2025.07.20, Vasárnap, 09:13
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Kórház
MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Dimitri - Akihito

szela00Dátum: Szerda, 2013.08.28, 01:36 | Üzenet # 126
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
- Kényeztetlek... *Kuncogtam és tovább folytattam szopásod és lassan még egy ujjam toltam beléd, de messzebb nem mentem, pedig nagyon folytattam volna. Ki-be húzogattam két ujjam és közben erősen nyomkodtam gyönyörpontod, hogy minél jobban élvezd. Farkad tövig nyeltem és finoman szívogattam, nyalogattam. Lágyan, könnyed mozdulatokkal igyekeztelek az őrületbe kergetni. Azt akartam, hogy minél jobban élvezd.*

MioDátum: Szerda, 2013.08.28, 16:08 | Üzenet # 127
Yaoista
*Második ujjadra még jobban felnyögök.* - Ahh...... istenem..... ez nagyon jó.*Markolok erősebben hajadba és csípőm is mozgatom és lábaim amennyire tudom szétteszem. Teljesen beindultam, a testem egyre jobban lángol. Zavarban vagyok, de annál jobban kívánlak.* - Dim.... Dim..... nagyon kívánlak.*Közlöm veled és igen kéjesen és érzékien nézlek.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.08.28, 16:31 | Üzenet # 128
Yaoista
*Egyáltalán nem zavart, hogy mozgatni kezded csípőd, sőt felvettem az ütemed, hogy még jobbá tegyem. Kijelentésedre elváltam farkadtól egy kicsit.* - Hidd el én is... de nem mehetek messzebb... *Mosolyodom el lágyan, majd atam egy csókot a makkodra és folytattam kényeztetésed, Egyre intenzívebben igyekeztelek a gyönyör felé hajtani. Valamikor igen csak gyorsan mozgattam a fejem és a kezem, máskor meg hirtelen lelassulva éppen hogy. Teljesen ki akartalak készíteni.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 15:51 | Üzenet # 129
Yaoista
- Igaz.... bocsánat.*Nyögöm, na igen te nem Saturo voltál. Nem mondok semmit meg se tudok szólalni csak nyögni, de már a nyálam is szinte kifolyik az élvezettől.* - Ahh.... elfogok menni.*Nyögök fel és el is megyek.* - Ahhh.... isteni volt.*Lihegem, totál lefáradtam.:D*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 16:08 | Üzenet # 130
Yaoista
*Csak magamban mosolyogtam, nem igen akaródzott abbahagyni a dolgokat. Minden csepp élvezeted lenyeltem és még kicsit nyalogattalak levezetésképpen.* - Helyes, akkor nem fogsz felizgulni. Na menjünk tornázni. *Közöltem úgy, mintha azt mondanám, hogy esik az eső, de azért még előtte megcsókoltalak.* - Nem is tudom, hogy ez jó vagy rossz. *Kuncogtam. Segítettem belecsüccsenni a tolókocsiba, majd levittelek a terembe. Először alaposan átmasszíroztalak, hogy helyrejöjjenek meg felébredjenek az izmaid.* - Fáj még nagy, ha ezt csinálom? *Hajlítgatom finoman.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 16:22 | Üzenet # 131
Yaoista
- Nem bírsz magaddal. *Nyögöm.* - Ehhh te szadista.*Kuncogok, azért kicsit még szusszantam volna, de hát egyesek nem engedik.:D A csókod viszonozom, majd felöltözök, amiben szintén segítesz, majd elmegyünk a terembe. Masszírozással nincsen gond, de a hajlítgatásra felszisszenek.* -Igen fáj, de kibírom. *Mosolyodom el.* - Mindent megteszek, hogy meggyógyuljak. *Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 17:28 | Üzenet # 132
Yaoista
- Nem tehetek róla... teljese elvarázsoltál tündérkém. *Mosolyodom el.* - Nem vagyok szadista... na jó... a munkámban az vagyok, de ehhez egy kicsit muszáj annak lenni, különben nem biztos, hogy mindenki szépen fejlődne. *Magyarázom.  Ahogy felszisszensz, rögtön óvatosabb leszek és finomabban csinálom.* - Nem tett jót a kihagyás... kicsit visszatapadtak az izmaid, de nem vészes. *Próbálgattam, hogy meddig megy és hogyan hajlik már a lábad, de nagyon óvatos voltam. Megálltam előtted és kinyújtottam a karom.* - Próbálj felállni belém kapaszkodva, de ne csak az egyik lábad terheld... csak lassan. *Mosolyodom el, nem mertelek kihagyással sétáltatni.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 17:42 | Üzenet # 133
Yaoista
- Ne mondj ilyeneket.*Vörösödök el.* - Tudom, te vagy a legjobb.*Mosolygok.* - Igen tudom, bocsánat.*Suttogom, én magamat hibáztatom, hogy nem volt torna. Tényleg óvatos vagy, de azért fáj, de nem panaszkodom.* - Oké.*Bólintok, majd beléd kapaszkodok és elkezdek felállni, de elsőre és másodjára de megy, de utána igen, de elégé fáj is.* - Most hogyan?*Kérdezlek, de rám van írva, hogy mennyire fáj.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 18:07 | Üzenet # 134
Yaoista
- Nem kell bocsánatot kérned. *Mosolyodom el kedvesen.* - Nem a te hibád. *Cirógatom meg pofid. Segítettem, mikor már sikerült, de nem emeltelek meg, csak hagytalak. Láttam, hogy fáj, úgyhogy szépe visszaültettelek.* - Figyelj... ha fáj, szólj... nem kínozni akarlak, oké? *Puszillak homlokon.* - Az remek, ha akarod, ha csinálod... *Guggolok le eléd és megfogom a kezeid.* - De ne akard túlságosan, ne siettesd... tudod... jó munkához, idő kell. *Mondom kedvesek, majd adok egy puszit a kezedre.* - Szólj, ha nagyon fáj. *Szólok rád mégegyszer.* - Na állj fel megint és most lépünk is egyet jó? Tartalak... *Nyújtom k megint a kezem.* - Erős vagy tündérkém...

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 18:25 | Üzenet # 135
Yaoista
- Oké.*Motyogom, nem fogok most erről veled vitatkozni. Visszaülve felsóhajtok megkönnyebbülten.* - Igen tudom és szólok bocsi.*Hajtom le a buksimat, de amikor megfogod a kezeim rád pillantok.* - Igen tudom jól, tudom.*Sóhajtok fel, majd csak elmosolyodom.* - Szólni fogok.*Mondom, majd ismét felállok és lassan lépek egyet.* - Jó az illatod.*Suttogom.:D*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 18:58 | Üzenet # 136
Yaoista
*Elmosolyodtam rajtad, olyan kis édes voltál. Ahogy lépsz is, örültem, hogy ment.* - Neked is... *Húzlak magamhoz.* - Kis speciális torna. *Mosolyodom el és lágyan megcsókollak. Leültetlek, majd kapcsolok zenét és visszahúzlak magamhoz.* - Most lépkedünk párat... *Kuncogtam és átöleltem a derekad, megfogtam a kezed és elkezdtem veled táncolni, de közben erősen tartottalak.* - Ha nem bírod, már szólj... *Puszillak meg.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 19:20 | Üzenet # 137
Yaoista
- Köszi.*Mosolygok.* - Mire gondolsz?*Kérdezlek és a csókod rögtön viszonozom.* - Eddig jó.*Kuncogok, majd csak figyelek és teljesen meglepsz. Hirtelen meg se tudok szólalni, de fülig elvörösödöm. Hozzád bújok és végül megszólalok.* - Így már nem is fáj annyira....*Suttogom.* - Tényleg te vagy a legjobb... köszönöm.*Pillantok rád.* - Dim nagyon sokat segítesz, hogy velem vagy, így nem fogok a fájdalomba belepusztulni és ez csak miattad van... melletted még mosolyogni is tudok.*Adok egy puszit, majd visszabújok.* - Olyan, mint egy randi. Amikor kijutok elvihetnél.*Suttogom édesen.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 19:40 | Üzenet # 138
Yaoista
- Sejtettem, hogy tetszeni fog. *Mosolyodom el.* - Igyekszem... *Csöndesen hallgatlak és annyira jó, amit mondasz nekem. Lágyan megcsókollak, mielőtt visszabújnál.* - Az lesz az első dolgom, hogy elviszlek egy csodaszép helyre... *Suttogom füledbe.* - Aztán a randi végén felmegyünk hozzám vagy hozzád és hosszasan foglak szeretni... agyon foglak kényeztetni... *Csókolok nyakadba, már a gondolat is tetszett.* - Gyönyörű vagy... az én kis tündérkém...

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 19:46 | Üzenet # 139
Yaoista
*Elmosolyodom. A csókot természetesen viszonozom.* - Az jó lenne, nem igen voltam még randin, sőt így se táncolok sűrűn.*Suttogom, majd ahogy folytatod még vörösebb leszek.* - Perverz.*Motyogom, de tetszik az ötlet nagyon is.* - Ahh... tényleg ne csinálj ilyet, nem kéne itt is felizgulnom.*Mosolygok.* - Tetszik ez tündérke.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 20:13 | Üzenet # 140
Yaoista
- Hmmm... na majd kitalálok valami olyasmit, ahol még nem voltál. *Mosolyodom el.* - Nem vagyok perverz... szerintem nem perverzség valakit kívánni... *Kuncogtam el magam.* - Ez igaz... még a végén bünti lesz... *Kuncogok, annak viszont nem örültem volna.* - Hát az vagy... egy tündér... *Csókoltalak meg lágyan, majd megtámasztottam a homlokom a tiéden. Olyan volt, mintha járnánk és úgy is éreztem, csak nem mondtuk ki és talán így volt a legjobb. Mégha azt is mondod, hogy nem tudod mit akarsz, akkor is olyan volt az egész.* - Hmmm... ki is találtam hova foglak elvinni... Remélem nincs tériszonyod...

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 20:44 | Üzenet # 141
Yaoista
- Csak egyszer voltam randin és amúgy se voltam sok helyen még ha az nem is randi.*Mondom.* - Attól még az vagy.*Kötekedek.* - Igen igen.*Mosolygok.* - Nem ismered még  sötét oldalam.*Nevetek fel és viszonozom a csókodat.* - Mondtam már, hogy milyen szép szemeid vannak?*Kérdezlek, olyan könnyen kitudtam neked ezeket mondani.* - Hmm nincsen. Hova viszel?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 20:52 | Üzenet # 142
Yaoista
- Azt hiszem, azért volt már hozzá szerencsém. *Kuncogtam.* - De mindenkinek vannak rossz napjai. *Mosolyodom el és megpusziltalak. A szemeimre tett megjegyzéseden elkuncogtam magam.* - Nem még, de köszönöm... bár a tieid meg sem közelíti. *Csókollak meg lágyan.* - Hát... nem is tudom, hogy elmondjam-e. *Húzom kicsit az agyad.* - Egyébkééént.... arrraaa gooooondoltaaaaam, hooooogy.... *Nyújtom ela szavakat, hogy fokozzam a kíváncsiságot.* - ... elvinnélek hőlégballonozni. *Mondom meg végül.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 21:15 | Üzenet # 143
Yaoista
- Ugyan az még semmi nem volt.*Nevetek fel.* - Nagyon szégyellem amúgy magam.*Motyogom.* - Ehhh hogy muszáj neked mindig rákontráznod.*Durcizok, de csak viccből a csókod most is viszonozom. * - Mond mond..... na gyerünk gyerünk...*Nyaggatlak, majd amikor kinyögöd felcsillannak szemeim.* - Ez nagyon jól hangzik, ohhh nagyon várom már.*Leszek egyre izgatottabb.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 21:55 | Üzenet # 144
Yaoista
- Hmm... kíváncsi vagyok. *Vallom be.* - Nem kell szégyellned... *Csókollak meg.* - Természetesen. *Nevettem el magam, hát kontrázni, azt kell, anélkül nem buli. Édes volt, hogy mennyire tudni akarod, majd a szemeid csillanásán és az örömön elnevettem magam. Felkaptalak a karomba és leültettelek.* - Hogy van a lábad? *Simítok rajta végig.* - Most azért terheltük kicsit. *Mosolyodtam el és állad alád simítva odahúztalak egy csókra.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 22:04 | Üzenet # 145
Yaoista
- Ne legyél.*Vigyorgok.* - Oké.*Suttogom az ajkaid közé, majd csak mosolygok rajtad. Amikor felkapsz hirtelen ér, de nincs ellenemre.* - Elfáradt és kissé fáj, de nem vészes, mint az elején. Így sokkal jobb tornázni, hogy el van terelve  a figyelmem.*Mosolygok.* - Nem jön ide se senki?*Suttogom az ajkaid közé.* - Nem zavarna.... nem akarom, hogy bajod legyen.*Túrok a hajadba és elmélyítem csókod, mert nem bírok neked ellenállni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 22:46 | Üzenet # 146
Yaoista
- Rendben, örülök akkor, ha nem vészes. Majd később még megmasszírozom. *Mosolyodom el.* - Hmm... na majd még kitalálok ilyeneket. *Kuncogtam és megcsókoltalak.* - Hát... ide hamarabb jöhet, mint a szobádba. *Cirógatom a pofid, de ahogy tovább mélyíted a csókunk elmosolyodom.* - A szobádban kéne. *Kuncogok és homlokon puszillak.* - Bármikor jöhetnek ellenőrizni. A táncot még kimagyarázom, de a szexet nehezen. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 23:09 | Üzenet # 147
Yaoista
- Máshol is megmasszírozhatsz meg én téged.*Mosolygok.* - Jól hangzik.*Lehelem az ajkaid közé.* - Akkor abba kéne hagyni.*Suttogom, de addig nem teszem, amíg te nem hagyod abba.* - Igen ott.*Bólintok, viszont, ahogyan mondod a szexet elpirulok.* - Akkor te most leakarsz velem feküdni?*Motyogom.xd*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 23:16 | Üzenet # 148
Yaoista
*Elnevettem magam rajtad.* - Majd meglátjuk. *Kacsintottam. Még mindig kész voltam a pirulgatásodon.* - Akarnék... nagyon szeretnék, de még nem lehet tündérkém. *Fogom közre az arcod és megcsókollak.* - Így is fárasztó a rehab... nem akarom tovább terhelni a tested. Nem is szabad. *Cirógatom lágyan a pofikád.* - Majd holnapra is kitalálok valami ilyen kreatívat, oké? *Mosolyodom el.* - Így jobb mozogni? *Puszilgatlak és leülök melléd, majd az ölembe húzom a lábad és újra masszírozni kezdem.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 23:28 | Üzenet # 149
Yaoista
- Miért nem szeretnéd?*Biggyesztem le az ajkaim, majd ahogy folytatod legszívesebben elásnám magam.* - Tudom, de akkor ne zavarj össze...*Suttogom.* - Oké.*Bólintok.* - Igen sokkal.*Mosolygok, majd kicsit csöndbe maradok.* - Nem csak a szexre tudok gondolni... ne gondolj rólam rosszat jó?*Pillantok rád félénken.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 23:38 | Üzenet # 150
Yaoista
*Elmosolyodtam rajtad.* - Ne haragudj picur. *Kuncogtam és adtam egy puszit. Nem tudom, hogy miért maradsz csendben, de nem akarlak kizökkenteni, viszont mikor meghallom mit mondasz, elnevettem magam.* - Annyira aranyos vagy... *Kuncogok és lágyan megcsókollak.* - Nem gondolom ezt rólad... Vonzónak látsz és szeretnél velem lenni... én is szeretnék veled és valahol én élvezem, hogy ennyire összekuszállak. *Mosolyodtam el.* - Egy pillanatig nem gondoltam rólad rosszat. *Puszillak, miközben tovább gyömöszöllek.* - A heged szokott fájni?

Keresés: