2025.07.20, Vasárnap, 09:18
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Kórház
MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Dimitri - Akihito

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.29, 23:52 | Üzenet # 151
Yaoista
- Rád soha.*Mosolygok, majd amikor kinevetsz bedurcázok.* - Na nevess már ki.*Morgok édesen, de a csókod azért ilyenkor se bírom kihagyni, nem vagyok én hülye.* - Akkor jó és igen így van.*Bólintok.* - Te egy démon vagy... de be kell valljam, ahogyan egyre jobban megismerlek, egyre jobban tetszel.*Vallom be.* - Akkor jó, mert azt nem bírnám ki.*Motyogom közben néha felsóhajtok.* - Ott a legjobban.*Bólintok és elszomorodom.* - Olyan csúnya....*Suttogom.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 00:12 | Üzenet # 152
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
- De ez túl édes volt. *Kuncogok.* - Ne haragudj tündérkém. *Mosolyodtam.* - Démon, Casanova... milyen cimkéket nem kapok már tőled. *Nevettem el magam.* - Ezzel én is így vagy... egyre édesebb és aranyosabb vagy a szememben. Mondanám, hogy szebb is, de azt már első pillanatban vitted. *Mosolyodtam.* - Egyáltalán nem csúnya... na jó... még egy picit igen, mert duzzadt és piros, de hozok rá neked krémet, rendben? Amitől gyorsabban gyógyul... *Puszillak meg.* - Oké? Mostmár megerősödött annyira, hogy lehessen kenni.

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 00:21 | Üzenet # 153
Yaoista
- Mondtam, hogy rád nem tudok, hogy is tudnék.*Mosolygok.* - De ezek igazak és még miket fogok.*Nevetek fel és ismét csak elpirulok.* - Köszönöm.*Mosolygok, majd ahogyan mondod lábam felsóhajtok.* - Az jó.*Bólintok.* - Sose fog elmúlni..*Simítok végig rajta igen fájdalmasan, majd rád pillantok.* - Na de nincs depi.*Mosolygok.* - Mond csak szabad ennem nasit?*Kérdezem hirtelen.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 16:27 | Üzenet # 154
Yaoista
- Hmm... ezt ki kell használni. *Nevettem el magam.* - Ugyan, nem vagyok én egyik se... *Mosolyodtam el, de tényleg olyan Casanovásan.* - Figyelj tündérkém... nem fog elmúlni valóban. De ez még a szexeplied is lehet. *Puszillak meg. Megfogtam a kezed és az arcomra tettem.* - Minden rendben lesz veled... megígérem neked. *Mondom komolyan és a tenyeredbe csókolok.* - Nasit? *Lepődök.* - Miért ne ehetnél? *Kuncogok. Nem Saturo voltam, hogy megszabjam, mit ehetsz, én nem értettem hozzá.* - Mit ennél? *Kérdezem meg mosolyogva.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 16:45 | Üzenet # 155
Yaoista
- Ki.*Nevetek fel és tudtam, hogy viccelsz már mint szándékosan te sose ártanál nekem.* - Pedig de de. Most is.*Vigyorgok, majd ahogy mondod  a dolgokat felsóhajtok.* - Legyen igazad.*Suttogom.* - Hiszek neked, de attól még nehéz.*Sóhajtok fel.* - Nem is tudom valamilyen sütit. Oké itt finom kaja vagyis nem rossz, de az biztos, hogy  nem a szar szokásos koszt, de akkor is ennék édességet és valamilyen egészségtelen kaját.*Nevetek fel.* - Idejét se tudom, hogy mikor volt és hamár úgyis pihenőn vagyok, akkor belefér picit nem?*Kérdezlek.* - Tudod rájöttem, hogy ezzel a balesettel egy új élet kezdődik számomra. Kaptam egy újabb esélyt az életre és ha még ironikus is a múlt két fontos szereplője elhagyott. Mostantól tényleg minden más lesz. Én szeretnék boldog lenni és tudom, hogy veled az lehetek.*Mosolygok rád.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 17:06 | Üzenet # 156
Yaoista
*Csak mosolyogtam rajtad.* - Tudom kicsi, hogy nehéz. *Puszillak meg.* - Mi a kedvenc sütid? *Kérdezek rá, gondoltam hozom neked valami finoman, hogy élvezd.* - És... milyen egészségtelen kajára vágysz? *Mosolyodom el. * - Egy kis bűnözés sosem árt. *Puszillak meg.* - Értem... és.. ezt az új életet... velem képzeled el? *Kérdezem meg komolyan, nagyon érdekelt a dolog, hogy tényleg velem akarsz-e lenni és megpróbálni, vagy csak úgy mondod, mert most így látod.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 17:30 | Üzenet # 157
Yaoista
- Nem is tudom.*Gondolkodom el.* - Nincs kedvenc jöhet bármi csak ne gesztenyés.*Mosolygok.* - Pizza vagy hamburger, de jó lenne együtt enni.*Mosolygok.* - Nem mehetek ki kórházból? Addig kibírom a tolókocsiba csak egy kicsit kimozdulni.*Motyogom, majd a kérdésedre elvörösödöm.* - Igen.....de még mindig időt kérek, mert még bennem vannak dolgok, sőt két szakításon vagyok túl, mert előtte meg Rokuroval persze az más volt, de érted. Meg félek ismét kapcsolatba vágni.*Suttogom.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 17:41 | Üzenet # 158
Yaoista
- Rendben, akkor tuti gesztenyepürét fogok hozni neked. *Kuncogtam el magam. Nem tudtam még mit hozok, de gondoltam valami csodafincsiséget.* - Ez is megoldható. *A kimenetelre az arcodra simítottam.* - Sajnálom, de nem lehet... Még mindig aggódik kicsit a doki, aki műtött, nehogy vérrögöd legyen vagy valami. *Mondom kedvesen.* - De megígérem hozok neked, vagy rendelünk valamit.* - Annyi időt kapsz, amennyit csak szeretnél, csak ezt jó tudni. *Kuncogtam el magam, majd fnoman megcsókoltalak újra, hogy eltereljem a gondolataid.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 17:55 | Üzenet # 159
Yaoista
- Hajadra kenem.*Vigyorgok.* - Értem, ezt nem tudtam, de jó tudni. Azt hittem, hogy jobban vagyok.*Sóhajtok fel.* - Oké oké jó lesz.*Bólintok.* - Köszönöm.*Mosolygok, majd a csókod viszonozom. Utána visszamegyünk a szobába, ahol tovább csókolózunk és beszélgetünk. Kajálást holnapra beszéljük meg. Neked menned kell később órára, addig én pihenek és szerencsére nyugodtan alszok. Óráid után ismét együtt vagyunk és együtt is alszunk. Másnap, mivel te dolgozol és én unatkozom így a kertben furikázok.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 18:23 | Üzenet # 160
Yaoista
- Hmm.... gesztenyepakolás. *Nevettem el magam.* - Képes lennél összekenni a hossz hajam? *Kuncogom el magam.* - Szerintem te tudod, hogy mennyi gond van vele. *Simítottam végig a tiéden. Egész nap elvoltunk, na meg a lábad is bekentem, ahogy ígértem.  Az órám kivételével szinte végig veled vagyok. Aludni is veled aludtam, kezdtem megszokni a veled való szundizást. Másnapra elég sok dolgom volt, de igyekeztem, na meg szerettem volna azt a kajálást megejteni, de a munka teljesen elhavazott.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 19:07 | Üzenet # 161
Yaoista
*Nagyon jól megvoltunk Sorával, bár gyakran csak szeretkeztünk, de annyira élveztem, hogy vele lehetek. A bűntudatom és minden más kezdett eltűnni és kezdtem lassan, de biztosan visszanyerni a régi önmagam. Erősen és boldognak éreztem magam. Valamiért ez segített ez az egész. Ha rosszul is keltem, láttam, hogy mellettem van és ez megnyugtatott. Gyakran gondoltam rád, minden nap. Néha még a képeid is nézegettem. Tudni szerettem volna, hogy jól vagy-e, vigyáznak-e rád rendesen, úgy ahogy kell. Viszont papírokért úgy is be kellett mennem, gondoltam akkor meglesek, ha nem Dimmel leszel. Bementem a dokihoz, aki örült a változásnak, amit tapasztalt rajtam. Elkértem a papírokat, majd a keresésedre indultam. Mire a szobádba nem találtalak, ezért kicsit sétálgattam és megláttalak a kórházba. Kint megláttalak a kertbe és odamentem hozzád, de háttal voltál.* - Szia angyalkám. *Köszöntem halkan. Nem tudtam mit fogsz hozzá szólni.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 19:11 | Üzenet # 162
Yaoista
- Igen képes.*Vigyorgok.* - Tudom tudom.*Kuncogtam még. Amikor meghallom a hangod, azt hiszem képzelődöm. Hátrapillantok, majd amikor látom, hogy ez nem így van előre fordulok és elindulok.* ~ ez nem lehet igaz..... miért van itt.... miért..~*Nem örülök, hogy itt vagy.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 19:15 | Üzenet # 163
Yaoista
*Kedvesen elmosolyodtam, tudtam, hogy nem fogsz a nyakamba ugrani, de reméltem, hogy még se fogsz előlem menekülni.* - Akihito... *Mentem utánad és megálltam előled.* - Én csak... meg szerettem volna kérdezni, hogy vagy... *Mondom halkan, igazából szégyelltem magam, hogy magadra hagytalak a bajban.* - Nem szeretném, hogy rosszul legyél... gondoskodnak rólad rendesen? *Dim eszembe se jutott.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 19:19 | Üzenet # 164
Yaoista
*Nem állok meg, egészen addig amíg meg nem állsz előttem. Nagyon pofátlan vagy, de hát ez vagy te.* - Sajnálom, de nem tudom ki maga és nem szokásom idegenekkel beszélgetni.*Közlöm veled ridegen, de a tekintetemből csak úgy árad a fájdalom, de a düh is.* - Dolgom van, ha megbocsát.*Megyek neked, majd kikerülve indulok tovább.XD*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 19:23 | Üzenet # 165
Yaoista
*Azért erre nem számítottam, de végülis igazad van. Tudtam, hogy dühös leszel, és hogy olyan mélyen bántottalak meg, mint még eddig soha. Ahogy nekem jössz, azért az nem volt kellemes és felszisszentem de végül megérdemeltem.* - Akihito... *Nem hagytam magam lerázni és újra megálltam előtted, de most két oldalt megfogtam a kocsid, hogy ne tudj tovább menni.* - Kérlek... *Nézek komolyan a szemedbe.* - Még mindig gyönyörű vagy... *Mosolyodom kicsit el.* - Akihito... ha dühös vagy, pofozz vel, üss meg, amit akarsz... de ne nézz levegőnek. *Mondom kedvesen, majd finoman megigazítottam a hajad, mint régen.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 19:32 | Üzenet # 166
Yaoista
*Amikor ismét utánam jössz, egyre jobban kiakadok.* - Eressz el te seggfej!!*Morgok, majd ahogy folytatod, hát a pofám leszakad.* - Komolyan most te ezt élvezed? Hogy jössz, ahhoz hogy bókolgass és meg mond, hogy mit tegyek??*Emelem fel a hangom és persze a kezed is elcsapom.* - Ne merj hozzám érni világos?? Hagyj békén, semmi közöd már hozzám. Te halott vagy számomra ugyanúgy, ahogyan Rokura. Igazán összeillenétek ti is.*Mondom gúnyosan.* - Most engedj el, ne használd ki a nyomorom.*Morgok.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 19:37 | Üzenet # 167
Yaoista
*Na ebben a reakcióban már felismertelek, aminek kicsit örültem is meg nem is.* - Sajnálom, nem úgy gondoltam... nem akarlak bántani. *Mondom komolyan, hiszen bántottalak már annyit. A kezem elcsapása is jogos, még sem akarlak elengedni.* - Akihito... *Nem értettem, hogy jön ide Rokuro, de nem is érdekelt.* - Akkor is lefognálak, ha nem székben lennél. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. *Tényleg így gondoltam, hiszen egyébként se okozott gondot lefogni téged.* - Hogy vagy...? Aggódtam érted... *Kérdezem lágy hangon.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 19:43 | Üzenet # 168
Yaoista
- Nem akarsz? Komolyan te milyen vicces vagy.*Nevetek fel gúnyosan.* - Folyton csak bántasz.*Morgok, majd csak elhúzom a szám a lehúzásra, majd amikor kérdezed, hogy vagyok felnevetek ismét.* - Aggódsz?? Nehéz elhinnem. Szerinted hogy lennék te fasz?? Elfelejtetted, hogy mit tettél? Akkor emlékeztetlek, elhagytál ismét.*Vágom hozzád.* - Elég válasz volt? Most hagyj békén, nem akarok a közeledbe lenni.*Suttogom.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 20:02 | Üzenet # 169
Yaoista
- Tudom, hogy sokat bántottalak... annyira sajnálom Akihito, ezt elhiszed nekem? *Kérdezem komolyan.* - Pedig így van. *Ahogy folytatod, hát hova szépítsem, így volt.* - Akihito... én szeretlek téged... *Mondom halkan.* - Tudom mit tettem, de fontos vagy nekem nagyon, még ha képtelen is vagy elhinni nekem. *Simítok végig az arcodon finoman.* - Érted? Igen is aggódok érted és nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rád...

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 20:24 | Üzenet # 170
Yaoista
- Nem hiszem el, mert ha sajnálnád, akkor nem tetted volna meg.*Suttogom.* - Nem akarom ezt hallani.... hagyj már végre békén...*Kezdek el remegni.* - Miért teszed ezt velem?? Hmm?*Pillantok rád, de már fájdalmasan.* - Minek kínzol továbbra is?? Most is csak magadra gondolsz ahogyan mindig. Nem akarok veled beszélni, nem akarlak látni többé és semmit se akarok tőled, mikor fogod el?*Kérdezlek könnyes szemekkel.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 20:50 | Üzenet # 171
Yaoista
- Tudod, hogy ez nem egészen így van... *Mondom halkan. Ahogy kitör belőled minden, meglepődtem. Persze tudtam, hogy nagyon, nagyon frissek a sebek.* - Csak látni szerettelek volna, hogy jól vagy... *Mondom halkan, mert hát valahol még rád is szükségem volt.* - Akihito... én akkor is a menedszered vagyok... ha meggyógyultál, beszélnünk kell...

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 20:56 | Üzenet # 172
Yaoista
- Pedig így van.*Morgok.* - Nem vagyok jól.*Vágom hozzád, már könnyezni kezdek és már éppen mondanám, hogy nem vagy a menedzserem de akkor megjelenik hirtelen Lee.:D* - Nem is tudtam, hogy ide mindenféle görényt beengedek.*Közli, mire még könnyezésem is abbamarad. Éppen hátra fordulnék de elém sétál.* - Szia Akihito... Lee vagyok örülök, hogy végre megismerhetlek.*Mosolyog és élőben még jobban nézz ki.* - Elkaptam a beszélgetést.*Fordul feléd.* - Átmenetileg én vagyok Akihito főnöke és menedzsere is. Rád nincs szüksége Saturo.*Közli veled, mire meg se tudok szólalni.* - Most takaródj el ne akard, hogy kidobjalak te görény.*Közli veled.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 21:14 | Üzenet # 173
Yaoista
*Ahogy hozzám vágod, nem tudtam, hogy mit mondhatnék neked.* - Akihito... *Kezdenék bele, de meghallom Lee hangját. Kicsit meglepődtem, ugyan találkoztam már vele párszor, de itt nem számítottam rá. Nem reagáltam a görényre, mert nem ért annyit. Viszont a menedzser dologra, eléggé kiakadtam.* - Hogy mi van? Nekem erről Mookyul nem mondott semmit. *Közlöm Leevel, mert hát nem értettem mi van.* - Majd én eldöntöm, hogy mikor távozok. Engem is kezelnek itt. *Közöltem vele, még ha most nem is durván meg hát igazából már jobban voltam.* - Majd ha Mookyul azt mondja, akkor lesz más a menedzsere rajtam kívül. *Nem értettem, de nem akartam minden kapcsolatot elveszíteni veled.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 21:27 | Üzenet # 174
Yaoista
- A kölyök most nincsen olyan állapotba, hogy beszéljen veled. Magadtól ezt miért is tudnád, hiszen te csak, ahhoz értesz, hogy másokat elhagyj.*Közlöm veled és rágyújtok, az nem érdekel, ha nem szabad.:D* - Úgy tudom már elhagytad a kórházat, de ha mégis kezelésed van azzal törődj és hagyd békén a fiút.*Mondom komolyan.* - Mint mondtam én vagyok a főnök és nem akarok egy olyan embert a közelébe látni mint te. Nyugalomra van szüksége és te melletted ez nincs meg.*Fejtem ki, Akihito csak döbbenten nézz.XD*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 22:00 | Üzenet # 175
Yaoista
- Mi történt Mookyullal? *Ez volt az első kérdésem, hiszen mikor utoljára beszéltünk, oké, szarul volt, de annyit tudtam csak, hogy összejött Rokuroval és nagyjából megvan azért. Rohadtul felhúzotál.* - Azt még meglátjuk... *Mondjuk azt észrevehette Akihito, hogy tényleg fontos, hiszen szembe mentem veled, ami azért nem kis dolog volt.* - Nekem egy főnököm van és az Mookyul. Nekem te, senki vagy. *Közlöm vele. Nem akartam elfogadni a helyzetet, de engem nem ijesztettél meg.* - Egyébként meg... a kórházba akkor jövök, amikor akarok. Ehhez végképp semmi közöd.

Keresés: