2025.07.20, Vasárnap, 01:34
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Kórház
MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Dimitri - Akihito

szela00Dátum: Hétfő, 2016.12.12, 01:15 | Üzenet # 826
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
- Nem lep meg. *Mosolyodom el. Gondoltam Saturo az nagyon ellenkezett.* - Pedig én mindig ennyire kedves leszek. *Puszillak meg.* - Köszönöm és ezt örömmel hallom. *Olyan jó volt, hogy engem akarsz.* - Nem nehéz, csak azért... tudom és láttam, hogy mit érzel, illetve éreztél iránta... és tudom, hogy mindig szeretni fogod, úgyhogy inkább kicsit félek, hogy nem vehetem fel vele a versenyt. *Magyarázom nyugodtan.* - Igen, én is éhes vagyok már. *Szépen kimegyünk a konyhába és ketten összedobunk valami egyszerűt. Segítettem neked mindenben. Élveztem, hogy tanítgathatlak.* - Aztán mi lenne, ha együtt fürdenénk? *Nyalok a füledbe.*

MioDátum: Kedd, 2016.12.13, 23:24 | Üzenet # 827
Yaoista
- Sejtettem.*Fordítva lett volna meglepő.* - Igen tudom nagyon jól.*Ezt mondanod se kell.* - Ezt ne köszönd.*Puszillak meg.* - Nem kell senkivel felvenni a versenyt édesem. Saturo a múlt, te a jelen és a jövőm vagy.*Csókollak meg szenvedélyesen, majd kimegyünk és nagyon élvezem, hogy segítesz és ilyen türelmes vagy velem.* - Hülye lennék ilyen ajánlatra nemet mondani. Együtt fürdeni egy ilyen Adonisszal és kedvemre simogathatom az izmos testét, alig várom.*Vigyorodom el végigsimítva a felsőtesteden.* - Tökéletes.*Harapok az ajkaimra.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.01.15, 15:25 | Üzenet # 828
Yaoista
- Jól hangzik. *Mosolyodom el, persze azért aggódtam kicsit Saturo miatt. Mondjuk azért csókod kellően elfelejtette ezt a gondolatot velem.* - Én is így gondoltam. *Nevettem el magam.* - Tetszik mi? *Simítok végig hasamon, ugyan most ruha volt rajtam, de azért látszódtak a kockáim.* - Nem mintha amúgy nem tehetnéd meg. *Nevettem el magam és azért felsóhajtok halkan, ahogy végigsimítasz rajtam.* - Édes... és buja... *Emelem fel az állad és megcsókollak szenvedélyesen.* - Ez a tekintet... gyönyörű.

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.22, 21:06 | Üzenet # 829
Yaoista
- Bizony jól.*Mosolygok.* - Az nem kifejezés, hogy tetszik.*Simítok be a felsőd alá, hogy még jobban érezzelek.* - Jogos.*Nevetek fel.* - Ez csak mind neked szól.*Suttogom az ajkaid közé és a csókodat forrón viszonozom.* - Ahogyan tiéd is és tüzes, de tudod mi mégis a legszebb benne?*Simítok finoman végig a szemeid alatt.* - A kedvesség és a melegség, ami árad belőle, ezt nem sok ember mondhatja el magáról. Dim te tényleg nagyon különleges vagy, ha mindenki legalább fele ennyire lenne ilyen, akkor egy sokkal szebb világban élnék.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.01.25, 19:05 | Üzenet # 830
Yaoista
- Ez külön tetszik. *Örültem, hogy csak nekem szól a tekinteted.* - Mi? *Kérdezem vissza és elmosolyodom, ahogy a szemem alatt végigsimítasz. Megfogom a kezed és puszikat adok az ujjaidra.* - Kicsit túlzol, de rettentő édes vagy. *Mosolyodom el és gyöngéden megcsókollak ismét.* - Annyira örülök, hogy találkoztunk. *Puszillak meg. Utána szorosan magamhoz ölellek és csak tartalak.* - Sosem engedlek... *Annyira belém szerettem.*

MioDátum: Hétfő, 2017.01.30, 21:02 | Üzenet # 831
Yaoista
- Reméltem is.*Kuncogok, majd mielőtt kifejteném a véleményem viszonozom a csókod.* - Mindig ezt mondod, pedig hidd el, hogy nem túlzok. Elmondtam már neked, hogy csak úgy nem bókolok és teszek ilyen megjegyzéseket, csak ha igaz.*Mondom komolyabban.* - De az édeset elfogadom.*Nevetek fel.* - Én is, még ha nem is a legjobb körülmények között, de most már értem, hogy miért mondják, hogy minden rosszban van valami jó, esetben nagyon jó.*Cirógatom meg az arcodat.* - Sose engedj.*Suttogom füledbe és csak bújok hozzád.* - Na de folytatom a hamit, mert sose eszünk.*Így is teszek és rendkívül büszke vagyok magára.* - Ennyit még sose csináltam magamtól, még segítséggel se. Azt hittem, hogy unalmas dolog, de rájöttem, hogy nem. Alig várom, hogy meglephesselek.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.05, 20:18 | Üzenet # 832
Yaoista
- Igen, tudom tündérkém, ezért jelent sokat. *Puszillak meg.* - Helyes. *Nevetek veled.* -  Az biztos... de még milyen jó. *Puszillak meg.* - Nem foglak, ne félj... *Szorítalak magamhoz. Eszem ágába nem volt lemondani rólad.* - Rendben. *Kuncogok. Nagyon ügyes voltál tényleg még akkor is, ha nem vagy gyakorlott.* - Ügyes vagy pedig, gyorsan tanulsz. *Büszke voltam rád én is.* - Főzni jó móka, főleg együtt. *Csókollak meg.* - Hm, tetszik a terv. *Vigyorgok.* - Hm... egy kis sushi... rólad megvacsorázva... *Képzelem el.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.02.05, 22:24 | Üzenet # 833
Yaoista
- Köszönöm, de ez csak azért van, mert jó a mesterem.*Kuncogok.* - Ennyi, nem tudok hibázni.*Nevetek fel, azért a kis egomaki előtör belőlem.* - Az biztos és van egy sejtésem, hogy sokszor mibe fog átmenni.*Harapok az ajkaidra és most én csókollak meg.* - Tetszik az ötlet, de azért ilyen nagy feladatot még ne várj tőlem, de majd rendelek.*Kuncogok és enni kezdünk.* - És még ehető is, de jó.*Tényleg büszke vagyok magamra.*  - Neked van valami amihez nem értesz? Olyanok tűnsz, hogy nincs nagyon.

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.05, 23:37 | Üzenet # 834
Yaoista
- Azt nem nehéz kitalálni, hogy mibe. *Vigyorgok.* - Nekem úgy is tetszik. Sőt már egy kis tejszínhabbal is meg lehet venni. *Nevettem el magam.* - Sőt, még finom is. *Mosolyodom el.* - Hát mire gondolsz? Utálok mondjuk takarítani, ja és a piát nem nagyon bírom. *Magyarázom és közben eszek.* - Kegyetlen hamar berúgok, szinte már szégyen. *Sóhajtok egy nagyot.*

MioDátum: Kedd, 2017.02.07, 12:43 | Üzenet # 835
Yaoista
- Nem, nem.*Kuncogok.* - Megbeszélve, azért az egyszerűbb, főleg így az elején.*De láthatod, hogy megakarok tanulni sushit is csinálni.* - Köszönöm, de ez neked köszönhető, ha egyedül csináltam volna, nos az nem ilyen lett volna.*Nevetek fel.* - Én is, de szívesen megcsinálom, amíg nem tudok főzni, aztán közösen.*Nem akarom, hogy minden rád háruljon.*- Ez most komoly???*Döbbenek le.* - Lehet, hogy még nálam is jobban?? Na jó ma be kell rúgnom.*Jelentem ki.* - Holnap még nem dolgozol ugye?*Mert, ha igen akkor persze halasztjuk.* - Nagyon kíváncsi lettem még rég ittam.*Pörgök fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.12, 13:45 | Üzenet # 836
Yaoista
- Később segítek. *Mosolyodom el, nagyon édes tőled.* - Csak akkor fog sikerülni, ha próbálkozol. *Puszillak meg.* - Nem baj, ha elrontod, legalább megpróbáltad.* - Igen, komoly. *Bólintok is egyet.* - Szinte biztos vagyok benne. *Nevettem el magam.* - Holnap még nem, de te most komolyan inni akarsz? *Nevettem el magam, mert ez nagyon édes volt.* - Csak aztán meg ne bánd... részegen kanos vagyok. *Vigyorgok.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.02.12, 20:32 | Üzenet # 837
Yaoista
- Igen ez így.*Bólogatok.*- Ha valamit elhatározok, akkor úgysem adom fel, szóval megtanulok főzni és kész.*Jelentem ki tökre komolyan.* - Igen igen inni akarok.*Bólogatok hevesen.* - Miért amúgy nem vagy?*Vigyorodom el.* - Különben nem zavar, sőt tudod, hogy szeretkeznék most is, te mondtad, hogy nem szabad*Motyogom.* - Akkor veszünk piát?*Kérdezlek ismét.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.26, 22:37 | Üzenet # 838
Yaoista
- Értettem. *Nevettem fel. Nagyon tetszett ez a komolyság a részedről.* - Jogos, amúgy is. *Vigyorgok és tényleg annyira szívesen lettem volna még veled.* - Igen... vigyáznunk kell még, de hidd el nekem, hogy amint nem, éjjel-nappal szeretkezek veled. *Csókollak meg gyöngéden.* - Mi lenne, ha akkor vennénk, ha rád is mászhatok mellé? *Mosolyodom el.* - De megvehetjük ma és még holnap után se dolgozok. *Suttogom a füledbe erotikusan.*

