2025.07.20, Vasárnap, 01:20
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.27, 19:20 | Üzenet # 2
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Pár hétig még egyedül vagyok, majd összeszedem magam, hogy végre új életet kezdjek. Mindig is szeretni fogom Darellt és sok erőt adott, hogy ismét találkoztunk, így tovább tudtam lépni és ő is. Semmi harag nincs bennem, hiszen békében váltunk és szurkolok neki, hogy boldog legyen. Sok segítséget kaptam tőle és azt is tudom, hogy számíthatok rá, de ideje a saját lábamra állnom. Kaptam tőle rendes ruhákat így felveszek egy farmert és egy pólót de elégé idegen számomra, de mivel munkát keresek, nem akarok elsőre kimonóba beállítani. Hajamat összefogom és sapka alá rejtem, átlagosnak akartam tűnni, bár tudom jól, hogy Darell pont ellenkezőjét mondaná, de így is elégé be vagyok szarva. A szemem meg csak akkor piros, ha éhes vagyok, de szerencsére elég vérem van tartalékba, persze a friss az igazi, de ez is jobb a semminél. Megiszom a kávémat, majd elindulok be a városba, ahol egyszer már voltam Darellal. Vonaton egyre izgatottabb vagyok és remélem találok valamit. Megérkezve gyalog indulok el és minden annyira új számomra, ijesztő és izgalmas egyben. Majdnem egy óra séta után pont meglátok egy cukrászdát, ahol ki van rakva, hogy embert keresnek. Felragyognak a szemeim, hiszen nem hittem volna, hogy ekkora szerencsém lesz, mert ez már fél siker. Nagy levegőt veszek, majd bemegyek.* - Jó napot kívánok, az üzletvezetőt keresem.*Mondom igen csak izgulva.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 21:33 | Üzenet # 3
Yaoista
*Ez az üzlet minden álmom. Mindig is szerettem volna nyitni egy saját cukrászdát és végre megvan rá a lehetőségem. Éppen bent kísérletezek, mire hallom, hogy az egyik emberem hív, hogy keresnek. Megtörlöm a kezem, majd kimegyek a bolt részébe, ami hát még nem volt teljesen kész, hiszen még a nyitás odébb volt. Mondhatni az egész szét volt még verve.* - Igen? *Lépek oda, mire int az egyik munkás, hogy engem keresel.* - Jó napot, miben segíthetek? *Kérdezem kedvesen mosolyogva. Azért még így is láttam, hogy gyönyörű vagy.* - Én vagyok a tulaj, Chris Blake. *Nyújtok kezet.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.27, 21:43 | Üzenet # 4
Yaoista
*Amikor megjössz azért feltűnő mentesen végigmérlek, hiszen nagyon jóképű vagy.*  - Rin Fujita, nagyon örvendek.*Fogok kezet. A kézfogásom lágy, de mégis erős.* - Láttam kint, hogy keresnek cukrászt és az állásra jelentkeznék, ha még lehetséges.*Mondom de egyre jobban izgulok, hiszen nem ma dolgoztam, akkor minden más volt.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 21:54 | Üzenet # 5
Yaoista
*A kézfogás után érdeklődve hallgatlak.* - Még nem telt be minden állás. Kellene egy önéletrajz és az azt igazoló iratok másolata, meg valami referencia munka. *Sorolom el.* - Még nincs sok jelentkező, szóval nem kell aggódni. *Mondom kedvesen.* - Mikorra tudnád ezeket behozni? *Érdeklődök, de nem tolakodóan.* - Ma egész későig bent leszek, holnap viszont csak délig. *Közben azért rendesen szemügyre veszem a gyönyörű arcod és a szép alakod.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.27, 22:02 | Üzenet # 6
Yaoista
- Ez jó hír.*Csillanak fel a szemeim, viszont, ahogyan folytatod, na akkor kezdek kétségbeesni és az se tudom, hogy miről beszélsz, majd kezd derengeni, hogy Darell beszélt ezekről valamit. biggrin * - Khmm hát nekem nincsen semmim.*Motyogom közben kattog az agyam, hogy mit is kamuzok, de igen csak átkozom magam.* - Az előző lakásom leégett és minden odaveszett.*Mondom, de azért kissé látszik, hogy kamuzok.* - Enged meg, hogy csináljak valamit, minek ide papírok, nem az alapján derül ki, hogy mit is tudok nem de?*Kérdezem egy fokkal határozottabban, hiszen tényleg így gondolom. Annyira izgulok, hogy fel se tűnik, hogy mennyire nézel és azt se, hogy egy tincsem kihullik a sapim alól.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 22:31 | Üzenet # 7
