Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:06 | Üzenet # 251 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| Nem mondtam h csak egyszer es alkalmat se adtal ra hogy elhivjalak*Vagok vissza* - Megis ot valsztottad ugy h nem ismered vmi megfogott benne*Morgok*- Ja igen hulyeseg. Sot talan mar az elejetol is erre keszultel nem? Idejossz ehhez a baromhoz dolgozni es apuci koezelebe ferkozol*Morgok tovabb majd egy ujabb papirt dobok felre vgyid kilepod mert annxira remeg a kezem h irni se tudol*- En idiota meg kajad is ki alartam rakni az etlapra... ket nap mulva.csak te foztod miatt jottek volna... de te cserbenhagytal es elarultal*Uvoltok rad*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:07 | Üzenet # 252 |
 Yaoista
| - Nem adtam? Tényleg nem adtam? *Nézek rád, mert azért ez szarul esett.* - Rendben, most oda voltál egy kicsit. De közel minden nap itt voltam, amikor te is... és egyetlen egy alkalmad se volt megkérdezni? *Nézek rád, de amolyan ezt nem mondhatod komolyan tekintettel.* - Ne legyél már idióta. *Vágom hozzád.* - Apádnak semmi köze ahhoz, hogy itt kezdtem dolgozni. *Azért ez már majdnem sértő volt.* - Nincs így, majd rá fogsz jönni. *Az étlapos dologra direkt nem reagáltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:07 | Üzenet # 253 |
 Yaoista
| *Erre randisra nem mondok semmit hiszen igazad volt. Amiota tudom h apamnak igent momdtal meg inkabb akartalak* - Nem tudok neked hinni*Vonom meg vallam*- Megis mire? Hogy mindenkit meg lwhet venni ahogyan teged is?*Kerdezlek gunyosan*- Minden holmid szedd ossze es huzz el innet es tobbe be se tedd labad*Mondom majd csak megirom papirt es odamegyek es hozzadvagom*- Takarodj*Mutatok az ajtora*-Ohh varj*Eloveszem penztarcam penzt is dobok eled*-Ami jar a fizudbol mielott meg en lennek szemet. Ne aggodj apamtol sokkal tobbet fogsz kapni*Jegyzem meg meg*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:08 | Üzenet # 254 |
 Yaoista
| - Nem vett meg senki. *Közlöm veled már ezredjére.* - Majd megtudod. *Mondom lazán, de annál jobban élveztem, hogy így kiakadtál.* - Rendben. *A papírt megnéztem és láttam mennyire zavaros rajta a kézírásod a kezed remegésétől. Mikor hozzám vágod a pénzt, csak felnéztem rád, nem vettem fel.* - Nem a pénzért csinálom. *Végül is tényleg nem azért csináltam.* - Viszlát. *Indulok ki. Már a kilincsen a kezem, mikor visszafordulok még egy szóra.* - Tudod... ha nem akadtál volna ki rögtön, hanem megkérsz, hogy maradjak és ne menjek el apáddal a randira, maradtam volna. *Adtam meg a végső döfést, azzal ott hagytalak és mentem a szekrényemhez összeszedni pár dolgot. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:08 | Üzenet # 255 |
 Yaoista
| - Eleget tudok*Morgok*- Chh persze*Vonom meg vallam de ahogy a vegen beszolsz igen kiakadok vagyis meg jobban de nem mondok semmit csak egy darabig orjongok fent majd levagtatok az oltozobe es bevagom magam mogott az ajtot*- Mond ma igy keltel fel h eldontotted h kicseszel velem?*Kerdezlek es duhosen nezzek rad de teljesen maskent mint tegnap este*- Miert is higyem el neked mar egyetlen szavad is?? Te egy koszonomet se mondtal h lehetoseget adtam neked hogy itt legyel... nem egyszwr erdemwlted volna meg h kirugjalak viselkedesed miatt de nem tettwm es erre ez hala*Vagok hozzad mindent*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:08 | Üzenet # 256 |
 Yaoista
| *Ahogy lejössz, meglepődök, főleg ahogy bevágod mögött az ajtót. Én nyugodtan megfordultam és becsuktam.* - Nem. *Na jó, de, de nem olyan értelemben, ahogy te kérdezed.* - Igazad van, nem mondtam soha köszönömöt. *Mondom komolyan.* - Helyette a belemet is kidolgoztam, így hálálva meg. Mi értelme lenne üres köszönömöket vagdosni ide- oda? Attól boldog lettél volna, ha csak mondogatom, hogy köszönöm, de szart se csinálok? *Húzom föl a szemöldököm.* - És igazad van, tényleg megérdemeltem volna és nem a köszönöm miatt nem vágtál ki, hanem mert dolgoztam. *Vágok vissza.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:08 | Üzenet # 257 |
 Yaoista
| -Ne pofazzal mar annyit*Vagok az egyik szekrenybe*- Szerinted csak te dolgozol kemenyen itt?? Ugy mondod mintha mindent te csinalnal.. mintha agyon hajtottalak volna es nem engedtelek volna el.. mindig figyeltem kereseidre*Mondom mar halkabban inkabb mar csalodottan. Ugy ereztem kudarcot vallottam mint fonok.*- Vicces most meg inkabb fel van vagva nyelved..*Mosolyodom el*- Nem is eetem minek fecserlm rad a draga idomet... uj szakacsot kene talalnom inkabb*Mondom.*- Meg vmi. Barmi lesz apammal randi dugas meg komolyabb dolog... nem akarlak latni a csaladi hazunkba amikor ott vagyok*Vagom meg hozzad.mint vmi durcas gyerekxd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:09 | Üzenet # 258 |
 Yaoista
| - Sok dologról nem tudsz Igor. *Mondom lazán. Nem tudhattad, hogy otthon mennyit gyakoroltam, vagy akár tanultam, kísérleteztem, hogy egy-egy étel megfeleljen az ízlésednek mind minőségben, mint tálalásban.* - Nem hajtottál agyon. Én hajtottam magam miattad. *Adom meg az egyszerű választ.* - Értem. *Mondok ennyit, hiszen ezt megértettem most. * - Ilyen formában biztos nem fogsz. *Tényleg nem gondoltam, hogy így fogsz reagálni. Azt hittem elintézed egy vállrándítással. De most úgy tűnt, inkább akadtál ki a randin, mint a munkán, bár nálad fene tudja.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:09 | Üzenet # 259 |
 Yaoista
| Miert te tudsz? Nem tudod hogy mennyi munkam van az etterembe semmit se tudsz.*Mondom en is majd csak elmosolyodom*- Mar mindegy mennyire hajtottad magad mar teljsen mindegy.*Vonom meg vallam*- Semmilyen formaba nem akarlak latni..*Mondom*- Sokra fogom vinni es meglatod a vilag legjobb etteremei kozott lesz az enyem es banni fogod h nem lszel ennek resze.*Jegyzem meg meg. Nem csak randirol volt szo hanem munkarol is nagyon is.*- Remlem ne gond ha bucsubulit nem tartok neked*Gunyolodom elindulok ki*- Na pa*intek kimegyek*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:10 | Üzenet # 260 |
 Yaoista
| - Nem, nem tudok. *Mondom komolyan.* - Nem hiszem, hogy mindegy lenne. *Mondom komolyan. Csöndesen hallgattalak, tudtam hogy így lenne, de azt is tudtam, hogy ez alatt a hét alatt, míg dolgozhatok a szállodában, komolyan fogok tudni fejlődni.* - Szia... *Köszönök el, majd lehuppantam a földre. A kezdeti jó érzés, kezdett elillanni, nem akartalak bántani téged, de nagyon dühös is voltam rád-*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:10 | Üzenet # 261 |
 Yaoista
| *Nagyon ideg vagypk egesz nap es mindenki kerul rolad csak annyit mondok h elmentel nem kerdeznek tobbet mert latjak jobb ha nem szolnak hozzam. Mai nap nem foglalkozok szakacs keresessel csak dolgozok makd ejszaka elmegyek szoroakozni de meg sex se segit. kovetkwzo nap se foglalkozok szakacs kerdesssl kedvwm se jobb. zaras utan etteremembe van talalkozo de ez teljessn bekes. miutan vegzunk kimegyunk kint is valtunk par szot. Csak rank kellett nezni es latszik h nem atlagos uzletembwrek vagyunkxd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:11 | Üzenet # 262 |
 Yaoista
| *Nagyon ideg vagypk egesz nap es mindenki kerul rolad csak annyit mondok h elmentel nem kerdeznek tobbet mert latjak jobb ha nem szolnak hozzam. Mai nap nem foglalkozok szakacs keresessel csak dolgozok makd ejszaka elmegyek szoroakozni de meg sex se segit. kovetkwzo nap se foglalkozok szakacs kerdesssl kedvwm se jobb. zaras utan etteremembe van talalkozo de ez teljessn bekes. miutan vegzunk kimegyunk kint is valtunk par szot. Csak rank kellett nezni es latszik h nem atlagos uzletembwrek vagyunkxd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:11 | Üzenet # 263 |
 Yaoista
| *Kint beszelgettunk meg nem veszunk eszre de kozbe eloveszem fegyverem megmutatnixd majs az egyik ember aki uzlettarsam meg hozz egy aktataskat. elrakom fegyverem majd kinyitom taskat megnezum majd becsukva elrakom kocsiba*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:12 | Üzenet # 264 |
 Yaoista
| *Nézem, amit csinálsz, és kicsit ledöbbenek. Annyira gyanús volt ez az egész. Előbújok a rejtekemből és közelebb megyek, de feltánés mentes, hogy ne vegyél észre. Kíváncsi voltam, miről beszélhettek. ~Olyan, mintha egy filmben lennék...~ Jegyzem meg magamnak, majd szinte melletetek megálltam, de nem rátok figyelve.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:12 | Üzenet # 265 |
 Yaoista
| *Tovabb beszelunk majd kiszurlak felismertelek mivel pont ugy alltal. Tobbiekne mondom h menjenek en mindent lerendezek. Kezet fogunk puszi puszi majd odasetalok*- Te meg mit csinalsz itt? Utanam leskelodsz?*Kerdezlek igen cdak ridegen de kozben igen kivagyok h itt vagy ezelet latod*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:14 | Üzenet # 266 |
 Yaoista
| *Mikor odajössz, meglepődtem.* - PErsze, mert én már csak kukkolniszoktam. *Jegyzem meg morogva.* - Kíváncsi voltam, hogy vagy... meg mi van erre fele. *Mondom halkabban és nem tudtam, mit mondjak neked.* - Fura emberekkel találkozol... *Gondolkozom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:15 | Üzenet # 267 |
 Yaoista
| - Mit erdekel mi van velem? Meg zaras utan jossz erdekes*Morgok az mas h sokszor szoktam maradnixd*- Fura? Miert lennenek azok?*Kerdezlek artatlanul de meg az oltozekem is masxs*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:15 | Üzenet # 268 |
 Yaoista
| - Mert érdekel és kész, talán baj? *Nézek rád kíváncsian.* - Most végeztem én is. *Mondom egyszerűen.* - Nem tudom, csak azok. Az öltözékük... Nem tudom, de valahogy nem olyan hétköznapinak tűntek,
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:16 | Üzenet # 269 |
 Yaoista
| Megmondtam hogy tobbe ne gyere ide nem?*Kerdezlek majd megtamaszkodom az oszlopnal fejed folott.*- Na es milyen apucinal? Ki van nyalva a segged?*Kerdezem gunyosan szoszerintxd*- Tul sok krimit nezzel. Egyszeruen igy olteznek.*Vonom meg vallam igen kozel vagyok hozzad*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:16 | Üzenet # 270 |
 Yaoista
| - Azt mondtad, hogy nem akarsz látni többé. *Javítom ki, hiszen a kettő nem ugyan az.* - Sokat tanulok és nincsen. *Nézek rád kissé lesajnálóan, amiért így viselkedsz.* - Hát.. szerintem nem, de mindegy. *Mondom egyszerűen. Feltűnt, hogy mennyire közel vagy.* - A munka miatt vagy dühösebb rám, vagy a randi miatt? *Kérdezem meg kíáncsian.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:16 | Üzenet # 271 |
 Yaoista
| Egyenlo azzal h ne gyere be.*Mondom.*- El tudom kepzelni miket tanulsz.*Gunyolodom tovabb.* - Oroszok mar csak ilyenek*Vonok vallat, majd kerdesed meglep.*- Miert erdekel?*Kerdezlek majd az arcodra simitok es fuledhez hajolok.*-Mindketto bosszant... leginkabb az hogy apam niatt van.... pedig nalam mindkrt ertelembe jobb dolgod lenne*Lehelek fuledne makd bele is.nyalok. Kisse ittas is votam*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:17 | Üzenet # 272 |
 Yaoista
| - Nem bent vagyok. *Kötözködök kicsit elmosolyodva.* - Hm... például különleges fűszerek használatát. Igazából nem is apádtól tanulok, hanem a szállodában lévő szakácsoktól. Azóta nem is találkoztam apáddal. *Mondom, hiszen tényleg így volt. Elfoglalt volt és nem is zavart, hiszen minden csak álca. Az orosz megjegyzésed annyiba hagyom, majd elgondolkoztam.* - Kíváncsi vagyok, mit gondolsz. *Nézek rád, majd nagyon meglepsz viselkedéseddel.* - Szóval, ha nem apád lenne, nem is bosszantana?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:17 | Üzenet # 273 |
 Yaoista
| Ez a en kornyekem*Jelentem ki de ez tenyleg igy voltxd*- Szoval a szakacsoktol ertem.*Mondok csak ennyit kar ezt temat tovabb huzni en jonnek ki meg jobban hulyen*- Akkor is bosszanta de igy meg inkabb*Suttogom mivel nem szoltal fulnyalasra meg amugy is tovabb akartam menni igy a hatadra csusztatom kezemet*- Nagyon kivancsi fiu vagy tulsagosan is*Csokolok a nyakadba*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:23 | Üzenet # 274 |
 Yaoista
| - Hát tudom sajnálni. *Mondom könnyedén.* - Értem... *Hagyom ennyibe. Kicsit meglepődtem, ahogy már a hátamon a kezed és a nyakamba csókolsz. Kicsit elhúzódtam.* - Lehet... így jártam... vagy inkább te jártál így... *Teszem a mellkasodra a kezem, így tartva kicsit távol.* - Te részeg vagy...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:24 | Üzenet # 275 |
 Yaoista
| *Felnevetek*- Kotekedsz?*Vigyorodom el.*- Reszeg? Ugyan csak iszogatunk a fura oltozetu barataimmal*Mondom lazan.*- Mi van felsz tolem?*Huzlak magamhoz*
|
|
| |