MioDátum: Péntek, 2017.03.03, 13:01 | Üzenet # 839
Yaoista
-Már nagyon várom.*Mosolyodom el és a csókodat viszonozom.* - Most akkor veszünk? Kissé elveszítettem a fonalat.*Nevetek fel.* - Különben nagyon jó lenne.*Mondom és a hangodtól kirázz a hideg, jó értelemben.* - Szóval mi az utolsó ítélet doktor bácsi?*Simítok végig a felsőtesteden.* - Én vállalom a kockázatot.*Markolok finoman a farkadba és megcsókollak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 13:44 | Üzenet # 840
Yaoista
- Vegyük meg ma és holnap igyunk. *Tényleg vigyázni akartam rád.* - Tudom, hogy te vállalnád... *Folytatnám, de erre megmarkolsz, amire sóhajtok egyet.* - De még nem lehet. *Gyöngéden csókollak igen hosszan.* - Ígérem, hogy mikor meggyógyultál, kiveszek egy kis szabit. El is utazhatnánk pár napra. *Csókolok a nyakadba.* - Mit szólsz? *Ajánlom fel és közben nyakad kóstolgatom.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 18:12 | Üzenet # 841
Yaoista
- Oké.*Sóhajtok fel, kissé csalódottan, már bele éltem magam.* - Igen, igen tudom.*Motyogom és a csókodat hosszasan viszonozom, ezt legalább szabad.* - Elutazni? Az nagyon jó lenne.*Mosolygok. A nyakamra halkan sóhajtozom, de végül ellépek tőled.* - Te is viselkedjél és én is, mert ha ilyeneket teszel, főleg nehéz visszafognom magam.*De ezzel nem vagyok egyedül.* - És bocsi, hogy ilyen kis erőszakos vagyok, csak szeretnék veled lenni úgyis.*Bújok hozzád.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 21:45 | Üzenet # 842
Yaoista
- Sajnálom. *Nem akartam elvenni a kedved.* - Bizony. Messzire. *Mosolygok én is.* - Tudod.... azt nem mondtam, hogy amúgy nem érhetünk egymáshoz. *Jegyzem meg vigyorogva.* - De viselkedek. *Ölellek magamhoz.* - Egyáltalán nem vagy erőszakos. Tudom, hogy szeretnéd és hidd el, én is. *Szorítalak kicsit jobban.* - Mindent megtennék érted tündérkém. *Puszilom meg a buksid.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 18:31 | Üzenet # 843
Yaoista
- Ne kérj bocsánatot, te csak vigyázni akarsz rám.*Mosolygok.* - Mondjuk, ahol van tengerpart, az nagyon jó lenne.*Már a lelki szemeim előtt látom.* - Igazad van, valóban nem mondtad.*Kuncogok.* - Én is érted.*Suttogom és végül adok egy csókot.* - Akkor menjünk fürdeni, jó?*Így is teszünk és  a kádban hozzád bújok.*- Te hova utaznál? Én már nagyon régen voltam és a párommal még sose. Igazából még nagyon sok mindent nem csináltam.*Gondolkodom el.* - A suli után, csak a modellkedésre koncentráltam és alapból magamnak való voltam.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 21:20 | Üzenet # 844
Yaoista
- Rendben. *Puszillak meg.* - Az nekem is tetszene. *Szexi lennél a  homokban. Csókod az nagyon tetszett.* - Akkor menjünk. *Megyek is veled. Én is magamhoz húzlak a kádban.* - A tengerpart tetszene. *Elmélkedem.* - Bármi, ahol kettesbe leszünk. *Csókollak meg.* - Örömmel állok rendelkezésedre, hogy mindent átélj. Nem tudom, hogy miket szeretnél még, de bármiben benne vagyok. *Puszillak meg.* - Értem.

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 00:29 | Üzenet # 845
Yaoista
- Akkor megyünk oda, na meg persze még sok más helyre is vagyis remélem.*Nagyon jó lenne.*  - Ezzel én is így vagyok.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Magam se tudom pontosan, de majd úgyis mondom.*Kuncogok.* - Biztos minden jó lesz, hiszen veled élem át.*Mondom édesen.* - Amikor a munkád engedi és éppen utaznom kell, jó lenne, ha elkísérnél.*Persze tényleg, ha csak rá érsz.* - Bár olyan sokat nem utaztam még vagyis messzire, de sose lehet tudni. Már nagyon várom, hogy visszamenjek, bár egyben félek is, de mellettem vagy és ez sokat számít nagyon.*Bújok jobban hozzád. Nagyon sok erőt adsz nekem.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 23:30 | Üzenet # 846
Yaoista
- Igen, sok helyre megyünk. *Mosolyodom el.* - Rendben, várom a kíváncsian a kívánságokat. *Tényleg alig vártam, hogy mindent teljesíthessek neked.* - Bármikor. *Puszillak meg.* - Ha tudok, mindenképpen veled utazok. *Hiszen fontos volt, hogy melletted legyek.* - Veled leszek. *Ölellek magamhoz.* - Nem kell félned. Mindig melletted leszek, amikor kellek. *Én nem ámítottalak, mint egyesek.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.03.17, 02:10 | Üzenet # 847
Yaoista
- Nagyon nagyon jó lesz.*Mosolyodom el szélesen.* - Rendben, de te is mond, ha neked is van valami.*Én is kedvedben akarok járni.* - Köszönöm.*Puszillak meg.* - Tudom.*Bújok oda szorosan. Tudtam jól, hogy te nem csak mondod, hanem komolyan is gondolod.* - Így már, annyira nem is félek, bár egy kis félelem és izgulás még belefér talán.*Mondom.* - Előre is bocsánatot kérek a kiborulásaim miatt, bár tapasztaltad már eleget.*Még mindig szégyellem magam.* - Annyira sajnálom, hogy ennyi baj volt és van velem.*Motyogom bűnbánóan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 14:20 | Üzenet # 848
Yaoista
- Rendben, mondom. *Mosolyodom el.* - Egy kis félelem és izgulás csak segít a dolgokon. *Puszillak meg.* - Már megszoktam a kiborulásaid, volt hozzá szerencsém. *Kuncogok és én megcsókollak.* - Ezért ne kérj bocsánatot. *Ölellek magamhoz.* - Én mindennel együtt szeretlek. Szerintem tényleg olyankor ismertelek meg, amikor a legtöbb probléma volt veled, de mégis kellesz nekem. Nem tudom megmagyarázni. *Szorítalak magamhoz.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.19, 16:38 | Üzenet # 849
Yaoista
- Neked elhiszem.*Mosolyodom el.* - Ne is mond.*Motyogom és a csókodat viszonozom.* - Akkor, majd a jövőben fogok.*Kuncogok és hozzád bújok.* - Most, hogy mondod tényleg a legrosszabb formámban szerettél belém.*Ebbe bele se gondoltam eddig.* - Valami nincs rendben a helyes kis buksiddal.*Kuncogok, majd megcsókollak.* - Nagyon is értelek és sokat jelent, hogy elfogadsz.*Suttogom.*- Ígérem a kiborulások és hisztik, na meg dührohamok száma kevesebb lesz, mint a normálisabb énem.*Kuncogok.* - De, majd kifoglak mindig engesztelni.*Nyalok a füledbe.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.03.20, 13:46 | Üzenet # 850
Yaoista
- Na látod. *Mosolyodom.* - Szóval csak jobban foglak szeretni. *Puszillak meg.* - Szerintem teljesen rendben van a helyes buksim. *Nevetek fel és persze csókod viszonozom.* - Nem csak elfogadlak... én még szeretem is benned. *Komolyan is gondoltam.* - Rendben. *Nevetek ismét, majd megcsókollak.* - Hm, tetszik ez az engesztelés dolog. *Csókolok a nyakadba.* - Ne aggódj tündérkém, tényleg itt vagyok. *Fogom meg a kezed és adok rá egy csókot.*

Keresés: