2025.07.20, Vasárnap, 05:50
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Kórház
MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Dimitri - Akihito

MioDátum: Csütörtök, 2016.08.25, 12:43 | Üzenet # 801
Yaoista
- Tényleg ezt gondolod? Nekem pedig úgy rémlik, hogy a legféltettebb kincsem adtam neked és te nem vigyáztál rá.*Gondolok itt a szívemre.*  Helyes.*Bólintok.* - Visszatérünk rá.*Most még nem akarok erről beszélni.* - Oké.*Ötletem sincs, hogy hova is akarsz vinni és igen csak meglepődök. Követlek téged és csak hallgatlak és hallgatlak, annyira sokkolsz, hogy hirtelen semmit se fogok fel, se a lakást a gyűrűt meg főleg nem. Le kellett ülnöm és jó pár percig nem tudok megszólalni, ami azért nálam nagyon ritka.* - Ez nekem túl sok.*Szólalok meg végül és leveszem a gyűrűt és az asztalra rakom.* - Szép minden, de mint mondtam mindennel elkéstél. Igen ez volt az álom és ha nem hagytál volna el, akkor hihetetlen boldog lennék, de ugye magamra hagytál.*Pillantok rád, majd lassan felállok.* - Nem szeretném elfogadni a lakást és a gyűrűt se. Te hordhatod, de én nem fogom.*Mondom komolyan.* - És most vigyél haza.*Nem akartam veled lenni, ez most tényleg nagyon sok volt és egyedül csak Dimra vágytam.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.08.25, 14:41 | Üzenet # 802
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
*Csak csöndben vártam, hogy megszólalj, nem akartalak siettetni.* - Sejtettem, hogy az lesz.... de én alapból túl sok szoktam lenni. *Mosolyodom el kicsit.* - A lakás a tiéd... azt csinálsz vele, amit akarsz. *Kicsit szomorú lettem. Annyira jó lett volna látni a mosolyod.* - Igen, azt sejtettem. *Mondom a gyűrűre és az enyém nézem. Nem mozdulok rögtön, hogy vigyelek haza. Mit ne mondjak, azt hittem nagyobb sikerem lesz. Nem azt vártam, hogy a nyakamba ugorj, de valami apróságot. Csak egy nagyon pici pirulást vagy valamit. Lassan felállok és odamegyek hozzád. Éppen az arcodra simítanék, de az utolsó pillanatban megáll a kezem és visszahúzom. Visszamentem még és zsebre raktam a gyűrűdet.* - Menjünk. *Suttogom és az autóig nem szólaltam meg. Lent kinyitottam neked az ajtót, majd beültem én is. Elindítottam a kocsit és lassan kigurultam.* - Szeretsz még egy kicsit is? *Kérdezek rá egyenesen, bár az arcom rettentő bús volt. Sosem néztem azelőtt így rád.* - Sajnálok mindent... *Jó nagy kerülővel mentem felétek.* - Boldoggá tennélek, ezúttal tényleg... kérlek, legalább arra adj egy esélyt, hogy bebizonyítsam neked. *Fogom meg finoman a kezed.* - Kérlek...

MioDátum: Péntek, 2016.08.26, 12:35 | Üzenet # 803
Yaoista
*Nem tudok neked mit mondani, ezt mind magadnak köszönheted.* - Nem érzem azt, hogy az enyém.*Mint mindig annyira megnehezíted a helyzetemet. Már készülnék, hogy elhúzzam az arcom, de csak nem érsz hozzám. Bólintok és követlek téged.* - Ezt most tényleg meg kell kérdezned?*Azért ez sértő kissé, na meg igazából nincs jogod, ilyet kérdezni.* - Szeretlek és ez sosem fog változni.*Hiszen te voltál nekem mindenben az első, persze nem csak ezért tényleg rendesen elraboltad a szívem a sok rossz ellenére is.* - Nem mész vele semmire és ne nézzél így.*Annyira kivagyok fel se tűnik a kerülő.* - Saturo emlékszel mit mondtam? Megmondtam, ha kilépsz ajtón, akkor mindennek vége. Könyörögtem és sírtam neked, bármit megtettem volna, de te elhagytál.*Remegek meg, majd nagy levegőt veszek.* - Ne értsél félre ez nem bosszú, csak nem bízom meg benned most már tényleg és Dimmel akarok lenni.*Veszem el a kezemet.* - Úgyse fogsz békén hagyni, de tényleg nincs esélyed.*Mondom komolyan és amennyire tudom tartom magam, bár tény sokkal jobban megy, mint amikor utoljára találkoztunk.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.08.30, 01:36 | Üzenet # 804
Yaoista
- Pedig így van. *Nem tudtam volna itt élni, nélküled nem. Ez a mi otthonunk volt és ha nem vagy itt, nem teljes.* - Jelenleg... nem tudom, hogy mit is érezhetsz. *Fejtem ki a dolgokat.* - Nem akartalak megsérteni. *Csak hát az ilye dolgokban hülye voltam. Azért vallomásodra elmosolyodom. Jó volt hallani.* - Sajnálom. *Kérek újra bocsánatot.* - Tudom, emlékszem. Minden pillanatára emlékszem. Abban a percben szerinted boldog voltam? *Mert hát nagyon nem.* - Vissza fogom szerezni a bizalmad apránként. *Harcolni fogok érte.* - Az elején is ezt mondtad. *Vigyorodom el kicsit, ahogy eszembe jut, milyen kis harcias voltál eleinte.* - Megszoktam már a makacsságod és tudod, hogy akkor is én nyertem. Most sem lesz másképp.

MioDátum: Szerda, 2016.09.07, 11:53 | Üzenet # 805
Yaoista
*Nem tudok erre mit mondani, hogy így van.* - Most már tudod.*Suttogom.* - Már megszoktam.*Vonok vállat és a sajnálatoddal se tudok mit kezdeni.* - Ne mond, hogy nem voltál boldog, hogy ő visszatért? Kettőnk közül nekem szakadt meg a szívem és én lettem magamra hagyva és nem te.*Ezzel nem tudsz vitatkozni. A folytatásra csak döbbenten nézzek, majd végül csak elszakad a cérna.* - Persze, hiszen nem bírsz veszíteni se mi? Mit gondolsz egy kibaszott baba vagyok, akit csak kedved szerint rángathatsz? Majdnem belepusztultam a hiányodba és élni se akartam, erre neked vissza kellett jönnöd, amikor éppen már boldog vagyok, hogy ismét tönkretegyél? Miért csinálod ezt mindig? Mit ártottam én neked? Ha ismét összejönnék, akkor is ugyanaz lenne a vége, mint eddig.*Borulok ki végleg, pedig nem akartam.* - Vigyél haza, nem akarok veled lenni.*Takarom el az arcomat, mert már a szemeim könnyesek is lesznek. Elrontottad ezt a napomat is.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.09.11, 00:10 | Üzenet # 806
Yaoista
- Azért boldog voltam, hogy nem halt meg. *Ezt kár is tagadni.* - Igaz az is, hogy elhagytalak, de... attól függetlenül a szakítás nem tett boldoggá. Fájt, rettentően. *Hiszen szerettelek és nem akartalak elveszíteni.* - Ez nem a veszítésről szól. *Ez csak arról szól, hogy szeretlek.* - Sosem tekintettelek babának. *Vágok közbe, de persze folytattad. Hirtelen megálltam az út szélén és úgy hallgatlak.* - Sosem akartalak cserben hagyni, sosem akartalak bántani... *Rácsapok hirtelen a kormányra.* - Szerinted nekem olyan kurva könnyű? Akár most akár régen? *Kérdezek rá.* - Szerinted büszke vagyok magamra? *Kicsit lenyugodtam és pár percig nem szólaltam meg.* - Sajnálom. *Mondom a kiborulásra.* - Én csak... sosem akartalak magadra hagyni és tudom, hogy megszegtem a szavam már ezredszerre is. *Tisztában voltam a dolgokkal. Kicsit könnyes lesz az én szemem is.* - Azt hittem, hogy boldoggá teszlek most a lakással. Csak egy mosolyt akartam látni, erre megint könnyes a szemed. *Nem akartalak többé sírni látni. Vettem elő zsepit és odanyújtottam.* - Töröld meg azt a csodaszép arcod, aztán hazaviszlek.

MioDátum: Vasárnap, 2016.09.11, 21:22 | Üzenet # 807
Yaoista
- Nem is arra mondtam, ne forgasd ki a szavaim. Képzeld én se arra voltam ki, hogy él.*Morgok.* - Mégis nekem fájt jobban, mert te a szerelmedhez mentél, nincs mit ezen szépíteni Saturo.*Most hiába jössz ismét azzal, hogy fájt, te döntésed volt és aki legtöbbet szenvedett én voltam.* - Nem úgy jött le.*Suttogom.* - De megtetted, ha ennyire nem akartál volna nem tetted volna meg, de megcsináltad és nem is egyszer.*Emelem fel a hangom.* - Megint neked áll feljebb? Mindig csak te és te és te. Nem én hagytalak el a kurva életbe már.*Ezzel mindig is felbosszantottál, hogy előadod a mártírt, pedig mindent magadnak köszönhetsz.* - Nem mész sokra a sajnálatoddal megmondtam már.*Mintha ezzel bármit is megoldanál.*  - Ha nem hagytál volna el, a világ legjobb boldogabb emberre lettem volna a lakás és a gyűrű miatt is, de nem így történt. Én tényleg veled akartam leélni az életemet, de te mindent tönkretettél.*Már az se érdekel, hogy látod a sírós arcom, bár tiéd nem tudom hova tenni. Elveszem a zsebkendőt, majd az ablak felé fordulok.* - Bármennyire szeretlek, nem tudok megbízni benned és anélkül semmi se működik.*Suttogom és a könnyeim nem állnak el.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.09.12, 15:00 | Üzenet # 808
Yaoista
- Nem ezt mondtam én sem, csak azt, hogy nekem is fájt... egyértelmű, hogy neked jobban. *Amiért eléggé utáltam is magam.* - Nem áll feljebb. *Mondom halkan.* - Tudom, hogy tönkretettem, de szeretném helyre hozni. *Nem akartam olyan könnyen feladni, de közben bántani se akartalak. Csöndben maradtam és csak hallgattalak.* - Képtelen vagyok téged feladni. Egyszerűen nem megy. *Suttogom halkan.* - Szeretlek téged és tényleg tenni fogok érte, hogy ismét bízni tudj bennem. Én nem sietek sehova.*

MioDátum: Szerda, 2016.09.14, 11:44 | Üzenet # 809
Yaoista
- Elhiszem, de magadnak köszönheted.*Suttogom.* - Nem tudod..*Nem győzöm ismételni. A folytatást csak hallgatom, de nem tudok többet mondani.* - Haza akarok menni, ne kelljen könyörögnöm.*Megint annyira kiszolgáltatott helyzetben vagyok, mint a kórházba.* - Otthon akarok lenni.*Szipogok. Tényleg olyan jól indult a napom és minden annyira jó volt mostanság, de te megint belecsúfítottál. Dimmel akartam lenni, minél előbb, reméltem, hogy hamar haza jön.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.09.17, 13:20 | Üzenet # 810
Yaoista
- Nem kell könyörögnöd. *Suttogom.* - Értem... *Indítom a kocsit és el is indulok. Nem beszélek az úton többet és nem is kerültem már. Rohadt nehéz volt a szerelmem egy másik férfihoz hazahozni.* - Akihito. *Szólalok meg végül, mikor megálltunk a ház előtt.* - Ha megengeded, hogy újra a menedzsered legyek... nem kell félned. Amíg nem engeded, nem fogok hozzád érni, de megértem, ha már nem akarsz engem. *Bár jó lett volna azokat a bizonyos álmokat tényleg együtt elérni, de fontosabb volt, hogy te kényelmesen érezd magad. A könnyes arcod figyeltem még picit.* - Ennyire rossz dolog, hogy vissza akarlak kapni? Ennyire... rossz engem szeretni? *Kérdezem halkan, még mielőtt kiszállnál.*

MioDátum: Hétfő, 2016.09.19, 11:08 | Üzenet # 811
Yaoista
*Örülök, hogy végre megérkezünk és már szállnák ki, de csak nem hagyod ennyiben.* - Mondtam, hogy ha visszajön a főnök megbeszéljük, de úgy gondolom, hogy te lennél legjobb.*Bármi történt ilyen szinten nálad vagyok a legjobb kezekben.* - De tényleg viselkedned kell.*Mondom komolyan, már nem sírok.* - Nem tűnik úgy, hogy megérted.*Jegyzem meg.* - Saturo most miért csinálod ezt? Az a rossz, amit tettél velem és ezzel minden összefügg.*Mondom, majd kinyitom az ajtót.* - Most már tényleg megyek szia.*Szállok ki.*

szela00Dátum: Péntek, 2016.09.23, 22:58 | Üzenet # 812
Yaoista
*Azért az jól esett, hogy én lennék a legjobb.* - Fogok. *Ígérem meg, tényleg nem akartam olyat tenni, amit nem szeretnél. Csak bólintottam, hogy az a rossz, amit tettem. Szóval végül is jelenleg rossz engem szeretni.* - Köszönöm, hogy eljöttél velem. *Hiszen ez most nagyon nagy dolog volt még akkor is, ha nem úgy sült el, ahogy szerettem volna. Kiszálltam egy pillanatra a kocsiból, majd odamentem hozzád. Megfogtam a kezed és beleadtam a lakás kulcsait.* - A papírok a nappaliban vannak az asztalon. Azt csinálsz vele, amit akarsz. Ha akarod add el vagy hagyd, ahogy van, nem érdekel. *Teszem hozzá, hiszen így számomra nem jelent semmit, csak fájdalmat okoz.* - Légy jó, angy... Akihito. *Köszönök el tőled és visszaszálltam a kocsiba. Totál ki voltam, nem akartam, hogy sírj. Nem indultam el rögtön, csak ráhajtottam a fejem a kormányra. Dim pont jött és meglátott téged.* - Szia tündérkém... *Engem észre se vett.* - Mi történt? *Simít az arcodra.* - Baj van? *Nagyon aggódott.* - Gyere menjünk. *Karol át és magához ölel. Ezt én végig nézte, de csak lehajtottam a fejem. Beindítottam a kocsit, felpörgettem a motort és elhúztam.* - Hát ez meg!? *Lepődik meg.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.09.25, 20:47 | Üzenet # 813
Yaoista
*Biccentek a köszönömre. A kulcsra csak felsóhajtok, úgyis visszafogom adni neked, de most nem fogok erről vitázni.* - Szia.*Intek és elindulok a lakás felé, majd megjelenik Dim.* - Szia, de jó, hogy itt vagy.*Bújok hozzá.* - Fent elmondok mindent.*Ölelem át én is és nem azért, hogy téged idegesítselek, szimplán úgy viselkedek, ahogyan szoktam Dimmel.* - Mindent elmondok fent.*Felmegyünk, majd először hosszasan megcsókollak.* - Üljünk le.*Az öledbe ülök, majd elmondok mindent, de már nem sírok.* - Nem tudtam, hogy ott lesz.*Suttogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.10.09, 15:48 | Üzenet # 814
Yaoista
- Rendben. *Cirógatlak finoman. Felérve csókod ellen semmi kifogásom, sőt igencsak élvezem.* - Oké. *az ölembe húzlak és úgy hallgatlak.* - Értem... *Nem tudtam, hogy mit mondjak neked. Finoman magamhoz ölellek, majd homlokon csókollak.* - Minden rendben... nagyon jól reagáltál és ügyes vagy. *Mosolyodom el, igazán büszke voltam rád, hogy nem akadtál ki.* - Vigyázok rád és nem tehet veled semmit kincsem. *Csókollak meg lágyan.* - Ha kell, elbeszélgetek vele... nem hagyom, hogy bántson.

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.09, 21:37 | Üzenet # 815
Yaoista
- Örülök, hogy így gondolod és tény, hogy nem akadtam ki úgy, mint a kórházba és egyre jobban fogom bírni.*Bár tény azért elég felkavaró volt.* - Igen ezt tudom.*Mosolyodom el lágyan és a csókodat viszonozom.* - Nem kell vagyis még nem és remélem, hogy nem lesz rá szükség.*Nem akarom, hogy elfajuljanak a dolgok.* -Meg majd alapból úgyis jössz be velem, meg ott lesz Lee vagy a főnök is.*Mondom és közben cirógatlak.* - Neked milyen napod volt? Hiányoztál nagyon.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.10.15, 12:05 | Üzenet # 816
Yaoista
- Erős vagy tündérkém. *Tudtam, hogy felkavart, de hát ez így volt rendjén.* - De ha még is... csak hívnod kell, oké? Akkor is, ha dolgozok. *Közlöm veled.* - Te fontosabb vagy mindennél. *Te voltál az első a kis listámon.* - Igaz... Tudtad, hogy úgy volt Lee meg én elmegyünk vacsorázni? *Kicsit féltékennyé akartalak tenni.* - Csak aztán jöttél te, kis ördögfióka és elloptad a szívem. *Csókollak eg rettentő lágyan.* - Jó volt nagyon, tetszik ez a hely. *Magyarázom nyugodtan.* - Mindenki jófej volt. *Végül csak elmosolyodtam.* - Te is nekem édesem... *Nyújto is el a kis csókunkat.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.16, 19:14 | Üzenet # 817
Yaoista
- Melletted főleg az vagyok.*Mosolyodom el.* - Igen tudom jól és köszönöm szépen*Puszillak meg.* - Ahogyan te is nekem, de azért ne hanyagold miattam a munkád.*Cirógatom meg az arcodat, bár tudom, hogy azt is nagyon komolyan veszed.* - Igen említettél valami ilyesmit.*Húzom el a számat, bár nincs okom, de akkor is féltékeny vagyok.* - És ezt te nem bánod.*Kuncogok és a csókodat viszonozom.* - Még mindig nem értem, szóval oké jó pasi Lee, de nem tudlak elképzelni a másik oldalon.*Mondom és azért elképzelem, ahogyan te vagy alul és el is vörösödöm. biggrin * - Akkor jó. Nem féltelek, téged csak szeretni lehet.*Mosolyodom el.* - Na és mond csak sokan megnéztek?*Kérdezem mellékesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.10.23, 23:33 | Üzenet # 818
Yaoista
- Nem hanyagolom, ne aggódj. *Mosolyodom el. Tetszett ez a kis féltékenység, olyan édes voltál.* - Nem bánom egy picit sem. *Csókollak meg lágyan.* - Ennyire nehéz? Azért talán egy olyan kaliberű pasi mellett, mint Lee, lehet eltudnál. *Már az arcodra volt írva, hogy mi is jár a buksidba. Édes vagy. *Puszillak meg, majd felnevetek.* - Tényleg cukorból vagy. *Kuncogok.* - Nem, nem néztek meg, legalábbis nem tűnt fel, bár nem is foglalkoztam vele túlzottan. Tudod többnyire csak nő betegem van, ha ez megnyugtat... illetve öreg bácsik. *Csókollak meg.* - Meg amúgy is... veled senki nem veheti fel a versenyt.

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.30, 22:25 | Üzenet # 819
Yaoista
- Helyes.*Kuncogok és a csókodat viszonozom.* - Nem igazán vagyis szóval én ezt tökre nem értem. Te is férfias vagy és ő is és az egyik fél nem úgy van, mint nálunk? Szóval oké én is férfi vagyok, de nem úgy mint te.*Próbálom megmagyarázni.* - Ti mindketten macsók vagytok és oké persze jól mutatok együtt és oké eltudlak titeket képzelni, hogy eljátszattok, de nem a szexet.*Magyarázok édesen.* - Bár az előző kapcsolatban is alul voltál nem?*Kérdezlek.*  - Azért csak nem.*Kuncogok és megnyalom karomat.* -Én nem érzem.*Nevetek fel, tényleg mintha semmi se történt volna.* - Pedig tuti, hogy megnéztek, nem vagy tisztában abból, hogy milyen jó pasi vagy.*Jegyzem meg.* - Ők is biztos rajonganak érted, de ne értsél félre, mert bízom benned.*Suttogom az ajkaid közé.* - Ohh köszönöm.*Pirulok el.* - Túlzol..

szela00Dátum: Szerda, 2016.11.02, 00:19 | Üzenet # 820
Yaoista
- Hm... akkor mondjuk nézzünk téged és Rokurot. Mindketten kiscicák vagytok, mégis megoldottátok, nem? Tudom nekem annyira nem fontos, hogy hol vagyok szex terén. Fontosabb, hogy együtt élvezzem a szerelmemmel. *Puszillak meg.* - Nem is baj, hogy nem tudod elképzelni, ahogy mással szexelek. *Nevetek fel.* - De igen. *Bólintok.* - Ő is hasonló volt, mint Lee. *Teszem hozzá.* - Szerintem még valahol van fotóm, ha érdekel. *Hiszen készültek csoportképek a többi kollégával.* - Bolondom. *Vigyorgok és elkezdem a nyakad finoman szívogatni.* - Én igen és rettentő finom vagy. *Mosolyodom el kicsit.* - Azért van róla sejtésem, hogy egy főnyeremény vagyok. *Csókollak meg lágyan, hiszen csak vicceltem.* - Rajonghatnak, de nem csak ezért nincs félnivalód. *Mosolyodom el.* - Dehogy túlzok...

MioDátum: Péntek, 2016.11.04, 13:22 | Üzenet # 821
Yaoista
- Igen, de az akkor is más.*Vagyis szerintem az volt.* - Szóval, akkor én is lehetnék benned?*Kérdezem, de tökre el is vörösödöm vagyis még jobban.* - Szerintem se.*Kuncogok.* - Értem, értem.*Bólogatok.* - De akkor neked nem hiányzik, hogy neked rakják be?*Kérdezlek, de már a fülem is vörös.* - Nem vagyok ebben jártas.*Motyogom.* - Érdekel.*Bólintok.* - Igen a te bolondod.*Kuncogok, ami nyögésbe megy át.* - Az a fő, hogy neked ízlem.*Vigyorgok.* - Pontosan az vagy.*Suttogom az ajkaid közé.* - Akkor még miért nincs?*Kérdezlek, majd én csókollak meg.* - Ezen nem veszünk össze.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.11.17, 19:15 | Üzenet # 822
Yaoista
*Nagyon meglepett a kérdésed.* - Nos, ha nagyon szeretnéd... *Engedtem volna, mert boldoggá akarlak tenni.* - Őszintén szólva nem. *Annyira édesen vörösödsz.* - Neked hiányzik, hogy te rakd be? *Suttogom füledbe erotikusan.* - Akkor mindjárt keresek. *Puszillak meg.* - Bizony... *Örültem, hogy így mondod, főleg Saturo akciója után.* - Nagyon is... te vagy a kedvencem. *Szívom meg picit a nyakad.* - Mert szeretlek téged. *Látszott a tekintetemen, hogy a csillagokat is lehoznám neked.* - Na hozom a képet. *Raklak ki finoman az ölemből. Kicsit keresgélek, majd egy csoportképpel térek vissza.* - A többit kidobtam, amin csak ő volt vagy ketten voltunk. *Magyarázom és mutatom neked.* - Ő az.. *Tényleg egy nagyon jó képű, karizmatikus férfi volt a képen, nem utolsó sorban remek testtel.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.11.20, 22:44 | Üzenet # 823
Yaoista
- Tényleg??*Nem erre a válaszra számítottam.* - Nem, meg én igazából ezt a felállást jobban szeretem.*Motyogom, de úgy érzem kiégtem.* - Szóval igazából nálad is jó így, csak érdeklődtem, hátha egyszer kiszeretném próbálni, bár én se tudom elképzelni, meg lehet nem is élveznéd.*Magyarázom és saját magam hozom zavarba, na meg én hoztam fel ezt az egész témát.* - Örülök.*Kuncogok és a nyakamra felnyögök.* - Értem.*Mosolyodom el édesen. Tudtam jól, hogy te tényleg nagyon szeretsz és sose csalnál meg vagy bántanál meg úgy igazán.* Megértelek.*Bólintok és megnézem a képet.* - Valóban jól nézz ki, de szerintem te sokkal jobban.*Nem lennék veled, akkor is ezt mondanám.* - Velem jobban összeillesz.*Jelentem ki és az öledbe ülve megcsókollak hosszasan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.11.27, 23:54 | Üzenet # 824
Yaoista
- Tényleg. Azt vártad, hogy tiltakozom majd? *Mosolyodom el.* - Örülök, hogy élvezed velem a szexet. *Puszillak meg.* - Nekem így tökéletes veled. *Csókollak meg lágyan és szenvedélyesen.* - Kétlem, hogy nem élvezném. *Kuncogok, de édes volt, hogy aggódtál rajta.* - Köszi tündérkém. *Tudtam, hogy kicsit túlzol, de nem érdekelt.* - Szerintem is... *Kiélveztem a csókod. Nem akartalak elengedni. Kicsit aggódtam Saturo feltűnése miatt.* - Figyelj.... szeretném, hogy mindig őszinte legyél velem Saturoval kapcsolatban. Ha vele szeretnél lenni vagy valami, kérlek mond el nekem...

MioDátum: Péntek, 2016.12.02, 12:14 | Üzenet # 825
Yaoista
- Őszintén? Igen, de persze nem rosszból.*Teszem hozzá.* - Én meg főleg.*Kuncogok piroskásan.* - Nekem meg veled édesem.*Suttogom az ajkaid közé és hosszasan viszonozom a csókodat.* - Azt mondod?*Azért ez igen csak jól esik.* - Még mindig nem vagyok hozzá szokva, hogy te ennyire kedves vagy velem.*Tudom, hogy ez nem csak duma.* - Ezt nem kell.*Puszillak meg, majd igazából nem lepsz meg.* - Mindenképpen, de nem akarok vele lenni.*Tényleg veled képzeltem el a jövőmet.* - Biztos nehéz lehet, de itt vagyok és tényleg, ha bármi van, akkor nem fogom eltitkolni.*Mondom komolyan, majd megcsókollak.* - Eszünk valamit?*Kérdezlek, már teljesen megnyugodtam, olyan jó hatással vagy rám.*

Keresés: