2025.07.20, Vasárnap, 04:57
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Kórház
MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Dimitri - Akihito

MioDátum: Vasárnap, 2013.08.25, 18:07 | Üzenet # 101
Yaoista
- Mit segítettél, persze ha nem titok.*Mosolygok.* - Nem baj, édes vagy, hogy elmondtad.*Mosolygok tovább, majd csak várom, hogy elmond a dolgokat. Nem kicsit lepődöm meg.* - Nézd Dim.*Fordulok feléd és az arcodra simítok.* - Nagyon kedvellek téged és jó veled nagyon, de nem tudok semmit ígérni, de ha barátként mellettem lennél, ha csak azok maradnánk én annak is örülnék.*Suttogom.* - Nem akarlak téged bántani és hogy azt hidd, hogy visszaélek a kedvességeddel.*Suttogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 18:39 | Üzenet # 102
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
- A főnököd nincs túl jó bőrben és hozzá intéztem egy kis orvosi segítséget. *Mosolyodom el.* - Rendben... *Pusziltalak meg. Ahogy elmondod a dolgokat, megértettelek. Teljesen megértettelek.* - Tudom tündérkém... *Mosolyodom el kedvesen és homlokon csókollak.* - Már az elején közölted, hogy mi a helyzet, úgyhogy nem használsz ki, hidd el nekem. Én élvezem, hogy veled lehetek. Ezért nem mondtam nemet sem a meghívásra, mert tudom mi a helyzet... mert meg kell hagyni, hogy Lee az... *Nem találtam rá jó szót.* - Szóval érted... *Nevettem el magam.* - De őszintén... ha igent mondanál nekem, eszembe se jutna elmenni vele vagy mással... *Mondom kedvesen és hát én őszinte voltam egyesekkel ellentétben :D.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.08.25, 19:16 | Üzenet # 103
Yaoista
- Ohh basszus. Remélem rendbe fog jönni hamar.*Suttogom, nem hittem volna, hogy ennyire komoly helyzet.* - Akkor jó.*Mosolygok, majd felnevetek.* - Élőben nem láttam, de tényleg jó pasi. Viszont szóval ő annyira más, mint én szóval érted.*Célzok arra, hogy seme típus.:D* - Édes vagy és köszönöm, hogy elmondtad.*Mosolygok, majd az arcodra simítva megcsókollak hosszasan, de közben elpirulok fülig, mert eszembe jut a tegnap.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 20:46 | Üzenet # 104
Yaoista
- Hát... én képen nem láttam, legalábbis nem figyeltem, de egy kész Adonisz. *Nevettem el magam. Elmosolyodtam, ahogy kifejted a dolgokat.* - Tudod... régebben... mikor még nem itt dolgoztam, összejöttem a főnökömmel... hosszú sztori, a lényege annyi, hogy én voltam alul... *Fejezem be. Csókod ugyan úgy viszonozom.* - Szóval... hogy mondjam... általában nekem partnerfüggő a szerep... *Mosolyodom el és a nyakadba csókolok.* - Te... olyan vagy, akit az ember védeni szeretne... óvni mindenkitől... legalábbis szerintem. *Mosolyodom el és a nyakad csókolgatom ismét. Feltűnt mennyire elpirultál és sejtettem mire gondoltál.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.08.25, 21:26 | Üzenet # 105
Yaoista
- Végén féltékeny leszek.*Mosolyodom el, majd igen csak meglepődöm.* - Komolyan bármilyen seme akihez közöm van, arról kiderül, hogy volt alul el se hiszem ez, hogy lehet.*Sóhajtok fel, magas volt ez nekem nagyon is.* - Értem de ahhh ha eljutunk oda, hogy lefekszünk.... akkor betehetem neked?*Kérdezlek édesen.*:D

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 21:39 | Üzenet # 106
Yaoista
- Nincs rá okod. Azt elfelejtettem mondani, hogy azt mondta te lehetsz két nagy modell utódja. *Mosolyodom el, gondoltam te tudod névre, hogy kik.* - Most csalódást okoztam? *Kérdezek vissza, nem gondoltam, hogy ebből most bármi lesz. Kérdésedre azért meglepődtem és elmosolyodtam.* - Ha le tudsz nyomni az ágyban... *Kuncogtam el magam, mert hát az egyenlőre eléggé esélytelen volt, meg később is.* - De csak a kíváncsiság kedvéért... te is voltál felül. Akkor miért furcsa fordítva? *Kérdezem érdeklődve.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.08.25, 22:18 | Üzenet # 107
Yaoista
- Jó.*Mosolygok, majd ledöbbenek.* - Ez komoly?*Kérdezem döbbenten. Oké Saturo is mondta ezt de ő mégis lehet elfogult de Lee más.* - El se hiszem.... tényleg küzdeném kéne.*Motyogom.* - Dehogy nem azért csak nem értem de még sok mindenben kezdő vagyok.*Motyogom, majd csak durcán nézzek.* - Nem ér. Komolyan attól még, hogy kisebb vagyok engedhetnéd.*Durcázok édesen.* - Hmm nem tudom, mert olyan nem tudom elképzelni rólad.*Mondom, majd csipog a mobilom.* - Ez biztos Rokuro.*Örülök meg, majd elmászok érte, majd visszabújok és te is láthatod az üzenetet.* - Nem..... ez nem lehet..*Lesz könnyes a szemem és rögtön tárcsázok, majd amikor felveszi remegő hangon beleszólok.* - Szia... kérlek mond.... mond hogy viccelsz.....*Nem sok kell hogy teljesen elbőgjem magam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 22:31 | Üzenet # 108
Yaoista
- Igen, komoly. *Mosolyodom el.* - Igen, tényleg.. tessék csak dolgozni. *Mosolyodom el.* - Hát... úgy alakult. *Nevettem el magam, majd ahogy bedurcizol, hát kész voltam tőled.* - Nem csak kisebb, de kevésbé férfias. Te egy szépség vagy, akit kényeztetni kell. *Kuncogtam. A telefonodra elmosolyodom és hálás voltam Leenek, hogy beszélt Rokuroval egészen addig, míg meg nem látom az sms-t. Nagyon dühös leszek, tiszta ideg. Főleg, ahogy a szemed is könnyes lesz. Nem értettem, hogy miért csinálják ezt veled.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.08.25, 22:45 | Üzenet # 109
Yaoista
- De jó.*Mosolygok. Már majd nem beszólok de szépen fejezed be.* - Kivágtad magad.*Kuncogtam. Ahogyan mondja Rokuro, hogy nem vicc kitör belőlem a zokogás.* - Nem hiszem el..... ugyan olyan vagy...... mint ő...... cserben hagysz...... csak egy pótlék voltam...... neked is..... soha... soha többé nem akarlak látni...*Nyögöm ki nagy nehezen, majd a mobilom a falnak vágom.* - Gyűlölöm.... gyűlölöm őket..... miért kapom ezt??? Miért??*Kérdezem zokogva és hozzád bújok, minden porcikám remeg.* - Egész szakmát utálom.*Zokogok tovább, ennyit az átmeneti jókedvemről.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 23:09 | Üzenet # 110
Yaoista
*Csak elmosolyodtam arra, hogy kivágtam magam. Ahogy zokogni kezdesz, szorosan ölellek magamhoz. Ahogy befejeztétek, csak öleltelek és öleltelek és simogatom a hátad.* - Shhh... semmi baj... én itt vagyok neked. *Suttogom halkan és adok egy puszit a buksidra. Hagylak sírni.* - Tündérkém... tudom, hogy a hátad közepére nem kívánod, de ma már muszáj tornáznod, oké? *Mondom szelíden.* - Na... te jobb leszel náluk sokkal, aztán meg csak leshetnek... *Mondom kedvesen.* - Ne add fel az álmod... *Biztattalak kedvesen. Nagyon mérges és dühös voltam Rokurora, tőle nem vártam ezt.*

MioDátum: Kedd, 2013.08.27, 15:51 | Üzenet # 111
Yaoista
*Nem tudok megszólalni, annyira sírok. Jó darabig eltart, mire abbatudom hagyni.* - Adnál zsepit?*Kérdezlek, majd amikor így teszel megköszönöm, majd kifújom az orromat.* - Köszönöm, hogy itt vagy nekem és sajnálom, hogy ennyi bajt okozok.*Suttogom bűnbánóan.* - Ők ketten halottak számomra.*Mondom ridegen, mégis nagyon fájdalmasan.* - Tornát csinálom, mert minél előbb kiakarok jutni és amúgy se akarod neked se gondot, a modellkedésről most ne  beszéljünk.*Suttogom és bújok hozzád.* - Ha te nem lennél nem tudom mi lenne velem.*Suttogom.* - Olyan jó vagy hozzám, bárcsak téged ismerhettelek volna meg elsőre, akkor sok rossz ért se volna.*Suttogom.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.08.27, 21:35 | Üzenet # 112
Yaoista
*Én csak finoman simogatom a hátad, amíg kisírod magad.* - Persze... *Adok egyet a zsebemből.* - Nem okozol bajt... meg legalább nem unatkozok. *Mosolyodom el és kacsintottam egyet. Nem szólok semmit erre a rideg mondatodra, mert megértettelek.* - Rendben tündérkém... helyes, hogy csinálni akarod. *Puszillak meg finoman.* - Akkor is erős lennél... *Kuncogtam.* - Ez szép gondolat.. te sose tudhatjuk, hogy mi miért történik velünk. Ettől persze nem jobb semmi. De lehet ez kellett ahhoz, hogy végül a karjaimba köss ki. *Simítok állad alá és felemelve a fejed lágyan megcsókollak igen csak hosszan.* - Sósak az ajkaid... *Puszilgatlak tovább.*

MioDátum: Kedd, 2013.08.27, 22:06 | Üzenet # 113
Yaoista
- Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Lehet, de nem ilyen hamar.*Suttogom.* - Érdekes gondolat, de lehet. Igaz is nem hiszek a véletlenekbe.*Jegyzem meg, majd ahogyan megcsókolsz rögtön viszonozom.* - Akkor tedd édessé.*Suttogom és egyre inkább csókollak.* - Érd el.... hogy csak te járjál a fejembe...*Suttogom az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.08.27, 22:26 | Üzenet # 114
Yaoista
- Kettőnk közül te vagy az, akitől felmegy a vércukrom, annyira édes. *Kuncogtam el magam.* - Kihívás elfogadva... *Mosolyodtam el és ledöntöttelek, majd föléd kerülve tovább csókoltalak. Áttértem nyakadra is és felgyűrve pólód egész felsőtested végigcsókoltam. Élvezettel fedeztem fel újra minden egyes érzéken pontodat. Egyre jobban kezdtem beléd esni, még ha tudtam is, hogy mi a helyzet. Mikor elértem farkad minden teketória nélkül mélyre nyeltem és odaadóan szopni kezdtelek.*

MioDátum: Kedd, 2013.08.27, 22:36 | Üzenet # 115
Yaoista
- Hülye.... ne mondj ilyeneket.*Pirulok el.* - Helyes.*Kuncogok, majd csak hagyom, hogy átvedd az irányítást. Édesen nyögdécselek és a testem még gyorsabban reagál rád.* - Ahhh te így felizgulok.*Nyögöm édesen, amikor farka térsz hangosabban felnyögök nem hittem hogy eddig el akarsz menni.* - Ahhh Dim.... és ha bejön valaki??Túrok a hajadba, na nem mintha érdekelne, de most valamiért sokkal inkább zavarba vagyok.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.08.27, 22:48 | Üzenet # 116
Yaoista
*El se hittem, hogy ennyire zavarba fogsz jönni, de nagyon élveztem a reakcióidat. Tényleg hihetetlen édes voltál.* - Nem fog senki bejönni, csak élvezd... *Folytattam is szopásod. Közben elkezdtem heréid is masszírozni. Néha cseréltem és golyóid szívogattam és a kezemmel kényeztettelek, de egészen addig csináltam, míg végül a számba nem élveztél. Akkor lenyeltem magod és elvigyorodtam.* - Sok jött ki... *Töröltem meg a szám.* - Gyönyörű vagy... *Néztem rajtad végig elmosolyodva.*

MioDátum: Kedd, 2013.08.27, 23:05 | Üzenet # 117
Yaoista
*Bólintok és csak élvezkedek, próbálom visszafogni most a hangom, de nem jön össze így igen hamar feladom. Teljesen kikészítesz a végén nem bírom egy hatalmas nyögéssel elmegyek.* - Perverz.*Pirulok el fülig.* - Fogd be.*Motyogom és lehúzlak egy csókra.* - Én is... csináljam?*Harapok az ajkaidra.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.08.27, 23:18 | Üzenet # 118
Yaoista
- Nem vagyok perverz. *Kuncogok.* - És mi van, ha nem? *Mosolyodom el és csókod viszonozom.* - Nem kell tündérkém... *Csókollak én is tovább.* - Bár ha szeretnéd, nem foglak megállítani. *Nevettem el magam és tovább csókoltalak. Finoman cirógattalak, egyszerűen oda voltam érted.* - Nemsokára mennünk kell... *Mondom halkan, de azért tovább csókoltalak igen nagy hévvel.*

MioDátum: Kedd, 2013.08.27, 23:29 | Üzenet # 119
Yaoista
- Igaz, mert nagyon perverz vagy.*Mosolygok.* - Ne akard megtudni.*Vigyorgok.* - Én szeretném csinálni.*Suttogom.* - Akkor utána megyünk.*Csókollak egyre jobban és ismét kezdek kemény lenni, amitől zavarba jövök, hiszen ez volt tegnap is.* - Dim elég.... inkább helyezkedj úgy, hogy letudjalak szopni.*Motyogom zavartan.xd*

szela00Dátum: Kedd, 2013.08.27, 23:57 | Üzenet # 120
Yaoista
- Hogy is mondtad? Casanova? *Nevettem el magam.* - Hmm... és mi van, ha akarom? *Kuncogok, majd ahogy mondod, hogy szeretnéd, elmosolyodtam.* - Miért elég? Finomak... *Harapok finoman alsó ajkadra, de végül úgy helyezkedtem, hogy kényelmesen hozzámférj.* - Így megfelel? Kényelmes neked is? *Kérdezgetlek és finoman végigsimítok az arcodon és elmosolyodtam. Annyira aranyos volt a zavarod, pedig nem volt okod rá, hogy zavarba legyél.*

MioDátum: Szerda, 2013.08.28, 00:12 | Üzenet # 121
Yaoista
- Nagyon perverz Casanova.*Kuncogok.* - Ne kötekedj.*Harapok az ajkaidra.* - Tudod te...*Motyogom, mintha nem éreznéd, hogy ismét kezdek kemény lenni.* - Igen jó.*Mosolygok, majd végignyalok párszor a farkadon és szopni kezdelek de most is izgulok. Bár nem csókolsz, de látványod és hangod beindít így egyre keményebb leszek, így elkezdem magam simogatni miközben szoplak, csak sodródok az árral.*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.08.28, 00:26 | Üzenet # 122
Yaoista
- Te se panaszkodhatsz tündérkém. *Mosolyodom el.* - Pedig élvezem. *Kuncogtam és hagyla azért, abbahagytam. Hagytalak kibontakozni és élvezettel nyögdécseltem arra, ahogy kényeztetsz. Nagyon jó érzés volt, de ahogy meglátom, hogy közben magad is kényezteted, hát kész voltam. Annyira szexi voltál így, sajnáltam, hogy a lábadtól nem élhetjük ki magunkat, de gondoltam ami késik nem múlik.* - Istenem... *Sóhajtozok igen csak és közben fejed simogatom. Észre se veszem, de finoman néha mozdult a csípőm, de hát túl jó voltál.*

MioDátum: Szerda, 2013.08.28, 00:42 | Üzenet # 123
Yaoista
- Igaz.*Vigyorgok.* - Sejtettem.*Kuncogok. Örülök, hogy nem teszel megjegyzést és az meg nem zavar, hogy mozgatod a csípődet, hiszen nem vagy durva.* - Élvezed? Jól csinálom?*Kérdezlek és minél inkább próbálom bekapni farkadat és magam is hevesebben kényeztetem.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.08.28, 00:58 | Üzenet # 124
Yaoista
- Nagyon jó vagy tündérkém... *Nyögöm elégedetten. Egyre jobb és jobb voltál. Meg is lepődtem, hogy már tegnaphoz képest is jobb vagy. Élveztem, ahogy igyekszel a torkodra engedni, gondoltam ezt is majd megtanulod egyszer, de nagyon kis ügyes voltál. Közben tovább gyönyörködtem benned. Szopásod és látványod is nagyon rátett, így egy erősebb nyögéssel a szádba élveztem.* - Ez nagyon jó volt... *Mosolyodom el, majd eltolom a kezed és lesmárollak. Lefészkelődök ismét a lábad közé és finoman feltolva elkezdem bejáratod nyalogatni ismét, majd szopni kezdelek. Lassan beléd nyomom egy ujjam és megkeresve gyönyörpontod kényeztetni kezdelek.*

MioDátum: Szerda, 2013.08.28, 01:14 | Üzenet # 125
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolyodom el és még lelkesebben szoplak, majd amikor elmész minden csepped lenyelem.* - Örülök.*Mosolygok és viszonozom a csókod, de utána meglepsz.* - Ahh várj.... mit...*Nyögök fel hangosan, de jobban szétteszem a lábaim, majd ahogyan szopni kezdesz és az ujjad is megkapom kicsit fájdalmasan nyögök fel, de hamar kéjessé válik.* - Ahhh Dim..... basszus.... mit teszel velem.*Nyögöm hangosan és még keményebb leszek és csak úgy lüktetek mindenhol.XD*

Keresés: