalak? *Suttogom a füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.06.08, 12:21 | Üzenet # 769 |
 Yaoista
| - Na fogd be.*Csaplak meg finoman.* - Az biztos.*Igen csak törni fogom rajta a buksim.* - Azt nem tudom látod.*Motyogom.* - Igen szeretném.*Vörösödöm el azért, talán ezek a dolgok sose fognak változni, ami nem is baj.* - Én is szeretnélek téged kényeztetni.*Simítok a nacidba és megmarkolom a farkad.* - Mit szólsz?*Pillantok rád búján.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.12, 15:58 | Üzenet # 770 |
 Yaoista
| *Imádtam, hogy mennyire zavarba jöttél ettől.* - Majd lehet róla szó... *Sóhajtok fel és hát élveztem, ahogy megmarkolsz.* - Nem tartalak vissza... de előbb én. *Vigyorgok és a nyakad kezdem harapdálni és csókolni, de mint egy őrült. Végig csókoltam rajtad, majd minden teketória nélkül tövig nyeltem a farkad és a torkomra engedtelek. Még mozogni hagylak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.06.14, 11:10 | Üzenet # 771 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük.*Mosolygok, ami nyögésbe megy át. Mint mindig nagyon jó vagy és ez csak fokozódik, amikor a farkam szopni kezded, amire szinte felsikkantok.* - Istenem de jó vagy..*Markolok a hajadba erősebben, de nem durván.* - Nem csak a kezed képes csodákra.*Nyögöm édesen és már most kőkemény vagyok és igen csak lángol testem.* - Alig várom, hogy meggyóljak.*Mozdítok egyet csípőmön.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.06.21, 23:37 | Üzenet # 772 |
 Yaoista
| *Az se zavart volna, ha durván markolod meg a hajam.* - A kezem csak nagyobb csodákra képes. *Simítok végig bejáratodon, de nem nyomtam be az ujjam.* - Én is... *Alkalmazkodtam a mozgásodon és folyamatosan szoplak. Eszembe se jutott elengedni téged. Addig szoptalak, míg el nem élveztél és utána lenyeltem miindent.* - Isteni. *Vigyorgok és aztán tovább szoplak, szinte szünet nélkül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.06.22, 13:03 | Üzenet # 773 |
 Yaoista
| - Igen az már biztos.*Kuncogok és ugye ezt nem csak az ágyban gondoltam, hiszen a lábammal tettél igazi csodát. Nem kellett sokat tevékenykedned elég hamar elmegyek, hiszen nagyon jó vagy, én pedig igen csak kanos és rögtön kemény leszek, amire rá is teszel.* - Dim.. várjál..*Húzlak fel.* - Nem lehetne, hogy szeretkezünk ismét?*Kérdezlek igen csak lihegve, kipirult pofival. Rettentően kívánlak és érezni akarlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.07.02, 22:56 | Üzenet # 774 |
 Yaoista
| - Igen? *Elmosolyodom kérésedre. Annyira imádtalak. Megfogom a kezed és adok rá egy csókot.* - Hidd el tündérkém, semmi se tenne boldogabbá... de nem lehet. Vigyázni kell még. *Csókollak meg jó hosszan és szenvedélyesen.* - Szeretnék, de még nem... *Nyalok a füledbe.* - De ígérem, hogy amint jól leszel, addig foglak szeretni, amíg el nem olvadsz a karjaimban. *Ölellek szorosan magamhoz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.07.05, 18:18 | Üzenet # 775 |
 Yaoista
| - Értem.*Motyogom, kissé csalódottan, de persze a csókodat viszonozom.* - Csak próbálkoztam.*Sóhajtok fel a nyögésre.* - Már nagyon várom.*Bújok hozzád.* - Hihetetlen, hogy milyen jól meg volt szex nélkül, de amint rákaptam az ízére, nehéz visszafognom magam.*Kuncogok, majd megcsókollak.* - Viszont most én jövök.*Simítok a farkadra. Fordítok a helyzeten, hogy én legyek felül. Megcsókollak, majd a felsőtestedet is végigcsókolom, amíg el nem jutok a farkadig.* - Már kezd kemény lenni.*Vigyorgok és makkod kezdem el szopogatni.*
|
|
| |