Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 22:30 | Üzenet # 76 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| - Értem. *Mosolyodom el.* - Ez nagyon jó dolog. *Mondom kedvesen. Elnevettem magam a szavaidon.* - És mi van ha fordítva lesz? *Kérdezek rá, kicsit elvigyorodva.* - Mi van, ha sokat találkozunk és végül te lennél oda értem? *Kíváncsiskodok és flörtölök, azt még szabad. Na meg nem vagyok együtt Akihitoval, bár nem rajtam múlik. De most egyenlőre már annak is örültem, hogy a közelébe engedett.* - De ha mégis meggondolnám magam valamikor, akkor talán... szólok. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 23:00 | Üzenet # 77 |
 Yaoista
| - Akkor mi van?*Gondolkodom el és nem válaszolok, megvárom amíg minden mondatot befejezel, majd odamegyek és megtámaszkodok székeden.*- Aki nekem kell azt megszerzem magamnak. Ez a válaszom.*Lehelem a füledbe, de komolyan is gondolom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 23:16 | Üzenet # 78 |
 Yaoista
| *Ahogy megtámaszkodsz a székemen, engem azért nem ijesztettél meg (még :D).* - Próbálkozni szabad.*Engedek el egy féloldalas mosolyt, de azért szaladgált a hátamon a hideg, ahogy a fülembe beszélsz, ez volt az egyik nagy gyengén.* - És mikor szeretnéd megejteni az ebédet? Te elfoglaltabb vagy, mint én... szóval? *Kérdezem elmosolyodva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 23:26 | Üzenet # 79 |
 Yaoista
| - Nálam a próbálkozásoknak a győzelem a vége.*Vigyorgok, majd felegyenesedem.* - Héten még mindenképpen felhívlak oké?? Most így elsőre nem tudom megmondani, de sort kerítünk rá.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 23:37 | Üzenet # 80 |
 Yaoista
| - Majd meglátjuk. *Kuncogok, azért én nem dőltem be hamar. Csak néztem, ahogy felegyenesedsz, majd elmosolyodtam.* - Rendben, megadom a számom. *Állok fel, de szinte fél centi se lesz köztünk, ahogy egymás előtt állunk. Egy pillanatig így maradok, majd arrébb lépek és felírom a szám egy cetlire és odaadom.* - Tessék. *Mosolyodom el.* - Ha nem veszem föl, akkor éppen kezelésen vagyok. *Teszem még hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 00:03 | Üzenet # 81 |
 Yaoista
| - Meg.*Vigyorgok, majd amikor szemtől szembe vagyunk mélyen a szemedbe nézzek. Meg kell hagyni élvezem a helyzetet.* - Oké köszi.*Veszem el.* - Nyugi nem foglak zaklatni, ha nem veszed fel, akkor visszahívsz ennyi.*Mondom, majd az ablakhoz sétálok és kinézek rajta és a kölyökre gondolok. Tényleg felkeltetted az érdeklődésem mégis most az első a szépfiú volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 00:07 | Üzenet # 82 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam, majd csak bólogattam.* - Úgy lesz. Csak azért szóltam, hogy nehogy lekoppintásnak vedd. *Kuncogtam. Ahogy kinézel az ablakon, olyan furának láttalak. Sejtettem, hogy mi a gond.* - Ha valaki, akkor ez a doki rendbe hozza. *Mondom kedvesen. Éppen csak befejeztem, már nyílt is az ajtó és bejött a doktor.* - Jó napot. *Jön oda hozzánk.* - Dr. Seguchi vagyok. Miben segíthetek?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 00:26 | Üzenet # 83 |
 Yaoista
| - Nem venném.*Mosolygok.* - Pont egy doktort nem akartam és még mindig el akarom kerülni, ha lehet*Suttogom, majd amikor bejön doki felé fordulok és bemutatkozok, majd elmondok neki annyit, amit neked.* - Mit javasol?
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2013.08.24, 00:57 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 01:06 | Üzenet # 84 |
 Yaoista
| - Minden esetre, az sosem baj, ha mond pár tanácsot. *A doki figyelmesen hallgatta a történetet, én nem szóltam közben, csak ott voltam, bár gondoltam rá, hogy elmegyek.* - Nehéz kérdés... *Gondolkozik el.* - Jobb lenne, ha tudnék vele beszélni. Így elég nehéz. Maga kötődik hozzá, ezért nem biztos, hogy objektíven látja a dolgokat. *Mondja őszintén.* - Próbáljon meg beszélni vele, hogy jöjjön el. Ha eljön fogadom, de így csak annyit tudok javasolni, hogy türelmesnek kell vele lenni, amíg magától fel nem dolgozza a történteket. *Magyarázza.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 01:10 | Üzenet # 85 |
 Yaoista
| - Persze.*Bólintok, majd ahogy doki beszél na az felhúzz.:D* - Objektív vagyok, maga nem ismer. Türelem igen az is meg van, semmi újat nem mondott.*Kapom fel vizet de kapcsolok is.* - Elnézést. Nem akartam megsérteni. Nem fog bejönni egyhamar ez biztos, de próbálkozom szépen lassan.*Mondom.* - Sajnálom ismét az előbbit és köszönöm azért.*Nyújtok kezet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 01:22 | Üzenet # 86 |
 Yaoista
| *Csöndesen hallgat, leesett neki, hogy nem kicsit vagy fusztrált.* - Semmi gond. *Mosolyodik kicsit el. Keze fog veled.* - Nem ismerem, ezért nem merek mást mondani. *Mondja őszintén.* - Ártani könnyebb, mint segíteni... *Még mond pár dolgot, amivel próbálkozhatsz, de mind csak apróság.* - Mást sajnos így nem tudok, de várom, hogy bejöjjön. *Leírja a telefonszámát ő is és odaadja.* - Ha egyáltalán nem javul, kimegyek én beszélni vele. *Mondja kedvesen, majd köszön és távozik. Én ott álldogáltam és néztelek.* - Ennyire fontos neked? *Kérdezem kedvesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 14:57 | Üzenet # 87 |
 Yaoista
| - Tudom.*Bólintok.* - Rendben köszönöm.*Elköszönök, majd a kérdésedre elmosolyodom.* - Nagyon. Nekem ő nem csak egy volt modellem, egy barát, annál sokkal több. Tudod mi együtt éltünk és együtt is voltunk, mint egy pár, most is szoros a kapcsolatunk.*Mosolygok lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 15:22 | Üzenet # 88 |
 Yaoista
| - Ohh, már értem. *Mosolyodom el.* - Minden esetre remélem rendbe jön. Szörnyű, ami vele történt, de ha ilyen segítsége van, akkor tuti talpra áll. *Bókolok egy kicsit, mert azért látszott egy kicsit, hogy te se vagy a toppon, legalábbis lehetnél jobban is.* - Akarsz még beszélni Akihitoval? Lassan fel kell keltenem, hogy bevegye a gyógyszereit. Ha van időd, akkor még tudsz vele beszélni személyesen. *Reméltem kicsit feldobódik még akkor is, ha tőlem hallja a híreket, nem tőled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 15:36 | Üzenet # 89 |
 Yaoista
| - Köszi.*Mosolyodom el.* - Rád hagyom most ha nem gond.Már most is késésben vagyok. Holnap bejövök délután, meg otthon akkor mondom Rokuronak, hogy mi történt oké?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 15:46 | Üzenet # 90 |
 Yaoista
| - Persze, hogy nem gond. *Mosolyodom el.* - Rendben, majd ezt is átadom, mielőtt azt hinné, hogy csak kitaláltam. *Nevettem el magam.* - Az nagyon jó lenne... remélem hamar bejön. Nagy szüksége lenne most rá Akihitonak. *Mondom komolyan.* - Nagyon köszönöm, hogy segítesz. Megkért, hogy hozzam be hozzá, de... jelenleg nem tudom itt hagyni a betegeim. *Mondom kicsit szomorkásan, tényleg segíteni akartam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 15:56 | Üzenet # 91 |
 Yaoista
| - Oké. Befog jönni ebben biztos vagyok.*Mosolygok.* - Biztos ő is megérti fel a fejjel.*Simizem meg a buksid.:D* - Jót fog majd nekünk tenni az a ebéd eben biztos vagyok.*Mosolygok.* - Akkor megyek is. Kösz mindent és örülök, hogy megismerhetelek.*Lépek közelebb.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 16:15 | Üzenet # 92 |
 Yaoista
| *Ahogy megsimized a buksim, azzal azért meglepsz. Oké, hogy magasabb voltál nálam, meg férfiasabb, de azért én se voltam az a tipikus kis szeretgetni való.* - Igen... egy kis kikapcsolódás. *Bár engem tényleg Akihito érdekelt jelenleg.* - Én is örülök, hogy megismertelek. *Mosolyodom el, álltam a tekinteted és az se zavart, hogy közelebb léptél.* - Máskor is segítek szívesen, ha tudok.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 16:23 | Üzenet # 93 |
 Yaoista
| *Furcsa, hogy nem vagy zavarba a közelembe elvégre nem vagy egy tipikus uke, de élvezem is.* - Én is neked.*Mosolygok, majd ismét az arcodra simítok.* - Akkor viszlát Dim.*Suttogom érzékien a füledbe, majd ellépve elindulok ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 16:35 | Üzenet # 94 |
 Yaoista
| *Csak mosolyogtam.* - Viszlát Lee. *Azért arra már reagáltam, ahogy a fülembe suttogtál. Ahogy elmentél, sóhajtottam egy nagyot.* - Mit művelek? *Akadok ki magamra, hiszen bejöttél, de az első most Akihito volt. Be is mentem hozzá és leültem, majd finoman simogatni kezdtem.* - Szia tündérkém... ébresztő. *Ébresztgetlek kicsit.* - Átalszod a napot szépségem. *Suttogtam a füledbe és a nyakadba csókolok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 17:06 | Üzenet # 95 |
 Yaoista
| *Fent vagyok csak pihentetem a szemem, de nem reagálok, csak a csókra.* - Ahh Dim....*Nyögöm édesen és kinyitom a szememet.* - Jó reggelt.*Mosolygok és magamhoz ölelve megcsókollak.* - Még egy picit... pihizek...*Motyogom az ajkaid közé.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.08.25, 17:11 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 17:14 | Üzenet # 96 |
 Yaoista
| *Ahogy nyögsz, elmosolyodom.* - Neked is... *Ölellek én is és viszonozom csókod.* - Jól van... egy picit még szabad... de a gyógyszereid be kellene venned. *Mondom kedvesen.* - És ha jó fiú vagy, elmesélek valamit, aminek nagyon fogsz örülni. *Mosolyodom el és közben a nyakad csókolgatom.* - Na... hajlandó vagy reggelizni meg ilyenek? Közben elmesélek mindent... *Csókollak meg igen csak hosszan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 17:24 | Üzenet # 97 |
 Yaoista
| - Oké főnök.*Kuncogok.* - Mit?*Kérdezem kíváncsian de többször felnyögök.* -Dim.... ettől befogok indulni.*Nyögöm.* - Igen igen.*Bólintok, majd a csókod viszonozom addig csókollak amíg el nem fogy a levegőnk.* - Oké mesélj.*Ülök fel mosolyogva de közben simogatom karod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 17:32 | Üzenet # 98 |
 Yaoista
| - Majd megtudod. *Kuncogtam.* - Tudom... *Nyaltam végig a nyakadon. Ahogy felülsz mosolyogva, én is elmosolyodtam. Szépen az öledbe raktam a reggelid meg a gyógyszerei is odaadtam. Leültem veled szemben és elmeséltem mindent, hogy itt járt Lee és mit mondott rólad, hogy beszél Rokuroval.* - Röviden ennyi... A lényeg, hogy pár hét múlva dolgozhatsz és Lee lesz az ügynököd. *Mosolyodom el.* - Remélem örülsz neki...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 17:49 | Üzenet # 99 |
 Yaoista
| - Ahh mocsok.*Nyögöm.* - Köszönöm.*Veszem el és enni kezdek, majd figyelmesen hallgatlak.* - Én nem tudom. Az jó, hogy beszél Rokuroval és, hogy egy Lee ilyeneket mond rólam, de én még mindig félek, hogy mi lesz velem.*Vallom be.* - Nagyon félek...*Suttogom és gyógyszert is beveszem, majd leteszem a tálcát. Többet ettem de még mindig nem az igazi.* - Messze vagy.*Nyújtom ki a kezem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 17:57 | Üzenet # 100 |
 Yaoista
| - Figyelj... ja és még valami. Segítettem neki egy kicsit ezért meghívott egy ebédre. Remélem nem baj. *Nem akartam semmit sem a hátad mögött.* - Egyébként amit akartam... szóval gondolkoztam... *Nem tudtam, hogy hogyan fogjak hozzá.* - Én tényleg szeretnék veled lenni, szóval... én veled mennék... de csak ha szeretnéd. *Mondom komolyan. Elmosolyodtam rajtad és mögéd ülve átöleltem a derekad.* - A városban vállalnék állást valamelyik kórházban... És akkor a közeledben lehetnék...
|
|
| |