2025.07.20, Vasárnap, 02:01
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Kórház
MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Dimitri - Akihito

MioDátum: Kedd, 2017.03.21, 11:53 | Üzenet # 851
Yaoista
- Ez jól hangzik.*Mosolygok.* - Azért ez erős kijelentés volt.*Pimaszkodom.* - Ez nagyon sokat jelent.*Mosolyodom el lágyabban, nagyon jól esik és ez látszik is rajtam.* - Megbeszéltük.*Suttogom az ajkaid közé.* - Azt gondoltam, bár amúgy is kényeztetlek szívesen.*Nyögök fel a nyakamra.* - Az a legjobb benne, hogy te tényleg igazat mondasz. Te vagy az első, akiben feltétel nélkül megbízok.*Pedig lehetnék bizalmatlan, hiszen ketten már átvertek, de mégis tudtam, hogy te nem fogod megtenni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.30, 13:59 | Üzenet # 852
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
- Hát.. a határokon belül végül is rendben van. *Nevettem el magam.* - Tudom, hogy szívesen kényeztetsz. *Mosolyodom el.* - Hát persze, hogy igazat. Miért hazudnék? Főleg ilyesmiben. *Csókollak meg gyöngéden.* - Tudod tündérkém, az ilyen hazugságok előbb-utóbb kibuknának úgy s... nem tudod megjátszani az érzéseid. *Szeretgetlek közben végig.* - Na meg... én hosszútávra tervezek veled. *Suttogom a füledbe.*

MioDátum: Szerda, 2017.04.05, 10:52 | Üzenet # 853
Yaoista
- Oké így elfogadva.*Kuncogok.* - Nagyon szívesen.*Vigyorgok kajánul.* - Azt se tudom, hogy mások miért hazudtak.*Sóhajtok fel és a csókodat viszonozom.* - Igen tudom, a saját bőrömön  tapasztaltam, de ez már a múlt. A jelen és a jövő a fontos, ami veled csak jó lehet.*Mosolyodom el lágyan.* - Én is veled.*Csókollak most meg én.* - Bár tény elég rossz körülmények között találkoztunk, de minden nagyon jól alakult.*Mosolyodom el.* - Egyre jobban elveszed az eszemet és a szívembe is egyre inkább beférkőzöl.*Suttogom a füledbe.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.04.07, 19:39 | Üzenet # 854
Yaoista
- Szeretnéd tudni? *Kíváncsi voltam, hogy mit válaszolsz.* - Tetszik ez a gondolat. *Kuncogok és egy puszit is adok. Csókod picit elnyútom és persze nagyon örültem, hogy te is velem tervezed a jövőt.* - A lehető legjobban tündérkém. *Csókolok a nyakadba és szorosan ölellek magamhoz. Áradt minden porcikámból, hogy mennyire szeretlek.* - Ellopom magamnak. *Suttogom válaszul. Magamnak akartam a szíved, de persze csak akkor, ha ideadod nekem.*

MioDátum: Péntek, 2017.04.07, 21:41 | Üzenet # 855
Yaoista
- Igen.*Bólintok.* - És ez több egy puszta gondolatnál.*Mosolyodom el édesen. Nem bánom, hogy elhúzod a csókot, hiszen imádom az ajkaidat.* - Egyetértünk.*Bújok hozzád, amennyire csak tudok.* - Lopjad csak és tartsd magadnál, a lehető legjobb helyen lesz.*Feltétel nélkül megbízok benned, ilyet még sose éreztem.* - Most mi a terv?*Kérdezlek és nem engedlek.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.04.14, 13:54 | Üzenet # 856
Yaoista
- Lehet beszélned kéne Rokuroval, nem? *Kérdezem kedvesen. Saturoval is, de azt nem akartam, hogy vele beszélj.* - Igaz. *Imádtam ezt az édes mosolyod. Élveztem, hogy így bújtál hozzám.* - Ha egyszer nálam lesz, nem adom senkinek. *Nagyon boldoggá tett, hogy így megbíztál bennem.* - Nem tudom, mit szeretnél? *Kérdezem kíváncsian.* - Csináljuk, amit szeretnél...

MioDátum: Szerda, 2017.04.19, 12:21 | Üzenet # 857
Yaoista
- Mégis miért? Nem igen akarok vele beszélni, csak amit kötelező.*Még mindig fáj, hogy így elárult és cserben hagyott.* - Azt hittem, hogy te válaszolsz.*Így már nem is akarom tudni.* - Ebben biztos vagyok.*Mosolygok ismét.* - Nos, akkor elmehetnénk fürdeni, aztán filmezhetnénk. Bármi jó, amíg így bújhatok és csókolhatlak.*Mondom édesen és meg is csókollak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.04.20, 00:51 | Üzenet # 858
Yaoista
- Azért szívem, mert látom, hogy hiányzik neked. *Puszillak meg.* - Talán meghallgathatnád, nem? Tudom, hogy cserben hagyott, de ha Saturonak adtál jó pár esélyt, neki is jár egy, nem? *Igazából csak azért mondtam ezt, mert láttam, hogy szívesen lennél vele, csak fáj. Gondoltam, ha beszélnél vele, akkor kibékítene valahogy.* - Hát, szerintem három okból hazudik az ember. Az egyik, hogy azt hiszi abban a pillanatban, hogy tudja tartani az ígéretét, de aztán mégsem. A második, hogy megvédjen valakit és csak a harmadik, hogy fájdalmat okozzon. *Magyarázom neked kedvesen.* - Tudod, én is hazudnék neked, ha azzal megvédenélek. *Ezt jobb, ha tudod.* - Ezért gondolom, hogy beszélj Rokuroval. *Teszem hozzá.* - Megbeszéltük. *Élvezem is a csókod.* - Mi lenne, ha csak filmeznénk? Nem rég voltunk fürdeni. *Cirógatlak.* - Összebújunk az ágyban.

MioDátum: Vasárnap, 2017.04.23, 16:48 | Üzenet # 859
Yaoista
- Hogy teljesen őszinte legyek, egyáltalán nem gondolok rá és másra se, csak te jársz a fejembe.*Mondom édesen, de tényleg így van.* - Azt nem mondom, hogy ez nem fog változni, amikor találkozni fogunk nap, mint nap.*Nem tudom, majd elkerülni folyton.* - Te tényleg nagyon szíven viseled a dolgom, hogy még őt is felhozod. Értem, amit mondasz, de Saturo más, de igazad van. Mondjuk sose lett jó vége és kétlem, hogy Rokuro máskor nem így cselekedne.*Egyszerűen nem bíztam benne.* - De az másféle hazugság és megbocsátható, maximum én is csak akkor fogok neked hazudni.*Puszillak meg.* - Említettem már, hogy okos is vagy?*Mosolyodom el.* - Beszélek vele, abból bajom nem lehet, aztán majd kiderül, hogy mi lesz.*Bár nem sok esélyt látok arra, hogy béke legyen.* - Lehet nem is fog próbálkozni.*Jegyzem meg.*  - Ohh tényleg.*Nevetek fel zavartan.*  - Teljesen elveszed az eszem, biztos az volt bennem, hogy akkor pucér vagy.*Kuncogok édesen.* - Tökéletes.*Csókollak meg és így is teszünk. Csinálunk popcornt és beteszünk egy vígjátékot.* - Remélem, hogy később is lesz alkalmunk ilyenre.*Más lesz, amikor már én is dolgozom.* - Alig várom már, hogy randira menjünk. Mikor is megyünk?*Kérdezlek izgatottan.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.05.02, 16:36 | Üzenet # 860
Yaoista
- Ez jól hangzik. *Mosolyodom el.* - Rajtad áll, hogy mit teszel, én támogatlak tudod. *Puszillak meg.* - Még szép, hogy a szívemen viselem... a barátok fontosak. *Cirógatom meg a buksidat.* - Megbeszéltük. *Kuncogok.* - Nem, csak azt, hogy dögös, szexi, jó képű... *Vigyorgok.* - Rendben tündérkém, tégy úgy. *Csókollak meg finoman.* - Hát, az majd kiderül, de szerintem fog, ha már a szemed elé mer kerülni. *Olyan boldog voltam.* - HM, nekivetkőzhetek, ha gondolod. *Vigyorgok.* - Abban biztos lehetsz. *Tudom, hogy te is elfoglalt leszel, de akkor is lesznek estét, mikor mindketten szabadok vagyunk.* - Mikor szeretnél? Bár holnapra a berúgós szexet beszéltük. *Nevettem el magam.* - Vagy előtte elmenjünk valamerre?

MioDátum: Péntek, 2017.05.05, 11:32 | Üzenet # 861
Yaoista
- Még magam se tudom, de a támogatásod nagyon sokat számít. Valóban fontosak, de jelenleg úgy érzem, hogy te vagy az egyetlen barátom, na meg a főnök, de az más.*Nyilván ezt az állapotot magamnak is köszönhetem, hiszen amíg a fiúk nem jöttek, addig nem igen voltak semmiféle kapcsolataim, legyen az barátság vagy járás.* - És még mindig visszafogom magam.*Nevetek fel és a csókodat viszonozom.* - Mint mondtad kiderül.*Bólintok.* - Jó ötlet.*Vigyorgok.* - Gondolatolvasó vagy.*Csókollak meg.* - Aztán, amint jobban leszek, akkor könnyebb lesz bárhova is menni na meg mást csinálni.*Vigyorodom el kajánul.* - Meg jót tesz, hogy emberek között leszek. hiszen vissza kell szoknom.*Kórház még is más.* - Igazából amíg veled lehetek, bárhol jó.*Cirógatom meg az arcodat.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.05.07, 23:36 | Üzenet # 862
Yaoista
- Értem. *Cirógatom meg a pofidat.* - Nem, még mindig túlzol. *Nevettem el magam. Kipakollak az ölemből, majd felállva igen szexis mozdulatokkal válok meg a pólómtól.* - A nadrágot is? *Simítok végig közben a hasfalamon.* - Így is megoldjuk. *Vigyorgok és picit megharapdálom a szád. Annyi időre odahajoltam.* - Rendben. Akkor kitalálok valamit. *Mosolyodom el.* - Sejtettem, hogy ezt mondod. Odalépek közvetlenül eléd és megfogva a kezeid, a felsőtestemre tettem őket.* - Tetszik? *Kérdezem kajánul.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.05.18, 12:00 | Üzenet # 863
Yaoista
- Nem fogunk egyetérteni.*Mosolygok.* - Igen igen a nadrágot is.*Bólogatok igen csak perverz vigyorral az arcomon.* - Igen meg.*Harapdálás után adok egy csókot.* - Ismersz már ennyire.*Mosolyodom el.* - Ugye ezt a kérdést te sem gondolod komolyan?*Vigyorodom el.* - De ha mégis bizonytalan lennél, akkor most tettekkel bebizonyítom, hogy mennyire is tetszik.*Karmolom meg finoman, majd finoman az ágyra löklek.* - Tényleg tökéletes.*Nyalok végig rajta, majd finoman szívogatni kezdem a felsőtested.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.05.25, 02:31 | Üzenet # 864
Yaoista
*A nadrágra csak rosszallóan megcsóváltam a fejem, de ledobtam a textilt.* - Tudom, hogy oda vagy értem. *Nevettem el magam kicsit.* - Bizonyítsd csak. *Mosolyodom el és jól esően sóhajtok egy nagyot. Hagytam magam az ágyra lökni.* - Ügyes vagy. *Tetszett, ahogy tevékenykedsz rajtam.* - De ha nem bírsz magaddal, be fogok indulni, ugye tudod. *Simítok a buksidra.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.05.28, 15:01 | Üzenet # 865
Yaoista
- Igen oda vagyok érted.*Mosolyodom el édesen.* - Örülök.*Még mindig jó a megerősítés, bár már ilyen szinten is nagyobb az önbizalmam, de még van hová fejlődnöm.* - És mi van akkor, ha pont ez a szándékom? Hiszen, csak végig menni, nem szabad, de amúgy játszhatunk nem?*Markolok finoman a farkadba.* - Vagy talán hagyjam abba?*Pillantok rád, de nem engedem el a farkad.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.06.08, 22:31 | Üzenet # 866
Yaoista
- Hát... játszani játszhatunk. *Nyögök egyet a farkamra.* - Most már ne merd. *Már félig kemény voltam a kezedbe. Felemeltem a tekinteted és szerelmesen megcsókollak.* - Folytasd. *Mindig élveztem, mikor kényeztetsz. Gyöngéden végighúzom ujjam a szádon, de egyáltalán nem volt kötelező. Tudom, hogy kérnem se kéne, hogy leszopj, de azért mégis.* - Tudod... nagyon csábító vagy.

MioDátum: Szombat, 2017.06.10, 12:57 | Üzenet # 867
Yaoista
- Helyes.*Kuncogok.* - Ohh miért akkor mit tennél?*Vigyorodom el, na nem mintha abba akartam volna hagyni.* -  Imádom, hogy ilyen hatással vagyok rád.*Suttogom az ajkaid közé.* - Nem kell kétszer kéned.*Harapdálom meg az ujjadat.* - Te váltod ki belőlem.*Bármennyire tisztában vagyok a kinézetemmel, azzal nem hogy milyen érzéki tudok lenni.* - Imádlak.*Csókollak meg, majd elhelyezkedve végignyalva a tagodon szopni kezdelek és a tekintetem le se veszem rólad.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.06.12, 21:57 | Üzenet # 868
Yaoista
- Rávennélek, hogy folytasd. *Nevettem el magam.* - Ilyen szépségnek más hatása nem is lehet. *Nyalok végig ajkaidon. Azért mikor megharapod ujjam, ott van a szeren a látványod, a folytatás meg csak rádob.* - Tudom... én is téged. *Csókollak én is, majd felnyögtem, ahogy végignyalsz farkamon.* - Isteni... *Morgom halkan. Nagyon jó volt érezni a puha ajkaid és a meleg nyelved. Finoman a fejedre simítok és közben én is a szemedbe nézek, gyönyörű voltál.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.06.15, 23:44 | Üzenet # 869
Yaoista
- Nem lenne nehéz dolgod.*Ezzel te is tisztában vagy.* - Köszönöm.*Pirulok el halványan.* - Én is tudom, hiszen engem csak imádni lehet.*Nevetek fel.* - És csak jobb leszek,mert sokat gyakorlok rajtad.*Kuncogok, de komolyan gondolom, ebben is már a legjobb akarok lenni. biggrin  Egyre hevesebben szoplak és egyre jobban el is pirulok, ahogyan nézel, így végül elkapom a tekintetem és úgy tevékenykedem tovább.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.06.19, 19:30 | Üzenet # 870
Yaoista
- Bizony. *Mosolyodom el.* - Gyakorolj csak, engem nem zavar. *Nevettem el magam. Azért felnyögtem hevességedre, nagyon jó érzés volt.* - Tényleg ügyesebb vagy. *Dicsérlek meg. Nagyon jól ment már, ami azt illeti. Elmosolyodom a tekintetedre. Finoman az álladra simítok.* - Nézz rám. *Kérlek meg. Nekem elég alélt fejem volt és néha halkan morrantam egyet.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.19, 23:57 | Üzenet # 871
Yaoista
- Az lett volna, ha zavar.*Nevetek veled együtt.* - Örülök neki.*Mosolyodom el.* - Oké.*Nem tudok neked nemet mondani, de továbbra is zavarban vagyok.* - Nagyon szexi vagy.*Én is kezdek kemény lenni.* - Totál beindítasz.*Leszek még hevesebb.* - Tényleg gyógyuljak meg hamar, mert nem fogom sokáig bírni, hogy nem mehetünk végig.*Napról - napra rosszabb lesz, egyre jobban kívánlak.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.06.23, 09:47 | Üzenet # 872
Yaoista
*Elmosolyodom a tekintetedre, egyszerűen lenyűgöző volt ez a szempár.* - Te is... nem is vagy vele tisztába, hogy mennyire. *Szinte a tekintetemmel felfaltalak. Egyre nagyobb volt irántad a vágyam.* - Ne is mond... szerinted mennyi önfegyelem kell? *Most is látszik rajtam, hogy csak az orvos részem tart vissza, amúgy már rég letepertelek volna. Hevességedre kicsit megremegtem és nyögtem egyet mély hangon, tetszett amit művelsz.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.26, 20:49 | Üzenet # 873
Yaoista
- Igen, ezzel tényleg nem vagyok, ami meglepő egy ilyen kis egoistánál.*Nevetek fel.* - Gondolom neked se sok és még én is nehezítem a helyzeted, bocsika.*Motyogom bűnbánóan kissé, majd csak tovább szoplak. Hol az ajkaimmal, hol a kezemmel kényeztetlek egészen addig, amíg el nem mész.* - Most akkor te jössz.*Mászok fel és megcsókollak, már kőkemény vagyok.* - Utána ismét leszophatlak, ha akarod.*Harapok az ajkaidra.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.06.27, 15:52 | Üzenet # 874
Yaoista
- Rá fogsz jönni előbb-utóbb. *Kuncogtam veled.* - Ó, hát ha így engesztelsz ki, nincs harag. *Vigyorgok azért. Nagyon élvezem az egészet és persze mielőtt elmennék, szólok neked.* - Hm, szóval én jönnék? *Mosolyodom el. Eldöntelek és rögtön a lényegre térek.* - Akkor sosem lesz senki se elégedett. *Nevettem el magam, hiszen akkor ismét kemény leszel és folytatjuk. Végignyalok makkodon, majd a torkomra engedve kezdelek kényeztetni.*

MioDátum: Kedd, 2017.06.27, 16:52 | Üzenet # 875
Yaoista
- De akkor csak még jobban egomajom leszek.*Nevetek fel.* - Azt sejtettem.*Vigyorgok.* - Igen igen.*Bólogatok, majd a tettedre igen csak hangosan felnyögök, nem hittem, hogy rögtön lényegre térsz.* - Basszus de jó vagy.*Túrok a hajadba.* - Az nem baj.*Kuncogok.* - A sok szopástól lehet izomlázat kapni? Ki kéne próbálni.*Nevetek nyögdécselve.*

Keresés: