Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:59 | Üzenet # 301 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| Sejtettem*Mosolyodom el.*- Én is szeretek*Mondom majd az italomba kortyolok*- Bár lehet kicsit nagy egy személynek*Gondolkodom el*- Apám haza vagyis családi ház ennek a kétszerese*Mondom de ezt most nem azért, mert vele vagy.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 22:21 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:00 | Üzenet # 302 |
 Yaoista
| - Hát... ha nem zavar a nagysága, akkor miért ne? *Mosolyodom el.* - Nem semmi. *Pislogok nagyokat.* - Nem magányos egy ilyen nagy házban egyedül? *Kérdezem meg kíváncsian, majd kicsit elhelyezkedem kényelmesebben. Kicsit lazítottam. Közben téged néztelek és nem tudtalak hová tenni.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 22:22 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:09 | Üzenet # 303 |
 Yaoista
| Igaz*Bólintok*-Olykor az de akkor áthívok valakit meg tudod sokat utálom és apámhoz is átjárok*Mondom*-Régóta egyedül élek de itt alig egy éve*Mondom*-Örülök h itt vagy:*mosolyodom el kedvesen meg ezt se láthattad tőlem*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 22:27 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:09 | Üzenet # 304 |
 Yaoista
| - Az jó akkor. *Mosolyodom el, én nem nagyon mondtam semmit, hiszen ismerted a családi helyzetemet.* - Azt hittem régebben laksz itt... meg ne kérdezd miért, mert nem tudom. *Nevettem el magam. Én is elmosolyodtam és annyira furcsa, de egyben jó volt téged így látni.* - Nem értelek Igor.... tulajdonképpen... te mit akarsz tőlem?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:09 | Üzenet # 305 |
 Yaoista
| Nem meseltem magamrol soha de ez kolcsomos*Mondom*- Batyad is volt msr itt tobbszor sot csaladi hazinkba is volt nem tudom meselte el*Mondom majd kerdesre csak megiszom az italom*- Magam se tudom*Mondom majd ledobom zakom es nyakkendom is leveszem ingembol is kigombolok parat mrg az ujjat is.felhajtom*- Apammal mar elmentetek randira?*Kerdezlek*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:15 | Üzenet # 306 |
 Yaoista
| - Nem nagyon szokásom mesélni. *Nem voltam túl büszke magamra.* - Nem mesélte, sokáig nem sokat beszéltünk, nem tudom ő mesélt-e valamit rólam. *Mondom így, mert nem akartam túl nyílt lenni.* - Akkor már ketten vagyunk. *Mosolyodtam el. Nézlek, ahogy kényelmesen elhelyezkedsz.* - Igen, még aznap este. Meglepődtem, hogy mennyire udvarias volt édesapád. *Aztán elkezdtem mesélni az estét, pont annyira részleteztem csak, hogy zavarjon, de ne legyek pofátlan.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 21:17 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:15 | Üzenet # 307 |
 Yaoista
| En se*Mondom*-Nem sok mindent. Igazabol csaladrol annyir sose beszeltunk csak azt tudom h szuleid meghaltak meg o.tudja h az en anyukam is*Mondom majd ahogy mondod randid felallok es toltok magamnak piat s lehuzom*- Na igen apam kesz fonyeremeny. Mennyiszer hallottam h tanulhatnek tole*Morgok*- Na es lesz folytatasa? Velem mi van? Ugy tunt annyira nrm zavar kozeledesem*Mondom majd egy ujabb itallal melled ulok*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 21:18 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:16 | Üzenet # 308 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Nyugtázom magamnak. Valamiért nem akartam, hogy tudd, milyen is voltam régebben.* - Apukád mesélte anyukád. *Mondtam halkan, kissé szomorúan.* - Nem tudom, hogy lesz-e. *Mondom elgondolkozva.* - Ki mondta, hogy tanulhatnál tőle? *Kérdezem érdeklődve.* - Nem tudom... eddig... őszintén megvallva nem vettem komolyan a közeledésed. Csak egy tréfának.
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 21:19 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:19 | Üzenet # 309 |
 Yaoista
| Igen? Akkor nagyon megnyilt. Rolam is meselt?*Kerdezlek*- Nos tudod volr olyan h mindketten voltunk ugyanazzal szemellyel es ok is meg csaladban ugy mindenki*Morgok igazabol az egesz maffiacsalad*- Egy ember szamara voltam tokeletes*Suttogom anyukamra celozva*- De tetszik nem?*Kerdezem nem bunkon*- Ertem.. szoval nem tudod h erdekellek e?*Kerdezlek probalom visszafogni magam pedig kivok ratok latszik is rajtamxd
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:20 | Üzenet # 310 |
 Yaoista
| - Csak annyit, hogy utána nem volt veled egyszerű. Ja és hogy tőle örökölted a temperamentumod. *Mosolyodtam kicsit el.* - Értem. *Rögtön leesett a célzásod és kicsit elmosolyodtam rajta.* - Tetszik, igen. *Bár igazából tényleg jóképű volt, de az túlzás, hogy tetszett. Legalábbis te jobban.* - Valahogy úgy. *Bólintok.* - Na meg azt sem, hogy mennyire gondolod komolyan.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:20 | Üzenet # 311 |
 Yaoista
| Na ja kicsit balhes gyerek voltam meg el is huztam otthonrol meg hasonlok*Vonom meg vallam*- Na igen ez biztos*Mosolyodom el.Furcsaltam h nincs megjegyzesed arra h mindetten voltunk ugyanazzal szemellyel*- En se, de azt se tudhatod apam mennyire gondolja komolyan*Jegyzem megxd* - Most megis itt vagy es nem nala.*Vigyorodom el majd atkarolom vallad.*- Kulsoleg vonzalak nem?*Kerdezlek*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:20 | Üzenet # 312 |
 Yaoista
| - Nem olyan meglepő. *Nevettem el magam.* - Hm... de apád nálad felnőttebb. *Kuncogtam el magam.* - Igen, itt. *Gondolok bele a dolgokba. Mikor átkarolod a vállam, meglepődtem, de hagytam.* - Nagyon jó képű vagy ez így van... meg hát úgy egybe jól nézel ki. *Mosolyodtam el. Nem akartam hazudni, legalábbis ezt nem.* - Most csak meg akarsz szerezni magadnak vagy akarsz is valamit? Vagy amíg ellen állok, addig érdekes vagyok?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:20 | Üzenet # 313 |
 Yaoista
| Attol meg nem jelenti azt h komolyan is gondolja de nem mondok rola rosszat azert megis csak az apam megha most latni se akarom*Morgok de latszik h szeretem en. Egyre jobban vigyorgok ahogyan dicsersz.* - Nem tudom Nick de miert kerdezed ennyire? Meg sose volt kalandod? Te. sak komoly kapcsolatba hiszel?*Kerdezlek es nem engedlek el. Apam ide v oda nalam voltal es egyre jobban tetszik helyzet arrol nem is beszelve h legalabb nem kerdezel a gyanus alakokrol*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:21 | Üzenet # 314 |
 Yaoista
| - Ezt tudom. *Mosolyodom el.* - Kíváncsiság. *Kuncogtam el magam.* - Nem csak abban hiszek. *Nevettem el magam.* - De annál fontosabbnak tartalak, mit hogy szórakozzak veled. Vagy mire gondoltál? Barátság extrákkal? *Nevettem el magam.* - Bár ha jobban belegondolok, az utóbbi időben nem kalandoztam... és azt hiszem nem is fogok. *Gondolkozom el. Nehéz volt egyenesbe hozni az életem és féltem, hogy kisiklik újra.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:21 | Üzenet # 315 |
 Yaoista
| Fontosabbnak tartasz?*Lepodom meg*- Ezt kifejtened*Mosolyodom el.* -Nem hangzik rosszul*Nevetek fel.*- Ertem... akkor csak komoly kapcsolat... szoval lehet apammal lesz az? Elhivott mar masodik randira?*Kerdezlek*- Vagy inabb felejtsd el ot.. es randizz velem kitudja mi sul ki belolle.*Simitok az arcodra.*-
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:21 | Üzenet # 316 |
 Yaoista
| - Mit kell ezen kifejteni? *Kérdezem kuncogva.* - Barátoknak tartom magunkat és nem akarom egy kis szórakozásért félredobni. *Majdnem folytattam, hogy a főnököm is vagy, de rájöttem, hogy akkor lebuknék.* - Ki tudja? Nem látok a jövőbe és még nem, de azóta nem is beszéltünk... emlékszel? *Mosolyodom el.* - Miért most? *Kérdezek rá.* - Eddig lett volna rá lehetőséged...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:21 | Üzenet # 317 |
 Yaoista
| Baratok?*Kerdezlek meglepodve bar magam is tudtam h tobb voltunk mint alkalmazot es fonok de h mennyire azt nem*- Nos apammal honnet tudjam h beszeleltel e vagy sem de mondjuk munkaja miatt nagyon elfoglalt meg se lepne ha nem lattad randi ota*Jegyzem meg.*- Sokat kerdezel*Sohajtok fel.*- Ha emlekeznel mielott kileptel is radmasztam csak akkor tortentek dolgok. Lehet ha nincs az incidens velem jottel volna randira.*Gondolkodom el es karod simogatom.*- Maradj itt estere. Van vendegszoba, keso vam ne maszkalj egyedul*Mondom hirtelen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:22 | Üzenet # 318 |
 Yaoista
| - Igen. *Bólintok, majd elmosolyodtam rajtad. Nem hittem, hogy ilyen leszel.* - Kíváncsi természet vagyok, te problémád. *Kuncogok.* - Lehet. *Hagytam függőbe, de meglepően furcsa volt, hogy a karom simogatod, de nem ellenkezdtem.* - Rendben. *Egyeztem bele. Igazéból én se akartam éjszaka mászkálni.* - Ahhoz képest, hogy nem akartál látni. *Vigyorodom el kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:22 | Üzenet # 319 |
 Yaoista
| Meg mindig?*Kerdezlek baratokraxd*-Hidd el a te bajod is lehet.*Mondom picit komolyabban.*- Megbeszeltuk*Bolintok*- Nos ugyis volt... de mint tapasztalhatad hamar valtozik a velemenyem meg lehet vegen elzavarlak.*Vigyorgok es elveszem karom.*-Korbevezesselek? Csak hogy tud ejszaka melyik szobaba kell jonned ha meggondolnad magad.*Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:22 | Üzenet # 320 |
 Yaoista
| - Még mindig. *Bólintok.* - Akkor így jártam. *Rántom meg a vállam.* - Már nem fogsz kidobni. *Kuncogtam.* - Légy oly kedves, bár jobban érdekel, hogy hol a mosdó mondjuk. *Közlöm veled. Jó persze alapból kíváncsi voltam a hálódra, el nem tudtam képzelni, hogy milyen is lehet a lakás többi része.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:22 | Üzenet # 321 |
 Yaoista
| Ertem.*Mosolyodom el utana csak megcsovalaom a fejemet.*- Oke akkor gyere.*Elkezdelek korbevezetni. Volt itt szauna edzoterem harom vendegszoba mindennel felszerelve persze furdovel. Megmutattam konyhat az etkezot egy billiardszobat majd elerunk sajat szobamhoz.*- Itt van halom.*Nyitok be. Persze ez volt legnagyobb szoba es a teraszrol kilatas gyonyoru volt. Csak az en szobam volt az emeleten mrg dolgozoszoba de oda nem engedlek be. Itt volt egyetlen csaladi kep meg hozza rolam is edesanyamrol. Halala elott keszult par honappal. *- Kertet csak azert nem mutatom meg mert elobb is faztal.*Mondom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:23 | Üzenet # 322 |
 Yaoista
| *Szépen mentem veled helységről, helységre és azért megállapítottam, hogy jól el vagy eresztve. Elgondolkoztam rajta, hogy vajon minden étteremtulajnak így megy-e, bár biztos voltam benne, hogy van még valami a háttérben. A szobádban megálltam a képek előtt és megnéztem, főleg anyukád., na meg téged.* - Fázós vagyok kicsit. *Mondom mellé, majd rád pillantok.* - Nagyon szép minden. *Mosolyodom el. Nem tudtam, hogy mondanom kéne-e bármit is a képekről, de inkább hallgattam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:23 | Üzenet # 323 |
 Yaoista
| Majd reggel megmutatom.*Mondom.*-Koszi*Mosolygok.*- Van tobb kepem is.... foleg apamnal.*Szolalok meg halkan.*- Ez a kep halala elott keszult par honappal vagyis pontosan meg tudom mondani melyik nap*Simitok kepre ovatosan*- Gyonyoru igaz?*Pillantok rad. jozanul tuti meg se szolalnekxd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:23 | Üzenet # 324 |
 Yaoista
| *Csöndben hallgattalak, meglepődtem, hogy mennyit mondasz.* - Igen... ez volt az első gondolatom, ahogy ránéztem. Gyönyörű nő volt. *Nem gondoltam, hogy képes vagy ilyen gyengéd érzelmeket mutatni. Benyúlok a zsebembe és kiveszem a tárcám, majd mutatok egy képet, amin még négyen voltunk.* - Bár már lehet láttad, mert Chris is hord magánál egyet. *Mosolyodtam el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:23 | Üzenet # 325 |
 Yaoista
| Igen. Szamomra legszebb.*Mosolygok majd amikor eloveszed kepet rapillantok.*- Igen mutatta... nagyon szep kep... le se tudjatok egymast tagadni.*Mosolygok majd rad pillantok.*- Tudod minden rosszban van vmi jo, mert ha nem lepsz ki nem mesu el randira apammal nem lennel most itt.*Mondom es megsimizem az arcod, majd odahajolva adok egy puszit*- Ez belefer nem?*Mosolygok*
|
|
| |