Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 22:12 | Üzenet # 176 |
 Yaoista
| - Kérdezd meg te, ha akarja elmondja.*Közlöm.* - Nos akkor is simán kitiltatlak a cégtől, ha úgy gondolom.*Mondom komolyan.* - Hidd el számomra is egy senki vagy.*Lépek közelebb.* - Akkor gyere, de őt hagyd békén, mert innét is kitudlak dobatni, hiszen te tényleg csak egy senki vagy főleg hozzám képest.*Fújom a képedbe füstöt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 22:18 | Üzenet # 177 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| *Eléggé elkezdted baszni a csőröm mondhatni. Sosem bírtam, ha ilyen stílusban beszélnek velem, persze za sose zavart, ha én teszem. A füstöt álltam simán, kő arccal.* - Nem érdekelsz. *Közlöm veled lazán.* - Ha beszélni szeretnék vele, és hajlandó szóba állni velem, addig neked kurvára nincs beleszólásod a dolgokba. Ez az én és Akihito ügye. Nem tartozik rád. *Mondom lazán én is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 22:32 | Üzenet # 178 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom, tetszik, hogy nem vagy beszari, de attól még egy barom vagy. * - Mond csak Akihito, szeretnél vele beszélgetni? Egy levegőt szívni vele?*Fordulok felé.*
*Ritka pillantok egyike, hogy nem tudok megszólalni. Nem semmi kiállása van Leenek az egyszer biztos. Jól esik, hogy megvéd, de egyben fura is, hiszen nem ismer. Én is kíváncsi lennék, hogy mi lehet főnökkel azóta, na meg, hogy Leenek mi köze a főnökhöz, bár alapból így is a főnökről én tudtam a legkevesebbet, de hát nem is rám tartozik, de rá nem haragszom, hiszen Rokuro az, aki cserben hagyott. Csak hallgatlak titeket és nagyon nem érdekelt, amit mondtál, nem hatottál meg csak rosszat teszel ezzel.* - Nem akarok, ezt magyarázom neki és nekem teljesen jó, ha te leszel a menedzserem. Megtisztelő lenne, elvégre te vagy a legjobb szakmába.*Vágom hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 22:48 | Üzenet # 179 |
 Yaoista
| *Hát kezdett kicsit amolyan kabbeafaszom érzésem lenni irányodba. Viszont arra nem voltam készülve, hogy előveszed Akihitot, na meg arra se, amit mond. Persze jogos volt, de a munkám akkor is leszólta most kissé ezzel, de nem mondtam semmit rá. Tényleg nem akartam bántani. Csak lágyan rámosolyogtam kicsit.* - Értem... *Néztelek, de nem tudtam mit mondani. Hirtelen viszont Dim tűnik fel, hiszen ment volna hozzád és ht az ablakból látta, hogy kis csapat gyülekezetet tartunk, de nélküle. Mikor meglát, nem kicsit megy fel benne a pumpa és lerohan.* - Mi a faszt kerel itt? *Esik nekem egy maflással, mire én reflex visszaütöttem és kapott egy mokkást. Elkezdtünk ott szépen verekedni xD.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 23:03 | Üzenet # 180 |
 Yaoista
| *Nem munkád szólom le, egyszerűen nem akartam többé a közeledbe lenni, mert fájt és túl akartam rajtad lépni végleg. Amikor megjelenik Dim már tudtam, hogy baj lesz.* - Dim hagyd abba..... nem ér ennyit.*Mondom és szerencsére Lee közbe lép.*
- El van döntve.*Mondom lazán, szimpatikus a kölyök nagyon is. Amikor viszont megjelenik Dim és verekedni kezdenek elrántom őt.* - Elég legyen, mert a végén te kerülsz bajba.*Fogom le.* - Menj el Saturo, mert senki nem kíváncsi rád.*Közlöm vele, de Dimet fogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 23:29 | Üzenet # 181 |
 Yaoista
| *Elég szépen bunyóztunk, mikor Lee lefogta Dimet.* - Hülye faszfej... *Szólok be Dimnek, iszon dühös voltam.* - Eszednél vagy!? *Akadok ki rá. Bár igazából Lee-re is dühös voltam.* - Mi pedig még nem végeztünk... Akihito az én modellem... *Közöltem makacsul. Gondoltam téged előbb-utóbb meggyőzlek, de Lee nagyon útba volt. A számat törölgetve kiindultam, de még nem messziről visszanéztem rád, de vágyakozva, mint régen, mikor külön voltunk. Jobban hiányoztál, mint gondoltam.*
*Nem is gondolkoztam, csak mikor megláttam azt a férget, úgy éreztem, ki kell csinálnom, mert egy senkiházi. Nem kicsit lepődök meg, ahogy lefogsz.* - Fogd be! Eressz! *Kiabálok és hát laposra akartam verni. Mikor végre lelép Saturo kitépem magam a kezeid közül.* - Mit keresett ez itt...????? *Akadok ki, mert nem tudtam elképzelni. aztán megláttam a könny nyomokat Akihito arcán.* - Sajnálom tündérkém... *Féltérdre térdelek előtted és megfogtam a kezed.* - Egyedül hagytalak... nem lett volna szabad... *Törlöm meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 23:45 | Üzenet # 182 |
 Yaoista
| - Legközelebb nem leszek ilyen kedves veled.*Mondom Saturonak, majd elengedem Dimet.* - Jössz eggyel nekem.*Mondom Dimnek de csak hogy csipkelődjek. Teljesen megértem a kiakadását.* - Milyen édesek vagytok.*Mosolygok, de közben figyelem Saturot, hogy elmegy e.* - Mi lenne, ha innák valamit, miután az arcod leápoltuk? Vagy kettesbe akartok lenni?*Kérdezem, most megértettem volna, bár reméltem, hogy tudunk beszélni.*
- Nem vagyok a modelled és semmi másod se és ne beszélj így Dimről.*Morgok és örülök, hogy elmész.* - Semmi baj, te semmiről nem tehetsz.*Simizem meg az arcod óvatosan.* - Köszönöm, hogy kiállsz értem, de jó, hogy itt volt Lee, mert bajba kerülhetnél.*Mondom.* - Köszönöm Lee és azt is, hogy megvédtél engem.*Mosolygok rá és arra, hogy édesek vagyunk kicsit elpirulok, de nem mondok semmit.* - Igyunk, igyunk. Tegnap se tudtunk beszélni.*Mondom.* - Előbb tényleg az arcodat lássuk el.*Suttogom és csak azért nem csókollak meg mert itt van Lee.XD*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 18:47 | Üzenet # 183 |
 Yaoista
| *Csak morranok egyet arra, hogy jövök Lee-nek.* - Nem voltam veled... *A bajra nem mondtam semmit, mert hát igazatok volt, csak nagyon ideges voltam.* - Rendben... *Adom meg magam, majd felállok és adok egy puszit az arcodra.* - Köszönöm... *Mondom Lee-nek végül és elmosolyodtam, hiszen igaz volt, csak le kellett kicsit nyugodnom.* - Menjünk... *Lépek mögéd és elkezdelek tolni, hogy menjünk fel a szobádba. Gondoltam ott leápolhattok, meg ihatunk is valamit, ha szeretnénk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 20:10 | Üzenet # 184 |
 Yaoista
| - Nem lehetsz mindig mellettem.*Suttogom. Lee csak biccent a köszönőmre, majd elindulunk fel.* - Akkor én hozok innivalót.*Mondja Lee, majd elmondjuk mit kérünk és kimegy én meg rögtön megcsókollak.* - Olyan bolond vagy.... nem akarom, hogy miattam bajba kerülj.*Bújok hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 20:34 | Üzenet # 185 |
 Yaoista
| *Csak bólintottam az innivalóra, majd elmosolyodom, ahogy rögtön megcsókolsz.* - Nem vagyok bolond... megérdemelte... *Morgom, majd magamhoz ölellek.* - Jól vagy tündérkém? *Kérdezem kicsit aggódva. Féltem, hogy megint rémálmaid lesznek, amik mostanra kicsit csitultak, na meg nem akartalak sírni látni.* - Nem fogok bajba kerülni... ha folytattam volna, akkor talán... *Sóhajtok egyet. Felállok és mivel minden szobávan elsősegély doboz, előveszem itt és odaadom.* - Lekezel nővérke? *Kuncogtam el magam és megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 20:44 | Üzenet # 186 |
 Yaoista
| - Tudom, de nem ér ennyit.*Suttogom.* - Megvagyok.*Suttogom nagyon halkan, persze ez nem így van.* - Ne is beszéljünk róla.*Mosolygok.* - Persze.*Nevetek fel és csókod viszonozom.* - Este is lehetek a nővérkéd, aki leápol.*Vigyorgok, majd elkezdek ápolni óvatosan és közben elmondom miket mondott Satura, amitől ismét könnyezni kezdek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 20:54 | Üzenet # 187 |
 Yaoista
| *Láttam én, hogy nem vagy jól.* - Hmm... lehet élek az ajánlattal. *Kuncogok, majd csöndben hallgattalak. Ahogy meglátom a könnyeid, finoman közrefogtam az arcod.* - Tündérkém... én itt vagyok neked. Ne foglalkozz vele... *Mondom komolyan, bár tudom, hogy nem így működik. odahajoltam és homlokon csókoltalak.* - Sosem foglak úgy elhagyni, mint ő... mindig itt leszek neked, oké? *Cirógatom a pofid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 21:41 | Üzenet # 188 |
 Yaoista
| - Helyes.*Mosolygok.* - Tudom, tudom és nem is akarok és akkor hirtelen felbukkant.*Remegek meg, de ahogy folytatod elmosolyodom és megcsókollak.*- Igen tudom jól.*Suttogom.* - Igyekszem hidd el kérlek, de sajnos nem megy egyik percről a másikra.*Sóhajtok fel.* - Fáj az arcod?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 21:58 | Üzenet # 189 |
 Yaoista
| - Nem ezért mondtam... sejtettem, hogy nem te kerested. *Puszillak meg. Csókod viszonozom, majd elmosolyodom.* - Tudom, hogy nem egyszerű elfelejteni, főleg ha igazán szeretted... *Mondom komolyan, kissé sejtelmesen.* - Hmm... kicsit... de ő többet kapott. *Vigyorodom el elgedetten.* - Pár puszi segít rajta... *Mosolyodom el.* - Nővérke... kérek egy kis fájdalomcsillapítást... *Kuncogok és megcsókollak, közben várom a puszijaim. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 22:08 | Üzenet # 190 |
 Yaoista
| *Bólintok.* - Ügyes vagy.*Kuncogok, most olyan vagy akár egy nagy gyerek főleg, ahogyan folytatod.* - Vettem.*Vigyorgok.* - Megkapja a kedves páciens.*Kuncogok, majd a csókod viszonozom.* - Oké akkor még az utolsó simítás.*Fejezem be az ellátásod.* - Akkor a puszik.*Kuncogok és finoman elkezdelek puszilgatni.* - Úgy látom a páciensemnek a szája sérült meg legjobban.*Kuncogok és forrón megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 23:09 | Üzenet # 191 |
 Yaoista
| *Hagytam, hogy befejezd, majd mikor kapom a puszijaim, elmosolyodtam.* - Igen, igen... *Mosolyodtam el és szenvedélyes viszonozom a csókod. Leülök melléd az ágyra és az ölembe húzlak.* - Még fáj ám... *Kuncogtam el magam és lágyan megcsókollak. Egyre jobban élveztem a veled való együttlétet.* - Kicsit sem.... gyengültek az érzéseid iránta...? *Kérdezem meg váratlanul, de annál komolyabban.* - Tudom, hogy még nagyon friss és még csak egy kis idő telt el...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 23:25 | Üzenet # 192 |
 Yaoista
| *Nem tiltakozok, hogy az öledbe húzol, rögtön hozzád bújok.* - Értettem.*Kuncogok és a csókod viszonozom, viszont amikor meghallom kérdésed az váratlanul ér.* - Te aztán tudsz kérdezni.*Sóhajtok fel.* - Fájt őt látni és nagyon felhúzott, de leginkább azzal, amiket mondott. Szeretem őt, nekem ő volt mindenbe az első és nem csak a testiségre célzok.Viszont, amikor megjelentél én nagyon megörültem neked és eszembe se jutott könyörögni Saturonak, hogy jöjjön vissza és az se esett jól amikor hozzám ért.*Mondom el őszintén.* - Ezt tudom felelni.
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2013.08.31, 23:43 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.31, 23:41 | Üzenet # 193 |
 Yaoista
| *Csöndesen hallgattam a válaszod, végül halványan elmosolyodtam, hogy nekem örültél, neki meg nem. Finoman az arcodra simítottam és lágyan megcsókoltalak.* - Azt szereted, ha én érék hozzád, igaz...? *Adok egy puszit az ajkaidra, majd rendesen megcsókollak újra igen csak hevesen.* - Remélem egyszer rám fogsz úgy nézni, mint rá... *Mosolyodom el és tovább csókolgattalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 14:25 | Üzenet # 194 |
 Yaoista
| - Igen azt nagyon.*Pirulok el és csókod hevesen viszonozom.* - Így lesz.*Suttogom, én is ezt akarom, azt hogy csak rád tudjak gondolni és téged szeresselek.* - Édesem.... le kéne állni bármikor visszajöhet.*Lehelem az ajkaid közé, de nem hagyom abba a csókot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 14:36 | Üzenet # 195 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam rajtad, eszméletlen édes voltál még mindig.* - Ugyan... szerintem látott már csókolózó férfiakat. *Kuncogom el magam.* - Sőt... ami azt illeti, eléggé kihívóan viselkedett velem is. *Mosolyodtam el és tovább csókoltalak lágyan.* - Bár ez nem lenne hátrány, ha nem izgulnál fel... *Harapok nyakadba.* - Olyan szép vagy... *Cirógatom a pofid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 15:22 | Üzenet # 196 |
 Yaoista
| - Jó biztos, de nem csak erről van szó. *Motyogom.* - Tudom mondtad, tényleg féltékeny leszek. *Suttogom az ajkaid közé, majd ahogyan mondod felizgulást elvörösödöm.* - Ahhh akkor ne harapj. *Nyögöm.* - Pont erre céloztam én is, hogy bajok lesznek, mert hamar reagálok rád. *Motyogom.* - Köszönöm. *Mosolyodom el.* - Folytassuk este oké?? Akkor játszhatnánk. *Motyogom.xd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 15:39 | Üzenet # 197 |
 Yaoista
| *Majd felzabáltalak, annyira aranyos voltál.* - Nem kell tündérkém... *Pusziltalak meg.* - De olyan finom vagy... *Csókollak meg lágyan.* - Nekem csak jó, hogy ilyen hamar reagálsz rám... szeretlek kényeztetni... *Kuncogok és tovább puszilgatlak.* - Rendben... miféle játékra gondoltál? Esetleg kártyázzunk? *Kérdezem viccelődve.* - Egy kis vetkőzős póker... *Kuncogtam és finoman megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 15:56 | Üzenet # 198 |
 Yaoista
| - Oké oké.*Mosolygok.* - Köszi és te is, de most abba kéne hagyni.*Motyogom.* - Én ennek csak örülök.*Kuncogok.* - Tudod te mire gondolok.*Nyújtok nyelvet majd felnevetek.* - Akkor egyszerűbb ha rögtön pucérra vetkőzök, mert nem tudok pókerezni.*Kuncogok az ajkaid közé és egyre jobban csókollak a kezemmel már felsőd alá nyúlva simogatom hátad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 16:14 | Üzenet # 199 |
 Yaoista
| - Hmm.. szerintem még nem, de ha szeretnéd, befejezem. *Azért adok még egy csókot, egy jó hosszút.* - Hmm... nekem ez jó üzlet, mert én tudok és egész jó vagyok benne. *Nevettem el magam.* - Szóval tőlem vetkőzhetsz már az elején... *Mosolyodom el és végignyalok nyakadon. Mikor kezed a pólóm alatt jár, elnevettem magam.* - És még én fogjam vissza magam tündérkém... *Simítok be én is a pólód alá, de előről és végigsimítok mellbimbódon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 16:45 | Üzenet # 200 |
 Yaoista
| - Nem szeretném tudod jól.*Lehelem az ajkaid közé és a csókodtól, majd szétolvadok.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Nevetek fel.* - Nem értem, hogy miről beszélsz.*Vigyorgok, ami nyögésbe megy át.* - Kikészítesz.*Suttogom és a nyakad kezdem el harapdálni és végigkarmolok hátadon.*
|
|
| |