Yaoista
- Semmi? *Húzom fel a szemöldököm. Nagyon fura volt a magyarázatod, hiszen az ember első dolga ilyen esetekben, hogy a papírjai meglegyenek. Nekem nagyon is feltűnt az a tincs, hogy milyen hófehér a hajad.* - Nem tudom... *Mondom komolyan.* - Figyelj, nagyon szimpatikus vagy nekem. *Na jó, igazából gond nélkül az ágyamba ráncigáltalak volna.* - Elhiszem, hogy nincsenek meg a papírjaid... de ezek nélkül nem tudhatom, hogy nem vagy-e valami zűrös alak. *Mondom őszintén.* - A szép pofi sok mindent elrejthet. *Mondom határozottan.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.27, 22:36 | Üzenet # 8
Yaoista
- Semmi.*Rázom meg a fejem és reméltem, hogy azért kicsit meggyőzlek, de nem úgy tűnt. az jó, hogy szimpatikus vagyok, bár még mindig nem kapcsolok.* - Megértelek.*Suttogom lehajtott fejjel. Zűrös alak nem vagyok, csak egy vámpír. biggrin * - Sajnálom, hogy feltartottalak.... viszlát.*Indulok ki, annyira kivagyok, hogy a szavaid a bókokat még mindig nem értelmezem.* ~ Mit is hittem..~*Gondolom magamba és lazán elindulok az úttesten, amikor piros van nekem.XD*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 22:55 | Üzenet # 9
Yaoista
*Annyira sajnáltalak, hogy így elszontyolodtál. Valamit ki akartam találni, mégsem akartalak így elengedni, olyan bűntudatot tudtál kelteni az emberben.* - Istenem... *Az látszott rajtad, hogy tényleg dolgoznál. Gondoltam csak adok egy esélyt, az még nem fog fájni, de láttam, hogy átindulsz a piroson. Épp jött egy kocsi, így odarohantam és visszarántottalak az ölelésembe, még seggre is estünk.* - Te bolond! Azért egy munka miatt ne öld meg magad! *Kiabálok veled, de csak az ideg mondatta velem.* - Jól vagy? Nem esett bajod? *Kérdezgetlek, de nem engedtelek el.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.27, 23:00 | Üzenet # 10
Yaoista
*Igen csak meglepődöm, amikor visszarántasz és a kocsi is nagyot dudál meg ordibál.* - Hogy mi??*Kérdezlek, majd ismét koppannak a dolgok.* - A piroson nem szabad átmenni.*Motyogom halkan, mint valami kisgyerek.*  Bocsánat és köszönöm, hogy segítettél.*Mosolyodom el, majd kapcsolva próbálok elhúzódni és lendülettől leesik a sapkám.* - A francba.*Kapom fel és próbálom a hajam visszanyomni egyik kézzel mivel csak az szabad.* - Nem hiszem el.... francba.*Szenvedek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 23:38 | Üzenet # 11
Yaoista
*Elég furcsán nézek rád erre a mormolásra, de valahogy aranyos voltál tőle.* - Semmiség... *Mondom kedvesen, majd csak lesek, ahogy leesik a sapkád.* - Héé... Nyugi... *Próbállak megnyugtatni és elveszem a sapkád, majd felállok és felsegítelek téged is.* - Miért rejted el a hajad...? Nagyon szép... *Mondom őszintén.*  Gyere... *Fogom meg a kezed és visszavezetlek a cukrászdába, de ezúttal be hátra.* - Tessék... *Adom vissza a sapkád.* - Biztos jól vagy? *Kérdezem meg újra és közben elkezdelek vizslatni, hogy nem megsérültél-e.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.27, 23:43 | Üzenet # 12
Yaoista
- Add vissza kérlek.*Mondom, de a segítséged elfogadom.* - Láthatod miért.*Sóhajtok fel, de ahogyan megdicséred picit elpirulok és megnyugszom.* - Köszönöm.*Mosolyodom el, majd követlek.* - Köszi.*Veszem el de nem veszem fel.* - Igen jól hála neked, kissé szétszórt vagyok, de nem akartam bajt.*Motyogom.* - Te? Hiszen te estél én meg rád.*Jut eszembe és erre elpirulok jobban.* - Szép bemutatkozás mi?*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 00:17 | Üzenet # 13
Yaoista
- Akkor jó, örülök, hogy nem meghalni indultál neki. *Mosolyodom el.* - Persze, semmi bajom... maximum a ruhám lett koszos kicsit, de azt elintézi a mosógép. *Mondtam kedvesen.* - Ugyan, ne is aggódj miatta. *Nevettem el magam én is.* - De ezek után egy esélyt megérdemelsz tényleg. *Mondom kedvesen.* - Figyelj... holnapra hozz be bármilyen sütit, amit te készítettél, rendben? Díszítsd fel, mindent, ahogy tálalnád egy vendég előtt, rendben? aztán elgondolkozok rajta, hogy mi legyen veled. Rendben? *Nem akartalak esély és minden más nélkül kidobni.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 00:27 | Üzenet # 14
Yaoista
- Nincs szándékomban.*Mosolygok, főleg, hogy már halott vagyok. biggrin * - Akkor jó.*Bólintok, na igen van mosógépem, de még nem használtam.xd* - Oké.*Bólintok, majd amikor mondod, hogy kapok egy esélyt felragyognak a szemeim és a nyakadba ugrok.* - Köszönöm.. nem fogod megbánni.*Mondom vidáman, de egyben az illatod is megcsap, ami nagyon finom és ettől kapcsolok is.* - Khmm ne haragudj.... csak annyira megörültem.... azt hittem nincs esélyem.*Nevetek zavartan, de egyet lépek hátra az illatod miatt és még az ajkaimon is végignyalok egy pillanatra.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 00:59 | Üzenet # 15
Yaoista
*Meglepődtem, ahogy a nyakamba ugrottál és elnevettem magam.* - Semmi baj, minden rendben. *Nem számítottam ennyire őszinte reakcióra.* - Nem vagyok én olyan szívtelen... Csak vannak előírások, amiket követnem kell, de kiokoskodjuk a dolgokat, rendben? Bár ahhoz előbb le kell nyűgöznöd. *Kacsintottam rád.* - Egyébként.... ne haragudj a személyes kérdésért... te miért gyömöszölted a hajad sapka alá? Nagyon szép tényleg... kár elrejteni. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 01:05 | Üzenet # 16
Yaoista
- Igen tudom és semmi rosszat nem gondoltam rólad, de majd megcsináltatok mindent.*Mondom komolyan, mert tényleg nem ártana.* - Lefoglak mindenképpen.*Mosolygok. Nem vagyok beképzelt, de tudtam, hogy sütni azt tudok, nagyon jól.* - Azért mert nem mindenki gondolkodik így, mint te és nem szeretem, ha megbambulnak, sose szerettem.*Mondom, csak akkor nem zavart régen, amikor Darell velem volt, hiszen akkor csak ő számított, meg ő fogadtatta el velem, azért már sokkal jobb helyzet, mint régen, mint amikor utáltam a hajamat.* - Kíváncsi lennék mit szólnál, ha úgy jelentem volna meg, ahogyan szeretek lenni.*Kuncogok.* - Nagyon finom illatok vannak már most.*Szimatolok levegőbe és sorolni kezdem, amit érzek.* - Persze még a festék a legdominánsabb.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 01:36 | Üzenet # 17
Yaoista
- Rendben. *Mosolyodok el.* - Kíváncsian várom. *És ezt komolyan is gondolom. Annyira egyszerű és édes teremtésnek tűntél, nem tudtam kitalálni, mit csinálnál.* - Értem... szeretnél belolvadni a tömegbe... de tudod gyakran csak az irigység beszél az emberekből. *Mondom kedvesen.* - Miért? Hogy szeretsz lenni? *Kérdezem érdeklődbe.* - Kísérleteztem éppen, mikor jöttél. Ha szeretnéd, megkóstolhatod, bár ez még nem a kész recept. *Ajánlom fel. Lenyűgöz, mit ki nem szagoltál.* - Hát igen... az elég illúzióromboló, tudom. *Nevettem el magam.* - De hamarosan kész lesz minden.

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 01:57 | Üzenet # 18
Yaoista
- Igen valami olyasmi.*Bólintok.* - Már hallottam ezt.*Mosolyodom el, na meg azt is, hogy ezzel a külsővel most milyen nagyot kaszálnék, mint modell vagy mi, nem igen értettem Darell miket beszélt. biggrin * - Nos de ne nevessél.*Picit elhallgatok.* - Kimonóba és cipő nélkül lenni.*Vallom be vörösen.* - Szívesen, imádom enni is őket.*Mosolygok, valahogy olyan felszabadult tudok lenni a melletted, nem úgy, mint első pillanatba.* - Ugyan ez hamar elfog múlni és mindent a kávé és a sütemény illat jár be.*Mondom édesen.* - Akkor megmutatod?

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 02:24 | Üzenet # 19
Yaoista
- Megígérem, nem nevetek. *Mosolyodom el.* - Akkor a kényelemre mész. *Kuncogtam, de nem kinevettelek.*  Ennek örülök. *Örültem, hogy így elengedted magad.* - Igen, remélhetőleg. Persze, gyere. *Vezettelek a konyhába, ami hát még nem volt kész szintén.* - Vigyázz, óvatosan. *Mosolyodtam el, majd kivettem a sütőből a kész sütit.* - Nem is lesz rossz... *Szelek egy szeletet neked, majd egy tányéron eléd teszem.* - Remélem ízleni fog. *Kíváncsian vártam.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 12:33 | Üzenet # 20
Yaoista
- Igen úgyis mondhatjuk.*Mosolyodom el.* - Köszi, hogy tényleg nem nevettél, bár vicces lett volna az arcod, ha úgy jelennek meg.*Kuncogok, majd csak követlek.* - Nagyon jó lesz.*Nézzek körbe, bár sok minden idegen még.* - Hmmm nagyon finom az illata és jól nézz ki.*Mosolygok.* - Köszönöm.*Biccentek, majd belekóstolok.* - Nagyon finom.... talán még egy kis fahéj mehetne bele... persze csak az én ízlésemnek, de amúgy minden nagyon jó arányba van.*Mosolygok és minden összetevőt felsorolok. Igaz erre rájátszik, hogy vámpír vagyok, de mindig is volt érzékem, na meg a sok gyakorlás, mert legalább sütni süthettem.* - Biztos ízleni fog a vendégeknek.*Pillantok rád. Finomnak finom volt, de mióta más vagyok a kedvenc édességem, italom, ételem a vér, ami neked nagyon jó lehet.* - Ügyes vagy.*Mosolygok és tovább eszek, amíg a szél kint jobban elkezd fújni és az illatod még jobban megcsapja az orromat, amibe beleborzongok, ilyet még sose tapasztaltam, hiszen Darellnek mégis más a vére.* - Ideje lenne mennem.*Suttogom, de teljesen másként.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 12:51 | Üzenet # 21
Yaoista
- Az biztos, hogy meglepődtem volna, bár meg kell hagyni, hogy ebben az őrült világban, nem is lenne olyan kirívó. *Kuncogtam el magam.* - Örülök, hogy ízlik. *Mosolyodtam el, a fahéjra csak bólintottam. Meglepődtem, ahogy felsorolod miket tettem bele.* - Tényleg ügyes vagy. *Mosolyodtam el.* - Köszönöm, valami csak ragadt rám a suliba. *Nevettem el magam.* - Rendben. *Nem értettem hirtelen mi a baj.* - Ma jössz még vissza, vagy holnap? *Érdeklődök, hogy hogyan készüljek mégis, hiszen a semmiért nem akartam ma várni.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 13:11 | Üzenet # 22
Yaoista
- Tényleg? Akkor lehet úgy jövök vissza.*Mosolyodom el.* - Köszönöm, tudod alapból van érzékem na meg az évek és rutin.*Mosolygok, bele se gondolva mit is mondok, hiszen fiatalnak tűnök és vagyok, hiszen az igazat nem mondhatom el.* - Még ma.... olyan este fele jó neked?*Kérdezlek és elkezdek hátrálni de a szemem is igen furcsán csillog.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 13:20 | Üzenet # 23
Yaoista
- Az évek? *Nevettem el magam.*- Nem lehet nálam idősebb. *Mosolyodtam el.* - Persze, én itt leszek. *Bólintok.* - Kitalálsz vagy kikísérjelek? *Kérdezem még. Döntésed után tovább tettem-vette a konyhába. Irányítottam a munkásokat, hogy minek kellene először bekerülnie és miegymás. Szerettem volna, ha minden flottul megy és semmi se csesződik el. Túl sok munkát öltem már ebbe.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 13:38 | Üzenet # 24
Yaoista
- Az nem számít.*Kuncogok, de közben szidom magam.xd.* - Kitalálok, akkor viszlát.*Szinte elrohanok. Nagyon furcsa volt ez a érzés, hiszen legszívesebben neked estem volna, pedig még éhes se voltam. Ez egy nagy lehetőség, hogy itt dolgozzak, így muszáj összeszednem magam. Haza érve rögtön sütni kezdek és csinálok egy tortát, mind friss alapanyagból és még sós finomságot is csináltam. Elkészülve becsomagolom, és elindulok, de most sapka nélkül és kimonóba és szandálba és már jobban érzem magam és jobban is áll nekem. Többen meg is néznek, de most csak azért nem törődök vele, mert túl izgatott vagyok. Odaérve bekopogok, mert az ajtó már zárva van, majd amikor kinyitod elmosolyodom.* - Jó napot.*Pillantok rád, azért ittam vért.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 13:52 | Üzenet # 25
Yaoista
*Mire megjössz már bezártam, a munkások is elmentek, csak én maradtam még finomítani a dolgokat. Mikor meglátlak, elmosolyodom és beengedlek.* - Már inkább estét. *Kuncogtam el magam.* - Gyere. *Állok félre az ajtóból és hát végignézek rajtad.* - Ez valahogy egyébként jobban is illik hozzád. *Csúszik ki a számon.* - Mármint... *Nem jutott eszembe semmi, amivel kimenthetném magam. Nem akartalak letámadni. Oké, én meleg vagyok, de neked nem kell feltétlenül annak lenned. Bekísérlek hátra a konyhába.* - Nos, mit hoztál?

Keresés: