Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:24 | Üzenet # 276 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Meglepő? *Vigyorodom el én is.* - Ahha... szóval csak iszogattál. *Nyugtázom, de attól még eléggé illumináltnak tűntél.* - Még józanul is el tud szállni az agyad percek alatt... *Közlöm tényszerűen.* - Szóval igen, tartok tőled. *Továbbra is tollak el, bár nem durván.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:25 | Üzenet # 277 |
 Yaoista
| Nem*Vigyoegok azert ez is hianyzott*- Igen iszogattam*Felelem*- Nem ertem mirol beszelsz*Nezzek artatlanul*- Nem bantalak sot gyonyort kapsz tolem*Rantalak magamhoz ismet de ugy hogy megolellek*- Miert nem jatszunk egy kicsit?*Harapok fulcimpadraxd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:27 | Üzenet # 278 |
 Yaoista
| - Hm... még szerintem látszik az arcomon egy kicsit... *Jegyzem meg.* - Ha nem akarom, akkor bántasz. *Közlöm veled. Kicsit meglepődtem, ahogy magadhoz ölelsz odarántva.* - Mert nem és kész. *Közlöm veled, de azért éreztem a közelséged nagyon is.* - MEgmondtam, hogy nem fekszek le veled...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:27 | Üzenet # 279 |
 Yaoista
| Tobbe nem fordul elo*Suttogom fuledbe persze csak ha jo fiu vagyxd*-Azt hiszed hogy megeroszakollak?*Tollak el de csak amnyira h szemedbe nezzek*- Ekkora allatnak tartasz?*Kerdezem kisse serteten*-Sexen kivul is tudok oromet okozni*Teszem meg hozza*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:27 | Üzenet # 280 |
 Yaoista
| - Minimum. *Közöltem veled, bár ez megint csak piszkálódás volt.* - Nem hiszem ezt. *Mondom komolyan, mert azért ezt nem nézném ki belőled.* - De azt igen, hogy erőszakosabban követelnéd a kelleténél. *Mondom könnyedén.* - Na erre kíváncsi lettem. *Mosolyodom el.* - Hogy szereznél nekem örömet?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:28 | Üzenet # 281 |
 Yaoista
| Helyes.*Mondom megkonnyebbulten.*- Nos ez teny de annak is elvezet a vege*Vigyorgok*- Hogyan? Ketlem h ennyire kezdo lennel*Kuncogok majd egyik kezemmel az arcodra simitok*- Nos vegigcsokolom a tested minden porcikajat.. addig szopogatom kis mellbimboid amig kokemenyek nem lesznek... leszoplak... kinyallak... megujjazlak es ezek utan ugyis akarnad a farkam*Vigyorgok kozben az arcod simogaom*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:28 | Üzenet # 282 |
 Yaoista
| *Csöndesen hallgattalak, majd zavartan köhintettem egyet.* - Azt hittem valami olyat fogsz mondani, aminek semmi köze ehhez. *Mondom komolyan.* - Végül is ez is szex valahol. *Mondom végül.* - Mondjuk nem tudom mit vártam, mikor közölted, hogy meg akarsz dugni. *Kuncogtam el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:28 | Üzenet # 283 |
 Yaoista
| Elojatek*Vigyorgok*- Nos igen azt mondtam talan van ezzel vmi baj?*Kerdezlek*- Mit szeretnel nit csinaljak? Vigyelek el vhova? Mond mit szeretnel?*Kerdezem es nem emgedlek el sot ismwt magamhoz olellek. Nagyon jo.illatom van es elnyomja pia szagat csak szivar erzodik kellemesen*- Ha annyira ki lennel tolem jobban tiltakoznal*suttoom*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:29 | Üzenet # 284 |
 Yaoista
| *Csak forgattam a szemem.* - Nincsen. *Én se tudtam mit akarok.* - Nem tudom, mit szeretnék. *Mondom elgondolkozva.* - De biztos nem rögtön az ágyadban kikötni. *Mondom határozottan. Ahogy újra magadhoz ölelsz, valóban nem tiltakoztam valami hevesen.* - Hidd el, kivagyok... *Mondom kimérten. Nem tudtam mit mondhatnék, de közben beszívtam illatod. Még mindig tartottam tőled valamilyen szinten.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:29 | Üzenet # 285 |
 Yaoista
| Akkor nem agyba csinaljuk*Vigyorgok persze tudom mire mondod.*- En is ki vagyok rad amiert itt hagytal Nick*Lehelem erzekien.fuledbe.*- Gyere el.hozzam.. beszeljuk meg dolgokat van mirol... jo leszek*Kuncogokxd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:38 | Üzenet # 286 |
 Yaoista
| - Nagyon vicces vagy, mondhatom. Talán tréfa répát ettél? *Kérdezem pimaszul.* - Hm... mondhatjuk, hogy ez egyfajta bosszú a részemről. *Mondom komolyan, hiszen így volt.* - Nem leszel jó, rám másznál... *Bár tényleg lett volna miről beszélünk. Sok minden, csak abban nem voltam biztos, hogy te hogy állsz a dolgokkal. Tény, hogy érdekeltél, már tagadni se tudtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:38 | Üzenet # 287 |
 Yaoista
| Mindig ilyen humoros.vagyok*Vigyorgok*- Bosszu? Melyik resze?*Kerdezlek nem igazan ertettelek.*- Nem fogok*Engedlek el.*- Figyelj ha gondolod mehetunk egy barba is vmelyik ismerosomhoz*Mondom komolyan apamat nem akartam latnixd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:55 | Üzenet # 288 |
 Yaoista
| - Hmmm... majd megtudsz mindent idejében. *Mondom kis sunyin.* - Miről akarsz velem beszélni Igor? *Kérdezem komolyan, a szemedbe nézve. Érdekelt, hogy mi az, amit meg akarsz velem beszélni.* - Csak akkor megyek veled akárhová, ha erre tudsz nekem értelmesen válaszolni. *Tartottam tőled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:56 | Üzenet # 289 |
 Yaoista
| Aham*Mondok.csak ennyit smmit se ertek.es ez bosszamto*- Megis mirol szerinted? Arrol hogy kileptel.. h pont az apammal randizol*Mondom.*- Nem eleg? Nem legjobban valtunk el... es azert joba voltunk nem? Talan kisse tulzasba estem*Motyogom halkan ha nem.lenne bennem pia nem mondNamxd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:56 | Üzenet # 290 |
 Yaoista
| - Erről később szeretnék veled beszélni. *Mondom komolyan.* - Mindenről. *Simítok végig az arcodon, csak hogy húzzam kicsit az agyad.* - Kissé. *Mosolyodom el.* - Nem is te lettél volna. *Kuncogtam el magam.* - De neked most nagyobb szükséged lenne egy erős kávéra és arra, hogy kijózanodj. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:56 | Üzenet # 291 |
 Yaoista
| Most akarok*Jelentem ki majd ahogyan az arcomra simitsz lehunyom a szememet*-Te se voltal legjobb.... apam kozolte es nem te... es itt hagytal..*Motyogom de most durcasan*-Chhh nem.kell nekem az az oroszok birjak a piat*Kozlom veled*-Na most jossz vagy sem?*Kerdezlek*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:56 | Üzenet # 292 |
 Yaoista
| - Ne legyél gyerekes. *Mondom egyszerűen, és meglepődtem a reakciódon.* - Tudom, igazságtalan voltam. *Mondom halkan.* - Miért nem kértél maradásra, ha ennyire ezt akartad? *Kérdezem meg, kihasználva, hogy ittas vagy xd* - Igaz. *NEvettem el magam.* - NEm tudom még
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:57 | Üzenet # 293 |
 Yaoista
| Ha az vagyok?*Morgok de inkabb edes vokxd*- Na ugye*Bologatok majd kerdesedre felsohajtok*-Mert tul nagy volt bennem a duh es harag*Turok hajamba* - Most itt fogunk alldigalni?*Kerdezlek*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:57 | Üzenet # 294 |
 Yaoista
| - Hát akkor az vagy. *Nevettem el magam.* - Értem... *Kérdésedre, sóhajtottam egyet.* - Akkor menjünk valamerre cicus. *Mosolyodom el féloldalasan.* - Mehetünk hozzád, de ha rám mászol, behúzok egyet és lelépek. *Közlöm veled határozottan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:57 | Üzenet # 295 |
 Yaoista
| *Morranok egyet*-Helyes helyes*Mosolyodom el edesen meg ilyet se lathattal tolem.*-Lehet te maszol ram*Kcsintok *- Tudsz vezetni vagy hivjam a soforom?*kerdezlek ittasan nem vezetek ebben jol viselkedemxd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:57 | Üzenet # 296 |
 Yaoista
| *Jó volt látni azt a kis mosolyod.* - Azt várhatod. *Kuncogtam.* - Tudok, persze. *Mondom.* - Add a kulcsokat és menjünk. Kezdek fázni... *Azért nem volt a legmelegebb. Nem tudtam még mit fogok neked mondani, de még húzni akartam az agyad és azt akartam, hogy pattogj.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:57 | Üzenet # 297 |
 Yaoista
| Varok is*Vigyorgok*- Felmelegitettelek volna*Kuncogok majd kocsihoz megyunk de kinyitom neked az ajtot mjd beulok melled. Nagyon jo kocsim volt annyira h csak ez az egy van bellole. Minden mrg volt benne ami kellxd*-Vigyazz ra*Mondom majd mondod az utat amig meg nem erkezunk egy csodas hazhoz aminek gyonyoru kertke volt. Kinyitom kaput persze egy gombnyomasraxd-Jol vezetsz ugyes*Mondom makd bemegyunk hazba ami teljesen az en izlesmere vallott japan stilus volt dominans imadtam kulturat*-Erezd magad otthon*Mondom meg kabatod is lesegitem majd nappaliba megyubk*-Kersz vmit?*Kerdezlek*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:58 | Üzenet # 298 |
 Yaoista
| *Meglepődtem milyen kis udvarias vagy. A kocsival megyek, amerre mondod és mit ne mondjak, azért meglepődök hol kötünk ki. Teljesen elbűvölt a kert és a lakásod is. Meglepődtem, hogy japán stílusú az egész.* - Köszönöm... szép a házad. Nem is tudtam, hogy így szereted a japán kultúrát. *Nézek szét a nappaliba.* - Nem, köszi... *Nem igazán tudtam, hogy mit is modhatnék neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:58 | Üzenet # 299 |
 Yaoista
| *Tudok en am udvarias lenni ha akarok*-Koszonom. Anyukam japan meg amugy is szeretem nem hiaba elek itt*Mondom magamnak ontok vodkat(nrm whisky mindkettot utalomxd)- Ulj le*Mondom en is igy teszek* - Te milyen hazba laksz?*Kerdezlek h vmit mondjak*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:58 | Üzenet # 300 |
 Yaoista
| - Értem. *Mosolyodom el, ez elárulta, hogy tényleg mennyire szeretted anyukád. Leülök és elgondolkozva nézlek.* - Hmm... egy lakásba a belvárosban, nem messze az étteremtől. Nagyon egyszerű, de a konyha az profi. *Kuncogtam.* - De otthonos. Szeretek ott lakni. *Mosolyodom el.*
|
|
| |