Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 17:03 | Üzenet # 201 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| *Elkuncogtam magam.* - Persze, nem érted... *Csókolgatlak tovább.* - Ki beszél... *Sóhajtok fel, ahogy nyakamba harapsz és végigkarmolsz a hátamon.* - Ha nem akarod, hogy most rögtön neked essek, akkor abbahagyod... *Mondom egy férfias nyögés kíséretében, majd megfogom állad és olyan csókot kaptál, amit még nem adtam. Őszinte szenvedély és vágy volt benne.* - Istenem... annyira szeretnék már veled szeretkezni... *Suttogom a füledbe és végignyalok a nyakadon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 17:11 | Üzenet # 202 |
 Yaoista
| - Nem.*Vigyorgok.* - Én.*Nevetek fel és nagyon tetszik a nyögésed.* - Azt akarom, hogy rögtön nekem essél.*Vallom be édesen, majd a csókod alig tudom viszonozni és fülig elpirulok és más hatása is lesz a csókodnak.:D* - Olyan meleg lett itt hirtelen.*Nevetek zavartan és kimászok az öledből ennyi még megy.* - Neked nincs meleged?*Legyezgetem magam.:D*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 17:46 | Üzenet # 203 |
 Yaoista
| - És mi is volt az, hogy álljak, mert itt van Lee? *Nevettem el magam és megcsókoltalak.* - Meleg? *Kérdezek vissza vigyorogva, főleg, ahogy legyezgeted magad. Ahogy kimászol az ölemből, elnevettem magam. Felálltam, eléd kerülve hirtelen ledöntöttelek és föléd másztam.* - Mi a baj tündérkém? *Kérdezem mosolyogva és elkezdem a nyakad puszilgatni finoman. fölsőd alá simítva finoman pocakod kezdem simogatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 17:55 | Üzenet # 204 |
 Yaoista
| - Mondhatnánk neki, hogy kicsit foglalja le magát.*Kuncogok édesen az ajkaid közé.* - Igen igen sőt forróság.*Legyezgetem tovább magam.* - Mire készülsz?*Kérdezlek, amikor már ledöntesz.* - Az, hogy forróság van.*Motyogom.* - Ahhh Dim.... már ígyis gondok vannak ott lent.*Nyögöm kéjesen, de a fejem azért oldalra döntöm.:D* - Minden pácienseddel ezt teszed?*Túrok hajadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 18:08 | Üzenet # 205 |
 Yaoista
| - Reméljük kicsit még késik... *Kuncogtam el magam.* - Ugyan, nekem nincs melegem. *Vigyorogtam, hát azért élveztem, hogy ezt váltom ki belőled.* - Persze... mit képzeltél? Mindenkivel ezt művelem... *Mondom ironikusan.* - Szóval gondok vannak lent... *A farkad kezdem simogatni nacin keresztül.* - Mintha valami már dudorodna... *Nevettem el magam, majd benyúltam a nadrágodba és közvetlenül elkezdelek simogatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 18:42 | Üzenet # 206 |
 Yaoista
| - Sokat.*Mosolygok.* - Nem értem miért nincs.*Motyogom.* - Na szép kis doki maga.*Háborodok fel,de csak megjátszom.* . Ahh igen.. de ezt nem kéne.*Nyögöm.* - Dim....te tényleg egy démon vagy...*Nyögök fel és kezedre fogok.* - Nem akarom... hogy meglásson.*Nyögöm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 20:06 | Üzenet # 207 |
 Yaoista
| - Hát sajnálom... *Nevettem el magam a dokis megjegyzéseden és végigcsókolom újra a nyakad.* - Nem vagyok démon... *Kuncogtam.* - Nem fog meglátni... de szerinted azt nem veszi észre, ha kemény vagy? *Kuncogok és tovább simogatlak annak ellenére, hogy lefogtál. Egyre hevesebben kényeztettelek, sőt lejjebb is csúsztam kicsit és elkezdtelek szopni.* - Így nem lesz koszos minden. *Nevettem el magam és egyre intenzívebben szoplak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 20:32 | Üzenet # 208 |
 Yaoista
| - Nem kell.*Vigyorgok.* - Az vagy.*Mondom ismét.* - De ezért kellett volna ahhh előbb abbahagyni.*Nyögöm zavartan, majd amikor szopni kezdesz jobban felnyögök.* - Ahhh basszus.... legalább zárd be az ajtót.*Nyögök fel jobban. Nem akartam, hogy pont Lee lásson meg minket, na meg más se, de ő főleg ne.XD*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 21:30 | Üzenet # 209 |
 Yaoista
| - De nem bírtam neked ellenállni. *Szopás közben, mikor az ajtót említed, hát nem volt kedvem éppenséggel abbahagyni, főleg hogy mennyire élvezed a dolgokat. Mélyen benyeltem a farkad, teljesen tövig és erősen szívogattam a farkad. Közben kezeimmel golyóidat kényeztettem. Hasad is simogattam és próbáltam minél élvezetesebbé tenni számodra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 21:33 | Üzenet # 210 |
 Yaoista
| *Gondoltam még megpróbálok beszélni veled, hátha sikerül normalizálni a dolgokat. Békében szerettem volna elválni tőled és hát nem akartalak elveszíteni teljesen, mert fontos voltál. Gondoltam a szobádba megyek, Dim már úgy se lesz ott. Hát tévedtem. Mikor benyitom és amit látok, hát én se tudom miért, de nagyon kiakadok. Nem is gondolkozok, csak elborult az agyam és elhúzva behúztam Dimnek, aminek megint verekedés lett a vége.* - Te seggfej... hogy mertél hozzáérni...??? *Kiabálok vele.* - Semmi közöd hozzá! *És gyilkoljuk egymást.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 21:50 | Üzenet # 211 |
 Yaoista
| - Akkor a te hibád.*Vigyorgok, már úgyis régen mondtam.:D Nem is mondok semmit csak élvezkedek és a fejedet simogatom, egészen addig amíg be nem jön Saturo.* - Mit keresel itt?*Rántom magamra takarót.* - Fejezzétek be!! Hagyd őt békén Saturo!!*Üvöltök, nem hiszem el, hogy ez történik.*
*Kicsit még elbeszélgettem az orvossal, akit Akihoto műtét. Megveszem az italokat, majd megyek vissza, de már szoba felé közeledve meghallom a balhét.* - Francba.*Oda rohanok, majd beérve becsapom az ajtót, majd lerakom az italokat és elrántom Dimet.* - ELÉG!!! Ez egy kórház baszki!!*Morgok* - Mi a francot csináltok?? Te mit keresel itt? Nem értesz a szép szóból??*Morgok Saturora.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 22:40 | Üzenet # 212 |
 Yaoista
| *Kivételesen most nem én voltam a ludas, szóval elég váratlanul ért, ahogy behúz nekem Saturo.* - Fogd be te szerencsétlen! *Verekedünk egyre jobban egészen addig, míg Lee be nem toppan. Eléggé megdöbbenek, de most tényleg hálás voltam, hogy leállította az egészet, mert őszintén szólva, ez a baromarcú nem ért nekem annyit, hogy elveszítsem a munkám miatta.* - Kurva életbe... *Jön ki belőle, pedig én nem szoktam gy beszélni.* - Állítsd már le magad te fasz... *Közlöm döhösen.* . Köszönöm... *Mondom Lee-nek.* - A végén én fogok jönni azzal az ebéddel...
*Nem igazán érdekelt a helyzet és a helyszín. Egészen addig püföltem, amíg meg ne jelent Lee és közénk nem állt.* - Leszarom... Semmit közöd hozzá. *Nagyon ingerült voltam. Fel se fogtam, hogy igazán nem lehet tényleg kifogásom, ha te mással randizol, mégis annyira féltékeny voltam és mérges, mint már régen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 22:48 | Üzenet # 213 |
 Yaoista
| *Nagyon megörülök Leenek, hogy pont jókor tér vissza. Tényleg szép kis találkozás.* - Köszönöm én is.*Mosolygok.* - Figyeljetek szeretnék beszélni Saturoval kettesben egy kicsit, oké? Maradhatok az ajtó előtt is akár és nem fog sokáig tartani.*Kérlek meg titeket, főleg téged.* - Dim kérlek... nem lesz baj.*Mosolygok rád.*
- Meg lehet.*Mosolyodom el picit.* - Nagyon is közöm van hozzá.*Morgok.* - Ugyan nem kell.*Kacsintok Akihitora.* - Oké, de tényleg itt maradunk, mert egyesek nem bírnak magukkal.*Pillantok Satura.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 22:53 | Üzenet # 214 |
 Yaoista
| *Nagyon ideges vagyok, hogy így berontott, viszont még inkább meglepődök szavaidra. Nem számítottam rá, hogy beszélni akarsz vele.* - De... *Mondanám, hogy nem jö ötlet, de hát ezt akartad. Odalépek és homlokoncsókollak, nem érdekelve Saturo mit lép.* - Rendben... kint leszünk... *Indulok ki Leevel.*
*Mikor mondod, hogy beszélni szeretnél velem, nagyon megörülök.* - Soha nem emelnék rá kezed... *Egyszer megtettem, ami miatt még mindig mardos a bűntudat, hogy megtettem. Hogy akkor egyáltalán hozzád értem. Mikor kimennek, sóhajtok egyet és odahúzva egy széket leülök. Nem tudtam mit akarsz, de bennem volt, amit mondtam.* - Mondtam, hogy nem csak a barátot látja benned... *Morgom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 22:59 | Üzenet # 215 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolygok. A puszin csak jobban és én is adok egy puszit Dimnek, majd amikor kimennek és te odaülsz rád pillantok.* - Akkor mi van?? Semmi közöd hozzá, hogy kivel mit teszek.*Közlöm veled komolyan.* - Minek jöttél vissza? Nem fogod fel, hogy nem akarlak többé látni? Lee lesz a menedzserem most és rajta kívül itt van nekem Dim. Te itt felesleges személy vagy, szóval húzd vissza a szerelmedhez.*Vágom hozzád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:04 | Üzenet # 216 |
 Yaoista
| - Nem is arra gondoltam.*Jegyzem meg Saturonak, csak arra, hogy lelkileg csinálja ki.XD* - Mi történt már megint?*Kérdezlek és az arcodra simítok.* - Még így is nagyon helyes vagy.*Mosolyodom el.* - Leápoljam az arcod?*Törlök le egy kis vért, amit lenyalok.XD* - Finom, másod még finomabb lehet.*Vigyorgok *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:05 | Üzenet # 217 |
 Yaoista
| *Csak morogtam, hogy nincs hozzá közöm, mert én se értettem, miét vagyok féltékeny.* - Sajnálom... *Mondom halkan, mert azt beláttam, hogy most túlzásba estem, csak egyszerűen elszállt az agyam.* - Mert látni akartalak... Be kellett jönnöm pár papírért és... és nem tudtam magam visszafogni. Látni szerettelek volna... beszélni veled. *nézek rád komolyan.* - Akihito... *Nem tudtam, hogy mit mondjak neked.* - Fontos vagy nekem... nem szeretnék így elválni, hogy ennyire gyűlölsz... *Kinyújtom a kezem és finoman megfogom a tiéd.* - Kérlek... Szükségem van rád is...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:10 | Üzenet # 218 |
 Yaoista
| - Hát... *Sóhajtok egyet.* - Éppen leszoptam Akihitot, mert nagyon felizgult a csókjaimtól, mire ránk nyitott Saturo. *Mondom minden teketória nélkül. Nem voltam az a szégyenlős típus.* - Erre behúzott és én meg nem hagytam magam, amiből verekedés lett... *Mesélem el,majd elmosolyodom.* - Köszi és megköszönöm... *Azért azon elvörösödtem, amit mondasz, mert nem voltam rá felkészülve.* - Gondolom... majd egyszer kiderítheted. *Vigyorodtam el, azért nem adtam magam olyan könnyen. Kinyitottam a folyosón egy szekrényt és kipakoltam belőle a cuccokat.* - Na... ápolj le...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:11 | Üzenet # 219 |
 Yaoista
| - Dehogy sajnálod.*Morgok.* - De én nem akarlak látni, de te ezt leszarod, mert most is csak magadra gondolsz.*Morgok és ahogyan folytatod az egyre rosszabb. Elrántom a kezemet és az ágyon is arrébb húzódom.* - Tudod, ha nem hagytál volna el, akkor nem lennének ilyen gondjaink, de te elhagytál. Most komolyan elvárod, hogy legyünk jóba??? Neked ez fordított esetbe menne? Kibaszott önző ember vagy és ezt egyre inkább észreveszem. Nekem is szükségem lett volna rád, de magamra hagytál, pont akkor, amikor leginkább szükségem lett volna rád.*Mondom fájdalmasan és ismét sírás kerülget.* - Azt nem értem, hogy miért is szeretem beléd.*Suttogom.* - Mit kell tennem, hogy békén hagyj?? Nekem ezzel csak fájdalmat okozol.*Suttogom.* - Amúgy nem utállak, bár utálnálak...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:19 | Üzenet # 220 |
 Yaoista
| - Komoly? Baszki, miért nem arra nyitottam be.*Sóhajtok fel.* - Minden jóról lemaradok.*Csóválom a fejem.XD* - Kis érzékeny.*Kuncogok.* - Megértelek, de tényleg szerencséd van, hogy időben jöttem, de ezt te is tudod.*Mosolygok.* - Most te vagy az édes.*Nevetek fel.* - Talán igen, ha nem jön össze a cicussal, de szurkolok nektek.*Mondom őszintén.* - Ülj le.*Én is így teszek és elkezdem az arcod leápolni.* - Több bunyó ne legyen.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:23 | Üzenet # 221 |
 Yaoista
| - De igen... elborult az agyam... *Mondom komolyan és azért az látszott, hogy tényleg sajnáltam. Bár azt nem, hogy laposra vertem ma már kétszer Dimet. Hagyom, hogy elrántsd a kezed és nem megyek hozzád közelebb.* - Kicsim... tudod, hogy ez ennél bonyolultabb... *Mikor nekem szegezed a kérdést, csak sóhajtok.* - Nem elvárom... csak szeretném... ezért jöttem... *Mikor önzőnek hívsz, hát hova szépítsem.* - Igen, önző vagyok.. mocskosul önző, mert ragaszkodom hozzád... *Közlöm veled. Tudtam mit tettem és ezt nem is tagadtam.* - Tudom... de nem akartam megint hazudni neked... *Mondom komolyan és azért az látszott, hogy ez bántott.* - Akihito... én csak... néha szeretnélek látni... beszélgetni veled... ez olyan rossz dolog? *Kérdezem komolyan.* - Ha nem utálsz, akkor engedd meg nekem...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:27 | Üzenet # 222 |
 Yaoista
| - Hát sajnálom... rosszul időzítettél. *Nevetem el magam.* - Pedig nagyon aggódott, hogy meglátod. *Nevettem tovább. * - Az... nagyon érzékeny. Legalábbis rám biztos. *Vigyorodom el.* - Igen tudom... ma már másodszor mentetted meg a seggem... *Sóhajtok fel.* - Ezért mondtam, hogy én jövök egy ebédmeghívással. *Mosolyodom el.* - Össze fog, keményen dolgozok rajta... *Kacsintottam egyet, jelezve, hogy hogyan értettem. Leültem és hagytam magam ellátni.* - Ezért felesleges volt az előbb ellátni... *Sóhajtok egyet.* - Nem rajtam múlik... na jó, rajtam is de inkább kopjon le az a seggfej....
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:38 | Üzenet # 223 |
 Yaoista
| - Nem kicsit.*Morgok. Hiába van az arcodra írva, hogy bánod, nem tudok neked hinni.* - Ne merj még egyszer így hívni, mert semmi jogod nincsen hozzá.*Mondom, majd csak felnevetek.* - Mi ezen a bonyolult? Elhagytál és ezt nem tudod szépíteni.*Mondom, majd ahogy tovább mondod végig folyik egy könnycsepp az arcomon.* - Most köszönjem meg, hogy nem hazudtál?? Mondjuk miben nem? Abban, hogy őt választod?? Mert ez baromság és ezt leszámítva mindenbe hazudtál.*Célzok itt a jövőnkre, hogy nem hagysz el és így tovább.* - Igen rossz dolog, mert én nem akarok. El akarlak felejteni, de ha látlak, akkor sokkal nehezebb lesz. Most miért akarsz bántani még?? Szerinted nekem milyen látnom téged azok után, hogy dobtál?? Neked, hogy esne?? Ha én tettem volna, hogy bírnád?? Mert teljesen más, mint amikor Rokuroval voltam, mert akkor is te hagytál el.*Emelem fel a hangom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:46 | Üzenet # 224 |
 Yaoista
| - Basszus ne fájdítsd a szívemet, de van megoldás, majd folytatjátok.*Nevetek fel.* - Elhiszem, hogy nagy hatással vagy rá.*Kuncogok.* - Pedig hidd el a seggeddel mást csinálnék.*Vigyorodom el.* - Oké meghívhatsz, de én is meg akarlak és ebből nem nyitok vitát.*Ezzel le is zárom a témát.*- Mindent bevetsz.*Vigyorgok.* - Szerintem nem bántad te azt az ellátást.*Mosolygok.* - El fog menni, majd gondoskodunk róla. Tényleg nagyon utálom az ilyen embereket.*Húzom el számat és közben ápollak, de téged is nagyon finoman és fújogatlak közbe, na igen apa voltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 23:48 | Üzenet # 225 |
 Yaoista
| - Értettem.... *Mondom halkan. Eszembe se jutott, hogy kikészítselek téged.* - Igazad van... de tudod mi történt... *Mondom halkan.* - Elhagytalak, de nem azért mert nem szeretlek... *Nem akartalak most megríkatni sem. Kinyújtottam a kezem, hogy letöröljem az arcod, de aztán mielőtt hozzád értem volna, inkább visszahúztam.* - Ez nem igaz... nem hazudtam... így alakult, de akkor én azokat komolyan mondtam. Komolyan gondoltam, mindent. *Tudtam, hogy már nem tudom valóra váltani, de azokat akkor sem azért mondtam, hogy bántsalak téged.* - Én nem akarlak bántani... *Ahogy folytatod, csak sóhajtok.* - Akkor én nem akartalak elhagyni, ezt elmondtam már... És le is szúrtál, hogy vessek magamra, emlékszel? *Azért ez súlyos volt, hiszen elmondtam, hogy azt hittem kibírja a kapcsolatunk.* - De Dimben akkor is igazam volt... *Morgom.* - Mikor együtt voltunk, akkor is nyomult rád? *Kérdezem meg váratlanul, majd próbálok kicsit visszavenni.*
|
|
| |