2025.07.20, Vasárnap, 01:18
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 13:59 | Üzenet # 26
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igaz.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Mosolygok és picit zavarba jövök.* - Jobban is érzem magam köszönöm.*Vallom be és kezd közbe beugrani, hogy miket mondtál eddig és hogyan néztél, de még nem voltam benne biztos, hogy vonzódsz a férfiakhoz.* - Hoztam egy túros epres tortát és sajt fánkot.*Mosolygok.* - Szedhetek neked?*Kérdezlek.* - Nagyon izgulok.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 14:10 | Üzenet # 27
Yaoista
- Jól hangzik. *Mosolyodom el.* - Persze. *Keresek neked kést, meg mindent, rád akartam hagyni.* - Úgy tálald, mint ahogy a vendég elé tennéd, oké? *Mosolyodom el és türelmesen várom, hogy készen legyél. Addig én leültem, nem akartalak zavarni. Kíváncsi vagyok, hogy mit találsz ki, hiszen semmit nem tudok arról, hogy kitől tanultál és mit. Kicsit aggódok is őszintén szólva, hogy mi fog ebből kisülni.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 14:19 | Üzenet # 28
Yaoista
- Oké.*Bólintok. Vágok a tortából, a fánkból meg veszek pár darabot. Kis szimatolással mindent megtalálok és ízlésesen tálalok, majd eléd rakom a két tányért. Nagyon jól mutatott, de mégis teljesen más volt, mint amit most lehet tapasztalni.* - Jó étvágyat.*Hátrébb lépek és várok nagyon rég izgultam ennyire.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 14:36 | Üzenet # 29
Yaoista
*Meglepődtem a tálaláson, hogy mennyire régies úgy mond.* - Szép... *Ismerem el, mert tényleg jól nézett ki, még akkor is, ha nem feltétlenül modern.* - Na lássuk, milyen az íze. *Kóstolom meg előbb az édeset. Elgondolkozva kóstolgatom, majd iszok egy pohár vizet és megkóstolom a sósat is. Mikor befejeztem, elmosolyodtam.* - Nagyon finom mind a kettő. *Mondom végül.* - Ha megcsináltatod a papírjaid, felveszlek. *Mondom kedvesen.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 14:45 | Üzenet # 30
Yaoista
- Köszönöm.*Mosolygok és az ujjaim ropogtatom, amíg várok a válaszra.* - Tényleg?? Nagyon örülök neki.*Ragyognak fel a szemeim, hiszen Darellen kívükl más nem mostanság kóstolta az alkotásaimat.* - Próbára elsőre nem?? Az jó lenne csak segítenél? Nem vagyok itt ismerős, sőt a városba másodjára járok és elég elveszett vagyok.*Vallom be zavartan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 14:55 | Üzenet # 31
Yaoista
*Elkuncogtam magam, hogy megörültél a dolgoknak.* - Persze, mindennek meg van a sorrendje. Majd megírom a szerződést. *Mosolyodom el.* - Mikor költöztél ide? *Kérdezem kíváncsian.* - De szívesen segítek neked. Semmilyen iratod nincs meg? *Kérdezlek.* - Tudom, hogy elég sokáig tart ezeket elintézni... *Sóhajtottam.* - Honnan vannak ezek a receptek? *Érdeklődök, de közben igencsak megnézlek.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 15:01 | Üzenet # 32
Yaoista
- Oké.*Bólintok.* - Nem lakom itt, a várostól még menni kell a vonattól egy órát és még gyalogolni és oda is csak pár hónapja.*Felelek.* - Semmi.*Rázom a fejemet.* - Sajnálom, hogy ennyi gond van velem.*Motyogom.* - Én találtam ki őket.*Mosolygok.* - Tudod egy idő után, már jönnek a saját receptek.*Kuncogok édesen, most már azért feltűnik a nézésed.* - Van rajtam valami? Koszos vagyok?*Kezdem el méregetni magam.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 15:19 | Üzenet # 33
Yaoista
- Értem, akkor még nagyon új vagy. *Mosolyodom el.* - Ugyan, semmi baj. *Mondom kedvesen.* - Nagyon jók. *Ismerem el tényleg.* - Nem kell mondanod. *Nevettem el magam.* - Nem... nincs rajtad semmi. Nem vagy koszos. Ne haragudj, hogy így megbámultalak. Csak ritkán látni ilyen szépséget, mint te. *Mondom őszintén, mire lekoppant, hogy mit mondtam.* - Ne haragudj... *Megint nem ut eszembe semmi mentőöv.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 15:23 | Üzenet # 34
Yaoista
- Igen az.*Bólintok.* - Akkor jó, nagyon rendes vagy.*Mosolygok, majd ahogyan bókolsz elpirulok.* - Semmi baj.... köszönöm.*Túrok a hajamba zavartan.* - Nem kell bocsánatot kérnéd... és te is jól nézel ki és ezt nem azért mondom, hogy így nyaljak be neked.*Vágom rá rögtön.:D Kezdtem egyre biztosabb lenni, hogy vonzódsz a férfiakhoz, amúgy miért mondanád.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 15:30 | Üzenet # 35
Yaoista
*Elmosolyodtam rajtad, mert ez egész aranyos volt.* - Köszi, ne aggódj, nem veszem nyalásnak. A süteménnyel már bevágódtál. *Kacsintottam és elkuncogtam magam.* - Dolgoztál valaha cukrászdában már? *Kérdezek rá.* - A gépeket mennyire ismered? *Jutott eszembe, hiszen elég elveszettnek tűntél, na meg kicsit olyannak, mint aki a múltszázadból ragadt itt.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 15:34 | Üzenet # 36
Yaoista
- Akkor jó. Igazából  nálunk lévő cukrászdába vettem.*Nevetek fel.* - Igen dolgoztam már.*Biccentek, de utána csak lehajtom a fejemet és idegen toporogni kezdek.* - Nem igazán.... ahonnét én jöttem ott nem használtunk ilyeneket.... meg én is le vagyok maradva.*Motyogom, féltem most már tuti dilisnek fogsz nézni.* - De gyorsan tanulok tényleg.... igyekezni fogok.*Pillantok rád.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 15:46 | Üzenet # 37
Yaoista
- Tudtam én. *Nevettem el magam.* - Értem, nincs semmi baj. Gyakran nem használnak ilyen gépeket kis cukrászdákba, kevés forgalommal. *Mosolyodom el.* - Rendben, akkor segítek. Még körülbelül egy hónap a nyitásig, annyi idő alatt meg tudod tanulni, ami kell. *Mosolyodom el.* - Ne aggódj, megoldjuk. *Mosolyodom el és közelebb lépve megborzolom a fejed.* - Tehetséges vagy, hülye lennék ezért nem felvenni. Senki sem születik úgy, hogy mindent tud. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 15:51 | Üzenet # 38
Yaoista
- De remélem nem gond.*Kuncogok.* - Tényleg?*Szinte lehet hallani, hogy mekkora kő esik le a szívemről.* - Te nagyon rendes vagy, de tényleg, más már két lábbal rúgott volna ki, lemerem fogadni. Jó főnök vagy.*Mosolygok édesen.* - Nagyon jó tanuló vagyok, meglátod majd.*Mosolygok és az érintésedbe beleremegek, de jó értelembe.* - Nem fogok csalódást okozni, nagyon köszönöm a lehetőséget.*Mosolygok fel rád.* - Mikor állunk neki??

szela00Dátum: Péntek, 2013.11.01, 15:28 | Üzenet # 39
Yaoista
- Én úgy vagyok vele, hogy mindenki megérdemel egy esélyt. *Mosolyodom el.* - Remélem is. *Kuncogtam.* - Nem tudom. Mikor érsz rá? Azért nem akarom elvenni a szabadidőd se. *Mondom kedvesen, majd felállok és a kávéfőzőhöz megyek.* - Kérsz egy kávét? *Kérdezem kedvesen, de közben kicsit végigmérlek téged.* - Vagy egy teát esetleg? Mással sajnos még nem szolgálhatok. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Péntek, 2013.11.01, 15:45 | Üzenet # 40
Yaoista
- Én is.*Mosolygok.* - Bármikor tele vagyok szabadidővel.... meg senkit nem ismerek szóval társaságom sincsen nagyon.*Sóhajtok fel picit szomorkásan, azért igen csak magányos voltam.* - Tea jó lesz imádom a teákat, köszönöm.*Mosolyodom el.* - Mond, ha segíthetek.*Mosolygok, majd leülök és, ahogyan keresztbe teszem lábam, a combom kivillan.* - Szóval ez a cukrászda a nagy álmod? Szép, hogy ennyit elértél ilyen fiatalon, amúgy megkérdezhetem, hány éves vagy?*Kérdezem, majd picit elhallgatok.* - Nekem is nagyon sok álmom volt.*Suttogom, de a hangomból szinte mintha ezerévnyi magány szólna.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.11.01, 16:51 | Üzenet # 41
Yaoista
- Értem, akkor majd megbeszéljük. *Mosolyodom el.* - Rendben... *Fogtam hozzá egy egyszerű gyümölcsös teának.* - Ugyan... egy tea megy egyedül is, de köszönöm. *Azért kedves volt tőled, hogy felajánlottad a segítséged. Mivel neked háttal álltam, nem láttam, ahogy leülsz.* - Hát végül is, igen... már a suliban eldöntöttem, hogy szeretnék egy cukrászdát. *Mosolyodom el.* - 26 éves vagyok. *Válaszolok, közben befejezem a teád. Magamnak csináltam egy kávét. Odafordultam feléd és hát megnéztelek magamnak rendesen. Nagyon szép voltál és érzéki. Leraktam a teát, majd kedvesen az arcodra simítottam.* - Te sem vagy valami öreg... *Kuncogtam.* - Még nyugodtan álmodhatsz... feltéve, hogy nem szuperhős akarsz lenni. *Kuncogtam, de közben végig lágyan cirógattam az arcod. Végül elhúztam a kezem és leültem veled szembe az asztalkához.*

MioDátum: Péntek, 2013.11.01, 17:26 | Üzenet # 42
Yaoista
- Oké.*Bólintok.* - Rendben.*Kuncogok, majd mosolyogva hallgatlak és eszembe jut, hogy mi is Darellel terveztünk egy közös cukrászdát, de a sors közbe szólt.* - A szeretteid biztosan büszkék rád.*Mosolygok.* - Köszönöm.. nagyon finom illata van.*Szimatolok bele, majd ahogyan az arcomra simítasz a kezedbe simítom az arcomat.* - Nem az nem.... én már csupán csak egy normális életet akarok és nem akarok egyedül lenni.*Mondom bár magam se értem miért, hiszen alig ismerlek, de mégis olyan jó volt valakivel beszélni na meg szimpatikus voltál. Tény, hogy hány éves is vagyok az vicces volt.* - Na de ne is törődj velem.*Nevetek fel és lassan teába iszok.* - Finom.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.11.01, 18:26 | Üzenet # 43
Yaoista
- Hát... a szüleim már meghaltak, az öcsém meg csak annak örül, hogy vn egy hely, ahol ingyen tömheti magába a sütit. *Kuncogtam, persze csak vicceltem, legalábbis azzal, amit az öcsémről mondtam.* - Ez ugyan úgy egy álom, méghozzá egy fontos álom. *Mosolyodom el.* - Örülök, hogy ízlik. *Mondom kedvesen.* - Egyébként te hány éves vagy? *Jut eszembe, hogy én nem kérdeztem vissza, de közben szemeid kémlelem. Ne hittem volna, hogy valaha fogok látni egy ilyen szép férfit. Tényleg nem jóképű voltál, hanem egyszerűen csodaszép.*

MioDátum: Péntek, 2013.11.01, 18:53 | Üzenet # 44
Yaoista
- Ohh sajnálom, nem akartam tapintatlan lenni.*Nézzek rád bocsánatkérően.* - Biztos nem csak azért járna, de mellette ki nem használná ki.*Kuncogok.* - Szerintem is.*Mosolyodom el.* - 27 éves vagyok.*Felelek, a másikat nem kell tudnod na meg el se hinnéd és akkor már tuti dilisnek néznél.* - Zavarba hozol.*Sütöm le a tekintetem.* - Más férfiakat is így nézel?*Lesek fel rád félénken.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.11.01, 19:10 | Üzenet # 45
Yaoista
- Nem voltál az, nem tudhattad. *Mosolyodom el.* - Egy igazi kis semmirekellő, de azért szeretem. *Nevettem el magam.* - Pedig úgy beszélsz, mint egy vénember. *Mosolyodom el. Az álmokra és ilyenekre gondoltam.* - Sajnálom, nem akartalak zavarba hozni. *Kapom el a tekintetem.* - Nem, de te tényleg nagyon szép vagy... szóval csak azokat bámulom meg ennyire, akik tetszenek... *Fejezem be.* - Meleg vagyok de remélem ez nem gond és ne aggódj, rád vetni se fogom magam. *Mondom gyorsan.*

MioDátum: Péntek, 2013.11.01, 19:19 | Üzenet # 46
Yaoista
- Igaz.*Bólintok, majd csak megnevetek.* - Őt nem érdekli a cukrászat?*Kérdezem, majd felsóhajtok.* - Néha úgy érzem magam... hogy is mondjam neked.... tudod nem volt a legkönnyebb az életem... mondhatni részben maga volt a pokol.*Mondom üres hangon, hiszen ez sose fog elmúlni főleg meddig tartott, sokkal de sokkal tovább, mint a boldog éveim.* - Semmi baj.*Kuncogok és egyre vörösebb leszek.* - Köszönöm... és amúgy én is meleg vagyok...*Vallom be.* - Szóval akkor nem vetted rám magad?*Kérdezlek kicsit incselkedve de még mindig zavarba vagyok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2013.11.01, 19:23

szela00Dátum: Hétfő, 2013.11.04, 17:15 | Üzenet # 47
Yaoista
- Őt nem. Őt inkább a főzés érdekli. *Mosolyodom el.* - Szakács suliban végzett és mond egy elég jó étteremben dolgozik. Séf szeretne lenni. *Magyarázom neked.* - Nagyon sajnálom. *Mondom együtt érzően.* - Most én nem akartam tapintatlan lenni. *Mondom komolyan, bocsánatkérően.* - Nem... nem vetem. *Mosolyodom el.* - Helyette elhívnálak egy randira. *Mondom végül.* - Ismerek egy jó kis éttermet, még protekcióm is van. *Kuncogtam el magam.* - Örülnék, ha velem vacsoráznál. *Mosolyodom el.* - Lenne kedved?

MioDátum: Vasárnap, 2013.11.10, 18:16 | Üzenet # 48
Yaoista
- Akkor azért mégis csak van köztetek hasonlóság. A szakácsság is szép foglalkozás, tudod én is gondolkoztam rajta, de hát édességfüggő vagyok és akkor már ezzel is foglalkozom.*Nevetek fel édesen.* - Ugyan te se tudhattad, meg tudod úgy vagyok vele, hogy a sok rossz után már jónak kell történnie, nem? Már el is indult, hála neked.*Mosolygok hálásan.*  - Randira?*Lepődöm meg és picit elhallgatok és nem is nézzek rád.* - Biztos, hogy egy ilyen csodabogárral akarsz, mint én?*Pillantok rád.* - Amúgy szívesen mennék.*Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.11.10, 18:43 | Üzenet # 49
Yaoista
- Hát valami közünk elvileg van egymáshoz. *Mosolyodtam el.* - Szóval ennyire édesszájú vagy, ezt jó tudni. *Jegyzem meg magamnak. * - Ennek örülök, jó hogy ilyen optimista vagy. *Mondom kedvesen.* - Igen... *Várom a válaszod, hogy ugyan eljönnél-e velem.* - Nem vagy olyan csodabogár, mint hiszed. *Mondom kedvesen.* - Legalábbis egyenlőre nem tűnsz annak. *Kuncogtam el magam.* - De ha az is vagy, nem baj... Legalább nem vagy tucat. *Magyarázom kedvesen.* - Akkor... ráérsz most? *Kérdezem kíváncsian.* - Mert akkor kérek egy asztalt magunknak. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.11.10, 19:02 | Üzenet # 50
Yaoista
- Így van.*Kuncogok.* - Inkább próbálok az lenne.*Jegyzem meg.* - Igen nagyon.... szinte már veszélyesen.*Nevetek, bár igaz már vér visz mindent, de az édességmániám megmaradt.* - Meg tea miden mennyiségbe.*Vigyorgok.* - Nem? Pedig kezdtem reménykedni.*Mosolyodom el.* - Majd meg tudod, de aztán lehet neked tényleg nem leszek az annyira.*Kuncogok.*  - Miért is ne, szívesen elmegyek veled.*Bólintok és egyre izgatottabb vagyok.* - Ne is öltözzek át?

Keresés: